עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tamirushb,

יש לי תקלה מוזרה לאחרונה.. משום מקום המחשב נעצר ואז המסך מראה מלא משבצות שאלה שחור לבן מהבהבות ואז המחשב פשוט נתקע- מה לעזאזל זה צריך להיות?????

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by -AKEL-,

קודם כל שלום לכל מי שקורא את ההודעה הזאת ומקווה שאולי יפתור לי את הבעיה שנתקלתי בה... עד לא מזמן היה על המחשב שלי כרטיס קול ואז הורדתי אותו, עשיתי פירמוט הכל כרגיל... התקנתי ווינדווס... איתר את כל החומרה במחשב פרט ל... כרטיס קול שעל הלוח... תמונה: http://img90.imageshack.us/img90/7264/untitled2ry0.jpg אז הכנסתי את הדיסק דרייבר של הלוח למחשב והוא פשוט לא נותן לי להתקין משום מה את הדרייבר של הכרטיס קול שעל הלוח תמונה: http://img401.imageshack.us/img401/6062/untitledem5.jpg מה למה זה? ואם יש לכם פיתרון אני ישמח לשמוע תודה

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  3. הכונן הקשיח שלי מחולק כרגע ל3 ספריות (C, D ,E ).. רציתי לדעת אם אפשר לשנותאת גודלם באיזה שהיא דרך בלי לפרמט ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by avi.hagit,

אני צורב לילד שלי סרטים באמצאות נרו לdvd שלנו ,אבל הסרט אחרי הצריבה ממש נתקע עושה מין ריבועים כאלה לא מובנים ולפעמים אפילו נעלם הסאונד מחקתי את הנרו במחשב והתקנתי חדש וזה לא עזר,הdvd גם בסדר כי הבאתי אחר וגם שם זה קורה יש למישהו מוסג מה זה יכול להיות

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  5. שלום לכולם! לא ידעתי היכן לכתוב הודעה זאת אז אני כותב כאן הסיפור שלי ארוך אבל אני אקצר, בזמן המלחמה אני הייתי אצל אחותי ברמת-גן וגיליתי דרך האתר של Symantec שיש לה וירוסים והמחשב שלה הוא של העבודה,מותקן אצלו נורטון שנת, (לא ידוע) חחחח.... אבל ישן מאוד אני רשמתי בעבר הודעה דומה לזו אבל לא עזרו לי וחשבתי אולי עכשיו יעזרו לי אסור לי להתקין שום תוכנה במחשב אז חשבתי אולי מישהוא מכם מכיר אתר או משהוא (בלי התקנה) בתודה רבה מראששששש

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by oferfg4a,

שלום אנשים! קניתי לפטופ חדש בצפייה לקבל 120 ג'יגה ולהפתעתי קיבלתי בפנים 2 הארד דיסקים של 53 ג'יגה... האם הדבר ייתכן? מה ההסבר ההגיוני לזה? יש משהו שאני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אני עכשיו נמצא על המחשב של אבא שלי והוא מתלונן על בעיה שיש לו בזמן האחרון: לכל צליל במחשב בין עם זה שיר או סתם קול מתלווה הד מעצבן. פתרונות שניסיתי: 1)להחליף רמקולים - ללא הצלחה. 2)לשחק בהגדרות הקול במחשב - ללא הצלחה. 3)שחזור מערכת - לא ניסיתי ,מכיוון שעשיתי מספר שניוים בהגדרות המשחב שהיתי רוצה שלא ימחקו. מה אתם מציעים לעשות? נ.ב במקום לפתוח עוד נושא אני רוצה לדעת איך אפשר לגרום לאינטרנט להתחבר לרשת בעת הדלקת המחשב. כמה נתונים על האינטרנט: *המחשב מחובר למודם (ללא רשת). *המחשב נצמא ברשת ADSL. *ספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי. תודה רבה לעוזרים ולמנסים לעזור .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לאחר שהייתה לי בעיה עם זיכרון שקניתי (בעיה מוזרה עם מהירות) החליפו לי את הסטיק בחנות לסטיק של חברה אחרת בטענה שלא היה להם את אותו הזיכרון שקניתי. מה יכולה להיות הבעיה שלא עובד לי בדואל? הזיכרונות שיש לי הם של TWINMOS 512 CL 2.5 ושל ?512MB Aeneon? CL 3 (אפילו לא מכיר את החברה הזאת)

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by avi333,

אני יודע לפרמט מחשב וכבר עשיתי את זה כמה פעמים אבל הפעם ישנה בעיה מוזרה הדיסק פשוט לא עולה ,כלומר הויינדוס עולה רגיל כאילו אין דיסק התקנה והגדרתי את הבוט בביוס והכל בסדר רעיונות איך אפשר לסדר? זה דחוףף אני חייב לפרמט

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  10. הטמ' בסדר? http://img171.imageshack.us/img171/5135/2996ba4.jpg

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by CrashZone,

האינטרנט אקספלור שלי לא נפתח, אני לוחץ על הקישור והוא חושב שניה אבל שום חלון לא נפתח. אני לוחץ על ווינדוס אפדייט וככה גולש לאתרים זה ממש מיאש. עשית סריקת ספיוור וסריקת ווירוסים גם במצב בטוח וזה לא מוצא כלום. פתרון?

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by pushtak2k,

שלום הרכבתי מחשב חדש לבד. הכל מחובר כמו שצריך אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה, כלום לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, כשהמחשב מחובר לחשמל הנורה של הלוח אם דלוקה

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by silky,

אהלן לכולם ולילה טוב(או בוקר, או מתי שלא תקראו). לעניין: ב48 שעות האחרונות הKASPERSKY (גרסה 6 מעודכן להיום) , משמיע את אנקת החזיר כל כמה דקות בטרוניה("תלונה" למי שבן 16 ו/או לא הבין) , שיש לי ROOTKIT ב INTERNET EXPLORER עם מספר PID בן 3 ספרות אשר משתנה מפעם לפעם, ומדי פעם (בנפרד)אני מקבל" פעולה לא חוקית" של IEXPLORE.EXE אבל כשאני לוחץ הוא לא באמת נסגר. לשאלתי: איך אני נפטר מהמטרד הזה? מצ"ב קובץ של האנטי וירוס עם המזיקים שנמצאו נכון לSESSION הנוכחי(3 שעות). נתונים: IE-7 XP SP2 מעודכן. תודה מראש לעונים ובוז למלעיזים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by chubakon,

שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי מעבד E6400 עם מאוורר מקורי, הצרה היא שבשבוע האחרון המאוורר התחיל לזייף ולפעמים מפסיק לעבוד לכמה שניות וחוזר לעצמו וחוזר חלילה, זה אמנם לא משפיע על חום המעבד (שעובד בקושי על 28 מעלות במנוחה) אבל פעם אחת בלבד הוא הפסיק לעבוד לגמרי ופתאום המעבד קפץ ל 70 מעלות והייתי צריך לעשות Reset בשביל לגרום למאוורר לעבוד שוב. דיברתי עם החנות שרכשתי ממנה את המעבד - כן זו החנות המפורסמת עם שלושת האותיות, והם אמרו שלא נראה להם שזו בעיה-כצפוי... וגם אמרו שאין אחריות על המאוורר אלה רק על המעבד, שוב כצפוי... חשוב לומר שהביוס מעודכן לגרסה האחרונה. 1. מה דעתכם על תופעת המאוורר ? מה ניתן לעשות ? והאם כדאי להחליף? 2. הקטע של האחריות נראה לכם הגיוני? אשמח לתגובות.

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by tsarig,

שלום לכולם ברשותי מחשב חדש - הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 Asus P5B Leadtek GeForce 7950GT Dual Channel DDR2 800 1 Gig Western Digital 160 Gig SATA II ספק כוח Thermaltake PFC W0084 מחשב אריה,תיאורטית לפי המפרט, אבל הבעיה היא שבמשחקים הוא מגמגם ז"א שהוא לא רץ חלק, יש גימגום וזה מתבטא בעיקר במשחק pes 06 ניסיתי הכל - עדכנתי ביוס גם של הלוח וגם של כרטיס מסך, הורדתי את כל הדרייברים האחרונים שניתן למצוא מ ASUS ו NVIDIA ללא הצלחה, שיחקתי עם ההגדרות בביוס, שיחקתי עם ההגדרות של הכרטיס מסך, התקנתי דרייבר כרטיס מסך של NGO, אין לי כבר שום מושג מה קורה כאן רבותיי. מחשב Athlon 64 3000+ מריץ משחקים יותר חלק ממנו, וגם התוצאה שקיבלתי ב 3DMark2001 ביחס של מעבד-מסך היא עלובה : 38000 לעו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by zam,

קניתי דיסק קשיח IDE חדש 80GB למחשב P-III 500Mhz הדיסק של WD דגם WD800JB. דרך מערכת ההפעלה (XP pro) עשיתי חלוקה של מחיצות לפי הסדר הבא: 10GB - למע' ההפעלה 30GB - תוכנות 30GB - תוכנות הנותר - שימוש אישי כולן הגדרתי בפורמט NTFS וכמחיצות ראשיות כאשר הראשונה היא ACTIVE. לאחר החלוקה התקנתי דרך מע' ההפעלה הקיימת אל הדיסק החדש, מאחר וכונן הדיסקטים לא עובד אצלי, ומשום מה ה-CD לא מוכן לזהות את מע' ההפעלה.. ההתקנה בוצעה בהצלחה (מלבד כמה קבצים שכנראה היו פגומים). לאחר מכן ניתקתי את הדיסק קשיח הישן בכדי להפעיל רק את החדש. וכאן ה- BIOS לא הסכים לזהות את הדיסק החדש. לא משנה מה עשיתי ולא משנה איך ג'מפרתי את הדיסק, המחשב מתעקש לא לזהות אותו. האם זו בעיה של עידכון BIOS לנפחי דיסק יותר גדול…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by VL,

יש לי לוח INTEL ROCKLAKE 865 עכשיו יש לי מחוברים למחשב שתי כונני דיסקים , כונן דיסקטים ושתי הארד דיסקים , אחד של 10 ג'יגה ואחד של 6 ג'יגה. ברצוני להוסיף עוד HD אחד , האם זה אפשרי בלוח הזה?

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by silky,

מת לי משום מה המאוורר של הספק לפני 2 דקות. האם גם הספק ימות עוד מעט? תודה על התשובה המהירה.

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by rb024,

לפני חודשיים החלפתי HD אחרי שהקודם שלי (SAMSUNG SP1213 120G) שבק חיים. השתמשתי בו כמעט 3 שנים והוא עדיין היה במסגרת האחריות כשמת אז באיבורי מחשבים החליפו לי, הם אמרו שהם כבר לא מחזיקים את הכוננים הקשיחים האלה אז החליפו לי ל-HDT722516DLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) של HITACHI. התוכנה HDDLIFE עובדת אצלי תמיד ברקע והסטטוס של ה-HITACHI כל הזמן מדרדר לפי התוכנה, המצב כרגע: גם ה-HEALTH וגם ה-PERFORMANCE נמצאים על 51%!!! אציין שאני סומך על תוכנה זו כיוון שהשתמשתי בה גם עם הHD הקודם ולפני ששבק ה-PERFORMANCE היה בסביבות 70% וה-HEALTH היה על 0%(!!!). אני חושב לגשת חזרה לאיבורי ולהחליף את את ה-HITACHI ולדרוש את אותו סוג שהיה לי או לפחות אותה חברה (SAMSUNG), האם יש לי קייס?

