תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי WIN XP וכל פעם שאני סוגר את המחשב הוא מודיע לי שחסר לי זכרון וירטואלי ולפעמיים הוא מהתחל את המחשב עקב כך האם יש דרך להגדיל את הזכרון במחשב עצמו יש לי זכרון של 256MB .
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בזיכרונות של המחשב לפני חודשים בערך קניתי עוד זוג זיכרונות למחשב שכל אחד מהם 4 גיגה (סה"כ 8 גיגה), היה לי במחשב 4 גיגה (2 סטיקים של 2 גיגה) הבעיה היא כשאני מחבר את הזיכרונות הישנים לבד או החדשים לבד או אחד חדש ואחד ישן בהצלבה הם עובדים לי והכל בסדר, אבל שאני רוצה לחבר את כולם יחד (סה"כ 12 גיגה) אז המחשב מצפצף ולא עולה (המחשב מצפצף פעם 1 הרוך ו 3 קצרים). מבדיקה שערכתי יש לי BIOS של AWARD והצפצופים אומרים שהכרטיס ה RAM אינו נימצא למרות שהוא כן וששמתי אותם כמו שצריך. את הביוס עדכנתי לגירסה האחרונה שיצא לו. הלוח אם שלי הוא gigabyte GA-MA770T-UD3P והמעבד AMD phenom II x4 925 הזיכרונות הם מדגם DDR3 1333 דגם הזיכרונות החדשים הם: F3-10666CL9-4GBNT ודגם הזיכר…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פתאום (מנפלאות ה-XP) אני מגלה (הערב לאחר הדלקת המחשב ממנוחת השבת) בכל פעם שאני בוחר לפתוח חלון חדש (קליק ימני על הודעה או כל קישור אחר) נפתח רק חלון קטנטן ממש זעיר (מצורפת תמונה). היכן משחזרים למצב הקודם שיפתח בחלון גדול (אופצית הקליק ימיני) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר שווה לקנות ומה ההבדלים בין 1070 ל 1070ti? האם יש הבדל משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמעט בכל הפעלה בימים האחרונים, לאחר כמה דקות המסך לא מקבל תמונה. לפני כן זה קרה כמה פעמים אחרי שהמחשב נתקע ואני לוחץ RESET. בד"כ הבעיה נפתרת רק אחרי כיבוי והפעלה מחדש לאחר כמה דקות (עד שעוברות כמה דקות והיא חוזרת...) אחרי לחיצה על RESET שלא פותרת את הבעיה, המחשב משמיע 3 צפצופים בהפעלה, הנורה שעל המחשב מהבהבת כמו במצב standby והמסך נשאר חשוך. לפעמים המסך מציג "Out of range" ואת נתוני קצב הרענון שלא תואמים למסך. ה-XP עולה כרגיל (שומעים את צליל הפתיחה) ואפשר לשלוט דרך המקלדת. בעיות אחרות בתצוגה (מופיעות לפעמים): * התצוגה משתבשת (לא נעלמת) גם ב-Safe Mode כמה דקות אחרי ההפעלה. * התצוגה משתבשת לפני שעולה ה-XP. הטקסט הקבוע מבולגן ו"נתקע" על המסך. השבוע שלחתי דו"ח שגי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד ASUS S400C עם UEFI ועובד על AHCI, המערכת הפעלה לא עולה ויש לי קבצים שאני צריך לגבות, כל זאת מבלי לפרק את הדיסק כדי לא לפגוע באחריות המוצר, ניסיתי להעלות HIRENS עם MINI XP אבל הוא לא "רואה" את הדיסק ולכן אין לי גישה, האם יש למישהו פתרון? איך ניתן להוסיף אולי תמיכה כך שאוכל לגשת לדיסק או אולי תוכנה אחרת שתוכלו להמליץ לי עליה תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פירקת את שתי הכבלים של הצורב שלי (הארוך הזה האפור וזה של החשמל) כדי לבדוק סידי רום חדש שהבאתי עכשיו שבאתי להחזיר הכל המחשב שלי לא עובד אלא אם אני מוציא גם את הכבלים של הצורב וגם של הסידיריום שיש לי במחשב... אם לא ההרד דיסק לא פועל והמחשב נתקע במסך פתיחה שלו... הוא כותב Checking NVRAM... ולא ממשיך בבקשה תנסו לעזור לי
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בצדץ הסיפור מקרה פשוט -- השארתי את המחשב דולק, כשאני חוזר המסך מכובה ושום דבר לא מגיב..אין ריח של שרוף או משהו ואף אחד לא שמע ציפצופים... פתחתי לראות מה הסיפור -1. כרטיס מסך זה לא, בדקתי והוא עובד. 2.המעבד לא נראה שרוף או משהו אבל ה-4 נורות PHASE_LED דולקות כל הזמן, אין ציפצופים שאני מדליק אבל לא רואים כלום במסך. 3. אין קבלים שרופים על הלוח אם והוא נראה בסדר 4. ניקוי CMOS לא עוזר מישהו יכול להגיד לי מה עוד לבדוק???
