תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אני לא בטוח מה קרה,אני מניח שזה וירוס.. אתמול בלילה הורדתי איזו תוכנה,אם אני לא טועה הייתי צריך לעשות ריסט כדי שהיא תעבוד. אחרי שהדלקתי את המחשב,הXP נטען ונטען אבל בסוף הוא נתקע על מסך שחור,ובסוף התחלף למסך כחול שכתוב בו STOP: c0000218 unknown error מישהו יודע מה קרה? ד"א ניסיתי סייף מוד וגם יש מסך כחול עם שגיאה אחרת.. תודה רבה מראש לעוזרםי ישלי שם דברים חשובים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מאוד מוזרה ב- Lenovo T530 בזמן ה-BOOT המחשב מהתחל את עצמו כמה פעמים לפני העלייה של הווינדוס. סרטון להמחשה : הדברים שעשיתי הם: בדיקת מאמץ למעבד-עבר ללא בעיה בדיקת מאמץ לכרטיס מסך-עבר ללא בעיה בדיקה לזכרונות עם Memtest86+ במשך + 12 שעות- עבר תקין לחלוטין בדיקה ל-SSD - הכל עבר בשלום. כמובן שגם ניסיתי להתקין מחדש את המערכת הפעלה, וזה לא עזר. ברגע שהמחשב עולה הכל עובד תקין בלי שום בעיות. שכחתי לציין שאם אני מבצע REBOOT אין את הבעיה הזאת בכלל.. אשמח לשמוע אם יש למישהו עוד רעיונות כי זה ממש מציק כל פעם לחכות בין 1-3 דקות לעלייה של המחשב. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני פותח את "המחשב שלי" ולוחץ פעמיים על כונן D וזאת השגיאה שהוא נותן לי: תודה לכל מי שיודע איך מתקנים את הבעיה הזאת..![br]פורסם בתאריך: 1.09.2007 בשעה 22:03:50 אין אף אחד שיודע מה התשובה חברים?!זה לחוץ לי העיניין.. ולפי מה שאני יודע האתר הזה הוא בין הטובים בתמיכת מחשבים.. לא כך?? [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי... לפתע אני מקבל את ההודעה שרשומה בתמונה שצירפתי ואז המסך מחשיך לכמה שניות וחוזר בחזרה. ככה זה קורה כל כמה דקות ולפעמים כמה פעמים ברצף. הדרייברים מעודכנים וגם הווינדוס (10). מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. סליחה מראש על הבורות. שאלה: ראו בתמונה המצורפת את הרשום. למה, אני שואל את עצמי (ואתכם), רשום שם שכונן ה SSD [שהוא הראשון = Channel 0] משויך ל IDE? האם הכונן הזה איננו אמור להיות SATA? אההה.... כן, כפי שאתם מבינים אני לא כ"כ בעיניינים. http://picasaweb.google.com/lh/photo/KFwV4bmY5bHcgLj95NSt2eCbiTIhBwRM9Ol7yw1YeGM?feat=directlink תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום נשפכו מיים על הנייד, פירקתי וייבשתי, המקלדת לא הגיבה, אז חיברתי חיצונית. השאר עבד טוב במשך יומיים ואז כבה ולא נדלק, מה עלי לעשות או לבדוק כדי לפתור את הבעייה? תודה לעוזרים דוד
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי התקנה של חלונות 10 מסקרצ': המחשב (NUCI3) מחובר לטלויזיה (LG) דרך כבל HDMI. כאשר אני מחבר אוזניות - אין בעיה. כאשר אני מוציא את האוזניות - השמע לא מנותב לרמקולים של הטלויזיה. נראה שהשמע מקונפג כמו שצריך, לפי לוח הבקרה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול חיצוני FireWire Presonus Firebox הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר אותו במחשב יש לי ווינדוס 7 32bit התקנתי דרייברים אבל הוא עדיין לא מזוהה ככרטיס קול מה אפשר לעשות??
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מראש אני מתנצל על "הצעקה" שקשורה לשרות גרוע וחאפרי של הוט שמצויה בשאלה. ( בעיניי חשוב לאמר את הדברים ) בעבר היה לי ממיר מג'ק של הוט שאפשר היה לחבר לו דיסק און קיי , ואפשר היה לבצע copy paste ברשת מהמחשב לדיסק און קיי ( העברת קבצי מדיה שונים וכו' ) , בלשון פשוטה ה USB של הממיר היה "גלוי" ברשת. לאחרונה הממיר הוחלף לממיר פייברבוקס ( שלא חסרות לו תקלות... חלק מצחיקות ) אחת מהן שלא רואים את הדיסק און קיי ( USB ׂ) מהמחשב ולכן אין יותר copy paste ברשת ( הגישה דרך הממיר לצפיה אפשרית ) ,. בשיחה עם התמיכה התקבלה התשובה המוזרה .... מצאנו שלקוחות מורדים קבצים בעלי זכויות יוצרים באופן לא חוקי ... ולכן חסמנו את הגישה מהמחשב ל USB . ( כ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה נשמע חברים ? לאחרונה אני שם לב שהמעבד מגיע ל70 מעלות ומתחיל לצפצף במשחקים כמו FAR CRY 5/SNIPER GHOST WARRIOR 3 על אולטרט... מעבד I7-5820K כרטיס מסך GTX1070TI 32GB RAM 2133 DDR4 יש קירור נוזלי לא יודע אם הוא תקין או לא זה הדבר היחיד שאני חושד בו הוא מסתובב אבל כשנוגעים בו שתי הצינורות מים חמים גם החוזר וגם זה שהולך למעבד... המעבד במנוחה נע בין 40-45 מעלות הגיוני ? אני זוכר שהוא היה עומד על מתחת ל40 לפני שהיה מצפצף (חשוב לציין שמיקום המחשב לא שונה והוא נמצא באותו מקום ועובר ניקוי אבק )
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב... ברשותי כרטיס גרפי של: Ati radeon HD4800 הבעיה התחילה, כאשר רכשתי black & white 2, וניסיתי לשחק.... כל פעם כשהמשחק הגיע לנקודה מסויימת, התמונה הייתה נעצרת, ולאחר כמה שניות הייתה קופצת לי הודעת שגיאה של ATI, או מסך כחול שאני לא זוכרת מה היה כתוב בו. זה היה קורה באותה נקודה במשחק. נסעתי למעבדה שממנה קניתי את המחשב [מחשב חדש מותאם למשחקים], וספרתי על הבעיה. הם אמרו לי למחוק את הכרטיס הגרפי לגמרה מהמחשב, ואז להתקין שוב, זה מה שעשיתי, והבעיה לא נעלמה. אחר כך, הם אמרו שצריך לפרמט את כל המחשב ולהתקין הכל מ-0... אז זה מה שהם עשו, ועדיין, הבעיה לא נעלמה. בסופו של דבר, הוחלט להחליף לכרטיס חדש...[אותו כרטיס רק אחד חדש]... היום קיבלתי את המחשב, ניסיתי לשחק, והבעיה לא נע…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב PC שולחני בגיל שנתיים (כולל כל מה שבתוכו) עם דיסק קשיח של Hitachi בנפח 300 GB. בחודש האחרון החלו להישמע רעשים מוזרים, אפשר לומר "קליקים", מתוך המארז, רעשים שמאוד דומים לרעש (קליק) שנשמע שניה לפני כיבוי המחשב מאז ומתמיד. התדירות של הרעשים האלה היתה מאוד נמוכה בהתחלה לתקופה ארוכה (אולי פעם ביום ורק קליק אחד), אך בחודש האחרון התדירות עלתה. לא מזמן בעת התעסקות עם המחשב החלה להישמע סדרה של רעשים כאלה, ובאותו זמן המחשב בעצם "קפא" (התמונה קפאה ולא היה ניתן להזיז את סמן העכבר). בהתחלה היה לוקח למחשב מספר שניות או דקות "להתאושש", אך לאחרונה לא היה מנוס מלאתחל את המחשב (עם Reset) לאחר התקרית. בחלק מהמקרים המחשב לא הצליח לאתחל את עצמו, ואף לעיתים דיווח ש"אין Boot", מה …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוספתי למחשב שלי 512מגה זיכרון SDRAM היו בו לפני זה 128מג. כך שביחד היה צריך לצאצ 640מגה זיכרון... עכשיו הבעיה היא שהלוך מזהה רק 384מגה משום מה... כל אחד מהצי'פים החדשים לבד נותן 256 אולפ 1 חדש + הישן או רק 2 החדשים ביחד נותנים תמיד 256מגה... רק 3 הצי'פים ביחד נותנים 384מגה... כל הציפים עובדים והלוח תומך עד 756מגה.... הלוח הוא Asus Spacewalker אם יש למישהו מושג איך מתקנים את זה אשמח לגלות מקס.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל עוזרי הלילה של האתר . עד כה עבדתי עם המחשב מהכרטיס מסך עם DVI אל המסך וניסיתי לחבר את המסך הישן במקביל שהיה בו חיבור VGA ולכרטיס המסך שלי אין חיבור כזה אז חיברתי דרך הלוח אם. ברגע שחיברתי את הVGA ללוח אם המסך שלי על DVI נכבה ישר (באותו רגע ירדתי מלחבר את המסך הישן) וניסיתי להחזיר את הישן עם DVI כמו שהיה קודם אך לא קולט. ניסיתי לחבר את הDVI ללוח אם ועדיין אין קליטה , לאחר מכן ניסיתי את הVGA מהלוח אם למסך וזה כן עבד וככה גיליתי שהמחשב בכלל לא קולט את הכרטיס מסך שלי (כשניסיתי להתקין דרייברים מחדש). חייב לציין שהמאווררים של הכרטיס מסך כן נפעלים בזמן ההדלקה אך נכבים לאחר מכן (משהו עם הטכנולוגיה של NVIDIA). ניסיתי לרסט ביוס ולא עבד. …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני לוחץ עליו לא קורה כלום ואז אני עושה קומטרול אל דלט יש מסך כחול ואז אני עושה אסקייפ ויוצא ממנו נסיתי להתקינו מחדש! ורק התקנתי מערכת הפעלה חדשה חלונות 98
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לבנות מחשב כלומר לקנות חלקים ולהרכיב. עכשיו הבעיה שלי היא כזו: אני יודע איך להרכיב מחשב בגדול אבל אני לא יודע איך לג'מפר את הלוח אם, אני מפחד שאני לא ידע איך לג'מפר ואז ישרף לי הלוח או משו כזה... מישו יכול הסביר לי איך זה הולך ומה אני צריך לדעת חוץ מזה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי בעייה משונה, לפעמים שאני עושה REBOOT (מסודר) או מדליק את המחשב, מערכת ההפעלה עולה אבל התמונה נעלמת מהמסך לאחר שה- LOGO של XP מופיע (במעבר מ VGA לרזולוצייה שאני עובד איתה) לפני הופעת מסך ה LOGIN מערכת ההפעלה ממשיכה לעלות, אבל לא רואים כלום. אני מחכה דקה, עושה SOFT SHUTDOWN ע"י הכפתור ON/OFF ועושה RESTART, ואז הכל תקין (לפעמים צריך 3-4 REBOOTS) יש לי WINXP PRO עם כל העדכונים RADEON 9200, CATALYST 3.4 מסך LCD שמחובר בחיבור DVI רעיונות יתקבלו בברכה (בבקשה לא להגיד לעשות UPGRADE ל CATALYST אלא אם אתם בטוחים שזו הבעייה) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש בתוסף הרבה זמן ולא היה בעיות אבל בזמן האחרון הוא נותן לי את השגיאה הבא מישהוא יכול להגיד לי איך אני מתקן את זה ומה הם רוצים בדיוק שאני יעשה A cookie associated with a cross-site resource at https://api.pinterest.com/ was set without the `SameSite` attribute. A future release of Chrome will only deliver cookies with cross-site requests if they are set with `SameSite=None` and `Secure`. You can review cookies in developer tools under Application>Storage>Cookies and see more details at https://www.chromestatus.com/feature/5088147346030592 and https://www.chromestatus.com/feature/5633521622188032.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
משום מה בזמן האחרון הכונן של ה CD נפתח באופן רנדומלי ואין לי ממש רעיונות בנושא... זהו צורב של סמסונג יש לי עוד כונן של DVD והוא לא עושה לי שום בעיה למישהו יש רעיון?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הודעת שגיאה, וינדוס 8 מפסיק לעבוד יש משהו שלא מותקן נכון
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר במארז של אנטק P100. כשאני מדליק את המחשב-המאוורר הקידמי מרעיש. פתחתי את המחשב כדי לראות במה מדובר וגיליתי משהו מאוד מוזר. הוא תמיד מתחיל כשהוא לא עובד-ואז הוא מרעיש מאוד. וכשאני מסובב אותו ידנית-הוא פתאום מתחיל לעבוד והרעש מפסיק-עד שאני מדליק את המחשב שוב. כלומר, הוא מרעיש רק כשהוא לא עובד. האם אפשר להגדיר אותו שהוא יעבוד תמידית? יתכן שיש הגדרה בביוס שמבטלת אותו בעת הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה מה שקורה כשאני מדליק אותו יש לי דריוור הכי חדש מהאתר שלהם מנהל התקנים בסדר..
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר על לוח GIGABYTE Z77X-D3H. צירפתי תמונה שממחישה את התופעה. לא מצאתי פיתרון ברשת.. אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מנסה להתקין WIN7 ULTIMATE 64BIT עם OFFICE2010 PRO, שניהם קבצי התקנה מקוריים מ-MSDN. על המחשב הראשון הלכ מותקן ועובד במכה ראשונה, במחשב השני WIN7 מותקן אבל לחלק מהעדכונים לוקח פעם-פעמיים עד שהם מותקנים (לפעמים נכשלים בפעם הראשונה) וההתקנה של OFFICE 2010 נכשלת די בהתחלה ללא כל הודעת שגיאה ברורה. מפרט המחשב שבו הכל תקין: I7-930, GA-X58A-UD3R, 6GB DDR3 מפרט המחשב הבעייתי: I5-2500K, ASUS P8Z68V, 8GB DDR3 רצ"ב קובץ ה-LOG שנוצר בעת השגיאה: Log Name: Application Source: Windows Error Reporting Date: 2/4/2012 9:39:27 AM Event ID: 1001 Task Category: None Level: Information Keywords: Classic User: N/A Computer: GONEN-MAIN Description: Fault bucket …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, בדקתי במנהל הישומים ו ekrn של ESet לוקח לי מלא זיכרון 100%. האם אני יכולה למחוק לגמרי את האפליקציה eset? בתמונה ששלחתי המצב יותר "רגוע" כי ביטלתי כמה מהביצועים של eset בזמן אמת. ההגנה של ווינדוס 10 מספיקה? אם כן אז האם יש תוכנות חינמיות בטוחות? הסתכלתי ברשת וזו בעיה יחסית נפוצה, אבל לא הצלחתי לפתור ואני חוששת למחוק את התוכנה. האם היא הכרחית? ועוד שאלה, בהגדרות של ווינדוס להגנה מפני וירוסים ואיומים, אם אני נכנסת לניהול הגדרות, יש כל מיני אפשרויות, בזמן אמת, בענן, אוטומטית וכו... ובכולן כתוב שהמחשב שלי יהיה חשוף חוץ מהאפשרות של זמן אמת שהיא חסומה לי ואין לי אםשרות להפעיל. אז לא הפעלתי אף בחירה. להשאיר ככה? רשום שלא נדרשת פעולה ושeset פועל.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-