תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה. יש לי מחשב שקנתי בחופש הגדול ולפני כמה ימים הוא הפסיק עובד. לפני כמה ימים השתמשתי במחשב והכל עבד מעולה. אבל אחרי שאתחלתי אותו פתאום המחשב הגיע למצב מוזר המחשב עצמו היה דולק (שמעתי את המאווררים והנורות דלקו) אבל המסך הראה שהוא לא מחובר למחשב(הנורית שלו מעבעבת וזה תמיד קורה כאשר אני למשל סוגר את המחשב ומשאיר את המסך דולק) ולא היה מה לעשות לחצתי על כל הכפתורים וכלום לא עזר אז לחצתי ארוך על המתג כיבוי והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. אבל כשהדלקתי אותו המחשב התחיל לפעול אבל אחרי שתי שניות בדיוק הוא נכבה. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק והיה הרבה אבל זה לא עזר , הוצאתי את הבטרייה של הביוס אבל גם זה לא עזר. בדקתי אם הכל מחובר ולא מצאתי משהו חריג , ניתקתי את הכונן …
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מחשב קופא בעת התקנה של משחק. יכול להיות שזאת בעיה חומרתית? עריכה: הוא קופא לא רק במשחק אחד גם באחרים... יש סוגי התקנה כאלו ואחרות אז הוא נתקע באיזהשהו סוג.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
אני משתגע כבר ניד DELL VOSTRO 1400 משגע אותי כבר הוא עם ויכסטה ואני רוצה לפרמט ל7 הוא כל הזמן נתקע לי עם שגיאה 0x80070017 אז ניסיתי דיסק אחר ניסיתי צורב חיצוני החלפתי זכרון בדקתי סקטורים בהארדיסק שיחקתי בביוס ראיתי שמוגדר טוב על IHCE או איך שלא קוראים לזה וגם ניסיתי על ATA מה עוד יכול לעצור אותי מלפרמט פאקין ןןינדוס? גם ניסיתי להתקין אקספי וקיבלתי מסכים כחולים בהתקנה לוח דפוק? אין מצב כי לפני הפירמוט המחשב עבד טוב ותקין עם ויכסטה
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הורדתי java והיא לא עבדה ואז רצתיי למחוק אותה אבל במחיקה היה רשום לי fatal error during installation אח שלי פירמט את המחשב לא מזמן וכל פעם אני הורס אותו בבקשה תעזרו לי!!! :'(
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה כיבוי למחשב אז המחשב נכבה כרגיל ואז אוטומטי נדלק לבד אחרי כמה דקות(לא התקנתי שום תוכנה ופירמטתי את המחשב כי חשבתי אולי זה בעיה בווינדוז אבל זה לא עזר) לכן האפשרות היחידה שלי זה לנתק את התקע של המחשב וזה לא בריא למחשב..ולפעמים כנראה עקב זה שאני מנסה להדליק את המחשב הוא נדלק כ2-3 שניות ומתכבה ושום נדלק ומתכבה.. מקווה שתעזרו לי.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
המחשב הפסיק לי להדלק פתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק, בדקתי שכל הרכיבים מחוברים טוב, ניסיתי לחבר רק את הכונן הקשיח ואת הלוח האם עם הכרטיס מסך והוא בכל זאת לא נדלק לי , מה עליי לעשות כדי למצוא את התקלה? ???
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי לוח אם וכמה חלקים נוספים נשארתי עם הספק הישן כשבאתי לחבר את הספק ללוח אם ראיתי שהחיבור קטן מדי (20 פינים כשיש מקום ל24 פינים) אבל זה מתחבר ופשוט נשארו 4 מקומות בפינה. האם זה בעיה? האם אני צריך להחליף ספק? אני מפחד לבדוק ולהדליק את המחשב. מה אתם אומרים? תודה. מחכה לתשובה. (הרושם חבר של בעל המשתמש).
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בימים האחרונים המחשב שלי התחיל לקרוס באופן פתאומי, לפי ה Windows log החל מ18/09 התחילו הקריסות, ובאותו יום גם הותקן Driver (לא זוכר שאני התקנתי): Driver Management concluded the process to install driver NULL Driver for Device Instance ID USB\VID_045E&PID_063E\AE55B7C9-1B54-40E4-AA77-0308D1B43080 with the following status: 0xe0000203. בכל אופן, לאחר מכן כל יום הייתה לי קריסה אחת או שתיים של המחשב, וזה לא הייתה קריסה של הוינדוס, הוינדוס לא זיהה קריסה בכלל אחרי שהוא חזר, חשבתי שאילו בעיות בחשמל בבית אז התעלמתי. עד שהיום המחשב לקראת שעות הערב התחיל לקרוס המון, עוד לפני שהוינדוס נדלק, לפעמים שניות אחרי שהמחשב נדלק, לפני שהגיע תמונה למסך. חשבתי לנסות למצוא את הר…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה שנים טובות אחותי קנתה מחשב, ומאז ומתמיד היו בו בעיות עם הUSB... למחשב יש 6 יציאות USB - 4 מאחור ו-2 מקדימה... בכל מקרה, הבעיה היא שבכל פעם שמחברים משהו לUSB, מדובר במעין "רולטה רוסית" - או שה-USB יעבוד ומכשיר שחובר יפעל, או שהוא לא יעבוד ואז צריך לחבר אותו לכל אחד מיציאות הUSB עד שמוצאים יציאה שמגיבה... גרוע מזה - בכל פעם שסוגרים את המחשב, בפעם הבאה שתפתח את המחשב, יציאת USB שעבדה קודם לכן כבר לא תעבוד...ולפעמים על 6 יציאות הUSB לא עובדות בכלל! פירוט המחשב: AMD Athlon 3000+ 64Bit S939 לוח אם של ג'יגהבייט, לא זוכר את פרטיו Kingston 512MB DDR RAM 400MHZ WD 80GB 7200RPM on Board Geforce 6200 מערכת הפעלה מותקנת- Windows XP SP2 32Bit
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, קודם כול אני רוצה להתנצל מראש על המגילה שאני עומד לכתוב, ולהודות לכל מי שהיה מוכן לשבת ולקרוא אותה. לפני כמה זמן שמתי לב לעובדה שהמחשב שלי די מרעיש, מחמם את החדר ומפיץ ריח שרוף במעט. אני חייב לציין שהמארז הוא בעל 6 מאווררים כאשר שניים קדמיים המכניסים אוויר, שניים אחורים המוציאים אוויר ועוד שניים על הדלת המכניסים אוויר - אחד מול המעבד והאחר מול הכרטיס מסך. לאחר בדיקה מצאתי כי האוויר החם ובעל הריח השרוף מגיע מהמסך (CRT די ישן ) ומספק הכוח ( Enermax Noisetaker II 420W ). הספק הוא בן כשנה + (אין אחריות) ומחובר ישירות לUPS של ADVICE ( לא זוכר את הדגם). שמתי לב שאפילו לאחר שאני מחבר את הספק לUPS כל נגיעה קלה בכבל יוצרת קולות תזזזז' ולעיתים המחשב אף נכבה. הדבר קרה לי גם ב…
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
עדכון: הבעיה נגרמת על ידי ShudtownKernelTime ארוך. מה זה יכול להיות? היי. יש לי מחשב שכבר הפעלתי בו Verbose shutdown (ברגע כיבוי אני רואה בדיוק את הפעולות שמתבצעות כמו גישה לpolicy וכו) והכיבוי הארוך נמשך רק אחרי כל הפעולות כשעל המסך מופיע Shutdown. למשל: אני מכבה את המחשב ומופיעים כיתובים: 1. Shutting down 2. Doing something to group policy 3. Closing services 4. עוד משהו.... 5. Shutting down ומכאן זה נמשך לנצח (שעות ארוכות) עד שנכבה. ב-Event viewer אני לא רואה משהו חריג. מערכת הפעלה Windows 7 Enterprise עם Encryption של תוכנת SecureDoc. יכול להיות הבעיה בתוכנת ה-Encryption? למרות ש-Bitloc…
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לפורום התקנתי XP מחדש במחשב עם לוח ASUS 5PGD1-VM הכל תקין מלבד כרטיס קול שלא מצליח להתקין הורדתי דריבר מהאתר של ASUS ולאחר התקנה המחשב נתקע ועושה ריסט רק ב- LAST GOOD הוא עולה התקנתי גם את kb835221.exe שמגיע עם הדריבר ללא הועיל יש למישהו רעיון איך פותרים ?????????? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אז ככה זה די ארוך תהיו סבלנים חייב עזרה דחופ אז ככה שרפתי לעצמי את המחשב(הלוח אם נשרפ)--->אז הלכתי קניתי חדש של חברת GIGABYTE דגם GA-7N400-L NFORCE 2 אז התקנתי את הלוח התקנתי הכול מה שצריך אז אני מדליק את המחשב וכלום לא נדלק נדלקים רק המאוררים אז אני הולך לחנות והם אומרים לי שם שהמעבד שלי נשרף האם זה יכול להיות ואיך אפשר לדעת כי לחנות אני לא ממש מאמין אז בבקשה עזרהההההההההההה דחופפפפפפ????????????? נ.ב כשהמחשב נדלק יש מסך שחור ופשוט כלום לא מופיע--->הכרטיס מסך טוב כנראה הזכרונות עובדים בדוק ואהרד דיסק עובד גם בדקתי אותו חיייייייב עזרה דחופ אחים שלי :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קיבלתי את המחשב החדש, אחרי כמה בעיות עם העכבר והמקלדת הכל נפתר, עכשיו הבעיה החדשה שצצה היא שכבר 8 שעות זה תקוע לי על "מחפש עדכונים" בהתקנה של וידנוס 10 וגם אחרי שביטלתי את ההתקנה ע"י ריסט כי כמובן הכל לוקח מיליון שנה למרות שיש לי מחשב מטוס עכשיו זה גם מחפש לי שעתיים עדכונים בוינדוס 7.... מה עושים? תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם אני היום התחברתי אליכם לאתר פעם ראשונה במיקרה נחתקלתי באתר הזה והוא ניראה לי מזה מגניב אני עדיין לא יודע איפה רושמים מה ואיפה אז אל תיכעסו יש לי שאלה 1 היה לי וירוס מאוד קשה באר דיסק טרה נייד היה לי בו חומר שלא יכולתי ליראות אותו והנוד לא הסיר לי וירוסים שהיו בו לקחתי מחבר אנטי וירוס קרספאקסי משהוא כזה של טכנאים והסרתי את הוירוסים אבל חלק מהם עדיין חוזרים גם אחרי שהסרתי יש לו אנטי וירוס של מיקרוסופט שהוא הכי טוב ניראה לי אבל הוא לא נותן 2 שאני עושה הצג קבצים מוסתרים זה מראה לי קובץ בשם Thumbs.db איזה 1400 פעם בכול המחשב אני מנסה להסיר אותו והוא חוזר אני מנסה להסיר דרך מצא קבצים של הווינדוס מה אני אמור לעשות כדי למחוק אותו לצמיתות תודה
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד יד שניה, רציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה שאוכל לבדוק איתה את המחשב על עומס ונוכל לראות איך הוא מתמודד עם זה וכו'. ומה כדאי לבדוק מעבר לכך והכי חשוב תוכנות שיעזרו לי לבדוק אם החומרה טובה ויעמיסו על המחשב שניראה שהוא פועל טוב בעומס. אגב המחשב הוא מאמריקה והוא באותיות אנגליות רציתי לדעת אם לא תהיה בעיה לקנות אל מדבקות ושיפעל חלק האותיות בעברית. תודה ! אם זה לא הפורום הנכון לפרסום ההודעה אנא העבירו את ההודעה למקומה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הם דרישות החומרה לכרטיס מסך מסוג gigabyte 730 תודה מראש בני
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב חדש עם דיסק של מקסטור 250 ג'יגה. כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה לראשונה רציתי לחלק את הכונן ל-2 מחיצות עוד בעת ביצוע התקנת מערכת ההפעלה אבל שמתי לב שההתקנה לא יודעת לזהות כוננים בנפחים גדולים מ -100 ג'יגה (אם אני לא טועה במספר) , אז מה שעשיתי בעצם זה שהגדרתי 70 ג'יגה לכונן C שעליו הותקנה מערכת ההפעלה, ואת השאר השארתי Unpartittioned כלומר ליתר המקום בדיסק לא הקצתי מקום ואת ההקצאה של יתר המקום ביצעתי לאחר התקנת מערכת ההפעה בעזרת Adminstrative tools -> Computer management->Disk managenent. הכל עבד טוב ויפה. מתי מתעוררת בעיה? כאשר אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה מחדש ותוך כדי לפרמט רק את כונן C ולהשאיר את כל התכנים בכונן D כשהיו. משום מה אני מקבל הודעה …
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD10EARS GREEN 1TB לפני מספר ימים החלפתי לעצמי את לוח מעבד וזיכרון מאז הדיסק קשיח פעם מזוהה פעם לא בביוס. ניסיתי לחבר דרך USB גם לא מופיע. שכחתי לציין שזה דיסק משני שבוא נשמרים קבצים לא מערכת הפעלה. הורדתי את תוכנת בדיקה של WD כשדיסק מחובר ב USB הוא מזווה על ידי תוכנה אך לא נותן לעשות שום בדיקה נופל קבוע לאחר איזה 40 שניות. לדיסק יש אחריות. אך אני מעוניין לפני להוציא ממנו את המידע... ולא אכפת אל אחריות.... בבקשה מי יכול לעזור לי בהוצאת מידה שיש על דיסק קשיח תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים תעזרו לי כשהמחשב נדלק הדבר היחידי שרץ זה מקף קטן בצד שמאל של המסך אני לא יכול להכנס לביוס ואני לא רואה כלום עד לרגע שהוינדווס מתחיל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שיחקתי HL2 פתאום חטפתי ריסט עלה מסך כחול וזה מה שכתוב ב-WinDbg לאחר הניתוח http://img525.imageshack.us/img525/6887/minidumpax5.jpg להחליף דרייברים ? כרגע מותקנים 93.71
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה עם המחשב. אני מפעיל אותו ולאחר 10 שניות המחשב מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש וחוזר על הפעולה כל הזמן. *אין בוט (הנורה של הלוח אם דולקת קבוע) *אני לא רואה כלום על המסך , שחור בלבד (המסך מקבל חשמל אבל לא מקבל אות מהכרטיס). מה הבעיה ואיך אפשר לנסות לפתור אותה בעצמי ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי דיסק און קיי בנפח 512 מגה (התקן USB), קרתה תקלה והמכשיר היה במכנסיים בשעה שהם היו במייבש הכביסה. לאחר מכן הוא עבד חלק ללא בעיות (עבר בין תיקיות, הציג מידע, פתח קבצים). אבל כעת הוא לא עובד בכלל ונותן הודעת שגיאה: PLEASE INSERT DISC INTO DRIVE F שמכניסים את הדיסק הוא מזהה שיש דיסק ומציג אותו במחשב האישי אבל לא נותן לגשת לתכנים שבו וזה כבר נבדק בשלושה מחשבים שונים ובשתי מערכות הפעלה שונות, האם יש דרך לגרום לו לעבוד שוב על מנת שיהיה ניתן להוציא את המידע או שכדאי לפרמט ישר בתקווה שזה מה שיחזיר אותו לפעילות? בנוסף אני רואה שהוא לא מזהה את הקיבולת של ההתקן (0 BYTES) והמצב של ההתקן הוא BUSY. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-