עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by שמואל יוסף חזין,

יש איזה שהיא בעיה אני מנקה תמחשב הנייד של אבא שלי מרישומים וכל הזמן מתאסף רישומים שמצב הסיכון שלהם גבוה ובמחשבי זה אחרת עם מתאסף זה רמת סיכון נמוכה. המחשב הוא נייד המחשב הוא וינדוס 7

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  2. שלום, אחרי סופ"ש אצל ההורים חזרתי הבית והדלקתי את המחשב. כבר בהפעלה הראשונה שמתי לב לזה שהוא עולה מאוד לאט ושלא כל התוכנות שהיו אמורות לעלות בבוט עלו. התחלתי לעבוד ותוך שניה הוא נתקע לגמרי והמסך הפך כולו לקישקוש. לחצתי על ריסטר. המסך כבה וכלום לא קרה. לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה והוא נכבה. בהדלקה חדשה הוא נתקע על המסך הראשוני שעליו החלו להופיע נקודות ירוקות. שוב לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. בהתחלה ללא תוצאות - המחשב נדלק אבל המסך לא. ולבסוף הוא נדלק (לאחר שפתחתי את המארז) ועכשיו נראה כאילו הכל בסדר. למישהו יש רעיונות ? לפני כמה ימים הרצתי סריקת ווירוסים והכל יצא תקין. הרצתי עכשיו speedfan וההרד דיסק נראה תקין. רעיונות למישהו ? אני רוצה לעשות גיבוי אבל מפחד שז…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ggg123,

קניתי מחשב חדש וברצוני לחבר לו את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן שלי. מדובר בדיסק קשיח די חדש מדגם SAMSUNG HD103SJ שעובד מצויין. חיברתי את הדיסק למתח וכן ללוח האם לחיבור SATA 3 עם כבל SERIAL ATA ורוד. בביוס הדיסק לא מזוהה. בנוסף הדיסק גורם ל POST איטי מאוד וכן לטעינה איטית למדי של הווינדוס במהלך ה BOOT. מה עושים? יש לי עליו מידע מאוד חשוב ולא יתכן שהדיסק הלך.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by alonmln,

היי, יש לי מחשב נייד Lenovo עם Windows 7, בשבוע האחרון, מסיבה לא ידועה יש לו אינטרנט (גם כשזה חוטי ואם אלחוטי) רק בSafe Mode - מצב לא כל כך פרקטי. כבר התקנתי לו עוד פעם את כל הדרייברים של הרשת ואין שינוי. הדבר המוזר הוא שהאינטרנט (גם בכרום וגם באקספלורר) קורס - לא נתקע או נותן שגיאה שלא מצליח למצוא אתר, אלא קורס לחלוטין. מה אפשר לעשות כדי לנתח את הבעייה/לפתור אותה? תודה רבה על העזרה! אלון

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  5. פחות או יותר הבנתי ש FAN PWN1 לא עובד...כל השאר עובדים והקירור שלהם מצויין... נכנסתי לביוס והגדרתי אותו והוא עדיין לא עובד , ניסיתי עם הSPEED FAN עדיין לא עובד... החלפתי חיבורים עדיין לא עובד , אני מדבר על המאורר של SYSTEM במשחקים GTA IV , Left 4 DEAD 2 , GRID 2 , הכרטיס מסך מגיע ל 76 מעלות עד 82 ואז המחשב נתקע לגמרי , או שפשוט המסך מתכבה... הרצתי את OCCT המחשב עבד במשך חצי שעה ולא התכבה.. לאחר מכן הפעלתי משחק , הגיע ל83 מעלות , נתקע המשחק לקחתי פן ופשוט התחלתי לקרר את כל הרכיבים והמחשב המשיך לעבוד מסקנה שגם במצב של התחממות יתר המאוור עדיין לא עובד! בגולדטופ (העסק ממנו קניתי את המחשב) טוען שהכרטיס (HD7870XT) כרטיס רוצח ובנוי לעבוד במצבים כאלה וזה לגיטימי הטמפרטורה... ht…

