תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אחרי מספר נסיונות כושלים החלטתי לפנות לעזרתכם בקשר לבעיה לא מובנת לי... לפני כשבועיים חיבור הUSB במחשב הפסיק לפעול, הוא מוציא מתח אבל לא מזהה שום דבר שאני מחבר, יש לי חיבור מובנה על הלוח וגם כרטיס הרחבה שתיהם לא עובדים, יש לי שתי מערכות הפעלה שונות ובשניהם זה לא עובד כך שהבעיה היא לא בדרייברים, אני חושב... אני חייב לציין שהחלפתי ספק באותה תקופה כך שאולי זה קשור למרות שחיברתי את הכל. תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ביומיים-שלושה האחרונים, בזמן משחקים (די ישנים שלא מאמצים את המחשב), התמונה נעצרת למספר שניות. לפעמים כשאני ממזער כתוב - "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור". החלטתי לעשות ניסוי, ושיחקתי בזמן שהתוכנה GPU-Z פועלת, ולאחר שזה קרה ראיתי את הדבר הבא - *מציין שכרטיס המסך שלי הוא GEFORCE 780, ושהיום התקנתי עדכון לדרייבר. תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב למחשב של הבן שלי היו בעיות בתקשורת, הוא התקשר לבזק (ספק התשתיות שלו) ולאחר בדיקה טלפונית הודיעו לו שהתקלה היא בגלל "כרטיס רשת" פגום הסימנים : במודם לא דלקה נורת ה ppp ב system Hardware ---< Device Manager ---> Network Adapters על ה : WAN Miniport(IP)-AVG miniport driver מופיע עיגול צהוב עם סימן קריאה. בבדיקה נוספת של טכנאי נטען שאין זו בעיית כרטיס הרשת, והומלץ על התקנה מחדש של חלונות. הבאתי את המחשב לדירתי וחיברתי אותו במקום המחשב שלי. בדירתי ספק התשתית הוא בזק-כמו אצל הבן " " האינטרנט הוא בזק בינלאומי אצל הבן נטוויזיון " מותקן מודם רשת בעוד אצל בני מודם רגיל. כאשר אני מחבר את המחשב של הבן אצלי בדירה, אין צורך לפנות לחייגן כי אצלי יש מו…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי על המחשב כונן די וי די של חברת afreey ויש לי איתו בעייה שהוא לא קורא דיסקים צרובים. זה לא שהוא לא קורא בכלל אלא בפעם הראשונה שאני שם דיסק מחברה מסוימת הוא קורא את זה ואחרי זה ברגע שאני אוציא ואכניס שוב את הדיסק זה לא קורא את זה את זה יותר...כאילו אין בכלל דיסק בכונן... השאלה שלי זה מה אני יכול לעשות כדי שהכונן יוכל לקרוא דיסקים צרובים? לשנות משהו בפנים.... איזה קובץ שאפשר להוריד...כל דבר... ניסיתי כבר להיכנס לאתר של החברה... מסתבר שהוא לא קיים.....
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בלפטופ, בגלל שהוא חלש אני רוצה להוריד לו את הרזולוציה אבל כשאני מוריד את הרזולוציה במקום שהדברים במסך יגדלו המסך נהיה קטן ולא תופס את כל השטח של המסך, כאילו החלק שרואים בו נהיה קטן והחלק שמקיף אותו שחור נגיד מסך של 15" הופך למסך של 10" :-[. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
איך שהמחשב עולה וכתוב שם גרסאת ביוס וכאלה.. שם זה נתקע ולא ממשיך זה ככה אחרי אוברקלוק.. אבל לא רציני
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני נתקל בבעיה בעת מאמץ במשחקים (יש לציין שהמחשב יחסית חדש). ברגע שהמחשב מתאמץ במשחק נהיה מסך שחור וזה מחייב אותי להפעיל אותו מחדש. לפני בעיה זו הייתה לי בעיה של פסים ירוקים באמצע המשחק עד לקריסת המשחק. החלפתי כרטיס מסך והבעיה הסתדרה ועכשיו התחילה בעיה זו. חקרתי באינטרנט והבנתי שהבעיה היא בספק כוח שהוא חלש מדי למחשב,מה דעתכם? ספק הכוח הוא zeus 520W.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי, אז הבעיה הולכת ככה: קניתי מחשב חדש, בחלקים, ושמתי את כל החלקים במקום - את הלוח אם, עם בידוד מהבסיס של המחשב. הכנסתי את 4 החיבורים החשובים מהספק כוח ללוח אם. שמתי את המעבד ואת המאוורר כמו שצריך. שמתי את הDDR RAM במקום - וחיברתי את הFRONTPANNEL למקום הלוח אם וגם את הכרטיס מסך כמושצריך. אתם מסכימים איתי שכשאני יחבר את זה לחשמל, זה אמור להתחיל לפעול!? במקום שהכל יסתובב כמו שצריך (המאווררים והכל) רק נדלק לי הלד של ה\RAM וזה הכל. אני כבר כמה שעות על זה , ואני משתגע! מה לעזאזל יכול להיות הבעיה? החלקים של המחשב: לוח אם: gigabyte GA-7N400-L מסדרת K-7 RAM: 256 MB GEIL DDR מעבד: AMD ATHLON 1800+ XP כ' מסך לא רציני כ"כ 64 מגה ספק רגיל, מארז רגיל (SIMBADA I-LU) אם צריך תמונות א…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי סטיק יחיד של זיכרון 8GB. כשאני רואה את כמות הזיכרון שיש לי במאפייני המערכת (לחיצה ימנית על האייקון של המחשב---> מאפיינים) אני רואה: Installed memory (RAM): 8.00 GB (7.88 usable)0 זאת אומרת, 7.88 ג'יגה בתכלס במקום 8 ג'יגה. יש לי ווינדוס 7 64bit. למה זה ככה? בביוס זה קורא את הזיכרון כ-8 ג'יגה מלאים, אבל כשזה נכנס לווינדוס נעלמים 120 מגה בייט. איך מחזירים אותם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה! הכל התחיל היום לפתע בקאונטר סטרייק שמישהו זורק רימון עשן יש לי לאג!!! זה התחיל היום!!! יש לי Ge force 2 mx400 64 mb+ tv out אני חייב עזרה איך לסדר את זה! מה עושים?!!! יש איזו תוכנה? בבקשה אני מתחנן!!! הנה האייסיקיו שלי 141373380 10x :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
היי, קניתי את הראוטר archer C2 והתקנתי אותו לפי הספר. כל המכשירים בבית מזהים את הוופי (שני לפטופים והנייד של הבת זוג) אבל הנקסוס 4 שלי לא מזהה אותו בכלל. ניסיתי לבטל את האבטחה לחלוטין אבל זה לא שינה משהו. יש למישהו מושג מה ולמה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ישן X1900XT שהחלפתי לו קירור לAccelro L2 plus במשך חצי שנה הכל עבד מצויין עד עכשיו. הבעיה היא שהכרטיס התחיל להתחמם למרות שהחלפתי לו משחה תרמית(MX-4) והמאוורר עובד מצויין. השאלה היא האם יכול להיות שהבעיה היא בחומרה ? תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע טוב. קניתי לפני חודש מחשב חדש חדש מ - IVORY מחשב כזה לגיימרים למשחקים. וקניתי לו משקם אלקטריק מסך של סמסונג יחסית יקר מסך חצי גורן . בכל אופן באופן קבוע יש לי מסך שחור הולך וחוזר בתדהירות גבוהה לפעמים זה יכול להיות פעם ביום לפעמיים יכול להיות שלא יהיה לי יום שלם אבל עכשיו נגיד היה לי מסך שחור אולי 100 פעם בדקה. כל המחשב שלי חדש הכלבים הכל, אני לא חושב שזה כבל HDMI שלא בסדר. אני גם לא שיא המבין בדברים האלה יש סיבה לכך למסך השחור ? משהו שאפשר לעשות עם זה ? תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי מיני עכבר אופטי ביחד עם המחשב נייד חיברתי את העכבר דרך ה USB למחשב נייד, המחשב זיהה את החיבור ורצה להתקן דרייברים אבל הוא לא מצליח, כאילו אין דרייבר מעודכן על המחשב, רשום גם על הקופסא של העכבר שאין צורך בדרייבר, וזה רק לחבר ולעבוד... אז מה בעצם הבעיה? איך אפשר לסדר את זה, העכבר הוא של silver line השם המלא זה: mini optical wheel mouse om-290 מותקנת מערכת XP pro על המחשב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה בנייד שפשוט מתסכלת אותי , והייתי שמח אם היה קם הגאון שהיה יודע מב הבעיה אז בבקשה תיזרקו כל רעיו שיש לכם ואני אשמח לבצע אותו. הבעיה: בנייד היה win 7 שהתחיל לעשות בעיות אז האחיין שלי הלך והתקין ubuntu, ומאותו רגע התחילו כל הבעיות . המחשב היה ניתקע כל הזמן לא היה אפשר למחוק כלום , עד שבסוף פירקתי את הדיסק קשיח ומחקתי אותו. עכשיו אני מעוניין להתקין win 7 חדש אבל המחשב פשוט לא עושה boot משום דבר לא cd ולא usb. אז איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת חשוב לציין שלפני שהותקן ubuntu הכל אבד פיקס מבחינת ה-bios ויכולתי לעשות boot מאיפה שאני רוצה. אז אם למישהו יש רעיון איך אני יכול להתקין את ה-win אז אני אודה לו מאוד. תודה רבה ויום טוב חברים.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב סמסונג שיש בו וינדוס 8 מובנה (אם הייתי יכול להחליף לW7 בלי לאבד אחריות הייתי עושה את זה מזמן) [לינק לאתר היצרן-לדגם המחשב] זה מחשב של חברה שלי, והוא הגיע ישר בעייתי! כמעט מיד הראה סימנים של איטיות.. 90%+ של RAM בשימוש שגרם לכמעט כל דבר בערך לקרוס אחרי חיפושים באינטרנט, התגלה שתוכנית מסויימת בשם "intellimemory" שבאה מובנית עם מחשבי סמסונג שכביכול אמורה לעזור להעלות את הביצועים של הזכרון RAM פשוט עושה בדיוק ההפך, והמחשב הזה הוא לא הראשון. לאחר שהסרנו את הגורם המחשב עבד חלק וללא בעיות. במהלך הזמן המחשב נשלח לתיקון (הארד דיסק שפשוט מת) ובמהלך התיקון, הוחלף כמעט הכל, לא הבנתי למה בדיוק, כי האימות של הוינדוס צרוב על הלוח אם, או משהו כזה. בכל מקרה, חזר מתיקון, הת…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע התחלתי לחוות כל מיני תקלות גרפיות במשחקים (מריחות למיניהן בעיקר). לפני מספר ימים, לאחר שהפעלתי משחק קיבלתי את הודעת השגיאה הנהדרת "nvlddmkm stopped responding and has recovered". ניתן לקפוץ לכיתוב הכחול, כל השאר זה הסברים על מה עשיתי לאנשים שאולי התקלה אצלם וזה יכול לעזור גם להם... לא רלוונטי למי שאין לו את התקלה ויכול לעזור לי. חיפשתי בכל הפורומים שיכלתי למצוא (אפילו קיים אתר מיוחד בשביל התקלה www.nvlddmkm .com), התקלה הזאת בגדול אומרת "יש משהו לא בסדר במחשב שלך"... לך תחפש במה מדובר. אני רוצה לשתף אתכם בפעולות שעשיתי לפני שאני משלם סתם כסף לטכנאים בחנות שבה קניתי את המחשב... אגב, רק לשם פורמליות- זה המפרט שלי (למרות שלפי דעתי הוא לא כל כך רלו…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
