עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב אשמח להמלצה איך להפוך את המחשב שלי לסופר שקט. אני מחפש המלצה לקירור למעבד ולשלושה מאווררים למארז. כרגע אני משתמש במה שהגיע עם המחשב שקניתי ואני מניח שמדובר על דברים סטנדרטים. להלן המפרט של המחשב שלי: מארז : מארז מקצועי לגימרים XIGMATEK MACH + 3 מאווררים מקצועיים 120MM + 2 יציאות USB 3.0קדמיות ספק כח : XIGMATEK 500W 80 PLUS מעבד : Intel[emoji768] Core[emoji769] i5 4590 Haswell לוח אם : GIGABYTE H87M HD3 זיכרון :16Gb DDR3 1600MHZ כרטיס מסך : Gigabyte GeForce GTX970 אין לי בעיה להשקיע בהיבט כספי - פשוט חשוב לי שהמחשב יהיה סופר שקט

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by Zadu,

אז ביטלתי File History במחשב כי התיקייה הגיעה ל47gb. הלכתי להגדרות ואין שם אפשרות למחוק את כל הגיבוי של file history אלא רק "all versions but latest version". איך אני מוחק את כל הfile history? כי הדרך היחידה שמצאתי זה למחוק את התיקייה ששם file history מגבה הכל. אבל האם זה בטוח?

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  3. יש מחשב בבית שבא לי לזרוק אותו מהחלון , אבל ההורים מתעקשים להשאיר אותו (אבל זה ממש גורם לתסכול ) או יותר נכון מאפשרים להשאיר אותו , ומה אני יגיד לכם זה לא מחשב זו גרוטאה . אז חשבתי אולי אני אבצע לו תקלה כלשהי שאפילו טכנאי מוסמך לא ידע שזה היה במכוון. המחשב בן 1000 שנה עובד הכי גרוע שאפשר לדמיין כבר במשך שנים , ככה שאף אחד לא יתפלא אם הוא יפסיק לעבוד. וזמנו הגיע ממזמן אבל הוא מתעקש להמשיך לעבוד.. (המחשב לא שלי ,אבל יש לי בו שימוש כלשהו שמכריחים אותי לעשות בו) נתתי לו מלא בעיטות ומכות חזקות עם היד וכלום , האומנם הוא נתקע אבל ,אחרי הפעלה מחדש הוא עובד( המכות היו מעצבים ולא ניסיון לשבור אותו ) עצות יתקבלו בברכה . ואני רציני שאני רוצ…

4. Started by donMON,

שלום, יש לי 2 יציאות בננה, אחת לאוזניות ואחת לרמקולים. מה שקרה זה שהפלסטיק החיצוני שתופס את החיבור ביציאה שמיועדת לאזניות נשבר, ואם אני מכניס עד הסוף משום מה שומעים רק באוזניה אחת ולפעמים לא שומעים בכלל, ורק בזווית מאוד מסוימת באמצע 2 האוזניות עובדות, וזה כמובן מאוד לא נוח... בקיצור מה שאני רוצה זה להחליף בביוס את ההגדרות שהיציאה השנייה תתאים לאוזניות (כרגע זה לא), או ששניהם יתאימו. זה אפשרי? ואיך אני עושה את זה? דגם המחשב: asus notebook U31F תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני לא יודע מה דגם המחשב(שכחתי לשאול).אני יודע שיש עליו XP.עד לפני כמה ימים התחברו איתו באופן אלחוטי ללא בעיה מיוחדת.מיום רביעי האחרון, נעלם ההתקן האלחוטי.לא רואים אותו ב- device manager(כן רואים את ההתקן החוטי של realtek).גם לא רואים אותו בחיבורי הרשת שלי(כמו מקודם, כן רואים את local area connection).יש למישהו רעיון מה קורה כאן?הרי לפחות היה צריך לראות את ההתקן היכנשהו ואין לו זכר.אשמח לעזרה.תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הכונן הוא מסדרה 330, בניסיון הרצה של התוכנה הכונן מזוהה במערך RAID למרות שהוא לא... מצורפת תמונה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Shayk1910,

מה המצב? אמרו לי זה המקום הכי טוב לפנות אליו עם בעיות כאלה, אז אני אשמח אם תעזרו לי. המחשב פעם בכמה זמן פשוט "קופא" הכל נעצר, העכבר לא זז, שום דבר לא מגיב, ואם יש מוזיקה ברקע אז זה נתקע ועושה רעש. ניסיתי לבדוק את הטמפרטורה של המעבד והכרטיס מסך והם לא קרובים אפילו ל40 מעלות. בנוסף גם פירמטתי את המחשב ועכשיו כשהמחשב נקי הוא עדיין נתקע. חשוב לציין שהמחשב נקנה לפניי פחות מחצי שנה. פרטי המחשב: NVIDIA GeForce GT 440 Intel core i3-2120 CPU @ 3.30 ghz WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 RAM - 4G תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי דיסק קשיח פנימי 500 גיגה שפעם פירמטתי וחילקתי אותו לכמה PARTITIONS עכשיו אני הופך אותו לחיצוני ורוצה לשים אותו בתוך קופסאת SATA TO USB אבל בשום אופן מחשב לא מזהה אותו עם חיבור USB רק אם אני מחשב אותו סאטא לתוך מערכת הפעלה קיימת. אז ניסיתי למחוק את כל הPARTITIONS ע"י פירמוט עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 אבל ברשימת הדיסקים אין לי את כפתור מחיקה אלא רק אתחול. בקיצור אני רוצה להשמיד את כל הPARTITIONS ולהפוך את הדיסק לאחד בלבד אולי ככה הוא יזדהה עם USB אז אני צריך תוכנה שעושה את זה מישהו מכיר? אגב איך אומרים PRATITION בעברית?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shaithebest,

כבר שאלתי את השאלה הזו מזמן ואין פתרון אז אני אשאל שוב מדובר במערכת נייח עם XP HOME שהלוח היה תקול והחלפתי לוח ואני לא יכול לפרמט בשום אופן כי יש שם תוכנת אוטוקאד 2005 נדירה ואני לא מצליח לעבוד עם תוכנות שרטוט יותר גבוהות מזה ככה שאסור לי לפרמט. הXP מנסה לעלות ומרסטט. התקנתי עם ERD את XP MAGIC שמה שזה עושה זה להכניס 5 קבצים לתוך תיקיית דרייברים בC וזה לא מצליח. ניסיתי לעשות REPAIR עם דיסק של XP HOME, גם לא מצליח הלוח הוא אותו סוקט בדיוק האם אפשר לגבות רק את תוכנת השרטוט למרות שאין לי את קובץ ההפעלה ואז לפרמט ולהתקין מחדש? יש סיכוי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Kzer-Za,

יש לי בעיה עם המחשב שלי שמשמש כ-NAS מולטימדיה. במחשב יש לוח MSI H55M-ED55 ושאר המפרט מופיע מימין. הבעיה לא עקבית ובה המחשב לפעמים לא מתעורר ממצב שינה. בממוצע אחת ל-5 פעמים בערך. כאשר התקלה אכן מתרחשת, לאחר הדלקה של המחשב הוא נדלק ל-3 שניות בערך (מפעיל מאווררים, ה-CD מרעיש קצת, נורות נדלקות) לאחר מכן הוא כבה ולאחר שתי שניות נדלק חזרה וכל העניין חוזר חלילה עד אינסוף. בסופו של דבר אני נאלץ לכבות אותו בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה ולהפעיל שוב. אציין שגרסת ה-BIOS היא העדכנית ביותר. אני חושד בלוח אם. עצות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. צירפתי הארדיסק 2TB של סיגייט ST2000DM001 למחשב עם לוח gigabite-ep45-ds3r. ההארדיסק שעליו הווינדוס הוא WD raptor 160gb והשני הוא סמסונג 1TB. בדיוייס מנג'ר ההארדיסק החדש מותקן אבל בדיסק מנג'מנט הוא מופיע כאנאלוקייט ובגודל 128GB. כשאני מנסה לעשות איניטילייז אני מקבל הודעת the request could not be performed beacause of I/O erroe כל השלושה מחוברים לחיבורי ה-SATA שעל הלוח. מה עושים? תודה מערכת הפעלה: ווינדוס 7 נתוני הלוח: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2842#sp נתוני ההארדיסק: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7442 נראה לי שהלוח אמור לתמוך, אבל לא בטוח בכלל

