עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בעודי חוזר למחשב של אימי לאחר הפסקה קצרה, אני רואה כי המסך שחור ורק התאורה האחורית שלו דולקת. המקלדת לא מגיבה, והאור האדום של העכבר האופטי נשאר דלוק. עשיתי ריסט, ובחרתי בהפעלה רגילה. לאחר זמן רב יחסית של שהייה במסך ה-Welcome, כאשר שולחן העבודה הופיע, הופיעה הודעה של Windows שהוא ביצע שחזור לאחר יציאה בלתי צפוייה, וכי הוא יצר קובץ Dump לפי מה שראיתי בפרטים. להלן פרטי קובץ ה-Dump: ================================================== Dump File : 022517-14133-01.dmp Crash Time : 25/02/2017 17:43:53 Bug Check String : NTFS_FILE_SYSTEM Bug Check Code : 0x00000024 Parameter 1 : 0x001904fb Parameter 2 : 0xb352da84 Parameter 3 : 0xb…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by vad11,

אז ככה:אני שם את הכרטיס והמסך לא נידלק אבל כשאני שם במחשב של חבר שלי הוא עובד והכל מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by elad450,

יש לי כונן דיסקים של DVD ושאני לוחץ על הכפתור הוא לא ניפתח והוא עושה כזה רעש ונעצר

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  4. בניתי עכשיו מחשב מאפס ואני מנסה לחבר עכשיו את הכבלים הקטנים האלה שאחראים על כיבוי/הדלקה, ריסט וכל הלדים. אני מסתכל על הלוח (של אינטל) איפה לחבר והכל כתוב שם בקודים באזור שאליו אמורים הכבלים האלו להתחבר. רשןם R.. עם כל מיני מספרים וגם C.. עם כל מיני מספרים. בינתיים אני אסתפק בחיבור רק של הכפתור הזה. אולי אתם יודעים איפה אני אמור לחבר את זה ותוכלו לעזור לי. תודה לכול העוזרים

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by dj shay 30010,

יש לי בעיה שאני משחק Need for Speed Underground 2 אני יכול לשחק שעה ואין בעיה ואני יכול לשחק 10 והוא או שזורק אותי מהמישחק או שנותן הודעת שגיאה של WINDOWS התקנתי DOOM3 ישם יש לי את הדבר הבא יש מצב ש 9800 לא תקין

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  6. שלום לכולם אני פונה אליכם לאחר שעתיים מתסכלות של נסיונות התקנה של הכרטיס קול הנ"ל. איכשהו הכרטיס יצא מהSLOT כשהמחשב עבד, ואז נעלמו הדרייברים. ניסיתי להתקין מחדש לאחר מחיקה בREGISTRY, SAFE MODE כל התיקיות וניסיתי את כל הגרסאות אך שום דבר לא עזר. לאחר ההעתקה של הדרייברים לPROGRAM FILES, זה מנסה להתקין לWINDOWS ואז לא משנה מה זה רושם את הדבר הבא: (יש לי WINXP SP2) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by ilan2525,

ברשותי מחשב נייד בן כ 3 שנים עם מעבד איטל e3400 . במחשב מותקן פיזית זכרון של 4 gb אולם מערכת ההפעלה windows 7 32 bit מזהה רק 2.8gb . האם כדאי להעלןת מערכת הפעלה של 64 bit כך שכל 4gb של הזיכרון יפעלו ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by haimvrt,

יש לי כרטיס מסך לידטק 6600gt אני פותח תמארז בשביל שהמארז יתאוור ושלא יווצר חום וכו' רציתי לשחק משחק התחלתי לשחק והוא נתקע אז הפעלתי מחדש את המחשב ונכנסתי לבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך וכתוב: רמת טמפרטורה: 83 טמפרטורת ליבה של gpu : 83 טמפרטורה מקיפה: 55 והטמפרטורה שהיא 83 היא לא יורדת אפילו כיוונתי אל הכרטיס מאוורר חזק והטמפרטורה יורדת 2-3 מעלות המאוור של הכרטיס עובד ועכשיו אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי זאת הפעם הראשונה שאני נתקל בכזאת טמפרטורה 83 ואינה יורדת מה לעשות :'(? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by refael11,

אני לא יודע מה קרה המחשב היה מצוין אחי ישב עליו והוא פתאום מתחיל לרקוד המסך קופץ בלי אפשרות לקרוא את הנאמר באתר בנוסף לכך האניטרנט אקספלורר שלי שונה לאנגלית בלי יכולת לשנות את השפה חייב עזרה תודה מראש לכול העוזרים

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  10. יש ברשותי שתי דיסקים קשיחים W.D 80GB 8MB CACHE 7200RPM WD 30GB 2MB CACHE 7200RPM עכשיו לאחרונה הלוח אם לפעמיים לא מזהה את אחד הדיסקים או לפעמיים את שניהם האם זה יכול לנבוע מאחד מהסיבות הבאות: 1. Overclock שהיה די הרבה זמן ועכשיו אני במהירות Stock 2.אחד מ ATA 133 cable דפוק 3.או שבאמת שניהם גוססים? 4.לוח אם נדפק הם משמיעים לפעמיים תיקתוקים שמעידים על גסיסתם אבל זה די מוזר ע"פ תוכנת האבחון של W.D הדיסקים קשיחים תקינים לחלוטין ממה נובע הסיבה לכך שהדיסקים קשיחים "מתנהגים ככה" תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by eli_xXx,

אז ככה לפני חצי שנה פרמטתי את המחשב נייד שלי עכשיו לפני הפירמוט שחקתי GTA SA וCSS וכאלה והמשחקים עבדו לי פרפקט בלי בעיות בכלל אבל אחרי שפירמטתי את המחשב אני נכנס למשחק (כל משחק) הכל טוב ויפה ואחרי כמה זמן הוא מחליט לעבוד ממש לאט. למשל בCSS זה מגיע לי ל9 FPS ולפני שזה קורה יש לי 30 FPS שזה סבבה וככה זה בכל משחק הוא מחליט שהוא מריץ פחות פריימים אבל אחרי כמה זמן זה חוזר חזרה וזה ממש מעצבן שאי אפשר לשחק בצורה נורמאלית. למישהו זה קרה? איפה הבעיה נמצאת? פירמוט חוזר יכול לעזור? (לא פעם ראשונה שאני מפרמט את הנייד שלי ופעמים קודמות עבד סבבה) יש אפשרות לסדר את זה בלי פירמוט? זה המפרט של המחשב שלי: מחשב נייד מעבד: Intel® Pentium® M Processor Dothan 1.73GHz כ. מסך: ATI X200M 128 MB ז…

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by raw is eyal,

שלום אנשים אני חדש כאן יש ברשותי את המשחק ג'י טי איי סאן אנדראס לאחר ההתקנה התחלתי לשחק בו ובכל פעם שאני עומד לשמור משחק או עומד לראות סרטון המחשב עושה לי ריסט אוטומטי המחשב שלי מחשב דיי חזק מעבד אינטל פנטיום 4 ליבה כפולה 3.2 512 דואל די די אר זיכרון כרטיס מסך leadtek win fast px6600 gt dth 128mb זה המפרט שלו מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

יש לי ריידון9700, עם הדריברים הלא הכי חדשים(מכיוון שאני חושב שהם עושים לי בעיות) וWIN98. המשחקים מקרטעים מעט, אבל הגדיל לעשות SOF2 שכמעט בכל תנועה שלי הוא נתקע. מישהו יודע מה לעשות? קשור לWINDOWS ולריידון? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היא לי מודם בUSB והוא נדפק החלפתי מודם מאז המחשב מתחיל להתקע לפעמים קופה ופעם עשה לי מסך כחול אני חושב יש מצב זה קשור לIRQ התנגשות או משהו? וגם מאז שאני מדליק תמחשב זה כותב ככה בצד : (מנהל התקנה פתחתי סתם שתראו ומה זה הSM הזה ?). מקווה שתעזרו. עדכון: נהיא לי עוד פעם מסך כחול (התקנתי משחק ואלכתי לאכול פתהום אני בא מדליק תמשחקק ומסך כחול) היא כתוב למתה ככה: Beginning dump of physical memory physical memory dump complete. contact your system administrator or technical support group furthc assistance. (אם לא הבנתם מה זה furthc אז כנירה זה furthe ו שלא יודע מה..)

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by jhonston,

אני מחבר את הDOK המחשב מזהה אותו ומקצה לו כונן (ז"א נותן לו אות) אבל כשאני מנסה להכנס הוא אומר לי להכניס דיסק ... צירפתי קובץ צילום מסך מישהו נתקל בזה בעבר? יש למישהו פיתרון? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  16. היי! יש לי מערכת XP שמרסטת כל כמה ימים, מניתוח קבצי הMINIDUMP עולה שרוב הפעמים הבעיה נגרמת בגלל ntoskrnl.exe ופעמים בודדות ע"י fw.sys וASWFP.sys צירפתי גם תמונות שמתארות את הWINDBG. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by aviramv,

כשאני מנסה להתחיל תהליך של פירמוט המחשב כותב לי הודעה שההארד דיסק לא קיים ויש לבדוק את החיבורים על מנת לחבר אותו נכון ולפרמט את המחשב. ההארד דיסק אכן מחובר ואני בטוח בזאת כי המחשב פועל רגיל. מישהו יודע מדוע הוא כותב לי את השגיאה הזאת? תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  18. קודם כל LiorP23 אני לא מבין מה אתה רוצה באמת אני שם כותרת עניינית ואתה מוחק לי את ההודעה,תגיד לי איזה כותרת ואני יחליף,עכשיו לשאלות: אני קניתי 2 זכרונות 256MB CL2.5 PC3200 של TWINMOS,יש לי כבר 2 זכרונות 256MB 400MHZ CL3,השאלה שלי: האם יש הבדל ואיזה בין 2 זכרונות של 512MB לבין 4 של 256? והשאלה השנייה היא: שקניתי את הזכרון וחיברתי היה רשום שיש לי תזמון 2.5-3-3-8 אני חושב! כבר לא זוכר,ולפני שחיברתי תחדשים זה היה 3-3-3-8 משהו כזה,אבל עם החדשים (כשיש לי תזמון של 2.5-3-3-8 ) רשום שיש לי 2600PC ולא 3200PC,ולא מזמן ששאלתי עוד פעם בקשר לזכרונות אמרו לי שאם אתה מחבר CL2.5 כשיש לך CL3 אז המהירות של CL2.5 יורדת ומתאימה את עצמה לCL3,השאלה שלי אם במקום להוריד מ2.5-3-3-8 ל 3-3-3-8 הוא מ…

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by DoR TnT,

המחשב של דוד שלי עשה צפצופים בעת ההדלקה, אחרי המון סיבוכים וזה העלתי לו את המחשב והתחלתי לצרוב מידע, כל הפעלה מחדש היה סרט להדליק אותו בגלל הצפצופים שלא נותנים להדליקו, לבסוף תוך כדי עבודה בוינדוס הוא נשרף, שמתי לו ספק כוח אחר אבל זה לא עבד, יש מצב שהלוח אם נשרף?? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by bakosha,

שלום,יש לי מסך שטוח של Lg. לאחרונה צצה בעיה שחוזרת על עצמה מדי פעם. לפעמים כשאני לא משתמש במחשב לתקופה ממושכת הוא נכנס לpower saving mode (מצב חסכון בחשמל או מצב שינה)והוא לא מצליח לצאת מהמצב הזה , הוא פשוט נשאר תקוע עליו,אני מכבה את המחשב מוציא את כל השקעים מהחשמל וכשאני מדליק הוא עדין נשאר תקוע.באותו מצב..בעבר הוא פשוט יצא מהמצב הזה אחרי כמה ששעות ולפעמים אפילו כמה ימים..אם מישהו מכיר את התופעה או יודע ממה אני נובעת אני ממש אשמח לקבל עזרה! תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by baraksol1,

שלום, יש לי בעיה שקוראת לפחות פעם או פעמיים ביום שהתצוגה של המסך פשוט משתבשת, חשוב לציין שהמחשב ממשיך לעבוד אבל אי אפשר לעשות כלום כי כל התצוגה פשוט נמרחת וחייב לעשות ריסט, לפעמים לאחר הריסט המסך מציג שאין חיבור אבל לאחר כמה דקות עובד רגיל. איך אפשר לדעת מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by trxman,

שלום רב! כאשר אני משחק ב - Prince Of Persia:Warrior Within (אני לא בדקתי עוד משחקים, כי זה המשחק הראשון שהתקנתי, כנראה זה ייקרה בכולם->), הטמפ' של הכרטיס מסך (Leadtek 66gt) עולה עד ל - 75 מעלות וזה במגמת עלייה ואני רואה ריצודים סגולים על המסך וריבועים ירוקים על אפקט מים למשל. ...כאשר אני יוצא מהמשחק, הטמפ' צונחת ל50-51 מעלות. המחשב חדש לגמרי (3 ימים), אין בו אבק ואני חושב שיש זרימת אוויר לא רעה בכלל (החוטים מסודרים). אני ממש רוצה לפתור את הבעייה הזאת, זה לא אופייני כל כך למחשב צעיר כל כך... תודה רבה רבה רבה רבה רבה!!!!!

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  23. אהלן חברים. חזרתי אחרי 21 יום בצבא לקולות של HD מתקתק, מדובר על wd 1000aaks, שהכיל בתוכו המון המון המון מידע חשוב! כאשר מפעילים את המחשב, נשמעים קולות תיקתוק בשלב עליית הביוס, ואז התיקתוק מפסיק ומתקבלת שגיאה על המסך (secondary master error). חשוב לציין שאין לי שום גישה אליו מהמחשב. אם זה משנה הHD עדיין באחריות, אבל מה שיותר חשוב לי, זה כל המידע שבתוכו. יש משהו לעשות בעניין? לפנות לאחריות? משהו אחר? תודה מראש ייטב.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by LIRON5721,

מה זה אומר? (תמונה) הכרטיס מסך גוסס?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by mystikal,

שלום . המחשב הפסיק לזהות 2 מתוך 4 ההארדיסקים שלי . לא רואים אותם בביוס וכמובן שגם לא בוינדוס. אם אני נכנס ל MANAGE ו עושה RESCAN DISCS הוא מזהה לי אחד מהם - עד לריסטרט הבא . כבר החלפתי ספק ושמתי ספק חזק של קורסאייר 750. מה יכולה להיות הבעיה ומה עוד אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.