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by snaek212,

שלום, יש לי מחשב עם שני HD במצב raid0, לפני שבוע נשבר לאחד מהם החיבור של הSATA ולכן אני לא יכול להפעיל אותו ניסיתי לקנות HD זהה כדי להשתמש בלוח שלו אך מסתבר שהוא כמעט זהה... בכל מקרה ניסיתי להעתיק את אחד הHDים לHD החדש שקניתי ע"י Partition Master ולחבר אותו עם הHD השני אך אני מקבל עליו non-raid hd האם זה אפשרי להעתיק HD מraid0 ולהחליפו עם הHD המקורי? האם יש פתרון אחר? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by chong,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם MSI G31M4-F שהיה לו עד היום 2 gb זיכרון, שני כרטיסים של 1 gb קניתי לו שני כרטיסי זיכרון של 2 gb כל אחד ממה שקראתי הבנתי שהלוח אם יכול עד 4 gb סך הכל יש לי מערכת הפעלה windows 7 ultimate service pack 1 32 סיביות המחשב מראה בפתיחה שהוא סופר 4 gb זיכרון, אבל הווינדוז לא עולה וקורס מיד בפתיחה (מופיע מסך כחול עם כיתוב לבן) רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעייה והאם אני אכן יכול לשים עליו 4 gb תודה מראש לכולכם

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by eranisra,

שלום חברים, הלוח אם שלי תומך בחיבור מתאם SPDIF, הזמנתי את המתאם : http://www.ebay.com/itm/NEW-Gigabyte-12CR1-1SPOUT-12-SPDIF-Out-cable-/261132627580?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item3cccb7ae7c והקישור לMANUAL של הלוח הוא: http://download.gigabyte.asia/FileList/Manual/mb_manual_ga-b75m-d3h_v1.1_e.pdf אני לא ממש מבין איך לחבר את המתאם, ניתן לראות בעמוד 16 בMANUAL שלחיבור SPDIF_O יש שני פינים ואילו בכבל של המתאם יש כניסה ל5 פינים, האם מישהו יכול בבקשה לעזור?? תודה

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by david6655,

שלום, לפני חודשיים קניתי כרטיס מסך חדש gtx 780 ויש לי איתו בעייה ספציפית במשחק אחד בבאטלפילד 3 אחרי כמה משחקים אני מתחיל לראות כל מיני טקסורות מוזרות בצבע סגול במשחק ואז מחקתי והתקנתי אותו מחדש ועדיין אותה הבעייה. אשמח לעזרתכם

10. Started by yossia23,

שלום אנשים המחשב שלי core 2 duo לוח גיגהבייט עם 2 סטיקים של כ"א 2 גיגה WIN7 HOME PREMIUM המחשב בשימוש 5 שנים. לפני כשנה התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, משחקים כבדים היו מאוד איטיים- ומצאתי שהבעיה בזיכרון. הרצתי בדיקות זיכרון WINDOWS MEMORY DIAGNOSTICS וגם MEMTEST86 ואין שגיאות. הרצתי 3DMARK והתוצאה היתה טובה. אחרי RESTART לפעמים עובד מצוין ולפעמים איטי. החלפתי זכרונות ולא עזר - אני חושב הבעיה בלוח אם. יכול להיות הVOLTAGE נמוך מידי? מישהו מכיר את התופעה הזאת? מה אפשר לעשות? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by coperl,

יש לי מחשב נייד ישן שפירקתי, ואני רוצה להשתמש בצורב שלו, רציתי לדעת איך קוראים לחיבור שלו במחשב נייד, והאם יש כבל USB לכזה דבר, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי מחשב קצת ישן בלי כרטיס רשת, לאחרונה הוא התחיל לגמגם, כנראה שעברו אליו וירוסים דרך דיסק און קי. יש לי רישיון של נורטון ורציתי להתקין אותו על המחשב הזה, הבעיה כאמור שאין אינטרנט, אז רציתי לדעת אם אני אוכל להוריד את העדכון במחשב עם אינטרנט ובדרך כל שהיא להעביר למחשב השני. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Psilocybe,

