עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ebrami,

אני מתקין כרגע במחשב השני שלי ווינדוס אקס פי פרופשיונל. אחרי השלב הראשוני של ההתקנה שבו הוא העתיק את הקבצים להארד דיסק, המחשב הופעל מחדש, התקנת הווינדוס נמשכה אך מיד אחרי שהיה כתוב לי בזמן ההתקנה - setup is starting windows הופיעה לי שגיאה של מסך כחול ולא יכלתי להמשיך. כך גם קורא כל פעם שאני מנסה להפעיל את ההתקנה מחדש בשגיאה במסך הכחול מופיעים הפרטים הבאים: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL וגם משהו על PCIIDEX.SYS, ADDRESS FA12CCDC base at FA12C000, Datestamp 3b7d83e2 יש למישהו מושג מה קורא פה ואיך אני יכול להמשיך את ההתקנה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום יש לי בעיה אני התקנתי במחשב 4 סטיקים של 1GB כל יחידה. הם של חברת Kingston הלוח אם שברשותי הוא של חברת Asus מדגם P5B כאשר המחשב עולה אני רואה רק 3GB RAM במקום לראות - 4GB. אני יודע שהווינדוס XP תומך רק עד-3GB RAM אבל הבעיה מופיע גם ברישום של ה-BIOS. האם מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך ניתן לבדוק או לפתור אותה ? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום חברים מה שלומכם? ברשותי לוח אם מסוג ABIT NF7-S וחיברתי לו HD SATA 80 GB ויש לי עוד הרד דיסק נוסף של IDE של 80 GB התקנתי את המערכת ההפעלה מחדש + הדרייברים שנידרשו וברגע שעשיתי ריסט למחשב ה-XP לא עולה הוא רושם DISK BOOT FAILURE PLEASE INSERT SYSTEM DISK מה עליי לעשות? זו הפעם השלישית שאני מפרמט ומקבל את אות ההודעה לאחר התקנת הדרייברים של ה-RAID יכול להיות שאני לא עושה משהו נכון?? בבקשה תעזרו לי! תודה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  4. Started by yosi-m,

הכרטיס טלויזיה שלי PINNACLE PCTV עושה DELAY בין הקול לוידאו בקובץ שני מקליט, ז"א בזמן שאני מקליט הכל בסדר, אבל שאני מריץ את הקובץ שהוא הקליט לתוכו אז הוידאו מגיע לפני הקול (לפעמים אפילו בכמה שניות !). ממה יכולה להיגרם הבעיה ? המערכת שלי היא P3 866MHZ 512MB SDRAM ASUS CUV4X-E MB HD ATA66

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by Ron Cohen,

קניתי מחשב נייד של ASUS ROG עם 1000TB ו 128 SSD אני רוצה לפרמט אותו בשביל לעשות שהמערכת תיהיה על כונן SSD ושהוא יהיה כונן D וכל שאר הקבצים יהיו על כונן C הוא ה1000TB איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by KKK,

שלום היום שיחקתי בFEAR ואחרי שיצאתי ממנו היה כתוב לי הודעה,משהו על הזיכרון הוירטואלי. עכשיו לפני כמה זמן הוספתי סטיק של 512MB כך שיש לי 1GB אבל לא שיניתי את ההגדרות של הזיכרון הוירטואלי :s05: אז הרצתי חיפוש ואני רואה שחלק אומרים לשים את הזיכרון הוירטואלי פי 1.5 מהזיכרון RAM (אז אני אמור לשים על 1536) וחלק אומרים בכלל לבטל,מה אני אמור לעשות? תודה ;D

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום! יש לי בעיה חמורה עם FX5200 כלומר עם הדריברים NVIDIA חברה איומה יתר לא קונה ממנה אני עבדתי כמה חודשים עם הדריבר 93.71 הFPS בלי כל תוכנה היה מזעזע בNFS CARBON 1280X1024 (על פילטר LOW) ובהרבה משחקים והיום חזרתי ל81.98 הFPS היה הטוב פי 20 אבל הטקסט על המסך מזעזע נראה מעוות כמו בצגי הLCD של החברות הלא ידועות הצג הוא סמסונג סינסמאסטר 740N יכול להיות שיש הגדרה או תוכנה שתפתור את הבעיה ועוד דבר נוראי עם NVIDIA VIVO פשוט הדריבר לא עובד עם מלא כרטיסים גם מסדרה 7 ו6 יש קוד 10 בהתקנה של הדריבר חיפשתי בגוגל ומצאתי מלא דברים תודה לכל העונים ועל תגידו פתרון כמו שדרג לATI X1300 (כרטיס שראיתי אותו אצל חבר שלי והוא טוב) וגם DX9 החדשים מורידים FPS זה תופעה כניראה שאנשים ירכשו כרטי…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by פתח הדביר,

קניתי מחשב נייד לא מזמן וגיליתי שאין לי בתפריט הכיבוי Hibernate, אך ורק Sleep. יש לי ווינדוס 7 באנגלית. קראתי שיכול להיות שמצב השינה ההיברידית מופעל אבל כשנכנסתי להגדרות החשמל המתקדמות לא מופיע מתחת הסליפ "allow hybrid sleep" גם כן. מה עושים? איך פותרים את זה?

9. Started by SaXtoR,

קמתי עכשיו,לאחר שפתחתי אתמול כל הלילה את סבבה די סי זה הוריד וזה.. קיצר תמיד שאני הולך לישון אני לוחץ Start וL במקלדת שזה מגיע למצב של המתשתמש..אני רגיל ככה.... ואז הדלקתי את המסך,זה נכנס למשתמש ראיתי את השולחן העבודה לשניה ללא אינטרנט(תמיד נופל -מתנתק-האינטרנט ככה סתם לא יודע למה.) ואז נהייה מסך כחול,פתחתי את הקובץ של הלוג האחרון של המסך כחול,ניתחתי אותו .. וכתוב שהקובץ: ntoskrnl אשם.. חיפשתי אותו במחשב,מצא שלוש בכל מיני מקומות אחרים.. : C:/Windows/SYstem32 C:/Windows/Cache/i386 C:/Windows/Mui/Fallback/040D והיה כתוב: PAOOL_COOL_CLEAER משהו כזה,לא זוכר ..לא כתבתי בקיצור השאלה,מה הם הקבצים האלה!? זה של הוואינדוס כמו שאני רואה,אז מה הבעייה איתם?.... ??? תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  10. שלום לכולם מאז כשבוע התחילה לי בעיה מוזרה במחשב שלי מסך כחול מוזר הוינדוס 7 שלי יוצר לי דוח שגיאה כזה וזה מה שהוא כותב: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: F50DF405 BCP2: 00000000 BCP3: 92209C45 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\102010-20358-01.dmp C:\Users\ניב\AppData\Local\Temp\WER-31590-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d ‏‏אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה, נא קרא א…

11. שלום חברים , אז ככה , יש לי דיסק קשיח בן 4 שנים של WD 80GB IDE , ביום שישי האחרון הוא החליט שהוא מוציא קולות של דיסקט 1.44 תקוע.. ולא לעלות באופן סדיר אלה רק לפעמים שבא לו(פעמים רחוקות).. שאלתי לגבי הבעיה מספר אנשים וכולם טענו שהבעיה היא בלוח של הארד דיסק ושהנתונים לא ניזוקו , זתומרת אם ניתן למצוא כונן קשיח מאותו סוג בדיוק אז אפשר לפרק לו את הלוח ולהרכיב על שלי והכל יסתדר.. , האומנם זה נשמע נחמד וקל אך צצה בעיה.. , אצל כל הכוננים היום יש לו בצורת "ר" ואילו הלוח של הכונן שלי מרובע... , וזאת לאחר שסרקתי כמה חנויות מחשבים שבכולם הלוח בצורת "ר" , חנויות יד שניה מסויימות.. , עד שלבסוף מצאתי באי ביי מאיזה ספק מארצות הברית את הלוח החביב במחיר דיי מופקע יחסית.. , השאלה שלי אליכ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Casp3r,

שלום וחג שמח לכולם! ברשותי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט (הכחולה לבנה הזו) וכידוע יש לה מין תוכנה (או שנקרא לזה דרייבר?) שמפעיל את הפונקציות של הכפתורים המיוחדים... מאתמול הדרייברים האלו (קובץ type32.exe) החלו לחדול מלעבוד מהרגע שאני משתמש בפונקצית הנמכת הVolume... ניסיתי הכל. להתקין מחדש, גרסאות חדשות\ישנות והכל... הבעיה לא נפתרת. האם יש למישהו מושג? תודה וחג שמח, עמית.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kuBBia,

קניתי בשבוע שעבר את המפרט הבא AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX Gigabyte MA-770T-USB3 AMD770 CHIPSET Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Sapphire ATI Radeon 5830 1GB GDDR5 HDMI קירור משופר צורב LG GH24 SATA x 24 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + Led VL80001W2Z [seaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze בזמן מנוחה או שימוש לא מאומץ הוא יחסית שקט, הבעיה מתחילה בזמן שהמחשב במאמץ אפילו לא גדול מידי (משחקים בפייסבוק גורמים לזה) אני לא יודע אם הבעיה היא שמארז מלא חורי אוורור ולכן שומעים את המאווררים בטירוף או שיש כאן משהו תקול זה פשוט לא נשמע לי סביר כמות הרעש שיוצאת מהמ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני מתחיל לשחק ב-RTCW-ET ואז אחרי דקה או חצי קדה המחשב ניתקע לגמרי וכל מה שנישאר לעשות זה ריסט ועוד משהו מעניין שבזמן האחרון כל הזמן שאני מנסה להיכנס לאתרים הוא חושב רהבה ונותן לי הרבה פעמיים ERROR אני לא יודע מה קרה לו הוא יתחרפן לגמרי ??? בבקשה תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by waizman,

קיבלתי אתמול את המארז החדש (טרמלטייק M5) ואחרי ההרכבה הפעלתי ופתאום אין לי סאונד (כ. קול מובנה בלוח אם, מפרט בצד)! ניסיתי הכל, אני מחבר משהו לשקע אחד והוא כותב לי שחיברתי לאחד אחר, וכלום לא מוציא צלילים. מה עושים? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Poko,

בעת הדלקת המחשב מתקבלת ההודעה הבאה: "invalid system disk" "replace the disk, and then..." כמו כן המחשב מסרב להתאתחל גם ממקורות אחרים כמו דיסקט את CD שהותקנה עליהם מערכת הפעלה Dos או Windows בהתאמה. ישבתי מול הספר של הבורד ועברתי שיטתית על כל הג'מפרים וההגדרות בביוס והכל תקין. ניסיתי חלופות שונות ללא שינוי. כמובן שכשניסיתי לאתחל עם דיסקט אז טרחתי לעדכן הביוס בהתאם וכנ"ל גם לגבי סידי ודיסק קשיח. אותו סידי, אותו דיסק קשיח ואותו דיסקט מאתחלים מחשב אחר ללא כל בעיה. האם הלך Mother board ???

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  17. יש לי בעיה במחשב , ברגע שאני מדליק אותו הכל בסדר אבל ברגע שזה מגיע למסך של בחירת הווינדוס (באיזה מצב אני רוצה להפעיל אותו מצב בטוח וכו') לא משנה איזה מצב אני בוחר התגובה היא או שהמסך נתקע או שזה עושה ריסט וחוזר לאותו מצב , באותו המסך כתוב שזה בגלל יותר מדיי ריסטרטים או הפסקת חשמל. כנ'ל גם כשאני מנסה לעשות פורמט ברגע שהוא מגיע למסך הכחול וכתוב למטה שהוא מעלה את הווינדוס (רגע לפני שאני בוחר איזה כוננים לפרמט וכו') הוא פשוט קופא. יש מצב שהבעיה בכונן או בכבל שמחבר את הכונן?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  18. שלום לכולם. יש אצלי שני HD"ים, אחד בעל 200GB והשני בעל 30GB. הHD השני בעל ה 30GB מאד ישן ועקום חיים, קיבלתי אותו די מזמן (שנים..) מחבר שקנה מחשב חדש ובמקום לזרוק את הישן הוא הביא לי אותו בתיקווה שאצליך לתקן את הבעיות שלו ולהשתמש בו, הדבר היחידי שעדיין נשם במערכת הזאת היה הHD (בערך) לאחר כמה בדיקות גרמתי לשד הזה לעבוד, מאז ועד לפני כמה ימים הוא עבד יופי טופי (מדובק על 3 שנים + ~) והרי לכם.. ליפני יומיים הוא הפסיק לעבוד, ובזמן שאני מדליק את המחשב אני שומע רעשים של הסיכה שמנסה לנוע אבל אינה מצליחה (יש מעין צלילי "תקיעות" של הסיכה) כמובן שהצלילים באים מהHD הישן (30GB) מאז כל דבר שניסיתי לא עבד.. החל מהחלפת קבלים (מולקס + IDE) ועד בדיקה על מערכת אחרת.. הגעתי למסכנה שהוא …

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  19. שלום לגולם יש לי בעיה מוזרה במחשב של קרוב משפחה שמשגעת אותי וכמעט הוציעה אותי מדעתי. אני די מבין במחשבים וחומרה ובתקלה מוזרה כזאת עוד לא ניתקלתי! יש למחשב מסך 22 אינץ' של מאג עם רזולוציה של 1680*1050 אבל בשום דרך אני לא מצליח ליגרום למחשב להבין זאת!!!! הוא נותן או רזולוציות מעל 1600*1200 או מיתחת ל1280/720 ואין לי שום דרך להגיד לו להגדיר על 1680*1050!! הכרטיס מסך המסריח זה של ATI! דגם 9200SE ועוד מחשב עם X1650PRO 512MB שהדריברים שלהם בשוט שווים לXXXXXX לי תמיד היו ויהיו רק כרטיסי מסך של NV כי אין דריברים טובים וידידותיים למישתמש כמו שלהם כי שם בתוך שניה אני פותר את הבעיה! פשוט הדריבר הדפוק של ATI לא נותן שום אופציה להגדרה עצמית של הרזולוציה וגם לא מזה שהמסך הוא של 1680*1…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by studio,

לגבי הבעיה מהשרשור הקודם - חוסר תצוגה בעת חיבור כרטיס מסך מסוג ATI 2600PRO ללוח אסוס שברשותי עם מסך סמסונג 971P. הנני זקוק לעזרה לאחר נסיונות והתפתחויות: עשיתי נסיון של העלאת קצב רענון המסך מ-60HZ ל-75HZ והתוצאה נתנה תצוגה של הויסטה בלבד - כלומר, לא הייתה תצוגה כלל עד שהויסטה עלתה במלואה. עם הרבה שמחה התקנתי דריבר לכרטיס מסך (עדכני מהאינטרנט כמובן) וברגע שהותקן הדריבר - שוב נעלמה לה התצוגה ולא חזרה. גם עכשיו כשאני מנסה את אותה השיטה - אין תצוגה.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  21. קניתי את הספק הזה Antec 650W VP650P הוא מתאים ללוח א שלי? Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 ch חיברתי הכל כמו שצריך והוא לא נדלק אבל כן מקבל חשמל לשניונת אני רואה נקודה כחולה כזאת נלדקת ליד הכפתור הדלקה

22. Started by SEangel,

לאחרונה, המחשב היה קורס בכניסה לוינדוס (7). חשבתי שזה איזשהו וירוס שאיכשהו עקף את האנטיוירוס, ולכן החלטתי שאחרי שאתקין כרטיס מסך חדש, אתקין את הוינדוס מחדש. היום אכן הגיע הGTX460 ווינדוס הותקן, אחרי התקנת הדרייברים של אן-וידיה הגעתי לאותו מצב בכניסה (המחשב מגיע לדסק טופ, מראה את הוול-פייפר, אך שום דבר פרט לזה. קונטרל אלט ודל מחשיכים את המסך). לאחר הסרת הדרייברים (דרך "מצב בטוח") המחשב עובד כמו שצריך. כנראה שזה לא משהו בכרטיס מסך (כי התופעה קרתה בשני כרטיסים שונים), לא בזכרונות - נבדקו ב"ממטסט של וינדוס" ולא בדיסק הקשיח, ככה שהחשוד העיקרי שלי כרגע הוא לוח האם. איך לאשש או להפריך את זה? אילו רכיבים נוספים עשויים להיות חשודים? עריכה: הכל באחריות (בינתיים), הלוח וכרטיס המסך …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by גיל נייאזוב,

שלום יש לי את המשחק MAFIA3 בסטים והוא נתקע לי הכוונה יש המון דרופ FPS ניסיתי להשים את כל ההגדרות הכי נמוכות ולראות מדריכים כלום לא עזר עדכנתי דרייבר של כרטיס מסך והתקנתי את התוכנות הנלוות למשחק כלום לא עזר. מעבד:intel core i5 2500cpu 3.3GHZ כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 750 GTX זכרון רם:8 GB דרך אגב ראיתי אנשים עם מעבד וכרטיס מסך יותר חלשים משלי שמריצים את המשחק ללא דרופ FPS. תודה לעוזרים

24. Started by yoram1,

המחשב שלי amd-3000 s 939 k8nf-9 לוח אם של גיגהבייט כרטיס מסך 6660gt של גיגהבייט דיסק קשיח של wd זכרונות 1024 של a data המחשב עם הדרייברים האחרונים של החלקים הטמפרטורות של החלקים בסדר . ולמרות כל זאת משחקים נתקעים לי (פריזים , דיליים) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  25. Started by a55af,

יש לי מחשב בן 5 חודשים, פנטיום 4 2.6MHz. לוח ASUS-P4P800 , זכרון 512MB. מערכת הפעלה WINDOWS 2000 SP4 הוא נתקע כמה פעמים ביום (כל שעתיים שלוש) ואין לי מושג מה גורם לזה. הוא נתקע לי כבר בזמן משחקים (הנסיך הפרסי לדוגמא) ששום דבר לא רץ חוץ מהמשחק. הוא נתקע לי בזמן שגלשתי באינטרנט, שלא רצו ברקע תוכניות אחרות. התקיעה בד"כ מלווה בפסים צבעוניים אלכסוניים למעלה במסך באורך 1 ס"מ. בנוסף בזמן התקיעה יש רעש סטטי קצר מהרמקולים. תוכלו לכוון אותי לגבי נסיון לפתור את הבעיה. הרצתי MEMTEST במשך הלילה ולא התגלתה בעיה...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.