עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ElishaBar,

אהלן, מה נשמע? יש לי כבל HDMI שאותו העברתי לטלוויזיה LCD מהמחשב. את הכבל חיברתי לכרטיס מסך (amd radeon hd 7950) שתומך בהעברה של קול דרך HDMI, בדקתי. התמונה עוברת כמו שצריך, אבל הקול לא עובר, וכשאני בא לשנות את התקן ההשמעה לHDMI, הוא כותב לי שהוא לא מחובר, מצורפת תמונה: אני בוחר את הHDMI, ואין אפשרות לקבוע אותו כברירת מחדל, כמו שאתם רואים... אשמח לקבל עזרה, תודה רבה, שנה אזרחית טובה!

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  2. אז ככה הבחנתי בכך כאשר חיברתי מסך ונגעתי בטעות בDVI של הכרטיס מסך והוא חישמל אותי קצת... אותו דבר יש ליד הכונן אם אני נוגע בברזל של המארז ועכשיו זה כבר במקלדת, אם מישהו מכיר SIDEWINDER X6 אז בצד יש מקום כזה לUSB ושם אם נוגעים זה מחשמל קצת... לא יודע מה זה. עזרה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום, היום שיחקתי סתם בcall of duty4 ופתאום קרס לי המחשב. יש לי nvidia gtx 260 וניסיתי לעדכן שוב את הדרייב הכי חדיש שלו אבל זה לא הצליח ועדיין התצוגת מסך שלי היא קטנה (800x400 כזה) ויש מלא פסים כחולים במסך. שאני מנסה לפתוח את הקונטרול פאנל של nvidia זה פשוט כותב ''nvidia display settings are not available'' אני חושב שאולי הכרטיס מסך זז קצת מהמקום שלו .. לא ניראהלי הגיוני שזה וירוס או שהכרטיס נשרף.. אשמח לפתרונות במהרה ! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Burkey,

שלום, יש לי בעיה רצינית, אולי תוכלו לעזור. התקנתי היום חלונות 7 שרכשתי. בתום ההתקנה לא היה סאונד כלל. המחשב אינו חדש, אלא בן שנה, ועד עכשיו עם חלונות XP היה סאונד מצויין. לפי ה - Device Manager, הדרייבר מותקן כראוי. עשיתי עדכון דרייבר, והוא כתב שהדרייבר מעודכן. הורדתי מהאתר של יצרנית לוח האם דרייבר וניסיתי אותו, זה התקין משהו, אבל כלום לא השתנה. ניסיתי לחבר אוזניות כדי לראות אם זה הרמקולים, אבל כלום. ניסיתי אפילו את כל אחד מהחיבורים של כרטיס הקול (לא רק את הירוק), אבל נאדה. האמת היא שאין לי מושג ירוק למה אני לא שומע סאונד. נכנסתי להגדרות כרטיס הקול, שיניתי את ברירת המחדל מחיבור HDMI לחיבור השני, גם זה לא עזר. שום דבר לא עוזר. התקנתי בעבר חלונות 7 על מחשבים אחרים, אף פעם ל…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום חברי רוסלן קנה כרטיס מסך חדש ולאחר התקנתו לא ברור לי אם זה הדרייברים הכי חדשים או אלו של הדיסק שקיבל איתו בכל מקרה הכ''מ עצמו הינו gigabyte nvidia 220gt oc 1g ddr3 לאחר ההתקנה בוקע מהרמקולים שלו או מהאוזניות רעשים רגילים אך בצליל מתכתי וזה מאוד מעצבן ומטריף לפי מה שהוא מסביר עוד לא הייתי אצלו בשביל לחוות זאת בעצמי עכשיו האם הכרטיס מסך יכול בכלל להשפיע באופן הזה שכן הרמקולים לא מחוברים בכלל לכרטיס המסך? האם הבעיה כמו שחשדתי בדרייבר פגום ? או שזה בכלל קשור לחומרה עצמה חיפוש זריז בגוגל לא הניב תוצאות כלל

6. Started by Cryptonite,

שלום,הודיעו לי כי מצב מנוחה למחשב הוא מסוכן... רציתי לשאול את דעתכם לגבי מצב המנוחה שיאפשר לי להדליק את המחשב במהירות של שניות (או אפשרות נוספת חוץ ממנה) תודה יום טוב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי יש לי בעיה , יש לי לוח אם DG41RQ של אינטל , מעבד E8400 , היה לי עד לפני כמה ימים מאוורר ג'נרי של דיפ קול , שמסתבר שצבר ליכלוך ואבק בין התושבת של המעבד והלוח אם לבין המאוורר בצורה קטסטרופלית , המאוורר היה מגיע למהירות של 2250 RPM והמעבד מסתבר בניטור של הביוס היה מראה לי 60 ומשהו מעלות בIDLE , אבל בתוכנות ניטור דרך הווינדואז הראה טמפרטורות תקינות של 30+ אבל לפעמים גם הגיע ל40+ , פירקתי את המחשב לחלוטין על מנת לנקות אותו כי זה היה ממש נוראי , החזרתי את הלוח למקום והברגתי כמו שצריך חיברתי את הכל, כמובן שמרחתי משחה טרמית חדשה , ואחרי גם שניקיתי את המאווררים החזרתי אותם למקום גם של המארז וגם של המעבד, גם פתחתי את הפתח איפה שהמאוורר של הספק כי גם שם היה אבק, אבל לא פתחתי את …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by LiL Gangster,

אני מדליק את המחשב והוא עושה ריסט לפני שהוא טוען את הווינודס לפעמים יש מסך כחול ואז הוא עושה ריסט לפני שהוא התחיל לעשות ריסטים אז הוא היה נתקע לגמרי בכל מיני מצבים ורק ריסט היה יכול לעזור בהתחלה חשבתי שזה בעיה בווינדוס אז פירמטתי ולא עזר וגם עשיתי סריקת וירוסים ולא עזר חשבתי שאולי זה בגלל שהטמפ של המעבד גבוהה אז ניקיתי את המחשב וגם את המאווררים ועכשיו הטמפ מקסימום 45 מעלות מה לעשות ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, היום ניקתי את המחשב עם ספריי לחץ אוויר דחוס ולאחר מכן המחשב לא עולה. חיברתי את כבל החשמל למחשב והלוח אם מקבל נורה ירוקה ככה שכן זורם חשמל, הקטע הוא שהכפתור של המארז לא מגיב הוצאתי את החיבורים בין הספק ללוח אם ואת החיבורים שבין המארז ללוח אם וחיברתי שוב וזה לא עוזר. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by gagig,

היי,לאחרונה הדאיגו אותי אנשים שהמחשב שלהם קרס,בגלל שאין מספיק קירור,עכשיו,רציתי לדעת,הטמפרטורות האלה בסדר ? Motherboard 27 °C (81 °F) CPU 40 °C (113 °F) PWM 33 °C (91 °F) WDC WD800JB-00JJA0 26 °C (79 °F) נבדקו בזמן משחק! על ידי אוורסט

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by ag43,

הורדתי תוכנה בשם harddrive themometer והיא אומרת לי שהכונן שלי ב58 מעלות. אני לא חושב שזה הגיוני כי הטמפרטורה לא זזה גם אם הוא בIDLE וגם אם הוא בעומס. איזה תוכנה אמינה יש ע"מ לנטר טמפרטורת הרד דיסק? (לא EVEREST היא עושה לי מסכים כחולים משום מה)

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by dan_l2,

יש לי כמה בעיות והיום צצה אחת קריטית... 1. הכונן דיסקים לא עבד לי אבל סידרתי... (מגעים) 2. לפני חודש-חודשיים צצה עוד בעיה שאני מדליק תמחשב כתוב לי ככה: SMART Failure on Hard Disk 2: WDC WD600BEVS-60LATO-(S1) WARINING Immdiately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent . Press F1`to Continue. אני לוחץ F1 ואז המחשב פועל כרגיל... 3. לפני מספר ימים בבוקר צצה בעיה קריטית =\... MTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart לא יודע מה לעשותתת... האם הדיסק הקשיח במחשב הנייד שלי נהרס? יש לי מספר שאלות... 1. אפשר לתקן דיסק קשיח? 2. דיסק קשיח של מחשב רגיל ומחשב נייד זה אותו הדבר (כי הסתכלתי במחשב הגדול שלי והדיסק הקשיח שם הרב…

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by Shmoolik,

קניתי לפני איזה 5 ימים את ה ATI RADEON 8500 , וכשאני מריץ 3D MARK אז במשחק הראשון על LOW DETAIL אני מקבל 40± , שזה נמוך מאוד יחסית לכרטיס שיש לי! והתוצאה הסופית שלי היא 3XXX! שזה לא הגיוני! וניסיתי גם עם הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס , גם עם הדרייברים החדשים של ATI שהורדתי מהאתר שלהם, ואני כבר לא יודע מה לעשות.. :'( יש לי : WIN 98SE P3 733 128 RAM לוח של PC PARTNER..... *מישהו יכול לעזור לי בבקשה? רעיונות? משהו? :'(

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by spider272,

ביומיים האחרונים התחלתי לחוות איטיות בלתי נסבלת באינטרנט(עד כדי כך שאני גולש עכשיו דרך הפלאפון עם כבל USB) ניסיתי הכל..כיביתי..איפסתי..כל מה שאפשר..דרך אגב צריך להיות לי 15 מגה..בבדיקת מהירות אני מקבל גג 10.83..האם זה תקלה אצלהם?או שקורה אצלי משהו במחשב ואני צריך לדאוג?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם. משהו מאוד מעצבן, כמו שרשום בכותרת אני לא מצליח לקבוע STATIC IP (הסיבה שזה לא יאומן כי במחשב הקודם עשיתי את זה בלי בעיה) בקצרה,עקבתי אחרי המדריכים בPORT FOWARDING אני רוצה לפתוח פורט ליוטורונט. אבל ממש מההתחלה כלום לא הולך לי. עקבתי אחרי השלבים של המדריך, בהתחלה ניסיתי להוריד את הכלי האוטומטי להגדר STATIC IP אבל הוא מזהה כתובת IP לא ברורה, אחת שמתחילה ב 10.0 וכו' ולא ב192.168.1 כמו שהם אומרים שצריך להיות עפי המדריך שלהם. ניסית להגדיר באופן ידני אבל בשורת הדוס כאשר אני מקליד IPCONFIG/ALL אני רואה שאכן הIP של מתחיל ב10.0 אז ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר דרך הדפדפן ושם מופיעה לי כתובת IP שונה ממה שהוצג לי בדוס. בנוסף לכך בחלון הDOS כתובת הGATEWAY שלי זהה לכתובת ה…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by schumih,

שוב שלום ... קיבלנו מחשב חדש היום. חיברתי את כל החיבורים על מנת להתקין את הווינדוס. לחצתי על כפתור ההפעלה, עלה מין מסך של הלוח אם (M2NPV). אחרי זה נהיה מסך שחור ולמעלה בצד ימין יש מקף תחתון מהבהב. אי אפשר להזיז כלום, ניסיתי ללחוץ על כל מיני מקשים - אין תזוזה. כשאני מנסה לסגור את המחשב על ידי לחיצה על הכפתור הפעלה\כיבוי - אין תגובה. רק על ידי ריסטרט או לחיצה מאחורה על כפתור שמעל הכבל חשמל - שיש בו | ו-O (כאילו כשO מסומן, אי אפשר להפעיל את המחשב). מה עושים?

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  17. <blockquote>יש ברשותי כשנה וחצי מסך פנסוניק 32 אינץ דגם C20 שעושה עבודה די טובה בחיבור לממיר הוט HD לפני כחודש קניתי מחשב ונייד עם חיבור HDMI וחברתי אליו את המסך בהתחלה התמונה היתה גדולה מדי אז שנתי ידנית דרך INTEL graphic ל55 על 55 עכשיו הגודל והיחס של התמונה די בסדר רק הבעיה שהתמונה והצבעים עצמם במסך מאוד לא טובים וולא יפים איך אפשר לקבל תמונה טובה ??? </blockquote>

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shbuski,

שלום, יש לי מחשב נייד D400 של חברת DELL. החלפתי אתמול HD לנפח גדול יותר ומאז המחשב לא מוכן לעבוד יותר, כמו כן החזרתי את ה HD הקודם ועדיין אין כלום. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  19. סליחה על הכותרת הבלתי עיניינית הזאת אני ישתדל לרשום יותר טובה להבא פשוט זה עיניין מאוד דחוף לי ואני חייב עזרה לאחרונה כל התוכנות נופלות לי כאשר המחשב מגיע למצב שהוא צריך לחשוב על משהו כבד אז הוא פשוט מכבה את התוכנה אני חייב שתעזרו לי מרוב תסכול אני חושב לפרמט זה תמיד קורה לי בפריימר ומאיה מה אני יכול לעשות כדי לסדר? אני בעל וינדוס אקס.פי בתודה מראש משה

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by eranratzon,

שלום למומחים המחשב שלי-חלונות 7 עולה למסך משתמש , ללא סיסמה, עם צורך ללחוץ על הכפתור עם שם המשתמש במרכז המסך ,כדי להגיע לדסקטופ. אין לי צורך במסך המשתמש, מוגדר רק משתמש אחד במחשב זה ואני רוצה להגיע ישירות לדסקטופ כשמדליק את המחשב. איך אני משנה את עליית המחשב כדי להגיע ישר לדסקטופ? תודה ערן

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by liores121,

שלום וצהריים טובים! יש לי מחשב נייד lenovo Y330, שעליו מותקנת המערכת WIN7 64BIT. מפרט: Intel duel core 2.2ghz 4gb ram ati mobility radeon hd 3450\3570 הבעיה - כשאני משתמש במחשב בתפקוד בסיסי (סתם שיטוט במחשב עצמו,גלישה,מוסיקה וכל דבר קטן) וגם כשאני משחק - כל כמה זמן (כמה דקות בערך), המחשב נתקע לכמה שניות ואז ממשיך... מה יכול להיות גורם הבעיה? אני יודע שהמחשב מתחמם, אבל הוא לא במגע ישיר עם המשטח שהוא עליו (יש דבר מה שמגביהה אותו עד שיגיע לי המשטח קירור הבסיסי) יכול להיות שהחום גורם לבעיה?.... איך אני בודק ומוודא את הבעיה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by hagaiharif,

שלום לכולם! א. רציתי לדעת כיצד אני מפעיל את מצב שינה במחשב. האופציה קיימת אצלי באפשרויות צריכת חשמל, אבל משום מה הוא בוחר רק להפעיל את השומר מסך ו'כיבוי צג', ולא את כיבוי הכוננים ומצב שינה. ב. מה ההבדל מבחינת צריכת החשמל בין מחשב שכל הזמן פועל למשחב שישן? ג. האם כדאי בכלל להפעיל את האופציה הזו?? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. כשהמחשב נכנס למצב שינה באופן אוטו הוא מכבה את עצמו לכמה שניות ושוב נדלק גם ידנית כשאני מנסה להכנסי אותו מצב שינה קורא אותו הדבר מה יכול לבעיות הבעיה ואיך פותרים אותה? הערה: לפני כמה ימים הייתה "קריסה" של המחשב/מערכת הפעלה אולי זה קשור אחד לשני יחד עם זאת נכנסתי לביוס והעברתי הכל לברירת מחדל...

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by gabig12,

המחשב שלי מתחמם אז החלתתי לפתוח ולנקות אבק החתלתי גם ונקות אבק מהצלעות קירור בקיצור הוצאתי את הצלעות קירור של המעבד וניקיתי אותם החזרתי הכל למקום ובדקתי אם לא שחכתי לחבר משהו הכל נראה לי בסדר אבל אחרי שניסיתי להדליק המחשב לא עובד : הוא נדלק המאווררים נדלקים נראה גם שהלוח אם נדלק אבל הוא לא מגיע לשלב של הצפצופ (לא זוכר איך קוראים לזה) ואז זהו המאווררים נכבים והמחשב לא מגיב לא מופיע שום דבר על המסך... מה יכולה להיות הבעיה/ תקלה ???

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  25. Started by ShaySolomon,

שלום, משום מה אני לא מצליח לפתוח שום דבר שקשור לכרטיס מסך שלי (MSI GTX770) ובכל תוכנה שאני בודק מופיע רק כרטיס מסך HD GRAPHICS 4600 של אינטל. גם למשל שאני לוחץ קליק ימיני - "לוח בקרה של NVIDIA" מופיעה לי השגיאה: You are not currently usuing a display attached to an NVIDIA GPU. איך אני מטפל בבעיה והופך את הכרטיס מסך החזק שלי ל"ראשי"? המפרט שלי: מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-DS3H מארז: באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: MSI GTX770 2G DDR5 GAMING Twin Frozr - בקניית מחשב חדש קשיח למחשב שולחני: WD 1T…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.