תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כאשר אני רוצה להדליק את המחשב המחשב נדלק ( תאורת הכפתור, מאווררים) אך אין את הצפצוף הראשוני ואין תמונה על צג המחשב כאשר אני מבצע אתחול מחשב בעזרת כפתור ה RESET הכל עובד באופן תקין לחלוטין ניסיתי להוציא את הסוללה שעל הלוח אם ולהחזירה אבל הבעיה עדיין לא נפתרה כמובן המחשב חדש בן חצי שנה ובאחריות מה כדי לעשות ולפי דעתכם מה הבעיה תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי צורב X32 של BENQ. כשאני צורב במהירות המקסימלית כשהצריבה מגיעה 100% בשלב ה"סגירה" של הדיסק הצריבה נכשלת ואני מקבל הודעת שגיאה. הבעיה הזאת לא קיימת כשאני צורב במהירות ממש נמוכה (8). יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבוע בערך כשהמחשב היה חדש, הכל היה בסדר. הכנסתי ב-nLite את ה-SATA Drivers לקובץ התקנת WinXpProSp2 , שיניתי ב BIOS מה שצריך (AHCI mode , Boot from CDROM), הדיסק עלה מהכונן, ה unpartition הרד-דיסק זוהה, נעשתה חלוקה, גם פירמוט, ההתקנה הצליחה. לא הייתי מרוצה מהגירסה הזאת של ה Windows , עשתה לי בעיות, (כנראה "שיפצרו" אותה יותר מידי), השגתי גירסת WinXpProSp2 נקיה, הכנסתי שוב SATA Drivers אבל הפעם הכונן לא זיהה את דיסק התקנה, המחשב עלה למסכים כחולים... ניסיתי גירסות Windows שונות, כל פעם הכנסתי SATA Drivers, לא עזר שום דבר, הכונן לא מעלה את הדיסק להתחלת התקנת Windows . (רק שאני מחזיר ב BIOS למצב IDE הכונן מזהה דיסקים). אז לא הייתה ברירה והתקנתי במצב IDE, סתם ביזבוז אופציה…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה. התקנתי עליו WIN 7, וכרום. מסיבה כלשהי לא עולה לי האתר של YES PLANET. (הוא כאילו עולה , מרצד לשניה ונעלם ומשאיר דף לבן חלק) התופעה חוזרת על עצמה גם באקספלורר. יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 80GB SATA WD על לוח אם GIGA BAYTE כאשר אני מחבר את הדיסק קשיח על הלוח האם דרך ה SATA הדיסק לא עובד יש לציין שהדיסק קשיח תקין ועובד כאשר אני משחרר את הכבל SATA מהלוח בנוסף, הכבל SATA תקין החלפתי 3 כבלים לבדיקה. מה עושים? האם יש קשר להגדרות בביוס?
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
המחשב שלי בעל חלונות xp לא נכבה גם דרך start -shut down וגם דרך לחיצה על כפתור הכיבוי , וגם על ידי לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי, הוא פשוט עושה ריסטרט..., הדרך היחידה (הלא בריאה מוטב לציין) לכבותו היא להוציא את כבל החשמל... אשמח לשמוע את עצותיכם המלומדות.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעייה בכרטיס מסך מדגם nvidia geforce fx5700LE הכרטיס משום מה לא מוציא לי תמונה בחיבור לטלוויזיה ובעבר כן הצלחתי להוציא תמונה לטלוויזיה השאלות שלי 1. האם זה בגלל שאולי לפני הרבה זמן שיחקתי בהגדרות ומאז זה לא עובד? 2. האם הלכה לי היציאה למרות שלא נראה לי שהיא נשרפה או משו? אני התקנתי מחדש את הכרטיס הוצאתי אותו מהמחשב וחיברתי מחדש כלום לא עזר מחכה לתשובה ותודה רבה מראש כפיר
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מחפש דרייבר ל logitech mx-500 דרייבר ספציפי לא הדרייבר הכללי שלהם
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול חיברתי את הכונן הנייד שיש לי, דרך הUSB..סיימתי להשתמש כיביתי דרך המתג של הכונן עצמו (הכונן מחובר למחשב בUSB ויש לו שנאי מתח שמתחבר ישירות לחשמל) אח"כ ניתקתי את הכבל מהשקע, המחשב באותו רגע נתקע, עשיתי ריסטרט ומאז אין תגובה... אין שום ציפצוף, פירקתי את הכרטיס מסך, פירקתי את הזיכרון, כל פעם סטיק בנפרד, הכל, לא מגיב, אפילו הוצאתי את המעבד עצמו...כלום, לא מצפצף, אני חושב שזה הלוח נשרף או משהו מה דעתכם!? הלוח רשום במפרט
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לפטופ מסוג Samsung np300V5A-SD0IL מכיוון שהיה לו הרד דיסק מאד איטי (5400 סל"ד), קניתי כונן חדש מהיר יותר (500 ג'יגה של WD) והתקנתי בתוכו. כאן החלו הבעיות: התקנתי Windows 7 Home Premium כפי שהיה מותקן עליו במקור, התקנתי את הדרייברים של הWIFI והכל היה בסדר. אבל כאשר ניסיתי לסדר את רזולוצית המסך לרזולוציה הרגילה שלו (1366X768) האופציות היחידות שיש לי זה 800X600 או 1024X768. ניסיתי להוריד כל מיני דריברים וכו' וכלום לא עזר!! אני יושב על זה כבר יומיים וממש ממש נואש! (לפני שהחלפתי את ההרד דיסק הכל עבד בסדר, רק לאט). את ההרד דיסק הישן פירמטטתי ברוב טיפשותי! מה שכן, כשאני מחבר את ההרד דיסק הישן למחשב בעזרת כבך USB ונכנס ל-Disk managment אז אני רואה שיש Partition …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת ולא ברור לי עדיין אם זו בעיית תוכנה או חומרה: משחקים מתרסקים לי אחרי שעבדו במשך 15-30 דקות באופן אקראי, בינתיים זה קורה לי ב 2 משחקים היחידים שבדקתי עד עכשיו- Bioshock ו NBA 2008 הראשון מופעל בהגדרות תצוגה מקסימליות והשני בהגדרות בינוניות. אני מקבל Error של ה Windows XP. נתונים: Window XP SP2 יחד עם כל הפאצ'ים האחרונים. דרייבר של NVIDIA אחרון + 2 לפניו - בכולם אותה בעיה. DirectX9c גרסה אחרונה נוב' 2007. כרטיס מסך מתחמם על לטמפ' של 86 מעלות בזמן משחק (62 בוינדוס) - אבל השמתמשתי ב RivaTuner להגביר את המאוורר מה שגרם לירידה של כ 7-8 מעלות בטמפרטורה בזמן משחק - בכל מקרה זה לא פתר את הבעיה. הוינדוס באופן כללי עובד טוב עם תוכנות ואין בו שום קריסה פרט למשחקים ככה …
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
נייד לנובו B570E Lenovo מה אופציות השידרוג שיש לי יש למישהו קישור למקלדת בעברית באלו אקספרס או איבי תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי היום עדכון דרייב AMD. כרגע מותקן לי על המחשב גרסה 14.9. אבל אחרי העדכון פתאום הווינדוס שלי כאילו חזר למב בסיבי, כאשר סרגל הכלים למטה הפך להיות לבן (יש לי ווינדוס 7). וכשאני לדוגמא פותח כמה חלונות אינטרנט זה מראה לי אותם ברשימה ולא בכמה חלונות כמו שזה מראה בדרך כלל. הוספתי תמונה כדי להמחיש... אני לא מצליח להחזיר את המצב לנורמלי, כשאני נכנס למאפיינים דרך שולחן העבודה, אני רואה שזה על מצב ווינדוס 7 רגיל ולא על בסיסי, אבל הכול נראה כאילו הוא על מצב בסיסי. זה די משבש לי תוכנה מסוינת של אדובי שאני מנסה לעבוד איתה. אני גם שמתי לב שזה קצת תוקע לי את העכבר כשאני מזיז אותו לכיוון "האיקס האדום" כשאני מנסה לסגור חלון. איך אני מתקן את המצב? האם יהיה חכם להסיר את עדכון הדרייבר …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שקניתי את המחשב החדש, והמחשב הישן עמד כ 3 ימים בצד בלי שיגעו בו (חוץ מהחלפת כרטיס מסך והוצאת כרטיס טלביזיה). כשרציתי להדליק אותו, הוא פשוט לא נדלק. אני לוחץ על הכפתור וכלום לא קורה. וכן, בדקתי שהוא מחובר לחשמל ושהמתג שמאחורה מופעל... מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם? תודה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאמור, באמצע היום סתם כך, פתאום המחשב עושה restart . עזרה בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, השאלה/בעיה בכותרת+מצורפים:כל פרטי קובץ הDump: Dump File : 091012-8564-01.dmp Crash Time : 10/09/2012 10:18:13 Bug Check String : BAD_POOL_CALLER Bug Check Code : 0x000000c2 Parameter 1 : 00000000`00000099 Parameter 2 : fffffa80`07f17010 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : ntoskrnl.exe Caused By Address : ntoskrnl.exe+7f1c0 File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7601.17835 (win7sp1_gdr.120503-2030) Processor : x64 Crash Address : ntoskrnl.exe+7f1c0 Stack Address 1 …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי 1. המחשב שלי נדלק אך אין תצוגה על המסך. 2.החלפתי ספק כח + הוספתי מאווררים (חשבתי בהתחלה שזה עניין של חום). 3. פעמיים מאז שזה קורה - שלפתי את המעבד מהלוח אם , החזרתי אותו והנ"ל עזר לפרק זמן של יום - יומיים... 4.אני לא שומע צפצופים מהספיקר וכ,ו. מה נראה לכם ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל כמה דקות יש לי מסך כחול ואין לי מושג למה מכיוון שוויסטה כבר הייתה מותקנת לי בעבר עם XP בdual boot והיא לא קרסה אפילו פעם אחת. עכשיו היא קורסת כל כמה דקות ואפשר להשתגע (עכשיו שידרגתי את הXP לגמרי לויסטה). אולי זה בגלל שהוא לא מצליח לזהות את הGTS?
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי AMD 3.2 + ASUS A8NEלוח + GEFORCE 7800GT + כרטיס קול של CREATIVE - XFI-Fatal1ty הבעיה היא שרק כשאני מפעיל משחק חזק כמו OBLIVION או COMPANY OF HEROES ודומיו בגרפיקה הכי חזקה לאחר כ 15 דקות המחשב קופא ומשמיע ביפ אחד. אם אני מנסה להוריד הגדרות של המשחק אני יכול לשחק חופשי ( אבל עם כרטיס חזק אני לא יעשה את זה!) יש לי ספק כוח של HEC 475 כוח ו 12 V פרמטתי לפני שבוע את המחשב והתקנתי את הדרריברים הכי חדשים מהאתרים לכל חומרה! וכן הורדתי עדכון לביוס ( לא פתר את הבעיות ועדיין נתקע אחרי 15 דקות!) בדקתי גם טמפרטורות ןהן מגיעות ל 65 בשיא ( פשוט שיחקתי וכשהיה עומס במשחק יצאתי עם ALT+TAB וראיתי את הטמפרטורה ) אני מיואש!! מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אחרי הפסקת חשמל שהיתה לי המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה. ואחרי יום שניסיתי הוא נדלק והכל היה בסדר גמור ועכשיו שוב נדלק כמה שניות ונכבה זה לא בעיה של ספק כי החלפתי מה נראה לכם שהבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום בבוקר, בזמן שימוש רגיל במחשב, שמתי לב שיוצא עשן מהמחשב שלי... כמובן כיביתי את המחשב, פתחתי אותו, וגיליתי שהעשן מחיבור החשמל של אחד ההארד דיסקים שלי - הארד דיסק 1.5TB של Seagate. אני חייב לציין שבאותו הזמן ההארד לא היה בכלל בשימוש. השתמשתי בו רק 20 לפני שזה קרה, והוא פעל בסדר גמור. הנה כמה תמונות שימחישו את הנזק: http://i163.photobucket.com/albums/t290/Alex_IW/29082010578.jpg http://i163.photobucket.com/albums/t290/Alex_IW/29082010577.jpg כמובן שאני מאוד מאוכזב מכל המידע שהלך לי משם, אבל יש לי אחריות על ההארד דיסק ב-KSP, אז אני רוצה לפחות לקבל תחליף להארד דיסק. כשניגשתי אליהם היום עם הבעיה והראיתי את ההארד דיסק בדיוק כמו שהוא מופיע בתמונות, הבחור שאחראי יצא מהחדר (כנר…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת.... לאחר הפעלה של המחשב... המאוורר פועל אבל בדיוק בקטע של טעינת ווינדוס הוא נכבה. אחרי ריסט, הוא פועל כרגיל ... אבל לפי תוכנת Sandra הוא פועל במהירות של 1940 rpm.... הטמפ' בדרך כלל במעבד היא 35-45 מעלות. (האם זה תקין?) מעבד: AMD 64 Bit 3000
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
עדכון בסוף דף ראשון נא לשים לב ההודעה המקורית: המסך נכבה שהXP עולה כי שמתי קצב רענון גבוה מידי אני מצליח להגיע למצב בטוח, אבל מה עושים שם בשביל להחזיר לרזולוציה\קצב רענון נמוך יותר תודה רבה לכל העוזרים אני כרגע במחשב השני וזה מה זה לא נוח! באסה לייייייייייי
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לילה טוב אנשים היום הוסיפו לי WD160 SATA .... ככה שכרגע יש לי אחד של 80 רגיל + החדש. הוצאתי את הפרימארי והכניסו לי את החדש בSATA ומשום מה הוא מזהה אותו כמשני ל80 וכאילו מתקין לי WIN על D וזאת למרות שכוןלם MASTERS 80 IDE 0 צורב IDE 1 160 IDE 2 - אני מבין שזה קשור לACTIVE משהו - איך אני אומר למחשב להכיר בSATA קודם כC (ועזבו את זה שניתן לשנות בWIN !!!) למבינים - יש לי KNF-9 של גיגהבית BIOS) ועוד דבר חשוב ולא קשור אחרי התקנת WIN המקלדת לא עובדת לי אבל כן בSAFE MODE בקיצר הההההצצצצציייילווווווו ! 5 שעות אני כבר מדמם פה
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. המחשב שלי נתקע ולא יכולתי לעשות כלום כדי להפעיל אותו מחדש (אין לי כפתור Restart במארז) אז נאלצתי לכבות אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ... עכשיו השאלה שלי היא האם זה הורס את החלקים השונים במחשב (כמו: ספק, כרטיס מסך, מעבד, כרטיסי זכרון, דיסק קשיח) ?.. וגם אם כן, נגיד וזה קרה לי רק פעם אחת יש מצב שזה גרם לי לנזק או אולי לנזק לטווח ארוך ?.. חג שמח ותודה מראש לעונים, משה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-