תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום בניתי לאחרונה מחשב חדש הנה המפרט : עכשיו כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש צצה לי השגיאה הבאה " Veryfying DMI pool data........ AMD data change.. update new Data to DMI ! עכשיו מבחינתי ההודעה לא מפריעה, המחשב עולה רגיל ועובד בצורה מושלמת אך עדיין חיפוש ממושך בגוגל מראה שהבעיה נפוצה אך ללא פתרון מובן שיכול לעזור לי... זה המחשב הראשון שבניתי אז אני מפחד שאולי יש לי בעיה חומרתית שנובעת מהרכבה לא נכונה בכל מקרה אשמח אם תעזרו לי
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי רכיבים מ KSP ב 3,435 ש"ח והם כדלהלן athlon64 x2 5200+ abit nf-m2s 2x1gb kingston 667 gforce 8500gt wd 250gb sata2 hec 450w hec case lg dvdrw הרכבתי הכל מ 0 זה התחיל מזה שהפעלתי את המחשב ולא היה DISPLAY, לאחר בדיקות של כרטיס המסך וכו התברר שסטיק זכרון אחד דפוק מכיוון שניסיתי אותו בשני הסלוטים לבד וזה לא עבד, נשארתי עם הסטיק התקין והפעלתי את המחשב... ניסיתי להתקין אקספי מאיזשהו דיסק מוכן מראש והמחשב נכבה בעת עליית הווינדווס.. חשבתי שזו בעיה בדיסק הספציפי מכיוון שהוא מותאם למחשב אחר (עינייני דרייברים), פירמטתי התקנתי אקספי מחדש מדיסק שכולל עדכוני אפריל וקיבלתי שגיאה באמצע ההתקנה.. לאחר חיפוש בווב הוקל לי כי התברר שרבים אחרים נתקלו בשגיאה וכך פניתי לעותק אחר של אק…
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קניתי מיקרופון . חיברתי אותו ליציאה הוורודה הדלקתי את המחשב וניסיתי לשמוע את עצמי ברשמקול ואני לא מצליח... מה אני צריך לעשות? ניסיתי בהגדרות של המיקרופון: ואני לא יודע על מה זה צריך להיות...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני נתקל בבעיה של המסך שכאשר אני משחק/בשולחן עבודה המסך מתכבה לפעמים חוזר לאחר כמה שניות או שלפעמים פשוט לא חוזר בכלל ורק לאחר כמה RESTARTS הוא חוזר לתפקוד רגיל לאחר בדיקה בEVENT VIEWER זה מה שהראה לי (תמונות מצורפות) למה הבעיה הזאת מופיעה ?? ואיך מתקנים למה זה משגע
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 8500GT PCI (לא PCI EXPRESS) של חברת SPARKLE. כאשר אני התקנתי את הדרייבר, יצא לי חלון שאומר שהכרטיס נכנס למצב בטוח בגלל שאין לו מקור מתח חיצוני. אני בדקתי על הכרטיס עצמו ואין שם ממש לאן לחבר מקור מתח חיצוני. מה אני עושה במצב כזה והאם הדבר ישפיע על הביצועים של הכרטיס ?? הכרטיס מיועד לצפיה בסרטי HD. ישנו קובץ תמונה מצורף. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לסבתא שלי סלרון 700 וחוץ מהעובדה שהוא איטי ודפוק הוא גם נדפק פעמים רבות וכיום הוא עושה רעשים מוזרים (מווו )כזה כל המן מי שיכול לעזור לי למצוא את הבעיה שיגיב פה
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה יש סימן שאלה על הכרטיס קול אני מכניס את הדיסקט ורשום "הדרייבר לא מתאים לחומרה" נכנסתי לאתר יצרן הורדתי דרייבר אותו הדבר מה זה ? לא יודע מה לעשות ... הלוח : M2NPV-VM תודה
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
העכבר זז לי מעצמו בלי שאני נוגע בו בכלל. יכול להיות כזה דבר? האם זה קשור לתוכנות ריגול שיש לי במחשב ואיל אני יכול לפתור את הבעיה? אגב, פרמטתי אותו ולא עזר.
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בזמן האחרון עולה לי ההודעה הזאת http://img179.imageshack.us/img179/7383/ergfta2ud2.jpg ובמשחקים (CSS?) יש קירטועים מוזרים כאלה אולי משהו לא בסדר במתחים ? http://img179.imageshack.us/img179/1310/sxzvfdxy1.jpg
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב, פנטיום 4 1.7, עבד בסדר גמור פירקתי את החלקים על מנת לנקות אותו ומיד לאחר מכן התקנתי אותם חזרה. עכשיו כאשר אני מפעיל את המחשב אני שומע את ההרד דיסק עולה (נדלק), המאורר של הCPU עובד, כנ"ל של הכרטיס מסך.. אבל הצג אומר שהוא לא מקבל שום אות ומה שעוד יותר מוזר אני לא שומע ציפצופים מהמחשב.. לא צפצוף בודד לא ארוך.. שום דבר (בדקתי שהחיבור של הSPEAKER בסדר). החלפתי את הכרטיס מסך (AGP) באחד ישן, PCI... אולם שום דבר לא השתנה, כנארה הבעיה במקום אחר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כיומיים רכשתי מחשב נייד של חברת HP מדגם 4330S. בגלל עומס התוכנות שבאות עם ההתקנה, החלטתי לעשות פורמט ולהתקין את מערכת ההפעלה Windows 7 Ultimate 64Bit. לאחר הפורמט, חיבור הwifi הפסיק לעבוד. למרות שהורדתי את כל העדכונים, לא הורד דרייבר כל שהוא שיסדר את הבעיה. במחשב יש מחיצה שנקראת HP tools שמכילה מספר תוכנות שמתוקנות כאשר עושים שחזור למחשב. שמתי לב שבין התוכנות נמצא עדכון לbios. אתם חושבים שיכול להיות שיש צורך בעדכון של הbios על מנת שהמחשב יתמוך בכרטיס הרשת? בעיה נוספת, או שלא, היא מה שנראה כמו שימוש יתר בחומרת המחשב. כלומר, יש קפיצות משמעותיות ורגעיות בשימוש של המעבד (core i3 2330m). אתם חושבים שזה נובע מחומרה/תוכנה פגומה או שזה נורמלי לגמרי? מחכה לתשובה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי במחשב חיבור firewire שהוא לא פועל. אני מחבר אליו איזה משו והוא לא מגיב במחשב.. החיבור הזה נמצא במין קופסא כזו יחד עם כניסה לכרטיסי זיכרון ועם חיבור USB. עכשיו השאלה אם אני צריך להתקין לו דרייבר או מה.? תודה לעונים ולעוזרים.!!!
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב והחלפתי הכל חוץ מהמארז. הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא: XGI Volari V8 Duo Ultra Rev 00. כשאני משחק ב-NBA 2005 כל הזמן קופצים לי נקודות כאלו והצל נראה לבן כזה ולפני כן זה לא היה. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לסדר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהוא עושה רעש ביגלל המעברר אז קניתי מעברר כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456 אבל עכשיו הוא עדין עושה רעש פחות או יותר. וגם זה לא ממש הוריד את החום של המעבד אולי רק בכמה מעלות יש איזה פיתרון להוריד תרעש. רק שאני סם תמעברר על הכי חלש אז הוא קימעת ולא עושה רעש אבל אז המחשב מתחמם...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צורב לילד שלי סרטים באמצאות נרו לdvd שלנו ,אבל הסרט אחרי הצריבה ממש נתקע עושה מין ריבועים כאלה לא מובנים ולפעמים אפילו נעלם הסאונד מחקתי את הנרו במחשב והתקנתי חדש וזה לא עזר,הdvd גם בסדר כי הבאתי אחר וגם שם זה קורה יש למישהו מוסג מה זה יכול להיות
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי.. יש לי דיסק קשיח ישן 4 ג'יגה..עכשיו כשאני מחבר אותו למחשב הוא לא נהיה לי תחת מאסטר... רק בסלייב... גם אם אני שם ג'אמפר ולא משנה לאן אני מחבר אותו בקבל IDE הוא עדיין תחת סלייב... מישהו יודע מה הבעיה...אני סה"כ צריך להתקין עליו ווינדאוס.. תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אתמול באתי להפעיל תמחשב ואז בזמן הטעינה לפני שהוא מעלה את הוינדוס הוא טוען ואז עושה מסך כחול מה הבעיה?וגם אני לא מוצא במחשב תתיקיה של המינידונפ יש סיבה? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אז ביטלתי File History במחשב כי התיקייה הגיעה ל47gb. הלכתי להגדרות ואין שם אפשרות למחוק את כל הגיבוי של file history אלא רק "all versions but latest version". איך אני מוחק את כל הfile history? כי הדרך היחידה שמצאתי זה למחוק את התיקייה ששם file history מגבה הכל. אבל האם זה בטוח?
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום , שבת שלום בזמן האחרון יש לי בעיה שלא הייתה לי אז ככה ..... שאני נכנס למחשב שלי אז חושב כמה דקות טובות ואז עולה כאילו הוא מחפש את הכוננים וכו'.. ושאני פתוח את ה winrar נגיד אז אותה בעיה גם צריך לחכות זמן כדי שיפתח וכנ"ל בעוד כמה דברים זה ככה אז מה אתם אומרים הבעיה ומה הפתרון בבקשה זה כבר מעצבן זה. תודה לכם עוזרים או עוזרות
-
- 8 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל עזרה. לאחרונה מחשב שלי התחיל להתקע בזמן שאני מנסה להפעיל תוכנה כל שהיא שקשורה לוידאו כמו ריאל או למיניהן. מחשב חוץ מזה מתפקד בסדר. וכשאני מנסה לפתוח קובץ עם סרט מחשב עושה צליל מוזר (אפילו אם רמקולים לא עובדים). ונתקע אני לא יודעת מה בעיה, הרצתי אנטיוירוסים במחשב( NOD32 ו AVAST). כלום לא נמצא וכמו שאמרתי מחשב עובד רגיל. מה יכולה להיות בעיה? או שביעה עם קודקים או עם כרטיס איזשהו בתוך המחשב. אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד E6300 2800mhz לוח GA ep43-udl 2 סטיקים של קינגסטון הייפר איקס ddr2 1066fsb 4gb ו260gtx הפעלתי אותו אתמול ויש כמה בעיות,דבר ראשון הוא מזהה את המעבד בביוס בתדר של 2260 כלומר 266*8.5. דבר שני הבאס של הזכרון הוא ראשון שהוא 800mhz. הבעיה הכי גדולה שהוא לא מעלה את ההתקנה של הווינדוס וכאשר הוא כן עושה בוט לדיסק אחרי כמה שניות שזה מגיע לשלב של הפירמוט הוא מביא לי מסך כחול לפנים. יש למישהו עצה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
טוב אז משהו מאד מוזר קרה לי למחשב. הוא נדלק אבל לא מופיע המסך! החלפתי כרטיס מסך וזכרונות ואותה תוצאה. ניתקתי את הכל נשאר רק המעבד והזכרונות וכרטיס מסך. איך אני יודע עם זו בעיה של מעבד שהלך למרות שהוא בן שבוע או לוח אם ? הכל נדלק כולל כל המאווררים והנורות . ושאלה שניהבךי קשר . האם abit krf7 תומך ב xp 2500 ?
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קרה אסונצי'ק. המאוורר שלי המחובר ללוח האם רועש ולכן רציתי להחליפו. כשהוצאתי אותו היתה מחוברת אליו מאחור חתיכת מתכת קטנה ומרובעת עם פינים (זה החלק עליו כתוב PENTIUM 4 וכו - האם זה המעבד???). הוצאתי אותו כדי להדביק למאורר האחר (שבכלל לא מתאים!) וכשהחזרתי המתכת נפלה ולא נתן לי להחזיר למקום וכך וגם השיניים התעקמו. המחשב נדלק אבל לא עובד ולא עולה הווינדוס. החלפתי הארדיסק וזה לא שינה מאום. מה עושים???? האם זה עניין הגריז התרמי? האם בלי חלק מהפינים המחשב אבוד? האם אכלתי אותה על טיפשותי והרצון שלי ליצור שקט? פנטיום 4 P 800 DLX DDR 400 512MB 80GIGA 7200 1 כרטיס קול AUDIOWERK XP PRO אורגינל איני יכול לספק יותר מדע כי המחשב לא עולה...
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, פניתי אילכם כי אמרו לי שאתם הכי מבינים בחומרה ובעיות טכניות אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. אוקי אז קודם כל הבעיה התחילה ששדרגתי את המחשב שלי מxp לוינדוס7 עם 64 bit ועוד הוספתי שתי גיגה ראם . ככה שהמפרט שלי עכשיו הוא: q6600 gtx260 4g ram win 7 64 bit עכשיו,מה שמוזר זה שלפני השדרוג במשחקים כמו call of duty 4 \7 היה לי FPS גבוה(אבל בכללי בכל המשחקים ירד ה FPS) ואחרי השדרוג פשוט נפל בצורה מטורפת. עכשיו כמובן שניסיתי הרבה דברים א.ניקוי אבק ב.פירמוט ג.CCLANER ד.איחוי ושום דבר לא עזר. אני מודה לזה שהמעבד שלי חלש וגם יוצר צוואר בקבוק . אבל יש עוד פתרונות חוץ מלהחליף מעבד שיעלה לי 1000 שקל? כי זה פשוט ניראהלי ממש לא הגיוני שאחרי שידרוג ירד לי FPS. תודה לעוזרים ,אני ממש נו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה חוזרת על עצמה כמה פעמים ביום אם אני משחק ולפעמים לא חוזרת שבוע או יותר הבעיה בעצם שבאמצע משחק המסך ניהיה שחור ויש רעש משונה וצריך לכבות את המחשב ולהדליק שוב גם שמתי לב שזה קרה בטעינה של CRYCIS השני אבל פה זה התחיל לעשות רעש ואז שהטעינה הסתיימה המסך ניהיה שחור אבל הייתי צריך פשוט לצאת וזהו בלי לכבות יש לי 9800GTX 512 E7400 4GוW7 הבעייה חוזרת רק בCOD והיה את זה כמו שתיארתי בCRYCIS שיחקתי משחקים כמו ME2 GTA IV ורק ב COD זה קרה תודה מראש למי שעוזר
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-