עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Mr.positive,

שלום, יש לי כרטיס מסך ישן X1900XT שהחלפתי לו קירור לAccelro L2 plus במשך חצי שנה הכל עבד מצויין עד עכשיו. הבעיה היא שהכרטיס התחיל להתחמם למרות שהחלפתי לו משחה תרמית(MX-4) והמאוורר עובד מצויין. השאלה היא האם יכול להיות שהבעיה היא בחומרה ? תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. הבעיה היא במחשב סמסונג שיש בו וינדוס 8 מובנה (אם הייתי יכול להחליף לW7 בלי לאבד אחריות הייתי עושה את זה מזמן) [לינק לאתר היצרן-לדגם המחשב] זה מחשב של חברה שלי, והוא הגיע ישר בעייתי! כמעט מיד הראה סימנים של איטיות.. 90%+ של RAM בשימוש שגרם לכמעט כל דבר בערך לקרוס אחרי חיפושים באינטרנט, התגלה שתוכנית מסויימת בשם "intellimemory" שבאה מובנית עם מחשבי סמסונג שכביכול אמורה לעזור להעלות את הביצועים של הזכרון RAM פשוט עושה בדיוק ההפך, והמחשב הזה הוא לא הראשון. לאחר שהסרנו את הגורם המחשב עבד חלק וללא בעיות. במהלך הזמן המחשב נשלח לתיקון (הארד דיסק שפשוט מת) ובמהלך התיקון, הוחלף כמעט הכל, לא הבנתי למה בדיוק, כי האימות של הוינדוס צרוב על הלוח אם, או משהו כזה. בכל מקרה, חזר מתיקון, הת…

3. Started by FARKASH7,

שלום אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל ראיתי תמיכה תכנית וזה הפורום שנראה לי הכי מתאים לבעיה שלי. קניתי היום ההרדיסק חדש של מקסטור חיברתי אותו (פעם ראשונה בחיי בלי הוראות) והכול הלך חלק נכנסתי לווינדוס XP והוא זיהה את ההרדיסק אבל כשאני ניכנס למחשב שלי אני לא רואה שום כונן חדש בבקשה עזרה איך אני מגדיר את ההרדיסק החדש ככונן.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by nw,

מאז שהתקנתי כרטיס קול חדש מסוג creative live 5.1 מופיע לי לעיתים די קרובות (לא תמיד אבל בדרך כלל בזמן שאני מריץ קבצי MP3 וסרטים) ניסיתי להחליף לחריץ PCI אחר וזה לא עזר יש לי את גרסת הדריברים הכי חדשה -יולי 2002 למישהו יש בעייה דומה? מישהו יודע מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אתמול סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש. החלקים הרלוונטים - דיסק קשיח של WD 80GB 8MB ולוח אם (Asus A7N8X (non delux כאשר התחלתי את ההתקנה של חלונות XP חילקת את הדיסק ל2 והתקנתי את החלונות בכונן C. שני הכוננים הם במערכת FAT32. כאשר הוא גמר להעתיק את הקבצים ועשה ריסיט קיבלתי הודעת שיגאה: E:\i386\asms Invalid Function ואמר שבלי זה אין אפשרות להמשיך את ההתקנה, פירמטתי את C וניסתי להתקין מחדש אך גם הפעם ההתקנה נכשלה מאותה סיבה אמרתי שכנראה הדיסק דפוק ועברתי לנסות ולהתקין את Win 98. לאחר שהוא גמר להעתיק את כל הקבצים ועשה ריסיט המחשב אמר שהוא בכלל לא מוצא את כונן C ! נאצלתי להכנס ל FDisk למחוק את הכונן ולהחזיר אותו רק כדי שאוכל לפרמט אותו שוב. ניסתי להתקין שוב אך הבעיה שוב …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אז ככה: בידי נייד notebook הכולל xp מקורי, דרייברים, office מקורי ומה לא. מה לא? אין כונן דיסקטים, אין cd rom. מה יש ? יש כרטיס רשת ל lan המקומי. הנייד אינו עובד כשורה: העכבר (פד + אצבע + 2 לחצנים) מתעייף אחר 3 דקות עבודה ומפסיק לתפקד. ה office המקורי דורש ממני להרשם דרך קישור שאני מקבל במסך. כשאני לוחץ על הקישור אני מקבל הודעה שהדף לא קיים. הותרו לי 50 כניסות ל office, ניצלתי אותם וכעת אינני יכול להשתמש בו יותר. הקיצער: החלטתי לפרמט את הדיסק, להתקין מערכות ידידותיות יותר ולנשום לרווחה. באמצעות partition magic יצרתי מחיצה חדשה והעברתי אליה win ene להתקנה וכמו"כ קבצי התקנת dos. באמצעות קבצי ה dos רציתי לפרמט את C ולשים שם קבצי system של dos. הפירמוט לא צלח וקיבלתי הודעה in…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Black_Citadel,

כשאני מפעיל את המחשב, אז זה עוצר וכותב לי את זה ממש במסך של ההתחלה, ואז כתוב לי F1 כדי להמשיך או DEL ללכת לBIOS, אני לוחץ F1 ואז הוא טוען את הווינדוס ונתקע וצריך לעשות RESTART.... זה קרה לי לפני חודש אז אבא שלי פתח את המשחב וניקה את האבק הוא אומר, זה הסתדר, ואז אחרי שבוע זה קרה שוב פעם, ראיתי שהפינים של הFLOPPY עקומים אז יישרתי אותם וחיברתי את הכבל של החשמל של הFLOPPY חזרה, זה עבד, כעבור כמה ימים זה קרה שוב פעם, אז הוצאתי את הFLOPPY ושמתי במקומו את הישן מהמחשב של אחותי, וזה עבד, עכשיו זה קורה עם הFLOPPY של אחותי שבוע אחרי שזה עבד, והפעם כלום לא עוזר... מה עושים ?!?!?! נ.ב: ניתקתי את הכבל IDE של הFLOPPY גם מהFLOPPY וגם מהלוח אם, הוצאתי גם את הכבל חשמל מהFLOPPY שבא מהספק, ו…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by law89,

היי. האם ניתן לחבר SSD שיש לו חיבור כזה למחשב שיש בו usb 3.2 gen 1? והאם קיים מתאם שמתאים ליציאות שאינן type c (היציאות הרגילות) שהן usb 3.2 gen 1 ו-usb 3.1 gen 1?

9. Started by Shaythan,

שלום, לאחרונה נוכחתי לדעת ש-60GB לכונן עם מערכת הפעלה לא באמת מחזיק הרבה זמן, ולאחר שנתיים החלטתי להחליף לכונן SSD חדש. רציתי לדעת כמה זה אפשרי באופן עצמאי להחליף כונן כך שהמחשב יזהה את הכונן החדש עם המערכת הפעלה + כל הדרייברים המותקנים עליו. בעצם אני רוצה להעתיק את התכולה הנוכחית של הכונן 60GB שלי לחדש בלי שיווצרו בעיות ברישום ובדרייברים של המחשב. בנוסף, האם הכונן הזה - [h=1]Corsair Force LS CSSD-F240GBLS-BK 240GB[/h]טוב? אם לא, אשמח לדעת למה והמלצות לכוננים אחרים (במחירים של עד 550 ש"ח) בתודה, חנן.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ido135,

המחשב קורס אחרי כחמש דקות משחק בCS GO ללא התרעה פשוט נכבה ונדלק מחדש המחשב חדש לגמרי ביום שישי הגיע אלי המפרט [TABLE=class: cms_table_cms_table, width: 100%, align: center] [TR] [TD]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [/TR] [TR] [TD]Asus H97M-PLUS for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD]Fractal Design Define R5 Titanium Window[/TD] [/TR] [TR] [TD]DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB DDR5[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial SSD 256G MX100 MLC SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]LG DVDRW X24 SATA[/TD] [/TR] [/TA…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by smoke_man,

יש ברשותי 2 כוננים פנימיים של WD וכונן SSD של קורסייל שקניתי במכירה הקבוצתית אני מנסה להגדיר אותו והוא לא מזהה אותו אלה רק בניתוק שני הדיסקים הקשיחים התקנתי עליו מערכת הפעלה ואחרי זה חיברתי את הדיסקים הקשיחים וזה לא מזהה אותו מיותר לציין שבזמן ששלושת הכוננים מחוברים המחשב לא עולה אז ניתקתי את הSSD בינתיים ומחכה לעזרה תודה וערב טוב

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by AlcHEMisT,

ההודעה המעצבנת :-\ הזו מופיעה כל פעם שאני מנסה לנגן סרט ב media player או ב divx player וכדומה, התוכנה פשוט נתקעת או נסגרת מעצמה ומציגה את ההודעה שיש בעיה בזיכרון הוירטואלי. חשוב לציין שאני יודע מה זה זיכרון וירטואלי (על הדיסק הקשיח) והעלתי אותו אבל הבעיה לא נפטרה. נתונים: זיכרון ה RAM במחשב הוא 256MB מסוג SDRAM . HDD MASTER 40G HDD SLAVE 10G מערכת הפעלה נוכחית XP PRO בעבר (אם אותה הבעיה) W2K PRO . ברירת המחדל כרגע ב virtual memory הוא: initial size - 384mb maximum size - 640mb חשוב לציין!!! שיש לי מספיק מקום פנוי על הדיסק הקשיח (למעלה מ 90%) וניסיתי לשנות את גובה הזיכרון הוירטואלי פעם הזיכרון הפיזי כפול 1.5 ופעם כפול 2.5 ואין שום תוצאה עדיין נתקע... אולי הבעיה…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אוקיי מאז ומתמיד אני גולש במהירות של 44-45KBPS , היום פתחתי אינטרנט ולהפתעתי הוא עושה רעשים קצת מוזרים בסוף הסינכרון (מין טווווו ארוך נוסף גבוה) ואז מביא לי את ההודעה המעצבנת: "connected in 28.8KBPS" או לחילופין "connected in 31.1KBPS" ישר התקנתי את המודם מחדש - אין שינוי. התקשרתי לתמיכה והחוצפנים אומרים לי לחכות עד 6 שעות שיחזרו אלי. בינתיים המצב לא משתנה - המהירות נשארת זבל - והחוצפן הזה באינטרנט זהב אומר לי שהכי הרבה שיוכלו להבטיח לי זה לחזור להורדה של 3,500BPS שזה לדבריו הסטנדרד, כשעד עכשיו הייתי מוריד באיזור ה-5000. כמובן שאני לא מוכן לחארטה הזה. האם זה בוודאות הם -(אינטרנט זהב) אשמים או שאולי שמא יש סיכוי קטן שהמודם שלי נדפק... (אני רוצה לעבור ספק בראש שקט) תודה לכל…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם אודה לכם אם תוכלו לעזור לי... המחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל HDMI לפני זה היה לי כרטיס GTX 580 ולא היתה שום בעיה והסאונד עבד כמו שצריך ... לפני כמה זמן החלפתי ל HD 7970 ואין לי סאונד במחשב ... לא משנה מה אני מנסה שום דבר לא מצליח... יש לי ווינדוס 7 דרך אגב... מי שיוכל לעזור לי אני מאוד אשמח!!!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Gimel,

לפני חודש התקשר אלי חבר ואמר שהמחשב שלו לא נדלק (מאווררים מסתובבים אבל אין POST). היה לו ASUS P4P800... היום גם המחשב שלי הפסיק לעבוד! האם אורך חיי הלוח הזה הוא 4 שנים בדיוק? איזה לוח כדאי לקנות במקומו?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם, שבוע טוב. קניתי לפני חודש מחשב חדש חדש מ - IVORY מחשב כזה לגיימרים למשחקים. וקניתי לו משקם אלקטריק מסך של סמסונג יחסית יקר מסך חצי גורן . בכל אופן באופן קבוע יש לי מסך שחור הולך וחוזר בתדהירות גבוהה לפעמים זה יכול להיות פעם ביום לפעמיים יכול להיות שלא יהיה לי יום שלם אבל עכשיו נגיד היה לי מסך שחור אולי 100 פעם בדקה. כל המחשב שלי חדש הכלבים הכל, אני לא חושב שזה כבל HDMI שלא בסדר. אני גם לא שיא המבין בדברים האלה יש סיבה לכך למסך השחור ? משהו שאפשר לעשות עם זה ? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Peter Rabbit,

למחשב שלרוב עושה עבודה משרדית + מעט גיימינג עם כרטיס gtx 1070 בעל 3 מאווררים? קירור אויר כלומר - אני בונה על 2 מאווררים שיגיעו עם מארז מיקרו. או שמומלץ קירור נוזלי? המחשב עם מעבד i5 דור שלישי, בחדר שלרוב ממוזג.

18. Started by aLekz,

אני כבר מיואש, לא יודע מה לעשות... ווינדוס XP לא עולה, מראה את השגיאה 0x000000ED. הכונן קשיח פחות מחצי שנה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by tomer_et,

עברתי דירה. לא עבדתי עם המחשב איזה חודשיים. הרכבתי אותו היום. הכל עובד, חוץ מ.... כונן ה-DVD... פשוט כשאני לוחץ על הכפתור נשמע שהמגש "מנסה" להפתח - אבל לא מצליח... כאילו משהו לא מאפשר לו להפתח (לא יודע אם זה משנה, אבל יש דיסק בפנים). ניסיתי להכניס מסמר לתוך החור הקטן שיש בחזית - הרגשתי שאני לוחץ על משהו - אבל המגש לא נפתח... מה אפשר לעשות ? האם במידה ואני אפרק את הכונן זה יכול לעזור ? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. קניתי צורב LG חיבור SATA יש לי במחשב 2 חיבורי SATA לחיבור אחד כבר מחובר לו הדיסק קשיח והשני ריק חיברתי את הצורב והמחשב לא מזהה אותו מישהו יכול לעזור בקשה? תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by urizi,

יש לי riva tnt (שיוחלף בקרוב) וכשאני מפעיל את המשחק jedi knight 2 או castle wolfenstein יש בעיה בopen gl מישהו יודע איך לתקן אותה אם אפשר?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by glowrix11,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לפני כשבוע עם כרטיס מסך - GAINWARD GeForce GTX 970 Phantom 4GB. בנוסף קניתי כבל DVI מהחנות שקניתי בה את המחשב. הכל עבד נהדר כמה ימים ואז התחילה בעיה מוזרה - כל זמן מסוים (לא קבוע) המסך ניהיה שחור לכמה שניות וחוזר לעצמו ישר, לפעמים זה היה קורה כל כמה דקות ולפעמים כל כמה שעות. חשוב להדגיש כי הבעיה לא הייתה רק בהרצה של משחקים כבדים אלא גם בגלישה רגועה באינטרנט. בכדי לבודד את מקור הבעיה חיברתי את המסך עם כבל VGA (בכרטיס אין יציאת VGA רק DVI אבל מגיע איתו מתאם וחיברתי דרך המתאם) והבעיה אכן הפסיקה והתגלתה בעיה חדשה - כשהוא מחובר עם הVGA בעת הרצת משחקים כבדים המסך מרצד (מעין פסים כאלו שזזים למטה). אציין גם כי התקנתי את כל הדריברים הכי חדשים וכו.…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by KoBaYaShY,

שלום לכולם חיברתי SSD למחשב והוא לא זיהה אותו קראתי שצריך לשנות בביוס ל AHCI שיניתי והמחשב קורס בBOOT של WIN7 המפרט שלי בפרופיל. דחוף רוצה לשחק COD:BO

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי, יש לי כנראה בעיית חומרה אשמח אם יש פה מישהו שמכיר את התוכנה לבדיקת זכרונות MEMTEST ויוכל לעזור לי. לאחר כמה מסכים שקיבלתי עם ווינדוס 7 והפעלה מחדש אקראית של המחשב (כן כן מחשב חדש מאייבורי), עשיתי כמה בדיקות של המינידאמפ וגם ב EVENTVIEWR ודובר על בעיות ב KERNEL. מבדיקה שעשיתי באינטרנט דיברו שזה יכול להיות בעיית זיכרון. שמתי את MEMTEST86 על דיסק והרצתי במשך 6 וחצי שעות על המחשב ואכן קיבלתי שגיאות: אם אתם לא רואים את התמונה כנסו לכאן: יש לי שלושה סלוטים של זכרונות - סה"כ 3GB של RAM של גייל. לוח אם של MSI 58X - PRO-E. עכשיו מה אני צריך לעשות אחרי ההרצה הזאת? להוציא שתי זכרונות וכל פעם להריץ MEMTEST על זכרון בנפרד כדי לבדוק איזה זכרון הוא התקול? אני צריך להר…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.