תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני יומיים אחי ניסה להתקין איזה דרייבר לא טוב על המחשב, דרייבר שנראה לי של Intel Desktop אבל של הגרסה הלא נכונה או משהו..בכל מקרה מאז המחשב הראה בטעינת ווינדואוס שגיאה C:\...\system32\pci.sys is corrupted or missing... כן אני יודע צריך דיסק של ווינדואוס(XP) כדי לתקן את הבעיה הזאת אבל הבעיה שהבנתי את זה רק אחרי שפירקתי את המחשב כמו מטומטם בנסיוני לתקן אותו סיפרתי את כל זה בתור רקע כי אולי זה קשור לבעיה האמיתית שיש לי כרגע. עכשיו אני מקליד מהמחשב של אח שלי אבל הוא לא אוהב שמתעסקים לו במחשב ואני חייב ת'מחשב שלי דחוף!!!! בכל מקרה פירקתי את המחשב ומאז כל פעם שאני מפעיל אותו הוא עושה שלושה צפצופים באותו אורך ורק אז מופעל אבל המסך לא עובד!! אמרו לי אנשים בבטחון רב שזה או …
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בהרכבתי כרטיס מסוג Gainward geforce 6600 128MB 128BIT הוא מריץ משחקים ממש כבדים כמוFEAR בלי בעיה מוסיקה הכל אבל ברגע שאני מנסה לראות סרטים הוא קופא ועובר למסך כחול אז חיפשתי פה בפורום לצערי לאף אחד לא היתה אותה בעיה בדקתי גם עם PRIME95 יציבות של המחשב יצא פיקס עכשיו אני תוהה מה זה יכול להיות? תודה מראש מתן!
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכם! בדיוק היום קיבלתי היום את המארז של המחשב החדש שלי (Raidmax Scorpio 868), ועוד לפני שהתחלתי להרכיב שמתי לב שבספק שבא עם המארז קיים כבל 20 פינים בלבד.. הסתכלתי על לוח האם (ABIT AN8 Ultra), ושמתי לב ששם יש צורך ב 24 פינים.. אני לא יודע מה לעשות עכשיו, אין לי כבר כסף לקנות ספק.. חשבתי על מתאם או משהו, אבל אני לא יודע אם יש דבר כזה.. אנא מכם! עזרו לי! :'(
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב t2-ae1 של asus עם AMD 64 Athlon המחשב הגיע עם 256MB זכרון של Kingstone ועבד בסדר גמור (קצת לאט, אבל בסדר). מהרגע שהוספתי זכרון המחשב התחיל לעשות Reset לבד ולהקפיץ מסכים כחולים. שדרגתי את תוכנת ה BIOS לעדכון הכי חדש שיש וזה לא עזר.. ניסיתי להתקין מחדש את ה Windows XP אבל כשהזכרון השני מחובר אפילו ההתקנה לא עובדת!!! החלפתי בין הזכרונות וכל אחד מהם בנפרד עובד כמו שצריך.. ממש חבל לי לעבוד עם 256MB עלובים ואני ממש אשמח אם למישהו יש רעיון כלשהו למצב תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בלוח אם 2 חריצים עבור זיכרון SDRAM ו - 2 עבור DDRAM. במחשב עצמו יש לי 256 SDRAM ורציתי לחזק/לשדרג וקיבלתי מחבר זכרונות של DDRAM כדי לבדוק איך זה על המחשב, והמחשב לא עולה איתם. (זיכרון אחד היה של 128 והשני 512 ולא ניסיתי ביחד כמובן). הרצתי את התוכנה everest והיא נתנה לי שיש לי לוח אם : Field Value Motherboard Name PCChips M920LR למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות על מנת שה - ddr יעבוד? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המחשב קורס לי כל הזמן ניהיה מסך כחול ואני לא מבין איך אני מנתח את הקבצים שמראים מה הבעיה
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אמממ החלפתי לוח אם ורם לפני יומיים פרמטתי את המחשב ומאז (וגם לפני) כל פעם שזה מגיע ל- LOADING של החלונות המחשב עושה ריסט... מידי פעם כמשחשק למחשב הוא כן עובר את זה ונכנס לחלונות והכל פועל כרגיל... (כמו עכשיו) ניסיתי להחליף את המעבד למשהו אחר והיתה את אותה הבעיה... כנ"ל לגבי נסיון עם רם אחר. יש למישהו מושג למה? איך הגיוני שזה פעם נכנס ופעם זה עושה ריסט?