היום חזרתי בערב הביתה, הדלקתי את המחשב והכל נראה כרגיל. אחרי כמה דקות של גלישה בדפדפן פתאום הצד השמאלי של המסך התחיל להבהב קלות וכל מה שנמצא בצד הזה התחיל לקבל גוון אדום-וורדרד, כאשר הצד הימיני פועל כרגיל. חשבתי בהתחלה זה עניין של הכרטיס מסך, אז התקנתי דרייברים (גם של המסך עצמו), ניקיתי את המחשב והכל מסביב אבל זה לא עזר. גיליתי לאחר מכך שהעניין הוא במסך עצמו לאחר שחיברתי מסך אחר והוא עבד כרגיל. ניסיתי גם לשחזר את ההגדרות של המסך לדיפולט, בדקתי שהוא על ה-Refresh Rate הממולץ אבל שום דבר לא עוזר. המסך חדש יחסית, אפילו לא בן שנה. אשמח לעזרה חברים!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי, לקרוב משפחה שלי יש בעיה מוזרה: המחשב מזהה התקני USB מתי שבא לו... יש מספר התקנים שונים שמתחברים למחשב: 2 מדפסות, מצלמת אינטרנט, טלפון נייד, מצלמה דיגיטלית וכו'. אני מפעיל את המחשב, וחלק מההתקנים מזוהים, וחלק לא. אז יתחיל משחק מוזר - אני אנתק חלק מהם, אחזיר בחזרה, אוציא את כולם, אכניס להאבים שונים ומתישהו, המחשב יזהה את ההתקן - יכול להיות שבהאב המקורי שבוא הוא היה לפני כן, רק שהפעם הכל יעבוד חלק...לפעמים כלום לא יעבוד עד שאעשה ריסטרט, ואז הכל יעבוד כמו שצריך....מה הולך פה...? למישהו יש רעיון במה מדובר? זה לא שיש האבים דפוקים לגמרי, לפעמים הם עובדים כמו שצריך, עד שהם מקבלים ג'ננה..... מפרט המחשב: Dual Core 6700 Windows XP Pro SP2 2GB Ram HD WD 320GB (MS…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום חברים, יש לי לפטופ מסוג Samsung np300V5A-SD0IL מכיוון שהיה לו הרד דיסק מאד איטי (5400 סל"ד), קניתי כונן חדש מהיר יותר (500 ג'יגה של WD) והתקנתי בתוכו. כאן החלו הבעיות: התקנתי Windows 7 Home Premium כפי שהיה מותקן עליו במקור, התקנתי את הדרייברים של הWIFI והכל היה בסדר. אבל כאשר ניסיתי לסדר את רזולוצית המסך לרזולוציה הרגילה שלו (1366X768) האופציות היחידות שיש לי זה 800X600 או 1024X768. ניסיתי להוריד כל מיני דריברים וכו' וכלום לא עזר!! אני יושב על זה כבר יומיים וממש ממש נואש! (לפני שהחלפתי את ההרד דיסק הכל עבד בסדר, רק לאט). את ההרד דיסק הישן פירמטטתי ברוב טיפשותי! מה שכן, כשאני מחבר את ההרד דיסק הישן למחשב בעזרת כבך USB ונכנס ל-Disk managment אז אני רואה שיש Partition …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shairam,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד והמסך לא עולה איך אוכל לבדוק האם המסך נידפק או שזה משהו אחר דגם המחשב HP POVILON FX 1000 תודה מראש אני מקווה שאני בפורום והלינקיה המתאימים

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by amitrotem,

שלום, המחשב שלי קורס פעם בשעה לפחות, הייתי בטוח שמדובר בתקלה במערכת ההפעלה, ולכן ביצעתי התקנה חדשה. הבעיה נפתרה לשבוע ולאחר מכן חזרה. (רוב הנפילות מתבצעות באתר YOUTUBE אבל לא רק) יש תוכנה שבעזרת אפשר לנתר את הבעיה? ממה היא נובעת (לוח, SSD, כרטיס מסך). תודה למי שיכול לעזור עמית

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  18. שוב פעם קרה מה שקרה והדלקתי את כרום מחדש (הוא נפתח ללא שום כרטיסיות ) והחשבון היה עדיין מחובר ,והלכתי לאופצית מכשירים אחרים , ופשוט היה שם רק מכשיר אחר ולא את המחשב שלי ואופצית "נסגר לארחונה" לא היתה קיימת.! זה כבר קרה לי כמה פעמים שהוא מאבד לי הכל אז אני שואל , איך בדיוק גוגל כרום מסנכרן כרטיסיות ? זו מתיחה של גוגל?

19. Started by Frequency,

שלום, יש לי לוח אם gama 78 lmt us2h של gigabyte BIOS של AWARE בעלייה משמיע צפצופים בהפרשים קבועים ובעלי אורך קבוע. ממה שהבנתי זאת בעיה שקשורה במעבד נכון? זה לא נראה כאילו המעבד חם אבל אין תצוגה בכלל... הדבר היחיד שיש לי לעשות זה לשלוח שיחליפו מעבד? תודה --- עדכון: הבעיה לא באמת נפתרה, המחשב עלה וכמה ימים הצלחתי לשחק כרגיל אבל היום פתאום נהיה לי כל המסך עם קווים צבעוניים להלן תמונה: אחרי זה לא הייתה לי ברירה אלא לעשות ריסט. אחרי הריסט לא ראיתי כלום על המסך והיה לי את הצפצופים עם ההפרשים הקבועים כמו מקודם. יכול להיות בעיה בכרטיס מסך? הוא יחסית חדש 6850 של AMD. אחרי שנתתי למחשב כמה רגעים של מנוחה הוא עלה לי רגיל אבל בחרתי לבטל הפעם את הליבה הרביעית שפתחתי בעבר (…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ארגוט,

1. ברשותי דיסק קשיח של סיגייט ברקודה ST2000DM001 9YN164 בנפח 2T, במקרה גיליתי שיצאה לו קושחה חדשה, הורדתי והתקנתי בהצלחה, ממתי יש קושחה לדיסקים קשיחים? חשבתי לתומי שרק לביוס יש, אילו עוד רכיבים יש קושחה? 2. רציתי להריץ בדיקת תקינות ו S.M.A.R.T על הדיסק הקשיח הנ"ל, הורדתי את התוכנה SeaTools for Windows מהאתר של סיגיינט, כתוב שהיא תומכת ב Win 8, אבל בזמן ההתקנה קפצה אזהרת תאימות, סיימתי את ההתקנה, הפעלתי את התוכנה, הכל עובד למעט שהדיסק הקשיח לא מזוהה :-) מישהו יודע מה ניתן לעשות והאם יש תוכנה חלופית? מצאתי גם את הדיון הזה מלפני מספר חודשים: http://forums.seagate.com/t5/SeaTools/SeaTools-on-Windows-8/m-p/193376 (הרצתי כ ADMIN וגם ניסיתי מצב תאימות לאחור - לא עזר) 3. כיצד נית…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by xDa,

שלום, קניתי מחשב חדש,הוא הגיע לי עם HDD 1TB ו SSD 120G. ישר שמתי דיסק של חלונות,ובלי לחשוב לחצתי על ה- SSD והתקנתי. עכשיו מה אני לא אוהב? "במחשב שלי" מופיע רק ה SSD עם 12GB. וכל דבר שאני מתקין נשמר עליו. אז איך אני עושה מחיצות על ה- HDD וגורם להם להופיע "במחשב שלי"? ד"א אפשרי לעשות שתיקיית Program files תהיה על ה- HDD? אני מתכוון שכל התקנה תהיה על ה- HDD ולא על ה- SSD. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by coben,

בשימוש בכבל hdmi to dvi מלוח MSI B75MA-E33 למסך ASUS VW222 1680x1050 (אין כרטיס מסך, מעבד Pentium G2030). לפני שה windows עולה יש תצוגה דרך hdmi, אבל לאחר שה windows עולה יש תצוגה רק דרך VGA.

23. Started by proevo4ever,

יש לי WIN 8 PRO מחשב LENOVO T61P ב BIOS הפעלתי את השירות וירטואלזציה של INTEL ועדיין מקבל את השגיאה הבאה שאני מנסה להוסיף את הפיצ'ר: hyper v platform cannot be installed the processor does not have second level address translation (slat) capabilities מה צריך לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by x012,

היי רכשתי לוח חדש { UP5 GIGABYTE } ויש לי 32 גיגה זיכרון 2 סטיקים של קינגסטון ו2 סטיקים של גי סקיל ומה שקורה שאת ה2 של גי סקיל הוא מזהה רק חצי מהנפח שלהם כלומר 4 ליחידה במקום 8 מישהוא נתקל בזה ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by hananmori12,

שלום, יש לי מחשב בן שנה בערך שנקנה בזמנו מעל 5 אלף ש"ח, מחשב גיימרים חזק יחסית, יש לי בעיה שהמחשב כל הזמן עושה ריסטרטים לבד, החלפתי לו הארדיסק והתקנתי לו ווינדוס 8, לא עזר החלפתי לו זכרונות לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה? ספק? כרטיס מסך?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים