תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
היום הכנסתי דיסק למחשב רגיל, אני בא להכנס לכונן של הדיסק ופתאום אני רואה ששתי הכוננים E (דיסקים רגילים) וD (דיוידי) נעלמו... ואין לי שום דרך לראות את התוכן של הדיסקים או כל מה שקשור אליהם... עזרה מישהו??
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש מrsm כפר סבא מעבד אינטל 2500 sb לוח אם של msi סMSI P67A-C45 B3 P67 CHIPSET ספק כוח שלSeaSonic S12II-620 כרטיס מסך של HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ועוד ועוד הגיע המחשב כעבור יומיים אני מחבר אותו למסך של benq 22 והמסך מסמן שהוא לא מזהה חיבור אליו התקשרתי לחנות ניסנו דברים שונים החלפתי כבל של מסך אך שום דבר לא עזר טוב המחשב נשלח חזרה התברר שכרטיס המסך היה תקול הוא הוחלף והמחשב נשלח חזרה היום הוא הגיע חיברתי אותו ושוב אין זיהוי יש לציין שהכל נדלק המאוורים עובדים יש רעשים של מערכת הפעלה עולה רק אין תקשורת בין כרטיס המסך למסך יש לי מחשב ישן יותר בבית אצלו אין בעיות אני מיואש מה קורה פה האם יכול להיות שהמסך שלי מקצר את כרטיס המסך משהו שמע על ד…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
סוג ההארדיסק: הארדיסק חיצוני 500GB של Western Digital. כשאני מחבר את ההארדיסק לכל מחשב אחר, הוא מזהה אותו בלי בעיות. כשאני מחבר אותו למחשב הנייח שלי, אין שום זיהוי ובפירוט של המנהל התקנים הוא מציין "התקן USB לא מוכר" בהתייחס אליו. אציין שהנורית חיווי של ההארדיסק דולקת גם במחשב הבעייתי (כלומר יש מתח). איזו בעייה יש במחשב הספציפי הזה שאין באחרים?? עריכה: יש לציין ששאר ההתקנים המחוברים למחשב העייתי מזוהים בלי בעיות.
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם זה נורמלי מה שרשום לי שאין לי בטריה באוורסנט? העלתי תמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
** הלוח אם במפרט המחשב מכיל את הבאג של אינטל בבקרי ה-SATA, אבל אני לא משוכנע שזאת הבעיה ** הבעיה היא כזאת: מדי פעם המחשב קופא חלקית, אפשר להזיז את העכבר, אבל שום דבר אחר לא מגיב. מדי פעם גם מופיע מסך כחול, לאחר מכן שאני עושה רסטרט מופיעה ההודעה: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. הבעיה היא 100 אחוז בלוח האם? יש לציין שהעברתי גם את הכונן הקשיח וגם את הכונן האופטי לחיבורי SATA 6 הקיצוניים בלוח אם, ככה שזאת לא "אמורה" להיות הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום רב, היה לי לוח ga-z68x-ud3-b3 והיה בו תקלה בכרטיס הרשת לאחר מכן קיבלתי לוח ga-z68x-ud4-b3 ( כתוב שהגיע ממחסן תיקונים) לאחר צריבת ביוס uefi הייתי חייב מכוון ויש לי gtx780 ובלי ביוס uefi הוא לא עובד. הביוס התעדכן בהצלחה על פי הודעה שהוא נתן לי . כביתי את המחשב מהספק כמו שהוא ביקש אבל לאחר מכן אני לא עולה עם המחשב הוא מצפצף לי צפצוף ארוך אחד ועוד 3 קצרים. הבנתי שזה כרטיס מסך -AGP , שמתי כרטיס הכי פשוט שיש לי בבית , HD3450 . גם לא עובד ניסיתי לנקות בעדינות עם מברשת שינים נקייה את ה pciex16 לא עוזר. נסיתי לאפס את הcmos לא עוזר נתתי ללוח להתרוקן מחשמל במשך לילה שלם , גם לא עוזר, ניסיתי להוציא ראם , להחזיר , ונקות אותו , ניתקתי את כל התקני ה usb , כל ה hdd ניסיתי להפעיל ללא…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים יש לי שלושה כוננים 1 ssd ועוד 2 פנימיים של 2 טרה איך אני נגדיר בידיוק בהגדרות בביוס שכל הכוננים יעלו וה ssd יהיה הכונן הראשי שעליו מותקן הווינדוס
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכל עובד - המחשב וגם המסך - פתחתי את המחשב אין ריח של שרוף או משהו. אבל אין תצוגה, הוא מזפזפ לי בין no video input לבין sleep mode. לא הבנתי מהיכן זה הגיע וכיצד ניתן לפתור את זה. ניסיתי לחבר מחדש את הכרטיס מסך ואת הזכרונות גם לא עזר. חיברתי מסך אחר יש את אותה בעיה ככה שזה גם לא המסך. תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה משונה...יש פונקציות במקלדת שלא עובדות במחשב הנייד. למשל העתק\הדבק, גזור, בחר הכל.... לפעמים גם להחליף עברית\אנגלית לא עובד...תלוי ביום, בשעה ובמצב הרוח של המחשב. כל זה עבד עד לפני יומיים...לא נשפך כלום על המקלדת האם יש למישהו רעיון? תודה, אורלי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את המחשב החדש הכל עובד מצויין, חוץ מהכניסות של ה USB בחלק הקידמי ? פתחתי את המארז לרואות אם יש חיבור ללוח, ויש חיבור :s05:
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה מוזרה לא ממש בעיה יותר קטע מעצבן יש לי לוח מסוג DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX שרכשתי לא מזמן. רק עכשיו שמתי לב או שזה היה ולא ראיתי או שזה קרה פתאום ברגע שאני מגביר את המאסטר ווליום עד הסוף הקול נעלם. ברגע אני מחזיר לחצי הקול חוזר בקיצור מה שנהיה זה שחצי בסקאלה הפך לווליום גבוה. נתקלתם בזה? סודר זה היה על מצב של NIGHT MODE
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אפשר לנעול מצטער מצאתי את התרד הישן שלי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=363382.new#new אשמח לעזרה שם.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP ופשוט הכנסתי דיסק צרוב של מערכת הפעלה והתחלתי להתקין עכשו אח שלי קנה מחשב נייח ושאני מכניס את אותו דיסק של הווינדוס פשוט לא עולה שום דבר יש מסך שחור- אין אפילו BIOS ניסיתי ללחוץ על כפתורים- F12 F9 F8 DEL ALT כול הכפתורים במקלדת ושום דבר לא עזר בדקתי את החיבורים של המסך- הכול בסדר מה זה יכול להיות עוד?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט האם להרכיב אותו בעצמי.. אני רוצה לרכוש את הנסיון הזה של ההרכבה, אבל זה קצת מפחיד אותי.. יש לי שאלה, הרכבתי הכל וחיברתי הכל כמו שצריך.. אני אצטרך להגדיר דברים ב-BIOS? או מחברים הכל, מפעילים, מתקינים מערכת הפעלה והכל עובד..? יש מצב שאני יכול לשרוף\להרוס משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים עשיתי פירמוט למחשב,ופירמטתי את הכונן הלא נכון,לכן השתמשתי בתוכנה שנקראת DATA DOCTOR RECOVERY כדי לשחזר את הקבצים שאבדו,למחרת קמתי ואני רואה מסך שחור ורשום, ,A DISK READ ERROR OCCURRED PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESART אני עושה ריסטרט,וחוזר לאותו מצב. אח"כ ניסיתי להכניס דיסק XP כדי לפרמט שוב, הוא שואל אותו אם אני רוצה לעשות BOOT מהדיסק אז ללחוץ על כל כפתור,לחצתי ואז הוא רושם לי שהוא בודק את החומרה או משהו כזה...ואחרי כמה שניות הכיתוב נעלם ויש מסך שחור וזהו.....! מה לעשות בבקשה תעזרו לי !!!!
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה התקלה וכיצד ניתן להגדיר ואיפה להדפיס pdf בזמן חיבור לרשת ולאינטרנט
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס לכל משחק המשחק עולה - אם יש סאונד שומעים ואני יכול ללחוץ על כך הדברים במשחק (על עיוור) אבל אני לא רואה כלום במסך או את המסך הראשי בלי שום תפריט ובלי העכבר ושום דבר בנוסף... אני יכול להכנס למשחק (שוב, על עיוור)... לפעמים המשחק כן עולה נורמלי ואפשר לשחק... אבל אם משהו קופץ וזה יוצא לחלונות המסך של השולחן עבודה נתקע... (והמשחק כמובן ממשיך לרוץ... שאני רואה את השולחן העבודה) יש למישו מושג מה זה? :-\
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הבעיה שלי שכאשר המסך חוזר ממצב המתנה (כאילו מתכבה) לפעמים הוא חוזר כמסך שחור עם קווים או צבעים פזורים (צירפתי תמונה לדוגמא). או לדוגמא לפעמים כשאני מכבה את המחשב המסך לא מתכבה ביחד איתו ופשוט נהיה שחור.. כאילו הנורית שלו לא עוברת מאור ירוק לצהוב.. ולאחר מכן כשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק כבר ונשאר במצב שלו עם אור ירוק ושחור... אם אני מכבה אותו מהשקע ונותן קצת זמן "מנוחה" הוא חוזר לעצמו שוב. מחשב ישן: amd 3000, כרטיס מסך: radeon 9600, מסך : 19 אינצ'==> acer al1916 תודה מראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תיראו יש לי לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו בתוכה SIW (תוכנה ליראות פרטי החלקים במחשב) רשום לי שהוא תומך עד 3GHZ מהירות מעבד ויש לי 3.7 GHRZ כלומר נעלמים לי 