עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, לאחר שנות כ-5 שנות פעילות פוריות מחשבי הפסיק לעבוד. בדיקה שערכתי גילתה שהדיסק שווק חיים. טוב חשבתי, נחליף דיסק ונעביר אותו לבני הקט. החלפתי לדיסק אחר, ישן אולם תקין. ה-bios מזהה את הדיסק ללא בעיות אולם מערכת ההפעלה מסרבת להתייחס אליו בעת ההתקנה. ניסיתי מספר דיסקים נוספים ובכול פעם אותה בעיה. ביצעתי low level format דרך ה-bios והדיסק עשה רעשים של מגיב. אולם, בכל הפעלה של fdisk או format מערכת ההפעלה לא הצליחה לגשת לדיסק. דיסקים נוספים הגיבו באותו אופן. האם סביר להניח שה-mother board נדפק ? ואם כן, האם יש דרך לתקנו ? מדובר במחשב פנטיום 200Mhz P1 64Mb זכרון ודיסק של 3Gb אודה לכל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by erez213,

בחלק שמחברים למחשב (העגול הזה), אז יש בפנים חוט דק (מנחושת אני חושב), והוא אכשהו יצא לי משם, אז עכשיו כשאני מחבר את המטען למחשב הסוללה לא נטענת, אבל מצד שני היא לא מתבזבזת, כאילו החשמל הולך רק למחשב ולא לסוללה. בקיצור, מה אני עושה כדי לסדר את זה? יש לי אחריות בתוקף למחשב, השאלה אם זה מכסה גם את זה? ואם לא אז צריך להחליף את כל המטען או רק לתקן את זה איכשהו? תודה רבה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by saba123456,

פתחתי עכשיו תמחשב רציתי להתקין כרטיס טלוויזיה בחריץ PCI (החריץ הלבן בלוח-אם זה שמיתחת לכ.מסך) לא מצאתי בורג להבריג אותו אז שמתי ככה בחאוואה באתי לחבר את המחשב כל הכבלים וכשחיברתי את הכבל של הכרטיס טלוויזיה החדש הכרטיס התנתק לי מהחריץ נפל בתוך המחשב עצמו (כל זה לפני שבכלל הדלקתי תמחשב. הקטע זה שאולי הרסתי משהו עם המצב הזה) פתחתי תמחשב הבאתי בורג סידרתי אתזה חיברתי את המחשב הדלקתי המחשב יש מנורות מאווררים אבל המסך לא נדלק. יענטו המחשב סגור... *כשהכבל של המסך לא מחובר למחשב יש מסך כחול NO SIGNLE, כשאני מחבר את המסך למחשב זה מסתדר אני מקבל מסך שחור כאילו המחשב כבוי (כמו שזה אמור להיות) *אין צפצופיי התרעה מהלוח-אם. אבל הציפצוף הראשוני של הפתיחה גם איננו. *המנורות של המקלד…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מחשב נייד HP 620 מראה בעיה בהדלקה 1720-SMART צריך ללחוץ F1 בשביל לעלות את הווינדוס בוצע פרמוט להאר דיסק דרך מחשב אחר הרצתי תוכנה HDAT2 לתיקון שגיאות כלום לא עזר! אופס הגדרות ביוס במחשב נייד מה יכול להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by אורי סלמן,

שלום לכולם המחשב שלי עבר את גיל 6 ואני מעוניין להתחדש בחלקים חדשים ולאו דווקא במחשב חדש לחלוטין. אשמח להמלצה/מדריך כיצד אוכל לבדוק את המחשב ואת רמת התקינות של החומרה שבתוכו בדרך ידידותית ובטוחה האם יש תוכנה המאשרת לבדוק את כל המחשב בבת אחת? או שצריך להוריד תוכנה לכל סוג חומרה בנפרד? בנוסף, אם הייתם במקומי, הייתם מחליפים את כל המחשב או רק חלקים ממנו? האם לדוגמא מעבד חדש יתאים ללוח אם שהוא כבר בן 6? (הכוונה לא האם הוא יתאים מבחינה טכנית אלא מבחינה של רמת הביצועים שתהיה בהתאם) אני לא כל כך מבין וכל עזרה תתקבל בברכה אורי

6. Started by Globalization,

חושש שיש לי יותר מדי תהליכים ברקע, יש גם תהליכים כפולים שאינני יודע אם זה בסדר. המפרט בחתימה והנה התמונות: ולמה בחלק מהתליכים רשום לי "32 סיביות", בזמן שהמערכת הפעלה היא 64 BIT? אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by anafi,

אהלן קראתי בכמה מאמרים שיש אפשרות ב VISTA להפוך התקן USB לשימוש לזיכרון RAM - יש לי HD חיצוני של 250GB ואני רוצה להשתמש ב -2 GIGA ממנו למטרת זיכרון RAM . האם זה אפשרי? אם כן אשמח לדעת איך ?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by LoopXXX,

המאורר חדל לעבוד. יש איזשהו משהו שאפשר לבדוק איתו אם המאוורר הלך או שפשוט לא יודע השתנה משהו אולי בביוס אולי באיזה תכונה? לא התעסקתי בביוס אבל לפעמים יש באגים משןם מקום אז... בכל מיקרה איזה מאוורר כדאי לשים במקומו? מהחנות נאמר לי שכל 120 יהיה טוב אבל אני רוצ לאחד שדוחף אוויר בכמות לפחות כמו של מוג'ן המקורי.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by benyben,

שלום. סליחה מראש על הבורות. שאלה: ראו בתמונה המצורפת את הרשום. למה, אני שואל את עצמי (ואתכם), רשום שם שכונן ה SSD [שהוא הראשון = Channel 0] משויך ל IDE? האם הכונן הזה איננו אמור להיות SATA? אההה.... כן, כפי שאתם מבינים אני לא כ"כ בעיניינים. http://picasaweb.google.com/lh/photo/KFwV4bmY5bHcgLj95NSt2eCbiTIhBwRM9Ol7yw1YeGM?feat=directlink תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. לאן מחברים את החוטים של המארז (כיבוי הדלקה ריסט) POWER LED POWER SW RESET SW HDD LED http://img152.imageshack.us/img152/7650/systempanelheaderze6.jpg על ה-PS2_USB_PWR1 Jumper יש ג'מפר שנמצא במצב 5VSB+ זה בסדר ? ולאן צריך לחבר את ה-USB יש 2 יציאות על הלוח USB67 ו-USB45

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. היי, משום מה לאחר בחירת הSYMBOLS בWINDBG לא ניתן לפענח את הקובץ, אשמח אם תוכלו לסייע. מדובר על W7 X86 נ.ב : בדיקת הדיסק הקשיח עברה ללא בעיות , גם MEMTEST. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by shlomomo,

קניתי מחשב חדש הנה פירוט חסר: asus a7n266-e athlon 1700 asus gf2 mx400 maxstor 40 win xp pro אין oc ואין קירורים מיוחדים חוץ מהסטדנדרטים עכשיו כל פעם שאני משחק באיזה משחק כלשהו או לפעמים סתם אפילו בword המחשב עושה ריסט... הטפר של המחשב בעומס יכולה להגיע ל67 ביום קיץ לוהט אבל בדרך כלל עד 60... יש לכם רעיונות

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי, נתקלתי בבעיה מוזרה במחשב נייד של לנובו: ברגע שאני לוחץ בכל מסמך שהוא על החץ הימני במקלדת פעם אחת, הסמן זז לא רק צעד אחד ימינה כמצופה, אלא כל הזמן - כאילו המקש "תקוע" ולחוץ; אני לוחץ על החץ השמאלי כדי להביא אותו לכדי עצירה. הסמן גם עשוי פתאם לזוז ימינה על דעת עצמו מאוחר יותר, מבלי שנלחץ כלל. בנוסף, משטח העקיבה לעיתים לא מתרגם הקשה כלחיצה על "כפתור שמאלי של העכבר", אלא מתעלם ממנה. למישהו יש מושג מה הולך כאן? לא עשיתי שום שנוי שאני יכול להעלות על הדעת כקשור לזה, בטח לא מנהל התקנים\חומרה חדשה. הכל מוגדר היטב. האם יש קשר בין שתי התופעות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by hagai-,

לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר המחשב עושה ריסט לעצמו כל פרק זמן מסויים, ללא שום התראה ושום הודעה, הוא פשוט נתקע לשניה ואז בום! ריסט.. אציין שזהו לא הווירוס הידוע, אותו הסרתי והתקנתי את הטלאי של מייקרוסופט. וכמובן שיניתי את ההגדרות לא לבצע הפעלה מחדש של המחשב במקרה שהשירות נופל. זוהי בעיה אחרת שאין לי מושג מה הסיבה לה, הריסט הוא מיידי ללא כל התראה מוקדמת. אציין תופעה נוספת שאולי היא קשורה לבעיה, לאחרונה כשאני מפעיל יישומים שונים כגון IE, ICQ, מתקבלת הודעה קופצת בתחתית המסך , כמו שניתן לראות בקובץ המצורף. ההודעה משתנה בהתאם ליישום המופעל. עשיתי סריקה מלאה לווירוסים עם Nav 2003 המעודכן ביותר ולא נמצא דבר. אשמח לעזרה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by pro.surfer,

שלום חברים המפרט שלי הוא כזה : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5Q DELUXE כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק- Corsair HX Series 620W PSU יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 64 BIT בזמן האחרון מופיע לי לעיתים קרובות מסך כחול ככה בלי סיבה והמחשב מהתחל את עצמו מחדש ! בנוסף המחשב ניתקע הרבה גם ללא סיבה אפילו בשומר מסך פעם אחת ! פירמטתי את המחשב סרקתי וירוסים ועדיין אותו סיפור יש פעמים שלא כול התוכנות עולות לי בהתחול יש למישהו מושג ? כול החלקים חדשים פרט לדיסק הקשיח (בן 4 ). תודה מראש טל.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by MagnuM_47,

יש לי בעיה במאורר של הלוח-אם הוא פעם עובד ופתאום מספיק איך שבאלו... הכל מחובר טוב בדקתי את הכבל חשמל שמחובר ללוח-אם וכל בסדר... מה דעתכם?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם. ליפני זמן קצר קיבלתי מחשב ישן מחבר ותיק, החבר הציע שניזרוק אותו מהגג של הביניין שלו (עקב התיסכולים הרבים שהיו לו עם המחשב ). כמובן שאני סירבתי בתוקף להרוג את היצור החמוד וביקשתי ממנו שיתן אותו לי ושאני ינסה לתקן אותו, מרוב ההיתייאשות הגוברת שהייתה אצלו הוא אמר לי שהמחשב שיך לי ושאני יעשה איתו מה שאני רוצה ( ) כשהגעתי לביתי מאושר מאד עם המחשב הישן\חדש שלי דבר ראשון שעשיתי הוא כמובן ליפתוח אותו וליראות מה הולך בפנים.. וגיליתי דברים מאד מוזרים: 1) כל הכבלים שאמורים להיות מחוברים ללוח אם, לא היו מחוברים (זה כולל את הכבלים של הכפתור הדלקה, ריסט, IDE וכו") 2) במקום של המעבד ראיתי מן "חומה" שעלייה כניראה מורכב המעבד 3) על הלוח אם היו שני סטיקים של זיכרון ראם …

18. שלום נשפכו מיים על הנייד, פירקתי וייבשתי, המקלדת לא הגיבה, אז חיברתי חיצונית. השאר עבד טוב במשך יומיים ואז כבה ולא נדלק, מה עלי לעשות או לבדוק כדי לפתור את הבעייה? תודה לעוזרים דוד

19. היי, לפני שבועיים החלפתי מאווררים (מעבד, חיצוני) בעקבות כך שהמסך היה נכבה כל שתי דקות (ואחריו המחשב היה נכבה גם). לאחר ההחלפה: הטמפרטורה בכרטיס מסך בסביבות 60 מעלות. הטמפרטורה ב-CPU סביבות 50 מעלות. הבעיה שלמרות זאת המסך נכבה כל כמה זמן (שעה) בערך והמחשב מאתחל את עצמו. הטכנאי אמר לי בזמנו (לפני שבועיים) שאם זה קורה צריך להוציא ולהחזיר את הכרטיס מסך מהמסילה בהתחלה זה עבד אבל זה לא פתרון לטווח ארוך. רציתי לדעת האם החלפת כרטיס מסך תפתור את הבעיה שרשמתי? אני שואל כי אני חושב שאני מסוגל להחליף לבד וחבל לי לקחת שוב למעבדה לבדיקה בתשלום. רושם בהמשך את נתוני המחשב. תודה לעונים, ניבר נתוני מחשב: מחשב ביתי - נקנה לפני כ-9 שנים לא להיבה…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. כמו שזה נשמע...אחרי לוח אם שנשרף לקחתי את המחשב לתיקון.קיבלתי אותו בחזרה(עם לוח אם חדש מאותו דגם,וזכרון נוסף(2GB עכשיו). והכל עבד טוב עד שקיבלתי כיבוי באמצע משחק... אחרי עוד כמה כיבויים השתמשתי בתוכנה שמסופקת עם הלוח אם, לבדיקת טמפ",וגיליתי שכאשר אני מעלה משחק או תוכנת כיווץ הטמפ" של המערכת(SYSTEM) עולה בתוך 15 שניות ל90 !מעלות מ-30.. והCPU נשאר על 25-33 כל הזמן הזה. הטכנאי בא לבית עוד פעם וראה שהכול מחובר נכון.. 1.ניסיתי לבדוק אם באמת המחשב מחמם :אחרי ניקוי אבק יסודי פתחתי את המארז והדלקתי מחשב,העלתי משחק,ובום.. הטמפ" במארז לא השתנתה... אבל התוכנה הראתה 95 מעלות שוב תוך כמה שניות וכיבוי.. 2.עידכנתי ביוס חדש :עדיין אותה בעיה. משהו יכול לעזור לפני שהטכנאי הערפד לוקח עוד 15…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ehudtr,

יש לי בעיה של חלונות קופצים,בין היתר מאתרים מפוקפקים. התקנתי ad block plus וזה חסם אבל לא הכל.התקנתי בנוסף superantispyware בגירסה החינמית וזה ניקה לי את המחשב אבל עדיין יש לי חלונות קופצים,מה עושים?

22. Started by maorcohen1991,

הורדתי משחק ואני רוצה לשנות את הרזולוציה וזה לא מתאפשר לי .. הוא רושם לי "שצריך לגעת בהגדרות של הכרטיס שייתן אפשרות לגעת בהגדרות הרזלוציה / איכות התצוגה". עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by mik133,

שלום יש לי ראוטר EDIMAX6204WG ובזמן האחרון יש לי מלא בעייות אינטרנט למשל יש לנו 2 מחשבים על הראוטר שלי זה המשני ושל ההורים זה הראשי עכשיו ברגע שאנחנו מדליקים את המחשב שלי המהירות של המחשב השני צונחת ברמה שבקושי פשר לגלוש ואצלי הכל בסדר, בנוסף האינטרנט לפעמים נופל סתם ככה וצריך לרסט את הראוטור כדי שיחזור. עכשיו השאלה יש מצב שהראוטר כבר גוסס כי הוא אצלנו 4 שנים ובגלל זה הבעיות? המהירות אצלנו דרך אגב היא 12MB. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Rinat8282,

שלום עשו לי פירמוט במחשב וכגיבוי עשו בדיסק d שהוא צורב את כל הגיבוי ואני לא מצליחה לפתוח כמובן את הכונן ולמצוא את כך הקבצים מראה שהוא מלא והכל אבל רושם הכנס דיסק ןכו... חייבת את המחדע שלי מה עןשים?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by דלילה,

שלום - זקוקה לעצה סופר דחופה עם הדלקת המחשב ישנם מספר מקשים קבועים שלא מגיבים כמו האות ה' ד' ועוד בדרך כלל זה מסתדר אחרי כמה דקות ולפעמים לא שום מתג לא נבחר בחלון "אפשרויות נגישות" ז"א כולם מבוטלים הבעיה היא לא במקלדת (של מייקרוסופט) HELP

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים