עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ShOw-Time,

יש לי בעיה שצצה רק בחודשיים האחרונים משהו כזה כל משחק שאני מתחיל לשחק,גם הכבדים יותר וגם הפחות,קורס לי המחשב אחרי רבע שעה של משחק בערך ככה סתם בוינדוס זה לא קורה,רק כשהמחשב מתאמץ בעצם במסך פתאום הכל נהיה שחור,ומופיעה הודעה שהמסך מנותק מהמחשב,והמחשב פשוט נתקע,וריסט לא פותר את הבעיה כי עדיין המסך רושם שהוא מנותק אז חייבים לכבות את המחשב ולהדליק מחדש בעיה מוזרה,יכול להיות שזה טמפרטורה אבל לא נראה לי כי בחיים זה לא קרה אז למה שעכשיו המחשב יתחמם פתאום יותר מדיי 1950 PRO מעבד 3600X2 2GB RAM

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  2. ברשותי לוח אם P4P800E של אסוס. שני רכיבי SATA מחוברים ליציאות SATA ה"רגילות" של הבורד. על הבורד יש שתי יציאות נוספות של SATA שמופיע לידם RAID. האם אני יכול להשמיש אותן כיציאות SATA "רגילות" גם כן?! אם כן, כיצד אני עושה זאת?

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by ben672,

שלום, יש לי בעייה מאוד מוזרה ב- Lenovo T530 בזמן ה-BOOT המחשב מהתחל את עצמו כמה פעמים לפני העלייה של הווינדוס. סרטון להמחשה : הדברים שעשיתי הם: בדיקת מאמץ למעבד-עבר ללא בעיה בדיקת מאמץ לכרטיס מסך-עבר ללא בעיה בדיקה לזכרונות עם Memtest86+ במשך + 12 שעות- עבר תקין לחלוטין בדיקה ל-SSD - הכל עבר בשלום. כמובן שגם ניסיתי להתקין מחדש את המערכת הפעלה, וזה לא עזר. ברגע שהמחשב עולה הכל עובד תקין בלי שום בעיות. שכחתי לציין שאם אני מבצע REBOOT אין את הבעיה הזאת בכלל.. אשמח לשמוע אם יש למישהו עוד רעיונות כי זה ממש מציק כל פעם לחכות בין 1-3 דקות לעלייה של המחשב. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by rivki1985,

התקנתי ווינדוס 7 ושהגעתי לפירמוט בטעות לחצתי על המחיצה של הבסיס ופרמטתי אותה (צרפתי קובץ דוגמא מרשת אם אני לא מסבירה נכון את הראשון פרמטתי) אחרי אתחול המחשב לאחר ההתקנה המחשב מגיע לשלב של החלון שרשום ווינדוס 7 ומאתחל מחדש את המחשב ולא נותן לי לי שוב להתקין מחדש את הווינדוס (גם לאחר כמה נסיונות) מה ניתן לעשות אני חייבת להתקין שוב ולא מצליחה אולי משו בהגדרות? יש לי ווינדוס 64 ביט תודה רבה

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by eps,

שלום צריך עזרה בלמצוא את מקור התקלה. לפי דעתי ספק אבל תגידו אם אתם חושבים אחרת. השארתי את המחשב דלוק ופתאום הוא הפסיק להגיב - אין תצוגת מסך, אי אפשר להגיע אליו ברשת וחיבורי הusb הפסיקו להגיב. המאווררים הסתובבו והאור דולק. אתחלתי ושוב לא ראו שום דבר במסך ואין תגובה. לאחר כ20 דקות ניסיתי להדליק שוב ועכשיו המחשב הגיב, הגיע להתחלת עלייה של המערכת הפעלה ואז התקלה חזרה. בניסיון חוזר שוב זה לא עלה מהתחלה. הזמן עד התקלה תלוי בכמה זמן התתי למחשב לנוח. ניסיתי לנתק רכיבים ולהפעיל ללא הועיל (כונן, חיבורים וכו) אשמח לעזרה תודה

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  6. היי, קודם כל למי שיעזור ויצטרך לדעת מהו מפרט המחשב, הוא רשום ב"מפרט מחשב" מתחת לשם בצד ימין. בזמן האחרון, חוויתי מגוון בעיות מוזרות מאוד במחשב, כגון תקיעות מאוד מוזרות כאשר אני לוחץ מקש ימיני על קבצים במחשב ופתאום ה-explorer.exe מפסיק להגיב וחוזר אחרי כמה שניות, והתנהגות מוזרה בדפדפן Chrome, גלישה איטית ומוזרה מאוד, שבתוכו אני לא מצליח להוריד\להעלאות קבצים, ההורדה פשוט לא מתחילה אחרי לחיצה על download וכו', כאשר אני מבצע מחיקת היסטוריה ועוגיות התהליך מתחיל ולא מפסיק על אף שהוא סיים. הייתה לי הרגשה שתופעות אלו קשורות לאחד הרכיבים במחשב שלי, במיוחד הדיסקים הקשיחים, ה-SSD's או זכרון ה-RAM, חיפשתי את התופעות האלה ב-google ע"י חיפוש "כרום לא מתחיל הורדות" (באנגלית כמובן) ו…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי יש לי תקלה במחשב [כרגע אני כותב מהלפטופ של אחותי] במהלך פעילות שגרתית במחשב לפתע האינטרנט נתקע ולא הצליח להתחבר. עשיתי ריסט למחשב ומאז הוא לא עובד. המחשב נדלק ומסך הלוגו של ג'יגבייט מופיע והמחשב נשאר ככה. אי אפשר ללחוץ DEL כדי להכנס לביוס הוא פשוט לא מגיב לכלום. פעולות שניסיתי לעשות: הוצאתי את כל הכרטיסים מהמחשב עד שנשאר הכרטיס מסך בלבד. הוצאתי סוללת הביוס הפעלתי ואז החזרתי וזה לא עזר. מה עושים?? ???

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  8. שלום! ניתקלתי בבעיה שמתמשכת כבר כמה שבועות. בזמן שאני משחק במשחקים במחשב שפעם היו עובדים לי חלק וסיימתי אותם והכל טוב יפה לדוגמא: The Godfather, FIFA 08, POP3 וכו'... אז בעת ההרצה שלהם אני יכול לשחק זמן מסויים(הזמן לא קבוע כל פעם זמן אחר 5 דקות 2 דקות רבע שעה...) ופתאום המחשב מתכבה ללא הודעה(מסך כחול), פשוט מתכבה וזהו. עכשיו בדקתי כמה אופציות בדקתי את החום של המחשב בזמן מאמץ והטמפ' של הכרטיס מסך(ATI X1800XT) יציב בין 51c עד 60c בעת הפעלת משחק והטמפ' של המעבד(AMD Athlon 64bit 3500+) גם יציב 37c עד 45c בעת הפעלת משחק (כמובן לפעמים גם יותר במספר קטן של מעלות). הגעתי למסקנה נוספת אולי זה בעיה בספק הכוח? התחממות של ספק הכוח? או שהספר כוח כבר לא עובד כראוי? בקיצור הגעתי למסקנות…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by jly,

יש לי כרטיס Creative Sound Blaster 5.1 Live 24-bit והוא די חדש .. ומאז שהתקנתי linux על המחשב שלי הוא הפסיק לפעול יעני יש Sound אבל מאוד חלש בקושי שומעים... כל ההגדרות על הכי גבוהה בלוח הבקרה וזה.. זה גם לא רמקולים כי ניסיתי כמה... אז עזרה בבקשה :'(

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by PizzaDT,

שלום. אני משתמש בלפטופ (Inspiron 5010) ואליו מחובר מסך 19 אינצ' LG בחיבור HDMI. כבר הרבה זמן שאני משתמש בסטאפ הזה, והכל פועל כמו שצריך. אבל לאחרונה המסך הגדול מתחיל לעשות שטויות...הוא לא ממש כבה, הוא פשוט מחשיך. כלומר הנורה עדיין כחולה, ואם אני משחק עם ההגדרות של התצוגה (מנתק את המחשב ומחבר אותו דרך ההגדרות של הרזולוציה) הוא חוזר, ואז מחשיך אחרי זמן קצר. כנ"ל אם אני מכבה ומדליק מהכפתור On/off שלו- פועל לזמן קצר עד שמחשיך שוב. עזרה? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by בזיק,

הכונן 'E' שהיה של הצורב נעלם. נכון לעכשיו יש לי רק את A של הפלופי ,את C של הקשיח וD של הCDROM בDEVICE MANAGER יש את הצורב עם הדרייבר שלו, והוא מצויין כפועל ללא בעיות. ניתקתי את הצורב, הפעלתי וכיביתי את המחשב, חיברתי שוב את הצורב והפעלתי את המחשב. זה לא עזר עשיתי UNINSTALL לדרייבר והעליתי מחדש את המחשב . גם זה לא עזר. (למרות שהדרייבר הופיע) למישהו יש רעיון? יש לי וwindows xp sp2

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by שיר93,

יש לי לפטופ חדש (ווינדווס 8) ופתאום משהו נדפק בו, נכון יש את השורה הזאת למטה איפה שההתחל? אז משהו השתבש בה, איפה שאמור להיות הסמל של ההתחל אין אותו אלא אם מעבירים עליו את העכבר ואז הוא מופיע (בתמונה העברתי את העכבר ובגלל זה רואים אותו), כל הסמלים שיש שם (אינטרנט, וורד וכאלה) התרחקו קצת מהצד הימני, בצד שמאל מופיע הסמל של ההתחל ומעליו יש קבוע סמל של הגדרות, ובנוסף לכל כשאני מעבירה את העכבר בצד השמאלי של המחשב לא מופיעים הדברים שהופיעו פעם (איפה שהיה הכיבוי, ההגדרות וכל השאר..). הנה תמונה, אני מקווה שתבינו למה אני מתכוונת: https://imagizer.imageshack.us/v2/13...537/tWTD9B.... איך אפשר לסדר את זה? הכוונה שלי היא לסדר את הסמלים שיופיעו כמו שהיו פעם כי משהו שם השתבש, ולהחזי…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by dor123,

שלום לכולם: כאשר כיביתי אתמול את המחשב, לאחר הופעת מסך הכיבוי, הופיע לי לפתע מסך כחול. צירפתי דוח של BlueScreenView בקובץ המצורף (HWzone עושה לי בעיות בעת העלאת קבצים ולא מציג את התקדמות העלתם, או אם אני מעלה קובץ עם סיומת שהוא איננו מקבל): מה גרם לבעייה?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by nebula,

אז ככה, לאחרונה שמתי לב לבעיה בכרטיס קול שלי. או לא בדיוק בעיה, אבל משהו מוזר קרה: הכרטיס קול (SBlive Value) מוציא סאונד רק במצב של DirectSound. כלומר כל סאונד "רגיל" ממערכת ההפעלה לא שומעים, ובעצם המחשב מודיע לי הודעה שאין לו משאבים שקשורים בכלל לכרטיס קול כשזה נוגע לניגון קבצי מדיה דרך waveout (נגיד הסאונדים של ווינדוס, פלאש 6 וכד'). אבל שוב מה שמוזר שיש סאונד כאשר הוא מגיע מערוצי ה DX (משחקים, מדיה פלייר 9, ווינאמפ וכד'). הדוגמא הכי בולטת היא בעבודה עם ווינאמפ: כאשר אני בוחר את output Plugin של Directsound אז אני שומע סבבה. כאשר אני בוחר את ה Output Plugin של Waveout אז אני נתקל בהודעת שגיאה: No Sound Devices found. התקנתי את הדרייברים מחדש, הזזתי את כרטיס לסלוט PCI א…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Mikel,

קניתי מחשב חדש, הבאתי אותו הביתה (לאחר שראיתי אותו פועל בחנות), ומאז הוא כבה מדי פעם בהתחלה חשבתי שזה בגלל כונן ה-DVD (כי זה קרה פעם ראשונה כשהפעלתי אותו), אבל החלפתי לכונן הישן שלי וזה קרה שוב (אחרי יותר זמן). ניסיתי להסתכל בביוס על ההגדרות, וראיתי שהטמפ' של המעבד היא כמעט 80 מעלות!!! בהתחשב בכך שזה מעבד קונרו 6400 ומאוורר CNPS7700-cu של ZALMAN, זה נראה לי לא תקין (אולי לא חיברו את המאוורר כמו שצריך?). אשמח לתגובה מהירה, ובתודה מראש M נ.ב. האם יכול להיות שנגרם כבר נזק למעבד? ואם כן, כדאי לדרוש מהם להחליף את המעבד (אם הם יסכימו בכלל)?

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by x-dude,

המחשב שבחתימה,יש לי בדיוק אותו מחשב נוסף,אלא עם כרטיס קול מובנה,עד עכשיו לא היו לי שום בעיות עם הסאונד,פתאום היום,אחרי שהתכנתי אווסט אנטי וירוס (ואני לא ממש בטוח שאווסט אשם),אני מקבל סימן קריאה צהוב ב Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio....לא משנה מה עשיתי אם זה עדכון לדרייברים מהאתר של אינטל (מה שגם מוזר פתאום שהדרייבר האחרון השתחרר היום),system restore,הסרה של ההתקן הזה ולתת לwindows לגלות אותו מחדש....כלום. אני לא מצפה לתשובה מאחר שמישהו חכם לא משתמש ב windows xp 64 bit,אבל אולי בכל זאת.

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by Trout,

שלום לכולם... אני קניתי מחשב חדש: מעבד E6300 לוח אם ASROCK בהתחלה לא הצלחתי להפעיל את המחשבב כלל, אחרי שאני פתחתי את המארז משני הצדדים הוא עלה סוף סוף ועכשיו כשאני בודק עם EVEREST את הטמפרטורה של המעבד היא עומדת על 80 מעלות בערך (לפעמים קצת פחות לפעמים יותר). המאוורר עומד על 2679 סיבובים. שאר הסנסורים מראים שהכרטיס מסך עובד על 64 מעלות והדיסק עובד על 45 מעלות... כל זה לרגע שאני כותב את ההודעה... אין לי מושג למה זה ככה, ואני בטוח שזה לא יותר מידי טוב למעבד לעבוד בטמפרטורות כאלו... מה יכולה להיות הבעיה??? אגב, אני הרכבתי את המערכת ויש לי קצת ניסיון בהרכה של מחשבים מהצבא... אבל זאת הפעם הראשונה שטמפרטורה עולה אצלי לכזה דבר עם מאוורר שעובד... אודה לכם ממש עם תעזרו לי בזה... ט…

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by buuhaa,

אהלן. זה לא יאומן אבל כמספר האנשים ששאלתי כך מספר התשובות (השונות לגמרי) שקיבלתי: כאשר אני מעוניין לחבר סי די רום ללוח האם - באיזה מהמקרים אני צריך את כבל הסאונד ללוח האם ובאיזה לא ? שאלתי טכנאים, מומחים ופריקים רציניים וקיבלתי אינסוף תשובות כמו: *אם זה סידירום נוסף אז הוא תופס "טרמפ" על המאסטר דרך ה IDE. *אין מה לעשות - אפשר לקבל סאונד רק מאחד מהם. *אין צורך בכבל בכלל - זה היה נכון לימים שעברו. אז פניתי אליכם...מה התשובה ?

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by Galbal,

ככה, יש לי את המחשב שלי כבר כמעט שנתיים, ובחודש וחצי האחרון הרבה פעם המסך פתאום לא מראה כלום! לפעמים זה קורה כשאני הולך לכמה דקות, ואני מכבה את המסך, ושאני חוזר אני מדליק את המסך והמנורה שלו מהבהבת וגם המסך עצמו מהבהב כל 3 שניות בערך. זה קורה גם כאשר המחשב עולה (לפעמים). וגם שאני נכנס למשחקים. נכנסתי ל-DXDIAG ועשיתי בדיקה שם, ולפעמים הבדיקה של ה-Direct3D גורמת למסך להיות שחור, אבל אחרי שזה מסיים אותה (שהמסך עדיין שחור) אז הוא חוזר, ורשום שהבדיקה הצליחה. אם צריך לדעת אז: המסך שלי זה ViewSonic VX922 LCD 19INCH והכרטיס מסך שלי זה LeadTek PX 7600 GT TDH EXTREME הייתי מאוד שמח לדעת מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה. תודה ויום טוב

20. Started by dids22,

היום הדלקתי תמחשב ופתאום אני שם לב שבצד השמאלי למטה יש משהו מוזר הקיצר רואים שם בצבע אחר אם כל המסך מראה צבע ירוק אז הוא מראה סגול ואני לא יודע אם הבעיה במסך עצמו או בכרטיס מסך(ד"א המחשב עצמו + המסך יחסית ישנים (בערך 4 שנים) ד"א עשיתי לפני שבוע oc ווהעלתי את ה fps כלמר oc לכל מחשב אז יכול להיות שזה הכרטיס מסך לא?<

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by gtf,

זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה יכול להיות שנשרף משהו?? לא נגעתי בכלום זה פשוט ככה נהיה, אחרי שהמחשב פעל המון זמן בסדר.

• 9 תגובות
    • 549 צפיות
  22. שלום מיד אחרי שחיברתי מסך חדש של סמסונג 2243 התחילו להיות לי הפעלות מחדש של ווינדוס סתם בהמשלך העבודה. שמתי לב ששניה לפני שהמחשב עושה זאת יש מסך כחול כמו של דוס עם הרבה מלל שאני לא מספיק לראות מה כתוב. כשווינדוס עולה מופיעה הודעה שהמחשב שוחזר אחרי בעיה חמורה: אני לא יודע איך מדביקים פה תמונה.... הבעיה קשורה לקבצים:- sysdata.xml ן- mini062308-01.dmp מישהו יודע למה זה קורה האם זה קשור למסך?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shaks,

היום קיבלתי מחשב חדש והרכבתי תחלקים ובלה בלה בלה עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס XP PRO ואני עושה שכל BOOTים יהיו לסידירום אי מגיע לקטע שבו צריך להתקית את הSATA (F6) ואני לוחץ S ועכשיו זה מבקש להכניס תדיסקט אני מכניס ולוחץ אנטר וזה לא עושה כלום זה פשוט מעלה לי את אותה ההודעה וככה אני לא יכול להתקין תהארדיסק=>וכך אני גם לא יכול לעבוד על המחשב הדיסקט הגיע יחד עם הלוח אם מפרט DFI LANPARTY NF4 ULTRA D WD SATA 80GB וצורב וכונן DVD ופלופי (זה לפחות מה שניראה לי שנוגע לעניין) למי שלא הבין, הבעיה קצת יותר בפשטות: זה נותן לי את ההודע שמבקש ממני להכניס דיסקט לכונן A עם הדרייבר של הSATA ואז ללחוץ אנטר אני מכניס, לוחץ מחכה כמה שניות ואותה ההודעה עולה שוב והדרי…

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by Dark Respect,

יש לי הארדיסק 60 גיגה של WD מאד נאמן שפתאום לא עולה במחשב הוא מחובר לבד מותקן עליו ווינדוס, ניסיתי ג'ימפורים שונים... המחשב לא מזהה אותו הוא לא מופיע בסטאפ. ניסיתי לחבר למחשב אחר גם לא פועל. ההארד דיסק פעל בלי בעיות ואז ניסיתי לחבר הארד דיסק אחר למחשב שהוא היה בו, וכשהחזרתי הכל לקדמותו הוא פתאום הפסיק לפעול מה לעשות? יש איזה תוכנה חזקה שפועלת בבוט שיכולה לנסות לזהות אותו? כשאני מפעיל את המחשב עם ההארדיסק מחובר לוקח הרבה זמן לSETUP לעלות וכשהוא לא מחובר הSETUP עולה מיידית.

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  25. בתמונה שצירפתי איך זה יתכן? זה חייב להיות באג. יש לי : i7-8700K 16RAM 1070 GPU

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.