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה אצלי תופעה מוזרה, כשאני נכנס לאתר http://www.nrg.co.il/ וגם לכל דף פנימי שלו (כלומר בכל רחבי האתר לא משנה איפה). התופעה היא כזאת: ברגע שנכנסתי לדף כלשהו באתר, אם אני לוחץ עם העכבר איפשהו על כל נקודה בדף - העמוד הנוכחי נפתח מחדש בטאב חדש (ואם לחצתי על לינק, אז הלינק), הדפדפן מדלג לטאב הזה, ובטאב הישן - נפתחת פרסומת. מעיין pop-under אבל כזה שמשתמש בטאב הנוכחי בשביל הפרסומת במקום לפתוח חדש, וזורק אותך עם העמוד שעליו אתה מסתכל לטאב חדש. מוזר. אם אני ממשיך ללחוץ וללחוץ אני יכול למצוא את עצמי עם עשרות טאבים של הפרסומת שנפתחים בכל לחיצה. הלינק שאליו טאב הפרסומת הזה מפנה הוא זה: http://www.iforex.co.il/landing_pages/br4/he/ForexGuide…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי צורב של פיוניר 111D, עד עכשיו הצורב עבד בסדר גמור ולא היו כל בעיות (הוא מלפני קצת יותר משנה). הכנסתי דיסק וכשרציתי להוציא אותו המגש לא נפתח, אפילו לא מנסה להיפתח, פשוט אין כל תגובה. ניתן להפעיל את הדיסק כך שהצורב עצמו כן עובד, אך המגש מסרב להיפתח... אודה להצעות מה ניתן לעשות.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! ביממה האחרונה שמתי לב, כשאני נכנס לווינדוס ישנו שירות ששואב לי את כל הCPU עד שאני סוגר אותו. שאלתי היא כיצד להפטר ממנו כליל? שמו של השירות כמו כל החבר'ה האלה העונים לשם: svchost.exe אני מצרף פה את הדאמפ: TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\oca.ini, error 2 TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\winxp\triage.ini, error 2 TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\user.ini, error 2 ******************************************************************************* * * * …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן,משום מקום אתמול התחילה לי בעיה במחשב שהמחשב לא מסוגל לטעון את הרזולוציה המקסימלית של המסך (1920x1200).המסך הוא Samsung T260HD.הכרטיס מסך HD 6870.ניסיתי לעדכן דרייברים ללא הצלחה, גם ב-Safe Mode.חשבתי שמדובר בבעית זכרונות אז הרצתי MEMTEST והכל היה בסדר.כשאני מפעיל Safe Mode המחשב עולה (לא ברזולוציה הטבעית כמובן). כשאני מפעיל את המחשב בצורה רגילה הוא מגיע למסך כניסה, אני שם את הסיסמה והוא פשוט מרסט את עצמו, צירפתי תמונה).כרגע מה שקורה זה שנעלם לי הדרייבר של המסך וגם של הכרטיס מסך.המסך עובד נהדר במצב טלויזיה (HDMI) אז ככה שלא נראה לי שהוא הבעיה.זו התופעה:http://up415.siz.co.il/up2/ymzymtznvwyh.jpegמה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חלקים של מחשב חדש שהזמנתי בלי דיסק קשיח עקב הבעיות בתאילנד. אוקיי יש לי 2 דיסקים קשיחים 1 של WD caviar se 160 GB ועוד אחד של hitaci 80 GB על שניהם מותקנת מערכת הפעלה שונה ווינדוס 7 וxp עכשיו אני רוצה לדעת כאשר אני מתקין את הדיסק של ה ווינדוס 7 על המחשב החדש עם הדיסקים קשיחים האלה תהיה לי אפשרות לעשות להם איפוס בהתקנה של הווינדוס אם תוכלו לתת לי עזרה אשמח תודה!.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 2 כרטיסי מסך HD6870 ב crossfire. ומסך של סמסונג T220P (משהו כזה) הבעיה שלי היא כשאני רוצה להציג את מה שרואים במחשב בטלויזיה. מפני שהרזולוציה של מסך המחשב היא 1920x1200. והטלויזיה היא ב 1920x1080. אם אני מציג את אותו דבר על שניהם, הרזולוציה של מסך המחשב הופכת ל 1920x1080 ואז הכל נראה מעוות. מעבר לזה, אם אני משחק במשחק מחשב, או מפעיל סרט, אני רוצה לראות את זה גם בטלויזיה. כרגע במצב Extended, תמיד אני חייב לגרור את הסרט (תוכנת VLC) למסך הטלויזיה כדי לראות אותו שם. ומשחקי מחשב אני לא יכול לראות (ככל שידוע לי) במסך הטלויזיה. מה אני צריך לעשות בשביל להתגבר על זה? האם זה בכלל אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בלפטופ, בגלל שהוא חלש אני רוצה להוריד לו את הרזולוציה אבל כשאני מוריד את הרזולוציה במקום שהדברים במסך יגדלו המסך נהיה קטן ולא תופס את כל השטח של המסך, כאילו החלק שרואים בו נהיה קטן והחלק שמקיף אותו שחור נגיד מסך של 15" הופך למסך של 10" :-[. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לפטופ בלי כונן סידי , לפטופ קטן איך אני יכול לפרמט אותו? שמעתי שאפשר עם כונן USB , איך אני יכול לעשות את זה למה לא הצלחתי...
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ניד של טושיבה נקנה שנה שעברה בארה"ב הזיכרון לא מספיק לי ואני צריכה להסויף זיכרון , המחשב אומר שהכמות זיכרון קטנה ( יש לי רק חומר לימודי ותמונות( מי יכול להסביר לי מה עלי לעשות אני גרה בירושלים תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה קניתי לאבא שלי מעבד 12600 ולוח אם b660m ds3h של Gigabyte. חיברתי לו הכל כמו שצריך וגם הכרטיס מסך נותן תצוגה. עולה ישר לביוס ושם אני רואה שזה מזהה לו את כל הדיסקים קשיחים ו ssd אחד כמו שצריך. אני מנסה לעשות boot דרך ssd ולא נותן לי אופציה לכלום. וזה כן מזהה את ה ssd. ניתקתי את כל הדיסקים קשיחים מהחשמל ומה- sata והשארתי רק את ה- ssd. ועדיין לא נותן לעשות ממנו בוט. עשיתי עדכון ביוס ל F5 ועדיין כלום. כל שאר הדברים עובדים כראוי (מאווררים, זעכרון, מעבד וכ. מסך) יש למישהו מושג מה צריך לעשות?
