תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש ונתקלתי בתופעה קצת מעצבנת, לפעמים המסך לא עובר ל-Power Saving Mode למרות שכן מוגדר לו לעבור. מה שקורה במקום זה שהמסך "מתרוקן" והרקע של ה-Windows 7 נשאר דולק (בלי אייקונים וחלונות פתוחים). זה לא קורה כל הזמן ואני לא מצליח לזהות דפוס קבוע. עכשיו קרה לי משהו אחר - כבר פעם שנייה שאחרי שהמסך כן עובר ל-Power Saving Mode אז הוא לא יוצא ממנו (המסך לא מתעורר) עד שמכבים את המחשב בלחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה ומדליקים מחדש. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיכול להיות שכרטיס המסך תקול, ורציתי לוודא שזו אכן אפשרות לפניי שאני פונה לממש אחריות. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח לעזרתכם בנושא של מסכים כחולים עם שתי הודעות חוזרות : 1- memory management או 2- page fault in a none page area בתחלה חשבתי שזה כרטיס המסך של שהוא לא מעודכן אבל עידכנתי אותו (AMD RANDON 6700) מדובר בPC עם WIN 7 64 BIT 8 ג'יגה זכרון חיצוני (הרצתי את הבדיקה של WIN ולא מצאתי פגם בחומרה) כרטיס מסך של AMD RANDON (*) משום מה אני לא מצליח לעדכן את הWIN שלי (עותק חוקי אבל אני לא מצליח לגרום לו לבדוק עדכונים) תודה רבה אני אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מזמן עדכנתי את המחשב הנייד שלי ל windos 10 מ windos 8.1. מאז העדכון שקע האוזניות (3.5mm) לא קולט שום אוזנייה או רמקול שנכנס אליו. ראיתי באינטרנט שזו תקלה נפוצה בקרב אנשים שעידכנו ל windos 10, מראים שם שיש כל מיני שיטות כמו לעדכן את מנהל ההתקן בכל מיני צורות שונות. ניסיתי כל דרך אפשרית בערך אבל כלום לא עוזר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחר שנות כ-5 שנות פעילות פוריות מחשבי הפסיק לעבוד. בדיקה שערכתי גילתה שהדיסק שווק חיים. טוב חשבתי, נחליף דיסק ונעביר אותו לבני הקט. החלפתי לדיסק אחר, ישן אולם תקין. ה-bios מזהה את הדיסק ללא בעיות אולם מערכת ההפעלה מסרבת להתייחס אליו בעת ההתקנה. ניסיתי מספר דיסקים נוספים ובכול פעם אותה בעיה. ביצעתי low level format דרך ה-bios והדיסק עשה רעשים של מגיב. אולם, בכל הפעלה של fdisk או format מערכת ההפעלה לא הצליחה לגשת לדיסק. דיסקים נוספים הגיבו באותו אופן. האם סביר להניח שה-mother board נדפק ? ואם כן, האם יש דרך לתקנו ? מדובר במחשב פנטיום 200Mhz P1 64Mb זכרון ודיסק של 3Gb אודה לכל עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה שאני מנסה להפעיל את גוגל כרום הוא רושם this application was unable to start correctly 0xc00007b ובנוסף לכך יש נגיד משחקים שאני מנסה לפתוח והם פשוט לא עושים כלום ( מופיעים כפעילים במנהל המשימות ולא באמת מופעלים) . אודה לעזרה .
-
התקנתי ווינדווס מחדש, התקנתי את כל העידכונים ואת כל הדרייברים מהאתר של יצרן לוח האם (https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-770T-D3L-rev-1x) כולל דרייברים של סאונד של REALTEK אבל הסאונד עדיין לא פועל.שמתי לב שהבעיה היא בדרייבר מסוים ששמו Multimedia Audio Controller, לתת לווינדווס לחפש Update בשבילו לא מחזיר תוצאות. ניסיתי גם לחפש הורדה שלו אבל מצאתי רק אתרים מפוקפקים שמציעים EXE שיתקן לי את הדרייברים (אני מנחש שזה וירוסים). התגובות לגביו בפורומים של תמיכה טכנית ברחבי האינטרנט היו או לא רלוונטיות למחשב שלי או שהציעו להתקין דרייברים ועידכוני ווינדווס. גרסת הווינדווס שלי היא Windows 7 Ultimate x64. בקובץ המצורף אפשר לראות שחלק מהדרייברים של הסאונד מותקנים בסדר, רק Multim…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני צריך להכנס למצב בטוח , אני לוחץ F8 ולא עולה לי מסך בחירה , בנוסף ניסיתי ללחוץ על מקשים שונים ועדיין אין תגובה , בנוסף ניסיתי גם להחליף מיקלדת ועדיין אין תגובה. מה יכולות להיות הגורם לבעיה ? מה הפתרונות לבעיה ? תודה רבה.(דחוף!!!)
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן מדובר על לוח של Foxconn עם צ'יפסט SIS 963. המחשב נדלק (מאוררים מסתובבים, הרדיסק וCDROM פועלים) אבל אין שום פלט למסך (מחובר דרך OBOARD) ניסיתי לנקות את המחשב, לנתק התקני IDE, להתקין את הלוח מחשב (חשבתי שאולי הוא קיצר), החלפתי זיכרונות (מודלים אחרים), העברתי אותם סלוטים, ניסיתי גוף קירור אחר, ספק כוח אחר (HEC300), כרטיס מסך חיצוני, מסך אחר. שום דבר לא עזר. כמו כן שמתי לב שהמקלדת לא עובדת ברגע שהמחשב פועל. יש לציין ש*מידי פעם* המחשב כן עושה בוט. ואז כשמכבים ומדליקים מחשב הוא שוב חוזר לא לעבוד. מה שלא פסלתי עדיין זה מעבד ולוח מכיון שאין לי מקבילים. משהו ששכחתי ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב בגלל שהכרטיס הקודם שלי radeon9600xt התחמם כנראה יותר מדי, משהו שם נדפק וזה עושה לי בעיות במשחקים..אבל בכל מקרה לווינדוס זה לא מפריע אז אני יכול לחבר אותו מתי שצריך אם יש בעיות.. טוב אז קניתי geforce 7600GS AGP וחיברתי והתקנתי דרייברים והכל, והמחשב לא זז אחרי זה והטמ של הכרטיס מסך הייתה גבוהה, ואז ראיתי שלא חיברתי את המולקס אז כיביתי וחיברתי אותו (לא יודע אם חיברתי את המולקס עד הסוף, אני אבדוק אח"כ) בכל מקרה אין לי בעיות עם משחקים עכשיו אבל הטמפ' של הכרטיס מסך מאוד גבוהה, ואם זה יישאר ככה בטח הוא גם יידפק.. הטמ כבר 70+: זה הכרטיס אין לו מאוור, אבל יש לו צלעות קירור כאלה מאוד גדולות..הם גם רותחות עכשיו אני נוגע בהם ד"א יש לי אחריות ..ואני יכול להחליף לכ"מ אחר…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים, בגדלים 3TB ו-8TB ולוח אם מסוג P67A-UD3-B3. כשניסיתי להתקין על כל אחד מהם בנפרד Windows 7, הם הומרו אוטומטית ל-MBR והנפח הוגבל ל-2TB בלבד. האם ניתן להתקין Windows 7 על דיסק קשיח GPT גדול בעל נפח מ-2TB מבלי לאבד מהגודל שלו, או שכדאי לשקול קנייה של דיסק קשיח 2TB כדי לא לאבד נפח במידה ולא ניתן לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
c6183 hp הוא רושם לי Eror 0xc18a0206 ובמחשב הוא רושם תקלה במערכת הזרקת הדיו, ניסיתי להוציא את הדיו ולהחזיר, לנתק מהחשמל ולהחזיר. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס מסך החלופי שלי5750 של גיגהבייט, ובגלל שהבנתי שהוא אוברקלוקר מעולה ניסיתי לעשות לו אוברקלוק. העלתי לו את התדר של הליבה לסביבות ה850 בקפיצות קטנות כשאחרי כל העלאה הרצתי לו FurMark ו3Dmark 11. אחרי זה התחלתי להעלות לו את תדר הזיכרון גם בקפיצות קטנות שגם לאחר כל העלאה עשיתי את הבדיקות הנ"ל. אחרי שהגעתי לתדרים סופיים החלטתי להריץ OCCT בהתחלה רק 15 דקות (היה 3 בלילה), אבל במהלך הבדיקה הכרטיס נתקע ונאלצתי לעשות ריסט למחשב. מאז הכרטיס לא נדלק יותר אפילו לא בזמן העליה של המחשב, ניסיתי לאפס למחשב את הביוס, ניקיתי את כל הדרייבירים של הכרטיס גם בעזרת Driver Sweeper, כשבכל הזמן הזה הכרטיס מסך של הלוח אם (On-Board) עדיין תקין, ואם אני מחבר את המסך אליו אז ה…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאחת לכמה זמן המחשב פשוט קופא , מכבה את עצמו ונותן הודעת proper boot device צירפתי תמונה שתוכל להבהיר זאת יותר ממני.... אשמח לכל עזרה שאקבל. תודה מראש, דניאל.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה שחיפשתי בגוגל, רק מצאתי בעיה שהדיסק הולך לישון, אצלי זה הפוך מדובר בכונן גיבוי. אני צריך שיהיה בSLEEP ויעבוד רק כאשר תוכנת הגיבוי מופעלת, פעם פעמיים ביום. וזהו. מדובר בפירמה סיגייט, יש תוכנת ניהול, אבל אין שם שליטה במצבי שינה. אני מניח שזה ברמת הווינדוס 10.. התקני USB וכו.. אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. ליפני זמן קצר קיבלתי מחשב ישן מחבר ותיק, החבר הציע שניזרוק אותו מהגג של הביניין שלו (עקב התיסכולים הרבים שהיו לו עם המחשב ). כמובן שאני סירבתי בתוקף להרוג את היצור החמוד וביקשתי ממנו שיתן אותו לי ושאני ינסה לתקן אותו, מרוב ההיתייאשות הגוברת שהייתה אצלו הוא אמר לי שהמחשב שיך לי ושאני יעשה איתו מה שאני רוצה ( ) כשהגעתי לביתי מאושר מאד עם המחשב הישן\חדש שלי דבר ראשון שעשיתי הוא כמובן ליפתוח אותו וליראות מה הולך בפנים.. וגיליתי דברים מאד מוזרים: 1) כל הכבלים שאמורים להיות מחוברים ללוח אם, לא היו מחוברים (זה כולל את הכבלים של הכפתור הדלקה, ריסט, IDE וכו") 2) במקום של המעבד ראיתי מן "חומה" שעלייה כניראה מורכב המעבד 3) על הלוח אם היו שני סטיקים של זיכרון ראם …
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי בעייה משונה, לפעמים שאני עושה REBOOT (מסודר) או מדליק את המחשב, מערכת ההפעלה עולה אבל התמונה נעלמת מהמסך לאחר שה- LOGO של XP מופיע (במעבר מ VGA לרזולוצייה שאני עובד איתה) לפני הופעת מסך ה LOGIN מערכת ההפעלה ממשיכה לעלות, אבל לא רואים כלום. אני מחכה דקה, עושה SOFT SHUTDOWN ע"י הכפתור ON/OFF ועושה RESTART, ואז הכל תקין (לפעמים צריך 3-4 REBOOTS) יש לי WINXP PRO עם כל העדכונים RADEON 9200, CATALYST 3.4 מסך LCD שמחובר בחיבור DVI רעיונות יתקבלו בברכה (בבקשה לא להגיד לעשות UPGRADE ל CATALYST אלא אם אתם בטוחים שזו הבעייה) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך, מסך לא מוכר של compoint 17 לפעמים המסך הופך לצהוב בכל המסך וזה מעצבן נורא וגשאני מוציא ומכניס את הכבל של המסך למקום אז זה מסתדר אבל לא להרבה זמן אם מישהו יוכל לעזור אני מאוד יודה לו
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה יש לי במחשב hp מעבד i5 3470, המעב התקלקל ואני רוצה לשדרג לi5 9600 האם זה אפשרי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש הנה פירוט חסר: asus a7n266-e athlon 1700 asus gf2 mx400 maxstor 40 win xp pro אין oc ואין קירורים מיוחדים חוץ מהסטדנדרטים עכשיו כל פעם שאני משחק באיזה משחק כלשהו או לפעמים סתם אפילו בword המחשב עושה ריסט... הטפר של המחשב בעומס יכולה להגיע ל67 ביום קיץ לוהט אבל בדרך כלל עד 60... יש לכם רעיונות
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה מה שקורה כשאני מדליק אותו יש לי דריוור הכי חדש מהאתר שלהם מנהל התקנים בסדר..
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני מכבה את המחשב לוקח למחשב להיכבות המון זמן, הקטע הוא שלפעמים המחשב נכבה כמו תמיד לאחר מספר שניות ולפעמים (יותר לכיוון של הרוב) מספר דקות. אשמח לפתרון btw המערכת הפעלה מותקנת על כונן SSD.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אז ככה יש משחקים שאם אני נכנס הלהם בfull screen אז המסך פשוט נהיה שחור אפור עכשיו זה לא בעיה במסך בדקתי ו זה לא שהמחשב ניכבה זה פשוט שחור אפור ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלסגור את המחשב עם הכפתור כיבוי. חשוב לציין שאותם משחקים שזה קורה בהם אז אם אני איך שהוא מצליח להכנס אז אני מעביר אותם לחלון קטן אז זה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש בתוסף הרבה זמן ולא היה בעיות אבל בזמן האחרון הוא נותן לי את השגיאה הבא מישהוא יכול להגיד לי איך אני מתקן את זה ומה הם רוצים בדיוק שאני יעשה A cookie associated with a cross-site resource at https://api.pinterest.com/ was set without the `SameSite` attribute. A future release of Chrome will only deliver cookies with cross-site requests if they are set with `SameSite=None` and `Secure`. You can review cookies in developer tools under Application>Storage>Cookies and see more details at https://www.chromestatus.com/feature/5088147346030592 and https://www.chromestatus.com/feature/5633521622188032.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה שלי היא כזו: אתמול הרכבתי את המחשב, הכנסתי את כל הזכרונות (1GBX4) בדואל צאנל וכאשר הדלקתי אותו הוא נדלק נכבה נדלק נכבה, ולא הבנתי מה הבעיה שכן הכל היה מורכב פיקס, המעבד היה בטמפרטורה 30 מעלות, והנחתי כי הבעיה הינה בזיכרונות מאחר והביוס שלי כל הזמן נפל, ואכן צדקתי כאשר הוצאתי 1 GB מהסלוט המחשב עבד פיקס, אבל ברגע שאני מחזיר את הזיכרון הנוסף - שוב אותה בעיה. אני מודע לעובדה שהמחשב יזהה רק 3.2 GB מאחר ואני משתמש בXP PRO ( אין לי ברירה אחרת אנ…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כ-3 חודשים החלה בעיה לאגים במשחקי מחשב חשוב לציין שמדובר בכל משחק (CSS B3 MW הכל) והדבר לא משפיע על הדברים מחוץ למשחקים... נגיד באינטרנט אני מוריד על מהירות גבוהה (12 MB משומש עד הסוף). עשיתי בדיקת מהירות תוצאות כמו שאמורות להיות. לפני בערך 3 חודשים החלפתי כרטיס מסך לכרטיס מסך יותר גרוע, האם יש סיכוי שהכרטיס מסך משפיע על הלאגים? בתודה מראש Mystery
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-