עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by braunschweig,

כאשר אני מתקין דרייבר של כרטיס מסך 945G מובנה מהאתר של אינטל המחשב ניהיה כבד הכונן הקשיח " טוחן " האור של הכונן עובד בלי סוף ברגע שאני מסיר את הדרייבר הבעיה נעלמת והשאלה למה ? 1. כרטיס מסך דפוק ? 2.דרייבר דפוק ? אם הכרטיס מסך דפוק איך יכול להיות שבלי דרייבר הוא עובד תקין יותר ? או שהבעיה בזיכרון ? יש לי נפח של 1GB . מעבד - PD 2.8 L2 1X2MB

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by arik100,

התקנתי עדכון של ווינדוס - יש לי 7 ואז הפעלתי מחדש את המחשב. משום מה הוא לא זיהה את המסך (זה כבר קרה לי בעבר) אז חיברתי את הכרטיס מסך שוב. המחשב עלה ופתאום אני רואה את האייקונים של הרשת עם איקס אדום עליהם - בקיצור אין רשת. ניסיתי להפעיל מחדש. לא עזר . עשיתי SYSTEM RESTORE כי אמרתי בטח העדכון דפק את זה. לא עזר ניסיתי להחליף כבל רשת - הוא לא מזהה בכלל את החיבור. הקטע הוא אבל שהוא לא מזהה בכלל שקיים כרטיס רשת. אולי כדאי לי לנסות לבצע SYSTEM REPAIR? עכשיו אני בהתלבטות מה לעשות. או להתקין מחדש את המערכת הפעלה או שיכול להיות שזה תקלה טכנית בכרטיס רשת המובנה ואז אני צריך לממש אחריות...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by yakirsh4,

אני רוצה לשנות את האיקונים של התיקיות בתיקית סרטים שלים לתמונות של הסרטים וכרגע הכי טוב שהצלחתי לעשות זה לעשות איקון של תיקיה שבפנים יש תמונה של הסרט אבל לא רואים את זה ברור ולפי מה שניסיתי בשינוי איקון צריך לבחור קובץ איקון מיוחד ואי אפשר לשנות איקון לסתם תמונה יש למישהו פיתרון למצב הזה? או שחייבים להשתמש בתוכנה שמשנה את התמונות לקבצי איקון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tofitof1,

שלום ברשותי מחשב נייד DELL. לאחרונה החלפתי מערכת הפעלה מWIN7 ל WIN 8 64 אולם אינני מצליח להפעיל את ה Bluetooth. התקנתי את הקובץ אותו הורדתי מאתר DELL אך לא הולך. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by snirf,

כיביתי את המחשב ביום שישי באופן רגיל ושגרתי כמו תמיד...היום הדלקתי את המחשב והכול השתנה בלי סיבה. כשהפעלתי הוא כתב "מעדכן את הדסקטופ שלך" באנגלית...שולחן העבודה שלי השתנה...כשאני עושה ctrl+alt+dlt הכול באנגלית...הכרום לא נפתח לי...וכשאני לוחץ על התחל זה נראה כאילו הוא לא זוכר בכלל מה פתחתי לאחרונה (כתוב סוליטר למשל) המחשב איטי, לוקח זמן עד שנפתחים דברים... מה עובר על המחשב? מה קרה לו פתאום ואיך מתקנים את זה? עזרה ממש דחופה אני אובד עצות =\

