עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה המחשב החדש שלי (בן שלושה חודשים ) עובד לאט ומרגיש נורא עייף המערכת הפעלה היא ווינדווס XP PRO SP2 שהתקנתי לפני שבוע. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא הנורטון אבל גם בלעדיו ובלי שום פיירוול ואנטי וירוס הוא עדיין מרגיש לי איטי ביחס למחשבים אחרים למישהו יש רעיון מה יכול להיות הפתרון או איך באמת אני יכול להשוות בינו לבין מחשבים אחרים? לדוגמא בלפטופ שלי העבודה יותר מהירה והוא הרבה יותר נחות חומרתית מהנייח. מה עושים? המפרט בצד ימין

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  2. שלום חברי הפורום. זה המפרט של המחשב החדש שלי: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D GSKILL DDR 2048MB 400MHZ 2-3-2-5 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV ספק: ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W אוקיי , כשהגיע אליי המחשב , התקנתי דבר ראשון את המשחק Counter-Strike: Source . אחרי התקנת המשחק והעידכונים שלו , נכנסתי למשחק. אחרי כמה דקות שאני משחק , המשחק פשוט נתקע , ולאחר מספר שניות המשחק מתמזער , ויש את השגיאה שאומרת "שלח" או "אל תשלח". בנוסף לכך , הבעיה הזאת קוראת לפעמים , בלי השגיאה של "שלח" ו- "אל תשלח" , זאת אומרת שלפעמים המשחק פשוט נתקע , ולא קורה כלום , הוא פשוט נתקע ואי אפשר לצאת לווינדוס או…

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by Baruchg,

ברשותי שני צורבים האחד צורב של ימהה יחסית ישן X16 CRW2100E והשני צורב DVD חדש של פיוניר DVR-110D הבעיה שלי היא כאשר אני צורב נתונים ואודיו כאשר אני צורב אודיו באמצעות תוכנת נרו 7 שמותקנת אצלי במחשב לא משנה באיזה צורב אז הדיסק נצרב אבל כשאני שומע אותו יש קפיצות במהלך השירים... למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? בנוסף מותקנת אצלי גם תוכנת Easy CD Creator כשאני צורב איתה את האודיו בצורב הישן הדיסק יוצא מעולה אבל יש מקומות שלא מצליחים להשמיע אותו ואם הם משמיעים אותו לפעמים הוא עובד רק עד שיר מסוים ואח"כ הוא לא מצליח לקרוא את השירים... גם פה למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? בנוסף גיליתי בעיה נוספת... כשאני צורב דיסק נתונים בעזרת הצורב הישן הוא כמעט ואף פעם לא…

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  4. בכניסה למאפייני מערכת נפתח חלון, בכרטסת General מופיע הלוגו של windows, האם מישהו יודע איך אני מוסיף מתחת הלוגו של windows תמונה או אייקון כלשהו ? (כמו למשל בחברת בזק ישימו שם לוגו שלהם) צירפתי תמונה כדי להראות על מה אני מדבר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Chura,

שלום לחברה שלי יש מחשב יחסית בסדר פנטיום 2.4 עם לוח של אסוס כבר לא זוכר וכרטיס מסך GEFORCE 5200 AGP ולצערי רק 256 MB המשחק היחיד שהיא משחקת הוא SIMS 2 והמחשק דיי עובד לאט, מה לעשות על מנט לשפר ? זיכרון יעזור או החלפת כרטיס מסך ? חשוב לציין שהרזולוציה המקס' שהיא משחקת היא 600X800 תודה מראש, חן.

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. יש לי בעיה חוזרת ונשנית שכשאני מחובר לאינטרנט, והאימיול עובד - אחרי כמה שעות החיבור שלי יידפק - הLAN יהיה מנותק, ואז רק RESET למחשב יעזור. המחשב היה במעבדה, (גם בגלל עוד בעיה של "פריז" שקורה מדי פעם). במעבדה הם בדקו כמה ימים, ולא היתה כל בעיה - העניין הוא שבזמן הזה הם לא יצרו TRAFFIC שייכנס/ייצא מהמחשב. כשהאימיול פועל - זה קורה. כשלא פועל - זה לא קורה. השאלה אםזה קשור לאימיול ספציפית או רק לעניין של ה-TRAFFIC. הייתי מעוננין למצוא איזושהי אפליקציה שתעזור לי ליצור הורדה והעלאה ב-LOOP של קבצים, משהו שיכול להעמיס על הכרטיס רשת. מישהו מכיר משהו כזה? אולי משהו שיוריד קובץ כבד מאיכנשהו, בסוף ימחק אותו ויוריד שוב. מכירים?

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by haimvrt,

יש לי כרטיס מסך לידטק 6600gt אני פותח תמארז בשביל שהמארז יתאוור ושלא יווצר חום וכו' רציתי לשחק משחק התחלתי לשחק והוא נתקע אז הפעלתי מחדש את המחשב ונכנסתי לבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך וכתוב: רמת טמפרטורה: 83 טמפרטורת ליבה של gpu : 83 טמפרטורה מקיפה: 55 והטמפרטורה שהיא 83 היא לא יורדת אפילו כיוונתי אל הכרטיס מאוורר חזק והטמפרטורה יורדת 2-3 מעלות המאוור של הכרטיס עובד ועכשיו אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי זאת הפעם הראשונה שאני נתקל בכזאת טמפרטורה 83 ואינה יורדת מה לעשות :'(? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by qwerty2,

הורדתי ביטורנט ועכשיו למי שמכיר את התוכנה אז יש אתרים ואז לוחצים על הקובץ הורדה ואז זה מוריד יענו למחשב ונפתח בתוכנה עצמה אז שאני לוחץ הורדה ואני עושה שמירה בשם/פתח אז זה מופיע לי חלון שגיאה שכתוב בו שההגדרות "של אבטחה האינטרנט שלי לא מאפשרות להוריד את זה" וניסיתי לשחק הגדרות וזה וכלום לא עזר..מה אני עושה? ואני 90% מההורדות של ה-HTTP הרגילות גם לא יכול להוריד....

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by zx1993,

החלפתי מאוורר לכרטיס מסך LEADTEK (GTX7800) מהמקורי לזה של זלמן (VF900CU)/ בדקתי את החיבורים שוב ושוב אבל- אין תיקשורת למסך. אשמח לשמוע רעיונות.

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by nimrods,

תמיד כשאני מחבר משהו ל USB במחשב שלי המחשב לא מקבל את מה שאני מחבר וזה רושם לי בצד למטה איפה שקבצים מוסתרים (התקן USB לא זוהה אחד מהתקני ב-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו windows אינו מזהה אותו. לקבלתסיוע בפתרון בעיה זו. לחץ על הודעה זו ) למה זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. דודה שלי קנתה מחשב מאיבורי =\ אוקי עכשיו היא ביקשה ממני להתקין לה ווינדוס.. כאשר באתי להתקין לה את הווינדוס יצא לי הודעה כי הוא לא מזהה את ההרד דיסק... יצאתי מהתקנה ונכנסתי לביוס. שם הרד דיסק בכלל לא מזוהה.. עכשיו אני צריך עזרה בלדעת איך לזהות את ההרד דיסק אם מישהו יכול לעזור? והינה המפרט של החלקים. הדסק הקשיח הוא דגם 80G 8MB SASTA והדגם של הלוח הם הוא ASUS P5RD1-VM . דפדפתי לי באינטרנט והבנתי שצריך להתקין משהו עם דיסקט משהו כזה ... אבל לא הכי הבנתי לא מצאתי ממש הודעה שיש הסבר מובן וגם זה לא היה לאותו סוג לוח אם. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Pandiani,

יש לי מחשב חדש (נרכש בערך כלפני חודש) ויש לו רעשים מציקים וחזקים, אני לא שם דברים להורדה בלילה בגללם .. באיזהשהו מקום היה בנאדם עם אותה בעיה כשלי ונתנו לו את הפיתרון הזה: "זה המאוורר של המעבד.. קונים משו חדש.. אני ממליץ לך על : Arctic Cooling Freezer 7 PRO קירור מעולה!! עולה רק 160 שקלים, התקנה קלה יחסית. ייתן לך גם יותר ביצועי קירור וגם שקט שבקושי שומעים אותו " מה אתם חושבים על הפיתרון הזה? האם יש לכם פתרונות אחרים? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  13. הורדתי את הגירסא של הווינדוס.. Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.SP2.Integrated.July.2006.MULTI.IMAGE-ETH0 ויש ברשותי HD SATA 80GB WD עם לוח NF7-SL והכונן דיסקטים שלי נדפק... ככה שאני לא יכול להתקין ווינדוס על הSATA אני חייב גם IDE מחובר ועליו הווינדוס אז השאלה שלי היא האם אתם חושבים שאם אני יעתיק את הקבצים של SATA מהדיסק של ABIT לדיסק של הווינדוס זה יעזור? או שאולי אני לא צריך את הדיסקט והווינדוס בגלל שהוא חדש יותר יש בו כבר תדרייברים???

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  14. שמעו אנשים שאני מפעיל את המחשב שלי אני שומע ציפצופים מהמחשב .... פתחתי את המארז של המחשב ואני רואה זה מהארד דיסק.. ושאני מפעיל את המחשב הווינדוס לא עולה .. רשום לי משהו כזה.. DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PREES ENTER בבקשה תעזרו לי....

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  15. חיברתי את הזכרון למחשב, ולפי מה שהיה רשום בביוס המחשב זיהה את הזכרון, אך כאשר המערכת אמורה לעלות יש לי הודעת שגיאה שבה רשום: windows could not start because the following file is missing or corrupt: System32\DRIVERS\pci.sys אחרי שהוצאתי את הזכרון ונשארתי עם הזכרון הווינדוס עלה כרגיל . (מקווה שההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה).

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by Danny444,

בוקר טוב. כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לצפצף ולא מראה לי שום תמונה על הצג. בדקתי שהכרטיס זיכרון במקום,ההארד דיסק במקום,כמו כן בדקתי את כול החיבורים למחשב עצמו והכול בסדר. מה ששמתי לב הוא שאחד הפינים בכבל של הכ"מ חסר ( לא כבל חשמל ). הייתה לי את הבעיה לפני שבוע בערך ואיכשהו הסתדר ככה שאני לא חושב שהבעיה היא בפין החסר. מישהו יכול להציע לי פיתרון לבעיה?

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by liko,

המחשב שלי לאחרונה עושה בעצמו restart ככה סתם באמצע שום מקום . מבחינת טמפ' יש לי מע' קירור של Arctic Cooling +3 מאווררים פנימיים בנוסף. מה עוד יכולה להיות הבעיה???

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  18. המסך הכחול שעולה אם עושים ריסט אז הוא לא מופיע לי יותר וזה קרה מאז שהמרתי את הכוננים מ fat32 ל ntfs למה??

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  19. במחשב הישן שלי אז הלך הדיסק הקשיח לעולמו אתמות קניתי דיסק קשיח יד שניה w.d 40gb בחיבור ata עכשיו זה מזהה לי אותו בביוס אבל נגיד שאני בא להתקין ת'ווינדוס הוא אומר לי שאין לי דיסק קשיח בכלל מה לעשותתתת ??

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by tidan,

שלום! לפני שבוע שמתי רקע עם תצלום חלונות של ווינדוס ומאז מופיע לי הצל של הרקע על המסך למרות שהחלפתי רקע מה הפיתרון תעזרו לי ???

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by most,

שלום, מקווה שאני בפורום הנכון. לעניין: מותקנים אצלי dvd rom ו dvd rw המערכת(xp pro) מזהה את הכוננים. אבל כשמכניסים דיסק לאיזשהו כונן הוא לא מזהה שיש דיסק וכמובן לא ניתן להפעיל כלום (כותב שאין דיסק....נא להכניס דיסק) שאר המחשב עובד תקין ניסיתי הסרה של ide primery וגם secndery וזה לא עזר. מודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  22. שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש: AMD Athlon 64 3000 Venice Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 Leadtek WinFast PX6600 GT Enermax 420W EG425P-VE Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD GeIL DDR PC-3200 / 400MHz / 1GB (2X512MB) / Value Dual Channel המחשב עבד מצוין מרגע ההפעלה הראשונה בחודש הזה, לא היו כל תקלות, משחקים כבדים רצו חלק ללא בעיות, והטמפרטורות היו תקינות לחלוטין. מערכת ההפעלה שמותקנת היא Windows XP Pro SP2 במחשב הותקנה תוכנת גיבוי ושחזור Norton GoBack 4 . התוכנה עבדה ללא רבב וכן השתמשתי בה לשחזורים מספר פעמים, ולא היו כל תקלות. (זוהי תוכנה שיושבת עמוק יותר ממערכת הפעלה ועולה לפניה בזמן האתחול) היום אחה"צ ביצעתי עדכון לתוכנה זו (בעזרת Norton LiveUpdate), כאש…

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by zaroor,

יש לי תופעת ניתוקים של כרטיס הרשת מובנה על הלוח וגם מצב שאי אפשר לחיייג הלוח אסוס P5GD הוחלף וגם המודם ,אבל כאשר אני נכנס למנהל התקנים ובכרטיס רשת מסמן עם העכבר הפוך ללא זמין ואחרי מספר שניות הפוך לזמין אז כן אפשר לחייג ולהיכנס לאניטרנט עד לניתוק הבא לסרוגין בקצרים האם הבעייה נמצאת בכרטיס המובנה בלוח?

24. קניתי אתמול זיכרון נוסף למחשב מסוג קינגסטון 512MB CL3 ומאז פשוט המחשב הרבה פעמים פשוט נתקע לחלוטין לאחר שאני מכניס סי די ואני מנסה להיכנס דרך הEXPLORER לתוך הסי די המחשב פשוט קופא, העכבר לא זז והדרך היחידה להפעיל מחדש ואני בטוח כמעט שהבעיה מצוייה בתוך הזיכרונות מישהו אולי יודע אם יש דרך לסדר את זה? כי הזכרונות עצמם תקינים בטוח כי זה קורה רק שאני מכניס סי די ומנסה לראות מה בתוכו

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  25. -יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת המון תודה רן

• 8 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים