תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
לפני שאני פותח משחק המחשב שלי מהיר וטוב הכול נפתח במהירות וכו...אבל כשאני פותח משחק ולאחר מכן אחרי זמן מה של משחק המחשב נהיה איטי וזה נורא מעצבן. עזרא בבקשה אלו המהירויות של הדיסק שלי הזיכרון שלי:kingston 8gb ddr 4 2133mhz תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי פורטים בראוטר עבור משחק מסויים. בדקתי שאין חסימה של הFirewall גם. לאחר בדיקה, אני מגלה שאף פורט שאני פותח בנתב, לא נפתח בפועל. מישהו יודע מה יכול לגרום לכך ומה ניתן לעשות , ייתכן שזה הספק חוסם את כל הפורטים?
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני חיברתי את המצלמה החדשה שלי למחשב אחרי שהתקנתי את הדרייברים הדרושים והמחשב לא קולט את המצלמה וכותב לי NOT RECOGNIZE להתקן שאני מחבר מה עלי לעשות??
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לרעיון לפתרון אני רואה הספריות בדיסק החיצוני כולל תיאור הקבצים והפרטים אולם המחשב (ניסיתי בכמה מחשבים) לא מצליח לקרוא את הקובץ עצמו אלו קיבצי סרטים ואו תמונות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה של ריסטים חמורה במחשב , המחשב פשוט מחליט על דעת עצמו לעשות ריסט לבד ..כל איזה 8 שעות הוא עושה ריסט ולפעמים ריסט אחרי 3 דקות אחרי שהוא עלה .. עכשיו סיפרו לי שיהיה מסך כחול ולרשום קוד תקלה ואז יפתרו לי את זה .. שהגעתי למסך הכחול היו שמה איזה 4 קודים לא ידעתי מה לרשום .. אני רוצה לדעת אם מישהו נתקל גם בדבר כזה ומה הוא עשה .. והאם זה יכול להגרם מבעית תוכנה או מספק או מזכרון תקול .. ממש מבקש עזרה זה נהיה בלתי נסבל הריסטים האלו ..
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מה השיטה הנכונה לקבוע כי ספק נשרף או לוח או שניהם. האם חיבור ספק שמיש ללוח מקולקל יכול לגרום נזק לספק , אניי מניח שחיבור לוח תקין לספק מקולקל יכול להסתיים בלוח שרוף. אפשר הסבר קצר על הנושא.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האלן יש לי מחשב חדש עם זיכרונות G.Skill 4GB Kit Ripjaws DDR3 PC3-1333 7-7-7-21 1.5v מעבד I5 לוח אם GIGABYTE UD3 בתחילת התקנה של מערכת הפעלה הופיע מסך של תקלה בזיכרונות MEMORY_MANAGEMENT הרצתי MEMTEST ויש המון תקלות הגיוני שזיכרון פגום או בעיה עם מתח? תודה
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה שקורה לי במשחקים.. כאשר אני מפעיל את המחשב ונגיד ניכנס למשחק מסויים כמו NFS CARBON המשחק עובד בסדר.. כמו שהוא צריך לעבוד. אבל נגיד כעבור 3 שעות ממועד הדלקת המחשב כשאני ניכנס לאותו משחק, המשחק עובד יותר מדיי מהר, כמו שנגיד רואים סרט ולוחצים על הכפתור קדימה בנגן והסרט עובר ממש מהר אז ככה רואים אצלי במשחק... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה.. תודה רבה לכולם..
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי עובד על מערכת הפעלה windows 7 home basic. המחשב עובד מצוין..אך כאשר אני מכבה אותו או עושה ריסטארט הוא מתחיל לעלות כרגיל, ולאחר מכן מופיע תקלה במסך שחור שמציע לי להמשיך להפעיל את הווינדוס כרגיל או לבדוק מה הבעיה...(בעזרת החיצים במקלדת ובנוסף 25 שניות לבחירת המשך..)כאשר אני בודק מה הבעיה אין בעיה והווינדוס מתחיל את עצמו..ובמסך טעינה הוא נתקע-פשוט טוען שעות במקום 15 שניות בערך.....וגם אם אני מפעיל אותו בלי פתרון הבעיות הוא נתקע...לאחר 3 שעות של משחקים עם המחשב הצלחתי לעלות אותו ..וישר באתי לכאן לכתוב על הבעיה...האם אני צריך להכניס דיסק של ווינדוס 7 ולעשות repair? חייב את עזרתכם..תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב.יש לי פנטיום 3 866 . כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לעשות לו לפחות 4-5 פעמים RESTART עד שנדלק לי המסך.יש לי כרטיס מסך 8M פשוט ( ניסיתי גם עם כרטיסי-מסך אחרים) והתופעה קיימת כל הזמן.שהמחשב כבר דולק ואני עושה לו הפעלה מחדש אין שום בעיות.הבעיה היא בהפעלה הראשונית.בדיקה עם NORTON UTILITES לא מראה שיש בעיות עם הבורד או הכרטיס מסך. מערכת ההפעלה שלי WINME. אשמח לקבל עזרה. ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס 6800. רציתי לפתוח את הצינורות שלו וראיתי שיש לו דרייבר נורא ישן. התקנתי דרייבר חדש, שיחקנו 3 דקות ופוף! נשרף הספק והקפיץ את כל הבית... אני לא מאמין שיש קשר. מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני לא יודע אם אני בפורום המתאים אז אם לא תסלחו לי. בכל אופן היום קניתי כרטיס מסך של NVIDIA ה-8600GT. כמה שידוע לי זהו כרטיס מספיק חזק להריץ את המשחק MOH AIRBORNE. אך משום מה שאני מפעיל את המשחק אני רואה כמו הפרעות במשחק מעין ריבועים ירוקים קטנים (צרפתי תמונה). האם יכול להיות שזה ספק חלש 300W (כמה שידוע לי)? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי לכולם לא הצלחתי לפתוח את הקבצי הMINIDUMP אני אשמח לעזרה ממישהו שכן יכול לפתוח אותם תודה שגיב נ.ב הריסטים קורים על מחשב חדש שהרכבתי ואני אצרף את רשימת החלקים שבהם השתמשתי(אולי זה יעזור) לוח ABIT AL8 מעבד פנטיום 820 כרטיס מסך ALBATRON GFORCE 6600GT DDDR SAMSONG 512 X2 WD HDD SATA2 160 GB וצורב DVD LG [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בעיה רצינית במחשבים ואני חייב גיבויים דחופים החברה הזאת טובה?? http://qosit.co.il/backup/
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן סיגייט באראקודה 1 TB שהוצאתי מהמק של הבת זוג שלי ואני מעוניין לפרמט אותו ככה שאוכל לעבוד איתו על ה PC שלי . הרצתי DISK PART ועשיתי CLEAN לכונן , ברגע שאני נכנס ל COMPUTER MANAGMENT אני מקבל הודעות שגיאה לגבי הכונן ואני לא מצליח לעשות לו יוטלייז . אני מפספס משהו בתהליך? בגדול נשמע שהכל דיי פשוט . אשמח לעזרה, תודה .
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי במסגרת אחריות לוח חדש מדגם z68x–ud7 במקום הלוח במפרט בצד שזה לדיץי שיפור חחח אבל בגלל שזה לא אותו לוח אז המערכת לא עולה ומציגה קוד 0x0e בווינדוס 8.1 אני חייב לפרמט או שיש לדרך לעלות את המערכת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, הופיעה לי הודעה בפתיחת המחשב - " אין אפשרות להפעיל את התכנית מאחר ש DAQExp.dll חסר במחשב שלך." איך מסירים את ההודעה הזו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא בטוח שזה הפורום הכי מתאים אבל לא ראיתי מתאים ממנו לשאלה על ניקוי מסך מחשב. אחרי כמה שבועות מתחיל להסתמן הצורך להסיר כמה כתמים ושאלתי היא אם מטליות של Dr Byte הזולות הספוגות בתמיסה אנטי סטטית יכולות לעשות את העבודה או רק לגרום נזק. כתוב עליהן שאינן מתאימות למסכי כרום, למה הכוונה? יש לי מסך 19" של PROVIEW.
-
- 32 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי זכרון 256 PC2700 PMI במחשב קניתי חדש KINGSTONE 512 PC3200 וחברתי את שניהם ושצריך להיות התעינה של הויינדוס הוא עושה לי משהו ללחוץ R ושאני לוחץ הוא עושה ריסט מה אני צריך לעשות זה קשר לויינדס או משהו?? דרך אגב : עכשיו ניתקתי תזכרון 256 (הקודם שלי) והמחשב פועל.
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הי כולם, מעניין אותי לדעת אם רק אני חווה מלא דברים מציקים ומעצבנים לאחר התקנה של גרסה 1909. יש כמה דברים הזויים שהחלו לקרות רק בגרסה זו: 1. כשמתקבלת הודעה בוואטסטפ, מופיע פופאפ שקופץ ממרכז ההתראות שליד השעון, אבל כשלוחצים על ההתראה כלום לא קורה. בגרסה הקודמת זה פתח את האפליקציה והשיחה הרלוונטית. 2. פונטים בעברית מופיעים לי פתאום כמלבנים ריקים. זה קורה ב- Premiere pro עם כל פונט שהוא לא פונט עברי. זו לא היתה ההתנהגות בעבר (אז הופיע הטקסט בעברית באיזה פונט גנרי). גם foxit reader מחליף לי באופן שרירותי אותיות מסויימות במלבנים (גם בהדפסה במדפסת וגם בהדפסה כ- PDF), למרות שעל המסך הטקסט נראה תקין. לא ברור בכלל וגם התופעה מסתדרת לאחר restart למחשב. נראה כאילו י…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מע' הפעלה ווינדוס 7. כאשר מעביר מסמכים בקופי-פייסט או גרירה בין תיקיות - נתקע לשניות ארוכת וחלון הפולדר נהיה שחור עם כותרת חלון "לא מגיב". אותה התקיעה קוראת כשמשנים שם למסמך.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב לביצועים נמוכים במיוחד של המחשב במשחקים של fps ובקריסות של המחשב. כאשר קריסה מתרחשת המסך מציג no signal והמחשב נשאר פועל עם סאונד, לכן חשבתי שיש בעיה בכרטיס מסך , בדקתי אותו עם התוכנה occt והבדיקה מקריסה את המחשב בדרך שאמרתי. בנוסף לבעיה הזאת הטמפרטורה של המעבד גבוהה מהרגיל , מגיעה ל 70 מעלות בשימוש פשוט בגוגל ול 100 מעלות בעת משחק פשוט. מה ניסיתי: עדכון דרייבר של כ.מסך / שימוש בגרסא יישנה יותר של דרייבר. ניקוי אבק מהמחשב - להוריד טמפ. המפרט שלי: הציעו לי משחה טרמית למעבד , אבל עדיין אני צריך עזרה בקריסה של הכרטיס מסך בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE B450 AORUS M, ויש לו שתי יציאות וידאו: DVI ו-HDMI. המעבד שלי הוא AMD Ryzen 5 3400G With Radeon RX Vega 11 Box אם זה רלוונטי. השתמשתי זמן מה ביציאת ה-DVI, ועכשיו רציתי לחבר מסך נוסף עם ה-HDMI (למסך שיש לו רק Display Port ו-DVI, אז משתמש בכבל של HDMI ל-DP), אבל למרות שניסיתי שני כבלים שונים, המסך מסרב להציג את המחשב, והמחשב לא מזהה שמחובר אליו יותר ממסך אחד. (את האחד עם ה-DVI הוא מזהה מצוין) ניסיתי להסתכל אם יש הגדרות רלוונטיות ב-BIOS ולא מצאתי כלום, וגם אחרי שהתקנתי את AMD Chipset Driver 19.10.16, לא ראיתי כלום בתוכנת הניהול שהותקנה עם הדרייברים. אציין שניסיתי להחליף כבלים ל-3 כבלים שונים (ייתכן שכולם לא תקינים…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום כולם! יש לי מחשב בן בערך 7 שנים שיש עליו את הכרטיס מסך Redon 9700 המחשב הנייח לא ממש משמש אותי פרט להורדות וגיבויים לכן אני לא צריך מחשב עם כרטיס מסך חזק יותר בכל מקרה היום שהדלקתי את המחשב ראיתי את המסך הבא (תמונה מצורפת) הבעיה שאני לא מצליח להבין אם זאת בעיית דרייברים או בעיית חומרה או בעיית ווינדוס ואני אפרט למה הקושי דבר ראשון מותקן לי ווינדוס 7 אז אולי יש שם איזה באג או בעיה שלא שמעתי עליה דבר שני שאני מעלה את המחשב במצב בטוח (Safe mode) אז הכל בסדר ועולה הקטע הוא שאני לא מצליח למחוק או להתקין מחדש את הדרייבר של ATI הוא נותן לי שגיאה ופרטי השגיאה הם: Failed to load detection driver אוקיי אז אלה הפרטים אני אשמח לנדב עוד פרטים במידת הצורך תודה! [attachment deleted…
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מצו"ב הטמפרטורות של הרכיבים במחשב שלי כפי שנמדדו ע"י HWMONITOR שמתי לב שהטמפרטורה של הכרטיס מסך מתקרבת ל60 מעלות. האם מדובר בטמפרטורה גבוהה מדי העלולה לסכן את שלמותו של הכרטיס? יש לציין שלאחרונה היו לי בעיות עם הכרטיס מסך. למרות שהוא נמצא בידי רק כחצי שנה המאוור של הכרטיס השמיע רעשים מטרידים, וכאשר נשלח לבדיקה בחנות נאמר לי שהדבר נובע מOVER CLOCKING שנעשה עליו בלי רשותי אז... האם יש לי סיבה לדאגה?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-