תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד HP ProBook 455 g1 FOX70EA שאני רוצה לשפר לו את הביצועים. קודם כל מפרט של המחשב: מעבד: AMD A10-5750m APU זיכרון: 8GB DDR3 אחסון: 1TB כונן 2.5" זה די מה שצריך לצורך השאלה עכשיו רציתי לשפר את הביצועים ושמתי לב שלרוב צוואר הבקבוק אצלי זה הדיסק שהוא די איטי. אז השאלה הראשונה היא כמה יעלה לי דיסק SSD של GB240\256GB מחברה אמינה אבל לא הכי יקר (התקציב לא בשמיים)? עכשיו, נניח שיש לי ככה 1000 שקל לצורך שדרוג יחידת העיבוד. האם אני חייב לשדרג דווקא למעבד מה - A-Series? אם כן אז יש מעבדים מספיק חזקים מהסדרה הזו? ועוד שאלה האם במחשב הזה יש מקום גם לכרטיס מסך נפרד (לא חלק מיחידות הGPU שבאות עם המעבד)? ואם אין אז יש דר…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, לאחרונה כשאני עושה חיפוש בגוגל נפתח לי דף אינטרנט עם הודעה שגוגל חושב שאני רובוט ולכן אני צריך להקליד מספרים עקומים להוכיח שאני לא זה קורה לי הרבה בחודשיים האחרונים. יש לי בבית כמה מחשבים וזה קורה לפחות בשניים מתוכם. בשניהם יש אנטיוירוס נוד32 מעודכן ועשיתי סריקה עם אניטי רוגלות ולא מצאתי משהו מיוחד. ספק האינטרנט שלי הוא רימון. יש למישהו רעיון? תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 5.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייח DELL עם מעבד I5 ו- 8M זכרון. הייתה בעייה במאוורר לתקופה מסויימת והחלפתי אותו. המצב כרגע הוא שדברים שונים מפסיקים לעבוד. חלק מיציאות ה-USB עובדות לפעמים כן ולפעמים לא . לא תמיד קורא את הכרטיס עם יציאות USB3 לא תמיד קורא את כרטיס המסך - וחייבת לחבר לכרטיס ON BOURD. השבוע פשוט לא נדלק (מאוורים לא מתחילים לעבוד) - ספק כח תקין (ניסיתי לחבר אחר). בסופו של דבר חזר לעבוד. השאלה שלי - האם כדאי להחליף לוח אם באופן עצמאי (ללא נסיון טכנאי אבל פירקתי את המחשב הישן וחושבת שיודעת מה לעשות) אם להחליף - בדקתי באתרי חנויות אופציות - לא יודעת איזה סוקט ואיזה צ'יפ צריך לקנות. החלופה היא לקנות מחשב חדש כי לנוכחי אין תק…
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום,לאחר כמה ימים שהמחשב דלוק,בהדרגתיות השימוש בראם עולה,לאחר כמה ימים - שלושה ארבעה ימים השימוש מגיע לסביבות ה99%. אני די בטוח שזה קרה לאחר העדכון הגדול של ווינדוס 10,לפני זה לא היו לי בעיות. מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
ווינדוס 7 64 BIT זו פעם שנייה שהתופעה קוראת, ללא שום התראה לפתע הממחשב נתקע. בפעם הראשונה ניסיתי להפעיל את המחשב שוב ,והמחשב היה נתקע ,הרצתי בדיקת שגיאות לכונן סי (מהמחשב שלי) המחשב עבד יומיים ללא בעיה ועכשיו לפתע הבעיה חזרה. כרטיס מסך מובנה בלוח אם של אסוס . מצרף תמונה
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז קיבלנו היום את המחשב מ-TMS בחולון. אפשר לראות את המפרט השני בקישור: כאשר אני מנסה להתקין WINDOWS 10 PRO HEB מה-USB (התקנה מקורית של מייקרוסופט מהאתר), הוא מגיע לשלב של בחירת הכונן. אבל לא משנה מה עשיתי שם בגדר הידע הבסיסי שלי הוא כותב אזהרה/הודעת שגיאה שלא ניתן להתקין כי חסר התקן או משהו. אני יכול ללכת למשרד לצלם את ההודעה אבל הייתי עוד יותר שמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את זה בלי זה. אגב בהודעת השגיאה מצויין משהו שקשור לביוס. מה צריך לעשות? אני פשוט לא גר קרוב לחולון אז זה נסיעה ארוכה וגם הם סוגרים היום בשתיים ולא בטוח שיידעו לעזור. בטלפון הם אמרו שפשוט צריך להגיע. עוד שאלה קטנה. קנינו מחשב עם מסך והכבל HDMI לא …
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הבחור פותח הארד דיסק ומזיז את הדיסקים והראשים - והדיסק חוזר לעבוד לא שמותר לסמוך על הדיסק להבא, כי הסבירות שיקלקל שוב גבוהה מדיסק שזה לא קרה לו
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי. לפני כחצי שנה המחשב לא עלה לי, לא הצליח להעלות את ווינדוס וכששמתי אותו בתיקון נאמר לי שהלך הארד דיסק. יש לי שם המון חומר שלא גובה והבנתי שיש מעבדות מיוחדות שיכולות לשחזר את המידע. מישהו יודע ויכול להמליץ על מעבדה כלשהי ולתת לי טווח מחירים? תודה וערב טוב.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי. בחצי שנה האחרונה אני חווה איטיות של המחשב שאצלי כבר 4 שנים. בגדול אין לי שום שימוש בו חוץ מגלישה באינטרנט, לא מריץ עליו תוכנות כבדות ולכן מה שהיה לי עד עכשיו ( מעבד i3 ו- 4ג'יגה זיכרון) הספיק לי אך לאחרונה אני חווה איטיות כמו שציינתי. הלכתי ל ksp המקום ממנו קניתי את המחשב ורציתי לרכוש עוד 4 ג'י'גה זיכרון וכשהגעתי לשם ושאלתי האם זה באמת יועיל או שצריך לקנות כבר מחשב חדש כמובן שהנציג אמר לי מחשב חדש ואני לא מופתע כי האינטרס שלו זה שאקנה מחשב לכן אני שואל כאן את דעתכם הכנה האם הוספת זיכרון תועיל או באמת לקנות מחשב חדש. תודה וערב טוב.
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעייה מאוד מוזרה ב- Lenovo T530 בזמן ה-BOOT המחשב מהתחל את עצמו כמה פעמים לפני העלייה של הווינדוס. סרטון להמחשה : הדברים שעשיתי הם: בדיקת מאמץ למעבד-עבר ללא בעיה בדיקת מאמץ לכרטיס מסך-עבר ללא בעיה בדיקה לזכרונות עם Memtest86+ במשך + 12 שעות- עבר תקין לחלוטין בדיקה ל-SSD - הכל עבר בשלום. כמובן שגם ניסיתי להתקין מחדש את המערכת הפעלה, וזה לא עזר. ברגע שהמחשב עולה הכל עובד תקין בלי שום בעיות. שכחתי לציין שאם אני מבצע REBOOT אין את הבעיה הזאת בכלל.. אשמח לשמוע אם יש למישהו עוד רעיונות כי זה ממש מציק כל פעם לחכות בין 1-3 דקות לעלייה של המחשב. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, את מע. ההפעלה של הלפטופ שלי , ווינדוס 10, תקפו רוגלות וירוסים ושאר מרעין בישין. ניקוי וירוסים הועיל כמו כוסות רוח למת. ברצוני לפרמט את הדיסק. יש לי כונן DVD ו HD. ביציאה ל DOS, פקודת FORMAT לא עבדה כי המערכת סרבה להשבית את עצמה. מישהו יואיל בבקשה ליעץ לי כיצד מפרמטים דיסק קשיח הנושא מע. הפעלה WIN10? תודה
-
- 9 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנה(הכל חדש חוץ משני הארד דיסקים), לאחר זמן מה פתאום נהיו שגיאות לעיתים רחוקות, פתרתי את הבעיה בכך שנתקתי את אחד הארד דיסקים והבעיה נפתרה אך השגיאה המשיכה לחזור. האם יש דרכים לפתור את הבעיה או שכדאי לשלוח את המחשב לבדיקה בחנות? דבר נוסף ששמתי לב לאחרונה זה כשנכנסתי לביוס לBOOT DEVICE לא ראו את הכונן ה SSD(שנרכש יחד עם המחשב) בו מותקן הווינדוס. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כשאני צופה בשידור סטרימינג ערוץ 2 ערוץ 10 או סתם ערוצים מהעולם אפילו YOUTUBE וזה רק בצפיה בסטרימינג אני מקבל מסך כחול עם השגיאה IRQL_NOT_LESS_REQUAL אז בדקתי עם MEMTEST והכל תקין לאחר 6 שעות בדיקה... Microsoft ® Windows Debugger Version 6.3.9600.17029 AMD64 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Bitmap Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
HWMONITOR מראה לי שיש בלוח אם שלי חלק שהוא על 128 מעלות אין לי מושג מה זה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא יודע אם זה קשור, שמתי למחשב כרטיס גרפי חדש, שוב, לא יודע אם זה קשור. עכשיו משום מה הוא נתקע לפעמים (כל המערכת לא מגיבה) ואז הוא חוזר אחרי איזה שתי דקות. אין לי שמץ למה זה קורה אבל יש לי הרגשה לא טובה מההארד דיסק, למישהו יש רעיון איך לבדוק את הנושא? מפרט: intel i5 4 ram sapphire hd7950 3gb seasonic 620W WD 500Gb
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח במצב חדש מעולם לא שומש של גיגהבייט ניסיתי היום להשמיש אותו למדיה סנטר והוא לא נדלק. עשיתי איפוס ביוס והסתכלתי על הלוח לראות קבלים נפוחים ולא ראיתי כלום. לצערי הלוח אולי חדש לגמרי אבל האחריות שלו פגה לפני כמה חודשים. מקריאה קצרה ברשת הרבה אנשים מתלוננים שלוחות אלו של גיגהבייט עושים בעיות ולא נדלקים, לא משנה מה עושים. אולי מישהו נתקל בתופעה הזו ויש לו פתרון? חבל לי לקנות לוח ומעבד חדשים, הוא מתאים לי בדיוק לצרכים.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, מהבוקר אני שומע צליל של כניסת USB למרות שאיני מנסה להוציא או להכניס כל התקן USB בדקתי בDevice Manager הכל תקין, בצעתי סריקה באנטי וירוס/רגלות נקי. עשיתי שחזור מערכת שום דבר לא עוזר. הסרתי את כל החיבורים והחזרתי לא עזר גם שלא היה שום חיבור היה עדיין צליל של כניסת USB. הטפרטורות בסדר (המעבד מחובר לתקן קירור מים). ברשותי מחשב נייח מסוג: Intel Core i7 I7 3930K Gigabyte G1 Assassin 2 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 660 Ti 2GB יש לי אותו כמעט שלוש הכל מעודכן מעדכוני מערכת ההפעלה ועד הדרייברים. אנא סייעו לי לפתור את זה כי זה לא מספיק! כל טוב ותודה ברשותי Windows 7
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מופיע לי ב speed fan שורה עם רכיב mb בטמפרטורה של 196 מעלות, אין לי מושג מה זה, השבוע כשבדקתי הכל היה בסדר ולא נעשה שום שינוי חומרה או תוכנה. אשמח לפענוח זה דחוף!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי מטען לא מקורי שהשתמשתי בו הרבה זמן עם המקבוק פרו, פתאום הוא נשרף כנראה והמחשב התחיל להשמיע רעש של המאווררים מאוד חזק. כאילו הם על 100%. חשוב לציין שהנייד עצמו עבד. המטען עצמו לא הטעין כבר. הזמנתי מטען חילופי (לא מקורי) , עד אז כבר הסוללה נגמרה לי בנייד. כשחיברתי את המטען הנייד לא רצה להידלק. לא משנה כמה זמן הוא מחובר למטען הוא פשוט כבר לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מופיעים לי מסכים כחולים, עשיתי קצת בדיקות ברשת כדי לבדוק את מהות התקלות וראיתי שצריך לבדוק מה כתוב כשמופיע מסך כחול, העניין הוא שאני מקבל 4 שגיאות שונות ככה שאין לי הרבה מושג לגבי מקור התקלה. ניסתי לפרמט את המחשב וזה הסתדר לשבוע עד ששוב התחילו המסכים הכחולים. אני עם ווינדאוס 7 64 ביט, אם זה משנה. המפרט שלי: מעבד Q6600 ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L עם כרטיס מסך רדון 7750. הנה תמונות של המסכים הכחולים שקיבלתי, אין לי בעיה להחליף מעבד, לוח אם או זכרונות אם הייתי יודע מה ספציפית הבעיה, אבל נראה שיש כמה דברים שלא עובדים ככה שאולי אשקול לרכוש מחשב חדש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אז אני מנסה כרגע לפרמט תWIN7 שלי, אז הכנסתי דיסק של המערכת, עשיתי RESTART וחיכיתי שהכל יעלה עכשיו הבעיה שיש מסך כחול של WINDOWS אחרי ההמתנה של הREADING FILES ואז כלום אחרי זה לא קורה.. ניסיתי גם דיסק אחר וזה אותה תוצאה, וזה כן BOOT FROM CD ROM זה בחיים לא היה לי תמיד פירמטתי כרגיל כמה פעמים עם אותו דיסק עזרה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה נכון ? ככל שהמעבד חלש יותר ככה המעבד תלוי יותר בזיכרונות של המחשב ובכונן הקשיח ( במקרה קיצוני ) וככל שהמעבד חזק יותר ככה המערכת פחות זוללת זיכרון והכונן הקשיח פחות מתאמץ נכון או לא ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה שקיימת כבר זמן די רב שמאוד מציקה. שאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים, הלדים של לוח האם גם דלקים אבל המסך לא מראה כלום (צבע כתום לא ירוק). רק אם אני לוחץ קבוע על כפתור ה power במשך כ 2-3 שניות אז המחשב עולה. לגבי הכיבוי גם בעיה, מבצע כיבוי רגיל דרך ה windows, מראה שהוא נכבה אבל עדיין המאווררים ואורות הלדים של לוח האם דולקים (לא נותר לי אלא לכבות את ה switch הראשי של המחשב). הבעיה מתחילה קצת להציק משום שהכיבוי דרך ה switch הראשי דופק לפעמים את קבצי המערכת (לפעמים הוא מראה בעיות בזכרונות אבל שהרצתי בדיקת זכרונות אין שום בעיה, ולפעמים בעיות בקבצים של הדיסק הקשיח). שה windows כן עולה אז בדר"כ הוא עובד כרגיל, לפעמים (וזה קורה בדר"כ שמפעילים איזה וידאו)…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לפטופ חדש (ווינדווס 8) ופתאום משהו נדפק בו, נכון יש את השורה הזאת למטה איפה שההתחל? אז משהו השתבש בה, איפה שאמור להיות הסמל של ההתחל אין אותו אלא אם מעבירים עליו את העכבר ואז הוא מופיע (בתמונה העברתי את העכבר ובגלל זה רואים אותו), כל הסמלים שיש שם (אינטרנט, וורד וכאלה) התרחקו קצת מהצד הימני, בצד שמאל מופיע הסמל של ההתחל ומעליו יש קבוע סמל של הגדרות, ובנוסף לכל כשאני מעבירה את העכבר בצד השמאלי של המחשב לא מופיעים הדברים שהופיעו פעם (איפה שהיה הכיבוי, ההגדרות וכל השאר..). הנה תמונה, אני מקווה שתבינו למה אני מתכוונת: https://imagizer.imageshack.us/v2/13...537/tWTD9B.... איך אפשר לסדר את זה? הכוונה שלי היא לסדר את הסמלים שיופיעו כמו שהיו פעם כי משהו שם השתבש, ולהחזי…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי השבוע מחשב חדש וכבר קרו לי המון בעיות עם המחשב ואשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ 1. בעיה כללית שקרתה כמה פעמים: יש לי ווינדווס 8.1 וכבר כמה פעמים קרה שפתאום קופא לדקה ואז ואז מראה לי מסך שאומר שהמחשב יופעל מחדש עם אחוזים למטה אבל האחוזים תקועים על 0% ולא זזים ואני נאלץ לכבות את המחשב פיזית. הדבר הזה קורה לא בגלל משהו ספציפי זה קרה לי 3 פעמים פעם באמצע משחק fifa14 פעם באמצע משחק pes 14 ופעם סתם באמצע גלישה באינטרנט בגוגל כרום 2. יש לי כרטיס מסך sapphire radeon r9 280x bulk oc 3gb הורדתי את elder scrolls skyrim ובאמצע המשחק פתאום כל המסך משתבש ומתמלא קווים חשבתי שזו בעיה של המשחק אבל היום זה קרה לי באמצע המשחק וכשיצאתי מהמשחק המסך המטושטש המשיך גם על שולחן העבוד…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-