עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by snirf,

הכונן מחובר למסך טלויזיה בחיבור VGA אני רואה תמונה, אבל לא שומע את מה שמופיע במחשב בטלויזיה(נגיד סרטונים שירים וזה) למה? צריך כבל נוסף שמחבר בין הכונן לטלויזיה?! :\ איזה? (יועיל לי השם ותמונה-איך הוא נראה)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by אייל פינקו,

יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-G31M-S2C פרמטתי את המחשב ונוצרה בעיה בצלילים והתקני שמע אני מחפש דרייבר להורדה של הלוח אם הרשום מעל, השמח לקבל עזרה, היכן לחפש ??? וכיצד להוריד, או במידה וישנה אפשרות אחרת לסדר את התקני השמע. בתודה מראש אייל פ.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, כאשר אני מפעיל 2 מסכים במצב הרחבה ובמסך שלא משתמש בראשי (בחיבור HDMI) יש וידאו אז במסך הראשי (בחיבור DVI) יש ריצודים בתחתית המסך כלומר בהתחל .. יש לי כרטיס מסך ATI 7970 ויש לי את הדריבר הכי מעודכן שלו , בנוסף יש לי וינדוס 8 . תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by assaf_,

שלום.. אחי רצה לפנק אותי וקנה לי תוספת זכרון.. הזכרון הנוכחי שלי הוא corsair 4G CML4GX3M1A1600C9 ומה שהוא קנה לי זה corsair 4G CMZ4GX3M1A1600C9B וכאשר אני מחבר/מוסיף את הזכרון החדש ומדליק את המחשב המחשב מצפצף מס' פעמים ומופיע לי הודעה בביוס של (זה חלק מהתצוגה השאר זה רגיל..) worning! now system is in safe mode. please re-setting CPU frequecy in CMOS setup ןלמטה יש F1 להמשיך וDEL לביוס... האם יש שוני רב בין הזכרונות? וכמובן מה עליי לעשות?? תודה מראש אסף.

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  5. בכול מני משחקים נלחץ לי מקשים כולשהם בלי סיבה כך שאי אפשר לשחק.כאילו משהו לוחץ כול הזמן על החץ למטה במיקלדת. ניסיתי לנתק את כול התקני הusb וזה לא פתר את הבעיה. יש עולי תוכנה שמאתרת מאיפה מגיעה לחיצות או משהו? יש לי מחשב חלש אבל אני מריץ עליו משחקים קלים בשביל לכיף. כול מקרה כמה משחקים קצת ישנים כמו need for speed underground 2 או icy tower לא נותנים לי לשחק. עדכון:לא רלוונטי הסתדרתי. היה לי תוכנה בשם GRemote במחשב שדפקה לי משהו בדרייברים. כול מקרה הלכתי למנהל התקנים>בקרי קול וידאו ומשחק>והפכתי את הדרייבר של GRemote ללא זמין.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eden6600,

המעבד Q6600 וכ.מ 5830 (לא יודע עד כמה הוא רלוונטי) ובכל זאת חלק מהסרטים ב-1080p עובדים ב-FPS נמוך. אפילו בדקתי וגיליתי שסרט ששוקל כפול מסרט אחר שרץ גרוע עובד בלי בעיה. משתמש בנגן VLC, מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by zabal12,

שלום , לפני כמה ימים התקנתי בבילון 10 וכדי להתקין אותו הייתי חייב להתקין את ה-TOOLBAR buenosearch שלהם . בקיצור הוא השתלט לי על כל הדפדפנים אני לא מצליח למחוק אותו כל פעם שאני פתוח טאב חדש הוא קופץ. מחקתי את הבבילון זה לא עוזר . השתמשתי ב-adwcleaner וב-Malwarebytes Anti-Malware ניסיתי למחוק את הדפדפנים ולהתקין מחדש . ניסיתי לחפש קבצים שלו במחשב מחקתי אותם ועדיין הוא נשאר אין לי עוד רעיונות

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by harur,
    • 0 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by KloCk,

בזמן שאני משחק (כל משחק) המסך נכבה על דעת עצמו (לפעמים אני פשוט רואה את כל המסך בצבע צהוב..) והמחשב לא מגיב לשום פעולה (ALT+TAB/ALT CTRL DEL) ומאלץ אותי לעשות ריסטארט בנוסף לכך אני שומע רעש מוזר ולפעמים המאוורר מתחיל לעבוד ממש מהר. למה זה קורה? המחשב חדש מאוד קניתי אותו לפני שבוע וקצת כרטיס מסך: Gigabyte nvidia gtx780 3gb oc מעבד: intel i5 4670 ספק:seasoninc 750w gold ניסיתי לעדכן את הדרייברים וניסיתי להפעיל כמה משחקים ובכולם אותה התוצאה

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by tz2000,

יש לי בעיה בטעינת דפי אינטרנט, וזה לא רק בכרום , זה גם בIE. אני לא יודע מה הקוביה הזו אומרת , במקום התמונות עצמם זה מראה אותה, זה לא ג'אווה ניראה לי, אשמח שתגידו לי בבקשה , מה אני צריך לעדכן, או כיצד לפתור בעיה זו. הבעיה צצה פתאום לאחרונה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Oranili,

שלום לכולם, יש לי רעש שעולה ויורד מהמארז וזה משגע אותי שיש שקט.... אני חושב שזה מההארדיסק שהוא מסתובב.. הוא נוגע במארז.. למרות שהוא מחוזק טוב עם 2 ברגים מכל צד , מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by adios,

שלום לכולם, אשמח לעזרה בנושא די מלחיץ. יש לי מחשב חדש (בן 4 חודשים) שהרכבתי לבד עם נתונים טובים יחסית.. לאחרונה קורה שהמעבד מתחמם בפתאומיות עד לטמפרטורה של 90 מעלות בערך, ובאותם שניות כל המאווררים מנסים לפצות על זה. עד שמהלחץ אני עושה ריסטרט והכל מסתדר. אני משתמש ב RealTemp 3.7 כדי לראות נתוני טמפרטורה גם ל- CPU וגם ל- GPU בשימוש רגיל הטמפרטורות נעות בסביבות ה 26 מעלות, בשימיש אינטנסיבי (רנדר בתוכנת 3D) זה בסביבות 55 מעלות למעבד. נתוני מחשב: Windows 7 64bit מעבד: i7-4770 קירור נוזל למעבד של ZalmanLQ310 http://www.zalman.com/eng/product/Product_Read.php?Idx=707 16 גיגה של RAM SSD 120G כמובן עוד הארד-דיסק טרה נוסף כרטיס גרפי :GTX 770 ספק כוח 600W של Zalman ht…

• 18 תגובות
    • 6.7k צפיות
  13. Started by uppercut,

שלום וברכה! פירמטתי את המחשב שלי שהוא טושיבה סאטלייט ועכשיו כל הכפתורים של הווליום הבהירות האנטנה וכו' אלה שעל הF1 וכל השאר לא עובדים, איך אני מסדר את זה? אשמח לעזרה. תודה רבה ושבת שלום!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום . לא כל לכך ידעתי איפה לרשום את זה מצטער מראש אם זה לא המקום. לפני כמה זמן קניתי טלויזיה 47 של LG וחיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI בנוסף למסך הרגיל שמחובר ךמחשב . עכשיו הכול בסדר אם זה משחקים או סרטים או שימוש רגיל חוץ מבעיה אחת עם העכבר. אני לא כזה יודע איך להסביר את זה אבל קשה לשלוט בעכבר , התזוזה שלו מוזרה כזאת כאילו הוא עובד יותר לאט ופחות מדוייק, ככה זה עם העכבר החוטי וגם עם האלחוטי. אפשר איכשהו לסדר את זה ? מקווה שהבנתם את הבעיה בערך . תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by ISRAEL3571,

קיבלתי מחשב היום ואני מחבר את הכבל חשמל ואת הכבל של המסך מדליק אותו ואין כלום אין אות, השאלה אם חייב מערכת הפעלה כלשהי ישר או שאין ביוס מובנה, איזשהי אופציה לא צריכה להידלק? פשוט אין כלום.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ISRAEL3571,

קיבלתי מחשב היום ואני מחבר את הכבל חשמל ואת הכבל של המסך מדליק אותו ואין כלום אין אות, השאלה אם חייב מערכת הפעלה כלשהי ישר או שאין ביוס מובנה, איזשהי אופציה לא צריכה להידלק? פשוט אין כלום.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, יש לי Gryphon z87. וינדוס ויסטה 64 אני מקבל שתי שגיאות: Motherboard does not support this operating system wnt_6.0h_64_mce Cannot install drivers no intel adapters are present מדובר בintel I217V gigabit LAN controller. לפי רשימת מערכות הפעלה נתמכות ויסטה 64, אבל הצלחתי להתקין רק חלק מהתוכנות. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by liavna,

הי חברים, יש לי את הלוח הזה EVGA X58 SLI Classified 1366 מורכב עליו מעבד i7 עם 8 GB של RAM יש לי בעיה לחבר עליו 2 כרטיסי מסך 1-SAPPHIRE 100352-2L Radeon HD 7950 3GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 2-PowerColor AX7950 3GBD5-2DHV4 Radeon HD 7950 3GB 384-bit הספק שלי הוא SHARK® 1200-Watt Modular ATX Power Supply 140mm כל כרטיס עובד מצויין לחוד אבל לא ביחד L יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. יש לי 2 מחשבים אחד נייח והשני נייד. בשניהם מותקנת מע' הפעלה חלונות 7. בכל אחד מהם יש USERNAME עם סיסמא כדי להכנס לחלונות. הנייח מחובר לרשת דרך חיבור LAN והנייד בחיבור אל-חוטי ב-2 המחשבים יש ספריות משותפות (SHARED FOLDERS). שני המחשבים מחוברים לאותו HOMEGROUP. אני מצליח מצליח להכנס לסיפריות המשותפות של המחשב הנייד מהמחשב הנייח, אך איני מצליח להכס לסיפריות המשותפות של המחשב הנייח מהמחשב הנייד. אנא עזרו תודה

• 27 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. בזמן האחרון המחשב שלי תקוע 5 דקות בלוח אם ומציג לי את הסמל של "אסוס" ורק אח"כ מתחיל לטעון את וינדוס. הדיסק הקשיח לא "עובד" בזמן הזה, זאת אומרת - המנורה שלו לא מהבהבת כבזמן פעולה. חשוב להדגיש שיש לי כונן SSD והוא היה עולה לי כמו מטוס. יש למישהו פתרונים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by 00Amir,

יש לי מחשב כבר 4-5 שנים שעובד תקין כמו שצריך, פתאום לפני כמה זמן התחילו פריזים במערכת פעם או פעמיים ביום .. המחשב פשוט קופא עד שאני עושה לו ריסטרט. כל מה שאני עושה במחשב זה גלישה באינטרנט (לא יותר מ 4 טאבים) איך אני יכול להבדוק ולאבחן איפה הבעיה? האם למערכת ההפעלה יש קובץ תיעוד תקלות? ( win7 pro x64) יש לי I7 עם 12GB זיכרון , כרטיס מסך GTX460 , מערכת ההפעלה יושבת על 2 SSD ברייד0.. אשמח לעצות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Ovid,

שלום, כבר כמה שבועות שלפעמים אני מדליק את המחשב והוא נתקע כבר בהתחלה בתמונה הזאת של הלוח אם (מצורפת תמונה) . אני צריך לעשות ריטסרט (לפעמים פעם אחת לפעמים הרבה יותר ) ואז הוא פתאום עולה נורמלי. ניסיתי להוציא את הסוללת לוח אם אבל התופעה עדיין חוזרת על עצמה. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by royiy,

שלום, התחלתי לעבוד כטכנאי מחשבים בבית ספר. אני יודע להתקין תוכנות, וינדווס והכל אבל אני צריך עזרה במספר דברים: 1. איך אפשר לעשות שתלמיד לא יוכל למחוק תוכנות? 2. איך אפשר לעשות שהמחשב יחזור למצב התחלתי אחרי ריסט? 3. מישהו מכיר תוכנת השתלטות על כל 30 המחשבים בחינם? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by BNavon,

מחשב נייד Lenovo, דגם: G550. כשהייתי משנה את הווליום בלחיצה על ההוט-קיס (Fn+right/left) הווליום היה משתנה בקפיצות של 10% ובקרת הווליום הייתה מוצגת על המסך (OSD volume control), עכשיו כשאני משנה את הווליום בלחיצה על ה-hotkeys הווליום משתנה ב-2% ולא מוצגת על המסך בקרת הווליום. קראתי בפורומי תמיכה של לנובו שצריך להתקין את הדרייבר של ה-Power/Energy Management, התקנתי והסרתי כמה גרסאות של הדרייבר כמה פעמים, ועדיין לא עזר. [כשהסרתי הבקרת בהירות לא נראתה, וכשהתקנתי היא נראתה. אבל לגבי הווליום לא היה הבדל - גם בלי וגם עם הדרייבר עדיין קפיצה של 2% ואין את הבקרה על המסך...] תודה רבה ויום טוב!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי חברים, כשאני מבצע חיבור RDP למערכת X ומתחבר לאאוטלוק שם - הסמן נעלם כשאני מרחף מעל חלונות של אאוטלוק. בכל שאר האזורים הסמן מופיע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות EXPERIENCE ולסמן את כולן - ללא הצלחה. פיתרון כלשהו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.