תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אהלן,משום מקום אתמול התחילה לי בעיה במחשב שהמחשב לא מסוגל לטעון את הרזולוציה המקסימלית של המסך (1920x1200).המסך הוא Samsung T260HD.הכרטיס מסך HD 6870.ניסיתי לעדכן דרייברים ללא הצלחה, גם ב-Safe Mode.חשבתי שמדובר בבעית זכרונות אז הרצתי MEMTEST והכל היה בסדר.כשאני מפעיל Safe Mode המחשב עולה (לא ברזולוציה הטבעית כמובן). כשאני מפעיל את המחשב בצורה רגילה הוא מגיע למסך כניסה, אני שם את הסיסמה והוא פשוט מרסט את עצמו, צירפתי תמונה).כרגע מה שקורה זה שנעלם לי הדרייבר של המסך וגם של הכרטיס מסך.המסך עובד נהדר במצב טלויזיה (HDMI) אז ככה שלא נראה לי שהוא הבעיה.זו התופעה:http://up415.siz.co.il/up2/ymzymtznvwyh.jpegמה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חלקים של מחשב חדש שהזמנתי בלי דיסק קשיח עקב הבעיות בתאילנד. אוקיי יש לי 2 דיסקים קשיחים 1 של WD caviar se 160 GB ועוד אחד של hitaci 80 GB על שניהם מותקנת מערכת הפעלה שונה ווינדוס 7 וxp עכשיו אני רוצה לדעת כאשר אני מתקין את הדיסק של ה ווינדוס 7 על המחשב החדש עם הדיסקים קשיחים האלה תהיה לי אפשרות לעשות להם איפוס בהתקנה של הווינדוס אם תוכלו לתת לי עזרה אשמח תודה!.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פירקת את שתי הכבלים של הצורב שלי (הארוך הזה האפור וזה של החשמל) כדי לבדוק סידי רום חדש שהבאתי עכשיו שבאתי להחזיר הכל המחשב שלי לא עובד אלא אם אני מוציא גם את הכבלים של הצורב וגם של הסידיריום שיש לי במחשב... אם לא ההרד דיסק לא פועל והמחשב נתקע במסך פתיחה שלו... הוא כותב Checking NVRAM... ולא ממשיך בבקשה תנסו לעזור לי
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה: לפני שלוש ימים עשיתי OC כמובן עם בדיקות מאמץ והכל כמו בחתימה שלי אבל עם בדיקות ארטיפקטים ולא היו ארטיפקטים בבדיקה האחרונה. אז שיחתי GTA IV הכל פעל מעולה על מקסימום וזה... אז היום אני מדליק את המחשב ופיתאום הכל ניראה מוזר כזה גם בBIOS במקום אותיות לטיניות אני רואה קצת אותיות והרוב סתם דברים מוזרים כאלה. וגם הכל כל הזמן עם דברים כאלה: (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( ((....... ככה הכל! ואז כשזה טוען את הRAM לפני הWINDOWS וכל זה זה מחרבש משהו מוזר עם סימנים. וכשזה מגיעה לWINDOWS זה לא טוען את הWINDOWS וניתקע בטעינה! עזרה! בבקשה זה דחוף? זה הכ.מ? מה אפשר לעשות חוץ מלקנות חדש?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במסך שמוציאה אותימדעתי. אני מדליק את המחשב וכעבור שניה מדליק את המסך ( LG Flatron L1750SQ), המסך נדלק, במרובע מלבני כותב הודעה כזו: Stromsparmodus ואז המסך חוזר להיות שחור ולא מופיעה תמונה ולא כלום. ( האור הירוק בפינה, שאמור להראות שהמסך דולק, הופך לכתוןם. ) כרטיס מסך - ATI Radeon HD 5600 מישהו יכול לעזור לי? מה זאת המילה הזאת שהמחשב מציג? ( Stromsparmodus ) תודה ויום טוב, רונן.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב dell vostro 2520, windows 7 ultimate x64 המחשב חדש, ועד עכשיו גלשתי ישירות כשהמודם מחובר למחשב, שלשום ניסיתי להתחבר דרך רשת אלחוטית המחשב מתחבר לרשת אלחוטית, אבל כשאני מנסה לגלוש (בבדקתי כל דפדפן: אקספלורר, פיירפוקס, כרום) אני מקבל את השגיאה הבאה: Access Denied (policy_denied) Your system policy has denied access to the requested URL. For assistance, contact your network support team." השגיאה מוצגת בניסיון גלישה לכל אתר הבעייה רק בחיבור לרשת האלחוטית - כל רשת אלחוטית (בדקתי על עוד רשתות אלחוטיות) והרשתות עצמם תקינות, אפשר לגלוש דרכם עם מחשבים אחרים. ניסיתי גם להתקין כרטיס רשת חיצוני נוסף, שוב אותה בעייה תוכנת אזוראוס למשל, כן יכולה לשלוח מידע גם כשאני מקבל …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי מפלצת ביצועים חדשה, GTX 1080TI MSI Gaming X מעבד i7 7700k ולוח אם Asus Prime z270-a. חיברתי אל הכרטיס מסך שלושה מסכים ואני מנסה לשחק בעזרת שימוש ב- PhysX surround דרך הדרייברים של Nvidia. רוב הזמן אין לי בעיות ואני משחק ככה, אבל בחלק מהמשחקים שאני מנסה - לדוגמה Battlefield 1, Dishonored 2 ו- Just Cause 3 אני נתקל מדי פעם בתופעה שבה המסך האמצעי פתאום מתחיל לרצד כמו טלוויזיה משנות ה-90 עם שלג וצבעים. כאשר אני משנה את ההגדרות של המשחק, הבעיה מיד נפתרת, אך לפעמים אחרי יציאה ממשחק הווינדוס עצמו נראה ככה. (יש לציין ששני המסכים האחרים המחוברים נראים נורמלי לחלוטין בזמן שהאמצעי מרצד). כאשר אני בווינדוס, לאחר ביטול של PhysX surround והגדרה של המסכים כרגיל מההג…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה בעיות דומות מאוד לבעיות של KOM.. והחלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. יש כמה דרים מוזרים עכשיו... יש לי D,E,F, המערכת הפעלה (WINXP) מותקנת של F, ואין שום דבר בD.. ובE יש את כל הדברים החשובים. פעם שהתחילו הבעיות, (לפני שהתקנתיאת הXP) הF היה C, הE היה D, והF היה E... D->5G, E-> 25G F-> 10G אין לי שמץ מה עשיתי ואיך לי מושג איך להחזיר את זה לאיך שזה היה בלי חס וחלילה לאבד את מה שיש עכשיו בE... הוא קדוש!!!... יש לי גם בקר IDE נוסף חוצמיזה של הלוח, שיש על כרגע דיודי, יהיו עליו עוד דברים. אני רוצה (אם אפשר.... ) הסבר מפורט כמו לילד בכיתה א' שלא יודע מזה מחשב איך להתקין את הווינדוס, מה לפני מה, איך, כמה, למה . ואיך לסדר את ההרדיסק.... I will be back at n…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לעזרה, מזה כשבועיים שאינני מצליחה לפתוח קבצי PDF באינטרנט גוגל ככרום אני מקבלת הודעת שגיאה : " לא ניתן היה לטעון את הפלאגין" יש לי adobe reader מותקן, וגם תוספים שלו מי יכול להסביר לי איך אני יכולה לתקן את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לפני שאני פותח משחק המחשב שלי מהיר וטוב הכול נפתח במהירות וכו...אבל כשאני פותח משחק ולאחר מכן אחרי זמן מה של משחק המחשב נהיה איטי וזה נורא מעצבן. עזרא בבקשה אלו המהירויות של הדיסק שלי הזיכרון שלי:kingston 8gb ddr 4 2133mhz תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני "סרגלי" זיכרון אחד של 256 PC133 והשני 64 PC133 עכשיו כשהרצתי בדיקה בסנדרה זה רושם שזה פועל 1X100MHz למה לא 133?? עשיתי בBIOS שהFrequency יהיה 133 וזה עדיין לא עבד..
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה אצלי תופעה מוזרה, כשאני נכנס לאתר http://www.nrg.co.il/ וגם לכל דף פנימי שלו (כלומר בכל רחבי האתר לא משנה איפה). התופעה היא כזאת: ברגע שנכנסתי לדף כלשהו באתר, אם אני לוחץ עם העכבר איפשהו על כל נקודה בדף - העמוד הנוכחי נפתח מחדש בטאב חדש (ואם לחצתי על לינק, אז הלינק), הדפדפן מדלג לטאב הזה, ובטאב הישן - נפתחת פרסומת. מעיין pop-under אבל כזה שמשתמש בטאב הנוכחי בשביל הפרסומת במקום לפתוח חדש, וזורק אותך עם העמוד שעליו אתה מסתכל לטאב חדש. מוזר. אם אני ממשיך ללחוץ וללחוץ אני יכול למצוא את עצמי עם עשרות טאבים של הפרסומת שנפתחים בכל לחיצה. הלינק שאליו טאב הפרסומת הזה מפנה הוא זה: http://www.iforex.co.il/landing_pages/br4/he/ForexGuide…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני משתמש ב-Eset Smart Security כבר שנים, מאוד אוהב אותו ומאוד מרוצה ממנו.. תמיד אני שם את ה-Firewall על מצב ידני, שכל דבר שפונה לאינטרנט שיקפיץ לי הודעה של Allow ו-Deny ואני אאשר. לאחר הפירמוט האחרון, התקנתי את ה-Smart Security 8 .. וכרגיל שמתי את הפיירוול על מצב ידני, הוא הקפיץ לי הודעה סתם דוגמא של Google Chrome, עכשיו אני אצרף שני תמונות ואסביר: בתמונה הראשונה, שאף V לא מסומן, הוא מבקש ממני לאשר כתובת אחת, ואז כל אתר שאני נכנס אני צריך ללחוץ מיליון פעמים על Allow, ולא עושים את זה, בתמונה השנייה יש V על Remember Action, שזה מאשר את כל מי שפונה בתוכנה הספציפית הזאת, ובזה משתמשים. עכשיו כאן מתחילה הבעיה, לאחר הפירמוט האחרון, כל פעם שאני מסמן V על Remember …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שנה מחשב חזק ושיחקתי בהרבה משחקים (על הגדרות גבוהות) במהלך השנה הזאת וכולם עבדו טוב, לפני שבוע התחילו לי תקיעות קלות במשחקים בזמן שה-FPS שלי יחסית גבוהה בין 50-80 תלוי במשחק. אחרי שחיפשתי באינטרנט הבנתי שיש לי מה שנקרא stuttering . הבעיה היא שלא ניתן לשחק באף אחד מהמשחקים בגלל התקיעות הקטנות האלה, המשחקים שאני משחק בהם כרגע הם: Witcher 3, Warhammer Total war, Elder of Scrolls Online. ניסיתי מספר דברים כדי לתקן את זה אבל אף אחד לא עזר: - להוריד הגדרות למינימום - איחוי דיסק - התקנה מחודשת של דרייברים לכרטיס מסך - הורדתי 3 תוכנות Anti Malware וסרקתי איתן את המחשב - ניקוי אבק בתוך המחשב - פירמוט של אחד מש…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי windows 10 התקנה חדשה במחשב, יצרתי בנוסף לחשבון הראשי חשבון מקומי אך בכל הפעלה המחשב עולה ישירות לחשבון האדמיניסטרטור (הראשון שהוקם) איך מבטלים כניסה אוטומטית לחשבון וגורמים למחשב להגיע בהפעלה למסך LOGON כדי לבחור איזה משתמש יתחבר ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני שאני הולך לישון אני משאיר את המחשב דולק ומכבה את המסך. קורה לי לפעמים שהמסך פשוט לא מגיב אחרי שאני רוצה להפעיל אותו למחרת. החשמל במסך מגיב אך הוא נשאר חשוך כאילו לא נגעתי. יש למישהו מושג מה הבעיה? זה מחשב חדש.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 2 כרטיסי מסך HD6870 ב crossfire. ומסך של סמסונג T220P (משהו כזה) הבעיה שלי היא כשאני רוצה להציג את מה שרואים במחשב בטלויזיה. מפני שהרזולוציה של מסך המחשב היא 1920x1200. והטלויזיה היא ב 1920x1080. אם אני מציג את אותו דבר על שניהם, הרזולוציה של מסך המחשב הופכת ל 1920x1080 ואז הכל נראה מעוות. מעבר לזה, אם אני משחק במשחק מחשב, או מפעיל סרט, אני רוצה לראות את זה גם בטלויזיה. כרגע במצב Extended, תמיד אני חייב לגרור את הסרט (תוכנת VLC) למסך הטלויזיה כדי לראות אותו שם. ומשחקי מחשב אני לא יכול לראות (ככל שידוע לי) במסך הטלויזיה. מה אני צריך לעשות בשביל להתגבר על זה? האם זה בכלל אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שהמחשב שלי דלוק יחסית הרבה זמן (20 שעות נגיד) הוא עושה רעשים מוזרים הרעשים יחסית חלשים אבל עדיין אפשר לשמוע אותם, זה רעש של חריקה רעש בכלל לא חזק, המחשב לא חם או משהו, האיוורור בסדר גמור, איך אני מגלה את מקור הרעש?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אני פירמטתי מחשבים כבר כמה פעמים ועכשיו יש לי בעיה. אני לוחץ DEL נכנס לכאן: http://img62.imageshack.us/img62/4296/24608908.jpg אחרי זה אני מנסה לדפדף באפשרויות שמה ואני יכול ללחוץ רק על הראשון: http://img59.imageshack.us/img59/3715/41537465.jpg מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קצת על המפרט של המחשב בתמונות המצורפות. כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT610 60GB RAM כאשר 3.49GB שמישים Windows 7 Ultimate 32 bit לוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3310#ov ה-2GB RAM הינו כרטיס ישן שעבד עם המחשב זה תקופה ארוכה, קניתי 4GB RAM DDR3 של A-DATA מאייבורי והוספתי למחשב. כאשר אני מנסה להתקין Windows7 או 8 (או אפילו 10) של 64 ביט ההתקנה נתקעת עוד בהתחלה במסך של "Starting Windows" (כאשר אמור להופיע לוגו של Windows). ניסיון להעלות את המחשב עם ה-4GB RAM גורם למחשב לעשות ריסטרט לעצמו מחדש לאחר כמה שניות מרגע שהמחשב עולה(לא עובר מסך שרשום עליו PASSING MEMORY TEST משהו כזה). עידכנתי את גרסת ה-BIOS, עידכנתי דרייברים, קניתי הארד-דיסק, צורב, וכרטיס …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחילה לי בעיה חדשה עם הכונן דיסקים שלי, כנראה. כשניסתי להשתמש ב-Daemon Tools קפצה לי הודעה שגיאה על משהו שקשור לכוננים. אז התחלתי לחפש בגוגל, ובמהלך ניסוי פתרונות גיליתי שיש בעיה עם הדרייברים שלי: http://imageshack.us/a/img19/2392/4oj1.png (בצד ימין) אז ניסיתי כל מיני פתרונות, ביניהם לעשות Uninstall לדרייברים ברשימה ולהתקין מחדש את ה-Daemon Tools, וזה לא עבד. ואפילו בסוף התקנת ה-DT קפצו לי שתי שגיאות של דרייברים שלא צליחו להיות מותקנים, אחת מהן: http://imageshack.us/a/img32/6797/s20j.png יש למישהו הצעות לפתרון? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס גרפי gtx 1050 ti ואני לא יודע איזה ספק מתאים לכרטיס ואם יש סוגים שונים של חיבורים בלוח אם שאולי לא יתאימו לכרטיס. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי בעיה מוזרה מאוד, מקווה שאתם יכולים לעזור לי. אז ככה, בכל פעם שאני מכבה את המחשב המאווררים ( של הספק כוח, המארז והמעבד) ממשיכים לעבוד ועושים רעש. ניסתי לאפס את הביוס כמה וכמה פעמים וזה לא עוזר. אני לא יודע איפה מקור הבעיה. יכול להיות שזה בעיה של ניהול צריכת חשמל? הבעיה היא בספק כוח או בלוח אם? מה אתם אומרים? בכל מקרה זאת בעיה מטורפת כי אי אפשר לישון בחדר כשיש בו רעש כזה. בינתיים אני מנתק בסיום עבודה את כל המחשב מהחשמל ומחבר אותו כשאני חוזר לעבוד. תודה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום נתקלתי בבעיה מעצבנת מאוד , יש לי מחשב נייד של ג'יגהבייט דגם המחשב W576V נקנה לפני כשנתיים עם כרטיס מסך GEFORCE 9600GS , כמו כן יש לי טלוזית LCD 42 אינץ של פילפס , הבעיה היא כזו בזמן שאני מחבר את כבל ה HDMI למחשב נייד הפקק בבית קופץ ומוריד את כול החשמל בבית ואם אני משאיר את הכבל ה HDMI בתוך המחשב בזמן שאני מנסה להרים את הפקק הוא פשוט מסרב להידרך כול עוד הכבל במחשב . חשבתי שאולי הממסר שמחזיק את המתח בסלון לא חזק מספיק בכול זואת יש לי הרבה דברים שצורכים חשמל בסלון אז החלטתי להחליף את הפחת ושמתי פחת חזק יותר אבל גם זה לא עזר ברגע שאני מחבר את הכבל הפקק קופץ , כמו כן ניסתי גם לחבר לשקע חשמלי אחר בבית אותו סימפטום . מישהו יכול לעזור לי בבקשה עם הבעיה הזו ? אני לא ממש מב…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-