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
**עריכה: שיניתי את השם של הנושא בהקשר לשאלה האחרונה שלי.** שלום לכולם. רציתי להתיעץ איתכם לגבי בעית הספק חשמל שנוצרה לי במחשב. המפרט הטכני של המחשב שלי הוא: CPU AMD Athlon 64, 3200+ Motherboard Gigabyte GA-K8N Ultra-9 2x512MB dual ddr kingstone 2.5 CL Gigabyte GeForce 6600 GT PCI-E 256DDR3 בנוסף יש מחוברים לי לספק עוד 2 HDD של 40G 2 HDD של 120G 1 HDD של 200G DVD-RW ועוד כ10 מאוורים של 8mm... שעושים את העובדה שלהם נאמנה בOC כמו שאפשר לנחש הספק 400w שלי. לא עומד תחת הלחץ.. לכן רציתי לדעת. 1. האם יש דרך לחשב כמה watt המחשב שלי צריך? ואם כן מה נוסחה 2. על איזה ספק אתם יכולים להמליץ לי? ובלי שום קשר רציתי לשאול האם יש דבר כזה ספק עזר או ספק משני.. שאפשר לחבר אליו נגיד את…
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שבת שלום, יש ברשותי דיסק קשיח HITACHI DESKSTAR 80GB - 7200 יש לי אותו כשנה וקצת. עכשיו בזמן האחרון, הוא מתחיל להרעיש קצת, כל פעם שמתבצעת ממנו קריאה / כתיבה הוא משמיע טקטוקים קטנים. ראיתי בפורום אחר, אדם אחר עם אותו דגם דיסק ואותה הבעיה בדיוק, ולפי בדיקות שהוא עשה, הכל בסדר. בכל זאת, אני עדיין מודאג קצת, אני יודע שדיסקים של היטאצ'י מרעישים קצת יותר מאחרים. שאלתי היא, מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה ? ומה הם בכלל הרעשים האלה. (בנוגע להחלפה בחנות בו קניתי, זה קצת בעיה כי היא פשטה את הרגל או משהו, ואין לי בעצצם למי לפנות, יש איזה יבואן, משווק שאפשר לפנות אליו ?). תודה רבה,
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין כרטיס מסך נוסף ע"מ להשתמש בשני מסכים בו זמנית. שני הכרטיסים תקינים ועובדים כשהם עולים זה ללא זה. אך כאשר שניהם יחד כרטיס ה-PCI לא פועל. חיפשתי בביוס הגדרה בנושא אך לא מצאתי משהו שעזר. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה? *הבעיה קורה גם עם כרטיסי PCI תקינים אחרים. *מצורפת תמונה של המצב במנהל ההתקנים. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים הזמנתי אותו עם הרכבה ובזמן ההזמנה אמרתי למוכר שלאחר שהמחשב יגיע אליי הביתה אצתרך לפתוח אותו ולהכניס כמה דברים (הרדיסק ומודם) כשהמחשב הגיע אליי הביתה (מורכב) לא עבדו בו 2 מתוך 3 המאוררים שבמארז (מאורר של ה-CPU עבד אבל המאורר של המארז ושל ההרדיסקים לא הסתובבו כלל). את המאורר של המארז העברתי לחריץ אחר והוא התחיל לעבוד כמו שצריך והמאורר של ההרדיסק לא מגיע לחיבור בלוח אז השארתי אותו כמו שהיה (לא מחובר לכלום) בדקתי את הטמפ' של ה-CPU, לוח אם... הכל היה בסדר אז הפעלתי איזה משחק והתחלתי לשחק.. לאחר איזה שעה שמעתי ראש כאילו משהו נפל על תחתית המארז, בדקתי מה זה וגיליתי איזהשהו רכיב שנראה כמו קבל (CAPACITOR) שוכב לי על תחתית המארז (לאחר בדיקה ה…
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם חיבורי ה USB במחשב .. עד לפני כחודש הם עבדו כרגיל ..אך כעת כשאני מחבר משהו ל USB המחשב כלל לא מזהה אותו ..כלומר כאילו לא הוכנס וחובר דבר . לדעתי אולי זה קשור להגדרות במחשב .. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
טוב חברה יש לי מחשב די חדיש 939 וינצ'סטר 3000+ עם 2X512 TwinMos Twister עכשיו לפעמים אחרי כמה ימים הפעלה של המחשב הוא נהיה איטי בצורה דרסטית...לא יודע פתאום בקושי זז בין תיקיה לתיקיה ובכלל גם הפיירפוקס איטי... האם זה בטוח בעיה של הזכרונות? הטמפ' של המעבד נעה בין 28-37 מעלות משהו כזה...עם קירור זלמן והספק 430 וואט של ט'ראמל טייק... אני יציין שיש לי לצערי כונן C שהוא רק 5 גי'גה ופנוי רק גי'גה ויש לי כונן SATA 200 ג'יגה וATA 80 ג'יגה ישן אבל אני בספק שזה הגורם הפתאומי לאיטיות מפחידה... אנא עזרו לי, תודה
-
- 9 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הבעייה? זה רושם לי במסך הכחול BAD_POOL_CALLER למעלה. ביטלתי את האתחול האוטומטי בשביל לראות מה זה רשם.. אם מישהו יודע תודה... הבאתי פה את הקבצי דאמפ שאולי מישהו יוכל לדעת כי אני לא מבין בזה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקצרה - יש לי 2 מחשבים. האחד, מעבד AMD Athlon 64 3000+ (אתם יכולים לראות אותו בצד, במפרט), שמתנהג כמו מחשב ישן, מקרטע במשחקים בצורה חמורה, מוציא בסופר-פאי 60 טיימינג-זמן, מקבל תוצאות מדאיגות בבנצ'מארקים וכו'. הכרטיס מסך שם הוחלף פעמיים, ויש שם בעיות צבע.. בקשר לבעיות הצבע, אפשר לקרוא אותם בת'רד הבא שפתחתי לפני שבועיים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153096.0 עכשיו, יש לי עוד מחשב. Celeron D 2.8GHZ, לוח GIGABYTE עם צ'יפ SIS תומך SATA, זיכרון 256MB, כרטיס מסך GF4 והארדיסק של WD. בקיצור, שם אותם הבעיות.. מקרטע בצורה הכי חמורה במשחקים (אתם לא תאמינו באיזה משחקים, אפילו במשחקי מחשב דו-מימדיים משנת 1999-1997, גם מחשב ה AMD ד"א) ש GF4 אמור להריץ די יפה. המחשב עצמ…
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם ... המחשב שלי מרעיש ואני לא יודע למה,איך,ומה בדיוק מרעיש !!!!! איך אני יכול לבדוק את זה ? תענו לי בהקדם זה מאוד חשוב !!!! תודה .
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הCD ROM ןה- צורב DVD נעלמו לי מהמחשב שלי .. שבדקתי במנהל ההתקנים סומן עליהם !(סימן קריאה ) ושניסיתי לעדכן אותם זה לא הגיב מה לעשו ת!?
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים פה ולא בסרטים אם לא מתאים אז לנעול ומצטער אז ככה, יש לי צורב dvd כבר שנה ומשו ולאחרונה התחלתי לצרוב dvdr בהתחלה הכל היה טוב יפה וסרטים יצאו בסדר ועכשיו כל סרט שאני מנסה לצרוב יוצא עם קפיצות ותקיעות. כשאני צורב cd רגיל או dvd data אין שום בעיות אבל כשאני צורב סרטי dvdr זה יוצא חרא. אני משתמש במדיות silver line ששמעתי שהן לא משהו לצריבת סרטים, הקטע שבהתחלה כל הסרטים שצרבתי (גם על silver line) יצאו בסדר ורק עכשיו חרא... השאלה שלי היא: האם הבעיה בצורב או שאולי אני צריך לנסות לצרוב עם מדיות אחרות איכותיות כמו VERBATIM? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
חבר שלי גאון במחשבים !הוא פורץ תנו לחבר שלי משהו ו90% שהוא מצליח לפרוץ הוא עושה דבר כזה בשביך לפרוץ צריך לעשות רק דבר אחד יש לו אתר אחד שזה פרום שהוא מפרסם את הפרום הזה אז הפרום הזה נגוע באיזה קובץ לא רואים שזה מוריד למחשב אבל זה מוריד לבד או שזה לא מוריד לא יודע מה זה עושה אבל הוא סם איזה קובץ עכשיו הוא במצב דוס הוא רואה מי התחבר הוא רואה מי התחבר הוא רואה תאיי פי שלו ואז במצב דוס הוא יוכל לעביר קבצים חופשי לימחוק לעביר להוסיף תקיות אבל במצב דוס! אז מה הוא עושה עכשיו הוא שולח מי המחשב שלו את הקובץ טרווין הזה (הווירוס הזה שניראה כמו תמונה והוא פורץ למחשבים) הוא מעביר לו את זה למחשב וזהוא הוא רואה את כול המחשב מזה איך הוא עושה את זה אני לא יודע יש כאן משהו שיודע ?
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בעיה עם מחש של חבר ! משו מוזר ומטרף במיוחד ! הוא אמר לי שהמחשב תמיד מתכבה לו פתאום ככה סתם יש לו פנטים 4 1.8 הרץ 256 DDR וכרטיס מסך מעפן ספק 300 המחשב נדפק לו הלכתי להתקין לו וינדוס עשיתי לו פורמט למחיצה C והתקנתי הכל כשורה אני בודק טמפ' עם ספיד פאן ואידה32 משו לא הגיוני 70 80 90 120 קופץ משתגע ללוח ו 55 60 75 80 למעבד.ץ... אמרתי זה לא יתתכן אאולי הקירור לא טוב או אין משחה טרמית פתחתי תקירור ראיתי שבאמת זוועה שם אז ניקתי הכל עם אלכוהל כמה שהצלחתי ושמתי משחה טרמית שהייתה לי מהביג טייפון לפי דעתי חשבתי שהכל הסתדר .החיישנים דפוקים אבל לפחות יש משחה טרמית נורמלית. עשינו בדיקה עם פריימ95 אמרתי לו שישים על שעה ואם המחשב לא מתכבה לו במאמץ אז המחשב בסדר ואם התוכנה לא הופכת לצהו…
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מדובר במפרט הבא: DFI INFINITY NF4 ULTRA POWERCOLOR X800GT AMD ATHLON 3200 2X KINGSTON 512 קניתי היום גם מארז עם ספק כוח 500W עכשיו הבעיה היא שהמחשב לא מתפקד כמו שצריך אני מחבר לו הארד דיסק SATA רגיל הוא לא פועל טוב בכלל במחשב לא עובד חלק ועושה מדי פעם ריסט לעצמו כשאני משחק במשחקים הוא יוצא מהם אחרי כמה זמן לפעמים הוא מקבל אטרף ולא נותן לי גם לפתוח תאקספלורר (זה קורה בד"כ אחרי שהמשחק עושה בעיות ויוצא מהמשחק) אני כבר מיואש ולא יודע מה הבעיה! בדקו לי את הזכרונות אמרו שהם טובים בדקתי תכרטיס מסך והוא בסדר גמור גם המעבד בסדר גמור לפני שבוע החלטתי שני יקח גם את הלוח לבדיקה והם החזירו לי אותו ואמרו לי שהקירור למעבד לא מספיק -אתם אומרים שאם אני יקנה קירור טוב למעבד זה יפתור את הבע…
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
MX 518 Gaming http://www.itreviews.co.uk/hardware/h774.htm ואין ממש הבדלים והוא מזה לא נוח לעבודה למי שיש תעכבר הזה שיומר לי אוליי צריך להגגדיר אותו חשבתי שהעכבר הזה טוב לקאונטר אבל לא משו http://img212.imageshack.us/img212/3438/9004wd.jpgאגב אני חדש פה
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום אני מחליף לוח אם ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות אחרי שאני מחבר את כך הכרטיסים והכל....? אני פשוט מדליק אותו והא עובד רגיל או שצריך להגדיר משהו קודם?
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
רכשתי מתאם usb bluetooth וכאשר רני מחבר אותו למחשב לא משנה מה אני עושה הוא מזהה אותו בתור "התקן לא מוכר" איך אני מתקין אותו הבנתי שהוא אמור להזדהות בתור ISSC BLUETOOTH DEVICE
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב AND 3200+ עם לוח אם של ASUS A8N-VM וזכרון אחד 512 של PQI לפעמים שאני מפעיל תמחשב הוא מראה לי שיש לי 512 זיכרון רגיל ולפעמים הוא מראה לי 448 בחלון הזה: הזיכרון יושב על DIMM_A1 שבלוח והוא כובת לי תמיד "הרחבת כתובת פיזית" והשאלה שלי מה זה ההרחבת כתובת הפיזית הזאת?? ולמה הוא רושם לי שיש לי 448 במקום 512 לפעמים?? תודה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-