תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
היי , הצורב שלי לא מזהה את הדיסקים הללו של 100 דקות 900 מגה, מישהו יש לו עידכון , ניסיתי באתר היצרן ובכמה מקומות נוספים אין.., הצורב הוא Yamaha 2100 , תודה, לא להפנות אותי סתם לדריברים כללים רק מי שניסה ויודע
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום. יש לי שאלה אליכם. הבנתי מאיש מיקצוע שאני צריך להגדיל את הזיכרון במחשב נתוני המחשב שלי הם: intel® pentium® 4 CPU 3.20 GHz RAM של448MB,3.20GHz איזה זיכרון אני צריך לקנות?מה המקסימום שאפשר לשים במחשב ?איפה הכי זול לקנות את זה וכמה זה יעלה לי? תודה לכם. אהוד.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבועיים קניתי מחשב חדש לאחי ושמתי לב שהוא קורס טוטלית כשאני מנסה להכנס למשחקים (מעט כבדים לא ממש רציניים) ובנוסף בניגון סרטי HD. בדקתי יותר לעומק והתקנתי בזהירות את הדרייברים של הכרטיס מסך וגם DIRECTX, קודקים והכל אבל שום דבר לא עזר. הועלתה ההשערה שזה אולי בחומרה, לכן הורדתי אוורסט ועשיתי טסט מאמץ למערכת. לאחר שנייה בדיוק המחשב קרס מדובר במחשב די טוב יחסית מעבד אינטל דואל קור 8400 כרטיס מסך של אינוידיה GTX 260 ג'יגה בייט זכרון 4GB ראם לוח אם של ג'יגה בייט עם צ'יפסט E43 אם אני לא טועה הרדיסק 500GB ניסיתי שוב בדיקות מאמץ באוורס ואני רואה שכאשר אני מבצע טסט מאמץ על הזכרון המהיר בלבד (ללא מעבד או שאר החומרה לסוגיה) המחשב קורס מייד וכאשר אני עושה בד…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
עשיתי את הטעות של החיים שלי החלטתי לקנות לוח אם (gigabyte) בNewegg על סמך זה שכתוב שם שיש אחריות אז זהו, שאין! עכשיו תכל'ס, חודשיים אחרי שהלך כרטיס הרשת המובנה, הלכו שתי כניסות SATA מסיבה לא ברורה, וזה כבר בלתי נסבל אז השאלה הראשונה היא, האם מישהו יודע על מקום שמתקנים לוחות אם? חבל לי להוציא עכשיו 700 שקל רק בגלל חיבורי SATA השאלה השניה היא, אם זה יכול להיות שזה לא בעיית חומרה? בביוס לא מצאתי משהו שנראה קשור, אם מישהו יודע משהו שיחסוך לי את הכסף זה ממש ישמח אותי
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. לחבר שלי יש בעיה עם המחשב אז התנדבתי לנסות לעזור לו. הבעיה שהמחשב לא מציג שום דבר על המסך לא מראה סימן חיים ורק מצפצף כל 5-10 שניות ללא הפסקה הלוח מסוג: msi 865pe neo3 אז עשיתי כמה בדיקות יחד עם המחשב שלי שהוא תקין ואלו המסקנות: - זיכרונות תקינים - כרטיס מסך תקין - חיבורים הדוקים (בדקתי טוב טוב) - מסך כמובן תקין מה עוד יכולה להיות הסבירות לבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל משחקים למשל call of duty או splinter cell הוא מאפשר לי לשחק בערך כ10 דק ואז פתאום המחשב נתקע ועושה ריסט אני צריך לציין שעדכנתי דריברים של קול ומסך יש לי כרטיס מסך : geforce 7300 gs מעבד dual core של אינטל זתאמרת המחשב יחסית חדש... אז לא אמורה להיות בעיה עם זה... תוכלו אולי לעזור לי לסדר את זה אני לא מצליח לסיים משימה כמו שצריך תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה מחיצת C שלי הוגדרה כunknown בכל מקרה זה סיפור ארוך אז אני לא ארד לפרטים... העברתי ת'HDD שלי למחשב של אחי שם העברתי תוכני תיקיות חושבים ותמונות ghost שהיו לי. עכשיו מכיוון שלא יכולתי לפרמט את C ,אני חייב לעשות zero fill full (מה שאני עושה ברגעים אלו),והשאלה שלי היא כזאת ,לקחתי את הגדלים של כל מחיצה תכננתי לאחר מכן להגדיר שוב את אותן מחיצות לפי אותו גודל וסוג מערכת כשם שהם היו,להתקין ת'ווינ רק בשביל להתקין את הnorton ghost ומשם לעשות שיחזור,אבל אני מפחד ,כי אני לא ממש מכיר ת'אלגוריתם שלו , ככה שפאני מפחד שאם לא אגדיר מחיצה מסויימת בדיוק בדיוק כשם שהיא מוגדרת בתמונה(אם בכלל כן)משהו לא ילך שם...אני מפחד שהוא עושה reallocation או משהו כזה... בכל מקרה אני מוכן לנסות אבל…
-
- 10 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות המחשב כל שניה נכבה ונדלק מחדש אני חושב שהבעיה היא בספק כח כי המאוורר שלו לא פועל זה ספק ג'נרי 400W עכשיו רציתי לדעת איזה מאוורר צריך להתקין עליו ?זה מסובך ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד , ולפעמים הוא פשוט קורס, הוא מקרטע המחשב ממשיך להיות דלוק אבל כשאני לוחץ על דברים הוא פשוט לא מגיב. מישהו יודע איך לסדר את זה ? אני לא יודע הרבה על המפרט אבל זה משהו כמו : I7 דור שני 12 ראם 256 ssd וכרטיס מסך עם ג'יגה אחת . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום! יש לנו קלטות לפני 23 שנה וקנינו את ההתקן EasyCAP לצורך ההקלטה במחשב. אז עשיתי הקלטה של שעתיים וחצי ללא דחיסה לדיסק קשיח של 320 גיגה ויצא לי קובץ ענק של 150GB בערך.. בכוונה עשיתי ככה כדי שתהיה האיכות הכי טובה ואז אני אכווץ את זה.. הבעיה היא עם הסאונד.. הבעיה הראשונה היא שהסאונד קצת מאחר אבל אני יודע לפתור את זה ולסדר את זה בתוכנה.. הבעיה השנייה היא הבעיה שאני לא יודע איך לפתור והיא שהקול של האנשים נשמע מוזר כזה.. איכות הסאונד המשונה הזאת גורמת לכך שיש לאנשים קול הרבה יותר דק ומוזר. אני לא יודע איך לסדר את זה. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אני קניתי מחשב גיימרים חדש בלי הארד דיסק והכנסתי הארד דיסק שהיה לי במחשב הקודם (7200RPM) פרמטתי אותו והתקנתי עליו מערכת הפעלה הכנסתי לחריץ הפנימי כרטיס קול למחשב ומתי שאני בא להתקין את הדרייבר שלו דרך הלוח בקרה הוא מביא לי שגיאה כזאת: http://www.israup.net/images/5aa52d4f380122f327c5dc87068abb5b.jpg מזה אומר ? ועוד תמונה של מסך ממחשב של חבר: http://www.israup.net/images/ac4bc082e4bbb1be606aace9a2fbf57f.jpg תודה רבה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז אתמול בערב לא משנה מה אני עושה המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש אחרי מסך כחול! קישור לקבצי ה MINIDUMP שלי http://s8.yousendit.com/d.aspx?id=3BADSWO9BIS2W1FAOVUQWCRHU1 בבקשה אנשים תעזרו
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים. יש לי בעיה של פאקט לוס בין המחשב שלי לבין הראוטר.(מחובר על ווי פי בגלל שהראוטר בחדר אחר) איך אני יודע שזה בין הראוטר לבין המחשב? כי הרצתי מספר טסטים על המחשב ובדקתי במחשבים אחרים בבית אם קיימת אצלם אותה הבעיה. הפאקט לוסט רציני כי אי אפשר לשחק בכלל משחקי מולטי כשהאינטרנט במצב כזה. ניסיתי להתקשר לספק אינטרנט אך הוא היה אובד עצות. ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים שאפשר אבל גם זה לא עזר בכלל. אני כבר לא יודע מה לעשות לא מצאתי פתרונות לבעיה שלי באינטרנט. אם מישהו ממכם חווה בעיה כזאת או מישהו שיודע לתקן תקלות כאלה אני אשמח להתייחסות. נ. ב אי אפשר גם לנהל שיחות זום או סקייפ כשהאינטרנט במצב הזה. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב בבקשה אני חייב עזרה זה מבאס אותי שזה מתחיל לקרות פתאום
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
וינדוס 98 תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, הרצתי היום את Memtest86. פעם ראשונה הכל עבד חלק ועברתי את הכל בלי שום שגיאות אחרי שזה נגמר התחלתי לשנות הגדרות, הפעלתי פחות או יותר את הכל על המקסימום. לא היה לי כוח לסיים את המבחן, אבל לפני שהוא הגיע ל10% כבר היה לי 100 אלף errors... אחרי קצת בדיקות הבנתי שכל עוד אני לא משנה את ה memory sizing אז אני מקבל 0 שגיאות. הבעיה מתחילה כאשני משנה את ההגדרה מ e820-std ל e820-all. חיפשתי לראות בדיוק מה זה אומר: http://www.memtest86.com/#size האם זה אומר שיש לי בעיה בזיכרון?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב עם מעבד סלרון פשוט עם לוח אם בעל כרטיס מסך מובנה וחריץ AGPX8. כרטיס המסך התקלקל. מחברים מסך ואין תמונה. השאלה שלי, אם אין לי את האפשרות להיכנס לCMOS SETUP, איך אני אמור להגדיר לו לעבור לשימוש בAGP? האם זה יעשה בצורה אוטומטית? או שזו בעיה?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל פעם יש תקיעות, גם ב COD 5 וגם ב FALLOUT 3 בסרטוני פתיחה, הם לא נקטעים ונעצרים רק הסאונד כל 3 שניות נתקע לשניה ואז ממשיך כשאני רואה סרטים ב WMP זה לא קורה... חשבתי אולי המשחקים היום משתמשים גם בקודקים אז התקנתי חדשים הדרייברים אם אני לא טועה הכי עדכניים... יש אפשרות אחרת חוץ מהדרייברים ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי מעבד intel pentium p4 2.4 עם מאוורר סטוק לפי תוכנת סנדרה הוא עומד על כ-46 מעלות. הלוח אם הוא asus p4xp-x ולפי תוכנת סנדרה הוא עומד על כ-42 מעלות. ויש לי שאלה כתוב power/AUX tempature שאין לי מושג מה זה והוא עומד על כ-42 מעלות. אז ככה, האם הטמפ' סבירות? כי אני דיי מודאג לגבי המעבד כי בטעות הורדתי לו תמשחה טרמית. ואם זה משנה יש עוד מאוורר 80 מ"מ במארז.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין כרטיס Gainward GT430 במחשב, לוח אם אסוס M2A-VM HDMI, כאשר הכרטיס הקודם הוא ATI 3850 (שעובד מצוין). אני מכניס את ה-GT לסלוט PCI-E, איפה שהיה הכרטיס הקודם, ואני רואה שבעת הדלקת המחשב המאוור שלו מתחיל לפעול (כלומר יש חשמל), אבל ווינדוס 7 לא מזהה אותו, וכשאני מריץ את תוכנת ההתקנה מה-CD אני מקבל הודעה שאין כרטיס מתאים במחשב. SPECCY גם לא מזהה את ה-GT. ניסיתי לשחק עם הגדרות של ה-BIOS, אבל לא מצאתי שום דבר שעוזר. עשיתי פלאש לגרסת ה-BIOS אחרונה ליתר בטחון, גם זה לא ממש שינה משהו... אם אני מחזיר את ה-3850 הכל עובד חלק, מ"ה מזהה אותו, אפשר להתקין דרייברים, הכל טוב ויפה. אני רוצה את ה-430 בגלל יציאת ה-HDMI - מדובר במחשב סלוני שאני רוצה לחבר ישירות לרסיבר. כל ע…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
המטען שבק חיים , מחפש חלופה, אשמח לקבל קישור למטען תואם / מקורי מרשת מוכרת ונגישה ולא הזמנה מיוחדת והמתנה ארוכה. אגב רשום על המטען 45W , האם הספק גבוה יותר יתאים או שחייב 45W ? צירפתי תמונות. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, זה מה שרשם לי נציג תמיכה הטכנית : הורדתי את התוכנה שציין ואני לא מבין איך משתמשים בה והוא לא מסייע לי איך מעדכנים את STM32 Bootloader? אם אתם צריכים מידע נוסף כדי לעזור תציינו בבקשה , אני פשוט לא יודע מה איזה מידע תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אודה למי שיוכל לעוץ עצה אני בעליו (הגאים) של EPOX 4G4A ולאחרונה עברתי להשתמש בשני כוננים קשיחים על בקר HPT372 בתצורת RAID1 MIRROR אבל מאז בכל פעם שהמחשב נכנס למצב STANDBY ב-XPPRO הכוננים לא כבים כמו שהיה כאשר היו מחוברים לבקרי ה-IDE המקוריים של הלוח. אם מישהו יודע איזו הגדרה לא שיניתי או האם בגלל ה-RAID הכוננים פשוט לא אמורים להיכבות אז בבקשה שיגיב.... תודה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שיו אני פוחד שישרף לי הספק יש אפשרות להשאיר מחשב דלוק גם בהפסקת חשמל ????
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-