תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מתכנן לבנות מחשב כלומר לקנות חלקים ולהרכיב. עכשיו הבעיה שלי היא כזו: אני יודע איך להרכיב מחשב בגדול אבל אני לא יודע איך לג'מפר את הלוח אם, אני מפחד שאני לא ידע איך לג'מפר ואז ישרף לי הלוח או משו כזה... מישו יכול הסביר לי איך זה הולך ומה אני צריך לדעת חוץ מזה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש מעבד פנטיום 4, 3 גיגההרץ 1024 זיכרון דידיאר 2, מערכת הפעלה וינדוס אקספי בקיצור הכל חדש לאחרונה שמתי לב שהמחשב מזוהם בspywares ולכן התקנתי גם service pack 2, וגם תוכנות אנטי ספייאוור כמו adaware ו-spybot, הוירוס שאני משתמש בו הוא nod 32. התוכנות הועילו ומחקו את רוב הרוגלות אבל הופיעה הודעה על רוגלה אחת שהתוכנות לא מצליחות להסיר. כשעה אחרי שהופיעה ההודעה נדלק המחשב מחדש ומאז אי אפשר להיכנס לשולחן העבודה, כל פעם המחשב נכבה כדקה אחרי ההדלקה ומאתחל את עצמו. מה עליי לעשות? אני עובד עצות תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני חווה כמות מתסכלת של מסכים כחולים במחשב: מפרט: i5 4570 Gigabyte B85-HD3 GTX760 24GB RAM SSD CT240BX200 HD WD10EZEX windows 10 הבעיות התחילו לפני כשבועיים, עם מסכים כחולים שהחריפו עד לרמה שוינדוס לא מצליח לעלות, תקוע בלופ אינסופי של מסכים כחולים, בשלב הזה פירמטתתי את המחשב והתקנתי וינדוס חדש, רבע שעה אחרי ההתקנה כבר הופיעו מסכים כחולים ומאז הם מופיעים בקצב של מסך כחול כל שלוש ארבע שעות. אין קשר לאם אני משחק או לא , אני יכול לשחק שעתיים ולא יקרה כלום ויכול להדליק את המחשב ושניה אחרי פתאום מסך כחול. דברים שניסיתי לעשות עד עכשיו: ניקוי המחשב מאבק החלפת משחה טר…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, בדקתי במנהל הישומים ו ekrn של ESet לוקח לי מלא זיכרון 100%. האם אני יכולה למחוק לגמרי את האפליקציה eset? בתמונה ששלחתי המצב יותר "רגוע" כי ביטלתי כמה מהביצועים של eset בזמן אמת. ההגנה של ווינדוס 10 מספיקה? אם כן אז האם יש תוכנות חינמיות בטוחות? הסתכלתי ברשת וזו בעיה יחסית נפוצה, אבל לא הצלחתי לפתור ואני חוששת למחוק את התוכנה. האם היא הכרחית? ועוד שאלה, בהגדרות של ווינדוס להגנה מפני וירוסים ואיומים, אם אני נכנסת לניהול הגדרות, יש כל מיני אפשרויות, בזמן אמת, בענן, אוטומטית וכו... ובכולן כתוב שהמחשב שלי יהיה חשוף חוץ מהאפשרות של זמן אמת שהיא חסומה לי ואין לי אםשרות להפעיל. אז לא הפעלתי אף בחירה. להשאיר ככה? רשום שלא נדרשת פעולה ושeset פועל.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, קוד כל תודה לכל מי שענה לי אשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/560501-Cyclic-redundancy-check?p=5025227#.VR40IWccSUl , הייתי במילואים ולא יכלתי לענות.. הצלחתי לשחזר בערך 95% מהנתונים, הHDD הלך טוטאלית.. דבר שני, רציתי להתייעץ ולשאול לגבי HDD שיש לי. יש לי HDD אחר יחסית ישן (4 שנים), שעושה קצת רעשים כשנגשים לקבצים מסויימים עליו (למעשה, הקבצים שהצלחתי לשחזר מהHDD ההרוס). יש תוכנה שנקראת HD sentinel, שאני לא יודע כמה היא אמינה, אבל היא אומרת שהhealth של הHDD הוא 88% (שאגב אמרה שהhealth של הHDD ההרוס הוא 46%). בנוסף, יש לי HDD נייד אפילו יותר ישן (בערך 6 שנים או יותר), שהhealh שלו הוא 100%, אך עבודה איתו גורמת לרעשים טיפה יותר חמורים מהHDD שציינתי. כאן כן נ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WIN ואחרי הדיסקטים של הפלופי כשאני מכנס את הדיסק WIN הוא אומר שההארד דיסק לא מחובר. אני פשוט ניתקתי חוטים ונראה לי שלא חיברתי טוב. איך אני מחבר את ההארד דיסק?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה מה שקורה כשאני מדליק אותו יש לי דריוור הכי חדש מהאתר שלהם מנהל התקנים בסדר..
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה הפורום הכי מתאים שמצאתי, אולי חוץ מחומרה אבל שם זה בטח רק למחשבים(למרות שגם טלפון הוא מחשב.. לא משנה). בכל מקרה, נשרפו לי כמה פיקסלים במסך של nokia c2-01(כן, אני מסתדר עם זה ועם אייפוד טאץ') אז הזמנתי אחד חדש מאיביי. בעיקרון הכל עובד, אין שום פיקסלים שרופים אבל נראה לי שהמסך הזה לא מספיק בהיר. הוא נראה לי יותר "מרוח"(זה LCD), פחות חד ופחות בהיר מאשר המקורי(שגם הוא LCD). אני שואל באופן כללי- כשמחליפים חלקים פנימיים כאלה, צריך לתת להם לקבל קצת חמצן? זה נראה לי אמור להיות ההפך- כמה שיותר סטרילי, אבל אני לא מוצא שום סיבה אחרת למה המסך הזה נראה יותר כהה(לא שיחקתי עם ההגדרות לפני שהחלפתי מסך). *בנוגע ל-HDD- מצאתי Seagate ישן בבית(המדריך התקנה שמודבק עליו מתייחס לווינדוס 98' …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אז ככה יש משחקים שאם אני נכנס הלהם בfull screen אז המסך פשוט נהיה שחור אפור עכשיו זה לא בעיה במסך בדקתי ו זה לא שהמחשב ניכבה זה פשוט שחור אפור ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלסגור את המחשב עם הכפתור כיבוי. חשוב לציין שאותם משחקים שזה קורה בהם אז אם אני איך שהוא מצליח להכנס אז אני מעביר אותם לחלון קטן אז זה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי משחק במחשב שלצערי הכיל וירוס. אחרי מחיקת המשחק מהמחשב נמחקו ביחד עם המשחק כל הקבצים והתיקיות בכונן שבו היה המשחק... איך אפשר להחזיר הכל לקדמותו? SYSTEM RESTORE לא עוזר ניסיתי גם את תוכנה RECOVER MY FILES וזה לא עזר בכלל עזרה דחוף! היו לי בכונן הזה מער 1500תמונות!!
-
מחשב נייח שהיום עודכן בו - win 7 ultimate. נכנס ל win update מהבוקר עד עכשיו מחפש עדכונים ללא כל הודעת שגיאה וללא מענה. ניסיתי להפעיל את ה - Microsoft Fix it ( קישור: https://support.microsoft.com/en-us/kb/971058 ) רשם כי תיקן מספר בעיות אבל ללא כל הצלחה. מקווה תעזרו לי [ATTACH=CONFIG]9523[/ATTACH]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כשאני מעלה את ההמחשב שלי הוא מקבל הודעת שגיאה cpu fan error press f1 to contine והמחשב עצמו לא מצליח להחזיק הרבה זמן 20-30 דקות עד שהוא נכבה לבד נסיתי לפתוח אותו ולנקות את כל האבק המצטבר \ הוצאתי את מאוורר המעבד ולנקות אותו ראיתי שהמשחה הטרמית יבשה לגמרי \ עכשיו אני מחפש תשובות והבנתי שיכול להיות שזה בעייה אחרת בספק הכוח , מישהו יכול לתת כיוון...
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הבעיה? זכרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר linksys wrt54g הראוטר עובד טוב בחיבור ישיר (עם כבל) אבל האלחוטי הפסיק לעבוד לפתע. ניסיתי לקלוט עם שלושה מחשבים ואף אחד לא רואה אותו, בנוסף ניסיתי איפוס (כפתור בחזית) וכמובן שלנתק ולהחזיר לחשמל. אך עדיין אין ישועה... האם יש למישהו רעיונות לפתרונות אפשריים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי,הדלקתי את המחשב ולא הייתה תגובה על המסך. אני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך יותר חזק מתמיד. הכרטיס מסך לא היה ב-O.C מישהו יודע למה המחשב לא עולה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלך לי הארד דיסק של WD מסוג קוויאר, עבד מצוין שנתיים וחצי. קיבלתי הצעת מחיר לשחזור המידע שהיה שם, זה היה בערך 4200 שקל. קצת גדול עלי. יש למישהו נסיון עם מעבדה טובה ומומלצת באזור המרכז שלוקחת מחירים שבני אנוש יכולים לעמוד בהם? המעבדה אמרה לי שהיה נזק לוגי ונזק פיזי, אני לא מבין מספיק בשביל לאבחן אם זה הכל נכון או שמנסים למרוח אותי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי כרטיס מסך לgforce fx 5200 ומאז המחשב עובד כמו שצריך אבל לא מפסיק לצפצף כאשר אני גולש באינטרנט ואני משתמש בגלגלת של העכבר כדי לזוז בדף אינטרנט שבו אני נמצא. בדקתי טמפ' והן : 33 במעבד ו 29 בלוח אם . הכרטיס הוא מסוג agp x8 ולוח האם תומך ב agp x4. נסיתי לבטל את הצפצופים דרך לוח הבקרה אבל זה לא עזר. איך אפשר לתקן את המצב כך שהצפמופים יפסקו זה כבר משגע אותי? משה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מצלמה דיגיטלית של קנון PowerShot SD110\IXUS IIs (הIXUS זה השם החדש של הסדרה, או משהו כזה, אני די בטוח שככה קוראים לדגם הזה עכשיו) וניסיתי כבר להעביר תמונת JPG בגודל שהמצלמה מצלמת בו לכרטיס SD, ויכלתי לראות את התמונה בצג של המצלמה. (זה היה סקרינשוט מאיזה משחק, לצורך העניין). עכשיו, חשבתי, שלמה לא לנסות את זה גם עם וידאו. השאלה היא, איך לעזאזל אני ממיר סרטים\סרטונים\משהו כזה לפורמט שהמצלמה משתמשת בו. העלתי קובץ קטן שצולם ע"י המצלמה, אני משער שזה יעזור כדי לבדוק איזה פורמט זה בדיוק. http://planet.nana.co.il/dcstealth/MVI_0275.AVI תודה מראש כמובן למי שיצליח לעזור אחרי שקראתי הבנתי שלא הייתי מספיק ברור: המצלמה, מן הסתם, לא מסוגלת לנגן כל קובץ AVI שאני אתן לה. ואנ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר במארז של אנטק P100. כשאני מדליק את המחשב-המאוורר הקידמי מרעיש. פתחתי את המחשב כדי לראות במה מדובר וגיליתי משהו מאוד מוזר. הוא תמיד מתחיל כשהוא לא עובד-ואז הוא מרעיש מאוד. וכשאני מסובב אותו ידנית-הוא פתאום מתחיל לעבוד והרעש מפסיק-עד שאני מדליק את המחשב שוב. כלומר, הוא מרעיש רק כשהוא לא עובד. האם אפשר להגדיר אותו שהוא יעבוד תמידית? יתכן שיש הגדרה בביוס שמבטלת אותו בעת הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל כמה שעות שאני משתמש במחשב, הוא פתאום נכבה ומתחיל לצפצף (צליל דומה לסירנה) ואני נאלץ להדליק אותו מחדש ואז הוא עובד בסדר לכמה שעות עד שזה שוב קורה. מה יכולה להיות הבעיה (אולי משהו בזיכרון או בכונן הקשיח)? בפעם האחרונה שזה קרה, העפתי מבט בביוס, ומיד אחרי זה, הטמפרטורה של המערכת הייתה 44 מעלות צלזיוס ושל המעבד 62 מעלות. זה נחשב נורמלי? המחשב שלי: מעבד את'לון XP 2500+ לוח אם NF7-SL של אביט כרטיס מסך Geforce 4 Ti4400
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי בעייה משונה, לפעמים שאני עושה REBOOT (מסודר) או מדליק את המחשב, מערכת ההפעלה עולה אבל התמונה נעלמת מהמסך לאחר שה- LOGO של XP מופיע (במעבר מ VGA לרזולוצייה שאני עובד איתה) לפני הופעת מסך ה LOGIN מערכת ההפעלה ממשיכה לעלות, אבל לא רואים כלום. אני מחכה דקה, עושה SOFT SHUTDOWN ע"י הכפתור ON/OFF ועושה RESTART, ואז הכל תקין (לפעמים צריך 3-4 REBOOTS) יש לי WINXP PRO עם כל העדכונים RADEON 9200, CATALYST 3.4 מסך LCD שמחובר בחיבור DVI רעיונות יתקבלו בברכה (בבקשה לא להגיד לעשות UPGRADE ל CATALYST אלא אם אתם בטוחים שזו הבעייה) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי כנראה בעיית חומרה אשמח אם יש פה מישהו שמכיר את התוכנה לבדיקת זכרונות MEMTEST ויוכל לעזור לי. לאחר כמה מסכים שקיבלתי עם ווינדוס 7 והפעלה מחדש אקראית של המחשב (כן כן מחשב חדש מאייבורי), עשיתי כמה בדיקות של המינידאמפ וגם ב EVENTVIEWR ודובר על בעיות ב KERNEL. מבדיקה שעשיתי באינטרנט דיברו שזה יכול להיות בעיית זיכרון. שמתי את MEMTEST86 על דיסק והרצתי במשך 6 וחצי שעות על המחשב ואכן קיבלתי שגיאות: אם אתם לא רואים את התמונה כנסו לכאן: יש לי שלושה סלוטים של זכרונות - סה"כ 3GB של RAM של גייל. לוח אם של MSI 58X - PRO-E. עכשיו מה אני צריך לעשות אחרי ההרצה הזאת? להוציא שתי זכרונות וכל פעם להריץ MEMTEST על זכרון בנפרד כדי לבדוק איזה זכרון הוא התקול? אני צריך להר…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא בטוח שזה כל כך קשור לפה אבל... טוב אז יש לי הרבה תוכנות שפשוט לא פעלות ואם אני מוציא ומכניס את הסוללה של הBIOS אז הם פועלות עד שאני מכבה את המחשב עוד פעם
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את הכרטיס הנ"ל,רציתי לדעת האם אני צריך לשדרג את הספק כוח שלי,antec 520w יש לי 4 כרטיסי זיכרון ddr3 של 8 ג'יגה,2 דיסקים קשיחים וכונן ssd. בנוסף מחוברים 2 מאווררים 140 מ"מ ועוד 2 מאווררים 120 מ"מ. מעבד i5 2500k עם אובר קלוק ל4.7ghz(יודע שישן ולא מנצל את הכרטיס אבל כרגע זה מה שיש). האם יש צורך להחליף את הספק?כרגע הכל עובד ואין קריסה גם במשחק כמ קול אוף דיוטי וורזון אבל יש לי חשש שיקרה נזק או משהו בסגנון. ראיתי כל מיני מחשבונים אבל לא יודע כמה אפשר לסמוך על זה. אשמח לתשובה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום מחשב של DELL מדגם VOSTRO 3550. למרות שאני מתקין את הדרייבר של ה WIRELESS כאשר אני מתחבר לרשת דרך WIFI אני לא עובר את מהירות ההורדה של כ 2 מגה, למרות שאני על חבילה של 12 מגה. מישהו מכיר את הבעיה הזו? מחיפושים ברשת הבנתי שיש בעיה עם כרטיס הרשת הזה, לפני שאני פונה לאחריות, מישהו נתקל מתישהו בבעיה זו? כרטיס ה WIRELESS הוא מדגם INTEL CENTRINO 1030 N. תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-