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by Armageddon1,

שלום לכולם , חזרתי אתמול מעבודה , הדלקתי את המחשב . המחשב התחיל לעלות ו"נתקע" על חלון שחור . חשבתי שאם אני אעשה system restore זה יעזור , עשיתי ולא עזר . אז ניתקתי הכל וניקיתי את המחשב (קודם כל שיהיה נקי מאבק) , התחלתי לבדוק חלק חלק . בסופו של דבר גיליתי שאחד הדיסקים הקשיחים הוא הבעייתי . הוא פשוט תוקע את המחשב , אין גישה לדיסק . קצת על החומרה המדוברת : מחשב בן 4: I5 , לוח gigabyte p55 ud3, זיכרון 8GB קינגסטון 1333 , כ.מסך HD 5850 , שלושה דיסקים קשיחים : WD 1 TB , Samsung 1TB , Samsung 2TB . הסמסונג של 1 TB הוא הבעייתי בסיפור . הדיסק לא מת כי הוא מזהה אותו בהפעלה , מה אפשר לעשות כדי לבדוק יותר לעומק ולתקן את הבעיה ? תודה רבה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by PriorTak,
    • 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by regev_k,

יש ברשותי שני מסכים של LG E2290 עשיתי בין שני המסכים EYEFINITY , אבל בזמן משחק יריות גוף ראשון כגון : CRYSIS 3 , COD הנשק נמצא בדיוק באמצע בין שני המסכים ואפילו מצב של להכנס בין כוונות אני לא רואה כלום. ראיתי סירטון ב YOUTUBE שמישהו כן הצליח לעשות את זה. להחליט שמסך אחד הוא כביכול ה MAIN ששם הנשק והשני הוא המשך של הנוף. הנה הסרטון : אשמח לתשובה בקרוב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  9. כשהמחשב שלי עובד פתאום הוא חוזר מההתחלה, המסך מהבהב כאילו אין חיבור למחשב , ועולה עוד פעם לבד , בזמן זה המחשב לא נכבה . הוינדוס עולה מחדש ומופיעה הודעה windows שוחזר אחרי יציאה בלתי צפויה . פרטי הבעיה : ‏‏ חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: 84267510 BCP2: …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by izir,

שלום קניתי מחשב חדש לפני. כל פעם שאני מדליק את המחשב אז המסך לא עובד המסך דלוק אבל לא רשום (no single) אני מדליק ומכבה מהכפתור כמה פעמים עד שזה עובד או שכל פעם אני פותח את המארז מנתק את החשמל מהכרטיס מסך מחבר בחזרה ואז זה עובד מה יכולה להיות הבעיה כרטיס מסך: 6970 ראדון מסך: lg e2350t כבל של hd מתחבר למחארז ולמסך dvi

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by lira,

נראה לי שנשרף לי מסך הטלוויזיה, יש פסים לרוחב המסך וגם הצבעים מאוד כהים. זה קרה פתאום בלי שאף אחד יגע בטלוויזיה. הזמנתי טכנאי שיבוא לבדוק (זה הטכנאי http://bennyservice.co.il/index.php/lcd-led אם מישהו מכיר ויכול להגיד לי אם הוא מקצוען או לא). אני רוצה לדעת אם הסימנים שתיארתי אכן אומרים אם המסך נשרף או לא, או שהבעיה היא אחרת? תשובה מהירה תעזור אני רוצה לדעת לפני שהטכנאי מגיע.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by abr328,
    • 0 תגובות
    • 471 צפיות
  13. Started by Adir652,

