תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום הרצתי אנטי וירוס והוא מחק כמה וירוסים עכשיו כשהמחשב עולה מופיעות שגיאות יש איזושהי תוכנה שיכולה למחוק את השגיאות בלי שאצטרך לחפש דבר דבר ולמחוק? או לחילופין לכתוב פקודה שתמחק את הקיצורי דרך האלה?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן שמתי לב למשהו מוזר במחשב היום, משום מה אני מחבר את המטען למחשב והסוללה בחצי, אבל המחשב מתעקש להראות לי איפה שהסימן של הסוללה בצד את הכיתוב הנ"ל: Plugged in, not charging למה זה?? זה כבר כמה פעמים שזה עושה לי את זה, או שהוא טוען את הסוללה קצת ומפסיק לאחר כמה דק', חיברתי למקור חשמל אחר, טען קצת יותר והפסיק. ייתכן שהמטען של המחשב נדפק? הוא מתחיל לטעון את הסוללה ומפסיק אחרי כמה שניות כאילו יש איזו פקודה שעושה את זה, הפעלתי מחשב מחדש לא עוזר, נכנסתי לראות בהגדרות של הסוללה אבל לא רשום שם שום דבר בנוגע לטעינת הסוללה. תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה, כבר כמה שבועות המחשב עושה כל מיני בעיות: - הוא נדלק והתמונה של הלוח אם בהתחלה נתקעת. - הוא נדלק ובדיוק לפני הטעינה של הוינדוס אחרי שהוא בודק אם יש BOOT CD הוא רושם לי DISK FAILURE משהו ונתקע שם. - באמצע שימוש במחשב הוא משמיע מין צליל של "תאק" כזה מהHD ואז המחשב נתקע ועושה ריסט ולאחר מכן ברוב המקרים חוזרת אחת מהבעיות הקודמות שהזכרתי. כדי לפתור את הבעיות האלה מה שאני עושה זה: פותח את המארז מנתק את הכבל SATA של ההארד דיסק משני הצדדים ומחזיר. לפעמים זה לא עוזר ורק אחרי שאני משחק הרבה עם הכבל ועם עוד כמה חלקים שאני מנתק ומחזיר ואחרי כמה הדלקות הוא מצליח לעלות. לפעמים יש גם מצבים שאם אני נותן בטעות מכה עם הרגל למחשב עוד פעם נשמע ה"תאק" הזה והמחשב ניתקע ומרסט את עצמו וככ…
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס למשחק אחרי 5 דקות המחשב שלי עושה הפעלה מחדש אין שום OC לא בכרטיס מסך ולא במעבד פעם זה לא היה ככה פתאום זה קרה
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי ספק טרמלטק 600W הכל היה טוב פתאום במהלך העבודה במחשב נעלם הדיסק קשיח עם כל המחיצות הלוגיות שלו ונשאר הדיסק קשיח השני. אם אני עושה רסטארט זה לא חוזר כיבוי מלא מחזיר את הדיסק קשיח..... וזה קורה קבוע יש פיתרון
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ילד אחד מקונטאר שלח לי "ציטים" (זאת אומרת וירוס אני חושב) הוא שלח לי באי סי קיו, כשקיבלתי את הציט פתחתי אותו היה שאלה של y/n לחצתי יס אחר כך הוא אמר לי לעשות ריסטרט למחשב, עשתי מה שהוא אמר אחר המחשב נכבה ואז נדלק היה את הקטע שהוא רושם לי את הטמפרטורה אחר כך הייתה ההודעה הזאת: windows could srart because the fdlowing fille is missing orcorrupt <windows foot> system32/hal.dll plase re-install copy of the above
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב הווינדוס עלה והופיעה הודעה שנעשה שיחזור לנקודה קודמת ואז הופיע מסך כחול לכמה שניות ואז עלתה אופצייה ל"סייף מוד", המחשב עולה בסייף מוד אבל , אין נקודות שיחזור שאני יכול לשחזר. מה עושים ? מצרף תמונה של המסך הכחול.. הודעת השגיאה שקבלתי - "חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: FFFFF8A0058C1000 BCP2: 0000000000000000 BCP3: FFFFF8000332C78F BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\111013-30825-01.dmp C:\Users\אורי\App…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן שהמחשב במנוחה ואין תוכנות פתוחות... 4 ג'יגה זיכרון פנימי מעבד AMD Athlon II X3 445 Processor 3.10 GHz Windows 7 Ultimate 64 BIT
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, שוב בעיה בהארד דיסק, הפעם במחשב השני שלי כשעולה המחשב והוא מחפש אם מותקן הארד דיסק הוא לא מוצא כלום. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי זז לאט משהו פחד 1.כשאני מזיז חלונות אז זה זז בקירטוע כזה 2.לוקח הרבה זמן לתוכניות לעלות ועשיתי סריקה של אנטי וירוס ומחקתי קבצי temp ועוגיות וקבצי PREFETCH ועדיין המחשב זז לאט מה לעשות? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה כבר מספר ימים שאני לא יודע אם הבעיה מהספק או מהלוח אם. כשאני מפעיל את המחשב והמערכת הפעלה עולה אחרי כמה זמן בעיה של תקיעת מסך עם תמונה והעכבר לא זז איזה פעמים קרה לי אחר כך בעיה מוזרה שהנורית של המסך נהפכת מצהוב לכתום והמסך נכבה וכל המחשב לא מגיב גם מכפתור הפעלה מחדש רק אחרי הוצאת התקע והחזרתו לחשמל עובד. ובזמן האחרון היה לי בעיה בהדלקת המחשב מגיע למערכת הפעלה ועושה שוב הפעלה מחדש ונכבה המסך ולא ניתן בכלל לעשות הפעלה מחדש מהמארז שוב. בעיה חדשה שצצה לא נדלק המחשב אחרי שלוחצים מהכפתור הראשי של המארז ולא עוזר הוצאת התקע והחזרתו. אני חושב שהבעיה מהספק כי לא יוצא אוויר בכלל מאחוריו והנורית ביקורת הופכת מצהוב לכתום כמו שהמסך במצב המתנה וזה קורה שהמסך מוחשך לגמרי. מה שמוז…
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח לראות במחשב שלי סרטונים ברזולוציה של 3840x2160. מה שקורה זה שיש lag, התמונה נתקעת לכמה שניות ואז משתחררת וממשיך לנגן אבל ממש כל 10 שניות זה קורה ככה שאי אפשר לראות את הסרט. איפה רוב הסיכויים שנמצאת הבעיה? בכוח העיבוד של המחשב? של הכרטיס מסך? המסך עצמו? המסך שלי זה: Dell 27 Monitor: P2717H וזה המפרט של המחשב: Processor Intel Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray CPU Cooler Zalman Mini-ITX CNPS2X CPU C…
-
- 8 תגובות
- 9.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב במקום לשמוע שני צפצופים קצרים אני שומע צפצוף ארוך והוא לא פוסק!!!! והמחשב לא עולה... המסך אומר שהמחשב לא מחובר אליו..... אין לי מושג מה לעשות במיוחד שאני לא יודע מה עוללתי למחשב המסכן... אתמול בלילה כיביתי את המחשב [הכל עבד טוב...] והיום הוא עושה לי את זה... =[ =[ =[ יש לציין שלא עושיתי שום אוברקלוקינג... מפרט : intel p4 3.2GHz 2gb 533MHZ לוח אם Gigabyte GA-965P-S3, Intel 965, Socket 775, Dual DDR2 800, SATA2, RAID, PCI-Express, ATX enemerex liberty 500w צריך עזרה דחוף!! תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש intel p 4 3.0 g mb-itel rocklake 865prl 512 ram ge force 5700 256 mb 128 bit agp x 8 ויש לי בעיה במשחקים ב פיפה 2004 המשחק עובד עם קפיצות הכוונה טקיעות ושאני מתקין תדריברים החדשים של אן וידיה אז המשחק מתחיל לקפוץ כמו בטלויזיה מקולקלת הכל בצבעה לבן ופסים כאלה מוזרים ואז מעלים ת אנטיאליסינג ל כפול 8 בהגדרות זה מפסיק המשחק עובד אבל ממש ממש לאט ו בניד פור ספיד החדש בכלל אפשר לשחק בקושים על גרפיקה מינימלית והיום שהתקנתי תמשחק פיפה 2002 וורלד קאפ על ההגדרות הכי נמוכות בכרטיס מסך זה רק עובד חלק על ניראה על הפנים ובמחשב הקודם שהיה לי מעבד 1.8 וכרטיס מסך geforce ti 4200 הפיפה 2002 היה טס על ההגדרות הכי גבוהות אז שאלה שלי למה המשחקים עובדים לאט …
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בס"ד קניתי אוזניות לא מזמן עם מיקרופון הבעיה שלי איתם זה שלמשל אני משחק במשחק מחשב כמו קונטר סטרייק אני שומע צלילים של צד שמאל באוזניה ימין וצלילים של אוזניה ימין בצד שמאל זתאמרת לצורך הדוגמא אם יתקפו אותי בקונטר מצד ימין אני שומע את הירייות באוזניה מצד שמאל אין לי אפשרות לסובב את האוזניות משום שמחובר אליהם מיקרופון שיכול להסתובב ב 90 מעלות ואם אני יסובב פשוט המיקרופון יהיה כלפיי הצוואר שלי ולא כלפיי הפה ניסיתי לחפש בהגדרות של הצלילים בווינדוס אבל לא מצאתי כלום אני חייב עזרה תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
פתחתי איזה קובץ שתקע למחשב שלי איזשהו וירוס או תוכנת ריגול, הסימפטומים הם איטיות נוראית של המחשב והאינטרנט, ובנוסף פתיחת אתרי סקס למינהם!!!! מה אני צרי ך לעשות, יש לי אנטי וירוס NOD שזיהה אותם אך זלא עוזר!! ניסיתי להשתמש בSPYBOT ללא הצלחה.... הוירוסים\תוכנות ריגול ל יודע מה ההבדל הם : vbstat.j trojan Adware.BHO.V בבקשה עזרו לי להסיר אותם!! זה הורג אותי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש, המפרט: מארז: Antec P182-B מעבד: Intel Core Quad Q9550 2.83 GHz ספק: Enermax Pro 82+ 625W לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 כרטיס מסך: Geforce 260GTX הבעיה: פעם בשבועיים המחשב נכבה, פעם אחת באמצע משחק, ופעמיים באמצע סרט. לאחר שהוא נכבה המחשב מנסה להידלק שוב, אך נכבה לאחר 3 שניות, וממשיך כך עד שאני מוצא אותו מהחשמל, מחכה, מחזיר ומדליק שוב. אפשר הצעות למה יכולה להיות הבעיה? אולי פתרון? המחשב מחזיק יפה מאוד משחקים כבדים מאוד ולא מתרסק. יש לציין שבחנות המחשב החזיק 24 שעות מאמץ (ככה הם אמרו, זה חלק מהקנייה של המחשב). תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המתח הנכון למעבד הוא ה DEFAULT שיש בביוס 1.5V חוץ מזה הוא עם זוג זכרונות של קורסאייר - אלה עם הלדים והמתח שלהם הוא 2.65 אם אני לא טועה המחשב שייך לבן דוד שלי ככה שאם אני הייתי לידו בטוח הייתי פותר את הבעיה בשניה, יש מצב שהווינדוס שלו דפוק (אחרי התקנת SP2 זה רק התגבר) אההה חשוב לציין שאין שום אוברקלוק והוא נמצא על המוד הכי חלש אם תרצו לקרוא לו כך 2224MHZ או משהו דומה לזה
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מחבר משהו לUSB כלשהו במחשב אני מקבל הודעה שהמכשיר יכול לתפקד טוב יותר אם אחבר אותו לUSB 2. יכול להיות שאין לי פורטים כאלה במחשב? הוא יחסית חדש...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה הזאת התחילה לפני כמה ימים ששמתי לב אליה, היא לא התחילה מזמן כי אני תמיד מסתכל על שימוש בCPU ושימוש בRAM. בהתחלה היתי בטוח שזה וירוס, ניסיתי לעשות כל מיני טוייקים קטנים ולסגור הרבה תוכנות כדי לנסות לגלות את המקור בMSCONFIG הורדתי הרבה SERVICE שגם ככה תאמת אני לא צריך. הבעיה היתה שהורדתי 3 סוגי אנטי וירוס חדשים מתקדמים ואף אחד מהם לא זיהה וירוס או בעיה. שאני מתחיל את המחשב והמחשב עולה, אחרי שהוא עולה, משומה השימוש ברם שלי עומד על 1.2 גיגה רם שאין כלום, ואני לא אחד שעושה עריכות לאיך שהWINDOWS נראה - הוינדוס 7 שלי הוא הפשוט והרגיל. עכשיו ככל שאני מוסיף דברים שאני מריץ, השימוש ברם פשוט עולה ולפעמים מכפיל את עצמו. או בקיצור תמונה אחת שווה אלף מילים? ולידע כללי …
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ישן שנמצא במצב דיי גרוע מדי פעם היה נתקע אבל היום באתי להדליק אותו והוא אפילו לא עלה, היה מסך שחור וכמה שניות אחרי שהפעלתי אותו שמעתי צפצוף ארוך ואחריו שני צפצופים קצרים לפי דעתי איזה חלק שם הלך אבל איך אני יודע מה הלך?
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני יומיים בלילה היו באיזור ברקים שגרמו לקפיצות מתח בבית, המחשב מחובר דרך UPS ADVICE די חדש ולא מהסדרה הכי זולה שלהם. אז הדלקתי אותו בבוקר: - בהתחלה נתן הודעה (באנגלית...) בסגנון "כבל הIDE מנותק ויכול להשפיע על הBOOT SEQUENCE". אישרתי והוא עלה, אך איך שבא להופיע שולחן העובד קיבלתי NO SIGNAL במסך. וככה עוד פעם,. - פתחתי, ניקיתי קצת אבק מהכטיס מסך ואז הוא עלה רגיל ליום עבודה, ושוב הבעיה, רק בלי האזהרה בפתיחה. אלא שהפעם גם הרשת הפסיקה לעבוד..., פתחתי ניקיתי ומאז היא חזרה לעבוד אבל בעיית התצוגה התחילה שוב... אז מה הולך כאן? והתסמין הכי חשוב : דקה אחרי שנעלמת התצוגה נשמע צפצוף יחיד מהלוח-אם, והמחשב עדיין עובד. בבקשה עיצה, האם זה הכרטיס מסך, הספק, הלוח, מה ואיך אדע…
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
נכנס לסידירום תיקיית e: וכל קובץ אומר לי שאי אפשר להפעיל אותו
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בעקבות HOTFLASH תקין אני כותב מילים אלו דרך מחשב שחזר מהמתים. הייתה לנו בעיה אחת: המחשב עלה וביקש שאני אלחץ F1 כדי להמשיך, והמקלדת לא עבדה. שמתי ג'אמפר על הלוח ליד המיקום של המקלדת-אינפוט והיא עבדה. הבעיה היחידה היא שהוצאתי את הג'אמפר מהFPIO2 (שזה אוסף של פינים שקשורים לכ.קול). שהחזרתי את הג'אמפר לא היה סאונד (ואני לא יודע אם היה לפני זה, כי המחשב לא עלה עד שהוצאתי משם את הג'אמפר). בכל אופן, לפני הHOTFLASH היה סאונד. הוצאתי את הג'אמפר מפה: 1 ::::::: בעקרון ה2 האחרונים משמאל לימין. 2 קראתי בחוברת של הלוח וראיתי שהמקום שהוצאתי את הג'אמפר ממנו היה VCC במספר 2, ובמספר 1 היה SPDIF-OUT. העברתי את הג'אמפר לשורה 3…
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה לפתור בעיה כלשהי.. ואני לא ממש מצליח.. אני מקבל כמה שגיאות כשהמחשב עולה.. לוח האם הוא: ASUS P5P800S הנה תמונה של השגיאה: ניסיתי המון דברים .. לא עוזר ואין אפשרות להיכנס לBIOS ..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-