תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח לעזרתכם אני די מיואש לא מצליח לעשות BOOT מה CD למרות שכינפגתי את המחשב שיעלה מה CD/DVD ברגע שמעלה את המחשב מחדש מגיע להודעה שעל מנת לעלות מה CD יש ללחוץ על כל מקש אני עושה זאת והמחשב מתעלם וממשיך לעלות מהדיסק. מערכת ההפעלה היא WIN XP נעזרתי גם באנשי מייקרוספוט אך הם אומרים שזה בעיה טכנית. נכנסתי שוב לביוס ועשיתי DISABLE ל BOOT אוטומטי הגדרתי שוב את CD/DVD כראשון אך שוב ללא הצלחה. ניסתי דרך F8 ואז אני מקבל במסך שבאמת למרות שקבעתי שיעלה מה CD ראשון בעצם הוא עולה לפי הרשימה מההרקד דיסק וה CD הוא במקום 3 ניסתי במסך זה לשנות אך המחשב לא מאפשר לא משנה מה אני עושה במסך F8 תמיד מופיע עליה מההרד דיסק. מישהוא יכול לעזור אני זוכר בעבר שאמרו לי ללחוץ על F8 ומיד שמקבל מסך ל…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שהמחשב שלי לא עשה פוסט בהדלקה, והייתי חייב לעשות ריסטרט כמה פעמים כדי שיעלה (נפתח על זה נושא בפורום), לקחתי אותו לטכנאי שאמר שהבעיה כנראה בלוח. בינתיים אני לא ממש רוצה להשקיע בלוח חדש, אז נשארתי עם שלי. היום המחשב פשוט התחרפן! אני מדליק אותו (כמובן שהוא נדלק רק אחרי כמה ריסטרטים), הוא נותן לי את ההודעת שגיאה שכבר התרגלתי אליה, מציג את המסך של טעינת הווינדווס, ועושה ריסטסט לבד. כבר ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק, הוצאתי את המחשב מהחשמל, ניתקתי את הסוללה על הלוח והחזרתי. עכשיו אחרי שעשיתי את זה, המחשב עלה, אבל הציג לי איזה שגיאה. אני לא רוצה ללחוץ Don't Send מחשש שהמחשב יעשה ריסטסט עוד פעם. מה עושים?![br]פורסם בתאריך: 26.03.2007 בשעה 15:55:16 חברה מצטער על ההקפצה אבל ז…
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היום סאן אנדרס קרס לי והיה מסך כחול אבל לא היתה כתובה בו הבעיה. אני מצרץ קובץ minidump אשמח אם תוכלו לפענח אותו ולעזור לי לפתור את הבעיה... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שברתי את ה קליפסים בתחתית של התושבת עצמה ונשאר לי קליפס 1 עכשיו המחשב נדלק לי מצפצף 2 ואז נכבה יכול להיות בגלל שהתושבת לא מהודקת למעבד מספיק חזק(היא מהודקת רק בקליפס אחד) בגלל זה הוא נכבה ומצפצף עזרה בבקשה מימבינים תודה זה המאוור+התושבת: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=lga775+%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A8
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי על המחשב שתי הארדיסקים אחד סי אחד אי רציתי להוסיף עוד הארדיסק יש לי שלוש מקומות על המחשב , הכנסי את ההארדיסק הרכבתי אותו טוב כמו שצריך והוא עשה בעיות הוא לא עלה אז נינתקתי את אי וחיברתי אותו במקומו כדי לראות אם הבעיה בהארדיסק, עכשיו ההארד דיסק עלה אבל במקום שיהיה עליו 43 ג'יגה נהיה עליו 2 ג'יגה אוקיי אני באתי להעיף אותו לשים בחזרה את אי הרגיל שלי כי ויתרתי כבר , עכשיו ההארדיסק אי הרגיל שלי לא עולה שאני בא להכנס אליו זה רושם לי The Disk In Drive E Is Not Formatted Do You Want Format It? ולעשות יס או נו ולפי מה שאני מבין זה אומר למחוק את הכונן?! היה לי על הכונן הזה דברים מאוד חשובים ואני לא רוצה לוותר עליו האם מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי תודהה מראש
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר שני מחשבים להיות מחשב אחד? זאת אומרת: יש לי מארז אחד עם כל המרכיבים ובנוסף עוד לוח אם עם מעבד וזיכרון +ספק כוח. האם אפשרי לאחד את שני המחשבים וליצור מחשב חזק יותר? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם באחד המחשבים מותקן לוח אם asus a55bm-a עם כרטיס רשת Realtek® 8111G. המחשב מחובר בכבל להוטבוקס - והמהירות מוגבלת עד 50MB בבדיקת מהירות. בבדיקה עם מחשב אחר באותו כבל המהירות מגיעה ל 90mb. בדקתי שהדרייברים+ביוס מעודכנים - מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש ובזמן האחרון כל פעם שאני מדליק אותו יש רעשים די חזקים מהמחשב. אחרי 20 שניות בערך הרעשים נפסקים... חשבתי שזה בא מאחד המאווררים אז ניקיתי את כל האבק שם ושימנתי את המאווררים, וכולם מסתובבים חלק, אבל הרעשים עדיין נמשכים. ממה זה יכול להיות?
