תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
עשיתי עכשיו repair למחשב והכל רץ טוב עד שהתחיל השלב האחרון. אחרי שהמחשב סיים את הקטע שלו במסך הכחול ונדלק הווינדוס, בשביל לסיים את התיקון. אני מאשר את הדבר הזה שקופץ עם הוראות או משהו בסגנון, זה מתחיל להריץ איזה פס ירוק, וכשכתוב למעלה שנשארו עוד 34 עד לסיום המחשב פתאום קופץ למסך שחור עם סימן כזה: _ שמהבהב למעלה והוא לא יותא מהמצב הזה. בבקשה תעזרו לצערי המחשב שלי לא מראה את הטמפרטורה של המעבד ולוח האם אז אני לא יכול לדעת אם זה התחמם יותר מדי לוח אם ga-945p-s3 v1 מעבד intel 945
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר את הרסיבר שלי למחשב לפני העדכון של המחשב ל windows 8.1 לא הייתה בעיה עכשיו אני לא מצליח לשמוע מוסיקה דרך הרמקולים ואפילו המחשב לשי לא מזהה את ה HDMI של הרסיבר מה בבקשה אפשר לעשות בנידון הסוג של הרסיבר הוא: YAMAHA RX-V367 תודה לעוזרים..[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
הבעיה הזאת הפשוט הופיעה לי במחשב.. פתאום בזמן שאני רואה סרטים שומע ועורך מוזיקה או משחק משחקים פשוט נהיה לי לייטנסי מטורף במחשב. זה גם פוגע במובן שהמחשב עובד במין קיטועים כאלה. עשיתי בדיקות בעזרת Latancymon ואלה הם התוצאות: ו: כמו שאפשר לראות הדרייברים שעושים לי את רוב הבעיות זה הUSB והכרטיס מסך שלי דברים שאני לא יכול סתם לבטל... אני ניסיתי לשנות הכל בערך בביוס בדריברים. ואני באמת פשוט כבר לא יודע מה לעשות! המפרט של המחשב שלי הוא: intel Q6600 Gigabyte p35-D35L G-force 8800GT לכרטיס קול אני משתמש באחד חיצוני של M-AUDIO (FAST TRACK(
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לחבר דיסק קשיח במקום דיסק קיים ולא עבד ואז החזרתי את הדיסק קשיח המקורי ומה שקורה זה כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף לא ברור ולא קורה שום דבר (כולל אין שום דבר על המסך) למישהו יש רעיון ??? תודה רבה חעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תקלה מאוד מאוד מוזרה צצה לי במחשב... הווינדוז שלי עולה מאוד לאט, בקטע הזה של הקו המקוקו הזה של STARTING WINDOWS XP, אבל גיליתי משהו מאוד מוזר, שאני מחבר הרדיסק משני, זה עולה אולי חצי קו ועולה במקום 8 לופים של הקו הזה!!! לא משנה איזה הרדיסק אני שם כמשני, הכל עולה כמו מטוס, איך שאני מנתק הכל חוזר להיות איטי, חושבים שזו בעייה בהרדיסק? (אני חשבתי!) אבל עכשיו אחרי שאני עם הרדיסק חדש ובודד ושוב אותה תקלה, אני יודע שמשהו פה מסריח... מה עושים? ההרדיסק הוא WD, מג'ומפר על CS, ומחובר מהלוח לחלק האמצעי, מוגדר כ PRIMARY SLAVE לפני 2 SECONDARY MASTER+SLAVE (סידירום וצורב)... מה הגורם לאיטיות הזאת של ההרדיסק? :AR15: ולמה עוד הרדיסק מתקן את כל העוול ? (חיברתי אפילו 4 גיגה של…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במחשב השני אצלי מצוי X1900XT של Sapphire עם קירור סטוק. במנוחה הכרטיס עומד על 55-60 מעלות, ובמאמץ (בזמן משחק) הוא מגיע ל-80 מעלות ויותר. בטמפ' הזו מתחילים להופיע ארטיפקטים עד למצב שלא ניתן לשחק, והמשחק קופא (ואז דרוש ריסטרט) או שה-VPU Recover של Catalyst קופץ ומחזיר אותי לווינדוס. לפי מה שידוע לי הטמפ' הזו אמנם גבוהה, אבל הכרטיס יכול לעבוד גם במעלות האלו ללא ארטיפקטים. לכן, למי שיש את הכרטיס: האם נתקלתם בבעיה?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ישי מחשב חדש בן כמה שבועות מתקדם ביותר עם ווידוס ויסטה, מאתמול המחשב שלי מגיב קצת באיטיות ותמיד בלי הפסקה הנורה האדומה מהבהבת ותמיד בלי הפסקה שומעים מתוך המחשב רעש.. בדקתי וירוסים והכל בסדר, אני לא יודע למה המחשב שלי מגיב כאילו הוא יותר מידי עמוס. זה משחב ע זכרון 2030M ומעבד INTEL CORE 2 QUAD Q666
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מדובר בלוח אסוס P5KPL-CM בעל 4 חיבורי SATA ואחד IDE חיבור ה IDE תפוס ע"י קשיח+צורב ע"מ לחבר קשיח IDE נוסף נרכש מתאם SATA TO IDE בוצעו החיבורים אך בביוס הקשיח לא מזוהה (הקשיח נבדק וזוהה כשחובר במקום הצורב ב IDE) האם יש הוראות מסוימות לחיבור המתאם או ג'ימפורים מסויימים שיש להקפיד עליהם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב העתיק שלי (Athlon XP 1700) לא מגיע ל-POST בכלל, אלא אם כן אפסתי לו את הביוס לפני כן .... אתמול מצאתי אותו כבוי ולא ממש הצלחתי להדליק - בלחיצה על כפתור PWR המחשב עלה לשניה וחצי ונכבה לפני צליל POST. היום בבוקר נתקתי את כל הרכיבים, נשארתי עם DIMM אחד ואפסתי את הביוס והמחשב עלה - שמחתי ... אחרי שהחזרתי את כל הרכיבים - מחשב לא מגיע ל-POST. מקצר ג'מפר CMOS - עולה .... בינתיים הוא למעלה ואני לא מכבה אותו. למישהו יש רעיון ? ???
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן מומחים, בעיה. קניתי מחשב חדש לפני שלושה חודשים, של lenovo מחשב נייח עם ווינדוס 8. הבעיה שהיא שבכל פעם שאני מכבה או עושה ריסט למחשב, כל מה ששמרתי בתוכו מתאפס ונמחק. למשל שמרתי 1000 תמונות בשולחן עבודה הכל נמחק, הוא כאילו חוזר כל הזמן למצב הראשוני של המחשב. אבל משום מה נגיד כל ההורדות שלי שנאי שומר כן נשמרות. מה הסיבה לכך? והאם יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נגן MP4 שמתחבר למחשב ב USB2 וישלו חיבור לטלויזיה להקלטה ולשידור השאלה שלי האם יש אפשרות להשתמש במכשיר כדי לראות TV במחשב או משהו כזה או להיפך- לשדר לTV מהמחשב? עוד משהו יש לי כבל כזה http://www.danmeter.dk/products/neuromonitoring/csmmonitor/csmphotosandartwork/Photos/USB%20Cable%20(high-res).jpg אם אני מחבר אותו למודם אני לא יצרך להתחבר דרך חייגן או משהו אחר? אם לא אז למה החיבור הזה במודם?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
נראה אם אתם מבינים מזה משהו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון התחיל להפיק צליל צווחני בתדר גבוה שמאוד מציק לשמוע. אני מנסה להבין איך אני יכול לאתר את הגורם אשר מפיק את הצליל המדובר, מה הדרך הכי טובה למצוא את הגורם האחראי ? * באמצעות פתיחה של המארז והקשבה אני לא מצליח להצביע על הגורם הבעייתי ועוד משהו שמציק לי בנושא אחר. הקליטה הסלולארית בחדר שלי גרוע לפיכך מכשיר הסלולאר מנסה לפצות על הנושא בכך שהוא משדר בהספק גבוה יותר, הבעיה שלי היא שלא משנה איפה אני שם את המכשיר בחלל החדר הרמקולים שלי בפרקי זמן רנדומליים מפיקים רעשים חזקים כנראה כתוצאה מהקרינה מהמכשיר. יש דרך להפסיק את התופעה?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
היי לכולם! מקווה שאינני טועה במיקום יש לי מחשב במערך RAID 1 והלוח הראשי נדפק והוחלף לאחד אחר.היות ושני הלוחות אינם מאותו הדגם מן הסתם נתגלתה בעיה בהעלאת מערכת ההפעלה עקב חוסר כנראה בדרייברים המעודכנים כנראה ל-RAID/ACHI.אדגיש כי לפני החלפת הלוח ביצעתי גיבוי עם ACRONIS ECHO למצב הקיים ואינני מצליח למרות זאת להחזיר את המערכת לקדמותה גם אם אני מנסה להזין דרייברים ל-RAID מדיסק הלוח החדש זה פשוט נותן לי מסך כחול.במצב IDE זה עובד בלי כל עזרה חיצונית הווינדוס עולה לבד. השאלה היא האם ישנה דרך כלשהיא להעלות את המערכת הקיימת מבלי לפרמט שוב את הכל אך במצב RAID כמובן??? תודה על עזרתכם המהירה אופק
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לפני כמה ימים מחשב חדש asus n75sl i7 2670qm 2.2 up to 3.1 ghz 750gb 8gb ram gforce 635m 2gb win7 home המחשב נקנה מתצוגה ככה שהיה מותקן עליו ווינדוס (עשיתי לו הפעלה ראשונית) ודרייברים עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך ועוד כמה דרייברים ממה שהצלחתי למצוא ( השתמשתי בתוכנות לחיפוש דריברים) בקיצור שמתי לב שהמחשב לעיתים כבד במצבים מסוים כאשר מפעילים כמה תוכנות (לא מדובר על דברים שמצריכים עומס גדול) מדובר על תוכנות אקספלורר שלפעמים הוא נתקע ודברים בסיסים ..עשיתי כמובן עדכון של ווינדוס ואנטי וירוס והסרה של תוכנות לא רצויות התקנתי את מקס פיין 3 וגיליתי משהו מוזר מאוד בקשר להגדרות הכרטיס מסך שלי אז הסתכלתי גם בהגדרות וזה מה שזה הראה http://link-results.com/?lid=aHR0…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני חושב שזה אחד המאווררים מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי חברים, יש ברשותי נייד של LG DUAL CORE נראה לי מוגזם שבעת עבודה עם EXPLORER ן WINAMP המחשב מגיע לחום הנל: Field Value Sensor Properties Sensor Type HDD Temperatures CPU 75 °C (167 °F) CPU #1 / Core #1 77 °C (171 °F) CPU #1 / Core #2 77 °C (171 °F) FUJITSU MHV2080BH [ TRIAL VERSION ] Voltage Values CPU Core 0.95 V כאשר המחשב לא עושה כלום הוא עומד על חום של בערך 65 בכול הפרמטרים! מה דעתכם בנושא חברים?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כמה שבוע קניתי זכרונות נוספים למחשב, הקפדתי שאלה יהיו זכרונות מאותו סוג, מאותה חברה וכו'... אפשר לראות בתמונה המצוורפת את 2 הסטיקים החדשים (ה-2 העליונים) ואת 2 הסטיקים הישנים (ה-2 התחתונים). בהתחלה כשהכנסתי אותם ביחד עם ה-2 סטקים הקיימים של ה-4 ג'יגה (כל אחד) המחשב נכנס ללופים של RESTART בלי שהביוס בכלל עלה, כששמתי רק את ה-2 סטקים הישנים או רק את ה-2 סטקים החדשים הכל עבד, אחרי קצת חפירות ועדכון ביוס הצלחתי לגרום לזה לעבוד. אתמול בזמן שהמחשב עבד הוא פתאום עשה RESTART (בלי שנגעתי במחשב) ושוב נכנס ללופים של RESTART בללי שהביוס עולה. שוב פעם ניסיתי שילוב של סטיקים ישנים ו-2 סטיקים חדשים - עם ה-2 סטקים הישנים הכל בסדר אבל הפעם עם ה-2 סטיקים החדשים המחשב לא…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעייה מוזרה לגמרי... אחד מהזכרונות של ה ram ( 2gb) מתפקד באופן בעייתי.. כול פעם שאני מחבר אותו ללוח אם המחשב עובד במשך יומיים באופן מצויין (אין מסכים כחולים ואין קריסות ובמשך יומיים ניתן לכבות את המחשב ולהדליק ואין שום בעייה). אבל ביום השלישי כשאני מדליק את המחשב (בבוקר) יש מסך שחור ואני לא יכול לעשות דבר עד שאני מוציא את הסטיק מהמחשב... מה אני אמור לעשות? האם הלך הזיכרון? חשוב לציין שמדובר בשני זכרונות של 1 ג'יגה ורק אחד מהם בעייתי (לפי האבחנה שלי)..
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ללא התרעה מוקדמת כלשהי, חזרתי הביתה, הדלקתי את המחשב ממצב שינה ולאחר כ-2 דקות המסך נכנס ל-Power Saving Mode. מאז, אני לא מצליח להעלות את הווינדוס, כיוון שכל פעם אחרי שמופיע הלוגו של MICROSOFT, המסך נכנס שוב ושוב ל-Power Saving Mode. איך זה כן עובד? ב-Safe Mode בלבד. דברים שניסיתי כבר: 1. ניקוי אבק. 2. הוצאה של הבטריה מהלוח אם, החלפתה - לא עזר. 3. בדיקת פיזית של ה-RAM, כל פעם כרטיס אחר, החלפה של סלוטים - לא עזר. 4. בדיקה מלאה של ה-RAM באמצעות MEMTEST - הכל יצא תקין. 5. RESTORE לנקודת זמן אחרונה - לא עזר. 6. החלפה של כבל מסך - לא עזר. 7. עדכון דרייבר כרטיס מסך - לא עזר. תאכלס, לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך, כיוון שזה רץ ב-Safe Mode.. משום מה, איך שהווינדוס עולה הוא נכנס ל-SAV…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי gf4 mx 440 64mg הורדתי משחק בשם ace's high (חינמי) וכשהפעלתי הייתי בשוק הכל ניראה כמו דייסה כנל b&w הכל דייסה וכשהחלפתי ל riva tnt 2 אז הכל עבד וראו בסדר :-\ עידכנתי דרייברים ושיחקתי באפשריות ה video במשחק כלום לא עזר וב riva tnt 2 הכל עבד טוב מה אפשר לעשות? ???
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שפתאום צצה איבדתי את הקול במחשב. בלוח הבקרה כשאני נכנס לחלונית של צלילים והתקני שמע בחלון שנפתח ( בלשונית הראשונה ) רשום למעלה אין התקן שמע. יש לי SB LIVE לא חדש שעבד עד היום כשהבעיה החלה. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: הוצאתי את הכרטיס והכנסתי מחדש,המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה והאשף של החומרה החדשה נפתח והתקנתי את הדרייבר של CREATIVE ואחרי איתחול הבעיה לא נפתרה. דבר נוסף:לכרטיס שלי יש תוכנת בדיקה של קריאייטיב ואילו התוצאות שקיבלתי: WAVE DRIVER TEST- FAIL MIDI DRIVER TEST - FAIL MIXER DRIVER TEST - FAIL DIRECTSOUND TEST - FAIL DIRECTSOUND3D TEST - FAIL SOUNDFONT SETTING TEST - FAIL MIXER SETTING CHECK - FAIL והדבר היחיד שהצליח הוא: HARDWARE DETECTION TEST - …
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום, צירפתי תמונה שבה שני סקרין שוטים: התמונה השמאלית - Windows vista + Bios F8 התמונה הימנית - Windows XP + Bios F6 כמו שאתם רואים בתמונה השמאלית הCpu-z מראה רק ליבה אחת. אני רואה רק ליבה אחת גם בTAT ובCoreTemp ובנוסף הטמפרטורות שהיו פעם באיידל על 48 עכשיו על 52 (אחרי שמרחתי משחה טרמית של זלמן ZM-STG1) שמתי לב לזה רק אחרי שעדכנתי ביוס והחלפתי מערכת הפעלה... מה יכול לגרום למחשב לחשוב שיש למעבד רק ליבה אחת? אשמח לתשובות ופתרונות תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני מדבר על מסך MAG מדגם 786FD.. התקנתי WinXP ואת הדרייברים החדשים ביותר לכ. המסך שלי (nVIDIA geforce4 mx440 agp8x) והמסך פשוט "מרצד" ז"א רועד טיפה.. זה ממש משגע לי ת'עיניים ועושה לי כאב ראש חבל"זזזזזזזזזזז HELP MEEEEEEEE תודה מראש, אלעד
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום הוצאתי מאורר מספק ישן שהיה לי ועשיתי כמו שרשום במדריך באתר עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותו אני לא מוצא את החיבור ללוח האם. ניסיתי כמעט על חיבור ולא עובד... איפה בדיוק לחבר את זה (החיבור הוא כמו חיבור של כונן דיסקטים.) נ.ב יש לי לוח אם INTEL ROCK LAKE D865PERL
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-