תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
בזמן שאני אפעיל משחק או שהפוטושופ יהיה פתוח + עוד תוכנה כבדה או שאני יריץ סריקה של האנטי וירוס על כל המחשב יחד והמחשב יהיה עמוס אני ישמע רעש ל אמבולנס או של איזה אזעקה ממש ! יש לידי כאן אותו אשכול ביחד אבל לא נעים לכתבו מצטרף לשאלה ולי אני חושב שזה מגיע מאזור המאוורר התחתון או הדיסק קשיח או המאוור של המעבד. יש לי תכונן ויש תמאוור של הספק מאחורה ומתחתיו עוד מאורר 80 והוא עושה תרעש או שאני לא מזהה טוב וזה ה דיסק קשיח גם נראה לי אומה שלא בדקתי אבל יכול להיות שזה של המעבד מה כדי לעשות??
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים נייחים אחד עובד ואחד שפשוט נדלק ולא עובד אני מאוד רוצה להעביר את הכרטיס זכרון(RAM)+כרטיס מסך מהמחשב שלא עובד למחשב שכן עובד השאלה שלי האם זה אפשרי.. אני יכול פשוט להעביר את הכרטיס אבל לא יודע אם זה כרוך בעוד פעולות כמו להתקין את זה או שפשוט מכניס את הכרטיסים והמחשב פשוט ידלק רגיל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר ימים כונן נייד של חברת WESTERN DIGITAL הפסיק לעבוד. הבאתי אותו לשני גורמים שאני סומך עליהם מאוד מבחינה מקצועית, והם אמרו, לאחר בדיקה, שהכונן שרוף ושאין דבר שהם יכולים לעשות כדי להחזיר ממנו קבצים. באותה נשימה הם הזכירו חברות - כגון "טיק טק" ו"מיסטי" המתמחות בנושא שחזור קבצים מכוננים. מבדיקה עם החברות עולה ששחזור כזה נע בין 500 ל-2000 שקלים. אשמח לדעת אם מישהו מכיר חברות/עסקים/אנשים נוספים העוסקים גם הם בתחום, מומלצים ואמינים, ואם אפשר - גובים מחירים נמוכים יותר (החברות הנ"ל עובדות בעיקר מול עסקים גדולים, לפי מה שרשום באתר שלהן) - אתם מוזמנים גם לשלוח לי הודעה פרטית או מייל. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את הכונן חיצוני שלי וכולו הפך לקיצורי דרך והוא לא נותן לפתוח שום תקיה למרות שבדקתי במאפינים והוא מלא [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום אתמול המחשב שלי נתקע,(באמצע עבודה רגילה על המחשב),מאז הוא מסרב לעשות בוט כשכרטיס הרשת מותקן בסלוט שלו,כשאני מוציא את הכרטיס הכל עובד. זהו כרטיס רשת אלחוטי אם זה עוזר במשהו. אני אכתוב מה ניסיתי לעשות,אולי זה יעזור לכם לעזור לי: 1) הוצאתי את כרטיס המסך,וגם כרטיס הרשת לא היה מחובר ,קיבלתי שני ביפים שמעידים על זה שיש בעייה עם כרטיס המסך,עכשיו חיברתי את כרטיס הרשת,ואפילו את הביפים שמעידים על בעייה בכרטיס המסך לא שמעתי,כלומר הבעייה מתרחשת לפני שהמחשב בודק את כרטיס המסך בכלל. 2) בדקתי כמובן שכרטיס הרשת עובד במחשב אחר,והוא אכן עובד. 3)הכנסתי כרטיס PCI אחר, סתם מודם ישן (אין לי עוד כרטיסי PCI במחשב חוץ מכרטיס הרשת),והמחשב עושה בוט,כלומר הבעייה לא בסלוט עצמו. 4)בדקתי כרטיס רשת…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
הורדתי איזה משהו מהאינטרנט ולאחר שהפעלתי אותו, המחשב פשוט מסרב להיכנס לוינדוס. הפעלתי את ההתקנה של WINDOWS XP דרך ה BOOT והוא נתקע בקטע שהוא אומר Starting Windows. גם הלינוקס לא עובד, מה שמרמז לי שזאת בעייה חומרתית. מה הבעיה? זה דחוף דרך אגב הוא נכנס למצב בטוח, אבל אין לי SYSTEM RESTORE כי ביטלתי את זה.
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני שבוע ובטעות התקנתי את הווינדוס על C וגם עלD. לאחר מכן מחקתי את הווינדוס מכונן D אבל כאשר אני פותח את המחשב עדיין מופיעה לי בחירה של ווינדוס. מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD BARTON 2.8 זכרונות 400 מג"ה של ADATA 2*256 לוח אם של EPOX - EP-8RDA3i Nvidia Nforce Ultra 400, for AMD Athlon 400 MHz. FSB support 3 x DDR SDRAM PC3200, (DDR400) 3GB max DUAL CHANNEL 5 x PCI, 1 x AGP 8X LAN 10/100MB . התקנתי אותו לבד, בהתחלה כשהוא עלה הוא זיהה את המעבד כ 1666 מג"ה ואת הזיכרונות כ 266 מג"ה הלכתי לBIOS ואמרתי לו שיעלה את Load Optimized Settings, ואז עכשיו הוא מזהה את המעבד כמו שצריך אבל הזיכרונות מזוהים רק במהירות של 333 מג"ה בדקתי וראיתי שבאמת הוא מוגדר על FSB 166 אבל כשאני מנסה לשנות בביוס ל 200 המחשב לא עולה. למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות כדי שהזכרונות יזוהו במהירות האמיתית שלהם, שגם הלוח שקניתי תומך בהם, אה ודרך אגב שמתי…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אז יש מחשב חדש הכל טוב ויפה, עד שאחי בטעות בעט בדלת המארז כשהמחשב היה סגור ומאז לא מפסיק רעש של מאוורר.. זה לא רעש חזק אבל שומעים שהמאוורר מתקתק, אני לא יודע באיזה מאוורר מדובר. אין מאוורר על דלת המארז.. וגם כשמפעילים את המחשב מחדש, אז בהתחלה שומעים רעש ממש חזק מהמחשב ולאחר שהוא עולה זה מפסיק.. לפי מה שאני יודע זאת בעיה מוכרת במחשבים מאוד ישנים. אבל למה כאן זה קרה אחרי בעיטה מקרית? מה אני יכול לבדוק בפנים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כשמדליקים את המחשב הוא מרסט את עצמו כל כמה שניות (ומידי פעם הוא עובד רגיל כמה שעות, ואז עלול לרסט את עצמו פתאום). המאוררים עובדים באופן תקין. חשדתי שמדובר במפסק תקוע, אבל שללתי את זה (ניתקתי את הכבל של המפסק וזה המשיך להתרסט). כשאני מחבר מד מתח לאחד מהחיבורים של הספק, אני רואה שכשהמחשב מתרסט המתח יורד ל0 (אני לא יודע אם בגלל כשל בספק או שהספק מקבל פקודה כזו). דגם הספק COUGAR-RS400. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לא ברור איך דבר כזה יכול לקרות הרי כבל רשת לא מעביר מתח עם אני לא טועה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר'ה שלום ברגע עליית הביוס מופיע לי הכיתוב הבא WARNING!!! IMMEDIATELY BACK-UP YOUR DATA AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE. A FAILURE MAY BE IMMINENT מילולית אני יכול להבין,,,אבל מעשית מה עליי לעשות????? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל היום להיכבות ללא שום הודעה, דקה או שתיים אחרי שה-windows עולה. אני מריץ כרגע Memtest כדי לשלול בעיה בזכרון. חוץ מזה, יכול להיות שיש בכל זאת בעיה בספק? (כי נכון לעכשיו ה-Memtest רץ בלי בעיה). יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות, ומה אני יכול לבדוק? תודה. (אם צריך, אני יכול להשיג את המפרט של המחשב ולהעלות אותו לכאן)
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, התחלתי לייבא שעון בלוטוס הקשור לסמרטפון ומגיב ברעידה על גב היד בעת צילצול, המכשיר מראה את שם המתקשר בשתי מילים, השפות הצרובות הן : אנגלית, ספרדית, סינית,צרפתית. איך אפשר להוסיף פונטים בעברית ומי עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, לאחר החלפת מארז המחשב לא נדלק. הוצאתי את כל הרכיבים מחוץ למארז, חברתי רק את המעבד,זכרונות ולוח אם לספק והדלקתי אותו בעזרת מברג ואז הכול פועל. כשאני מחזיר הכל למארז שוב פעם הוא לא נדלק. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
פתאום המסך/כרטיס מסך שלי החליט שהור רוצה לעבוד עם 4BIT צבעים ובקצב רענון נראה לי 60 הרץ. יש לי GAINWARD GF FX5200 128 MB בן שנה וקצת ופתאום היום הוא החליט להשתגע: http://web.1asphost.com/genia/myscreen.JPG אני כרגע מוריד תדריבר החדש מהאתר של אנוידיה. יש לציין שמקודם היה מותקן אצלי הדריבר 78 משהו ואתמול שיחקתי בערך שעתיים(אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי) במשחק משנת 2003 XIII וגם אחרי ששיחקתי המחשב עבד מעולה במשך עוד 3 או 4 שעות.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היום חזרתי בערב הביתה, הדלקתי את המחשב והכל נראה כרגיל. אחרי כמה דקות של גלישה בדפדפן פתאום הצד השמאלי של המסך התחיל להבהב קלות וכל מה שנמצא בצד הזה התחיל לקבל גוון אדום-וורדרד, כאשר הצד הימיני פועל כרגיל. חשבתי בהתחלה זה עניין של הכרטיס מסך, אז התקנתי דרייברים (גם של המסך עצמו), ניקיתי את המחשב והכל מסביב אבל זה לא עזר. גיליתי לאחר מכך שהעניין הוא במסך עצמו לאחר שחיברתי מסך אחר והוא עבד כרגיל. ניסיתי גם לשחזר את ההגדרות של המסך לדיפולט, בדקתי שהוא על ה-Refresh Rate הממולץ אבל שום דבר לא עוזר. המסך חדש יחסית, אפילו לא בן שנה. אשמח לעזרה חברים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי לוח גיגה 865PE מעבד 2.4 כונן קשיח מקסטור 250 גיגה ATI 9500 PRO 512 מגה זיכרון קינגסטון ספק 500 וואט איכותי אל-פסק עד לכאן הנתונים הטכניים לפני שבוע החלה תופעה מוזרה בפעם הראשונה הודיע בהעלאה שיש בעיה בפרטישן F ולא בסיסטם., עשה את התיקון. אבל כל העלאה מחדש יצרה אותה בעיה. הפעלתי תוכנה לתיקון רגיסטרי וכו' והתקלה הופסקה. לאחר כמה ימים המערכת עושה בוט פעמיים ורק בפעם השניה עולה וזה קורה רק לאחר שהמחשב במנוחה מושלמת כמה שעות. זה לא קורה בבוט מידים ביו ימים שזה לא קרה היום היה השיא באתי להפעיל והמערכת בכלל לא עלתה. לא היה סימן על המסך. הוצאתי את כל הכבלים והזיכרונות. השבתי אותם למקום. לאחר מכן הפעלתי המערכת עשתה מספר בוטים ללא אישור ממני. ניסיתי סייפ מוד. ושוב באמצע בוט.…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי לכולם וחג שמח בהתחלה היה ציפצוף ארוך אחד וחוזר על עצמו, החלפתי כרטיס מסך,המחשב עלה ולאחר כ10 דקות נכבה,נסיתי להפעילו מחדש והפעם יש ציפצופים קצרים וחוזרים מה הבעיה? ומה פתרונה? בברכת חג שמח אהוד
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
התוכנה Who Crashed מראה את ההודעה הבאה לאחר מסכים כחולים: [לקרוא אני יודע, לאבין מה הבעיה - לא כל כך] On Thu 5/12/2011 5:11:22 PM GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\051211-26785-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7FD00) Bugcheck code: 0x7F (0x8, 0x80050031, 0x6F8, 0xFFFFF800031B8406) Error: UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This bug check indicates that the Intel CPU generated a trap and the kernel failed to catch this trap. The cra…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, לפניי כמה זמן המחשב שלי קרס ולא נדלק יותר לאחר כמה זמן הגיע טכנאי ניתק את הכרטיס מסך וחיבר אותו לכרטיס מסך של הלוח אם ואמר שבכרטיס מסך קיצר את המחשב ויש להחליף אותו היום קניתי כרטיס מסך חברתי אותו ושוב המחשב לא נדלק מה הסיבה לזה לדעתכם ואיך לתקן?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים קראתי את כל הןדעות שהיו על קריסה ולא מצאתי פיתרון אני משחק לדוגמא בסינגל מוד של BF2 20 דקות 20 דקות ואז המסך קופא הסאונד ממשיך לרוץ ברקע אבל גם הוא מקרטע וליפעמים קורה שהמסך פשוט ניכבה ולא ניצן להדליק אותו חזרה כאשר ברקע עדיין יש סאונד עכשיו כשאני משחק ברשת אז יש את אותה הבעיה רק שהיא מתחילה תוך שתיים שלוש דקות מהרגע שאני ניכנס למישחק ואז אני חייב לעשות ריסט ידני ניסיתי להוריד הגדרות גרפיות ועדיין זה קורה המחשב הוא חדש יש לו 4 חודשים תודה לעוזרים .זה המיפרט לוח אם--A8N-SLI-DELUXE ASUS מעבד -AMD64 3200 זיכרונות -2*512 KIGSTON כ. מסך -6600GT ASUS קשיח WD 120 SATA
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
-
-
כשאני נכנס למחשב שלי ולוחץ קליק ימני על הכונן דיסקטים הוא מתחיל לקרוא את הדיסקט אבל הבעיה שהוא עושה רעש ממש ממש חזק ומפחיד..... למה זה ככה ? ואיך מבטלים את זה???
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מצורפות הודעות שגיאה ועוד קובץ לוג שייך. מי שידע מה הבעיה ואיך לפתור אותה הוא גדול!!! הנה הקובץ לוג: ------------------- // // Watchdog Event Log File // LogType: Watchdog Created: 2002-03-01 14:39:19 TimeZone: -120 - Jerusalem Standard Time WindowsVersion: XP EventType: 0xEA - Thread Stuck in Device Driver // // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. // ShutdownCount: 45 Shutdown: 0 EventCount: 6 BreakCount: 6 BugcheckTriggered: …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-