hey guys ihave ageforce 4 mx 440 and acooling that dont get up too 100 rpm am i need too buy a new cooling? thanks pc student
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קודם כל מצטער אם זה לא הפורום הנכון להגיד את הבעיה.. יש לי בעיה בזיכרון RAM, ששום דבר לא רץ ברקע אבל מנהל המשימות מראה שהזיכרון מאוד גבוה. יש לי 4 ג'יגה בכללי וכאשר שום דבר לא רץ הוא מצביע על כך ש 1.5 ג'יגה RAM תפוסים (אפשר לראות בתמונה שצירפתי שרק החלון של האינטרנט איפה שאני כותב את ההודעה בפורום פתוח ומנהל המשימות וזהו, והזיכרון מצביע על כמעט 2 ג'יגה תפוסים). תהיתי אם זה נורמלי או בסדר ואם לא אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה לעשות? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה: רכשתי מחשב חדש עם דיסק קשיח מתוצרת WD. כשהגעתי הביתה גיליתי שהדיסק מחולק ל-3 חלקים ודרייב D שלו מלא במשחקים, תמונות וקבצי מוסיקה (נפלאים דרך אגב). השאלה שלי היא האם יש סיכוי שזהו דיסק לא חדש ומכרו לי דיסק משומש? תודה, הדר
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מעצבנת במחשב- הוא פועל כרגיל ופתאום מתחילה שריקה גבוהה כזאת "על קולית" מתוך המחשב למשך הרבה זמן והיא משתנה \מפסיקה ושוב מתחילה שאני עושה דברים במחשב מה זה יכול להיות???!!!! בבקשה תעזרו לי זה משגע לי את השכל!!!!! Qtec
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה אז ככה, המחשב עושה RESET בעצמו ללא כל סיבה (לא הצלחתי לבודד סיבה תוכנתית) :-\ אז ככה, הוחלפו הזכרונות, הוחלף הספק, הוחלף הדיסק הקשיח, הוחלף הצורב (ללא סיבה אבל הוחלף), הוחלף כרטיס מסך, הוחלף לוח האם !! ולבסוף הוחלף המעבד, אבל הבעיה נשארה !!! הוחלף הכל. חוץ מהZALMAN יש מצב שגוף קירור (+מאוורר) של ZALMAN ייגרום לדבר כזה ?? :'( חברה אני באמת אובד עצות ניסיתי הכל !!! מה יכולה להיות סיבה לדבר כזה אם מישהו נתקל בבעיה דומה, או יודע מה אפשר לעשות ? בבקשה.... נ.ב. לא מדובר במחשב שבמפרט. מדובר בP4 3.2 EE
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב (חשמלית הוא נדלק), אבל לא הוצג כלום על המסך. ניתקתי דיסקים וכרטיס מסך אחד. המחשב הגיע בשלב מסוים, לא זוכר אחרי מה עשיתי איפוס ביוס וכולי, חזרה למסך ראשוני וכניסה לביוס כמה פעמים אבל אחרי הגדרת מצב הדיסקים לרייד הוא כתב לי שהוא מחפש דיסקים ולא מצא. אחרי עוד כמה נסיונות הוא כבר לא חוזר אפילו לביוס. כיבוי מתאפשר רק אחרי לחיצה של 5 שניות על מתג ההפעלה. פרקתי מתחים, הסרתי סוללת גיבוי וכמובן שניתקתי את המחשב לחלוטין מחשמל למשך כמה דקות. מה לדעתכם הבעיה? לוח אם? עדכון: הלוח אם מצביע על תקלה 00 אם הבנתי נכון במסך לדים קטן שנמצא פיזית עליו. לפי המדריך של הלוח זה קוד לא בשימוש, לפי האתר של ASROCK זה קוד לבדיקת ההתקנה של המעבד. לא יודע מה הנכון. שאלה נ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, החלפתי עכבר במחשב כי הישן לא עבד כנדרש, ומאז המחשב מסרב לזהות אותו. ניסיתי להתקין ידנית דרך "אשף הוספת חומרה חדשה", הוא מדיע לי שהחומרה הותקנה בהצלחה ויש להפעיל מחדש את המחשב, ולבסוף הוא עדיין לא מזוהה. סוג העכבר הוא לוגי'טק (גולה) מחובר בחיבור PS2. סוג המחשב הוא פנטיום MMX מהירות מעבד 233MHz עם 128MB זיכרון שמריץ Windows 98. ניסיתי להחליף לעכבר אחר של מיקרוסופט שבוודאות עובד ואותו סיפור. תודה מראש, גיא.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-