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אוקי שלום לכולם לפני שאני יתחיל אני יספר לכם שהמחשב הוא מחשב חדש שנקנה בשבוע שעבר הנה המפרט : מעבד אינטל 2.4 533 לוח אם של ספיר כולל כרטיס מסך עליו של ATI SHAPIR זכרון סמסונג אורגינל 256 מגה 266DDR ארדדיסק 20 גיגה IBM 5400RPM צורב MSI 52X24X52 הנה המפרט מקווה שלא שכחתי כלום אוקי אז הנה הבעיה : מדי כמה זמן ... אין הגדרה מדוייקת זה יכול לקרות פעם ביום או כל 10 דקות ... מה שקורה זה שהצורב מפסיק להגיב ומה הכוונה מפסיק להגיב אני לוחץ על הכפתור להוציא את הצורב או להכניסו ופשוט כל המחשב נתקע וזה לא רק שהווינדוס נתקע ... אפילו הצורב עצמו נתקע ... ואני לא יכול אפילו להכניס או להוציא את הצורב פשוט הכל תקוע .... (ייש אור של חשמל בצורב אבל כלום לא מגיב) דרכים שבאמתעותם ניסיתי לפתו…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני מריץ את התוכנה לאחר הופעת מסך הפתיחה המחשב מפעיל עצמו מחדש. יש למישהו מושג מדוע ?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי יש מעיין נפילות מתח בזמן עבודה רציפה, כלומר המחשב משמיעה רעש שהוא נכבה אבל המסך ממשיך לרוץ עוד מספר רגעים ואז נתקע... זה קורה דיי באופן אקראי וכשאני משאיר את המחשב דלוק לאורך זמן הזכרונות נמצאו תקולים והוחלפו, אך הבעיה ממשיכה אני חושב שזה בעיה בספק הכוח שלי שהוא ג'נרי יש למישהו רעיונות??
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, התקנתי windows 7 ultimate. לא התקנתי אנטיוירוס וכאלה. אחכ התקנתי דרייברים ולבסוף כל העידכונים של windows update. בשלב מסויים ראיתי ש wu מוציא לי כל מיני הןדעות שגיאה ואני לא מצליח לקבל עדכונים.ניסיתי כל מיני דברים שמצאתי בגוגל כולל כיבוי והדלקה מחדש של שירות BITS ושירות WU וכלום לא הצליח לי. אשמח לקבל עזרה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש דרך להציג את מסך המחשב על הטלוויזיה באיכות HDMI בצורה אלחוטית. כיום אני עושה זאת באמצעות כבל אך אני עושה שינויים בחדר ורציתי לדעת אם יש אופציה כזו ללא delay (כמובן כשלא משתמשים בפס הרחב) בצורה אלחוטית..תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת למה כשהמחשב שלי עולה יש הודעה שכתוב שהוא מחפש ide וכתוב משהו על Fasttrack לא הספקתי לקרוא ובסוף כתוב The Bios is not installed למרות זאת המחשב עולה בנורמליות מפעיל משחקים ותוכנות אבל ההודעה הזו מטרידה אותי זה יכול להאט את ביצועי המחשב?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק ווסטרן דיגיטל 80 גיגה - 8 מגה באפר הקצור בזמן האחרון הוא מתחיל להתאמן על שריקות (כמו שכן שלי הקטן.. איזה מעצבן הוא זה משהו) ופעם בכמה זמן .. לא תמיד יש לו שריקה חדה אבל שקטה. מעצבנת כזאת... הוצאתי אותו מהמקום בעדינות הפעלתי את המחשב שההרידסק ביד שלי הקשבתי וכן זה בא ממנו בטוח ואין לי מושג ממה זה קורה.. ההרדיסק יחסית חדש (חודשים בערך.. שלוש) מה עושים?!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים, התקנתי על המחשב שלי Windows 7 x32, הכל עבד בצורה מצויינת והייתי מרוצה מאוד מהתוצאות. לפני כשבועיים התחילו בעיות של איטיות כבדה על המחשב, אי התמודדות עם עומסים שונים - לדוגמא, בזמן התקנה של תוכנה, אפילו הפשוטה ביותר - לא ניתן לעשות כלום עם המחשב, ההתקנה עצמה איטית מהרגיל והמחשב נתקע מדיי פעם (גם ההתקנה). עקב זאת, התקנות שאמורות לקחת כ-5 דקות במחשב רגיל (דוגמאת סקייפ), לוקחות כ-45 דקות, וזה בלתי נסבל. לאחר התייעצות עם מספר אנשים, המליצו לי לעבור למערכת של 64bit, בטענה שהיא מנהלת את צריכת המעבד והזיכרון בצורה יעילה יותר והדבר יניב שיפור. התקנתי על המחשב Windows 7 x64, אבל עדיין אני סובל מאותה האיטיות - הבעיה לא נפתרה. חשוב לציין שהאיטיות באה ליד…
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אחותי קנתה מחשב בערך לפני 3 שנים בערך, והוא אינטל עם מעבד פנטיום 4 1.7GHZ וזכרון 128M של RDRAM 800MHZ אני חייב להגדיל את הזכרון אבל הבעיה היא שהמפרט של המחשב הזה כבר לא קיים... הזכרונות מהסוג הזה כבר לא מייצרים. מה עושים ? איזה זכרונות ניתן לשלב יחד עם הזכרונות האלו והאם זה לא יאט את הזכרונות הקיימים ? בתודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדיש אבל המשחקים זוחלים ולפעמים המחשב נכבה, האם זאת בעיית היתחממות ? או ספק,או אולי בעיה בכרטיס גרפי. המחשב הוא-amd 3200 64 bit 939 512 זיכרון 6600gt מה לעשות??????
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
שבת שלום לוח ASUS P5GC-MX DDR2 מעבד דואל קור יש לו מאוורר מעבד של אסוס 4 פינים ללוח משתולל על 4200 סיבובים לדקה וגורם למחשב להשמע כמו טרקטור. בביוס העברתי לSILENT MODE לא עוזר כל כך. בSPEED FAN אני מנסה להוריד ל2000 אבל גם לא מצליח יש לי 2 ליבות שמראים אותו סיבובים לדקה אז או שאני לא יודע להשתמש בSPEEDFAN או ביוס או שהמאוורר דפוק ומקבל וולטים לא נכונים. אין לי עוד מאוורר כדי לבדוק לכן אשמח לעזרה בתפעול התוכנות שמורידות RPM THANX
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי תיקיה בכונן C שרשום שהיא שוקלת 21 ג'יגה אבל שאני נכנס כל התיקיות שבפנים שוקלות רק 2 ג'יגה איך אני מסדר את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 עם 3 סלוטים של זיכרון היו לי שם 3 כרטיסים של 128MB (133HZ ועכשיו שמתי 256 במקום אחד מה128 ומשום מה נראה לי שהוא עובד יותר לאט, יש היגיון בדבר? גם הכרטיס החדש הוא 133MHZ בהתחלה שמתי את ה256 בDIMM1 ואז הוא קלט לי רק 256 מגה (או את שתי הכרטיסים של ה128 או את הכרטיס של ה256, לא יודע) שיניתי את הסדר ועכשיו הוא קלט את שלושתם אבל נראה לי שהוא עובד יותר לאט. מה אפשר לעשות? יעזור אם אני אתקין XP מחדש?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, במחשב ביתי, מ"ה Windows XP, בן פחות משנתיים, אחת למספר שבועות, אין תצוגה על המסך ואז המסך נכבה. הצלבתי עם מסך אחר ומחשב אחר והבעיה בוודאות במחשב עצמו. ניקיתי את המחשב מאבק וזה לא עזר. עד כה, הבעיה הופיעה פעמיים למשך יותר מיום. מה שמפתיע שלאחר ניתוק של מספר שעות מהחשמל, התצוגה חזרה והבעיה נעלמה. (לקחתי את המחשב למעבדה ושם חיברו וראו שיש תצוגה, חזרתי הביתה והכל תקין). יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של סמסונג חדש עם מערכת WIN 7 HOME PREMUIM 64BIT. בEXCEL 2010 בחרתי בעמודה עיצוב טבלה ופתאום הופיעה מסך כחול עם ההודעה: X64_0x1a_41287_ANALYSIS_INCONCLUSIVE יש לציין שאחרי שהמערכת אתחלה מחדש נכנסתי לאותו מקום ולא היה מסך כחול, וגם זה המסך הכחול הראשון של המחשב הנייד. כמו כן, לפני שבוע כהפעלתי את תוכנת IDM כל המחשב נקפא, כלום לא זז והדרך היחידה היתה להפעיל אותו מחדש. מאז עדכנתי גרסה וזה לא קרה לי עוד פעם. הטמפרטורה היא בסביבות ה60-63 מעלות לכל הרכיבים במצב מנוחה וכשהמחשב הנייד מחובר לחשמל. להלן הקישור להורדת הקובץ DMP של המסך הכחול: http://f2h.nana10.co.il/g0sv3dsybrp מה הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני יודע מה תגידו זה המשחק והכל אבל הייתי משחק על 1024 1028 חלק .. עכשיו אני משחק עם מלא גמגומים וקירטועים למה ?.... זה היה עולה לי חלק .. זכור לי לא שיחקתי הרבה זמן עכשיו אני משחק את המשחק רק על 800 600 עולה חלק לגמרי וזה לא הגיוני ..
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-