תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה המחשב שלי התחיל לקרוס הנה הלוג. המחשב שלי win xp sp3 Mainboard : FUJITSU SIEMENS K8 Neo4 Processor : AMD Athlon 64 3000+ Physical Memory : 3072 MB Video Card : NVIDIA GeForce 6600 GT
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, אין לי מושג למה היא קשורה... בזמן האחרון המחשב נתקע הרבה פעמים, המסך פשוט "'קופא" והעכבר והמקלדת לא מגיבים לכלום... בנוסף המחשב עושה Reset לבד אם מישהו יוכל לתת לי כיוון כדי לגלות מאיפה הבעיה זה ממש יעזור תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן 3 וחצי 4 שנים בערך.. לפני שנה בערך קניתי הארד דיסק של 150 GB (לפני זה היה לי 120) הוספתי אותו לקודם שהיה לי והוא לא עשה בעיות השנה רציתי להגדילל את המקום של המחשב אז במקום ה150 קניתי אחד חדש של 500 עכשיו ההארד דיסק היה חדש יחסית ועכשיו מאז שהחלפתי ל500 המחשב מתכבה לי מדיי פעם (עם המסך הכחול ) והוא עובד גם קצת לאט.. עכשיו חשבתי אולי עוד הארד דיסק מעמיס אבל לא נראלי הגיוני כי לפני זה הכל היה בסדר גמור.. עלה לי רעיון שזה אולי בגלל הספק.. יכול להיות שהוא חלש מדיי ?! ובגלל שהארד דיסק חדש אז הוא צורך יותר חשמל ובגלל זה המחשב מתכבה ועובד לאט.. יש מצב כזה? אם לא יש למישו עוד רעיון ?! תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בתקופה האחרונה כאשר אני משתמש במחשב הוא נתקע לפעמים ולוקח לו זמן רב לבצע תהליכים פשוטים זאת לאחר שהגדלתי את הRAM שלי לכ2 ג'יגה . לדוגמא אם פעם היה לוקח לי לפתוח קובץ RAR בערך חצי דקה עכשיו אני עומד על בסביבות 4 דקות . כמו כן שאני שומע בWINZIP מוזיקה השיר כאילו מאט לכמה שניות כל כמה זמן. אודה לכם ממש אם תעזרו לי לפתור את הבעיה . חג שמח!
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אוקיי ההארד דיסק הנוכחי שלי הוא 60 ג'יגה של MAXTOR יש לי הארד דיסק חדש נוסף של 250 ג'יגה של HITACHI ברגע שאני מחבר אותו ומדליק את המחשב אז יש מין קולות מוזרים והמחשב עולה לאט והוא לא מזהה את ההארד דיסק.. ניסיתי לשים את ההארד דיסק הזה כSLAVE וגם כMASTER וזה לא עובד אם למישהו יש רעיון או פתרון או משהו בבקשה תעזרו לי... ???
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והשארתי את הכונן הקשיח הישן (ראו מפרט בפרופיל). 1. הצורב והדיסק הקשיח השני (WD) מחוברים לשקע IDE כך שהקשיח מוגדר MASTER 2. הדיסק הראשון (SUMSUNG) מחובר ל- SATAII 0 . ?גם כן MASTER) 3. עוד ב- BIOS ה- WD משום מה התעקש להיות- C. וכאשר החלפתי אותו לSLAVE - מערכת הפעלה לא הצליחה לעלות מהצורב כלל. הופיעה הודעת שגיאה: NDTLR MISSING (אני כנראה טועה בקשר לאותיות המדויקות בשגיאה, כי זה קרה לפני שבוע) 4.לאחר כמה שינויים, פירמוט, התקנה ש מערכת ההפעלה על ה- SUMSUNG ושינוי אותיות, הצלחתי לגרום למחשב לזהות את ה-SUNSUNG כ -C (BOOT) , אבל המחשב עדיין התעקש על WD כ- SYSTEM ואם אני מנתק אותו מערכת ההפעלה לא עולה! 5. השאלה שלי - למה המחשב (לוח אם?) ממשיך לחשוב על הכונן ה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב... התקנתי במחשב הנייד שלי HP Pavilion DV4000 (DV4254EA) ווינדוס חדש ועכשיו אני לא יכול להתקין את הדרייבר של הכרטיס קוך שלי! כל פעם כשאני מתקין הוא עושה לי מסך כחול ומתכבה המחשב. הכרטיס קול של REALTEK הנה השם: Analog Devices AD1981B(L) @ INTEL 82801FBM ICH-M - AC97 AUDIO CONTROLLER [b-2] בבקשה זה דחוף!
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בזמן שצפיתי בסרט במערכת המדיה סננטר, פתאום הנגן קפא לרגע, ואז התבצע אתחול לא צפוי. כשוונידוס עלה, קיבלתי הודעה שהתבצעה הפעלה מחדש עקב שגיאה/בעיה שנגרמה (לא זוכר בדיוק את נוסח ההודעה) אני לא מכיר היטב את ויסטה, אבל זכור לי שבמערכות הפעלה קודמות, היה באיזשהו מקום הוראה של ברירת מחדל לאתחל את המחשב בגלל סוג מסוים של אירועים. המומחים המליצו לשנות את ברירת המחדל הזו, כדי למנוע תופעה של ריסטרטים בלתי צפויים. השאלה שלי- האם גם בויסטה קיימת האופציה הזו, והאם גם כעת ההמלצה היא לבצע שינוי בברירת המחדל, או שדווקא עדיף להשאיר את זה ככה, כי ריסטרט זה בעצם פעולת "התגוננות עצמית" של המחשב בפני בעיה שעלולה להיות חמורה יותר אלמלא התבצע אותו אתחול? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אז ככה יש לי מחשב חדש לגמרי, התקנתי את הווינדוס הכל טוב ויפה אבל כשהגעתי למסך שצריך לבחור שם למחשב(לדוגמא Name-PC) פתאום העכבר והמקלדת לא עובדים ולא ניתן להמשיך את ההתקנה. חשוב לציין שכבר נסיתי : 1. לבדוק בביוס ש USB על legend 2. התקנה מחדש של הווינדוס (עדיין קורה אותו הדבר בדיוק באותו השלב) 3. לחבר את המקלדת והעכבר ל USB 2.0 ועוד כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט מפרט : Intel I5 8600 gigabyte gforce GTX 1060 G1 Gaming Asus rog strix h370-f 8GB ram תודה מראש על העזרה !
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים הזמנתי אותו עם הרכבה ובזמן ההזמנה אמרתי למוכר שלאחר שהמחשב יגיע אליי הביתה אצתרך לפתוח אותו ולהכניס כמה דברים (הרדיסק ומודם) כשהמחשב הגיע אליי הביתה (מורכב) לא עבדו בו 2 מתוך 3 המאוררים שבמארז (מאורר של ה-CPU עבד אבל המאורר של המארז ושל ההרדיסקים לא הסתובבו כלל). את המאורר של המארז העברתי לחריץ אחר והוא התחיל לעבוד כמו שצריך והמאורר של ההרדיסק לא מגיע לחיבור בלוח אז השארתי אותו כמו שהיה (לא מחובר לכלום) בדקתי את הטמפ' של ה-CPU, לוח אם... הכל היה בסדר אז הפעלתי איזה משחק והתחלתי לשחק.. לאחר איזה שעה שמעתי ראש כאילו משהו נפל על תחתית המארז, בדקתי מה זה וגיליתי איזהשהו רכיב שנראה כמו קבל (CAPACITOR) שוכב לי על תחתית המארז (לאחר בדיקה ה…
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה. אני רואה סרט בסדר ולאחר עצירת הסרט ויציאה מהתוכנה המחשב נתקע. זה קרה לי עם לפחות 4 תוכנות:MEDIA PLAYER,ZOOM PLAYER,VLC,BLAZE למישהו היתה בעיה כזו והצליח לתקן אותה? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ככה זה נראה בקרייסיס.. ככה בgta החדש לאחר הדריבר החדש וכדומה: אוקי אז ככה יש לי קודם כל מלא אשכולות בפורומים בארץ ובחו"ל אבל נתחיל במפרט המעפאן: e4400 box- מעבד 2gigram 600 ומשהו מגהרץ. my motherboard is intel dg965ry והכרטיס מסך ati readon 2600pro 512mb. יש גם tvcard flytv אוקי עכשיו אני אגיד לכם בערך את כל הדברים שניסיתי עד עכשיו: א': בדיקת טמפרטורות- הכל תקין. ב': פרמוט המחשב מספר פעמים לפחות והתקנת הדריברים מחדש אם או בלי עזרת התוכנה driver cleaner pro. (גפ את הדרייברים מהדיסק ניסייתי) ג': בדיקת ארפיאקטים דרך התוכנה ההיא של ati. ד': הגדרות ביוס גם שיחקתי איתם לפי ההמלצות. ה': החלפת כל החומרה כגון לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך לחדשים. (אל תדאגו לא קניתי מk…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המחשב התחיל להיכבות בפתאומיות (כאילו נותק מהחשמל) לאחרונה, ייתכן שלאחר ניקוי פסח והחלפת מעבד (מ Amd Athlon64 X2 3800+ ל 4800+) הטמפרטורות נראות בסדר למרות שאחד המאווררים די מקרטע... החשד הסביר הוא שהספק הג'נרי עומד למות... אבל לפני שנתחיל להוציא כסף אולי זאת לא הבעיה? אשמח לעזרה המפרט: AMD Athlon 64 X2 4800+ 1GB RAM לוח אם: MSI K9N6SGM-V ספק כוח ג'נרי EZCool 300W
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז זה כמה דברים שאלה ראשונה: תראו על הארדיסק יש לי שני ג'אמפרים ג'אמפר אחד צד הכי שמאלי וג'אמפר שני צד הכי ימני יכול להיות דבר כזה????????. ולמה זה שני ג'אמפרים מזה כל ג'אמפר??.... שאלה שניה: איך אני אמור לדעת איזה כבל זה סקונדרי ופרימרי לפי איך שהם מתחברים ללוח או שרשום על הכבל עצמו?????? תודה לכל מי שעוזר ליי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קרה לי כבר פעמיים, שהמחשב נכבה מעצמו, ואי אפשר היה להדליק אותו (פשוט לא היתה שום תגובה אחרי לחיצות על POWER) אחרי כמה שעות , פשוט לחצתי על ה POWER שוב והמחשב עובד, כאילו כלום לא קרה. אני מניח שזו בעיה שקשורה בספק, אבל זה ספק חדש של 500W ... מה יכול לגרום לכזה דבר?
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בימים האחרונים נתקלתי בתקלה מציקה במיוחד. צפיתי בסרט בטלויזיה שמחוברת למחשב, לאורך כמעט כל הסרט, בד"כ בסצנות היותר מהירות התצוגה כאילו נחתכת בחלק העליון של המסך ובחלקים התחתונים. בהתחלה חשבתי שהתקלה קשורה בטלויזיה, ניתקתי את האנטנה וניסיתי שוב. שום דבר לא השתנה. צפיתי באותו סרט במחשב, ויש את אותה התקלה בדיוק גם במסך המחשב. ניסיתי סרטים שונים (720, 1080). התקלה חוזרת על עצמה, אפילו בשידורים ביוטיוב. אציין שהטלויזיה והמחשב מחוברים בכבלים שונים ליציאות שונות. (hdmi, dvi) התקלה בוודאות חדשה, הרכבתי את המחשב לפני 4 חודשים וצפיתי מאז בלא מעט סרטים. אין לי כרטיס מסך המחשב מבוסס I3-4130 ועל H87-D3H. להמחיש את התקלה. מדובר בדבר דומה למה שצוין בשרשור הזה http://hwzone.co.il/comm…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ביום שישי האחרון המחשב הותיק שלי (בן 5) התחיל לעשות בעיות. בעיקרון, הוא פשוט לא נדלק. מבחינתו כפתור ההדלקה הוא קישוט למארז. עכשיו, למחשב יש מערכת אל פסק (גם כן ישנה, מן הסתם), שלא עשתה בעיות עד כה. בנוסף, יש לי כרטיס מסך radeon 9000, מעבד athlon X2400, לוח אם k6 (מסוג דגם שאני לא זוכר). בכל מקרה, כבר הרבה זמן שהמחשב התחמם יתר על המידה (טמפ' מעבד הגיע לסביבות 70 מעלות כל הזמן, טמפ' מערכת כללית כ-50), והכנסתי למארז שני מאווררים חזקים (באופן זמני, עד שאחליף את כל המאווררים במערכת). עכשיו, מאז התקלה בשישי החלפתי ספק לספק זמני שהיה לי, שהחזיר את המחשב לחיים. לא עבר יום (באמת, פחות מ-24 שעות!), והתופעה חזרה על עצמה. כעת המחשב מושבת לחלוטין, ולא מגיב. אני לא בטוח, אב…
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מעבד סמפרון 3400 המחשב " במאמץ " קרס .. שזה אומר " אימיול , אתרים כבדים : ONE , ספורט5 , בלוגים עם מצלמות .. " , CAMASTASIA באתר ספורט5 למשל אם אני מגולל את האתר הוא נתקע ממשיך נתקע ורואים שהמעבד מגיע בשניה עם הגלילה ל 100 אחוז . אז אמרו לי " סמפרון חלש תקנה 4200 " קניתי 4200 אותו דבר חלש ביותר לא ראיתי שום הבדל אותם תופעות :'( בדקתי זכרונות קינגסטון 2GB 667 - MEMTEST תקין , בדקתי כונן קשיח MHDD תקין , בדקתי הורטוס יציבות תקין ... בדקתי טמפרטורה תקין , בדקתי כרטיס מסך OB עם 3DMARK תקין !!! את כל התוכנות ניסיתי תקין " במאמץ " תקוע ... החלפתי כמעט חצי מחשב הכול נשאר אותו דבר שניסיתי להחליף לוח אם נתנו לי אותו לוח משומש ( פלסטיקים מארז היו עליו ) בלי קופסא מקור…
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היום המחשב התחיל לצפצף לי כל כמה שניות ולפעמים יותר הציפצוף נשמע כמו שלוחצים על מקש הרבה זמן, רק בבודדים כמו תיקתוק שעון אשמח מאוד לקבל עזרה תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
סתכלו את הגרפיקה שיש לי בפאר קריי: http://img299.echo.cx/img299/7855/farcry00005tx.jpg מה זה למה זה ככה ??? יש לי את הדרייברים הכי חדשים של נווידיה ניסתי להתקין אחרים גם אותו דבר הורדתי קלוקים לדיפולט עדיין אותו דבר התקנתי שוב את הדיירקטאיקס כלום לא עבד סתכלו על המים ועל הדברים השחורים האלה :'( למישהו יש רעיון איך לתקן ??? ואני מריץ את המשחק על ההגדרות הגבוהות ורזולוציה 1024X748. ניסתי גם להתקין מחדש ולא שינה כלום המפרט בחתימה שלי :'(
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן חברים ! אני משחק פיפא 2011 ופתאום המסך שלי התחיל להשתגע והחליף צבעים לדעתי זה לא בעיה במסך אולי הדרייבר של הכרטיס מסך לא מותקן נכון או שלא יודע מה כי גם שאני מפעיל תמחשב מחדש הכל בסדר וחוזר להיות טוב הינה תמונה : חייב עזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הצורב NEC DVD RW ND-3520A וכשאני מנשה ליצרוב על DVD או דיסק רגיל זה עושה לי את בעיה DMA-driver error, CRC error ואין לי מוסג מה זה אומר וזה גם בנרו 7 וגם ב אלכוהול 120% הלוג של נרו 7 http://www.fps.co.il/Files/1167754775.txt
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני כשבועיים אחרי שניתקתי וחברתי את HD שניהם SATA .כמובן עשיתי את זה כהמחשב היה מכובה. בהפעלה של המחשב אחרי מסך ה POST הוא עוצר ומחכה עד שאני אלחץ F1 לטעינה רגילה או DEL לכניסה ל BIOS יש אפשרות לבטל את זה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט: GAMA785GM-US2H AMD Athlon || X3 425 @2700 4GM ATI RADEON HD 4200 מעוניין לשדרג ולהאיץ לעבודות משרדיות בעיקר וגם אינטרנט תקציב 500 ש"ח רעיונות ?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מקודם זה לא היה ככה. בזמן האחרון יש לי את ההודעה הזאת כול פעם שאני מפעיל את המחשב. אני לא מנתק מהחשמל או משהו כזה.זה קורה אחרי כול כיבוי רגיל.משהו יודע למה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-