עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by winner,

מקווה שאני בפורום הנכון. בלוח אם GigaByte K8N Ultra9 בן כשנה וחצי התחילה סדרה של בעיות שלא הצלחתי לפתור ואני מקווה שיש פיתרון DIY - הלוח לא באחריות. דבר ראשון, בלוח היה מוגדר RAID1 על הבקר של Nvidia ויום אחד ה-RAID "התפרק" לשני דיסקים לוגיים ולא הצלחתי להפעיל אותו מחדש. לאחר הנסיונות להפעיל את ה-RAID המחשב נתקע ונאלצתי לשים את אחד הדיסקים ב-DISABLE כדי לאפשר עלייה של המחשב כך שכרגע אני עובד עם דיסק יחיד ללא MIRROR. במהלך הנסיונות לטפל בבעיית ה-RAID ניסיתי לשדרג את ה-BIOS מגרסה F3 ל-F8 אבל גם דרך @BIOS וגם דרך Q-FLASH לא הצלחתי לעדכן - התוכנה הודיעה שה-BIOS עודכן אבל לא הצליחה לבצע RESTART (המסך נכבה אבל ה-POWER LED והמאווררים המשיכו לעבוד) ולאחר כיבוי והדלקה מחדש, עלה שוב…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by ariel_rg,

שלום לכולם אני רוצה לכבות ולהפעיל (ברצף) מנהל התקן של USB-HUB. ולשים במתזמן המשימות. האם יש דרך פשוטה לעשות זאת בקובץ BAT? (אני לא מבין שום דבר, אבל ממש שום דבר, בתכנות). win xp. תודה

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  3. Started by gooz,

שלום כולם אני מרכיב עכשיו את המחשב ויש לי כמה שאלות 1) אין לי עוד הארדיסק מוכן למערכת כיוון שיש לי עוד לצרוב לפני שאני מפרמט לו כונן ומרכיב, השאלה שלי האם אני יכול להפעיל את המחשב ללא כוהן קשיח ולראות משהו? ואם כן איך אדע אם הכל תקין ומורכב? 2) הרכבתי בינתיים לוח, מעבד, זיכרונות, ספק, כ. מסך, DVD, פלופי זכרונות, קירור למעבד ומאוורריי מארז, אחרי כל אלה אני יכול לחבר את הפאנל של כפתורי ההפעלה ולנסות להפעיל (כמובן אחרי שאני מחבר את כל כבלי המידע והחשמל הנצרכים) ? 3) כל הUSB ושאר הדברים של הפאנל גם צריך לחבר כדי שזה יפעל קראוי רק לבדיקה? תודה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  4. יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים שניהם של WD בממשק SATA. אחד בנפח 120GB (עליו מותקנת מערכת ההפעלה) והשני בנפח של 250GB. האחרון פשוט נכבה לו בזמן העבודה על המחשב (אני שומע את ה"קול" של הכיבוי שבוקע מהמארז) ונדלק שוב רק כשמתבצעת גישה לכונן. הבעיה בשום אופן לא קיימת ב-XP 32BIT. מישהו נתקל בזה?

5. היי מחשב דל INSPIRON 5570 I7 8550U פחות משנה החל להרעיש,רעש קבוע כאילו ממערכת האוורור/מאווררים והחל להתחמם מה יכולה להיות הבעיה? תודה

6. אז אסביר בגלל שהמארז היה קטן היו צריכים להחליף לי אותו. התקינו לי הכל במארז החדש אבל כאשר אני בחלונות 10 אני רואה רק את C (SSD) ולא רואה את הכונן הקשיח. האם זאת הגדרת תוכנה או אולי משהו שכנראה לא חובר טוב בחומרה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום רב. המחשב נכבה ונדלק לבד בזמנים שונים ללא הודעה מוקדמת. כרגע עובד כבר כמה שעות.. אך לעיתים נכבה ןנדלק ולא מפסיק. ניתקתי את הבטריה של הביוס וכן שאר החומרה ועדיין אותו דבר.(כשהוא נדלק ונכבה) גם זכרונות לחוד וביחד הפרדתי ולאחר ניקיון עם לחץ אוויר צירפתי hwmonitor ויש שם 2 טמפ גבוהות מאד השאלה הגדולה...ספק או לוח אם..?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי, מותקנים אצלי בדפדפן של כרום מספר תוספים, ביניהם adblock, pdf viewer , acrobat reader ועוד. הבעיה היא שכל יום התוספים האלה נעלמים לי, ואני נאלץ לבצע עליהם תיקון תוסף. אציין כי לפעמים התיקון תוסף עובד ולפעמים לא. רציתי לשאול ולהתייעץ לגבי מספר דברים: 1. האם יש לי בעיה בדפדפן האינטרנט, או בהתקנת תוספים? 2. האם זה קשור לגרסה של הגוגל כרום (מותקנת אצלי הגרסה העדכנית ביותר)? בנוסף, אני מחפש תוכנות הגנה חינמיות כדי שיעזרו לי להסיר בעיות במחשב.. איזו תוכנת אנטי וירוס, רגיסטרי ו -antispyware חינמיות הכי מומלצות, ומהיכן ניתן להוריד? אודה מאוד לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by BloodyW,

היי, לפני כשבוע המחשב לא הצליח להכנס לווינדוס 7 ועשה מסך כחול ממש מהיר של שבריר שנייה, לא הספקתי לקרוא ואז הציג בפני 2 אפשרויות, לעשות ריפייר שלעולם לא נגמר או להפעיל את המחשב רגיל, מה שלא עוזר כי המחשב נתקע בלופים. אז פירמטתי, והיום שוב הבעייה חזרה. התקנתי את הווינדוס 7 בכונן בן שנתיים של סיגייט ובו 2 מחיצות, אחת למערכת ההפעלה והשנייה לקבצים. האם מצב שינה גורם לבעיות מסוג זה? כי זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי, ובעבר קרה לכונן אחר של ווסטרן דיגיטל שפשוט נהייה איטי עם הזמן. הם נוטים להתפגר אחרי מספר שנות שימוש? אני משתמש במצב שינה תמיד. אני לא מעוניין פרמט את הכונן הראשי שלי ולמחוק את המחיצות בו. עדיף בכלל לעבור לכונן SSD?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by smtm,

הכוונונים התאפסו לי במסגרת הברדק שקורה למחשב שלי. על כל פנים, יש לי מעבד AMD 1.9 והוא מציג אותו כ-1200 (במקום 1600). מה אני צריך לקבוע תחת Frequency/Voltage Control ב- Spread Spectrum CPU FSB Clock CPU Ratio CPU VCore ??? ישנם עוד Setting קריטים שצריך לשנות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, היום בצהרים אחי הקטן זרק בטעות כדור על המחשב, כשהפעלתי אותו הוא לא הציג כלום על המסך והיה רעש כזה מוזר, כאילו שמשהו במחשב לא מחובר כמו שצריך, עכשיו בגלל שאני לא מבין במחשבים אני צריך אתר שמסביר את הצליל הזה (כלומר איזה חלק לא מחובר טוב) בבקשה תעזרו לי זה דחוף יש לי עבודה גדולה לעשות

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by henz12345,

בכל התמונות שאני רואה באתר בקטוגוריה של הOC על מעבדי Intel Pentium D 820 2.8 רשום להם בCode Name : Presler ולי יש אותו מעבד ורשום : Code Name : SmithField עכשיו: 1) מה ההבדל? 2) מה יותר טוב? 3) למה שלי שונה? - זהו מפרט שקניתי : Intel Pentium D 2.8 2MB 800FSB (820) 2X256 DDR2 ASRock 775Dual-VSTA עכבר,מקלדת,רמקולים מתנה 80GB SATA HD 7200RPM W/D מארז... מאורר סטוק [sTOCK] של אינטל. בלי מסך בלי כרטיס מסך (הGF6600GT זה מהמחשב הישן שלי) ב1887 ש"ח. יצאתי בזול \ ביקר? איך המחשב הזה והחלקים שלו? תודה רבה על העזרה. henz12345 כמה תמונות : Everest: Tempetrue : http://img461.imageshack.us/img461/3412/tempsy5.jpg OverClock: http://img461.imageshack.us/img461…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Started by pitex,

ברשותי p4 2.4ghz לוח אם GigaByte 8s655fx 4 זכרונות של 256 כ"א. דיסק 80GB של מקסטור המחשב התחיל לעשות RESTART באופן רנדומלי, עד שהגעתי למצב שהוא לא מעלה את WINDOWS ונותן מסך כחול עם ההודעה בנושא. עד כה ניסיתי כמה אופציות פיתרון בהנחה שמדובר בתקלת תוכנה, הכנסתי הארד דיסק חדש במטרה לפרמט ולהתקין ווינדוס, ההתקנה מריצה את הדרייברים בהתחלה ולאחר כמה דקות (לפני אופציית פרמוט הדיסק) נותנת את אותו מסך כחול בדיוק. בהנחה שמדובר בתקלת חומרה: 1.הוצאתי את כל הזכרונות וניסתי להריץ את המחשב עם כל אחד מהם בנפרד בתקווה שאחד או יותר מהם דפוקים וזה כל הסיפור - לא עבד. 2.החלפתי את הכרטיס מסך - רק כדי לוודא שלא מדובר בזה. 3. הוצאתי והחזרתי את הבטריה של הלוח אם. 4. החלפתי קבלי IDE עוד לא עשית…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי בעיה מוזרה.. יש לי פאנל קדמי עם כניסה אדומה של מיקרופון וירוקה לשמיעה (אוזניות\רמקולים) וגם מיקרופון מאחורה, ירוקה וכל מיני הבעיה היא שאם אני מחבר משהו לכניסה של המיקרופון (לא משנה מקדימה, מאחורה) הוא לא עובד. כשאני מנתק את הכבל של הפאנל מקדימה אז זה כן עובד האם זה בעיה בלוח? כי הלוח הוחלף פעם אחת במסגרת האחריות בגלל בעיה אחרת אבל אותו דבר היה גם בלוח הקודם. אני משתמש כרגע ב Line In אבל זה ממש מעצבן שאי אפשר להשתמש בכניסה מקדימה כי אין שם Line In וד"א, האם הכרטיס המובנה שלי SS יותר טוב מ Creative 128bit? למה הכרטיס שלי בעיקרון משתווה? כי הוא 5.1 לפי מה שאני יודע

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  15. Started by tal76,

שלום רב שוב סליחה על ריבויהשאלות.....ותודה מראש על ההתייחסות כמה שאלות לי אליכם: 1.יש לי מחשב נייד מסוג SONY VAIO בערך 5שנים. בחודשים האחרונים משהו נדפק בו ונראה שיוצר כפילות בקבצים או שיוצר קיצורידרך באוטומט, כאילו נוצרו לי שולחנות עבודה נוספים או משתמשים נוספים. כמו כן,ישנם קבצים שאני לא מוצאת בכלל או שאני מוצאת גרסה ישנה שלהם ובמיקום אחר מזה שהיובו. הבנתי מאיש מחשבים שכנראה שהמחשב יצר שגיאה ולכן אני רואה גם קבצים שאיניאמורה לראות ושאולי מדובר בוירוס שהמחשב חטף. האם כדאי לקנותמחשב חדש במקום להתעסק עם טיפול במחשב בן 5 שנים (מה גם שבמקלדת שלו יצאו שנימקשים מהמקום אז אמנם עדיין אפשר לעבוד איתם תוך לחיצה חזקה אבל זה פחות נוח). 2.יש לי מחשב נייח נוסף בן 3 בערך. 2. השימושי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by manasherov,

לפני חודשיים בערך אישתי קנתה לי מחשב נייח ליום הולדת. המחשב עבד מצויין חודש וקצת ולאחר מכן הוא לא נדלק בכלל (לא אורות ולא מאווררים). המחשב היה עובד שוב לאחר כמה ימים (בהם הוא לא היה מחובר לחשמל). חשבתי אולי יש בעיה בשקע, אז בדקתי בשקעים אחרים בבית וזה לא עזר, כמו כן קניתי מגן ברקים לא עזר. יש אחריות על המחשב, לקחתי למעבדה של החנות ואצלם עבד פיקס. החזרתי את המחשב לבית ובהתחלה הוא עבד ויום אחרי זה הוא שוב לא עבד. לקחתי שוב למעבדה הם אמרו שהם עשו לו בדיקות של ספק (לא יודע כמה זה אמין) ואצלם עובד בסדר גמור. מביא לבית שוב מחבר לחשמל ,עובד יום ואחרי זה לא עובד. בזמן האחרון אני שם לב שהמחשב עובד רק בערב ולא בבוקר (משהו מוזר). המחשב כולו חדש ואני לא מבין מה יכול לה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by poltergeits,

נוצרה אצלי בעיה שבכל פעם שאני מתקין משהו מכונן הסי די רום או אפילו סתם מאזין לדיסק אני פשוט לא מסוגל לבצע שום פעולה במחשב ואני מרגיש כאילו ה סי די רום גוזל את כל המתח מהספק עכשיו המוזר הוא שאם אני עושה את אותם הפעולות אבל בשימוש הצורב הכל פועל כשורה ואין אף בעיה ... מה ניתן לעשות ? האם נדפק הכונן / ספק ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by henhen,

מזה אומר ההודעה הזו . האם זה יכול להעיד על כרטיס זיכרון דפוק [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  19. שלום המחשב שלי נקלע לצרה שכזאתי לא ראיתי מיימי. אתאר את זה בפשטות - המחשב עולה, וכאשר הוא מגיע לווינדוס, מייד לאחר שינוי הרזולוציה, לאחר שניה, מתבצע אתחול קשה של המערכת. ככה המערכת נתונה בלולאה. אפילו ניסיון להעלות אותה בסייף מוד מוביל לאותו המצב - ככה שאפילו להכנס לווינדוס כדי לפתור את הבעיה זה אינו מצב ריאלי. ידוע לכם משהו על הבעיה? האם זו בעיית חומרה אולי? מישהו נתקל בה כבר? אשמח לכל תשובה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  20. שלום, טוב, אז כמו שאומרת הכותרת לאחרונה המחשב נהיה איטי באופן שמפריע לעבודה שוטפת. אנסה לתת כמה שיותר פרטים כדי שאוכל לקבל עזרה... חומרה: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2666 MHz (10 x 267 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זכרון: 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) הארד דיסק: Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) תוכנה המחשב פורמט לפני כשבוע, הותקן עליו WIN7 ומספר תוכנות בסיסיות (בלי תוכנות זבל למינהם). אני מצרף תמונות מ HD Tune ומ Everest, כמו כן תמונות של המארז. לפי מה שראיתי הבעייה העיקרית היא טמפ', אם זו באמת הבעייה ואין עוד ב…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by tgen,

כשאני משחק במשחקים ישנים יחסית בגלל שיש להם רזולוציה נמוכה - המסך קטן! מצאתי שהדרך היחידה להגדיל את המסך היא להוסיף וי במאפייני תאימות באפשרות של הפעלת המשחק ברזולוציית מסך 640 על 480... אבל מה שקורה (רק) כשהמשחק רץ ברזולוצייה הזאת המסך מרצד! האם יש דרך לסדר את זה???

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  22. אתם יודעים, כל החוטים שמחברים את כפתור הריסט, הלד של הIDE, וכד' ללוח האם. אני תמיד מתבלבל בחיבור שלהם ללוח, ולכן כמעט תמיד כשאני מרכיב מחשב, הוא לא פועל על ההדלקה הראשונה, ואני צריך להחליף חוטים וכדומה. יש איזה טיפ או שיטה שיכולים להבטיח חיבור נכון? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני לא בטוח שהייתי צריך לפתוח את הדיון פה, אבל נראה לי הכי נורמאלי..? אוקיי, לפני כמה זמן הייתה לי בעיה עם המשחק Call Of Duty, שכל פעם ששיחקתי אותו, המחשב נתקע כעבור כמה דקות, ניסיתי להתקין את המשחק מחדש אבל זה לא עזר, בדקתי מיד את הטמפ' אחרי שהמשחק נתקע, הן היו גבוהות-50+ למעבד וללוח אם (Athlon XP 2000). שלחתי את המחשב שלי לחנות שתמיד מטפלת לי במחשב, הם סידרו את הבעיה בכך ששמו משחה טרמית למעבד וניקו את כל המאווררים שיש לי, הבעיה נפתרה והמחשב לא נתקע, הטמפ' היו במנוחה 44 למעבד ו-44 ללוח אם גם. בימים האחרונים הבעיה 'חזרה' שוב-המחשב נתקע לי רק ב-Call Of Duty כעבור כמה דק' של משחק, אני ישר בודק את הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם והן היו בכל הפעמים 48 או 50, שזה לא גבוה יחסית, ובמ…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by eART,

לי ולאחי יש את אותו המעבד (AMD ATHLON XP 2500 +) ואת אותה הבעיה. לאחר תקופה מסויימת של שימוש במחשב הGHZ של המעבד ירדו מ1.83ghz ל1.09ghz, אצלו זה קרה יותר מוקדם בבערך 4-5 חודשים. אני לא יודע מה הבעיה למה המהירות ירדה, יש צורך להחליף את המעבד (כל עוד יש לי אחריות) או שיש דרך לתקן את זה?

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by PayneBack3251,

שלום יש לי בעיה במסך שלי שכל הזמן הוא מהבהב וזה כנראה שהמסך עצמו לא דבוק טוב לפלסטיק שחזיק אותו הנה דוגמא שאם אני לוחץ על הפאנל שמסביב אז המסך נהיה בסדר ! השאלה איל אני יצמיד אותו לצמיתות ?! אני לא יכול להשאיר את היד שלי תקועה שם... |: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.