הביוס לא עלה בהפעלת המחשב (לא ציפצף) אבל זה לא היה בעייה במסך או בספק כוח כי העכבר והמקלדת לא נדלקו (יש להם אורות). קראתי בכמה מקומות שלפעמים משהו בזכרון לא בסדר אז הוצאתי את הזכרון חיברתי את המחשב ושמעתי צפצופים. שחיברתי את הזכרון ואת המחשב שמעתי 3 צפצופים עצירה ואז עוד צפצופים. אין לי מושג מה לעשות אני מאמין שלא חיברתי טוב אבל אני לא מוצא את הבעיה. אני מתוסכל ולא יודע מה לעשות, למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  14. צרבתי ווינדוס 7 (הורדה מהאתר הרשמי של מייקרוסופט) צרבתי לדיסק אבל ממחשב שדיי בטוח שהיה נגוע האם ברגע שאתקין את הווינדוס על דיסק קשיח חדש והדיסק נגוע , אהם מערכת ההפעלה אוטומטית תתוקן ותיהיה נגועה? 2. אני השתמשתי בדיסק און קי ,ואני מניח שיכול להיות וירוסים בדיסק און קי , האם ניתן לעשות משהו שהוא לא יעביר לי על המחשב? פעם מישהו אמר לי שניתן לבטל אוטרון במחשב וככה הוא לא ידבק. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. שלום רב, ברשותי מחשב נייח בן 9 שנים, עם מעבד AMD 2000 מגה הרץ (דגם 2400 או משהו כזה), וזיכרון של 512MB של DDR. המחשב מריץ חלונות XP. אתמול בעת התקנת תוכנה חדשה המחשב קפא לגמרי, ובסופו של דבר קיבלתי את מסך שולחן העבודה (תמונת הרקע המקורית) ללא שורה של התחל או אייקונים. בהפעלה מחדש ע"י כפתור ריסט במארז התקבלה הודעה ע"ג מסך שחור שחסר קובץ חיוני למערכת ולכן היא לא יכולה לעלות. הרצתי פקודת תיקון שגיאות, ב- 74% הבדיקה נתקעה למשך שעות, כאשר נורת הדיסק הקשיח האדומה דולקת רצוף - כיביתי. ניסיתי להריץ תיקון כללי עם הדיסק המקורי של מע' ההפעלה, כעת המערכת עולה, אבל מתקבלת הודעת שגיאה שצריך להפעיל את המערכת ע"י מייקרוסופט (היא מקורית), שואל אותי האם לעשות זאת עכשיו או לא. אם אני לוחץ ע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, לא מזמן התקלקל לי חלק במאוור של המעבד ככה שלא היה אפשר להעמיד אותו על המעבד, המחשב הבהיר לי חד משמעית שהוא לא מוכן לפעול בלי אחד חדש, למזלי יש לנו מאוור שמור בדיוק לכזה מקרה, אבל בשבל להרכיב אותו הייתי צריך להרים את הלוח אם ולחבר אותו משני צדדים של הלוח, וכדי לעשות את זה הייתי צריך לפרק כמה כבלים במחשב, יש שני קבוצות של כבלים שכשפרקתי אותם חשבתי שהם מחוברים בתור כבל אחד, רק כשפרקתי אותם התברר שהם עשוים מכמה כבלים ועכשיו אין לי מושג לאן להחזיר כל אחד מהם, ויש שם עוד חלק קטן ירוק שצריך להכנס למקום, אשמחח אם תעזרו לי בנושא. צירפתי תמונות של הכבלים ליד המקום שהם אמורים להיות מחוברים אליו, המקום שלהם יותר ברור, והכבלים בפני עצמם. יש כמה תמונות שלט הצלחתי להעלות אז הנה קי…

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by yk1,

אני מנסה להתחבר מהלפטופ לרשת האינטרנט הביתית. מופיעה הדרישה: "הקלד מפתח אבטחת רשת" הקלדתי את הסיסמה של האינטרנט (וידאתי אלף פעמים שהיא נכונה) וכל פעם זה חוזר על אותה שגיאה: "חוסר התאמה של מפתחות אבטחת רשת". מה עושים במקרה כזה? הסיסמה של האינטרנט היא באמת גם מפתח אבטחת הרשת? אגב, הרשת הזו מחוברת לBezeq Free, ששם אני מצליחה להתחבר לרשת (בלי סיסמה), אבל החיבור הוא "ללא גישה לאינטרנט". למה? תודה!

• 2 תגובות
    • 6k צפיות
  18. שלום חברים, המחשב שלי נפל (כנראה) על וירוס רציני שחסם לי גישה לכל הדברים בכונן ולכן חשבתי שכדאי להתקין מחדש את ווינדוס. עשיתי בוט מדיסק און קי, (גרסה של ווינדוס 8) והלכתי על הכיוון הקיצוני ופרמטתי לחלוטין את הדיסק. עכשיו, כשאני מנסה להתקין על הדיסק הריק הוא אומר שאין אפשרות להתקין את ווינדוס בדיסק זה, כי הדיסק כולל מחיצות מסוג mbr. במערכות efi ניתן להתקין את ווינדוס בדיסקים מסוג gpt בלבד. מיותר לציין שזה סינית מבחינתי.... אשמח מאוד לעזרתכם, כרגע אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by coperl,

הוא שוחט לי 100% מהדיסק וכ60 מגה לשנייה כבר במשך שעות, זה באג בוינדוס?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by daniking,

היי יש לי מחשב חדש מלפני חצי שנה בערך. מפרט בכללי לוח אם INTEL DH87RL מעבד i7-4770S עכשיו יש כניסות usb2 וusb 3.0 ובשניהם קצב ההעברה לדיסק און קי או להרד דיסקים מאוד איטי. במחשבים אחרים אותם התקנים עם קצב העברה הרבה יותר טוב. מה אפשר לעשות? הורדתי והתקנתי דרייבר של USB3 ללוח אם וזה לא עזר ובדקתי עם תוכנות כל הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני רציתי לדעת אם אפשרי לחבר מספר אוזניות (דרך בלוטוס) למחשב, ולגרום לכולם להשמיע את אותו הדבר (האם יש תוכנה כלשהי או אפשרות להגדיר זאת). תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by coperl,

קשיח של סיגיייט, וינדוס דרש איתחול פעמיים בשבוע האחרון כדי לתקן שגיאות בדיסק, בבדיקה של הכלי של סיגייט שאר הבדיקות תקינות חוץ מלונג ושורט גנריק טסט, מה זה? והאם זה סופו של הדיסק החדש יחסית (4 חודשים). תודה מראש.

23. הבעיה חדשה יחסית, בת שלושה-ארבעה ימים. מעולם לא היו לי שום בעיות עם הטורנט, גם לא במחשב הנייח וגם לא במחשב הנייד בו אני משתמש כרגע. אבל בימים האחרונים פתאום צצה לה בעיה: בכל פעם שאני מוריד קובץ גדול בטורנט, אחרי דקה בערך שהוא פועל המחשב פשוט נתקע, אין עכבר, אין כלום, פשוט אי אפשר לעשות כלום לא משנה כמה מנסים או מחכים - והדרך היחידה לטפל בזה היא לכבות את המחשב דרך הכפתור. זה ממש עולה לי על העצבים. המחשב די חזק יחסית, מעבד i5 דור רביעי ו-4 ג'יגה ראם זיכרון. יש גם מעל 500 ג'יגה פנויים בהארד דיסק. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. פרמטתי אותו (המחשב לא שלי) ל-7 32BIT, זה המפרט שלו: E5700 2GB RAM כרטיס מסך מובנה. וגם לאחר פרמוט המחשב די איטי, מה אפשר לעשות? אמרו שהם מוכנים לשדרג חומרה, יכול להיות שהחומרה חלשה מדי ל-7? מה כדאי לקנות?

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by GMTK,

אתמול הלכתי לישון עם סרט כרגיל קמתי בבוקר והוא רושם כאלו קודקים לא טובים. אחד הנגנים שאני הכי אוהב. בנגנים אחרים יש קול אבל אני רוצה את הpotplayer. אני חייב עזרה בזה כי אין לי מושג איך לסדר את זה ומה שלא עשיתי בנתיים לא הצלחתי. הורדתי את הגירסה החדשה הבטא שלהם 1.6 עד עכשיו היתי עם 1.5. בבקשה מי שיכול לעזור להתעורר בבוקר ולגלות שנידפק משו אבל אין לי מושג מה. תודה מראש לעוזרים(:.

• 0 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים