עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ניסיתי להוריד את זה ידני דרך לוח הבקרה אבל לא מוצא את זה יש לי וינדוס 10 זה התחיל עוד לפני השידרוג מוינדוס 7 אבל לא ייחסתי לזה חשיבות בזמנו וגם לא היה לי זמן חשבתי שאיזה תוכנה בחלונות נתקעה אבל חיפוש בגוגל מעלה שזה תוכנת רוגלה ולא מצליח להסיר ידנית כפי שממליצים לא נמצא שמה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Ranash87,

שלום לכולם, המחשב שלי נכבה תוך כדי עבודה ולא נדלק שוב. הוא אפילו לא מגיע ל post. אודה לכם אם תוכלו להכווין אותי לבעיה: המפרט: i7 3770k asus p8z77 v pro gskill ripjaws 2x8gb 1600mhz seasonic g-550 gold sandisk extreme pro 480 gb wd green 2 tb sata3 מה ניסיתי עד כה: להחליף ספק. לאתחל cmos להחליף סוללה לג'מפר בלוח אם את מתג ההפעלה רק stick אחד של ram ב slot אחר לנסות דיסק אחד כל פעם ב slot אחר לנקות את הלוח אם נראה לי שזה הלוח אם אבל עוד לא יצא לי להתקשל במצב שהמחשב פשוט מת לחלוטין. אשמח לעזרה ותובנות נוספות. יום טוב, רן.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. היי יש לי מקרים לפעמים שאני רואה שהמסך לא נדלק לאחר שהמחשב בשומר מסך, הכוונה שהמחשב דלוק מהבוקר ואני עובד איתו רגיל ,אבל כשאני עוזב את המחשב לפעמים לזמן מה ושומר המסך נכנס לפעולה לאחר 2 דקות כמו שכיוונתי והגדרתי שלא יראו כלום על המסך (בלי שום אנימציה , פשוט מסך שחור) אני מנסה להפעיל אותו דרך העכבר או המקלדת ופשוט אין תגובה ביכלל ואני רואה שהמחשב דלוק ושומע אותו עובד , גם הגדרתי את המחשב שלא יכנס למצב שינה ביכלל ,אלה רק כיבויי הרדיסיקים לאחר 10 דקות, מה עושים במקרה כזה מוזר? להפעיל את המחשב אני יכול רק אם אני לוחץ על כפתור ריסטט . רוני

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Pini08,

אני פותח את "המחשב שלי" ולוחץ פעמיים על כונן D וזאת השגיאה שהוא נותן לי: תודה לכל מי שיודע איך מתקנים את הבעיה הזאת..![br]פורסם בתאריך: 1.09.2007 בשעה 22:03:50 אין אף אחד שיודע מה התשובה חברים?!זה לחוץ לי העיניין.. ולפי מה שאני יודע האתר הזה הוא בין הטובים בתמיכת מחשבים.. לא כך?? [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הדיסק מחובר לבד וללא רייד ל asus p5w DH הוא מזוהה בשמו בביוס אם כי כudma5. כשאני עושה בוט עם דיסק של win xp אחרי הפורמט הוא אומר שהפורמט נכשל (גם במלא וגם במהיר). מה עושים? אני לא מאמין שהוא דפוק פיזית כי היום הוצאתי מאריזה - הוא חדש לגמרי. למישהו יש רעיונות?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by lalush33,

הכל..שמות של תיקיוות כמו מין שפה מוזרה כזאת משו יכול לעזור??

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ben_amitai,

היום התקנתי את הדרייבר החדש של ATI 7.2 אחרי שעסיתי ריסטרט למחשב אני רואה הודעה שרשום בה "you do not have premission to change Catalyst Control Center setting. pleas contact your administator for further help. ניסיתי להחזיר לדרייברים ישנים יותר ולא עזר כלום, אותה בעיה.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום היום הכרטיס מסך המובנה(ASUS P5KPL-CM) במחשב של אחותי מת , אתמול המחשב עבד בסדר גמור וזהו היום הדליקו את המחשב כרגיל והוא פשוט נשאר דלוק אבל במסך כתוב "No Signal", חיברתי את המסך למחשב אחר והוא עבד לכן אני מבין שהבעיה זה הכרטיס מסך המובנה. השאלה שלי היא אם פשוט קונים כרטיס מסך זה יפתור את הבעיה לא?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by sherf,

יש לי על המחשב כונן די וי די של חברת afreey ויש לי איתו בעייה שהוא לא קורא דיסקים צרובים. זה לא שהוא לא קורא בכלל אלא בפעם הראשונה שאני שם דיסק מחברה מסוימת הוא קורא את זה ואחרי זה ברגע שאני אוציא ואכניס שוב את הדיסק זה לא קורא את זה את זה יותר...כאילו אין בכלל דיסק בכונן... השאלה שלי זה מה אני יכול לעשות כדי שהכונן יוכל לקרוא דיסקים צרובים? לשנות משהו בפנים.... איזה קובץ שאפשר להוריד...כל דבר... ניסיתי כבר להיכנס לאתר של החברה... מסתבר שהוא לא קיים.....

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by BaChoni BaChoni,

שלום מראש אני מתנצל על "הצעקה" שקשורה לשרות גרוע וחאפרי של הוט שמצויה בשאלה. ( בעיניי חשוב לאמר את הדברים ) בעבר היה לי ממיר מג'ק של הוט שאפשר היה לחבר לו דיסק און קיי , ואפשר היה לבצע copy paste ברשת מהמחשב לדיסק און קיי ( העברת קבצי מדיה שונים וכו' ) , בלשון פשוטה ה USB של הממיר היה "גלוי" ברשת. לאחרונה הממיר הוחלף לממיר פייברבוקס ( שלא חסרות לו תקלות... חלק מצחיקות ) אחת מהן שלא רואים את הדיסק און קיי ( USB ׂ) מהמחשב ולכן אין יותר copy paste ברשת ( הגישה דרך הממיר לצפיה אפשרית ) ,. בשיחה עם התמיכה התקבלה התשובה המוזרה .... מצאנו שלקוחות מורדים קבצים בעלי זכויות יוצרים באופן לא חוקי ... ולכן חסמנו את הגישה מהמחשב ל USB . ( כ…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אין לי אפשרות לחבר את הראוטר ליד המחשב הנייח ואני חושב לקנות מתאם PCI-E בשביל מהירות אינטרנט טובה (מאשר התקן USB). הראוטר: Asus RT-AC87u האפשרויות המומלצות ברחבי הרשת: http://www.comparaboo.com/best-wireless-network-cards הבדל במחירים די גדול, השאלה אם קניית מוצר אסוס עם ראוטר אסוס יביא הבדל ביצועים שמצדיק את הבדל המחירים? (LAG, מהירות, Throughput )

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם! אני לפני כשבועיים קניתי כרטיס מסך חדש לשדרג מ 760 TI GFORCE לREDON 460 RX 4G החלפתי את הכרטיסי מסך הכל עבד.. לפני כמה ימים אני מגיע הביתה מעבודה והמחשב שלי נמצא במצב של סלייפ מוד ישן כמו תמיד (אני לא סוגר את המחשב בבית בכלל) ניסיתי להעיר אותו בתזוזות של העכבר הוא לא נדלק,לחיצה על רווח או אנטר גם לא עזר המחשב לא נדלק עשיתי רייסטרט המחשב עלה ללוגו של הווינדוס ולקראת סוף הטעינה פשוט המסך ניהיה שחור והנורית מהבהבת של המסך הוא רושם NO SIGNAL ונכנס לסלייף מוד ואני שומע את הוינדוס עולה אבל כבר בלי מסך הוא שחור...עכשיו אם אני נכנס דרך SAFE MODE המחשב עולה בצורה תקינה ו עובד ב SAFE MODE אם אני נכנס לdevice manager ו עושה DISABLE לכרטיס מסך הווינדוס עולה נורמאלי בצו…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. - נייח או נייד? נייח - מערכת הפעלה: WIN 7 -64 BIT - תארו את התקלה בקצרה, במידת הצורך הוסיפו תמונה. כשאני מחבר DOK לחיבור הקדמי (באחורי זה לא קורה) האינטרנט מתנתק לי וזה מחרפן כי אני צריך עבודות בDOK ואני לא יכול לחפש באינטרנט דברים באמצע. (אני מחובר עם מתאם רשת USB) - מתי החלה התרחשות התקלה? מזמן - האם בוצעו שינויים כלשהם בתוכנה/חומרה? לא יכול להיות שאני צריך להחליף לוח אם?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. משהו הזוי. תמיד הרמקולים עבדו לי סבבה בכל המשחקים. עכשיו קניתי את המשחק FAR CRY 4 המקורי וקורה שם משהו ממש מוזר. במשחק עצמו לא יוצא סאונד מהרמקולים (בתפריט המשחק כן יש סאונד, במשחק עצמו אין). מה שיותר מוזר זה כשאני משחק עם האוזניות הכל תקין. הסאונד עובד סבבה גם במשחק וגם בתפריט. מה זה לעזאזל?

15. Started by ASTR4L,

שלום יש לי ווינדוס 7 64BIT מותקן על SSD. אני מנסה להתקין את הדריוור של ההתקן הבא "Intel® Management Engine Interface" הוא מתקין אבל נותן קוד שגיאה 10 This device cannot start. (Code 10) ניסיתי עידכון דריוורים לא עזר. לוח אם הוא ASUS MAXIMUS VI HERO

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Ben Moselle,

היי המסך הכחול שבכותרת מתבצע כמה דקות לפעמים שעות לתוך גיימינג , צירפתי את המפרט בתמונה . מעדכן שכרגע יש מאוורר סטוק של אינטל על המעבד ומאוורר אחד במארז , המחשב עבר בדיקה של memtest וfuremark לכמה שעות טובות ולא קרס ואז נשלח ללקוח (בן של בן דוד של אשתי)(אל תעשו טובות למשפחה), שבועיים אחרי זה זה מה שקורה שמשחקים פורטנייט 20 שעות ללא הפסקה, המחשב פעיל שעות רבות , מבדיקה בגוגל נראה שהתקלה מוכרת כבעיית דרייבר או קושחה של הssd , אני לא רואה את האופציה של שינוי הדרייבר להתקן כמו שמופיע בתמונה שצירפתי במנהל ההתקנים. השאלה האם יש צורך ל''לקוח'' להשקיע כרגע בתוספת מאוורר או שתיים + גוף קירור ''אמיתי'' למעבד , העניין הוא שאני לא רוצה שהוא ישרוף כסף סתם והתקלה תחזור ,…

17. ערב טוב... ברשותי כרטיס גרפי של: Ati radeon HD4800 הבעיה התחילה, כאשר רכשתי black & white 2, וניסיתי לשחק.... כל פעם כשהמשחק הגיע לנקודה מסויימת, התמונה הייתה נעצרת, ולאחר כמה שניות הייתה קופצת לי הודעת שגיאה של ATI, או מסך כחול שאני לא זוכרת מה היה כתוב בו. זה היה קורה באותה נקודה במשחק. נסעתי למעבדה שממנה קניתי את המחשב [מחשב חדש מותאם למשחקים], וספרתי על הבעיה. הם אמרו לי למחוק את הכרטיס הגרפי לגמרה מהמחשב, ואז להתקין שוב, זה מה שעשיתי, והבעיה לא נעלמה. אחר כך, הם אמרו שצריך לפרמט את כל המחשב ולהתקין הכל מ-0... אז זה מה שהם עשו, ועדיין, הבעיה לא נעלמה. בסופו של דבר, הוחלט להחליף לכרטיס חדש...[אותו כרטיס רק אחד חדש]... היום קיבלתי את המחשב, ניסיתי לשחק, והבעיה לא נע…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי חבר'ה, 1. לפני 3 ימים קניתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד : 3GH זיכרון : 512*2 >> 1024GHZ במהירות 400 לוח אם MSI I865PE המחשב כל כמה זמן נכנס למצב של קיפאון מוחלט - רק איתחול מחדש פותר את הבעייה, למה זה קורה ומה עושים? 2. הרצתי AIDA על המחשב והוא אומר לי על הזיכרון הפנימי שקניתי את המידע הבא: Memory Speed PC3200 (200 MHz) אם קניתי 1024 במהירות של 400MHZ למה הוא מראה לי רק 200? אולי כל אחד 200 ואז זה יוצא 400 ביחד? (512*2) תודה מראש לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אהלן כולם, אז ככה.. כל פעם שהייתי מחבר משהו ל-USB שבקדמת המארז, המחשב היה נכבה.. לאחר, שבטפשותי הרבה, גרמתי למחשב להיכבה 3 פעמים ברציפות - בפעם הרביעית שהוא נדלק, הוא הופיע עם פסים ירוקים אנכיים על המסך. הפסים מופיעים כבר כשהמחשב עולה.. החלק היותר מוזר זה שדווקא בווינדוס, לא מופיעים הפסים (למרות שאם לעיתים יש תמונה למשל ויש בה ריכוז של צבע שחור במקום מסוים - לפעמים, לא תמיד, רואים נקודות ירוקות מבצבצות, מופיעות ונעלמות במהירות..).. אגב, בדקתי זכרונות - הוצאתי אחד, הדלקתי, הוצאתי שני, החזרתי את הראשון, הדלקתי - עדיין יש פסים ירוקים (אז או ששני הזכרונות דפוקים, או שהבעיה היא לא בזכרונות) אגב, לגבי ה-USB - פתחתי את המחשב וחיברתי אותם בחיבור אחר ללוח אם, והבעיה נפתרה.. כנראה …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי בעיה שאחת לכמה זמן המחשב פשוט קופא , מכבה את עצמו ונותן הודעת proper boot device צירפתי תמונה שתוכל להבהיר זאת יותר ממני.... אשמח לכל עזרה שאקבל. תודה מראש, דניאל.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by YairGOW,

זה נורמלי אם כל פעולה שאני עושה גורמת לחימום של כרטיס המסך? פעולות כמו גלישה באינטרנט, ציפייה בסרטים ושימוש בתוכנות שונות.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. תיאור המצב: פתחתי את המארז, ניקיתי אבק עם שואב, הסרתי זיכרונות ומעבד וניקיתי (שאבתי) הכל. לאחר חיבור מחדש, המחשב נדלק, המאווררים ההארדיסק הכל, אבל המסך לא מקבל סיגנל מהמחשב (אור כתוב סטנד ביי במסך). אין ציפצופים או משהו כזה, ויש קולות רגילים מההארד דיסק.. פתרונות שכבר ניסיתי ולא עבדו: - ניתוק כבלים וחיבור מחדש - ניתוק מסך וחיבור מחדש - איפוס BIOS (הוצאת בטריה) - חיבור מחדש של זיכרונות - השארת סטיק זיכרון אחד בלבד - חיבור מחדש של כרטיס מסך אין צורך לציין שהכל פעל לפני הניקוי, ושדברים טריוויאלים כמו "המחשב מחובר לחשמל" מן הסתם נבדקו.. תודה מראש על העזרה לכולם!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by זוהר05,

שלום רב ברשותי netbook lenovo s10 ,המחשב זוחל בצורה מחרידה. לאחר פירמוט ל WIN 8.1. ביצעתי בדיקה לHD, ה S.M.R.T יצא מצוין, כמו"כ ה error scan, רק ה benchmark נראה לא טוב, האם הבעיה חד משמעית בדיסק קשיח? בנוסף אני רגיל כאשר יש סקטורים פגומים מצב כתיבה לדיסק במנהל המשימות עומד על 100% וכאן זה לא המצב, אשמח לתשובות מהמומחים. תודה מראש. מצורפים צילומי מסך.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Rinat8282,

שלום עשו לי פירמוט במחשב וכגיבוי עשו בדיסק d שהוא צורב את כל הגיבוי ואני לא מצליחה לפתוח כמובן את הכונן ולמצוא את כך הקבצים מראה שהוא מלא והכל אבל רושם הכנס דיסק ןכו... חייבת את המחדע שלי מה עןשים?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני רוצה להריץ עליו קיובייס (עריכת סאונד) הוא לא ממש חזק, אז צריך ווינדוס הכי קליל. -איזה ווינדוס יותר קל, 8 או xp? וכמובן, מה הכי מומלץ אליו? תודה ​

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.