עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אתמול החלפתי את הספק הג'נרי הישן (4 שנים) בג'נרי חדש 500W וכרגע קרה לי משהוא מוזר המחשב כאילו כבה והפעיל את עצמו מחדש אני חושד בספק , כנראה הוא הפעיל מערכת הגנה של הלוח אם נגד בעיות מתח עיזרו לי המתחים נכון לרגע זה: 5- 4.82 3.3- 3.26 12-12.05 מה זה עוד יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  2. האם חייבים לחבר למחשב הארקה, ולמה? :s05: תודה לעונים.... SPC

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

הופיע לי מסך כחול ואני רוצה לדעת מה הוא אומר... http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/d/o/r/o/n/6/9/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200403110333535980/200501081805007285/mid.jpg

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  4. אני שואל בשביל חבר שלי. מאתמול הוא טוען שלא נפתחים לו רוב האתרים כאשר הוא נכנס אליהם. אתרים גדולים כמו START, LIONETWORK ועוד כאלה נפתחים, אבל בכל אתר אחר שהוא מנסה להכנס , כולל גוגל, הדפדפן פשוט לא מוצא את הדף.... הוא משתמש ב AVENT BROSER , אבל גם ב EXPLORER הרגיל של הוינדוס זה קורה. ניסיתי לחפש כל מיני דברים בהגדרות אינטרנט, וזה לא עזר. תודה לעורים.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by gamer-8,

יש לי מחשב חדש, ויש רעש מוזר כשאני מעתיק קבצים ופותח קובץ ראר גדול (נראה לי רעשים מההרד דיסק). maxtor 120gb sata זה נשמע קצת כמו שמדליקים את הטלויזיה ויש את האפור הזה שעושה רעש כזה, רק שלא ברצף.. יש לי את המחשב כבר כמה ימים, ורק עכשיו, פעם ראשונה שאני שומע את זה... גם הדי וי די החדש (רק אתמול קניתי), עשה רעש כשהעתקתי כמה תכנים של דיסקים לכונן הקשיח... מה זה יכול להיות? (אולי זה לא ההרד דיסק?)

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  6. Started by pixelsight,

מאיפה אני מוריד אותו אם אפשר בבקשה לניק תודה חברה

7. Started by crovei,

שלום.. יש לי בעיה שדי הרבה זמן תוקעת אותי.. יש לי p4 3.0 שפירמטתי לפני חודש בערך.. על הלוח אם (d865perl) יש לי 2 כרטיסי רשת, אחד מובנה ואחד שהוספתי.. (בעיקרון אחד אמור להיות למודם והשני לרשת ביתית קטנה..) בגדול לפני הפירמוט הכל היה סבבה.. היה לי אינטרנט ורשת, אבל אחרי הפירמוט המחשב מזהה לי רק את הכרטיס שהוספתי! (שזה די מוזר.. כי אם כבר הוא היה אמור לזהות רק את המובנה..) הורדתי דרייברים, עשיתי הוספת חומרה וכל השטויות האלה.. אבל עדיין הוא לא מזהה לי אותו! (חשוב לציין שלא התקנתי את הדיסק שהמקורי שהגיע עם הלוח אם.. כי כנראה איבדתי אותו.. אבל הורדתי דרייברים מהאתר של אינטל וכלום לא עוזר..) יכול להיות שלא הורדתי את הדבר הנכון?.. או שאולי יש דרך מסויימת להתקין שאני לא מודע אליה?…

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by kurush,

שלום לכולם, אני מרכיב מחשב במפרט הבא: Intel 865PERL P4 1.6 (אני מניח שנורת'ווד A, אני יכול לרשום את הפרטים אם צריך אבל זה אומר לפרק את המאוורר והסינק) כרטיס Radeon כלשהו, בוולטאג' מתאים, כמובן זכרון יונדאי DDR400, בנפח 256 מגה כרגע ללא דיסקים בכלל המחשב לא מגיע ל-POST המסך לא נדלק והמקלדת לא מציגה לדים דולקים המאוורר של המעבד מסתובב, כך גם דיסק קשיח שחיברתי למחשב לנסיון החלפתי זכרונות וכרטיס מסך, נאדה. גם לא מצאתי מקום לחבר Speaker כדי לקבל חיווי קולי. יש עצות?

