עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dj_poo,

http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=848p_neo-v זה הלוח 848p neo-v של MSI 478 עכשיו מהלוח יוצא לי power led 3 pinim hd led 2 pinim power sw 2 pini reset sw 2 pinim ואני לא יודע איך לחבר ללוח יש אפשרות למדריך אני הפכתי את הרשת לא מצאתי וזה לוח שהיה זרוק לי כאן כי שידרגתי לסוקט החדש ואני מביא את זה לחבר יש מצב לעזרה

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  2. שלום לכולם, לאור המזג האויר האחרון וחברת חשמל מחורבנת (אפילו לא עונים בטלפון)כל יום יש לפחות שלוש הפסק אחרי כל הפסקה כאשר המחשב עולה יש הודעה: WRONG CMOS SETTING WERE LOAD ואז יש לי אפשרות של לעלות את ברירת המחדל או להגדיר מחדש. שמרתי כבר FAVORITE וכל הזמן אני טוען אותו,אבל שוב השעון מתאפס ועוד חלק מההגדרות... אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אני אעשה OC. הבעיה דחופה ,אודה מאוד לתשובתכם

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Raz20,

כשאני מדליק את המחשב המסך של הוינדווס עולה אבל שניה אחרי זה פתאום יש לי מסך כחול (של תקלה) ואז המחשב מופעל מחדש . ניסיתי להפעיל אותו מ- Safe Mode ומכל אפשרות אחרת שנמצאת בהפעלת המחשב ובלחיצת F5 . אפילו ניתקתי את המחשב מהחשמל וחיברתי מחדש וזה לא עזר . מה אפשר לעשות במצב כזה חוץ מפירמוט שזו הדרך הכי פשוטה ... ?

• 10 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by Omerole,

בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש. המפרט, Q6600 8800GTS G92 4GB RAM 4-4-4-12 GA-P35-DS3L צורב SATA והדיסק הישן שלי 250 (יש עליו קבצים אבל אין עליו מערכת הוא שימש אותי במחשב הישן לאכסון מוזיקה וסרטים). החלטתי להתקין עליו את המערכת,אבל לא משנה מה שאני עושה הביוס לא מזהה אותו,הוא מזהה רק את הצורב. ניסיתי לנתק את הצורב,להעביר אותו פורטים,כלום לא עוזר. הדיסק היה תקין לחלוטין במחשב הישן. אני חושד כי ללוח יש יד בדבר,מישהו יודע אולי למה? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by oleg85,

היום פתאום נעלם לי הקול אני באה להתקין את הדרייבר והוא מודיע לי CAN NOT FIND AUDIO CHIP מה יכולה להיות הבעיה תודה..

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי מחשב עם 2GB זכרון וכ.מסך 8800GTS 640MB. אני משחק במשחק החדש FRONTLINES וכשאני שם את ההגדרות על HIGH או VERY HIGH יש לי פריזים כל בערך 15 שניות. אז אני משחק על MEDIUM ואין לי את הפריזים האלו. כששיחקתי על MEDIUM מזערתי את המשחק וראיתי ש 90% זכרון תפוס!!! עוד כשהמשחק על MEDIUM!!! בכל מקרה אני לא מאמין שזה הכ.מסך מפני שהוא כ.מסך בין הטובים ולא נראה לי שזה בגללו... אז אני חושב שזה בגלל הזכרון... אני צריך בבקשה עזרה מי יודע למה זה?? זה מהזיכרון?? תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ran.inc,

היי, יש לי כרטיס ATI RADEON 2600XT של GIGABYTE, ישר אחרי שקניתי אותו(יחד עם מחשב חדש) היה לי בעיות איתו שהוא היה קורס כאשר שיחקתי במשחקים. אחרי כמה זמן הסתכלתי בSYSTEM LOG של WINDOWS והיה רשום שם שיש בעיה עם כוח למחשב, הבנתי שהבעיה היא בספק שלי וקניתי ENERMAX LIBERTY 400W, ואז הכל עבד כמו שצריך. לאחרונה חזרה לי הבעיה עם מאפיינים קצת שונים, בכמה משחקים אחרי 5 דקות אני רואה מלא פסים אפורים לאורך המסך(מאפיין זה היה קורה בעבר כאשר היה בעיה של הספק) ואז המשחק קורס ובSYSTEM LOG של WINDOWS אני רואה שגיאה כזו: Display driver atikmdag stopped responding and has successfully recovered. בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס בעזרת ATITOOL ואני לא רואה איזה שינוי משמעותי כאשר המשחקים קרוסים. א…

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  8. שלום לכם!!! לפני שאני שואל את השאלה אני לא בטוח עם זה הקטגורייה המתאימה בפורום הזה , אם צריך אז תעבירו את ההודעה שלי לקטגורייה אחרת אני מאוד מצטער. הייתי רוצה לדעת מה הכלים הדרושים לטכנאי מחשבים מ- א עד ת.(מדובר פה גם בטכנאי שהולך לבתים, וגם בכללי הכוונה ). זה מאוד חשוב לי השאלה הזאת, ומי שיכול לפרט לי כמה שיותר זה יהיה מצויין. בתודה מראש בר לוי!!!

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by norbar,

המחשב חדש וכל המכללים חדשים וחזקים, הורכב ע"י טכנאי ע"פ מפרט שלי: לוח אם - ASUS P5K; כרטיס מסך - GEFORCE 8500; כונן WD 320; מערכת XP; תוכנות רגילות, 2G RAM. הבעיה: מתכבה מספר פעמים ביום גם תוך כדי עבודה, ולפעמים דולק רצוף מספר ימים. מחפש בעל נסיון עם תקלה דומה שפתר את הבעיה.

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  10. שלום לכולם קנייתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי לבד. asus m2a-vm-hdmi amd 4800+ super talent 2x1gb compuces 6a19b + hec 300 wd 250gb ניסיתי להתקין WINDOWS XP וכל הזמן קיבלתי מסכים כחולים, לפעמים המחשב פתאום נכבה ונדלק. החלפתי ממחשב אחר הרד דיסק ואחר כך זיכרון ולאחר מכן מעבד, והבעיה לא נפתרה. הרצתי בדיקה של MEMTEST על 6 סטיקים שונים (2 מהם עובדים בצורה תקינה במחשב אחר), בשלושה סלוטים שונים, כל פעם רק סטיק אחד. את ה ERRORים קיבלתי תוך כ 10-20 שניות מרגע תחילת הריצה של MEMTEST .(בכל הבדיקות) נאמר לי בחנות שיתכן ולא כיוונתי מתחים של הזיכרון בביוס כמו שצריך, אמרתי שביצעתי LOAD DEFAULT SETTING, בתגובה נאמר לי שזו הבעיה וצריך לכוון מתחים ידנית. 1. האם יש נכון בכיוון מתחים ידנית 2. האם…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by adam2008,

שלום קודם כל אני לא בטוח שזה הפורום הנכון...אבל זה נראה הכי מתאים אז ככה לפני כמה שבועות החלפתי לוח ומעבד טובים יותר ..ואז המחשב התחיל להתקע לי איך שהוידוס עלה אחרי שכבר לא ידעתי מה לעשות חזרתי ללוח ולמעבד הישן(כול ההחלפות אני לא מפרמט) כמובן שהבעיה המשיכה בדקתי טמפרטורות ובאמת הם היו גבוהות אז מסתבר שלא היה לי משחה טרמית על המעבד עכשו אחרי שמרחתי משחה והטמפרטורות עומדות על 40 -49 הבעיה ממשיכה לאחר עבודה של 5 עד 10 דקות המחשב עושה ריסט יש למישהו עצה מה זה יכול להיות או איך אני יכול לדעת מה הבעיה אני אין לי מושג מה לעשות כבר אשמח על מי שיעזור ...תודה מראש! אגב הלוח הישן יותר הוא אינטל d915gux עם מעבד פנטיום 4 3.00 ghz החדש הוא לוח asus p5vd2mx מעבד intel d core 2זיכרונ…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום חברה יש לי מחשב נייד HP בן שנתיים .. עכשיו הבעיה היא שכל הזמן הוא משמיע קול של כפתור תקוע כאשר הוא עולה לWINDOWS XP וכל הזמן נותן לי חלון של " האם אתה בטוח שאתה רוצה למחוק ? " כאילו אני לוחץ על DELETE ... מה נראה לכם הבעיה ? האם זו בעית חומרה או בעית תוכנה ? מה ניתן לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם קניתי עכבר חדש לפני משהו כמו יומיים... זה עם הכפתורים בצד של BACK ן FORWARD לדפדפן אינטרנט וזה עבד כמו שצריך גם אם לחצתי על הגלגלת כאשר העכבר מצביע ללינק מסויים הוא פתח לי אותו בדף חדש מאוד נוח לי הסידור הזה עם הBACK והFORWARD וזה שהגלגלת פותחת לי דפי אינטרנט חדשים בקיצור עכשיו עשיתי ריסט בשביל לעדכן את ווינדוס והכפתורים האלה הפסיקו לעבוד פתאום. שאני לוחת על BACK או FORWARD לא קורה כלום ושאני לוחץ על הגלגלת המצביע משתנה למן ריבוע כזה של חצים שמזיז לי את הדף אינטרנט למעלה ולמטה אם אני מזיז את העכבר בניגוד לפתוח לי דפי אינטרנט חדשים כמו שהיה קודם. בהגדרות של העכבר הכפתורים הצדיים האלה מוגדרים בתור BACK וFORWARD אבל כמו שאמרתי מסיבה כלשהי לא קורה כלום שאני לוחץ על…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by crovei,

יש לי בעיית קריסות רצינית. המחשב שלי נופל לפעמים סתם במהלך עבודה רגילה, כמעט תמיד במהלך הלילה שאני משאיר את האימיול פתוח, ובזמן הרצת משחקים (למשל אובליביון, half life/cs/tf2). המשחקים מקוריים. ניסיתי להוריד את רמת הגרפיקה בשביל להוריד עומס, אני סוגר את כל התוכנות שפעולות ברקע וכלום לא עוזר. המפרט בצד לא מעודכן, יש לי כרגע ג'יגה זיכרון והחלפתי את הכוננים של ה-40 וה-30 בכונן של 300 ג'יגה. זה ממש מפריע ולא מאפשר לי לעבוד כמו שצריך על המחשב.. אם למישהו יש רעיון זה יעזור מאוד. תודה! -עריכה- בטעות לא שמתי לב באיזה פורם אני כותב.. אם אחד המנהלים יוכל להעביר ל"תמיכה טכנית" אני אודה לו.

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  15. Started by avsb,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ניסיתי לעשות עדכון ביוס דרך הווינדוס בתוכנה של היצרן קיצר שמתי את הקובץ בתוכנה ולחצתי התחל עדכון אוקי חיכיתי המחשב נתקע כזה חיכיתי עוד 20 דקות חצי שעה עדיין לא משתנה כלום לחצתי על הכפתור של הריסט ולא הגיב לחצתי על כיבוי המחשב התכבה..לאחר דקה הדלקתי מחדש ולא היה כלום על המסך לא כתוב כלום אבל החשמל פיזית עובד כל המאווררים והאורות נדלקים והנורה של הלוח שמראה תקינות ואי תקינות של הלוח הייתה ירוקה מה שאומר שהלוח תקין..הוצאתי את הסוללה CMOS חיכיתי רבע שעה והחזרתי לא הלך למישו יש רעיון? שלחתי את המחשב לתיקון הם אמרו שיחליפו לי את הביוס..אבל אני רוצה לדעת מה עושים למקרה שפעם הבאה אני יתקל בתקלה כזאת אצלי או חבר

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by rollita,

מצורפים שתי תמונות של מסך המחשב שלי החל מאתמול. אין שום תצוגה ברורה, ג'יבריש על המסך (מרגע אתחול המחשב, עוד לפני עליית מערכת הפעלה) בחיפוש אחר מקור הבעיה זיהיתי צ'יפ עם שריטה (שרוף?) בלוח אם: אשמח לקבל עצה מה יכול להיות מקור הבעיה? האם זה באמת הלוח? ואילו בדיקות אפשר לעשות במצב הזה

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by RX7,

שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן במחשב היספטומים של הבעיה : לפעמים התצוגה נעלמת לרבע שניה וחוזרת. והנורה על המסך הופכת לשניה לכתום ומיד לירוק והמחשב לעתים קרובות ממש קופא שהאפשרות היחידה היא להפעיל אותו מחדש דרך הריסט. הבעיה קיימת בתדירות אינדיבידואלית. זה אומר שאני יכול לעבוד שבוע -שבועיים עם המחשב ופתאום הבעיה באה. וכשהיא באה אז הקפיצות של המסך באים פעם אחר פעם אני לא יודע מה מקור הבעיה (רוב הסיכויים בעיית חומרה! הוינדוס תקין!) אשמח אם תעזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by bob24,

קניתי מיקרופון מאופיס דיפו ב10 שקלים חיברתי אותו כמו שצריך והוא לא עובד! בדקתי בהגדרות כל מיני דברים ועדיין לא עובד.. אצל המחשב של אח שלי הוא כן עובד בלי שום בעיה! יש לי windows xp sp2 בעברית.. מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי את הבליטז פרמולה של אסוס,אני חושב שהוא נשרף. אתמול ניסיתי לעשות OC והוא לא העלה לי את הוינדוס,אז כיבתי את המחשב ולחצתי CMOS(מחזיר את ההגדרות לבחירת מחדל) ואז כשהדלקתי את המסך הוא לא הגיב,וכול המנורת שעל הלוח היו בצבע אדום(מצב CRAZY), המאוררים עבדו. לקחתי את המחשב של אחותי ועבדתי בשיטת אלמינציה הזכרונות , המעבד וכרטיס מסך עובדים במחשב שלה ככה שעכשיו נשארתי עם סימן שאלה רק לגבי הלוח איך אפשר לדעת בוודאות? לגבי הביוס: לחצתי על כפתור CMOS וגם הוצאתי את הג'אמפר שקשור ל DISABLE/ENABLE CMOS יש דרך נוספת לאתחל ביוס (במידה וזאת הבעיה אצלי במחשב) עכשיו אני לא יודע אם לשלוח אותו לגיבור מחשבים (המוכר) והם יעשו איזשהוא איפוס ביוס ויחזירו לי אותו,אין איזו דרך שאני אוכל לעשות את ז…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Royz,

זה התחיל לפני כמה חודשים, כאשר שיחקתי במשחק, אז לפעמים המחשב נתקע והיו קווים כאלה על המסך. היום זה קרה כסגרתי את המחשב, אך כשפתחתי אותו, הקווים נשארו על המסך והם ממשיכים איתי ל WINDOWS. אני לא יכול להגדיר את הרזולוציה ל 1680x1050, זה על 1280x1024 מקסימום. גם המחשב זז לאט כזה, כאילו הדריבר של הכרטיס מסך לא מותקן... הבעיה היא בכרטיס מסך, נכון? הוא מתחמם מידי ועכשיו נגרם לו איזה נזק קבוע? יש לי אותו 11 חודשים וכתוב על הדף שהאחריות היא ל 36 חודשים. אבל אני רוצה לדעת שהבעיה היא הכרטיס מסך, כדי שאני לא אצטרך להשאיר את המחשב בחנות, ורק להביא להם את הכרטיס מסך. המפרט של המחשב שלי בפרופיל. מדובר בכרטיס מסך 8800GTS320 הנה תמונה של הבעיה: http://img391.imageshack.us/img391/…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני משחק משחקים בחיים זה לא קרה לי ופתאום ניתקע לי עכשיו קיבלתי מסך כחול וזה לא קשור לטמפ' למה יש לי קירור טוב וטמפ' נמוכות מישהו יכול להגיד לי רק תמקור של הבעיה הזאת אני כבר יתקן את זה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shimon360,

ככה קנייתי לפני כמה ימים כרטיס זיכרון של חברת קינגסטון. נפח : GB2 מהירות : PC 5300 667MHz DDR2 במחשב יש לי כרגע 512MB ויש לי פינים פנויים, השאלה היא האם ההתקנה של הכרטיס יש לה דרך מיוחדת או פשוט להוציא את ה-512 ולהכניס את הכרטיס החדש? תודה רבה , שמעון.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. פירמטתי את המחשב בהתחלה היו לי בעיות של ההודעות ההאלה של "אל תשלח" הסתדרתי עם זה פחות או יותר אבל המשחקים כל הזמן נתקעים לי.... שאני נכנס למשחק זה עובד 10 שניות ואז עוד ככה 10 שניות נתקע עובד 10 שניות עוד פעם נתקע בכל המשחקים לא יודע כבר מה לעשות התקנתי דריבר לכרטיס מסך התקנתי directx 9.0 יש לי sp2 ניסיתי כל מיני קראקים התקנה מחדש של המשחקים כלום לא עזר... עזרה דחוף!!!!!!! תודה לעוזרים....

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום! קניתי 2 מחשבים לא מזמן עם HDD זהה - 320GB WD AAKS במחשב אחד מופיע ציון של 5.7 ובשני 5.9 שאלתי חבר שגם לו יש את אותו HDD וגם לו 5.9 עכשיו השאלה - למה אני מקבל רק 5.7 במקום 5.9? תודה!

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by tbaba,

היי חברה, עשיתי למחשב שלי ניקיון מבפנים עם פן אחרי שהצטברו שם טונות של לכלוך. הרכבתי אותו בחזרה והפעלתי, יש מתח והמחשב פועל, אבל המסך לא מגיב בכלל, והספיקר הפנימי עושה צפצוף כל כמה שניות (לוח אם: gigabyte ga-k8n-sli), וזהו, הוא פשוט תקוע במצב הזה. אני מקווה שהחום של הפן לא הרס שם משהו, למרות שאני עושה את זה כבר שנים ואף פעם לא הייתה בעיה. תודה מראש על ההעזרה

• 10 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים