עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לחברי הפורום בלפטופ של דל, האפשרות להעיר את המחשב מהמקלדת האלחוטית, לא זמינה. יש לציין שעידכנתי את הביוס ואת כל הדרייבים. בנוסף הפעלתי את האפשרות מהביוס, רק ממנהל ההתקנים האפשרות אפורה ולא זמינה. חיפשתי בהמון פורומים ולא מצאתי פתרון. אודה לכם על העזרה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. החיבור הקדמי לאוזניות נדפק..נשבר בתוכו חלק מחיבור האוזניות. ניטרלתי, ניתקתי מהלוח אם. קניתי מתאם USB עם כניסת מיקרופון ואוזניות /רמקולים. בווינדוס 10 אפשר להגדיר שזה יהיה דיפולט פלייבק, או רמקולים רגילים המחוברים בפאנל אחורי (פלאג ירוק רגיל) איך עושים שהכל יעבוד יחד תודה מראש

3. שלום לכולם יש לי בעיה בזיכרונות של המחשב לפני חודשים בערך קניתי עוד זוג זיכרונות למחשב שכל אחד מהם 4 גיגה (סה"כ 8 גיגה), היה לי במחשב 4 גיגה (2 סטיקים של 2 גיגה) הבעיה היא כשאני מחבר את הזיכרונות הישנים לבד או החדשים לבד או אחד חדש ואחד ישן בהצלבה הם עובדים לי והכל בסדר, אבל שאני רוצה לחבר את כולם יחד (סה"כ 12 גיגה) אז המחשב מצפצף ולא עולה (המחשב מצפצף פעם 1 הרוך ו 3 קצרים). מבדיקה שערכתי יש לי BIOS של AWARD והצפצופים אומרים שהכרטיס ה RAM אינו נימצא למרות שהוא כן וששמתי אותם כמו שצריך. את הביוס עדכנתי לגירסה האחרונה שיצא לו. הלוח אם שלי הוא gigabyte GA-MA770T-UD3P והמעבד AMD phenom II x4 925 הזיכרונות הם מדגם DDR3 1333 דגם הזיכרונות החדשים הם: F3-10666CL9-4GBNT ודגם הזיכר…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by catsmonster,

היי, יש לי מפלצת ביצועים חדשה, GTX 1080TI MSI Gaming X מעבד i7 7700k ולוח אם Asus Prime z270-a. חיברתי אל הכרטיס מסך שלושה מסכים ואני מנסה לשחק בעזרת שימוש ב- PhysX surround דרך הדרייברים של Nvidia. רוב הזמן אין לי בעיות ואני משחק ככה, אבל בחלק מהמשחקים שאני מנסה - לדוגמה Battlefield 1, Dishonored 2 ו- Just Cause 3 אני נתקל מדי פעם בתופעה שבה המסך האמצעי פתאום מתחיל לרצד כמו טלוויזיה משנות ה-90 עם שלג וצבעים. כאשר אני משנה את ההגדרות של המשחק, הבעיה מיד נפתרת, אך לפעמים אחרי יציאה ממשחק הווינדוס עצמו נראה ככה. (יש לציין ששני המסכים האחרים המחוברים נראים נורמלי לחלוטין בזמן שהאמצעי מרצד). כאשר אני בווינדוס, לאחר ביטול של PhysX surround והגדרה של המסכים כרגיל מההג…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. זה מחשב נייד של דוד שלי שרוצה רק אינטרנט. בטעות מחקתי את המחיצה ואז קיבלתי את המסך שמצורף עכשיו אני לא יכול להתקין כלום אני אשמח לקבל עזרה מה לעשות תודה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. בס"ד קודם כל שלום, הנושא הזה הולך להיות ארוך כי אני יפרט הכל על הבעיה על מנת לקבל את העזרה הכי טובה שאפשר ממכם. הכל התחיל שהתחילו להיות לי מסכים כחולים, פתחתי נושא פה בפורום והמליצו לי על התוכנה BlueScreenView . הפעלתי אותה והתוכנה הראת לי סיבה אחת למסך כחול ואיזה קבצים גורמים לקריסה הזאת ולמסך הכחול. לאחר הסתכלות על הקבצים הבנתי שהבעיה ב - Net Framwork (אני לא יודע איך זה קשור כי יש לי את Net Framwork הרבה מאוד זמן) הסרתי לחלוטין את Net Framwork ואת כל גירסותיה שהיו לי במחשב. לאחר המחיקה, תדירות המסכים הכחולים פחתה אבל עדיין היו. בתוכנה BlueScreenView לא הופיעו יותר סיבות לקריסה. חבר המליץ לי לנקות אבק מהראם והמחשב ביכלל, ניקיתי ובאמת מאז למשך 3-4 ימים לא היו לי מסכים כח…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by mmyy212,

