תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
קודם כול מצד אחד זה חומרה ומצב שני זה חלונות אז אם זה לא קשור לפה אני מצטער לקחתי זמנית את המחשב של אחותי ושמתי שם את הHD שלי אז יש את שלה (סאמסונג 80GB SATA) ושלי (WD 80GB IDE) אז שניתקתי את השלה וחיברתי את שלי המחשב עולה ושואל אותי אם אני רוצה להפעיל את חלונות כרגיל או מצב בטוח וכו, בחרתי את כרגיל והחלונות פשוט לא עולים, הוא אפילו לא טוען, ישר ריסט. חיברתי את של שתינו והחלונות שלה עלו ושני הHDים עובדים, יש את המחיצות של שתינו ואני רוצה את החלונות שלי, הוא אפילו לא שואל איזה מהחלונות אני רוצה. מה אני עושה? ושוב אני מצטער אם זה לא המקום הנכון
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לפני כחודש נאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את WIN 10. המחשב - Acer Predator Helios 300. מאז אני תקוע עם ארבע מקלדות: עברית, אנגלית US, אנגלית UK ו אנגלית UK DV, דבר הגורם לפעולה פשוטה של החלפה בין אנגלית לעברית להפוך למסובכת ביותר. בלוח בקרה בתחילה לא הופיעו כלל הפריסות, רק מקלדת עברית ו UK. אחרי העידכון האחרון של WIN הפריסה מופיעה בלוח בקרה אבל הכפתור להסיר את השפה מושבת. חפרתי וחיפשתי ואני לא מוצא פתרון. איך אני מוחק את המקלדת הארורה הזאת ?
-
- 3 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה בייט מדגם ga945p-s3 ויש בו תופעה מאוד מוזרה. כאשר אני מחבר אליו את הטלפון שלי מסוג גלקסי 3 הטלפון נטען (כלומר מקבל חשמל) וגם מופיע שהותקנו כל הדרייברים אבל המחשב לא מזהה כלום, לא בתור כונן ולא דרך התוכנה samsung kies אותה בעיה יש לי כאשר אני מחבר נגן MP3 המחשב טוען את הנגן אבל לא מזהה לי אותו * מערכת הפעלה win7 * במחשב אחר גם הטלפון וגם הנגן מתחברים בלי בעיה * כאשר ניסיתי לעשות עדכון לדרייברים של USB קיבלתי הודעה שיש לי את הדרייבר המעודכן ביותר * בביוס כל הדברים שקשורים לUSB נמצאים בenable מה יכולה להיות הבעיה? מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי לכולם!! יש לי בעיה גדולה אחת שמשגעת אותי כבר כמה שנים (וכמה כרטיסי מסך...) ובעיה קטנה יותר אחרת . ראשית לבעיה הגדולה!! יש לי טלוויזה 29" של סוני כבר שנתיים וחיבור דיגיטלי של הכבלים (יענו HOT עכשיו...) . בעבר היה לי GFORCE 3 עם tv out שהייתי מחבר לטלוויזיה וכל פעם שהוא היה מחובר ביחד עם הכבלים (הם ב21 פינים ל AV והמחשב דרך S-video או RCA) ראו כל הזמן פסים זזים כאשר התצוגה הייתה על יציאיה מהמחשב וגרוע מאוד כאשר התצוגה הייתה על הכבלים. אם הייתי מנתק או את הכבלים או את המחשב פיזית מהטלוויזיה אז הראות הייתה חוזרת לשלמות. עקב כך (וגם קצת בגלל Farcry .... ) קניתי את ה 9800 pro של ATI. אבל לא רק שזה לא עזר עכשיו לא רק שיש פסים כשאר המחשב על הטלוויזיה בשמן שהשקע של הכבלים מחוב…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה לי תקלה לפני כמה ימים במחשב במהלך משחק ופתאום המחשב קרס, הפעיל את עצמו מחדש, וכשעלה מחדש התחיל לבצע ריסטרט עם עצמו לבד עד שכיביתי את המחשב בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה. אחרי 10 דקות מאז שכיביתי אותו הדלקתי מחדש ואז המחשב עלה, המאווררים של הלוח אם והמעבד עבדו אך הכרטיס מסך חיצוני לא עבד (יש נורה דולקת אבל המאוורר לא עובד) והיציאות USB של המקלדת ועכבר לא עבדו, ואין תמונה במסך. הבאתי ספק חדש (cooler master mwe 500 230v), חיברתי אותו ללוח אם (ASUS) אך עדיין המחשב לא דלק אבל הנורות של הביוס והכבל רשת דלקו. הפעלתי מחדש את המחשב, וחזרתי לאותה תוצאה שהמאווררים עבדו אבל USB וכרטיס מסך חיצוני לא עובד. ניסיתי לבדוק עם הכרטיס מסך המובנה ועדי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, כמו בכותרת, הווינדוס 7 על הלפטופ מסוג dell n5010 שלי החליט לא לעלות - נתקע בטעינת מערכת ההפעלה ועושה ריסט. כשאני מנסה לפרמט הוא לא מאפשר לי, הוא נתקע במסך "תכנית ההתקנה מתחילה" ניסיתי להחליף לדיסק התקנה אחר, להתקין מusb וכלום. יש לציין שלפני שהוא עושה ריסט, כשאני מנסה לטעון בצורה רגילה את הווינדאוס, הוא מראה מסך כחול לכרבע שניה. יש רעיונות לבעיית חומרה?
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי מאמזון את ה-SSD NVME חיבור M.2 הנ"ל ומיד הרכבתי אותו על המחשב ופירמטתי. כאשר ביצעתי בדיקת ביצועים עם AS SSD הופתעתי לגלות ביצועים ירודים מאוד, ואני תוהה מדוע זה קורה? האם הלוח אם שלי הוא מה שמגביל את הביצועים? בדף היצרן של הלוח אם רשום M.2 for SSDs drives with up to 10 Gb/s data transfer מפרט: לוח אם - Gigabyte Z97-D3H-CF מעבד - Intel i7 4790 זיכרון - G.Skill DDR3 8GBx2 כרטיס מסך - Radeon R9 280 כוננים קשיחים: Samsung SSD 850 EVO 120GB Samsung SSD 970 EVO 500GB ועוד כונן 1T של WD. ביוס מעודכן לגירסא הכי אחרונה F9. מערכת הפעלה: Win10 1803(April) Pro x64 ביצועים: לפני התקנת Samsung Magician …
-
- 36 תגובות
- 63k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו זה לא קרה לי בעבר הכרטיס בן חודשיים בערך ויש בעיות במחשב כבר איזה חודש בטרד שפתחתי קודם ויש לי בעיה לא יודע התחילה לפני יום שאני מתקין דרייבר לכרטיס מסך 7600GT אז הכול סבבה ומצוין ואז שאני עושה ריסט או שהמחשב עושה לבד אז זה מאפס אותו וזה כאילו אין כרטיס מסך וב מאפיינים>תצוגה לא רואים תכרטיס מסך והכול כזה איטי שמזיזים תחלונות אבל הדרייבר נישאר בלוח בקרה!! ואז אני מתקין מחדש וזה עוד פעם עובד מצוין עד שמרסטים מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לפני יומיים אחי ניסה להתקין איזה דרייבר לא טוב על המחשב, דרייבר שנראה לי של Intel Desktop אבל של הגרסה הלא נכונה או משהו..בכל מקרה מאז המחשב הראה בטעינת ווינדואוס שגיאה C:\...\system32\pci.sys is corrupted or missing... כן אני יודע צריך דיסק של ווינדואוס(XP) כדי לתקן את הבעיה הזאת אבל הבעיה שהבנתי את זה רק אחרי שפירקתי את המחשב כמו מטומטם בנסיוני לתקן אותו סיפרתי את כל זה בתור רקע כי אולי זה קשור לבעיה האמיתית שיש לי כרגע. עכשיו אני מקליד מהמחשב של אח שלי אבל הוא לא אוהב שמתעסקים לו במחשב ואני חייב ת'מחשב שלי דחוף!!!! בכל מקרה פירקתי את המחשב ומאז כל פעם שאני מפעיל אותו הוא עושה שלושה צפצופים באותו אורך ורק אז מופעל אבל המסך לא עובד!! אמרו לי אנשים בבטחון רב שזה או …
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה רצינית עם הקול שלא מסונכרן עם נגני המדיה / וידאו באינטרנט . זה קורה בכל האתרים וכל הזמן חוזר על עצמו בכל הדפדפנים . הקול שמושמע בסרטון מתנגן בהפרש משמעותי בסרטון המוצג . ניסיתי לעדכן דרייברים / דפדפנים שונים ושום דבר לא עזר . האם יש פתרון לבעיה ? / משהו נוסף שניתן לעשות ? האם יש דרך לדעת אם זה בעיית חומרה / תוכנה ? . תודה רבה . אני משתמש בוינדוס 10 , מפרט מעבד 8700K I7 לוח Z370 AORUS של ג'יגבייט כרטיס מסך GTX1080 ראם של קורסייר 16 ג'יגבייט
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש לי בעיה במחשב שכל 2 דקות הוא קורס עם הודעת שגיאה / כשל במסך כחול . ב90 אחוז מהמקרים מופיע הקובץ nv4_mini.sys במסך הכחול. חיפשתי בגוגל - אחד שהיתה לו את אותה הבעיה רק בתדירות נמוכה יותר סידר אותה באמצעות טיפול בטמפ', אצלי אין בעיה בטמפ'.. אבקש את עזרתכם, מאור
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בצורה מאוד פתאומית ומפתיעה, גם העכבר וגם המקלדת שלי הפסיקו לעבוד במהלך הboot, הם מופעלים רק כשווינדוס עולה אבל לא לפני זה מה שמונע ממני לגשת לbios. אני חייב לציין שזו בעיה חדשה לחלוטין שלא קרתה לי אף פעם ושבנוסף לא היה אמור להשתנות כלום בביוס שלי שכן הoverclock למעבד עדיין בנמצא. העכבר והמקלדת הם של razer ולדעתי זה קשור לrazer synapse אבל גם הסרה שלו לא עוזרת כנ"ל גם הוצאה של החיבור לפני עליית המחשב ובזמן עליית המחשב חיבור מחדש... המקלדת והעכבר שניהם מחוברים בusb port העליונים כלומר שאמור בתיאוריה להיות להם עדיפות על שאר חיבורי הusb בלוח אם... מישהו נתקל בתקלה הזו ויכול לומר מה הפתרון? כרגע הפתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא הוצאה של ההבטרייה של הcmos מה שיגר…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב ..אחרי שאני מכבה אותו לא טוב או אחרי שהוא דולק הרבה זמן אז שאני לוחץ כיבוי (יש לי WINDOW XP) בתפריט התחל אז זה טוען לי אותו מלא זמן איזה 5 דקות או יותר ואז שאני לוחץ הפעלה מחדש בתפריט השני אז גם לוקח לו מלא זמן בהפעלה מחדש..וזה די מעצבן כל פעם לחכות מלא זמן שאני צריך להפעיל את המחשב מחדש אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
המאוורר של המחשב שלי מייצר רעש בלתי נסבל , מה אפשר לעשות ? הבעיה הזו קיימת בהרבה מחשבים שנקנו מהחנות שממנה אני קניתי, אם מישהו מעוניין לדעת את שמה - מוזמן לבקש. הרעש הזה זו מכה רצינית, העניין הוא שבמפרט של המחשב שמפרסמות החנויות לא מוזכר בכלל הנושא הזה, למרות שיכלו להגיד את כמה דציבלים המחשב מייצר. וכשקניתי את המחשב בכלל לא הייתי מודע לבעייה הזו. הבעייה הזו עד כדי כך חמורה שאני לא מפעיל את המחשב רצוף אלא רק כשאני צריך ואז גם אורך חיי המחשב מתקצר כי אני כל יום מדליק ומכבה אותו לפחות פעם אחת וגם תיבת האימייל שלי נסתמת ואני מאבד אי-מיילים נכנסים. וכמו-כן כשהוא עובד יש ממש רעש בכל הבית. שוב אני אומר - אל תקנו מחשב בלי לבדוק את רמת הרעש שלו - זה ממש ממש משבש את התפעול היום-יו…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני כזה דפוק 00 נישפך לי מיץ על הלוח אם + קצת על הספק ישר ניתקתי מהחשמל וליפני שניתקתי המסך שלי היה לבן כולו מה זה אומר ? יש למשחב סיכוי ? ניסיתי להדליק אותו והוא לא נידלק מה לעשות ? איך אני ידוע מה נישרף ? מה שבטוח זה לא הספק נישרף כי יש אור מהעכבר אז זה אומר שגם הלוח אם לא נישרף כי העכבר מחובר ללוח אם לא ? בקיצור איך אני ידוע מה היתקלקל כי אני רוצה כבר ליקנות חדש תודה רבההההה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
המחשב שלי בבית הוא מחשב נייח. לפעמים הוא עוד כאלה קולות של פיפ ...... פיפ ....... פיפ ואני לא יודע למה. לפעמים אפילו הוא נכבה ועושה את הWindows is logging off ולא נכבה ישר. למה? אני לא יכול להכנס למשחקים כי הוא ישר נכבה וזה ממש מעצבן. לפעמים אפילו אני רק פותח אותו והוא נכבה. הוא חדש יחסית [פחות משנה]. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אמ;לק המחשב נדלק למספר שניות, נכבה ונדלק מחדש - ללא שום חומרה (גם הRAM בחוץ). ייתכן ותקלה בBIOS או בPSU. התקנתי כרטיס מסך שקיבלתי מקרובי משפחה, AMD RX570 שבדיעבד לאחר שהתחילו לצוף הבעיות, הסתבר שהותקנה עליו firmware מסויימת כדי לעשות mining לBitcoin. בכל אופן, הדרייברים שניסיתי להתקין עליו לא הותקנו כהלכה ובעיות המשיכו להיווצר. פניתי לגוגל, חיפשתי ובתמימות מצאתי תוכנה של TweakBit שמעדכנת דרייברים. הוספתי חטא על פשע כאשר הורדתי גרסה פרוצה של התוכנה. מפה לשם, התקנתי את כל הדרייברים שהתוכנה המליצה להתקין (ייתכן וביניהם עדכון לfirmware של הBIOS) והמחשב מאז לא עולה. כלומר, נדלק לכמה שניות, נכבה, נדלק שוב אך לא קורה דבר. אין שום Beep, אני מניח …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון שאני מפעיל את המחשב אז הווינדוס עולה והכול ואז לוקח לו זמן להגיב למשל שאני פותח משהו את START ועד שהוא נכנס לאתר וכו'... שאני פותח עוד דף אקספלורר זה לוקח זמן ויש לי מחשב חזק לא מזמן קניתי אותו,יש לי את הפיירוול של הווינדוס מותקן עשיית סריקה אתמול נגד SPYWARE בתקווה שזה יעזור אבל זה לא ממש עזר... היה לי בWindows task manager משהו שנקרא Starwind משהו יש המשך אך אני לא יודע מזה... ביטלתי את זה איך שהו לא זוכר איך אך זה לא עולה (בנתיים),יש לכם הצעות לסריקה מחיקה של דברים שיכולים לרפא לי את הווינדוס?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני הורדתי קובץ התקנה מהאיימל שלי והוא מנסה לפתוח אותו כקובץ של וורד ניסיתי לשנות בפתח באמצעות אבל לא מצאתי אני לא יודע איך לפתוח את הקובץ אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני לא ממש יכול להסביר את התופעה... אבל זה מוזר מופעים לי קווים כאלה בלי קשר לכלום קווים מקבלים והרבה... כשאני למשל לוחץ על כפתור ימני בדסקטופ מופיע לי הקווים האלה מתחת לחלון של האפשריות... עושה רענן וזה לא עוזר... אני חושב שקרה משו לכרטיס מסך אבל אני לא יודע... אולי אפשר לסדר את זה או משו? תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעיה אצל חבר.... מחשב חדש amd 3000 64bit לוח של abit kv8 guru radeon9600xt זיכרון ddr 500 512mb עכשיו, השאלה, הוא מדליק את המחשב, אחרי כ 5 דקות, הוינדוס קופץ למסך הכחול(מבינים למה אני מתכוון) ואו עושה רסטרט פיתאומי! מה זה לדעתכם?? בעיה בזיכרונות? הלוח אם?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איך אני מפעיל את המחשב בלי כפתור שבמארז או משהו כזה ? (הוא לא עולה ככה שאני לא יכול להגדיר ב BIOS דברים) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר חודשיים שאני רודף אחרי הבעיה הזו... אני מחזיק 2 פרטישנים עם Windows XP SP2: 1. מערכת הפעלה עבור הלחנה (ווינדווס "שחוט" באמצעות XPLite, הרבה Registry Tweaks וכו') - היא אף פעם לא קפאה לי. 2. מערכת הפעלה "ראשית" עבור אינטרנט, בידור וכו' - שבחודשים האחרונים החלה "לקפוא" מדי פעם. הקפיאות הן כדלקמן: ללא כל אזהרה מוקדמת, התמונה קופאת, כולל העכבר, המחשב לא מגיב לשום דבר פרט ל-Reset. מאפין חשוב: לרוב בזמן הקפיאות יש רעש של "תקליט שבור" מכרטיס הקול הפעיל בווינדווס. אין שום חיווי לגבי סיבת הקפיאה. אין Blue Screen ואין שום שאיריות ב-Event Viewer. הקפיאות קוראות כמעט תמיד בעת כתיבה בפורומים או ב-Instant Messenger כלשהו, אז עלה בי החשד שזה קשור לאינטרנט. הן לא קורות תחת עומס, אלא …
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה השגתי hard disk 160GB + hard disk 6.4GB. העניין הוא שיש לי מחשב נייד, אז אין לי את היכולת לחבר אותם בשירשור. קניתי מחבר חיצוני שמגשר ביןIDE/SATA ל USB - מחברים כבל לחשמל (220v) וצידו השני של הכבל (4 פינים נקבה) מתחבר לזכרון, כבל נוסף מתחבר מצד אחד למחבר SATA/IDE לתוך הזיכרון הקשיח, (ה 160 הוא SATA וה 6.4 הוא IDE) ומצדו השני ל USB למחשב הנייד. הבעייה היא שהכונן לא מופיע, ניסיתי לאתר אותו דרך המחשב שלי - ניהול - ניהול דיסקים, אבל הוא לא הופיע שם (אף אחד מהם), עשיתי לו רענן, סריקה מחדש של דיסקים - לא מצא שום דבר. בIDE ניסיתי לג'מפר אותו כ slave לכונן משני - לא עזר. (בsata לא ראיתי אפשרות - הנחתי שהוא עושה זאת אוטומטית) חשוב לציין שכשחיברתי כונן דיסקים - …
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם מדגם Gigabyte GA-P35-DS3 לאחר שהתקנתי את כל הדרייברים שמגיעים עם לוח האם עדיין יש בעיה עם כרטיס הקול (OB). מערכת ההפעלה לא מזהה אותו וב- setting של סאונד ואודיו מופיע: No audio device אשמח לדעת אם יש למישהו רעיון לפתרון לפני שאאלץ להביא את הבחור הפרובלמטי לחנות... תודה מראש ושתהיה שנה טובה לכולנו. Rmely
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-