-
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היום נתקלתי בבעיה מעצבנת מאוד , יש לי מחשב נייד של ג'יגהבייט דגם המחשב W576V נקנה לפני כשנתיים עם כרטיס מסך GEFORCE 9600GS , כמו כן יש לי טלוזית LCD 42 אינץ של פילפס , הבעיה היא כזו בזמן שאני מחבר את כבל ה HDMI למחשב נייד הפקק בבית קופץ ומוריד את כול החשמל בבית ואם אני משאיר את הכבל ה HDMI בתוך המחשב בזמן שאני מנסה להרים את הפקק הוא פשוט מסרב להידרך כול עוד הכבל במחשב . חשבתי שאולי הממסר שמחזיק את המתח בסלון לא חזק מספיק בכול זואת יש לי הרבה דברים שצורכים חשמל בסלון אז החלטתי להחליף את הפחת ושמתי פחת חזק יותר אבל גם זה לא עזר ברגע שאני מחבר את הכבל הפקק קופץ , כמו כן ניסתי גם לחבר לשקע חשמלי אחר בבית אותו סימפטום . מישהו יכול לעזור לי בבקשה עם הבעיה הזו ? אני לא ממש מב…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד קודם כל שלום, הנושא הזה הולך להיות ארוך כי אני יפרט הכל על הבעיה על מנת לקבל את העזרה הכי טובה שאפשר ממכם. הכל התחיל שהתחילו להיות לי מסכים כחולים, פתחתי נושא פה בפורום והמליצו לי על התוכנה BlueScreenView . הפעלתי אותה והתוכנה הראת לי סיבה אחת למסך כחול ואיזה קבצים גורמים לקריסה הזאת ולמסך הכחול. לאחר הסתכלות על הקבצים הבנתי שהבעיה ב - Net Framwork (אני לא יודע איך זה קשור כי יש לי את Net Framwork הרבה מאוד זמן) הסרתי לחלוטין את Net Framwork ואת כל גירסותיה שהיו לי במחשב. לאחר המחיקה, תדירות המסכים הכחולים פחתה אבל עדיין היו. בתוכנה BlueScreenView לא הופיעו יותר סיבות לקריסה. חבר המליץ לי לנקות אבק מהראם והמחשב ביכלל, ניקיתי ובאמת מאז למשך 3-4 ימים לא היו לי מסכים כח…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי חברים מה קורה? יש לי מחשב עם ווינדוס XP, הוא כול הזמן נפתח אחרי שסוגרים אותו. ולפעמים הוא פותח מלא חלונות. לדעתי זה סוג של תולעת או וירוס. השאלה האם מישהו נתקל בפתרון לבעיה? לא אני לא רוצה להעביר את המחשב לווינדוס 7 כי יש תוכנות שאנחנו צריכים שיכולות לעבוד רק ב- XP וגם אני לא מוכן לדפדפן אחר כי הוא לא תומך בחלק מהדברים שאני צריך.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב עושה לי רסטרט כאשר אני מנסה לשחק ב GLOABAL OP !!! עם הכרטיס REDEON 8500 זה כבר נמעס!!!!!!!!! לי
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום בבוקר אני מפעיל את המחשב, והווינדוס החליט לא לעלות. זה נותן לי בהתחלה אפשרות לבחור איך להפעיל את הווינדוס. במצב בטוח עם רשת בלי רשת, כרגיל וכל אלה... אני בוחר נניח במצב רגיל, העמוד טעינה של הווינדוס עולה ל3 שניות והמחשב עושה ריסט לעצמו ושוב חוזר לעמוד עם האפשרויות הפעלה של הווינדוס. אחרי שהמחשב עושה ריסט, מופיעה הודעה: VERIFYING DMI pool data , והמחשב מרעיש איזה 2 שניות . בדקתי את החיבורים מבפנים והכל נראה לי בסדר. יש לי ווינדוס XP, לוח אם K8N4F 939 PCX , הארדיסק WD 160GB 7200 SATA2. מה אפשר לעשות?? *ראיתי בפורום מישהו רשם להוציא את הסוללה מהלוח אם לאיזה דקה ולהחזיר..ניסיתי זה לא עזר. תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נוכחתי לדעת כי במחשבי קיימת בעיה משונה. הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, אז המחשב היה קורס ונכבה באמצע פעולות שגרתיות ולא מעומס יתר. מאז, המצב הלך והחמיר שכן המחשב נדלק לכמה רגעים ונכבה מיד אחרי כן. ניסיתי מספר פתרונות, שלא הועילו: ניקוי המחשב בעזרת שואב אבק (ששימש כמפוח) מבפנים באופן יסודי. השתמשתי בתוכנה Memtest כדי לבדוק את הזיכרונות שלי. מעבר לכך שהתוכנה השיבה שהזיכרונות פועלים כמו שצריך, ניסיתי להוציא סטיק אחד ולהשתמש רק בסטיק השני, או לסירוגין, להוציא את השני ולהשתמש רק בראשון. כמובן שבשני המקרים המחשב קרס. שימוש בספק כוח שונה. החלפת משחה תרמית למעבד. יש למישהו עצות נוספות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי במחשב שני כרטיסי זיכרון 2x2GB והתקנתי מערכת הפעלה של Windows 7 64bit ומוצג לי במחשב רק 3.3 http://www.cue.co.il/i/cue-6js32C56K4.jpg http://img811.imageshack.us/img811/3183/ggfk.jpg הוא מזהה שיש 4 אבל לא משתמש בהכול. תודה רבה מראש לאילו שעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-