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by AMD Sempron +3100,

ראיתי שיש 2 סוגי מתאמים של FC PGA 370 ללוחות של SLOT 1 ויש FC PGA2 ללוחות של FC PGA השאלה שלי היא כזאת אם הלוח במקור בנוי לקבל נגיד מעבד של עד גי'גה ! FC PGA לפי חוברת יצרן ואחרי ששמים לו את המתאם החדש FC PGA2 שעובד על הנייר עם מעבדים של עד 1.4 גי'גה איך הלוח מקבל אותם ? ? ? מי קובע בלוח האם עד כמה גיג'ה (מחזורי שעון ) של מעבד הלוח יכול לקבל ? הציפסט ? או התושבת עצמה ? יצאתי מזה דיי מבולבל. נ.ב. בלוח של סלוט 1 בדרך כלל הוא 66/100 אז ששמים לו מתאם FC PGA 370 אז הבאס של המעבד הוא 133 מדבר על הפנטיום לא על הסלרון ! אז איך הלוח יכול לקבל מתאם שיש בו מעבד עם כזה באס ? הוא מפחית אותו אוטומטית ל 100 ?

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  10. אחי ישב על המחשב שלי וסתם דפדף בתיקיות ופיתאום המחשב התחיל לזחול קצת ואז הופיעה לי ההודעה הזאתי שיש לכם אפשרות לשלוח למייקרוסופט את התקלה או לא לשלוח (ככה לפחות הוא אומר) לא היה לי מה לעשות מלבד CTRL ALT DELETE ולעצור את פעילות התוכנה. אח"כ לכנסתי לevent viewer ובדקתי מה היה השם של הקובץ שגרם לזה וזה היה drwtsn32.exe אני יודע שבווינדווס יש דבר מוזר ולא מועיל שנקרא "דוקטור ווטסון" שאין לי מושג מה הוא עושה אבל הקובץ הזה קשור אליו, ועכשיו שאלות: 1- הדוקטור ווטסון הזה מופעל אוטומטית עם הפעלת הווינדווס? אם כן איך אני מעיף אותו? 2-ממה זה יכול להגרם אם לא הפעילו אותו?

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  11. יש לי תופעה מאוד מאוד מוזרה ובאמת אני צריך ממש עזרה מכם... כל משחק שאני משחק בו, המחשב נתקע לאחר 2-5 דקות ואני צריך לעשות ריסט. זה ממש מעצבן וכבר נשבר לי הראש מזה.. בדקתי טמפ' של המעבד והוא הגיע ל50. אני לא יודע איך לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך אבל אני מניח שהבעיה היא מהספק. המפרט שלי: P4 2.8 HT Prescote 512MB DDR Dual Radeon 9550 256MB 80GB 8 mb Buffer 7200rmp Gigabyte GA-8IPE1000-G ד"א: פירמטתי את המחשב, בדקתי וירוסים וספי וארים, ניקיתי אבק וסידרתי כבלים. כלום לא עזר עד עכשיו... ויש לי 2 מאוררים לא כולל זה של כרטיס המסך ושל המעבד (מאורר אחד מכניס אויר ואחד מוציא אויר חם) תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  12. למה? למרות שהגדרתי אותו ב"מערכת" על מקסימום מהירות (XP)

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by nim901,

יש לי בעיה במחשב השני, אין עברית. רואים רק כותרות בעברית וכל השאר "בלתי נראה" אבל אנגלית רואים מצוין. בהתחלה חשבתי כי זו בעיה של דריברים אך מהר מאד הבנתי שלא, התקנתי מוזילה ואיזה פלא, יש עברית, שפת הקודש. האם הוינדוס ומוצרי מיקרוסופט החליטו להיות ((אני לא אזכיר תמילה)) כלפי המחשב השני? ואיך ניתן לפתור את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by PhoenixBoy,

שידרגתי את המחשב והחלפתי הכל חוץ מהמארז. הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא: XGI Volari V8 Duo Ultra Rev 00. כשאני משחק ב-NBA 2005 כל הזמן קופצים לי נקודות כאלו והצל נראה לבן כזה ולפני כן זה לא היה. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לסדר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  15. שלום רב! קניתי מחשב לפני חודש ומאז הוא עשה לי המון בעיות שלחתי אותו לתיקון והחנות אחרי שבועיים מצאה שהלוח אם k8n-e deluxe ובכלל הצ'יפסט nforce 3 לא מתאים עם הכרטיס מסך 6600gt עכשיו יש לי כמה אפשרויות לפתרון הבעיה או לקחת כרטיס מסך אחר באותו סדר גודל של מחירים שהכרטיס הכי מתאים פה הוא 9800pro או להחליף את הלוח אם ל nforce4 ואת הכרטיס מסך ל 6600gt pci-e כמובן שגם מעבד 939 יצטרך להיות מוחלף עם ה 754 שלי אבל החנות המליצה לי ללכת על ה 9800pro משום שיש בעיות עם ה nforce4 אז כאן אתם נכנסים לתמונה רציתי לדעת מאנשים שבאמת מבינים מה מן האופציות הכי כדאית ועוד דבר אם אני אלך ראש בראש עם החנות ובאמת יהיו לי בעיות הם יגידו לי שהם יידעו אותי מראש על העיות אז אני צריך לדעת האם באמת יהיו…

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by Amir c,

אני מקווה שזה הפורום המתאים... זה התחיל כשהמיקרוסופט הפשוט והרגיל התחיל לעשות לי קצת בעיות הלכתי לחנות וקניתי לי A4TECH שנראה עכבר חביב (SWOP-48) היום קיבלתי איזה פאד לעכבר ( של טרמאל טק) כרגע מתי שאני מזיז את העכבר מצד לצד במהירות הוא מתחיל להשתגע והעכבר עצמו קופץ למקומות שונים על המסך כיאילו הצדדים התבלבלו עם למעלה ולמטה תאמת זה קרה לי גם בלי הפאד אבל בלעיתים פחות דחופות האם יש איזה אפשרות של פתרון לעניין חוץ מלהחליף עכבר ? הפאד הוא לא גורם הבעיה מכוון שאצל חבר עם MX1000 הוא לא עשה שום בעיות ניסיתי להתקין "דרברים" שבאים עם העכבר אך זה לא שינה כלום למי שלא יודע איך הוא נראה אז זה ככה.. http://www.thermaltake.com/images/accessories/mousepad/damier/black.jpg

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  17. קניתי לוח אם של abit is7-v2 מעבד celeron d 533 fsb 2.4 ghz חיברתי ספק כח ושמתי כרטיס מסך וזיכרון כשאני מנסה לגוע במברג ב power שיידלק כלום לא קורה . יש אור מהלוח אם רק שהוא מחובר לחשמל? חשבתי לקנות מחר עוד חלקים לוחאם ומעבד שיהיה לי כדי שאני אוכל לדעת מה הבעיה . מה אתם מציעים לקנות לוח אם ומעבד שהיה לי לניסויים של פנטיום? ולמה לא נדלק לי? קראת הכל בלוח אם..עברתי אבל לא מצאתי מה לעשות אלא רק לקנות עוד חלקים ולבדוק מב דעתכם? תודה..

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by Le-Fay,

ובכן... קראתי כתבה על זכרונות והחלתי לנסות ולשנות את תזמונטי הזכרון שלי בביוס. הזכרון הוא: Micron Tech. 256 MB PC3200 DDR SDRAM, ותזמנתי אותו ל 2-2-2-5 ב 200MHz. סתם לצורך ההתנסות. הנחתי שבמידה והזכרון לא מסוגל לעבוד בתזמונים הנתונים הוא פשוט לא ידלק, אני אאפס את הביוס, והכל יהיה בסדר. נראה שטעיתי... :-\ המחשב לא עלה, אפסתי את הביוס (הוצאתי את סוללת הגיבוי). ועכשיו הוא לא עולה ונתקע בכל מני שלבים מוזרים בבוט סיקוונס. כלומר, הוא לא נתקע בתחילת התהליך בשלב זיהוי הזכרונות (המקום בו הוא נתקע במידה ואין שום זכרון שמחובר ללוח). אלא בכל מני שלבים אחרים שכרוכים בכתיבה ל RAM (אני מניח). אז... מה אתם אומרים? "שרפתי" את הסטיק? זה חסר תקנה?? :-[

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by Boomerang,

יש לי מסך CTX PR705F בן ארבע בערך, שבמשך תקופה מסוימת היו מדי פעם "טיקים" - רעש סטטי כזה ואז התמונה גדלה פתאום ובמשך כמה שניות חזרה להיות נורמלית. אחרי כמה שבועות כאלה המסך הפסיק להידלק. (כלומר, המנורה שלו דולקת, אבל חוץ מזה הוא נראה מת) השאלה היא אם יש עוד משהו לעשות איתו, או שאין טעם ואפשר בלב שקט לזרוק אותו? אגב, מישהו יודע מי היבואן של CTX בארץ?

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by A.Iniesta,

הלכתי אל דוד שלי לתקן לו את המחשב תיקנו ואחר כך ניסיתי קצת oc אז בסדר כל פעם העלתי קצת, ופתאום אחרי ריסט המחשב לא עולה הוא לא מפעיל את המסך לא כלום הוא רק חושב איזה 5 דקות ואז מפסיק!! יש איזה דרך לאפס תביוס או דרך לתקן????... :s05: עזרה דחוף אני נואש!!!!!!! :'( :'(

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by J0HNiE,

זה מתחיל להרגיז אותי יש לי כ.מסך של Leaftek 6800NU 128MB ועשיתי לו OC ובמשחקים כמו SIMS 2,Battlefield Vietnam,MVP Baseball 2005, ועוד פשוט נתקעים לכמה שניות וזה קרה עוד לפני שעשיתי OC עכשיו זה גם קורה שאני לא משחק פשוט זז מאוד לאט ובמשחקים זה נתקע מה זה יכול להיות ?(אני אבדוק וירוסים עכשיו וגם SPYWARE ועוד אבל לא נראה לי שזה קשור לזה) נראה לי שזה קשור לאיזה process אבל זה ממש מוזר כי הprocess שלוקח הרבה CPU הוא System Idle Process

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  22. שלום, שהיתי כחצי שנה בחו"ל, בניתי שם מחשב ושלחתי אותו לארץ שחזרתי. אתמול הוצאתי אותו מהאריזה (כבר השתמשתי בוא בחו"ל), חיברתי הכל, ואחרי הדלקה זה נתקע במסך הראשוני (!!!) של הBIOS, לצורך העניין איפה שרשום הCPU כמה RAM יש וכו'... פתחתי את המארז והתחלתי לחבק ולנתק מחדש מחשש שמשהו השתחרר במשלוח, שהפעלתי את המחשב אחרי זה, כבר שום דבר לא הוצג על המסך, עכשיו זה לא מראה כלום. דיי ברור לי שזה או המעבד (לצורך העניין A64 3500+ SKT939) או הכרטיס מסך, אבל הכל מסתובב ודולק בכרטיס מסך. יש איזה רעיונות? אני עכשיו בצבא אז אין לי הרבה זמן להתעסק עם זה, יש איזה מעבדת מחשבים שיכולה לאתר לי את הבעיה? אני כבר דיי נואש במחשבה שהרסתי את המעבד שהזזתי את הHEATSINK שלו, אחרי שהוצאתי לראות אולי משהו …

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  23. העבר שלי דולק גם כאשר אני מכבה את המחשב, לפי מה שאני יודע אם אני יודע נכון אפשר לשנות את זה דרך הביוס הלוח אם k8ns 939 האם זה באמת דרך הלוח ?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by THELAD,

שלום רב, ברשותי צורב LITE-ON DVDRW SHOW-1633S, נקנה לפני חודש ימים בערך... הבעיה היא כזאת, כאשר הצורב טוען דיסק כלשהו, הוא חורק, רעש של חריקה חזק נשמע ממנו בעת טעינה וקריאה מהדיסק. הרעש הזה ממש מעצבן... וכשרואים סרט זה בכלל מעצבן... האם צורבי LITE ON רועשים באמת ? או שאולי יש בעיה בצורב ?! תודה רבה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by MasteRoi,

לא יודע למה המעבד כמעט תמיד סחוט... בפרפורמנס של הווינדוס רשום שה-Usage שלו נע בין 95-100 אחוז... והמחשב זז ל-א-ט!!! אל תשאלו אם יש לי איזה תוכנה רצה או משהו.. כי תמיד הוא ככה... גם כשפרימטתי אותו עדיין הוא היה נע בין 10-30 כלומר הוא לא רגוע.. בין ה-0 ל-5 ככה... המחשב הוא פנטיום 3 1000 מג"צ עם 256 מגה זיכרון פנימי. שני הארדיסקים של 40 ו 20... מערת הפעלה חלונות XP SP2 תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.