תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
יש לי מפרט יחסית טוב. מעבד E8400 וכרטיס מסך 9600GT 1GB. והוא התחיל לקרוס לי במשחקים בזמן האחרון. זה לא קרה לי לפני. זה כאילו מראה שהמסך לא עובד אבל המחשב כן ואני לא יכול לעשות איתו שום דבר. זה קורה לי גם במשחקים חזקים כמו CRYSIS וגם במשחקים יותר ישנים. מה אני אמור לעשות?
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק אחד של WD ששימש אותי עד עכשיו ועליוי מותקנת המערכת הפעלה עם כל הקבצים והדברים האחרים שלי. הבאתי הרד דיסק אחר (סיגייט משומש אבל עובד) שיחובר בנוסף לישן שלי. יש כבל שיוצא מהלוח אם ובקצה שלו מחובר ההרד דיסק המקורי עם המערכת הפעלה (ה-WD). חיברתי את הסיגייט למחבר האמצעי בכבל (אני חושב שזה נקרא SLAVE) וכשאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני להכניס דיסק BOOT לכונן הקטן. ניסיתי לחבר את הסיגייט לבד ואז עולה לי מסך שחור ששואל אותי איך להפעיל א הווינדוס (safe mode, normally, last good known...) כשאני מחבר רק את הWD הכל עולה כרגיל. מישהו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 גיגה זיכרון אבל הוינדוס טוען שרק 1.87 גיגה זוהו. יש פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לא מצליח לפרמט כונן קשיח, אין עליו וינדוס.. ניסיתי דרך הוינדוס, ניסיתי דרך פרטישין מג'יק, ללא הועיל.. הוא פשוט אומר שאין אפשרות לבצע פירמוט תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי,קודם כל קבלו צל"ש על התוכן המעניין והעדכונים המרהיבים שהצוות מעיף פה.. כל הכבוד!! אני עוסק בתחום הרבה ואני אשמח לשתף אתכם בידע שלי, לעזור ולתרום לקהילה. ולעניינו: יש לי שני הארדיסקים, אחד 160 GB מחובר דרך כבל SATA והשני 80 GB מחובר דרך IDE, כאשר אני מחבר את שניהם,ומגדיר אחד מסטר ואחד סלייב הוא מעלה אותם, ונותן לי הודעה: F1 TO RESUME אני מבין שיש פה בעיה בביוס אבל כשאני נכנס לשנות משהו אני לא נתקל בבעיה הכל כמו שצריך.. מה יכל להיות? נ.ב לפעמים הוא בכלל לא מזהה לי את ה 80 GB !!ושאני נכנס לביוס, וסלוטים הוא פתאום מראה לי אותו
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מסוג DELL latitude E6500 חדש, אשר ניסיתי לחבר אותו לכונן חיצוני 3.5 מסוג prectiege iomega בנפח של 320GB. משום מה המחשב הנייד לא מזהה את הכונן, ולאחר חיבור של הכונן הנייד למחשב יש בעיה בחיבור של DOKים אחרים לכל היציאות, המחשב לא מגיב כראוי ולא ניתן לכבותו דרך הווינדוס, אלא רק בלחיצה על כפתור הכיבוי. יש לציין ש DOKים אחרים עובדים דרך כל 4 חיבורי ה USB של המחשב ואין בעיה איתם, אלא כאמור לאחר שאני מחבר את הכונן החיצוני. כאשר ניסיתי לחבר את הכונן החיצוני הזה למחשבים אחרים הוא עבד ללא כל בעיה. יש רעיונות למישהו? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הזה : E8400 3.0MHZ 2GB 9800GT 512 חדש מאתמול (מימשתי אחריות לאחר שהקודם נפטר) לפני שהביאו לי את הכרטיס הזה הייתי עם 9600GT וכל המשחקים עלו כמו שצריך בלי בעיות עכשיו עם החדש לא עולה לי כלום.. באטמן החדש מופיע כמסך שחור, פיפא 09 ו10 עולות לי שגיאות שקשורות לדרייבר של נבידיה שהוא לא נקרא טוב וחייב לעשות ריסט וכך תוקע את המחשב, בדקתי טמפרטורות של כל הרכיכים וכולם מתחת ל55 מעלות ! אין לי מושג מה הבעיה פה.. יש לי ספק כוח 500W ג'נרי בן שנתיים.. ואני חושד בו ספק כוח שלא עובד כראוי יכול לגרום לתקלות כאלה ? עריכה : ניסיתי עוד משחק, RESIDENT EVIL 5.. המשחק נכנס רגיל ונתקע אחרי כמה שניות
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב מתי שאני מפעיל דברים שמשתמשים בהרבה כוח ודורשים מאמץ מהמחשב אז יש בעיה והמחשב נתקע והופך לירוק כזה מקושקש כזה עם קווים לא מובנים כאלה בעיקר זה קורה לי מתי שאני משחק במשחקים במחשב שדורשים מאמץ ואז המשחק נתקע והמחשב נתקע והופך לירוק כמו שאמרתי ואין שום דרך לזוז או לצאת המשחק או לחזור לשולחן העבודה (קונטרול אלט דייליט לא פועל וכו') ואז חייבים לכבות את המחשב ולהדליק שוב כדי שהוא יפעל שוב. הבעיה הזאת קיימת כבר איזה שנתיים במחשב שלי. עכשיו עשיתי כמה בדיקות לבד והנה מה עשיתי רק שתבינו מה התמונה הכללית המלאה: 1. הפעם הראשונה שזה קרה לי זה שניסיתי לחבר את העכבר החדש שקניתי בזמנו למחשב והתקנתי את הדרייברים של העכבר ואז בזמן ההתקנה המחשב נתקע בפעם הראשונה והראה מסך …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב החל לפתע לא לעלות, ולהשמיע צליל ארוך ולאחריו 2 קצרים. לאחר בדיקה, מצאתי שהבעיה היא לכאורה בכרטיס המסך, ולכן החלטתי להוציא אותו, לנקות אותו מאבק (שהיה מאוד מאובק) ולהחזיר אותו. מעכשיו יש בעיה שונה: כבר לא נשמע הצליל הארוך והשנים הקצרים, אך גם לא נשמע הצליל הבודד שמעיד כי הPOST עבר בהצלחה. מה גם שנורית ספציפית נדלקה, ולאחר בדיקה במינואל, מצאתי את המידע הבא: לכאורה הכרטיס מסך לא מתאים למערכת, אבל המחשב כן עבד כשורה ב4 השנים האחרונות. לוח האם שברשותי הוא GA-K8NSNXP (איני בטוח ב100%, אבל לפי המניואל שלו, נראה שזה הלוח אם שלי) וכרטיס המסך הוא Geforce FX5200. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן(פנטיום3) שאני רוצה לשים בחדר של אחי, המחשב פועל אבל משום מה המסך שלו לא מגיב, אני מפעיל את המחשב המסך נדלק אבל אחריי כמה שניות נורות הבקרה של המסך משתנה מירוק(במצב פועל) לכתום(מצב השהייה) שיחקתי עם החיבורים של המסך והכל תקין, הוא לא מגיב. חשוב לציין שהמסך תקין, אתמול המסך עבד עם המחשב הישן וכרגע המחשב החדש עובד עם המסך. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הי חברים. הבעיה הזאת ממש מוזרה. היא התחילה לקרות לי לאחר שפרמטתי את ה-HDD והתקנתי WIN7. בביצוע ה- RESTART הראשון , הייתה יציאה מה- Windows אבל זהו , המחשב תקוע , המסך נכבה ואין מניעה מלעשות SHUT DOWN ידני. לחיצה על כפתור ה- RESTART לא הובילה לכלום , עושה רושם שכאילו זה לא עזר ומכאן אני מתחיך לחשוב שמדובר בבעית חומרה. לא בוצעו שום שינוי חומרה, אפילו לא פתחתי את המחשב , יתכן וההתקנה של WIN7 לא קשורה אבל זה התחיל לקרות מאז. לפני שאני מתחיל בהתקנה של ויסטה בחזרה כדי לבדוק שזה לא תלוי מערכת הפעלה , הייתי שמח לשמוע את עצתכם. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב עולה לאט. כאשר אני מדליק את המחשב יש את הבדיקות של הביוס(הזיכרון והדיסקים וכו') אז את הבדיקות האלו לוקח למחשב הרבה יותר זמן לבצע מבעבר. כנ"ל לגבי עליית הווינדוס... יש פעמים שלוקח לו שעה לעלות ויש פעמים שהוא עולה רגיל (בתוך דקה). למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קורה ליפעמים שאני מדליק את המחשב ומיד ליפני הקטע שיש תעלייה של הווינדוס יש לי כמו מסך שחור עם כמו סימן כזה בצד שמאל - מהבהב וקורה שהוא לא זז הוא רק מהבהב והמחשב יכול להישאר גם שעה ככה,ואז אחרי ריסט קורה שפיתאום הסימן הזה - יורד שורה ואז יש תטעינה של הווינדוס,למה זה קורה? זה אף פעם לא היה לי וזה כבר פעם שלישית! יש מצב אולי עם אני יפרמט זה יעזור? או שאין קשר? מיפרט: e8400 4gb ram 500gb wd aaks ASUS P5QL-E corsiar 550wtt nzxt tempest
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אז ככה, לפני חודש נשרף לי הספק כוח, הדגם הוא 500TD-TF 500W של HEC. הלכתי לKSP, החליפו לי לאותו דגם, ספק חדש. בזמן האחרון (שבוע+) הספק מתחיל לעשות צפצופים כל הזמן, בהתחלה לא ידעתי מאיפה זה, בעיקרון כרטיס מסך זה לא יכול להיות, זכרונות גם לא (מחוברים כמו שצריך, לוח אם - אפילו שאני מוציא את החיבור של הAUDIO יש את זה) והספק זה הדבר היחיד שאפשר לחשוב עליו. ולפני כמה דק' שהיה את הצפצוף הזה, נתתי מכה לספק כוח והוא נפסק, והוא חוזר כל כמה זמן. אז מה לדעתכם אפשר לעשות פה? האם זה אומר משהו הצפצוף הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי מחשב בן בערך 7 שנים שיש עליו את הכרטיס מסך Redon 9700 המחשב הנייח לא ממש משמש אותי פרט להורדות וגיבויים לכן אני לא צריך מחשב עם כרטיס מסך חזק יותר בכל מקרה היום שהדלקתי את המחשב ראיתי את המסך הבא (תמונה מצורפת) הבעיה שאני לא מצליח להבין אם זאת בעיית דרייברים או בעיית חומרה או בעיית ווינדוס ואני אפרט למה הקושי דבר ראשון מותקן לי ווינדוס 7 אז אולי יש שם איזה באג או בעיה שלא שמעתי עליה דבר שני שאני מעלה את המחשב במצב בטוח (Safe mode) אז הכל בסדר ועולה הקטע הוא שאני לא מצליח למחוק או להתקין מחדש את הדרייבר של ATI הוא נותן לי שגיאה ופרטי השגיאה הם: Failed to load detection driver אוקיי אז אלה הפרטים אני אשמח לנדב עוד פרטים במידת הצורך תודה! [attachment deleted…
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים המחשב פתאום נכבה ללא שום התראה (טמפרטורה נמוכה ואין אבק) או שלפעמים הוא נתקע לגמרי (שום מקש לא פעיל ולא ניתן להזיז את העכבר) ואז אני נאלץ לכבות אותו מהמתג הפעלה/כיבוי, מה יכולה להיות הבעיה ? אין לי מסך כחול והוא לא רושם לי שיש איזושהי בעיה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול קניתי את הכרטיס מסך Gainward GTS4501GB ויש לי מעבד AMD Phenom II 4x 965 3.4GHz ולוח אם : Gigabyte 790XT וספק כח Zumax 500W עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק \ תוכנה כבדה המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטארט למה זה קורה? יכול להיות שהספק לא מספיק איכותי ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מופיע לי לפי אוורס שהטפ של המעבד שלי היא 82 מעלות! ואז רשום כל מעבד בנפרד 46 מעלות. זה תקין????? שנית רשום לי שהזיכרון שלי הוא DDR3-1333 והוא 1600!! אני לא מבין למה רשום 1333? DIMM1: G Skill F3-12800CL7-2GBECO 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)זה GSKILL ECO EDDITION מישהו יודע מה הבעייה? הלוח תומך עד 1866 זה הזיכרון Module Name G Skill F3-12800CL7-2GBECO
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לא הכנתי את עצמי לכך, אבל מצאתי את עצמי [לאחר פירוק כרטיס המסך] זקוק להחיל משחה טרמית על הכרטיס [Nvidia]. לכן - השתמשתי במשחה טרמית שיש לי עבור המעבד [Zalman STG-1]. האם זה בסדר להשתמש במשחה טרמית עבור ה CPU בשביל ה GPU? כי שאלתי את עצמי [בזמן שאני מורח ] האם למעבד של הכרטיס גרפי יש משחה יעודית אחרת?! שאלה נוספת: שמתי לב שהמעבד גדול משמעותית מגוף ה Heat-sink של גוף הקירור. האם זאת בעיה? [ראו תמונה] תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב נכבה לי באופן אקראי... חשדתי בספק הכח החלש והחלפתי לאחד איכותי... הבעיה המשיכה, אז חשדתי בכרטיסי הזיכרון... בניסיון לפתור הבעיה הוצאתי את אחד מכרטיסי הזיכרון, במחשבה שהוא יוצר את הבעיות, אך כשניסיתי להדליק את המחשב המאווררים עבדו, והמחשב לא עלה... לא היו אורות בעכבר והמסך לא הראה סימני חיים... הבעיה נשארה גם לאחר שהחזרתי את כרטיסי הזיכרון למצבם הקודם. מה כדאי לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי 4 USB אחוריים ו 2 קדמיים. 4 ה USB טיפה מזייפים אבל לא בכל דבר שאני מחבר. אם אני מחבר סורק או מדפסת או מצלמה או נגן הם מזוהים ישר. אבל אם אני מחבר את המשדר של העכבר והמקלדת האלחוטיים יש לי MIcrosoft 1000. אז הוא לא מזהה ישר. אני צריך לחבר ולנתק אותו כמה פעמים ולהעביר אותו בין חבורי ה USB השונים עד שזה עובד. והוא משפיע גם על החיבורים האחרים. אם אני מחבר את המדפסת והסורק ביחד הם לא מזוהים אלא רק אם אני מחבר אחד מהם (מדפסת HP 840C סורק HP scanjet 2200C) ו 2 ה USB הקדמיים לא מזהים שום דבר “USB device not recognized” (יש לציין שהם עבדו מלכתחילה בצורה טובה ולא היו בעיות, פתאום התקלה) מה שמפריע לי במיוחד שהשתיים הקדמיים לא מזהים שום חומרה. קראתי באינטרנט כל מיני דברי…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב למחשב של הבן שלי היו בעיות בתקשורת, הוא התקשר לבזק (ספק התשתיות שלו) ולאחר בדיקה טלפונית הודיעו לו שהתקלה היא בגלל "כרטיס רשת" פגום הסימנים : במודם לא דלקה נורת ה ppp ב system Hardware ---< Device Manager ---> Network Adapters על ה : WAN Miniport(IP)-AVG miniport driver מופיע עיגול צהוב עם סימן קריאה. בבדיקה נוספת של טכנאי נטען שאין זו בעיית כרטיס הרשת, והומלץ על התקנה מחדש של חלונות. הבאתי את המחשב לדירתי וחיברתי אותו במקום המחשב שלי. בדירתי ספק התשתית הוא בזק-כמו אצל הבן " " האינטרנט הוא בזק בינלאומי אצל הבן נטוויזיון " מותקן מודם רשת בעוד אצל בני מודם רגיל. כאשר אני מחבר את המחשב של הבן אצלי בדירה, אין צורך לפנות לחייגן כי אצלי יש מו…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חג שמחח יש לי מחשב נייד של Lenovo מסוג 3000 N100 אני רוצה לפרמט ולשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו, XP עם הדברים הבסיסיים שקיבלתי כך את המחשב אני מדליק מחדש את המחשב ונכנס לLenovo Care אבל בחלק של הRESTORE זה מבקש ממני מקום שממנו הוא יקח [או ישמור את הגיבוי לא כל כך הבנתי מה הוא רוצה שם] כמו דיסק או USB אין אני משתמש בLenovo Care לשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו בהתחלה? אני לא רוצה לשמור כלום תודה רבה מראש=]
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, היום כרטיס המסך שלי גרם לכמה ריסטים ובאיזשהו שלב Windows הפסיק לזהות אותו. אני עדיין יכול לגלוש, לראות סרטים, אבל לא לשחק באף משחק ולא יכול לבחור רזולוציה שמתאימה למסך שלי (16:9). ב-Device Manager יש את השגיאה הבאה: וב-dxdiag הפרטים של כרטיס המסך בכלל לא מופיעים: בנוסף, כל פעם שאני מפעיל את המחשב, במסך ה-boot הראשון (עם הלוגו) יש נקודות/ריבועים לבנים על כל המסך, שמופיעים אך ורק בשלב הזה. רציתי לדעת אם יש איזשהן בדיקות שאני יכול לעשות כדי להבין מה לעזאזל קרה, האם זה בטוח בעיית חומרה בלתי-הפיכה וצריך לקנות כרטיס מסך חדש, או שאולי זה בכל זאת יכול להיות משהו שקשור אך ורק לדרייברים. פרטים נוספים: Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz (3.2 Ghz) NVIDIA GeForce 8…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי את הדרייבר הכי חדש של ATI ופשוט מאז כל 5 דקות המחשב נתקע כזה, המסך עושה פריז לכמה שניות ואז יש מסך שחור כזה עם צורות מוזרות ואז זה חוזר להיות רגיל וזה אומר לי שהייתה שגיאה בדרייברים של הכרטיס מסך והמערכת הצליחה לחזור לתפקד בהצלחה ( זה בצד ימין למטה) יש לי עוד בעיה שנראה לי קשורה לכרטיס מסך, במשחק קוד7 אחרי איזה 20 דקות פשוט המשחק קופא, ואני צריך לצאת מהמשחק ע"י קונטרול אלט דליט עכשיו, שאני מוחק את הדרייברים בכלל זה לא קורה אבל זה בעייתי... כי אני צריך דרייברים תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-