תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי לפטופ חדש lenovo v510 אשר מגיע עם free-dos. יצרתי דיסק התקנה לWIN וכשאני נכנס לBIOS ומגדיר שהוא יקרא אותו קודם זה לא קורא. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לפתור אותה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שוב פעם קרה מה שקרה והדלקתי את כרום מחדש (הוא נפתח ללא שום כרטיסיות ) והחשבון היה עדיין מחובר ,והלכתי לאופצית מכשירים אחרים , ופשוט היה שם רק מכשיר אחר ולא את המחשב שלי ואופצית "נסגר לארחונה" לא היתה קיימת.! זה כבר קרה לי כמה פעמים שהוא מאבד לי הכל אז אני שואל , איך בדיוק גוגל כרום מסנכרן כרטיסיות ? זו מתיחה של גוגל?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי 2 זיכרונות מסוג ADATA VISETA ולוח שלי הוא ASUS P4S800Mhz עם מעבד 2.4 של אינטל סוקט 478. כל סטיק זכרון בנפח 512 ביחד 1GB והם עבדו טוב למשך זמן של שבועיים ואז הווינדוס הפסיק לעלות פשוט הוא מתחיל את הקו הכחול ואז עושה ריסטארט ועולם לא היתה בעיית זיכרונות עם 2 הסטיקים הקודמיםתעכשיו התשובות שהיו עד עכשיו הם תוריד את מתח הזיכרונות תסנה שילוב בין הסלוטיםוהתשובה הכי מפגרת היתה הלוח שלך לא יכול עם כזו כמות זכרון שזה לא נראה כל כך נכון אז מה לדעתכם הבעיה? דבר נוסף שחשוב להזכיר הוא שכל סטיק עובד נפלא לבד עם עצמו בלי בעיות. תודה פורום!
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כאשר לוחצים על הכפתור להכניסו פנימה, הוא נכנס ומיד יוצא החוצה. אפשר להכריח את המגש להשאר בפנים, באופן ידני, אם מחזיקים כמה שניות את המגש כשהוא בפנים. אני מחנך אותו ביד קשה!. הבעיה היא שלאחר שהוא כבר בפנים, אי אפשר להוציאו החוצה ע"י לחיצה על הכפתור. כשלוחצים על הכפתור, יש עבודה בכונן(המנורה שלו מהבהבת ושומעים קולות מבפנים), אבל המגש נשאר בפנים. בעיה נוספת היא שלמרות שאפשר להכריח את המגש להשאר בפנים, הוא לא קורא דיסק שאני מניח עליו מבעוד מועד. על פניו, ניראה שהכונן אבוד, כי הוא לא קורא את התוכן של הדיסק ולכן ניראה שלא כדאי בכלל להשקיע מאמץ. מצד שני, אולי בגלל שאני מכניס אותו בכוח פנימה, הוא עושה לי דווקא ולא קורא את הדיסק? ;-). בכל אופן, יש אולי איזה טריק שאפשר בעזרתו לגרום…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק של ובסון דיגטאל דגם wd5000aacs שקניתי אותו בחודש פברואר השנה ואתמול הוא הפסיק לעבוד המחשב לא מזאה אותו גם בהתקנת VISTA\XP אבל הביוס מזאה אותו בדקתי את זה בעוד מחשב וגם שם זה לא עובד ויש לי שם מלא חומר שאני חייב אותו . תודה מראוש על העזרה ושבת שלום
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ניסיתי להוציא תמאורר של המעבד ונשבר החלק שמחבר, של החיבור למעבד לא של המאורר, מישהו יודע איך לתקן, האם יספיק להדביק למעבד באמצע?
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק ספריות גדולות ממחשב ברשת חוטית להרד דיסק במחשב אחר ( כל ספרייה בין 20-50GB) המחשב מתחיל להעתיק מראה לי את הזמן (90דקות בקירוב...) אבל לאחר כרבע שעה-20 דקות אני מקבל הודעת שגיאה - ראו בתמונה למטה. ובנוסף לאחר הודעת השגיאה הוא לא מזהה את הדיסק הקשיח (שמחולק לשני PARTITIONS) - רק לאחר RESET למחשב הוא עולה בסדר כולל גישה לדיסק הקשיח. windows XP SP2 מעודכן. יש לי לוח ג'יגבייט GA-965P-DS4 4GB זיכרון מעבד Q6600 שני דיסקים קשיחים של WS 7200RPM רשת דרך ראוטר טוב (3COM) מחובר בכבל רשת. ספק כוח טוב. ( המחשב נקנה מתוך מחשבה של OC בעתיד...) בספריות של 100MB מעתיק בסדר גמור. ניסיתי לעדכן את הCHPISET ללוח אבל זה לא עוזר. האם הבעייה בחומרה או בתוכנה? האם בדיסק הקשיח? תודה…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעי'ה מוזרה במחשב... מתי שאני מחבר את שני הצורבים או רק אחד מהם הווינדוס נתקע בהפעלה איפה שהקוביות הכחולות האלה עוברות, הנה פה: זה מה שמחובר אצלי במחשב: מאסטר 1: דיסק קשיח מאסטר 2: דיסק קשיח מאסטר 1: צורב רגיל מאסטר 2: צורב די וי די SATA: דיסק קשיח קניתי כבל IDE חדש.. נראה לי שככה קוראים לו.. בקיצור, זה: וואי אני מפציץ היום בתמונות חחח בקיצור גם אחרי שחיברתי את ה IDE החדש זה עדי'ין נתקע.. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? בבקשה אל תגידו שזה הלוח.. אין לי כוח לעוד החלפות..
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אנשים המחשב שלי איטי במשחקים כבדים שבעבר היה מריץ אותם בקלות עדכנתי דרייברים של קול וידאו DIRECTX ולא עזר כלום. הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי תוצאה של 4874 זה המפרט שלי: Your system 3DMark Score 4874 OS Microsoft Windows XP CPU Intel Core 2 Duo Processor E7200 CPU Speed 2533 GPU NVIDIA GeForce 9600 GT Memory 2048 MB איך אני יודע איזה חלק במחשב הוא הבעיה : אם זה הכרטיס מסך או הספק כוח או המעבד? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי יחסית נהיה ממש איטי פרמטתי כמה פעמים ועדין הוא ממש איטי הקיצר אני חושד בהארד דיסק (הוא עבר די הרבה פרמוטים וחלוקה לכוננים-איך שלא קוראים לזה) וגם קרה לי כמה פעמים שקיבלתי הודע ה כזו כחולה שאומרת לי שווינדוס לא הצליח לכתוב על כונן c הקיצר יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לדעת האם זה בגלל הארד דיסק ואיך לדעת את מצבו? (יש לי אותו איזה 3 שנים (שידרגתי אותו -אז גם עליו יש אחריות 3 שנים?? (הוא של חברה wd (וויסטון דיגיטל) הבעיה שלי שאני לא זוכר לפני כמה זמן שידרגתי אותווו ואין לי איזה קבלללה -באאאסה זה לא ממש נראה לי אבל אפשר איכשהו לדעת כמה זמן הארד דיסק עובד??? או שתיעצו לי מה לעשותת (אני לא נראה לי יחליף הארד דיסקקקקקק-אז אל תציעווו חח) תודהה רבההה
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן חברים, לא חשבתי שיש פורום יותר מתאים מפה ולכן אריץ את הרעיון בתקווה שלא יהיו התנגדויות. היום בעידן הפייסבוק יש לנו אפשרות להגיע לאנשים שלפני כן לא היו זמינים בצורה נגישה ולכן עלה לי רעיון לראש. להקים ארגון אחרי אוסף חלקי מחשבים/מחשבים ישנים/ציוד הקיפי , מרכיב/מעביר אותם ואלידציה ואח"כ מעביר אותם לאנשים נזקקים. אני חושב שבעזרת הפייסבוק נוכל להגיע להרבה אנשים שרוצים להיפטר ממחשבים/ לחברות הייטק שרוצות לעשות משהו טוב/ כל הבא ליד ומשם להעביר את המחשבים לאנשים שבאמת זקוקים. אז מכמה סיבות רציתי להתייעץ פה; יש מישהו שמעוניין להיות חלק מדבר כזה? לדעתכם זה רלוונטי בתקופתנו? מחשבים לא עולים הרבה והשאלה אם באמת יש צורך כזה? אני חו…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon Xp 2500 Gigabyte 7N400L-1 Radeon 9800 Non Pro C3 128Mb Geil 256x2 Golden Dragon 3200 המחשב עבד הכל סבבה הייתי בוינדוס , פתאום הוא מתכבה לבד אני מדליק לא עובד , לא עשה ציפצופים , ניתקתי הכל מהספק חיזקתי את הקירור למעבד , זיכרונות , וכרטיס מסך , אני מחבר המחשב משמיע צפצוף ארוך של איזה 2 שניות כל 2 שניות , ניסיתי לחזק אלף פעם כל חלק וחלק והוא נדלק פעם אחת , בטעינה של הוינדוס הוא נתקע , עשיתי ריסט והצג לא עובד המחשב דולק , אבל לא רואים כלום , הוא הביא לי גם צפצוף אחד של 2 שניות וזהו המחשב רק חזר לפני 3 ימים מתיקון (ב PCH) בבקשה אני מתחנן , מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שיש לו בעיה במחשב. מסכים כחולים בעיקר ותקיעות של המחשב. הפעלתי את התוכנה WINDBG שבודקת את המסכים כחולים ושם היה רשום HARDWARE צריך פשוט להחליף את ההארד דיסק? הוא כבר עשה בעיות בעבר... כל הקבצים שנמצאים בתיקייה MINIDUMP הראו על הHARDWARE כבעיה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לצוות ולגולשים, צריך עזרה קטנה.. יש לי מחשב בין חצי שנה עם הארד דיסק 80GB של HITACHI ב SATA.. בזמן האחרון (כחודש) המחשב התחיל לעשות לי קצת בעיות בהפעלה של הווינדוס - בזמן הטעינה של הווינדוס ממש לפני מסך ה"ברוך הבא" כשרץ הבר הכחול הזה - המחשב פשוט נתקע ככה לאיזה 10 דקות ללא שום תגובה מכלום ואפשר לשים לב במיוחד לזה שאין שום צליל של קריאה הבוקע מהארד דיסק (כמו בזמן עבודה רגיל)..קבלתי אפילו פעמיים בתקופה הזאת מסך האומר לי שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה..(?!) לאחר שווינדוס עלה.. בתחילה חשבתי שאולי הספק החלש שלי (300W עלובים) לפעמים לא מחזיק את העומס הנדרש ממנו כדי להריץ את כל הרכיבים המותכנים על המחשב שלי (הבנתי שכשמפעלים את המחשב והווינדוס עולה נדרש הרבה הספק חשמלי מהס…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, חיברתי דיסק Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 על הלוח ASRock H810-HDS מריץ חלונות 7 הדיסק מזוהה ב 1TB במקום 2TB (אין ג'אמפרים) רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800pro של MSI הוא עובד כרגע על מערכת של Athlon64 3000+ ו MSI K8N Neo Platinum הבעיה היא במשחקים. בדום 3 המחשב תמיד נפל לי אז הסרתי אותו כי חשבתי שיש לו בעיה עם איזשהו חלק במחשב ולא היה לי כח להתעסק עם זה. עכשיו התקנתי פארקריי, וגם הוא כל הזמן נופל לי. הכנסתי את הפקודה שמראה את הFPS וכשהמשחק מתחיל ועובד כמה שניות (לפני שהוא נתקע) הוא עובד על FPS 1. יש לי את הקאטליסט 4.9 והסרתי את הדרייברים הקודמים לפני שהתקנתי אותו, ויש לי DX 9.0C. מה יכול להיות המקור לבעיה?
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ברצוני לשחק ב CALL OF DUTY GHOSTS אך מבדיקה מקדימה שערכתי עולה כי יש לי רק 4GB RAM בעוד הדרישה המינימלית היא ל-6. השאלה האם החומרה הנוכחית שלי תתמוך בהוספת RAM: Intel® Core i5-2310 CPU @ 2.90GHz NVIDIA GeForce GTX 560 [TABLE=class: section] [TR] [TD=class: primary-title]Memory[/TD] [TD=class: value]4.1 GB[/TD] [/TR] [/TABLE] מערכת הפעלה: Microsoft Windows 7 Enterprise Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit אודה לעזרתכם. כמו כן, ככל שהשדרוג אפשרי אשמח לשמוע מה המשמעות מבחינה כספית...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Albatron K8NF4U וייתכן שיש בעיה בכרטיס קול המובנה. כאשר אני מנסה להקליט בתוכנת הקלטה של windows xp או כאשר אני מנסה להשתמש בסקייפ אז הקול לא עובד. בנוסף, כאשר המחשב מחובר לאוזניות אז ניתן להבחין ביותר בירור שיש רעש חלש כאשר מזיזים את העכבר. משהו ממש מעצבן. מה אתם מציעים לעשות? יש דרך לבדוק את הקול עם תוכנה מסויימת? תודה,
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אמ כל המידע בערך בכותרת..ממה נובעת לדעתכם הבעיה ? אגב נגיד שאני מכבה את המחשב שיש את ה-Power saving bla bla התצוגה רגילה בגלל זה אני כ"כ מודאג שזה הכרטיס :{ http://img209.imageshack.us/my.php?image=yellowgw5.jpg
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות כדי להרוס אותו אבל בלי שהחנות תדע ;D יש לי מקסטור 60 גיגה אם אני לא טועה
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ינסה לנסח בקצרה את התקלה ומה ניסיתי לעשות קודם כל זה דיסק קשיח מסוג SEAGATE 500G כבל SATA, הארדדיסק נקנה לפני 4 חודשים. בבקשה לא לשלוח אותי לחנות, אני יודע שיש אחריות ואני יכול לקבל חדש, אני פתחתי הודעה כדי לדעת אם אפשר לפתור את הבעיה לבד, ויותר חשוב מזה לשמור את המידע, ביררתי עליות של שיחזור מידע וזה בנתיים לא רלוונטי בגלל המחיר. תודה לכל מי שנכנס לטרד הנ'ל וימשיך לקרוא את ההודעה. הדיסק הקשיח הוא קודם כל של חברה שלי, אז מה שהיא עשתה במחשב לפני, אין לי מושג , יכול להיות שהיא הורידה וירוס יכול להיות שהיא ניקתה את המחשב, פשוט כל האופציות פה פתוחות. שמדליקים את המחשב, המחשב נתקע בהודעה detecting IDE derivers שאני נכנס לביוס ומבטל את כל ה IDE , אני מקבל הודעה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, הלוח אם שלי תומך בחיבור מתאם SPDIF, הזמנתי את המתאם : http://www.ebay.com/itm/NEW-Gigabyte-12CR1-1SPOUT-12-SPDIF-Out-cable-/261132627580?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item3cccb7ae7c והקישור לMANUAL של הלוח הוא: http://download.gigabyte.asia/FileList/Manual/mb_manual_ga-b75m-d3h_v1.1_e.pdf אני לא ממש מבין איך לחבר את המתאם, ניתן לראות בעמוד 16 בMANUAL שלחיבור SPDIF_O יש שני פינים ואילו בכבל של המתאם יש כניסה ל5 פינים, האם מישהו יכול בבקשה לעזור?? תודה
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב מאבק והחלפתי משחה טרמית לקירור של המעבד, עכשיו המחשב סופר איטי, בקושי מריץ סרטון ביוטיוב, הוא נתקע כל הזמן ולא בגלל הטעינה של הוידאו. מה הסיפור הזה שכל פעם אחרי ניקוי משהו משתבש במחשב? ומה גורם לאיטיות? הספק?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב..המחשב שלי עולה כרטיס מסך עובד...אבל המסך לא נדלק ...חשבתי שיש לי בעיה בכרטיס מסך אז החלפתי ל3 כרטיסים שונים וזאת לא הבעיה...מישהו אולי יודע מה זה יכול להיות ? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, בעייה שנתקלתי בה בפעם הראשונה הבוקר. הדלקתי את המחשב והמסכים (אף אחד משלושת המסכים) לא קיבלו אות מהמחשב. אפשר היה לשמוע את הwindows עולה דרך הרמקולים. בשום שלב המסכים לא הראו דבר אפילו לא את הלוגו של הmotherboard. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-