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by shus2000,

יש לי דיסק קשיח WD10EARS GREEN 1TB לפני מספר ימים החלפתי לעצמי את לוח מעבד וזיכרון מאז הדיסק קשיח פעם מזוהה פעם לא בביוס. ניסיתי לחבר דרך USB גם לא מופיע. שכחתי לציין שזה דיסק משני שבוא נשמרים קבצים לא מערכת הפעלה. הורדתי את תוכנת בדיקה של WD כשדיסק מחובר ב USB הוא מזווה על ידי תוכנה אך לא נותן לעשות שום בדיקה נופל קבוע לאחר איזה 40 שניות. לדיסק יש אחריות. אך אני מעוניין לפני להוציא ממנו את המידע... ולא אכפת אל אחריות.... בבקשה מי יכול לעזור לי בהוצאת מידה שיש על דיסק קשיח תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני מנסה להתקין ווינדוס ובתהליך בחירת כונן להתקנה הוא מציג לי 8 כוננים חלקם 20 מגה וכאלה .. מה זה לעזאזל ?!?! וגם רשום אפשר להתקין רק על דיסקי GPT ... כביכול שגיאה וזה ניסגר , מה עושים כאן?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם אודה לכם אם תוכלו לעזור לי... המחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל HDMI לפני זה היה לי כרטיס GTX 580 ולא היתה שום בעיה והסאונד עבד כמו שצריך ... לפני כמה זמן החלפתי ל HD 7970 ואין לי סאונד במחשב ... לא משנה מה אני מנסה שום דבר לא מצליח... יש לי ווינדוס 7 דרך אגב... מי שיוכל לעזור לי אני מאוד אשמח!!!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by bluenote,

שלום, יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 8800GT של gigabyte. לוח אם Gigabyte GA P35-DSL3 תמיד כאשר אני מדליק את המחשב או כאשר הוא מתעורר מהייברנייט המאוורר של הכרטיס מסך עושה רעש חזק (כמו של spin-up, כאילו הוא מסתובב ממש ממש מהר) שמפסיק אחרי 2-3 שניות ורק לאחריו המחשב מתחיל לעלות. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב או כאשר הוא מתעורר המאוורר משמיע את אותו הרעש החזק אך לא מפסיק והמחשב לא עולה. אני צריך לרסט או לכבות ולהדליק אותו מספר פעמים עד שהוא מתאפס על עצמו. למישהו זה קרה פעם? האם זו בעייה בכרטיס המסך או אולי בלוח האם או בספק? (הכרטיס מקבל מתח בכבל ישירות מהספק בנוסף לסלוט שהוא יושב עליו). אני מדגיש רק שלא מדובר במנוע תקול של המאורר או בהצטברות אבק. תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Aviad56,

אהלן.. היום המחשב שלי היה פתוחח והמאורר של הכרטיס מסך הרעיש כמו תמיד אז שמתי עליו תשלט של הטלוויזיה לכמה דקות שיפסיק לפעול ושכחתי את זה ככה והמאורר של הכרטיס מסך לא עבד בערך שעה ובזמן הזה ראיתי סרט 10 דקות ואז בום התחבא המחשב וישר ריח של שרוף ואז קיררתי את המחשב בעזרת פאן וניסיתי להדליק שוב והמחשב לא נדלק פשוט.. אני מכניס את הכבל של הספק כוח אליו נדלקת המנורה הצהובה הזאתי שלו אני לוחץ על הכפתור הדלקה ואז האוררים מסתובבים לשנייה ומתכבים והמחשב בכלל לא עולה.. הבנתי שהספק כוח נשרף מחיפוש קל האם אני אצטרך להחליף ספק כוח? ועם כן אצטרך את אותו סוג או שסוג אחר גם יהיה בסדר? האם זה קשה להתקין חדש? האם אצטרך להוציא יחד עם ספק הכוח את כל החוטים שיש במחשב? דחוף חבר'ה בבקשה תעזרו !! …

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  17. החלפתי את המאוורר של המעבד באחד חדש, המחשב כן נדלק,אבל קופא במסך ההתחלתי של הביוס ניסיתי לנתק את כל הSATA להוציא סוללה אבל כלום לא עוזר מצורפת תמונה, תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by ron.segre,

שלום, אני מנסה להתקין כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 5450 512MB DDR3 על לוח אם ConRoe945G-DVI. מערכת ההפעלה windows 7, לא מזהה את הכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה? החיבור בלוח האם הוא בסלוט PCI Express x16 הכרטיס עובד על PCI Express 2.1. בבדיקה עם היצרן, הוא טוען שזה צריך לעבוד. לוח האם עובד על DDR2 וכרטיס המסך הוא DDR3 - אולי שם הבעיה? אם המוצרים תואמים - מה אני עושה לא טוב? תודה!

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  19. לאחרונה אני נתקל בבעיה די מציקה. כשאני מגבה את הקבצים שלי ושם היעד של הקובץ ושם הקובץ עצמו ארוכים ברמה כלשהי, הם פשוט לא מועתקים ואני מקבל על כך הודעה בסיום. האם יש דרך לפתור את הבעיה בלי לשנות את השם של הקבצים והתיקיות באופן ידני? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. שלום לכולם, היום בבוקר הדלקתי את המחשב, וגיליתי שהוא לא מזהה כרטיס רשת(ncpa.cpl) לפורט לא מחובר שום דבר(וגם אם מחובר זה נשאר אותו הדבר) מדובר במחשב חדש עם כרטיס און בורד(לוח gigabyte z77-d3h) ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר של הכרטיס רשת, ריסטרט, לנתק מהחשמל ללילה ולהחזיר... יש למישהו מושג מה זה אומר שהנורה תקועה על כתום קבוע? תודה.

• 8 תגובות
    • 8.7k צפיות
  21. Started by waltobc6,

הבעיה הזאת התחילה לפני כמה ימים ששמתי לב אליה, היא לא התחילה מזמן כי אני תמיד מסתכל על שימוש בCPU ושימוש בRAM. בהתחלה היתי בטוח שזה וירוס, ניסיתי לעשות כל מיני טוייקים קטנים ולסגור הרבה תוכנות כדי לנסות לגלות את המקור בMSCONFIG הורדתי הרבה SERVICE שגם ככה תאמת אני לא צריך. הבעיה היתה שהורדתי 3 סוגי אנטי וירוס חדשים מתקדמים ואף אחד מהם לא זיהה וירוס או בעיה. שאני מתחיל את המחשב והמחשב עולה, אחרי שהוא עולה, משומה השימוש ברם שלי עומד על 1.2 גיגה רם שאין כלום, ואני לא אחד שעושה עריכות לאיך שהWINDOWS נראה - הוינדוס 7 שלי הוא הפשוט והרגיל. עכשיו ככל שאני מוסיף דברים שאני מריץ, השימוש ברם פשוט עולה ולפעמים מכפיל את עצמו. או בקיצור תמונה אחת שווה אלף מילים? ולידע כללי …

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by omery000,

הגיע אליי המארז (Fractal Design Node 304) והייתי צריך להוציא כמה ברגים בשביל לשלוף את מחזיקי הכוננים הקשיחים, רק שהברגים האלה היו ממש מוברגים חזק ואני ברוב חוכמתי ניסיתי להבריג אותם עם מברג שטיפה קטן מהבורג בקיצור שני ברגים הצלחתי להוציא ואחד נשאר תקוע.. במצב שחוק כמעט לגמרי מרוב הנסיונות להוציא אותו.. מה עליי לעשות? הנה כמה תמונות להמחשה מזירת התאונה:

• 8 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. היי לצערי אתמול משכתי את מגירת המקלדת חזק לאחור ולא שמתי לב שהכבל של העכבר שלי נתקע במסילה ובמשיכה החזקה שלי קרעתי את הכבל לגמריי, נדהמתי לראות שבקצה של הכבל כל הכבלים נחשפו ושהם כולם היו מחוברים , מה שיש לי חשד שזה גרם לקצר , עכשיו אני מודאג שלא נגרם נזק לספק או למחשב , כי ראיתי ברור שכל קצבות הכבלים היו מחוברים וממש בזאת מקצרים , מה דעתכם ,נגרם נזק ? רוני

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הלפטופ שלי פתאום הפסיק להיטען ודווקא כשהמחשב דלוק... כשהמחשב כבוי נורת חיווי הטעינה דלוקה קבוע (משמע המחשב מחובר לחשמל ואמור להטען), אבל ברגע שאני מדליק את המחשב הנורה הזאת מתחילה להבהב - כמובן המחשב לא נטען. אם המחשב מצליח לעלות לווינדוס (כשהסוללה טעונה לפחות קצת), על האייקון של הסוללה מהבהב לי X אדום. אפשר לפסול מראש את הסוללה - היא לא קשורה. גם כשאני מוציא את הסוללה מהמחשב, אם הוא מחובר לחשמל הוא אמור להדלק - אבל הוא לא (למרות שבאמת הגיע הזמן לקנות סוללה חדשה, הנוכחית דפוקה...) הבעיה גם לא במטען, בדקתי אחד אחר וזה קורה גם בו. חיפוש בגוגל הביא אותי לחשוב שמדובר בחיבור AC/DC JACK של המחשב ועל כן הזמנתי אחד חדש, אבל בכל זאת, מישהו מכיר מה הבעיה? אולי אפשר לעשות משהו בינת…

• 8 תגובות
    • 15.5k צפיות
  25. לוח אם גיגהבייט h55m- usb 3 מעבד i3 530 עד כה עבדתי עם סט זכרונות 2x2gb ddr3 1600 mhz (בפועל עבדתי על 1333) בתיזמונים 7-8-7-24, שהם התיזמונים הרשמיים שלהם. הוספתי היום סט של 4x2 גיגה, שהוא 1333 mhz ותיזמונים 7-7-7-21 . השילוב של כל ה-4 עובד טוב ומראה את כל הנפח, בדואל צ'אנל. אחרי שהרכבתי את החדשים התיזמונים הפכו ל- 9-9-9-24 . למרות ששיניתי בביוס ושמרתי שינויים, כשאני מפעיל בחזרה שומעים צפצופים כאלו ואתראה המודיעה שנעשה שינוי במתח או אוברקלוקינג. לאחר שהמחשב עולה נשארים התיזמונים 9-9-9-24. מישהו יכול לעזור ? נ.ב , אני בודק עם תוכנת cpu-z . המתח הרשום של שני הסטים הוא 1.35 וולט, לא שיניתי בנושא הזה כלום. עריכה: שיניתי בביוס למצב auto ואז זה הראה לי שם את התיזמונים 7-8-7-24…

• 8 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים