עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by thenry,

שלום יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE דגם GA-8SD SIS 645 CHIPSET טעיתי ונגעתי בהגדרות BIOS ועכשיו המחשב לא מעלה כלום. שיניתי את : Init Display First ממצב AGP ל- PCI - כאשר כרטיס המסך שלי מסוג AGP. וגם אפשרתי Top Performance אני רוצה לבצע אתחול ל-BIOS ולא מוצא את מקום הגימפור. נראה שאין לי את הפינים בהם אני צריך לבצע את הגימפור. כמו כן חבר נתן לי כרטיס מסך PCI וזה לא עזר. לינק לסרטוט הלוח: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1410 תודה למי שיעזור ... קשה בלי המחשב :'(

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gtx980sli,

חבר שלי קנה GTAV מחנות דיגיטלית האם אני יכול להשתמש בקוד שלו כדי להתקין את המשחק אצלי? (בזמן שהוא מוחק מהמחשב את המשחק שלו) ואז אני ישחק רק בקמפיין באופליין. והוא יוכל להמשיך לשחק? יש איזה דרך לעשות קומבינה כזאת? מה יקרה אם שנינו נשחק? האם יש מקום שמוכר את המשחק ממש בזול? (מאה שח ולמטה) (אם זה לא במקום נא להעביר)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. המנורה האדומה של הHD דולקת ללא הפסקה... ויש לציין שהמעבד עובד רגיל ללא מאמץ יתר כלשהו, אין שום קול מכיוון הHD (עבודה) ז"א המערכת עובדת רגיל לחלוטין רק שהמנורה לא מפסיקה להידלק. האם מדובר בספאם/וירוס כלשהו?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by popop,

יש לי כונן SSD והמחשב עולה באותה מהירות כמו בעבר. הבעיה היא שכשwindows 7 עולה ואני למשל מנסה לפתוח את כרום או כל תוכנית אחרת למחשב לוקח איזו דקה בריאה כדי לפתוח. כך למשל אם ניסיתי להפעיל את כרום 3 פעמים הוא ימתין דקה בלי להראות בכלל שהו חושב ואז אחרי דקה הוא יפתח לי את כרום בשלוש חלונות שונים. אחרי שהדקה הזו עוברת המחשב עובד טוב..עד לריסטרט הבא..מה אפשר לעשות? עדכון: הפעלתי במצב בטוח ועשיתי סריקת וירוסים אך זה לא פתר את הבעיה. אגב גם אם אני רק מפעיל את המחשב ואז מיד אח''כ מבצע כיבוי ייקח למחשב להכבות בערך דקה. מדדתי את הזמן עד לפתיחת הכרום וזה לוקח דקה ו18 שניות. אני מאמין שישנו איזה תהליך במחשב שמעכב אותו...אשמח לעזרה !

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by dorman2,

כרטיס nvidia geforce 6600gt. עבד מצויין במצב "שיכפול" כלומר התצוגה יוצאת בו זמנית גם למסך וגם ל טלוויזיה. כעת יוצא רק לטלוויזיה ותפריט nview - נעלם. ניסיתי להסיר את הדרייבר של NVIDIA ולהתקינו מחדש - אבל עדיין אין לי nview לתצוגות. מה עושים? האם יש דרך להחזיר את הBIOS של הכרטיס הגראפי לברירת המחדל שלו?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  6. Started by M4z3,

אהלן, עשיתי פורמט לפני מספר ימים, ולאחריו הופיעה לי תקלה מוזרה: כל משחק שאני מעלה על המחשב, עולה בלי בעיה, עובד כ3 דקות ולאחר מכן משבית את המחשב לגמרי, כך שרק ריסט עוזר להעלות אותו. הכרטיס מסך שברשותי הוא 6800XT. עדכנתי את הדרייברים הכי חדשים ויש לי DX מעודכן גם כן. למישהו יש רעיון לסיבה שיכולה לגרום לתקלה מסוג זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by iZi,

מפרט: P4 2.8GHz Asus P4P800 256MB*2 DDR400 R9800 PRO שלום לכולם, אני צריך עזרה עם בעיה של חבר בפורום (Gnome): התקנתי כרטיס PCI (כרטיס טלויזיה של לידטק, ישר מהקופסה), וכשניסיתי להדליק את המחשב - מסך שחור, אין POST ואין שום צפצוף אפילו. הבעיה המשיכה גם לאחר הוצאת הכרטיס. איפוס ביוס לא עזר (בחוברת ההדרכה כתוב להוציא את הבטריה ולשנות את מיקום הג'מפר ל10 שניות. יכול להיות שיותר זמן יעזור?). כמובן שלפני התקנת הכרטיס הכל היה תקין, המחשב עלה בלי בעיות (כלומר - זה לא בעיית ספק או כרטיס מסך. הRAM גם בסדר ומחובר היטב). במהלך התקנת הכרטיס לא נפגע שום רכיב פיזית, וכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. מה עוד אפשר לעשות? נשמח לרעיונות...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by shuy,

מישהו יודע איזה אופציה בביוס מאפשרת לכבות את העכבר/כ.רשת כשהמחשב כבוי? כלומר, יש לי ראוטר ולמרות שהמחשב כבוי המונורה של ה-LINK עובדת, אני רוצה שהיא תכבה וזה אומר שצריך לכבות את הכ.רשת גם.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by רועי וולדפוגל 29,

לאחר פירמוט והתקנה וינדוס 7 כולל דרייבים מאתר החברה יציאות USB לא עובדות מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים

10. Started by Psychoticat,

שלום לכולם, בחודשיים האחרונים יש לי אוסף של מסכי מוות כחולים שלא נותנים לי מנוח ואני לא יודע מה לעשות נגדם. ההודעות שהופיעו לי עד עכשיו הן (רשימה חלקית, לא תיעדתי הכל): page_fault_in_nonpaged_area bad_pool_caller IRQL_not_less_or_equal יש לי כמה השערות לא מבוססות מה הגורם לתקלות האלה: 1. לפני כמה חודשים התקנתי כרטיס זיכרון חדש של ג'יגה, יכול להיות שהוא עושה צרות? 2. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה על scsi/raid host controller וכתוב בפנים ש"‏‏ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)‏‏". אין לי מושג מה ההתקן הזה בכלל אז העדפתי לא לגעת בו. 3. המחשב שלי בערך בן 5-6, יכול להיות שאלה פרפורי גסיסה שלו? כמובן שיכול להיות שכל …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Yamabushi,

יש לי מסכים כחולים מדי פעם במחשב. זה יכול להיות אחד מהדברים הבאים -לוח אם -מעבד -התחחמות יתר של המעבד\כרטיס מסך -בעיית תוכנה -זכרונות. זכרונות החלפתי, ניסיתי לשחק עם הסלוטים, כך שהסיכוי שזה הזכרונות 1 ל מליון. לוח אם חדש, נרכש לפני 3 חודשים בלבד, 3 שנות אחריות, מה שכן, פעם ניסיתי להעלות מתח לזכרונות ישנים אחרים ל3.10, אך למרות מעברי המתח הגבוה, לא נראה לי שזהו הגורם לבעייה כי הבעייה החלה מעט אחרי (מזה מעט? שבוע בערך, אם לא יותר). גם המעבד וגם הכרטיס מסך שניהם בטמפרטורה סטנדרטית, הכרטיס מסך אפילו קריר יותר בגלל קירור שהוספתי לו, כמו כן המעבד. מה שכן, אני תחת אוברלקוק, ייתכן כי המעבד נדפק בגלל האוברקלוק?, אך אם היה נדפק, לא היה עולה המחשב כלל, אך עדיין אני שואל, ייתכן כי נפ…

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  12. אתמול בזמן משחק המחשב נתקע (תמונה סטאטית, סאונד צורם בלופ). נסיון לסגור את המשחק באמצעות מערכת ההפעלה לא צלח, ולכן עשיתי ריסט. אחרי הריסט, המחשב לא מבצע POST. הממצאים כרגע: 1. הדלקת המחשב מפעילה את כל האורות והמאווררים, אך אין צפצוף (הביפ היחיד שמעיד שהPOST תקין, או כל צפצוף אחר) ואין תצוגה. 2. המצב הנ"ל המשיך לאחר הסרת כרטיס המסך ואיפוס הביוס, עם חיבור לכרטיס המובנה, כך שכרטיס המסך אינו אשם. 3. נבדק עם כל סטיק זכרון בנפרד, ללא שינוי. אז גם הזכרון לא אשם. 4. וזה החלק המוזר: נסיון להפעיל את המחשב ללא זכרונות כלל הביא לצפצופי התלונה הרגילים מצד הלוח על כך שלא זוהה זכרון. האם מזה יש להסיק שגם הלוח לא אשם, אם לכאורה הוא מנסה לבצע POST ומחזיר שגיאה הגיונית? יצויין שהמחשב נרכש…

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  13. המערכת המדוברת היא פנטיום 3 והלוח המדובר הוא: MSI 815EP Pro ver3 עכשיו אני בטוח שאני עושה הכל נכון אבל משום מה כשהמחשב עולה הוא רושם משהו כזה : boot from atapi cd rom :......... failour והקטע הוא שהוא אפילו לא קורא את הסי די במילים אחרות הדיסק נבדק והוא עולה יופי בכל מחשב אחר , מעבר לזה הכונן עצמו מזוהה בביוס ודבר נוסף הוא שאני מעלה נגיד דוס עם דיסקט 1.44 ואז מנסה להכנס לסיפריה של הסי די רום אז גם כן הוא רושם לי שישנו כשל מסויים .... בקיצור אני בבעיה גדולה למה גרמתי למישהו לרכוש הרד דיסק חדש ואני לא מצליח להעלות לו את המחשב ... מה אתם אומרים ??

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שבת שלום. קודם כל אם הHD לא יעבוד אני בכל מקרה יממש אחריות רק פשוט שבHD יש שמה את כל עולמי ובגלל זה אני צריך את מה שיש שמה נתחיל עד לפני כמה ימים החלפתי ספק למחשב הכל טוב ויפה הרכבתי גם תHD אחרי זה עושה לי תדבר ''DISK BOOT FAILURRE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER'' איזה טכנאי שיש לי בעיר אמר לי זהו הלך לך הHD תממש אחריות עכשיו אני שואל אם יש משהו לעשות במצב כזה? ניסיתי לחבר לHD כבל SATA ומתח אחר אבל גם זה לא עזר בביוס לא רואים אותו שמה בכלל מוגדר מה גם שאני מנסה לפרמט זה גם לא מזהה לי את הHD מן הסתם יש איזה משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה יפתר? תודה אם מישהו יעזור

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by new1,

שלום, המדפסת שבנדון מדפיסה מאוד לאט (דף בשעה!). לא ברור לי בדיוק מה הבעיה. אני רק יכול לציין שהחלפתי דיו צבעוני (מקורי) לא מזמן. מערכת ההפעלה שברשותי: חלונות 7 64 ביט. אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  16. שלום לכולם! בשבוע האחרון לא התחברתי בגלל שחיכיתי שיצא לוח אם שתואם למעבדי הפרסקוט העתידיים לבוא, אבל בסוף ויתרתי על זה וקניתי את הלוח בלי התמיכה בפרסקוט... יש לי בעייה חמורה מאוד ואני לא יודע אם זאת בעיית תאימות, בעייה בלוח אם או בעייה בזכרונות! מפרט: P4 2.0GHz - northwood ABIT IS7 - הוא הגיע עם ביוס לא מעודכן אז עידכנתי אותו לגרסה הכי חדשה. (שמתי לב שקיבלתי לוח שנוצר לפני 6 חודשים בערך, היה לו ביוס שמעודכן ל 03/2003 (לא יודע אם זה קשור...) GEIL 512MB 400MHz VALUE כל החלקים הנ"ל חדשים חוץ מהמעבד. הבעייה היא זה שהמחשב לא מוכן לעשות POST עם הזכרון הזה. אם אני שם את הזכרון של GEIL בחריץ הכחול המחשב בכלל לא מגיב! אם אני שם אותו בחריץ הסגול, המחשב מדליק את המסך (המסך נדלק, הלד…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  17. לא יודע למה זה קורה. בדקתי כבר הכל. הדיסק קשיח לא פגום. הטמפרטורות בסדר. ניסיתי להשתמש בתוכנה לשינוי IP 4 פעמים ובכל פעם המחשב נתקע והייתי חייב ריסט. הבעיה בראוטר? צריך חדש? יש לי WIN7 32 ביט

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by sdqw,

שלום רב, לרגל החלפת מחשב ורצון לחסוך, החלטתי לקנות חלקי מחשב תוך רצון להשתמש במארז והכוננים האופטיים הישנים שבידי (פנטיום CELLRON). שאני מרכיב את החלקים החדשים (AMDX2 עם בורד של ASUS) אני שם לב שהחיבורים לספק כח לא זהים. האם אני חייב להחליף גם את המארז והספק או שיש מתאמים בין הסוגים השונים של החיבורים ???

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by ZiVa2Ri,

היי חברים, יש לי ספק כוח שקניתי לפני שלוש שנים, של חברת HIPER, האחריות עליו היא ל-5 שנים. המחשב שקניתי הוא מחברת Sky-PC שפשטה את הרגל לא מזמן וקנו אותה שוב. הספק מזייף , ובהתייעצות באיזה פורום הבנתי שהמתח שהוא נותן הוא לא יציב וכנראה הוא תקול. התקשרתי לחברה, והם אמרו לי שבדיקה עולה 100 שקלים, גם אם האחריות חלה. זה הגיוני? זה לא אמור להיות חלק מאחריות? יש לי אפשרות לבדוק ספק בבית איכשהו? או שצריך מכשור מיוחד? תודה, זיו

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by ShorTy,

שלום לכם, אתמול רכשתי בKSP מחשב חדש: CPU : I5 3570K MOBO:ASUS P8Z77-V PRO RAM:2X4GB SNIPER 1600 GPU:SAPPHIRE 7850 2GB PSU: THERMALTAKE 650w GOLD TOUGHPOWER WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE לדאבוני, המחשב מסרב לקבל את הדרייבר של הכרטיס מסך, לא משנה מה אני עושה. תחילה התקנתי את הדרייבר שבא עם הכרטיס, זה נתן לי מסך מפוקסל עם הרבה חיתוכים לרוחב המסך. לאחר מכן, מחקתי את הדרייבר הנ"ל, והתקנתי אחד מעודכן יותר מהאינטרנט, והדרייבר פשוט לא מותקן.. כל פעם שאני מתקין את הדרייבר הוא נותן לי את הרישום של ההתקנה ובסוף Error message: Driver installation failed. אשמח לרעיונות, ובעיקרון עוד כ4 שעות~ אם לא אצליח, אאלץ לחזור לסניף ולבקש החלפה לכרטיס. תודה מראש, גל.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by SuB,

באיזה פינים צריך לשים את הג'מפר בהארד דיסק של Maxtor כדי להגדיר אותו כ-SLAVE? ותזכירו לי, בכבל IDE החיבור האחרון הוא הMASTER או האמצעי?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by ילד-hw,

שומעים ניתקתי את הכונן דיסקטים מן המחשב לחלוטין וכשהמחשב עולה הוא אומר שהכונן אינו עולה כי אינו מחובר איך מבטלים את ההודעה הזאת? : :-\ תודה מראש זה חשוב !

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  23. Started by smalery,

שלום לכולם, אתמול התגלתה במחשבי בעיה לא מובנת כ"כ. הדלקתי את המחשב וכשהXP עלה, המסך היה מלא נקודות, לא ראו כלום, רק נקודות בכל מיני צבעים. עשיתי ריסט לא עבד כערך מאה פעמים נכנסתי בSAFE MODE עבד בצורה מקורטעת, ובסמך היו קווים אנכיים בצבעי ירוק כחול אדום, אבל הצלחתי לראות משהו, התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי (לא לצחוק - 3D BLASTER BANSHEE) וכשאיתחלתי את המחשב, שוב אותו בעיה של הנקודות. החלטתי לפרמט (מעשה שרציתי לעשות לפני הרבה זמן כי המחשב שלי היה מלא בוירוסים ודברים שלא עבדו) אז פירמטתי, לא היו בעיות, עד לקטע שאחרי העתקת הקבצים, שעושים ריסט ואז צריך להיות ממשק גרפי של ההתקנה, הייתה לי את הבעייה המוכרת של: משהו משהו משהו FAULT ואז הרבה אותיות ומספרי…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by trxman,

שלום לכולם חבר שלי, החזיר את המחשב שלו מתיקון. בא לשמוע מוזיקה במחשב, הופה, אין מוזיקה. אוקיי, אנחנו מתקינים את הדרייבר של הקול, ולפתע צצה הודעה: microsoft bus driver should be loaded before installing realtek HD audio driver הרצתי חיפוש בגוגל ובפורום ולא מצאתי תשובה/פיתרון לבעייה. הדגם של הלוח אם שלו: D915PGN בבקשה עזרה!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by haviv54,

כל כמה זמן לא ידוע, לא ספרתי. המחשב עושה ריסט בלי להודיע כלום רק ריסט לאחר שהוא עולה הוא רושם לי שהמערכת הפעלה התאוששה מבעיה חמורה שלח או אל תשלח. ואז אחרי כמה זמן שוב ריסט זה קרה לי אתמול בלילה והיום בצהריים אני מעריך שזה קשור לחומרה אולי למאווררים? אבל אני לא בטוח וזה מעצבן אותי, מישהו יכול לאבחן את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.