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  20. אחרי חודשים על גבי חודשים שאני סובל מאיתחולים של המחשב שלי ואחרי שכבר כמעט הכרזתי על "מוות קליני" שלו החלטתי לנסות לשפר את המצב... נכנסתי ל - FAQ ועיינתי בכל הקשור לאיתחולים ולגורמים האפשריים להם (מכירים את זה שנדמה לכם שיש בערך את כל הבעיות שיכולות לגרום לאיתחול עצמי של המחשב??). בכל אופן... מדובר במחשב שנרכש בסביבות ב- נובמבר 2000 - pentium 3 800mhrtz , במקור היה לו כרטיס זיכרון אחד sdram 128Mb כל האיתחולים של המחשב התחילו אחרי שהוספתי עוד סטיק של 64Mb... ולפני חצי שנה אף הוספתי עוד אחד של 128M. אתמול החלטתי ע"פ המלצת ה- FAQ פה להריץ את memtest, פעלתי אחר ההוראות ועשיתי boot מה-CD ואכן הבדיקה החלה ותוך שעה מצאה לי מעל ל - 5 מיליון שגיאות, הבעיה היא שלא ידעתי כמה זמ…

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  21. היום פירמטתי את המחשב ובטעות מחקתי את כונן C , יצרתי כונן חדש והוא לא נתן לי להגדיר יותר בסה"כ יש לי 1.4 ג'יגה בכל הכונן וכל המערכת הפעלה תופסת את הרוב ונותר רק 3 מגה , מה לעשות ? האם ניהול הדיסקים של ווינדוס יעזור לי ? PARTITION MAGIC ? והאם פרטישן מג'יק יתן לי להתקין אותו על D ולא על C? (כי אין לי מקום). עריכה: זה ממש דחוף , בבקשה עזרה.

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  22. המחשב הוא לא שלי (למרות שהמפרט מאד דומה). לפני 2-3 חודשים כ. מסך הוחלף מ-MX200 ל-6600. הכל עבד חלק עם הכרטיס החדש ולעיתים רחוקות מאד היה קופא המחשב באקראיות (לווא דווקא במשחקים). עם הזמן הבעיה הפכה לתדירה יותר ויותר והיום המחשב קופא אחרי דקה-שתיים מההפעלה (בדסקטופ), לא משנה מה עושים או לא עושים, רק RESET משחרר. כשאני מחזיר את הכרטיס הקודם (MX200) הכל עובד ללא שום קפיאה! המפרט הכללי של המחשב: AMD XP2500+ 512 DDR + WD 80GB הטיפולים והבדיקות שנעשו: טמפ' עבודה נורמליות (גם הכרטיס עצמו וגם המעבד + לוח) נקנה ספק כח חדש FSP 350W. דרייברים חדשים (ניסיתי גם את הקודמים). כל המאווררים וגופי הקירור נוקו ונבדק שהם שיושבים טוב (בעיקר הכרטיס). עברתי על ההגדרות השונות בביוס - הכל תקין.…

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by Dj BeN Co-N,

שלום , שבת שלום בזמן האחרון יש לי בעיה שלא הייתה לי אז ככה ..... שאני נכנס למחשב שלי אז חושב כמה דקות טובות ואז עולה כאילו הוא מחפש את הכוננים וכו'.. ושאני פתוח את ה winrar נגיד אז אותה בעיה גם צריך לחכות זמן כדי שיפתח וכנ"ל בעוד כמה דברים זה ככה אז מה אתם אומרים הבעיה ומה הפתרון בבקשה זה כבר מעצבן זה. תודה לכם עוזרים או עוזרות

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  24. אמ כל המידע בערך בכותרת..ממה נובעת לדעתכם הבעיה ? אגב נגיד שאני מכבה את המחשב שיש את ה-Power saving bla bla התצוגה רגילה בגלל זה אני כ"כ מודאג שזה הכרטיס :{ http://img209.imageshack.us/my.php?image=yellowgw5.jpg

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by Lirux,

ב3 ימים האחרונים המחשב שלי עושה לי חיים קשים! אני עובד על המחשב ופתאום הכל נתקע פשוט אין שום דבר לא זז ואז אני חייב לכבות את המחשב ולעשות ריסטרט... ולפעמים שאני בא לעשות ריסטרט הנורית של הארד דיסק נשארת דולקת ולא קורה כלום (המסך נתקע ב boot)... מה לעשות? חשבתי אולי זה קשור לטמפ' של הארד דיסק? עכשיו שזה מנוחה הוא על 49 מעלות... אבל זה לא קרה לי עד עכשיו שהוא עשה לי בעיות. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים