תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקלה הכונן מראה את הסימן של דיסק שהוא טוען אך לאחר מכן טוען שאין דיסק תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי שני זכרונות והמחשב שלי עובר נפילות נראה לי שהבעיה היא שבזכרון אחד יש CL2.5 ובשני CL3 יש מה לעשות?! הבהוב של מסך כחול והמחשב עושה ריסט (יש לי ויסטה אבל זה לא קרה לפני כמה ימים וכבר יש לי חודש ויסטה..) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד חדש של HP עם מערכת הפעלה WIN 10 ושמתי לב שהבהירות הכי גבוהה שלו עדיין חשוכה והצבעים לא אחידים מספיק (רואה הבדלים משמעותיים בין המחשב החדש לישן שלי שבו רואים הרבה יותר טוב עם בהירות גבוהה יותר) השאלה שלי היא אם יש דרך להגביר בהירות מעבר למה שיש במחשב / לשחק עם הצבעים שם ? תודה לעונים :)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים, הרכבתי אותו לבד בבית, ורציתי לעשות עליו בסוף כמה בדיקות. הבעיה היא שבבדיקה שאני עושה לו עם memtest הבדיקה נתקעת כל הזמן אחרי 3 וחצי דקות (קבוע) מערכת ההפעלה היא וויסטה אולטימייט.. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 IDE DVD ספק כח HEC 500TDT 500W אני מריץ את הmemtest דרך הדוס מדיסק.. יכול להיות שהוא נתקע בגלל מערכת ההפעלה? או שכנראה אחד הזכרונות דפוקים? קיצר מה לעשות??? בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד עם Windows XP Pro. כרטיס SCSI של Adaptec AHA-2940. צורב SCSI של Plextor CD Rom SCSI של Toshiba עד לפני כשבועיים לערך הכל עבד תקין. ללא שהתקנתי אף תוכנה, פתאום ה-CD Rom התחיל להיעלם מהמערכת מפעם לפעם ללא הסבר. הצורב עובד תקין כל הזמן. פניתי לפורום של מיקרוסופט. הציעו לי לעדכן את הדרייברים לכרטיס ה-SCSI מהאתר של Adaptec. עשיתי כך. זמן קצר לאחר מכן, ה-CD Rom נעלם סופית. כאשר אני נכנס לתוכנת הקונפיגורציה של כרטיס ה-SCSI (לחיצה על Ctrl-A) עם אתחול המחשב, אין כלל זיהוי של ה-CD Rom, בעוד שהצורב והסורק שלי (שגם הוא SCSI) מזוהים מיידית ללא בעייה. לא נראה שזאת בעיית דרייברים מכיוון שאין זיהוי אף לפני אתחול Windows. האם זאת בעיית חומרה? איך ניתן לאבחן זאת? כל עצה תתקבל בברכ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח חדש של אינטל DG33BU. ויש לי בעיה קטנה בחיבור הפנל הקדמי של האודיו (מיקרופון, ורמקולים) בחוברת של הלוח מופיע התרשים הבא : אך על החיבורים של המארז רשום דברים אחרים לגמרי כגון : OUT_R, OUT_L , MIC IN יש למישהו מושג כיצד מחברים אותם ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן, חיברתי למחשב הישן שלי הארד דיסק ישן SATA והוא גורם למחשב לקרוס מיד איך שהווינדוס עולה. חיברתי אותו בנוסף להארד דיסק אחר שיש לי שבו נמצאת מערכת ההפעלה. האם הארד דיסק מת לגמרי? יש סיכוי להציל דברים שהיו עליו?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אני נהנה לקרוא כאן תגובות מידי פעם. אז ככה! יש לי בעייה. הכל התחיל כש-XP התחיל להתקע. עשיתי יום אחד אתחול ומאז אני לא מצליח להחזיר את המהירות המקורית של המעבד. בהתחלה חשבתי שהמאוורר ישן ולא אפקטיבי, אז החלפתי למשהו רציני יותר. כיום המחשב רץ על מהירות של 1250MHZ במקום 1667MHZ. אם אני מרים בחזרה ל-1667, המחשב נתקע לי. המעבד הוא ATHLON XP 2000 והלוח הוא של GIGABYTE דגם NFORCE2 ULTRA 400 (משהו כזה) איך מתחילים לבדוק ? שמוליק
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
קניתי מחשב רק לפני חודש ומסך DELL והכל עבד מצויין. פעם אחת ניתקתי את כבל ה HDMI וחיברתי בחזרה ומאז המסך לא עולה. אני מקבל את ההודעה שאין שום מכשיר שמחובר למסך (ראו תמונה). החלפתי כבל ולא עזר.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר על הHTPC במפרט בצד הוא פתאום לא עולה ואין שום תגובה ממנו. פירקתי את הכל חוץ מכרטיס מסך זיכרון ומעבד ועדיין אין שום תגובה מהלוח (לא תצוגה ולא צפצוף ) הוצאתי את הזכרונות ויש צפצופים של חוסר זיכרון אבל הבעיה היא שהזכרונות עובדים טוב וגם סטיק של OCZ 2GB שעובד טוב מאוד לא נותן ללוח לעלות. ניסיתי גם לפרק את כרטיס המסך ולהישאר עם המשולב אך ללא הצלחה. יש לציין שהקבלים ליד המעבד נפוחים. אני מאמין שזה הלוח , עוד רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, המחשב לא מזהה את המצלמה (canon powershot) ואייפון 4. כן מזהה דיסק און קי. ניסיתי חיבורי usb בחזית ובגב המחשב הוא עושה צליל של חיבור, אבל לא פותח חלון, ודרך "מחשב שלי" גם לא מזהה. במחשב אחר הם כן מזוהים. מערכת הפעלה: וינדוס 7 מישהו? המון תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
בחלונות כול הכוננים מופיעים סהכ 3 כוננים SSD וכונן M.2 העתקתי את מערכת הפעלה לכונן M.2 בביוס ב BOOT מופיע WINDOWS BOOT MANGER ומתחת כונן עם מערכת הפעלה SSD כיצד ניתן לראות את שאר הכוננים בכדאי שאוכל לעלות מכונן M.2 תודה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכם. בזמן האחרון נתקלתי בבעיה שממש אבל ממש מעצבנת אותי: לאחר הפעלת המשחקים שלי במחשב ותחילת המשחק אצמו, המחשב חווה יציאות לא מבוקרות מהמשחק. זה יכול לקרות תוך 20 שניות מתחילת המשחק או אחרי חצי שעה של משחק. קורה לפעמים שהמחשב קורס ויש מסך כחול, אבל לאחר מכן הוא מופעל מחדש. הבעיה מתרחשת במשחקי רשת ומשחקים שלא עובדים איתה (פרוץ). אני מפעיל את המשחקים ברזולוציה גבוה (1920X1080) אבל מוריד בכמות האפקטים. לאחר שהתחילה לי הבעיה הורדתי ברזולוציה, אבל זה היה לחינם. מפרט המחשב: מעבד I5- 750 TRAY עם קירור של COLERMASTER (לא זוכר דגם) זכרון של OCZ 4G כרטיס מסך GAINWARD NVIDIA GTS 250 1G ודיסק קשיח של 500G. משחקים שאני משחק: Battlefield Bad Company 2 (מקורי), Civil…
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
החלטתי שאני מסוגל להרכיב מחשב לבד (טעות), קניתי את הלוח אם asus p5b vm se ויש לו כרטיס מסך מובנה של אינטל שלא מספק אותי, החלטתי לחבר לו את הג'יפורס שהיה לי, אבל עכשיו המחשב לא מזהה בכלל שמחובר אליו כרטיס כלשהו, עם מישהו מכיר את הבעיה הזו, או יודע איך לפתור אותה (אולי לא סידרתי משהו בביוס או ג'מפר על הלוח), בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי חברה בימים האחרונים, לעיתים כאשר אני מקליד במקלדת, או שלוקח כמה שניות עד שמופיע מה שהקלדתי או שלא מופיע. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים, מדובר על לפטופ של דל, חפרתי בכל מקום כדי למצוא דרייבים לDEVICE שכרגע מופיע לי כUNKNOWN בDEVICE MANAGER. עד שהתייאשתי וביצעתי פירמוט - לאחר הפירמוט נוכחתי לראות שעדיין אותו דרייבר לא מזוהה בDEVICE MANAGER. מדובר על איזשהו רכיב USB. אודה מאד אם תוכלו לעזור. מצורף צילום מסך של הDEVICE. מדובר על Windows 7 X64
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כשאני מנסה להדפיס עם המדפסת Z33 שלי בWIN2K היא מעביר את הדף ומזיזה את הראש כאילו היא מדפיסה אבל בעצם כלום לא יוצא על הדף - ניסיתי גם צבעוני וגם ש.ל המדפסת לא הדפיסה ככמה חודשים - אבל נשאר מאז דיו שם .. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא רואה את האפשרויות בלשונית adjust desktop size and position ,פעם ראיתי ועכשיו לא יודע מזה הבאג הזה..
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לוח Z68, לא מזמן גיליתי על טכנולוגיית SMART RESPONSE, ניסיתי לשנות לRAID והוא פשוט לא נותן לי. מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסטרטים כל הזמן. רק מצב IDE עובד.... מה עושים? לוח תקול או מה? תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של אסוס כבר שנתיים. והוא מחובר למסך חיצוני דרך חיבור ה HDMI. לפני שבוע באמצע שאני על על המחשב המסך החיצוני החשיך. חשבתי שאולי המסך החיצוני מת (כי הוא כבר הרבה מאוד זמן אצלי ) ניסיתי לחבר את הלפטופ לטלוויזיה בסלון (LCD של LG בת שנה) בעזרת חיבור ה HDMI . המחשב מראה סימנים שהוא קולט את הטלוויזיה (המסך נכבה ונדלק בלפטופ) אבל הטלוויזיה רושמת שאין אות. בדקתי מה קורה עם הקול של החיבור. שמתי שיר בלפטופ ופתחתי דרך ה control panel את הבקר של הקול.... והוא מראה שהמחשב מחובר לטלוויזיה ושהוא ברירת מחדל ושהוא שולח נתונים לטלוויזיה.... הבעיה שאין שום קול שיוצא מהטלוויזיה. מה עוד אני יכול לעשות?? יש מצב שהחיבור נישרף??
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שאלה נתונים: יש לנו מערכת הפעלה X32, (ידוע שהמערכת יכולה לנצל עד ל 3GB של RAM) יש לנו גם 8RAM (בעזרת 4 כרטיסים של 2GB האחד) עובדה: מאחר ויש לנו מערכת הפעלה X32 ומכסה של 8GB RAM, אנו יודעים שרק 3GB יהיה מנוצל. השאלה הנשאלת היא: האם משחקים המותקנים על מערכת הפעלה X32 , יהיו יכולים לנצל יותר מ3GB של RAM? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , קניתי לדוד שלי את הלוח הנ"ל + מעבד I3 540 אחרי שהתקנתי אותו המחשב לא נדלק אמרתי בטח הביוס ישן הבאתי מעבד I5 הדלקתי את המחשב הכל עבד בסדר איך שהחזרתי ל I3 המחשב עושה צפצוף אחד ולא מופיע כלום על המסך http://processormatch.intel.com/CompDB/SearchResult.aspx?BoardName=DP55WB פה רושמים שהלוח תומך אבל בפועל גם אחרי עידכון ביוס שום דבר לא קורה המסך לא נדלק רק שומעים את ה"ביפ" שהוא נדלק ואחר כך לא קורה כלום למישהו יש רעיונות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק ניד פור ספיד ראן ושאני מפעיל אותו יש לי הודעת שגיאה של קובץ KERNEL32.DLL והבנתי שהקובץ הזה זה בעיה נפוצה. עכשיו השאלה שלי זה האם יכול להיות שהשגיאה של המשחק זה בגלל שיש לי וינדוס XP והדרישות של המשחק זה ויסטה ומעלה או שזה לא קשור
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים התחדשתי במחשב חדש Intel Q6600 Sapphire HD4850 2GB Ram OCZ Reaper PC2 8500 5-5-5-@2.1-v(יש לציין שאני משתמש רק ב- 1Gb אחד מתוך ה- 2 כי Stick אחד היה גורם לי לתקיעות כל הזמן ונמצא דפוק ב- Windows Memory Diagnose -סוג של MemTest. Gigabyte EP43-DS3L בכל מקרה, ניסיתי כבר כמה משחקים כמו Crysis,FarCry2 וכולם עבדו מצוין, שיחקתי בהם כמה שעות ולא היו לי שום תקיעות והמשחקים עבדו מצוין. אח"כ ניסיתי להתקין את GTA IV ו- Call Of Duty :WaW והמחשב היה ממש נתקע לחלוטין באמצע ההתקנה של כל אחד מהמשחקים. בזמן שהוא התקין את המשחק העין שלי כל הזמן הייתה על הטמפרטורה וכמות צריכת הזיכרון וכולם היו במצב מצוין. (40 מעלות למעבד ו350MB Ram בשימוש) אני די אובד עצות בעניין …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-