700HRZ באוויר סתם ככה??? אפשר תגובה שיכולה לאמת את זה או משהו בסיגנון [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום מחשב נייד מדגם - Dell Latitude E5420, ברשותי כבר כמה שנים טובות, בגדול אני מרוצה. כבר תקופה ארוכה שאני סובל מדי פעם ממסכים כחולים ו/או קריסה של המחשב והפעלה מחדש. בו בזמן שבדיקת דיאגנוסטיקה שמובנית במכשיר (מקישים בהפעלה F12) תקינה. ובבדיקה עם תוכנה לתקינות הדיסק קשיח היה תקין (אף שהופיע מבחינת אחוזי בריאות 90 אחוז). מאתמול אני סובל יותר ממסכים כחולים, וכן בבדיקת הדיסק קשיח זה ירד מ 90 אחוז ל 78 אחוז. כ"כ בבדיקת דיאגנוסטיקה פנימית בחלק מהפעמים אני מקבל הודעה על בעיה בדיסק קשיח ׁ(error code 2000-0142) וכן לפעמים הודעת שגיאה על משהו שקשור לכבל (אבל אולי זה בגלל שבדקתי בלי לחבר את המטען?) (error code 2000-0415). כ"כ לחברת דל יש גם אפשרות לעשות בדיקת דיאגנוס…
-
- 31 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
אני אובד עצות וצריך עזרה... קניתי מחשב חדש(ווינדוס 7) והעברתי אליו את הכרטיס טלויזיה מהמחשב הקודם(ווינדוס XP). במעבדת מחשבים שקניתי את המחשב העבירו לי את הכרטיס, טענו שהתקינו דרייבר מתאים והכול עובד... חיברתי את כל החיבורים כרגיל והפעלתי את התוכנה(InterVideo WinDVR) אבל אין תמונה...ניסיתי כל מיני אופציות-ושום דבר לא עובד. במעבדה טוענים שהדרייבר תקין ושמדובר רק בתוכנה, שכביכול לא קיימת עבורה גרסא לווינדוס7. אך לטעמי מדובר בדרייבר... מה אני עושה? והאם כדאי לנסות לעבוד עם הכרטיס טלויזיה דרך מדיה סנטר-איך? כי ניסיתי וגם שם אין תמונה...תוכנה אחרת? הכרטיס טלויזיה- INTEX PC tv capture 7134 (משהו כזה) תודה ענקית מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש את עזרתכם. היום שמתי לב שכאשר אני ניגש להגדרה-'שנה הגדרות בקרת חשבון משתמש' , נפתח לי הודעת שגיאה לwindows אין אפשרות לגשת להתקן לנתיב או לקובץ שצוין. ייתכן ואין לך הרשאות מתאימות... ובכותרת: הנתיב של הקובץ.:UserAccountControlSettings.exe\C:\Windows\System32 אני צריך להיכנס לתוך הקובץ בתיקיה כדי לגשת להגדרות. יש לציין ששידרגתי לא מזמן ל-10 מישהו יכול לעזור לי? זה וירוס או משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש סרט שאני מעוניינת לראות במחשב בתוכנת קריסטל ולא נפתח לי ורשום לי באנגלית :cant locate open stream . ניסתי לפתוח את זה אפילו בתוכנת ה- divx וגם לא נותן לי וזה רושם לי באנגלית : "this file cannopt be opened " ואחר כך רשום לי : this file does not appear to contain a video track ". האם אתם יודעים מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי בעיות יציבות עם המחשב שלי. מפרט אפשר לראות בצד. בערך בפורים שעבר קניתי את המחשב (אחרי שקניתי סלרון, ובאתי לזון ואמרו לי שזה לא מתאים לי). בקיצור, על רגל אחת, הוא התחיל ליהיות איטי, ודרך כמה קשרים, חברים וכל מיני אנשים שמבינים הבנתי שהמחשב הזה לא אמור לעבוד ככה (ובצדק..). הוא כל הזמן עושה לי פגרות בין דבר לדבר, מתנהג כאילו דחפתי לו רק 128MB זיכרון, וכו'. עכשיו, עשיתי פרמוט כמה פעמים. החלפתי לוח אם, החלפתי ספק (ל 450W, ג'נרי.. בקרוב אחד נורמאלי), כרטיס מסך (שעשה בלי שום קשר בעיות בהתחלה), וכו'. אני עושה סריקות, הבאתי בזון לוג, זו לא בעיה "פנימית". גם את הזיכרון בדקתי והוא בסדר. בסופר-פאי, המחשב מוציא 49. (על תזמון של T1). סנדרה 2005 מראה גראפים נמוכים וזהים למחשב מהטכ…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם (וחג שמח) יש לי דיסקשיח של מקסטור בנפח 80GB. הכל היה סבבה לבאבא, עד שלפני חודש הוא הנפיץ בעייה חדשה: הוא מפסיק לעבוד, ובגלל זה הXP מבצע אתחול - אבל לא בדרך הרגילה, אלא פשוט כאילו לחצתי ריסט. מה נבדק כבר: - רוגלות / וירוסים / שאר ג'יפות- אין, בטוח. - אבק שמכביד על מאווררים- אין. - בעייה של דרייברים- נבדקה דרך מנהל ההתקנים, שם לא נראית בעייה. האם יש דרך לנטר או לבדוק את הדיסק? תודה ואל תגזימו עם הסופגניות ;D אורן 8)
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-