עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by IG,

לפני כמה זמן גיליתי שאם מקישים על CTRL+F1 בביוס נפתחות אופציות חדשות למשתמש... כמה מהן בלי הסבר על מה הן עושות. אני העתקתי את האפשרויות כולל כל האפשרויות פעולה שיש. אני צריך הסבר מה כל דבר עושה ולמה הוא טוב. הביוס שיש לי זה הדיואל ביוס גירסה F3. advanced BIOS features: interrupt mode- PIC/ APIC HDD S.M.A.R.T capability- enabled/ disabled advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 l…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. חברים, יש לי מסכים כחולים מעצבנים, והינה ה MINI DUMP. אם תוכלו לנתח אותו ולהגיד לי את הבעיה אשמח ! בתודה מראש ! המינידאמפ: http://s48.yousendit.com/d.aspx?id=01452RMAZKG4Y3QDNBT4BDTRVE

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by oRion122,

שלום אני חדש כאן ויש לי בעיה !!!! פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ושאני מנסה להתקין את הדרייבר של soundMax מופיעה שגיאה שאומרת .....driver not found! reboot your system,and run thisesetup agianיש לי ווינדוס xp sp2 תודה מראש למי שיעזור..........

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by rabelsi,

שלום. יש לי הארד דיסק של WD והכל היה עובד כמו שצריך בלי בעיה. לפני כמה ימים הארד דיסק שלי נפל ממצב מאונך למאוזן. אבל כשחיברתי אותו למחשב הוא עדיין עבד והראה לי את כל התוכן שיש בו. אחרי מספר שעות של שימוש לקחתי אותו למחשב אחר, ופתאום באמצע פרק של סדרה זה נעצר ומשום מה הפסיק לעבוד. כמובן שהוצאתי שוב והכנסתי שוב לאותו מחשב כדי לראות שוב את הפרק, אבל מה שקרה זה שפתאום המחשב לא קרא לי את התוכן שיש בהארד דיסק. החזרתי את הארד דיסק למחשב שלי שבו הוא עבד, ושוב המחשב לא קרא לי את התוכן, ואני מדגיש את התוכן. למה? כי כשאני נכנס למנהל ההתקנים אני כן רואה שהמחשב מזהה אותו והוא רק שם מעין סימן קריאה צהוב לידו. ניסיתי לחפש מספר פתרונות ברשת, אך לא מצאתי משו. -ראוי לציין שיש לי 1500 ג'יגה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by HAIM511,

שלום יש לי מחשב קצת ישן עם כרטיס מסך 6600GT שהיה מריץ לי משחקים כמו NFS וכו לאחרונה החלפתי לו מסך מ SRT ל LCD ועכשיו כשאני נכנס למשחקים אני רואה את הסרטונים המקדימים אבל כשהמשחק עולה המסך נכבה (הנורית מהבהבת ) והמחשב ממשיך לפעול פרמטתי כבר פעמיים החלפתי דרייברים לישנים חדשים הכל ושום דבר לא עובד תודה בכל אופן

6. Started by matan_18,

שלום יש לי מסך אסוס 22 רחב. ולוח אם אסוס P4P800 SE מאז שיש לי את המסך אני לא מצליח לראות את הביוס אבל במסך אחר אני כן מצליח למשיהו יש פתרון? ועשיתי עדכון ביוס

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by uguru1969,

כאשר אני מדליק את המחשב בפעם הראשונה רגע לפני הכניסה לוינדוס המחשב מאתחל עצמו כך במשך פעמיים ברצף ולאחר מכן מבצע כניסה רגילה וניתן להמשיך ולעבוד עליו במשך שעות ללא בעייה -זה קורה רק בהדלקה הראשונה(יש לציין כי ביצעתי פירמוט למחשב -הבעייה לא נפתרה) משהו יכול לעזור לי כאן -בבקשה תודה

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by Doctor Robert,

היי, התקנתי כונן דיסקטים שהוצאתי ממחשב אחר בתוך המחשב המחשב, המחשב מזהה את הכונן דיסקטים והוא מופיע במנהל ההתקנים של המערכת, והלד לו מהבהב כאשר מכניסים דיסקט. כשאני מנסה לפתוח את תכולת הדיסקט דרך "המחשב שלי", אני מקבל את ההודעה הזאת שמצורפת בתמונה. למישהו יש מושג מה הבעיה? :s05: [attachment deleted by admin]

9. Started by shloosh,

לפעמים כאשר אני משחק במשחקים ,המשחק נתקע ויש הודעה של מסך כחול!!!!(אני על xp) שיש בעיה בקובץ NV4_DISP.dll שמתי לב שזהו קובץ חיוני של הדרייבר של כרטיס המסך שלי -geforce 4 ti 4200 SUMA , מה קורה לו???? AMD 2000 256 DDR 333 והדרייברים הם 30.82 כי ה-40 עושים מלא בעיות והם בטא!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DisinfectedDuck,

המחשב שלי (AMD 1.4) מחובר לספק כוח. יש לי ספק 430W של אנרמקס. אתמול כשהייתי על המחשב, הספק ציפצף כמה צפצופים מהירים, אז המחשב נכבה ומאז אי אפשר להדליק אותו, הוא פשוט לא מגיב. האם זה אומר שהספק שלי נשרף? אם כן, איך זה קורה ככה פתאום?? תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by yaniv51,

שלום לכולם, אתמול הפעלתי בדיקת זכרונות למחשב ( דרך הווינדוס ) מכיוון שהמחשב קופא לפעמים וחשבתי שזו בעיית זכרונות. בבוקר שמתי לב שהמחשב נשאר כאילו על מצב שינה ( המסך לא נדלק אך המחשב עובד ). הפעלתי מחדש, והתחילו הצפצופים. חשבתי לנתק את הזכרונות אך הייתי חייב קודם לפרק את כרטיס המסך ( 4790 ). לאחר פירוק הכרטיס מסך ופירוק הזכרונות, אחרי אין ספור נסיונות להפעלת המחשב ( הייתי בטוח שהזכרונות הם הבעיה ) חיברתי כרטיס מסך אחר והמחשב עלה. הכרטיס מסך שלי אמנם בן 5, אך לא הציג שום בעיות לאחרונה ( שיחקתי גם ממש מעט לאחרונה בלי שום בעיה, הטמפ' תמיד בהשגחה ותקינה - רכשתי אותו יחד עם TWIN TURBO ). לפני שחיברתי את כרטיס המסך בפעם הראשונה, ניקיתי את כל האבק עם שואב ופן, קשה לי להאמין שמכך …

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. אהלן, זקוק לעזרת המומחים: במחשב פנטיום D עם לוח ECS P4-M800-M7 הספק התחיל לעשות בעיות (ריסטרטים לא רצוניים). החלפתי ספק ועם ההדלקה הראשונה המסך נתקע על הפוסט וראו מעין קווים ירוקים כאלה על גבי המסך. כיביתי מיד וכשניסיתי להדליק שוב, המחשב כאילו נדלק אבל אין כלום על המסך. המאווררים מסתובבים, שומעים את ההרדיסק אבל אין תצוגה. ניסיתי עם כרטיס מסך חיצוני במקום המובנה, ועם מסך אחר - וכלום. ניסיתי להוציא את כל החלקים ולהפעיל רק עם החיבור ללוח ולמעבד - וכלום. בשום מצב אין תצוגה ואפילו לא צפצופים מהספיקר. למישהו יש מושג מה לעזאזל קרה פה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by haviv822,

יש בידי GEFORCE 2MX הנמצא במחשב הישן, כשאני מפעיל סרטים שונים ומשחקים הכי פשוטים שיש בהגדרות הכי נמוכות ישנם תקיעות (משחקים שפעלו פעם חלק - פועלים עכשיו עם תקיעות ובאיטיות). המחשב כולל בין היתר: p4 1.7 256MB DDR יש לי דרייבר של הכרטיס מותקן, חוץ מזה המחשב פועל חלק ואני לא רואה שום סיבה הגיונית לכך. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  14. רכשתי כונן samsung ssd 980 1tb התקנתי על לוח אם asus b360 g התקנתי ווידוס 11 חדש עליו . אני פשוט מקבל מסך כחול רנדומלי בעת הpost. פעם המחשב עולה פעם לא עולה. winload.efi . שאני נכנס לביוס ויוצא- אין מסך כחול לאחר הpost. עושה ריסטרט/מדליק מחשב- מסך כחול. בריאות תקינה לחלוטין של הכונן. חרשתי את הרשת בניסיון נואש למצוא פתרון ללא הצלחה. תיקונים והרצות פקודוץ למינהם בcmd, הגדרות ביוס שונים . מה לא. לא עזר כלום. במחשב יש כונן ssd ישן של קינגסטון ועוד sata של 1tb. תצילו אותי

15. Started by Yarden,

יש לי בעיה.. כל כמה שניות המחשב מקרטע ועובד איטי ואז חוזר לפעול נורמאלי ועוד פעם.. זה קורה גם שאני גולש וגם שאני במשחקים, לא משנה איזה, זה התחיל לפני יומיים..

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  16. לעיתים (קרובות) המחשב מתחיל לקרטע בזמן שאני רואה סרטונים. אני מתחיל לצפות בסרט, המחשב נתקע לשניה שתיים, המסך משחיר חוזר ואז אין תמונה, יש רק קול ודפי האינטרנט מתגוללים בצורה איטית ומקרטעת. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by bobo3,

שלום לכולם אני מבקש עזרה דחופה אני לא יודע לקנפג את המחשב החדש שלי יש לי לוח של ASUS P5B DELUX מעבד E6300 HD SATA2 2 צורבי DVD כרטיס מסך GF 7600 GT זיכרונות של 512 X2 800 MHZ אני מבקש עזרה ממשית לכול המבינים שמעונינים לעזור אני נואש תודה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  18. Started by zy2000,

שלום . אני מנסה לעזור לחבר עם בעיה קצת לא שגרתית. המפרט שלו : לוח gigabyte ga-945p s3 זכרון 1GB מערכת הפעלה xp sp3 . מהות התקלה : ברגע שמכניסים cd כלשהו לצורב DVD מסוג SUMSUNG ופונים לקרוא ממנו,מתקבל מסך כחול עם קוד תקלה 0X0000008E עם המלצה להחליף כ מסך. הוחלף הצורב לצורב חדש ללא שינוי בוצעו עדכוני דרייברים ללוח ולכרטיס מסך ללא שינוי הוחלף ספק כוח לחדש וללא שינוי. הוחלף כבל SATA לצורב והבעיה נעלמה למספר נסיונות אבל אחרי יומיים בפעם הראשונה ששוב ניסו להשתמש בצורב התקלה חזרה. בוצע debuging לקבצי dump ונמצא שהתקלה בקובץ ntkrnlpa.exe הזכרונות תקינים וההארד דיסק תקין. המחשב עובד בצורה מושלמת כל עוד לא מכניסים CD כלשהו לצורב. השלב הבא הוא להתקין מערכת הפעלה חדשה על הארד דיס…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by dotaneli,

שלום לכולם, יש לי שני מסכי מחשב. אחד בביתי ואחד אצל הוריי. שניהם סובלים מתופעה דומה: שניהם דולקים לסירוגין. אני חושב שבשניהם הבעיה היא בשנאי ומעוניין להחליף אותו. בעבור שנאי בעל נתונים של 14V, 2.14A - האם ניתן להשתמש בשנאי של 15V ו 4A? לדברי החברה שדיברתי איתה, "המסך לוקח רק את מה שהוא צריך, לא יותר". האם זה נכון? ובכלל - האם מסכים שנדלקים לסירוגין עושים כן בד"כ בגלל בעיות בשנאי?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by omri_ro,

יש לי מחשב עם לוח ASUS P3V4X וHD של 8.4 ג'יגה שלא מזוהה(כלומר הביוס מזהה אותו אבל מיד נותן PRIMARI MASTER FAIL) אבל במחשב אחר הHD מתפקד ללא רבב. יש לכם רעיונות לפתרון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. תראו מצד אחד אני חושד בספק, מצד שני יש לי מאוורר שמחובר למחשב, שפועל טוב, אבל ברגע שהוא היה מחובר לאחד מכוננים והייתי נוגע בחוט הייתי מקבל את אותו רעש, וכשאני שם אותו לבד, כלומר שהוא לא מחובר לכלום, הרעש נעלם [ז"א עכשיו יש רעש, אבל אני לא יודע אם זה מזה] אז נראה לי זה יותר המאוורר. נעיף אותו, זה מסוכן? מה אתם אומרים? זה הקול: http://members.lycos.co.uk/idanhidan/sound.wav שמירות יעד בשם, תגביהו קצת תרמקול אם לא שומעים. תודה.

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by CRYSMAN,

שלום לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל לקרטע (WIN XP PS3) ומדי פעם היו מסכים כחולים אבל. פירמטתי את המחשב לWUNDOWS 7 והכל היה טוב עד שפתאום התחיל לקרטע עוד הפעם והתחילו מסכים כחולים פירמטתי עוד הפעם וזה שוב ממשיך מדי פעם המחשב מקרטע נתקע ואפילו לSAFE MODE בקושי נכנס ומופיעים מסכים כחולים שונים רציתי לבדוק את קבצי הDUMP אבל מסתבר שאין אפילו תיקיה MINIDUMP וגם שאני מנסה להכנס לתיקיה %systemroot% דרך שורת ההפעלה הוא לא פותח לי את התיקיה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  23. אז חברה תשמעו... אני היום התקנתי על המחשב שלי כ.רשת. מאז אני לא שמוע כלום. אני ניסיתי להתקין את הדריבר שבא עם לוח האם. אבל זה לא עזר צריך עזרה הלוח הוא זה: gigabyte ga-8sdx. בבקשה עיזרו לי....

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  24. Started by urich,

שלום יש לי בעייה במחשב (לא בעכבר ניסתי כבר כמה עכברים לא הם דפוקים) עם לגלת של עכר כאילו כל עכבר לא מזוהה הגלגלת שלו. לא יודע מה הבעייה ניסתי דרייברים שונים ולא עזר . אפילו לחיצה על הגלגלת לautoscroll לא עובדת בבקשה הבעייה הורסת לי את החיים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by karekupe,

היי הבעיה היא כזאת: היום הדלקתי את המחשב, אך להפתעתי במסך הטלויזיה אליו הוא מחובר היה רשום no signal. המחשב היה מחובר עד כה לכרטיס מסך חיצוני של ג'יפורס. ניסיתי לפרק ולחבר את הכרטיס מסך החיצוני, להדליק ולכבות, אך שום דבר לא עזר. חיברתי את הטלויזיה אל כרטיס מסך הonboard והייתה תצוגה. בשלב זה, תוך כדי שאני משלים עם זה שהכרטיס מסך החיצוני כנראה "הלך". הרכבתי לאט לאט את המארז בחזרה אך כשבאתי להדליק את המחשב - כלום לא קרה. כלומר - אני שומע את המאווררים (גם של המעבד) - אך שום דבר חוץ מזה. לא תצוגה, לא "ביפ" של הדלקת המחשב, אין תאורה של חיבור הETHERNET. ניתקתי את כל ההארדיסקים, את הזכרונות. אך המצב אותו דבר. אין אפילו רעשים רעשים של זכרון לא הוכנס / לא הוכנס היטב אני אובד עצות א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.