תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב p-3 450 Mhz עד כה היה מותקן בו זכרון מסוג sdram של 64Mb במהירות 100Mhz. היום הוספתי זכרון נוסף מסוג sdram של 256Mb במהירות 133Mhz. הבעיה היא שהמחשב מזהה רק 128Mb ובסה"כ הזכרון גדל מ- 64Mb ל- 192Mb. מה הסיבה לבעיה ואיך פותרים זאת? תודה, טל
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את ההודעה ואולי יוכל לעזור לי אני מנסה לתקן את המחשב של חברה שלי ופשוט הוא עושה לעצמו ריסטים, מה זה יכול להיות??? הערה: התקנתי לה לה דברים ובבילון גם, בקיצור כשבבילון עובד בהתחלה הוא אומר- בעיה שטח האיכסון אינו באתחול או משהו כזה... * יש לי הרגשה שזה בצקטורים בהרדיסק אבל אני לא סגור על זה מה אתם אומרים? או שזה יכול להיות המעבד אבל אני מעדיף לשמוע דעות פה מאנשים... תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
העלתי פה תמונה שהמעבד עובד על 750 MHZ העלתי פה גם תמונה של המפרט שלי משהו פה לא נראה לי הגיוני עזרה מישהו בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס חדש... (לא במחשב הזה בשני) הדיסק עובד בטוח כי התקנתי איתו את הווינדוס עשרות פעמים אני מכניס אותו לסידירום של המחשב מגדיר בביוס שהboot יהיה סידירום פלופי ואז ארדיסק ואז הוא עושה מחפש בוט מהסידירום... ואומר כאילו הוא לא מצא וממשיך ואז עולה רגיל מישהו יכול לעזור? (הדיסק עובד 100%) וגם הסידירום! רק אתמול צרבתי איתו משו שנבדק תודה לעוזרים! עריכה ==== שהווינדוס עולה והדיסק בפנים... ואני נכנס למחשב שלי הוא כן מזהה שיש דיסק בסידירום ובכל זאת הוא לא עושה ממנו בוט
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שמעתי שברגע שמכבים את המחשב ורוצים להתעסק עם החומרה בפנים, יש עדיין חשמל סטטי שיכול להזיק לי ואיזשהו רכיב במחשב ויש איזה דרך לנטרל אותו משהו שנקרא Grounding באנגלית אם אני לא טועה יש למישהו מושג איך לעשות את זה? ועד כמה זה באמת חשוב? כל מידע יעזור, תודה
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום. היום בצהריים הורדתי קראק לאיזהשהו משחק, עכשיו מסתב שזה לא היה קראק בד"כ האנטי ווירוס שלי לא נותן להפעיל או לחלץ קראקים, ועד עכשיו לא היתה לי בעיה מהסוג הזה. ניסיתי להריץ סריקת ווירוסים, וכל פעם האנטי ווירוס כתב לי משהו כמו "EROR Could not start scan. Scan engine returned eror 0x20000058" אז ניסיתי להפעיל את המחשב על Safe mod והצלחתי להריץ סריקת ווירוסים. התוכנה מצאה את הווירוס אבל היה כתוב לי משהו כמו "quarentine failed" ו- "clean failed". ואז ניסיתי למחוק את הווירוס בעצמי, אבל הווינדווס שלח לי הודעה שאי אפשר למחוק את הקובץ כי אד או תוכנית אחרת משתמשים בקובץ.. יש לי Symnatec Anti-Virus .. תודה רבה רבה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש מחשב המבוסס על פנטיום 2. קניתי לה כרטיס רשת אלחוטי לפני שבועיים והיום באתי להתקין אותו. לתדהמתי גיליתי שהוא לא מתאים פיזית לכניסת PCI |: מסתבר שעם השנים הכניסה השתנה כנראה. מה אני עושה? יש מתאם כדי שכניסה ישנה תקבל כרטיס חדש? יש כרטיס רשת אלחוטי לכניסה ישנה? יש מצב שהחנות (אייבורי) יקבלו בחזרה את הכרטיס? זרקתי כבר את הקופסא |: תודה.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ומה שמוזר כאן שהקובץ שמופיע בתמונה לא קיים על המחשב בכלל וגם בגוגל אין זכר לגבי קובץ בשם הזה מה מקור הבעיה ? למישהו יש רעיון ?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
משום מה מאתמול בערב כשבאתי להדליק את המחשב, אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב עולה נפח לי דפדפן ואז המחשב נכבה. ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא נדלק. אחרי חצי שעה שוב ניתן להדליק אותו והפעם המחשב מגיע עד למסך של טעינת הווינדוס XP ואז הופך למסך שחור ולא מגיב/נכבה. לאחר מכן כשמנסים להדליק את המחשב, לאחר הלחיצה על הכפתור של ההדלקה המחשב משמיע את הרעש שהוא מתחיל לעבוד, את ה"ביפ" הקבוע של לוח האם ואחריי 2 שניות שוב המחשב נכבה. ניקיתי מאווררים, ועשיתי עם מיבש שיער רוח וניקיתי את המחשב אבל זה לא עוזר, יש למישהו השארה ממה זה יכול לנבוע? מה עליי לעשות? יתכן שיש צורך בהתקנה הווינדוס מחדש?(הותקנה בשבוע שעבר עקב קובץ שהיה חסר).
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית e6300 עם גיגה זיכרון הכל היה בסדר עד לפני כמה ימים... פתאום התחלתי להרגיש איטיות ועכשיו כשאני פותח קובץ מקובץ ב rar של 350MB לוקח לו יותר מ 1 לסיים לפני זה, זה היה לוקח לכל היותר 10 שניות, יש לי גם אוברקלוק ל 2.8mhz. הטמפרטורה לא עולה על 35 למעבד גם במאמץ, בדקתי וירוסים עשיתי איחוי לכונן הכל רק שום דבר לא משתנה... במה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, הופיע לי בעיה במחשב שנקראת BEX שלא הצלחתי לפתור ראיתי המון סירטונים איך לפתור אבל אף אחד מהסירטונים לא עזר לי לפתור את הבעיה ... בסירטונים שראיתי הם הסבירו שצריך להכנס למחשב/מקש ימיני אפשרויות/הגדרות מערכת מתקדמות/הגדרות מתחת לביצועים/לשונית DEP ואז מוסיפים את התוכנה וזה אמור לפתור את הבעיה אך שאני ניסיתי זאת הופיע לי חלון שכתב :נגיד(אני סתם זורק שם ) Win rar- No such interface supported וזה לא נותן להוסיף את התוכנה שרוצים להוסיף אודה לכל מי שתרם בעזרתו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב windows 10 לאחרונה המחשב מראה שגיאת "reboot and select proper boot device" בהתחלה הפעלה מחדש פתרה את הבעיה אבל עכשיו הוא לא עולה כלל בעבר למחשב גם היה BSOD שהיה צריך לעשות שחזור מערכת ועכשיו הוא מזהה 4GB במקום 8GB RAM למרות שמותקן לי 64 ביט לאחר בדיקה בBIOS ראיתי כי רק מוצג כונן הDVD האפשרויות שאני חושב 1) הכונן התקלקל 2) הכונן התנתק מלוח האם 3) משהו בהגדרות בBIOS שגוי (אין לי התמצאות לא לבקש ממני לשנות) אם זה עוזר בנוגע לממשק הBIOS הלוח אם הוא של Gigabyte בתודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, אני נכשל בנסיון שדרוג בתהליך ההתקנה אני מקבל הודעה שהחומרה של המחשב לא מתאימה ל-windows11. עברתי על ה-minimum requirements ולפי מה שאני מבין יש לי בעיה עם tpm 2.0. נכנסתי ל-bios ואני לא מוצא שום הגדרה רלוונטית לפי: https://support.microsoft.com/en-us/windows/enable-tpm-2-0-on-your-pc-1fd5a332-360d-4f46-a1e7-ae6b0c90645c האם יש משהו נוסף שניתן לעשות כדי להפעיל את זה? כרטיס חיצוני שדרוג של ה-bios? האם יש משהו אחר שמונע שדרוג שפספסתי? system information: …
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום המתאים. יש לי טאבלט של לנובו. אני מחבר כבל לחיבור הMicro USB לצורך שימוש באפליקציית נגינה (מחבר אורגן לטאבלט). הבעיה היא שזה גורם לטאבלט להציג סמן עכבר על המסך, מה שגורם לפעולה לא טובה של הטאצ', המסך לא מגיב נכון ללחיצה וגרירה ומציג סמן עכבר במקום בו אני לוחץ. כנראה הוא מזהה כאילו חובר עכבר למכשיר. הדבר מאוד מטריד. חיפשתי הגדרה לביטול זיהוי העכבר או משהו כזה, לא מצאתי. האם מישהו מכיר את התופעה או יודע כיתד ניתן לפתור אותה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן, כבר מספר ימים מנסה להעתיק חומרים שנמצאים על מספר תקליטורי dvd לwindows 10 אך ללא הצלחה. troubleshoter מוצא שתי בעיות : 1)hevc codec not installed 2)cant play 4k videos הורדתי אפליקציה שנקראת hevc extensions אך עדיין המחשב לא מזהה או מגיב לדיסקים שאני מכניסה . מישהו יכול או יודע לאמר לי מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה יש לי HD של SAMSUNG HD204UI 2T הוא עבד נפלא והכל מצויין אבל ניקיתי את המחשב וסידרתי את כל החוטים ושהדלקתי את המחשב מחדש הHD זוהה כ 1T לא מפורמט גם בוינדוס וגם בביוס למה ? כאשר הפעלתי תוכנה minitool partition ראיתי שגם כאן הארד דיסק מוגדר כ 1T אבל כאן הצלחתי לראות את כל הקבצים שנמצאים בו איך אני יכול להציל את הקבצים, זה חשוב כל הסרטים הסדרות וכו' נמצאים על HD הזה , ולהחזיר אותו ל 2T תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קניתי ספק חדש לא ג'נרי הדגם שלו הוא---------->FSP GLN וחיברתי אותו נכון וחיברתי את חיבוריו נכון (ובדקתי אותם)... ואחרי שאני מנסה להדליק את המחשב אז הוא נדלק לשתי שניות ונכבה. אז התקשרתי לטכנאי מחשבים מוסמך והוא בא אליי ובדק לי את המחשב ואמר לי שיש לי קצר בלוח אם, וכנראה צריך להחליף את הלוח אם. כששמעתי זאת נפלו פניי ונעצבתי מאוד.. אני מספר לכם זאת משום שהוא אמר שאני אוכל לקנות לוח אם חדש ב300-500 ש"ח. --עכשיו אני פוחד שלוח אם בכזה סכום יפגע לי ברכיבים האחרים שבמחשב (הארדיסק,צורב דיוידי,כרטיס מסך,ספק המחשב,ובזיכרונות המחשב וכולי..) אז אני צריך את עזרתכם ואת דעתכם בעניין הלוח אם: --איזה לוח לקנות, וכמה הוא עולה. בתודה רבה: Raistelyn. *ד"א הלוח אם שנשרף הוא של ASUS והדג…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה הסלוט החום ה קצר בצד שמאל למעלה על ה MB המצ"ב, הוא אמור להיות CNR אבל יש לי מודם CNR והוא לא מתאים לחריץ תודה למשיבים
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי WIN 2000 ולפעמים למרות שיש לי מחשב חזק וחדש ומקלדת חדשה הWINDOWS בלבד עולבה ללא מקלדת - במאפייני חומרה רשום שההתקן לא אותחל נכון. למשהו זה קרה או יודע למה זה קורה ?????
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום חבר'ה היום קניתי DDR 512 שמחתי והכל כי בעבר היה לי בעיה שאם הייתי משחק משחקים כבדים (לדוגמא HALF LIFE2) אז זה ישר היה יוצא לווינדוס כי לא היה לי מספיק זיכרון..(בעבר 256MB) הבעיה היא שיש לי 512 עכשיו, כאשר אני משחק NBA2005 או פיפא 2005 המחשב תוקע את עצמו..אך עקרונית זה לא קשור לזיכרון כי בעבר גם נתקע ככה שהזיכרון טוב אבל משהו אחר במחשב לא טוב. קניתי היום 512 MB + פירמטתי תמחשב אז בעיה בווינדוס אין, בעיה בזיכרון אין. מה הבעיה אני לא מבין למה המחשב תוקע את עצמו כל פעם מחדש כאשר אני משחקים הכי מעפנים בעולם? נמאס לי אני מיואש כבר
-
היי יש לי בעיה במחשב כבר המון זמן שלא עליתי עליה מה זה... הבעיה היא שברגע שאני מריץ משחק (כל משחק) בעל גראפיקה באייכות של ניד פור ספיד אנדגראונד, או ווארלד אוף ווארקרפט או כל משחק ברמה של גראפיקה כזאת, המסך או שהוא מתכבה והמשחק ממשיך לעבוד או שיש סוג של פלאש שחור ואז חוזר לתמונה ומשאיר את התמונה מוקפאת והמשחק ממשיך לעבוד, ואין אפשרות לעשות אסקייפ או ctrl + alt +delete כדי לסגור את היישום. ניסיתי להחליף כרטיס מסך אבל כנראה שזה גם לא הכרטיס מסך... לגביי המשחקים בדקתי את הדרישות מערכת והם מתאימות למפרט של המחשב שלי... יש למישהו מושג איך אני מסדר את זה או מה זה יכול להיות? תודה מראש עידן נ.ב הינה המפרט מחשב שלי: Mainboard : Unspecified AM2NF6G-VSTA Chipset : Athlon 64 / Opte…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום החלטתי לפרמט את המחשב אך כאשר נכנסתי לDOS ורציתי לפתוח את כונן C במקום כונן C היה לי כונן D! וכך הלאה.. כלמר כונן C נעלם לי משמה.... גם כל מיני תוכנות שפתחתי עם דוס כגון GHOST לא זיהו את C! מה הבעיה אנשים??? אני צריך פתרון דחוף. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים.. יש לי 3 הרד דיסקים שונוים במחשב עכשיו נוצר מצב שההרד דיסק עם מערכת ההפעלה התמלאה עד 0 מקום!!!!! עכשיו חשבתי על זה שכמו שאפשר לפצל הרד דיסק 1 לכמה פרטישנים אולי אפשר לעשות פעולה הפוכה ולאחד שני הרד דיסקים לפרטישן 1?? מה אתם אומרים??
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשחצי שנה שדרגתי את המחשב שלי: מ-2600X ל-5800X3D מ-1080GTX ל-7900XTX ספק מ-650W ל-850W על בסיס לוח B450 עם 16GB RAM הכל עובד תקין, מלבד משחק ספציפי שאני משחק קבוע (NARAKA), שלמרות ויש לי בו FPS קבוע מאוד גבוה (200+), מדי פעם אני מקבל תקיעות באזור השניה, שניה וחצי, כאילו ה-FPS צונח ל-0, ואז המשחק משתחרר. היה לי את זה פעם בעבר, שאז מחקתי את ה-AMD ADRENALINE והתקנתי רק את הדרייבר, עם עוד כמה דברים נוספים שניסיתי לכבות וזה עזר עד שלאחרונה התקיעות האלה חזרו מבלי ששיניתי דבר. אני לא יודע האם זאת בעיה עם הכרטיס מסך, עם המעבד, עם הזכרונות, או אולי בכלל עם חיבור לשרת המשחק, אבל אני לא יודע אפילו מה אפשר לעשות כדי לנטר את גורם הבעיה. האם יש כלים שיכולים לעזור לי בז…
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הוא P42.6 Ghz, Asus P4S800-VM, 512 mB Ram. ה- Windows עולה די לאט (דקה+ במסך עם הפס הכחול), הסאונד מאוד מקוטע כשהוינדוס עולה (למשל צליל הפתיחה נשמע מאוד מקוטע). גם אח"כ כששומעים מוזיקה היא קצת מקוטעת, והיא הופכת לעוד יותר מקוטעת כשאיזו תוכנה פשוטה פועלת ברקע (כמו AntiVirus למשל). מדי פעם אפילו אין בכלל סאונד. עד עכשיו סרקתי לוירוסים, SpyWares, והתקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס קול אבל זה לא עזר. (אין מסכים כחולים גם) אשמח להצעות לפתרון הבעיה. תודה!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-