תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
[glow=red,2,300]שלום לכל Hwzone אני חדש כאן [/glow] אז הנה הבעיה שלי.. למשל אני הורדתי משחק בדרישות מינימליות שיכול לעבודה על המחשב שלי(משחקים כמו Mafia,sonic dx וכו'..) אז שאני מפעיל אתהמשחקים זה עובד לי ממש לאט אז אם מישהו יודע מה הבעיה ויוכל לעזור לי ודרך אגב עשיתי סריקת טרואיינים פרסומות מרגלים וירוסים הכל עשיתי..ועדיין יש לי את הבעיה הזאת וזה ממש מעצבן כי אני תקוע בלי משחקים.. המפרט שלי intel P4 1.6Ghz 256mb ddr ati raedon 9200 se אם אתם רוצים לדעת עוד משהו תגידו לי אני ירשום פה.. [glow=red,2,300]תודה לעוזרים , LeftRight.[/glow]
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלויזיה אך ללא הצלחה. יכול להיות שזה בגלל שהמחשב הוא מארצות הברית ועובד על טכנולוגיה אחרת מ pal. אך כל הניסיונות שלי לשנות את ההגדרה הזאת לא הצליחו.. יש למישהו מושג? ???
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי חברים, לא מצעתי עדכון ללוח שלי , יכולים לעזור ? הנה הפרטים של הלקוח: SiSoftware Sandra Computer System Manufacturer : MSI Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 Unique ID : 00000000-00000000-00000000-00000000 System Chassis Manufacturer : Uknown Chassis Manufacture Case Type : Desktop Can be locked : No Version : Version 1.00 Serial Number : 123456890 Asset Tag : 0123ABC System Mainboard Manufacturer : MSI MP Support : No Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 BIOS ID : 62-1015-009999-00101111-040201-SiS645 Memory Controller Error Detection Method : 32-bit ECC Error Correction Capability : 1-bit Supported/Current Memory Interleave : 1-…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יוצא הבדל של 4 ג'יגה....שאני מסמן הכל יוצא 30 ושאני מסמן את הכונן יוצא 34... למה? לפי נורטון ושאר הסורקים אין לי קיבצי W32 שיזיפו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם HD של מקסטור 7200 40GB היום התקנתי אותו, חיברתי את כל הכבלים של החשמל וה IDE אבל כשאני מדליק את המחשב הביוס מזהה שהדיסק בעל שטח פנוי של 0MB ולא נותן לי לקבוע אותו כ-Boot drive בדקתי את הג'מפר והוא מסודר נכון מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקור היתה על גוף הקירור מדבקה הסדר היה מעבד, מדבקה, גוף קירור. עכשיו המדבקה נעלמה ויש כתם שחור על המעבד (כנראה נמסה) מה לעשות בהרכבה מחודשת ? כלום ? מדבקה מחודשת? משחה ?
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
נכון כשמעלים את המחשב רואים את כל הפרטים על גבי מסך שחור כמו בדוס בזמן האחרון אני רואה P3 467MHZ ובכלל יש לי 933MHZ מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ניסיתי לצרוב כמה דיסקים אתמול ואחרי השלישי בערך הצורב התחיל לקרטע: הבאפר התחיל לקפוץ, בהתחלה חשבתי שהוע עושה כל טרק בנפרד אבל אחרי איזה 20 דקות הבנתי שמשהו לא בסדר... ניסיתי שוב היום עם דיסקים מקוריים והצלחתי לצרוב וכשניסיתי שוב להעתיק צרובים עוד פעם היו אותם בעיות עם הבאפר, או שהוא הפסיק באמצע. יש לי צורב סוני crx175 שאין לו עדכון קושחה, צרבתי עם נרו 5.5.10.35 יש איזה תוכנה לבדוק מה באמת הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טכנולוגיות מיחשוב בע"מ... http://www.eim.co.il באתר שלהם לא רשום.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתבתי גם בפורום מחשבים אחר , אף אחד לא מצא , זה ממש מוזר. הכרטיס הוא : Apac Phantom 806 6 channels המממ , זה הכרטיס בדיוק : http://www.comelsoft.com/images/soundcards/009940.htm יש לי XP pro תודה לעוזרים. דרך אגב , לא ידעתי אם זה שייך לסאונד או תמיכה טכנית .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בכרטיס קול creative sound blaster pci128 (מצורפת תמונה של מנהל ההתקנים) הקטע הוא ששומעים דיסק מוזיקה, אבל צלילים של הווינדוז (98) או של משחקים לא שומעים. הורדתי והתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של creative ועדיין לא נפתרה הבעייה. יש למישהו פתרון? תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי צורב חדש עם כבל שנקרא ID flat cable pin 1 ויש לי סידי רום שאינני רוצה להסיר. ניסיתי להתקין כמו שמראים בהוראות אבל כל פעם משהו לא עובד בשלב מסוים המחשב שלי לא זיהה את הסידי רום ואת הצורב בשום מקרה הוא לא זיהה. לדעתי חסר לי כבל שמתחבר ל- DC INPUT connector אם כן מאיפה משיגים אחת כזה ואם לא אז איך מחברים את הצורב??? שיחקתי עם המצבים של master , slave לא נראה לי שהבעיה בהם... :-[
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מתקין win xp/98, לאחר העתקת קבצי המערכת לכונן, ההתכנה נכנסת למסך ההתקנה בסביבת windows, אולם מיד המחשב מאתחל את עצמו, כאילו נעשה ריסטרט. כך למעשה עד אין סוף מפני שכאשר המחשב מאותחל הוא מגיע אוטומטית לתוכנת ההתקנה. מה לעשות? בתודה מראש, עמית ר
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי ספק של 300W HEC ובאובר קלוק אני מקבל הודעת שגיה מעצבנת שעדיין לא הבנתי אותה , כבר פירסמתי פה את התמונה ואף אחד לא ידע להסביר אותה בדיוק. ולא משמן שמתי לב שלפעמים המתח של ה 12V יורד ל 11.6 אפילו!. (והסיבה להודעת שגיעה היא ממש לא הזכרון כי הוא היה כמעט 16 שעות ב MEMTEST86 ועבר בלי שגיאות) אני כבר מחבר חלק מהמאווררים לספק חיצוני כדי להוריד מעומס. והמפרט שלי דיי כבר אם כל המאווררים ככה שזה יפתיעה אותי אם הספק לא מחזיק את זה. זה המפרט (לעצלנים ): AXP 1700+ DUT3C 0310 xpwm Abit NF7 Rev.2 TwinMos 3200 ddr 400 512MB Radeon 9700 NonPro WD 80GB 8MB Buffer ATA100 7200 Quantum 20GB 2MB Buffer ATA100 7200 CD-RW Sony 24-10-40 Logitech MX-500 Creative In…
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
המקש רווח שלי לא בסדר! (( סתכלו ניקיתי היום את המקלדת, הוצאתי את המקש רווח, נכון יש שם ברזל כזה? אין לי מושג למה הוא, לא משנה הוצאתי אותו ניקיתי.. החזרתי אותו בדיוק כמו שהוא היה.. אני מחזיר את המקש רווח, ופתאום משני הצדדים שלו כשאני לוחץ אז הצד השני מורם כזה....... (יש ברווח אחד ראשון שנכנס אליו באמצע ושניים מכל צד לייצב אותו..) קיצר אמרו לי שהם לא מחוברים טוב, מה אני אעשה ניסיתי כל דרך להכניס אותם כמו שצריך וזה תמיד ניראה אותו דבר אבל כשאני לוחץ הבעיה חוזרת... ורק אם אני לוחץ מהאמצע אז זה טוב כי באמצע יש איזון :-( עזרה? :'(
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! 8) יש לי מחשב Pentium 4 1.3Ghz GeForce2 32Mb 20GB Hard Disk 128RAM אלה נקודות קצת חלשות במערכת... קניתי את המחשב לפני שנתיים והייתי רוצה לדעת למה הכי כדאי לשדרג אבל לא במחיר הכי גבוה. הכיוון שאליו אני שואף הוא כזה: Pentium 4 2.0Ghz (אם בכלל אפשר לשנות את זה) Geforce4 128Mb TI או Radeon 9700 (מה המחיר הכי זול שאפשר לקבל על רדאון?) אני לא יודע כמה היום זה מקום סטנדרטי שמוכרים בHD וכמה זה עולה, אם מישהו יוכל להגיד לי אני אשמח... אני בעיקרון רוצה משהו כמו 60GB 512RAM - אם זה זול אפילו 768... ואם עוד ישאר לי משהו מכל זה אני רוצה גם עכבר אופטי שאין לי מושג כמה הוא עולה... אם יש לכם עוד הצעות יותר טובות, אני אשמח לקבל אותן ואת המחיר הסופי שלהן ואם לא אז בבקשה תגידו ל…
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה שפעמים באמצע משחק מופיע לי מסך כחול של תקלה הלכתי לטכנאי הוא החליף את הלוח וזה לא עזר והוא הוא שם לי כרטיס קול(במקום זה שעל הלוח) והתקלה מופיע פחות פעמים והיום המחשב עשה לי את התקלה כמה פעמים וגם ריסט כמה פעמים מה לעשות תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב, המחשב משמיע לי צפצופים והלד הירום מהבהב בהתחלה חשבתי שזה הספק כי ראיתי שהמתח של ה 3.3 וולט עומד על 3 וולט (שגיאה של 10 אחוז) ולכן החלפתי את הספק בספק אחר שיש לי פה.....וחשבתי שהבעיה נעלמה... ובכן מסתבר שלא......איך שאני מחבר דיסק קשיח לרייד הבעיה חוזרת.... אז או שהלוח דפוק (מה שיכול להיות) או שגם הספק הזה דפוק.... אבל לא נראה לי.....כי הספק הזה עבד יופי עם המחשב של אח שלי יש לי גם בעיה נוספת....יש לי פה סטיק זיכרון של 512 מגה שהתוכנה MEMTEST מראה שיש בו שגיאות ואילו כשאני שם את הזיכרון במחשב של אח שלי אין בעיות בכלל,חשבתי שהמחשב מריץ את הזיכרון בתזמונים נמוכים מידי אבל לא...ההגדרות זהות ועדיין יש בעיה מה שכן....על המחשב שלי הזיכרון עובד במהירות של…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאפשרת העברת קבצים על ידי חיבור שני מחשבים בכבל USB יש דבר כזה ???? ???
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זכרונות sd ram של חבר שלי עלולות לגרום ללוח האם האם הישן שלי בעיות כאשר אני יפעיל אותם עליו? אני לא יודע באיזה מצב הם. יכול להיות שרופים ויכול להיות שהם בסדר אבל האם הם עלולים לגרום קצר לבקר או משהו ?? לשריפה של משהו וכדומה.... ???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אני די מתבייש לפרסם את הבעיה הזאת מכיוון שהיא גובלת בטמטום גדול מאוד מצידי, ואף שקלתי לפרסם זאת בעילום שם, אבל עזרתי אומץ והחלטתי לצאת נקי. הסרתי מן המחשב כרטיס PCI בזמן שהוא היה דולק (הייתי מאוד, אבל, מאוד עצלן), וזה כנראה היה רעיון די גרוע - אך אני חושב שיצאתי בזול. כעת, המחשב מסרב לזהות את הכונן הקשיח שלי כ-Master (כן, ניסיתי לג'מפר אותו), וכאשר הוא מנסה לעשות boot המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש. אני חושב שזה קורה רק כאשר נעשה boot מהכונן הקשיח (אבדוק על bootable cd מאוחר יותר). >איפסתי את הגדרות הביוס > ניסיתי להפעיל את המחשב כאשר רק כ.מסך זכרון ומעבד מחוברים אליו. יהודים רחמו נס!!! :-*
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן, קיבלתי מחבר תיק מלא בדיסקים, שהיו בהם קבצים שהעתקתי למחשב שלי (סה"כ משהו כמו 90 דיסקים) אחרי שסיימתי להעתיק למחשב את הקבצים (תהליך שלקח שבועיים... עם הפסקות גדולות) , גיליתי שכונני הדיסקים שלי (סידירום וצורב, שבהם השתמשתי כדי להעתיק את הקבצים למחשבי) נעלמו מ"המחשב שלי", כשאיתחלתי את המחשב הכל חזר לקדמותו, אך מאז, מדי פעם אני מגלה שאחד מהכוננים נעלם לו מדי פעם, ולפעמים שניהם נעלמים, ולא תמיד RESTART עוזר, וצריך לכבות את המחשב ולתת לו "לנוח" זמן מה וכשמדליקים אותו אחרי מנוחה, אז הכל בסדר. יש לי WINDOWS XP PRO, לוח אם AOPEN AX63 PRO, פנטיום 3 550, 128 זכרון ראם, הצורב חדש (LG 40X12X40) והמחשב חוץ מזה מתפקד בצורה חלקה וללא בעיות. מישהו יודע מה ניתן לעשות על מנת לפתו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים אני חושב שאני יתן לכם עכשיו לעשות הרבה חשיבה.... זה הולך ככה , לפני שבועיים באמצע ששיחקתי GTA VC התמונה נתקעה אבל הרדיו של VC המשיך לפעול ולא פעל בלופים (משמע שהמחשב לא נתקע) לאחר מספר שניות (נגיד 15) המשחק שוב פעל כמו שצריך. ממה נובעת בעיה זו !? כל יום שאני משחק במחשב זה קורה לי לפחות פעמיים שלוש ואפילו יותר... אבל רק במשחקים חדשים כמו MIDNIGHT CLUB 2 GTA VC ועוד... המשחקים מגוף ראשון כמו Chaser לא קורה כלום והכל עובד כמו שצריך ! מה הבעיה? הקירור שלי בסדר גמור ואני בטוח שאין זו הבעיה בטמפרטורות של המערכת. מה יכולה להיות הבעיה? אין לי אוברקלוק כרגע ושום דבר.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קורה לי בזמן האחרון שמדי פעם כשאני שומע מוזיקה או רואה סרט אז פתאום מתחילות קפיצות כאלה בסאונד או בתמונה... זה כמו כשדיסק קופץ ויש דילוגים קטנים כאלה... :-[ המחשב עבר פורמט לפני כשבועיים וזה היה גם לפני, עשיתי איחוי לכוננים (אחד מהם נתקע באמצע כי הוא לא יכל לאחות את קבצי הוידאו הגדולים), סרקתי לשגיאות ואין כלום... מה הבעיה?? :-\ המפרט בצד :-X תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-