תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הדלקתי את המחשב (חשמלית הוא נדלק), אבל לא הוצג כלום על המסך. ניתקתי דיסקים וכרטיס מסך אחד. המחשב הגיע בשלב מסוים, לא זוכר אחרי מה עשיתי איפוס ביוס וכולי, חזרה למסך ראשוני וכניסה לביוס כמה פעמים אבל אחרי הגדרת מצב הדיסקים לרייד הוא כתב לי שהוא מחפש דיסקים ולא מצא. אחרי עוד כמה נסיונות הוא כבר לא חוזר אפילו לביוס. כיבוי מתאפשר רק אחרי לחיצה של 5 שניות על מתג ההפעלה. פרקתי מתחים, הסרתי סוללת גיבוי וכמובן שניתקתי את המחשב לחלוטין מחשמל למשך כמה דקות. מה לדעתכם הבעיה? לוח אם? עדכון: הלוח אם מצביע על תקלה 00 אם הבנתי נכון במסך לדים קטן שנמצא פיזית עליו. לפי המדריך של הלוח זה קוד לא בשימוש, לפי האתר של ASROCK זה קוד לבדיקת ההתקנה של המעבד. לא יודע מה הנכון. שאלה נ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי על המחשב כונן די וי די של חברת afreey ויש לי איתו בעייה שהוא לא קורא דיסקים צרובים. זה לא שהוא לא קורא בכלל אלא בפעם הראשונה שאני שם דיסק מחברה מסוימת הוא קורא את זה ואחרי זה ברגע שאני אוציא ואכניס שוב את הדיסק זה לא קורא את זה את זה יותר...כאילו אין בכלל דיסק בכונן... השאלה שלי זה מה אני יכול לעשות כדי שהכונן יוכל לקרוא דיסקים צרובים? לשנות משהו בפנים.... איזה קובץ שאפשר להוריד...כל דבר... ניסיתי כבר להיכנס לאתר של החברה... מסתבר שהוא לא קיים.....
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שהעכבר שלי יוצא מגבולות המסך, וכשניסיתי לבדוק מה הסיפור בהגדרות הרזולוציה של ווינדוס, גם ההגדרות עצמן נפתחות מחוץ למסך ואני לא יכול לגשת אליהן בכלל בגלל זה. גם אם אני מחבר את המחשב ב-HDMI למסך נוסף, והתצוגה בו כאילו מורחבת, עדיין לא רואים את ההגדרות. מכירים את הבעיה? אשמח לתשובה ממי שיודע חג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זו מערכת AWIA ישנה ואין לי את המחבר הנכון אני לא יודע מה השם של החיבור הזה זה בעצם 4 פינים יש לי תמונה של החיבור במערכת אני מחפש מלא זמן ולא מוצא את השם של החיבור או אותו לקנייה .. אם תוכלו לעזור לי איפה אני יכול לקנות כזה או איפה להשיג תודה רבה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני יומיים רק קניתי מחשב, אין לי ידע בOC , אבל קראתי מדריכים והתחלתי להגדיר הגדרות , אח"כ העלתי את התדר מ3.3 ל3.5 , והמחשב עשה CHKDSK לבד , ואח"כ עשיתי ריסטרט וישר ניכנסתי לביוס וראיתי שהתדר ירד ל3.3. עשיתי LOAD OPTIMIZE כלומר הגדרות ברירת מחדל . ואח"כ המחשב התחיל לעשות כל מיני דברים מציקים ,פתאום האינטרנט לפעמים ממש איטי,או עם אני מתקין משהו הוא נתקע,או פתאום דברים עובדים קצת לאט. והמחשב לא אמור לעבוד ככה אף פעם כאשר המפרט שלי הוא : I5 2500K 4GB RAM P67A-UD3
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חיברת את הטלוויזיה למחשב היום ומה שקרה שהטלוויזיה הפכה למסך הראשי עכשיו אני מנסה להגדיר את המסך של המחשב כמסך ראשי ואני לא מצליח יש לי כרטיס מסך של AMD ןןגה 56 תודה רבה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע התחלתי לחוות כל מיני תקלות גרפיות במשחקים (מריחות למיניהן בעיקר). לפני מספר ימים, לאחר שהפעלתי משחק קיבלתי את הודעת השגיאה הנהדרת "nvlddmkm stopped responding and has recovered". ניתן לקפוץ לכיתוב הכחול, כל השאר זה הסברים על מה עשיתי לאנשים שאולי התקלה אצלם וזה יכול לעזור גם להם... לא רלוונטי למי שאין לו את התקלה ויכול לעזור לי. חיפשתי בכל הפורומים שיכלתי למצוא (אפילו קיים אתר מיוחד בשביל התקלה www.nvlddmkm .com), התקלה הזאת בגדול אומרת "יש משהו לא בסדר במחשב שלך"... לך תחפש במה מדובר. אני רוצה לשתף אתכם בפעולות שעשיתי לפני שאני משלם סתם כסף לטכנאים בחנות שבה קניתי את המחשב... אגב, רק לשם פורמליות- זה המפרט שלי (למרות שלפי דעתי הוא לא כל כך רלו…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שנים של עבודה עם NOD 32, חברה הסבה את תשומת ליבי לקיומו של ה- windows defender. כעת תוקף הרשיון שלי פג ואני מתלבטת האם לחדשו או להסתפק ב- windows defender. אשמח לשמוע מה אתם ממליצים. איך אני יכולה לבדוק שה-defender אכן עובד כמו שצריך? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
difragment כל שהם, תיקוני רג'יסטרי.. ניצול מירבי של מעבד, זיכרון, ועוד.. מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ישן X1900XT שהחלפתי לו קירור לAccelro L2 plus במשך חצי שנה הכל עבד מצויין עד עכשיו. הבעיה היא שהכרטיס התחיל להתחמם למרות שהחלפתי לו משחה תרמית(MX-4) והמאוורר עובד מצויין. השאלה היא האם יכול להיות שהבעיה היא בחומרה ? תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייץ אתכם לגבי בעיית חומרה שיש לי לאחרונה, אני צריך עזרה בזיהוי ודאי של הבעיה. יש לי מחשב בן קצת פחות משנתיים: לוח אם - Asus P5LD2-SE מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86 זיכרון: 3GB, לפי החלוקה הבאה: 2X1GB + 2X512MB. כרטיס מסך: ATI CONNECT 3D Radeon X300 256MB. לפני כחודש ימים, התחלתי לראות תופעה מוזרה של "מריחות צבע" סביב אייקונים שונים, לדוגמא של תיקיות. הכוונה היא שמסביב לאייקון הצהוב המוכר, הופיעו נקודות ועם הזמן גם קוים ירוקים וסגולים. דבר דומה קרה באינטרנט, לדוגמא סביב הלוגו של האתר Facebook מופיעה לעיתים מריחת צבע סגולה. המחשב גם היה עמוס, אז החלטתי לפרמט אותו, אם כבר אז כבר. פירמטתי את המחשב והתקנתי חלונות XP מחדש עם SP3. אבל הדבר לא פתר את הבעיה, ואליה נוספ…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, למישהו יש מושג איזה סאטא קונטרולר יש בלוח אם של הדל? הצ'יפסט הוא Q87. תודה, ניר
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם החלטתי להישתמש במצלמת הקריאטיב שלי לא מוצא הדיסק התקנה אשמח אם יש למישהו דרייבר /דיסק התקנה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! חיברתי את המיקרופון שלי למחשב נייד(לא אוהב להשתמש במובנה), עכשיו שאני מדבר במיקרופון אני שומע את עצמי שכמה מאיות השניה אחרי, כלומר שהאקו כביכול גבוהה דבר שנותן את ההד למיקרופון. איך יש לי אפשרות לשחק בהד הזה של המיקרופון בווינדוס 7? יש איזה פתרון לבעיה הזאת? וזה קורה בעוד מקרופונים. דרך אגב ב-XP שאני מחבר את המיקרופון שומעים חלק ומצויין. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה נייד של אסוס n550jk וניסיתי לחבר אותו למסך מחשב אחר שיש לי שבו יש רק חיבור VGA או DVI אז קניתי כבל עם יציאה של DVI ל-HDMI, הבעיה היא שכשאני עושה את החיבור המסך מראה שאין סיגנל... אגב חיבור HDMI לHDMI אני כן מצליח, אז או שזה עניין של דרייברים או שיש בעיה בכבל, מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי SSD למחשב והוא לא זיהה אותו קראתי שצריך לשנות בביוס ל AHCI שיניתי והמחשב קורס בBOOT של WIN7 המפרט שלי בפרופיל. דחוף רוצה לשחק COD:BO
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי צורב LG חיבור SATA יש לי במחשב 2 חיבורי SATA לחיבור אחד כבר מחובר לו הדיסק קשיח והשני ריק חיברתי את הצורב והמחשב לא מזהה אותו מישהו יכול לעזור בקשה? תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר במחשב די ישן שכל פעם שהוא עולה אחרי windows boot screen המחשב פשוט עושה ריסטרט יש למישהו רעיונות ממה זה נובע? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב סמסונג שיש בו וינדוס 8 מובנה (אם הייתי יכול להחליף לW7 בלי לאבד אחריות הייתי עושה את זה מזמן) [לינק לאתר היצרן-לדגם המחשב] זה מחשב של חברה שלי, והוא הגיע ישר בעייתי! כמעט מיד הראה סימנים של איטיות.. 90%+ של RAM בשימוש שגרם לכמעט כל דבר בערך לקרוס אחרי חיפושים באינטרנט, התגלה שתוכנית מסויימת בשם "intellimemory" שבאה מובנית עם מחשבי סמסונג שכביכול אמורה לעזור להעלות את הביצועים של הזכרון RAM פשוט עושה בדיוק ההפך, והמחשב הזה הוא לא הראשון. לאחר שהסרנו את הגורם המחשב עבד חלק וללא בעיות. במהלך הזמן המחשב נשלח לתיקון (הארד דיסק שפשוט מת) ובמהלך התיקון, הוחלף כמעט הכל, לא הבנתי למה בדיוק, כי האימות של הוינדוס צרוב על הלוח אם, או משהו כזה. בכל מקרה, חזר מתיקון, הת…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב מתמלא לי באבק כל שבוע!! וזה משגע אותי אז לקחתי מאוורר מהמחשב הישן וחיברתי אותו כשהמחשב דולק נגעתי באיזה חוט של הספק והוא נשרף..האם זה יכול לגרום לעוד משהו להשרף?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי סטיק יחיד של זיכרון 8GB. כשאני רואה את כמות הזיכרון שיש לי במאפייני המערכת (לחיצה ימנית על האייקון של המחשב---> מאפיינים) אני רואה: Installed memory (RAM): 8.00 GB (7.88 usable)0 זאת אומרת, 7.88 ג'יגה בתכלס במקום 8 ג'יגה. יש לי ווינדוס 7 64bit. למה זה ככה? בביוס זה קורא את הזיכרון כ-8 ג'יגה מלאים, אבל כשזה נכנס לווינדוס נעלמים 120 מגה בייט. איך מחזירים אותם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לאחרונה היו לי בעיות במחשב. החלטתי שנשרף הלוח אם וקניתי לוח אם חדש ומעבד. את הזיכרון החדש לקחתי ממחשב אחר שבו הזיכרון היה פעם, ככה שכל הרכיבים האלו תקינים. כאשר אני מדליק את המחשב הא נדלק לכמה שניות ואז נכבה. אחרי כמה שניות הוא נדלק שוב, וחוזר חלילה. ניסיתי להדליק את המחשב מספק כוח אחר, וניסיתי כאשר הSSD לא מחובר, ושום דבר לא עזר, זה ממשיך אותו דבר. אני חושד שמדובר בספק, אבל זה גם מוזר כי הוא חדש יחסית ולא ג'נרי (seasonic 560). בפעם האחרונה שהמערכת עבדה הייתי עם לוח אם שונה ומעבד שונה (ישנים), וחיברתי כרטיס מסך ללוח בזמן שהמחשב היה דלוק . האם זה יכל לפגוע לי גם בספק? אני אשמח אם מישהו יעזור
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את הצורב של LG GSA-4166B עם הטכונלוגיה של יכולת כתיבה על הדיסק עצמו. עכשיו לא קיבלתי איתו שום דיסק עם תוכנה או משהו ואינני יודע איך אני יכול להשתמש עם אפשרות זאת על כתיבה על דיסק. האם זה בתוכנת צריבה או משהו אחר?. יש לי נרו 7 האם יש שם אפשרות?.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד של dell vosro 3750 עם כרטיס מסך Nvidia GeForce GT525M 1024MB כשאני מסתכל במאפיני הכטיס ומשחק קצת בהגדרות אני מגלה שהמסך שלי נמצא תחת כרטיס מסך של intel graphics 3000 ורק אם אני מחבר למחשב התקן אחר למשל את הטללוזיה שלי היא מופיעה תחת הכרטיס מסך Nvidia GeForce GT525M 1024MB שמחקתי את הדריבים של האינטל ונשארתי עם של הנודיה היה רשום לי אין התקנים תחת התקן זה מה זה אומר האם זה בסדר או שעשו שם בלאגן בהרכבת המחשב. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול בזמן שגלשתי באינטרנט וניסיתי להוריד את התוכנה VLC ניכנס לי וירוס למחשב בזמן שחיכתי שאני יוכל להוריד את התוכנה פתחתי את אותו הדף באקספלור ובפירפוקס עכשיו לא הצלחתי להוריד את התוכנה היה בעיה לינק של ההורדה זה ספר לאחורה כל פעם ולא הוריד את התוכנה ואז לפתע קפצה לי הודעה של האנטי וירוס NOD 32 5 שמאמר שהניכנס לי וירוס למחשב לחצתי על מחק ואז ביקש ממני לעשות ריסט למחשב בזמן הריטס המחשב עשה רעש מוזר של תיקתוקים ואז כשעלה הוינדואס ההתחל לא ממסיק ליקפוץ והמחשב לא מגיב טוב כמה דקות. סרקתי את המחשב מחקתי את הוירוסים שקיימים . עשיתי שחזור מערכת הפעלתי את המחשב במצב בטוח לא עזר. החלפתי דיסק קשיח המחשב והופיע מסך כחול ואז עשה הפעלה מחדש והרעשים לא הפסיקו הרעשים באים מכיוו הכרטיס …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-