תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
קיצר חיברתי את הכרטיס מסך החדש שקניתי ושאני מדליק את המחשב זה רושם לי משהו באדום שהוא לא מצליח לקלוט אותו וחיברתי אותו מצוין והכל! מי שלא יודע על איזה כרטיס מסך אני מתכוון הנה הכרטיס: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=247&grp=3 ד"א זה עוד לפני שהוינדוס והכל עולה ישר אני מדליק אותו ואני מקבל את ההודעה בצבע אדום וזה מהבהב ועושה רעש מהמחשב יעני פים פים פים...
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב יחסית ישן. P4 2.4GHz, ולוח אם אינטל מסידרה 845. לפני שנה הוספתי זיכרון 512 ל-256 הישן שהיה לי, ולפני חצי שנה הוצאתי את ה 256 כי הוא התקלקל. אגב, הלוח אם תומך במהירות זכרון עד 333 והכרטיס שקניתי הוא במהירות 400~. לפני מס' חודשים שמתי לב שלפעמים המחשב פשוט נתקע: מצב freeze, לא מגיב לשום דבר כולל מקלדת ועכבר, והדרך היחידה להוציא אותו מזה זה ע"י ריסטרט מהכפתור בלבד. הוא יכול להתיקע באמצע עבודה/סרט, ולפעמים הוא אפילו לא עולה (כלומר נתקע עוד בדרך...) אני חשבתי שמדובר בבעיה של זיכרון או לוח אם. כדי לנסות לבודד את הבעיה פשוט הוצאתי את הזיכרון לפני מס' שבועות והחזרתי אותו לחריץ השני שבלוח אם. לשמחתי העסק עבד טוב ולא נתקע וחשבתי שהבנתי שהתקלה כנראה בחריץ הספציפי של הל…
-
- 10 תגובות
- 5k צפיות
-
-
האם צריך לחבר [glow=red,2,300]גם[/glow] את הקונקטור לשקע המסומן בתמונה????? מה שם החיבור הזה ולמה הוא נועד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס איקס פי בלי דיסק,איך אפשר להעתיק את המערכת ההפעלה הזו ולהתקין אותה במקרה חירום שהמחשב יקרוס..?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה הארדיסק וספק , ההארדיק ממש רועש - מעין קליקים אבל רק אצלי (ניסיתי אצל חבר וזה לא עשה בעיות ) האם ספק בעייתי יכול לגרום להארדיסר להרעיש? ועוד דבר הסתכלתי על הצד האחורי שלו וראיתי שנראה כאילו יש שם בלאי או משהו (מעין צבע חום על המוליכים)זה סתם נדמה לי ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
לא הבנתי מה זה USB2.0 מה זה,זה חדש? מה זה עושה עוזר במשהו?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבאתי מחבר כרטיס טלויזיה של חברת life view ואין לו את הדרייבר עכשיו אני לא יודע את הדגם של הכרטיס איך אפשר לדעת את הדגם של הכרטיס טלויזיה? ונכנסתי לאתר של life view הורדתי את כל הדרייברים ואף דרייבר לא מתאים יכול להיות שהורדתי דרייברים לא מתאימים נ.ב הכרטיס עצמו בצבע כתום כזה חום כזה זה לא כרטיס חדש! ואיי מי שעוזר לי גדוללללל !!!!!!
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי היום כונן קשיח ומערכת ההפעלה זיהתה אותו אבל אין לי כונננים ....אמרו לי שצריך לייצר אותם אבל איך??..
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
Windows לא מכבה את המחשב היא רק עושה ריסטרט. לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-HD3H-B3 מ. הפעלה: Windows 7 SP1 ספק: FSP 600W SILVER מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
google chrome נסגר כל כמה דקות,כל הבדיקות והנסיונות וביצוע העצות מהרשת לא עוזרים כולל הסרה והתקנה מחדש של גוגל כרום אני מצרף קובץ:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במחשב עם מעבד E2180 וכרטיס מסך 8800GT , מערכת הפעלה וויסטה. המסך מראה "שלג" מעין פסים אלכסוניים ותמונה מרצדת (כמו טלוויזיה שלא קולטת תחנה) חשוב לציין התמונה הבעייתית קיימת כבר כשעולה הBIOS ולא רק כשמתחיל ווינדוז. המסך והכבל DVI בסדר גמור (עובדים במחשב אחר) היה במחשב אנטיווירוס נורטון , אני מציין את זה כי ווירוס הוא לדעתי אפשרות (אבל אני לא מתיימר להבין) לשום רכיב במחשב לא בוצע אוברקלוקינג. מה יכול לגרום לזה? ויותר חשוב איך לתקן? מדובר במחשב שהיה שלי כמעט שנתיים ועבד מעולה, ללא שום תקלה, העברתי אותו להורים שלי כשקניתי חדש לפני חודש. אין צורך לציין שהם לא משחקים במשחקי מחשב ולא שינו שום דבר (לפחות לא במודע). אמא שלי חושדת שזה קשור להשתלטות מרחוק שביצע עובד של בזק על …
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי איך אני יכול לדעת אם שני מוצרים שמחוברים גורמים לבעיות בגלל תדרים דומים? מדובר ב-adapter שמתחבר ב-USB לצרכי גלישה באמצעות וואי פיי ובסט של מקלדת ועכבר שמחוברים באמצעות דונגל. מאז שחיברתי את ה-adapter אני חווה לאגים ולעיתים המקלדת פשוט לא כותבת את מה שאני לוחץ עליו. אציין שגם אחרי שאני מנתק את ה-adapter הבעיות ממשיכות (לפני שחיברתי את ה-adapter בפעם הראשונה, לא היו לאגים). בחנות אמרו לי שיתכן וזה נובע מבעיה של התדרים. עריכה: זה נבדק עם שני סטים של מקלדת ועכבר שיש להם (שניהם בעלי דגם זהה).
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
- 2 followers
-
-
הקדמה: כמובן שלא חייבים לענות על כל השאלות, כל עזרה תבוא בברכה. 1: נמאס לי! למה יש דברים שכל פעם עולים לי עם המחשב ? ) יש דרך לגרום להן לא לחזור לתמיד? (הלכתי ל MSCONFIG או ל STARTUP(שהפך למיותר) והסרתי כל פעם תוכנות כמו LEXMARK ALL IN ONE, QUICKTIME, REAL PLAYER וכל פעם הן מצליחות לחזור. ניסיתי להגדיר בתוכן שלא יעלו עם הWINDOWS אבל לשווא, כל פעם שאני מפעיל אחת מהן אז היא חוזרת לרשימה. ה LEXMARK עולה תמיד בלי קשר לכלום 2: FIREFOX2- למה באתרי אינטרנט יש לי סמן הכתיבה מהבהב כאילו שזה מסמך WORD? מעצבן. 3:IE - מכירים את זה שבשביל ללחוץ על ישום JAVA אז קודם כל צריך ללחוץ פעם אחת בשביל לעשות לו ACTIVATE ורק אחרי זה אפשר ללחוץ עליו ולהפעיל אותו? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום מדר…
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כל פעם שאני ניכנס למשחק אחרי 5 דק' בערך המחשב נתקע ונכבה לי המסך( לא עושה ריסטרט)... אבל המארז ממשיך לעבוד כאילו לא קרה שום דבר... משהו אולי יודע מה הבעיה? זה ממש מטריף אותי ... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לפני כשבוע נרכש מחשב עם לוח אם gigabyte h61m-ds2 rev 4.0 והותקנה מערכת הפעלה 32 win 8.1. עד לפני יומיים הקול עבד ופתאום ישנו איקס על הצלמית של הקול ובמנהל התקנים ישנו סימן קריאה על הדרייבר. ניסיתי להתקין את כל הגירסאות של הדרייבר שקיימות באתר של גיגהבייט ושם דבר לא עוזר. מה עושים במצב כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב עולה שומעים את הצליל של הוינדוס אבל אין תצוגה הנורה על המסך דולקת מה לבדוק?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים במחשב שהם זוג, ואחד מהם התקלקל והשני עובד כרגיל וקניתי מחשב חדש ומותקן בו מערכת הפעלה של windows 7 והרמקולים לא עובדים משום מה (חיברתי לחיבור הירוק גם מאחורה וגם מקדימה)..... מה לעשות האם נראה לכם זה בעיה במחשב או לא כי חיברתי אחרי את הרמקולים למחשב אחר וזה עבד מה לעשות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שכל הזמן ה SVCHOST ב 100 אחוז ואז המחשב לא זז ולוקח כמה דקות להשתחרר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולכם! בזמן האחרון אני לא יודע מה קרה ל-HARD DISK שלי! אתאר לכם את התמונה: אני מוריד בעזרת E-MULE ו-LEECH סרטים וכל מיני קבצים , ההורדה היא בו זמנית וכמטבן אני עושה עוד משהו או שצורב דיסק או הופך קובץ של AVI ל-MPEG. אחרי יום יומיים של עבודה כזאת הHD שלי מהתחל את עצמו ומפסיק לעבוד נותן שגיעה כזאת!: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER ולא יודע למה הHD שלי לא מזדהה על ידי המירכת??? מה עלי לע :-[שות !!!! :AR15: תודה רבה לכל אחד שעונה, Intelee1! P.S.: תגידו לי גם בבקשה מי שיודע אונתקל בבעיה שכזאת: PX-M04: HOOKING BOOT****** INTERRUPT עוד משהו H18 ....????? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
הייתי בטוח שהוא כבר ישן אז קניתי חדש וראיתי שהתופעה חוזרת, כאילו קשה למחשב להתמודד עם פעולה ככ פשוטה, לא יודע מה קורה אשמח לעזרה.
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
התחדשתי בלוח gaming x b760 וחיברתי הכל, בביוס הלוח מזהה את הכונן הישן שלי )סאטא) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, חלונות 10 אבל כלום לא עולה. כשאני מנסה לבחור אפשריות בboot order הוא כותב שלא נמצאות שום אפשרויות. חוץ מהכונן הנל יש עוד כונן סאטא עם מערכת הפעלה חלונות 7 ועוד כונן m2 ריק שעליו אתקין בעתיד מערכת הפעלה חדשה. את שלושת הכוננים הלוח מזהה. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
קורה תמיד בתחילת העובדה עם הנייד שהדף לא מגיב כשאני מנסה לגולל , האם יש פתרון לעניין? אשמח לעזרה, תודה אבי.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל והמאוורר שלו התחיל להרעיש, הבנתי שלהשיג כזה מאוורר להחלפה זה די מסובך ולא כלכלי, ראיתי שבגרסה שאינה ה DELUXE הוא מגיע ללא מאוורר כלל. האם ניתן להפעיל אותו ללא מאוורר, איך אפשר לדעת טמפרטורה של הכ.מ, גם אם אפעיל ללא מאוורר זה לא יהיה בזמן משחק שאז כמובן מי בכלל שומע את הרעש שלו
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום לךא ידעתי איפה לפרסם את זה אז שאלתי פה. עכשיו הדלקתי את המחשב והמסך שלי נהיה כהה מאד לא שום סימן מפתיע. חיברתי את המסך הישן והכל מופיע בסדר...אז ככל הנראה המסך הוא הבעיה... יש עדיין אחריות הדגם הוא BENQ FP222W מה יכולה להיות הבעיה? אני רק אצין שזה לא בעיה בבהירות או משהו כי עשיתי מקסימלי ועדיין לא עזר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק מקורי של מערכת הפעלה ווינדוס 7 שקבלתי ביחד עם המחשב הנייד שקניתי ב KSP האם אפשר להשמתש בדיסק הזה על מחשב אחר שאין לו מערכת הפעלה ?
-
- 25 תגובות
- 4.3k צפיות
-