שלום, ביומיים-שלושה האחרונים, בזמן משחקים (די ישנים שלא מאמצים את המחשב), התמונה נעצרת למספר שניות. לפעמים כשאני ממזער כתוב - "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור". החלטתי לעשות ניסוי, ושיחקתי בזמן שהתוכנה GPU-Z פועלת, ולאחר שזה קרה ראיתי את הדבר הבא - *מציין שכרטיס המסך שלי הוא GEFORCE 780, ושהיום התקנתי עדכון לדרייבר. תודה מראש לעוזרים

8. Started by satlan1,

היום בבוקר אני מפעיל את המחשב, והווינדוס החליט לא לעלות. זה נותן לי בהתחלה אפשרות לבחור איך להפעיל את הווינדוס. במצב בטוח עם רשת בלי רשת, כרגיל וכל אלה... אני בוחר נניח במצב רגיל, העמוד טעינה של הווינדוס עולה ל3 שניות והמחשב עושה ריסט לעצמו ושוב חוזר לעמוד עם האפשרויות הפעלה של הווינדוס. אחרי שהמחשב עושה ריסט, מופיעה הודעה: VERIFYING DMI pool data , והמחשב מרעיש איזה 2 שניות . בדקתי את החיבורים מבפנים והכל נראה לי בסדר. יש לי ווינדוס XP, לוח אם K8N4F 939 PCX , הארדיסק WD 160GB 7200 SATA2. מה אפשר לעשות?? *ראיתי בפורום מישהו רשם להוציא את הסוללה מהלוח אם לאיזה דקה ולהחזיר..ניסיתי זה לא עזר. תודה!!!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Gimel,

לפני חודש התקשר אלי חבר ואמר שהמחשב שלו לא נדלק (מאווררים מסתובבים אבל אין POST). היה לו ASUS P4P800... היום גם המחשב שלי הפסיק לעבוד! האם אורך חיי הלוח הזה הוא 4 שנים בדיוק? איזה לוח כדאי לקנות במקומו?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. קיבלתי מיני עכבר אופטי ביחד עם המחשב נייד חיברתי את העכבר דרך ה USB למחשב נייד, המחשב זיהה את החיבור ורצה להתקן דרייברים אבל הוא לא מצליח, כאילו אין דרייבר מעודכן על המחשב, רשום גם על הקופסא של העכבר שאין צורך בדרייבר, וזה רק לחבר ולעבוד... אז מה בעצם הבעיה? איך אפשר לסדר את זה, העכבר הוא של silver line השם המלא זה: mini optical wheel mouse om-290 מותקנת מערכת XP pro על המחשב. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Haflo,

מחשב P3 866Mhz בתצורה רגילה (אפילו פשוטה!) לאחר מספר שבועות של עבודה מתחיל להיתקע (WinXP) ולאחר מכן הספק כח פשוט נשרף ולא עובד...! החלפנו ספק בפעם השלישית כבר!!! והתופעה חוזרת על עצמה?! יש למישהו רעיון?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. נראה לי בחיים לא כתבו לכם דבר כזה תקשיבו נשפך לי קולה על המקלדת של המחשב נייד ועכשיו 7 מקשים נדבקים לי כל פעם שלוחצים עליהם.. אני חייב רעיון איך לסדר את זה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by shimi33,

היי , להלן מפרט המחשב שברשותי וברצוני לדעת עם החומרה חלשה עבור משחקים כמו TOMB RIDER החדש ו Metro Last Light משום מה נראה שהמחשב מקרטע כשאני משחק, האם זה עניין של הגדרה או שמא המפרט חלש ??? עצות ??? תודה רבה מראש , מעבד :intel core 2 duo E8400 windows 7 64bit CPU Speed: 2995.6 MHz Sound card: Speakers (High Definition Audio Display Adapters: NVIDIA GeForce 8500 GT | NVIDIA GeForce 8500 GT | RDPDD Chained DD | RDP Encoder Mirror Driver | RDP Reflector Display Driver | Screen Resolution: 1600 X 900 Network: Network Present Network Adapters: TP-LINK Wireless USB Adapter | Realtek PCIe GBE Family Controller | CD / DVD Drives: G: PIONEER DVD-RW DVR-215D | H: DTSOFT BDROM…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by RMX,

שלום, יש לי צורב דיוידי מבית LG. עכשיו לפני כמה שבועות הצורב התחיל כל פעם לאחר תחילת הצריבה להקפיץ הודעה של failed. עד עכשיו ניסיתי 2 סוגים של דיסקים שעבדו לפני זה בצריבה והכל היה בסדר. אז לפני שאני מתלבט אם לקחת לתיקון מה יכול להיות הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by MaorK,

אהלן,משום מקום אתמול התחילה לי בעיה במחשב שהמחשב לא מסוגל לטעון את הרזולוציה המקסימלית של המסך (1920x1200).המסך הוא Samsung T260HD.הכרטיס מסך HD 6870.ניסיתי לעדכן דרייברים ללא הצלחה, גם ב-Safe Mode.חשבתי שמדובר בבעית זכרונות אז הרצתי MEMTEST והכל היה בסדר.כשאני מפעיל Safe Mode המחשב עולה (לא ברזולוציה הטבעית כמובן). כשאני מפעיל את המחשב בצורה רגילה הוא מגיע למסך כניסה, אני שם את הסיסמה והוא פשוט מרסט את עצמו, צירפתי תמונה).כרגע מה שקורה זה שנעלם לי הדרייבר של המסך וגם של הכרטיס מסך.המסך עובד נהדר במצב טלויזיה (HDMI) אז ככה שלא נראה לי שהוא הבעיה.זו התופעה:http://up415.siz.co.il/up2/ymzymtznvwyh.jpegמה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אורח אברהם
    Started by אורח אברהם,

שלום לכולם המחשב נייד שלי התקלקל כתוצאה מקצר חשמלי המטען התחמם ופשו קיצר ומאז המחשב לא נדלק א) האם ניתן לתקן ב) איך אפשר להעביר את החומר שנמצא על הדיסק קשיח למחשב אחר 9

17. לאחרונה החלפתי כרטיס מסך ל- ATI RADEON HD4650 בפורמט AGP. בהוראות ההפעלה של הכרטיס נאמר שהוא תומך בהעברת וידאו וגם שמע במוצא DVI שמועבר דרך HDMI. יש הערה שעל-מנת לתמוך ב HDMI מלא יש צורך לרכוש מתאם אורגינאלי של ATI DVI-HDMI. במקום זאת חיברתי כבל DVI-HDMI והתקנתי גם את הדרייבר ATI HD AUDIO DRIVER (משהו כזה). עכשיו לבעיה: כמובן שאני לא מקבל שמע בטלוויזיה. כמו-כן אני לא רואה את הדרייבר שהתקנתי במנהל התקנים. חשוב לציין גם שאני משתמש בכרטיס קול sound blaster. מה שאומר שרכיבי השמע realtek לא פעילים על לוח האם. על-אף שהתקנתי את הדרייברים של realtek ac 97 אני לא רואה אותם במנהל ההתקנים. יתרה מזאת אני רואה שהוא לא מצא (בצהוב) התקן מולטימדיה. איך מכל הבלגן שתיארתי אני יכול, אם בכלל…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני לא יכול לראות אף סרט ביוטיוב ככה פתאום ! פעם זה עבד נהדר ופתאום מלפני כמה ימים אני לא יכול לראות שום סרט וזה ההודעת שגיאה שאני מקבל: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player. התקנתי את המקרומדיה הכי חדש וגם ג'ווה סקריפט הכי חדש וגם ניסיתי בתמיכה של האינטרנט שאפילו שהם לא תומכים בזה הוא ניסה לעזור לי וכלום לא עוזר!!! מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Integer,

זה המחשב שלי: --------[ EVEREST Professional © 2003, 2004 Lavalys, Inc. ]----------------------------------------------------------- Version EVEREST v1.20.148/he Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Report Wizard Computer B7C6BD2DDEED4ED Generator אסף אלקוסר Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Date 2004-12-04 Time …

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Four,

היי, לא מזמן התחילה בעיה במחשב שלי. אני מדליק אותו, והאורות על המחשב נדלקים, אבל המסך שחור ולא מציג כלום. בדקתי את המסך וגם את הכבל שמחבר בין המסך למחשב ושניהם תקינים. אני יודע שהבעיה היא במחשב כי הוא לא עובד גם עם מסכים אחרים. ניסיתי לחבר את המסך גם ללוח אם, וגם לכרטיס מסך, בשני המקרים אין תצוגה. אני מניח שהבעיה היא אולי באיזשהו רכיב חומרה, אבל לא יודע איזה, אשמח לעזרה בנושא

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אהלן אנשים, נתקלתי אתמול בבעיה מוזרה, היה לי יחסית הרבה מקום בשני הכוננים הראשיים שלי, C ו D, ואתמול בערך תוך חצי שעה שהתמלאו שניהם כמעט עד הסוף (משהו כמו 100G בחצי שעה), אז סימנתי את כל התיקיות כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה ובכונן D רשום שיש עדיין הרבה מקום פנוי לפי סימון כל התיקיות > קליק ימני > מאפיינים, אבל במחשב שלי רשום שהכל תפוס, צירפתי תמונה כדי להסביר. יש למישהו מושג מאיפה זה יכול להגיע? הסימון של התיקיות כולל גם תיקיות נסתרות, וגם עוד משהו מוזר זה שמאתמול פוטושופ דורש אישור מנהל מערכת בשביל לפעול, מוזר לי שזה קשור אבל שניהם התחילו אתמול בערך באותה השעה. גם בדקתי בתיקיית temp והקובץ הכי גדול שם שוקל 115 מגה והקבצים האחרים יחסית קטנים. גם הרצתי את McAfee Stin…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Spring_K,

אחרי מספר נסיונות כושלים החלטתי לפנות לעזרתכם בקשר לבעיה לא מובנת לי... לפני כשבועיים חיבור הUSB במחשב הפסיק לפעול, הוא מוציא מתח אבל לא מזהה שום דבר שאני מחבר, יש לי חיבור מובנה על הלוח וגם כרטיס הרחבה שתיהם לא עובדים, יש לי שתי מערכות הפעלה שונות ובשניהם זה לא עובד כך שהבעיה היא לא בדרייברים, אני חושב... אני חייב לציין שהחלפתי ספק באותה תקופה כך שאולי זה קשור למרות שחיברתי את הכל. תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש לי בעיה בלפטופ, בגלל שהוא חלש אני רוצה להוריד לו את הרזולוציה אבל כשאני מוריד את הרזולוציה במקום שהדברים במסך יגדלו המסך נהיה קטן ולא תופס את כל השטח של המסך, כאילו החלק שרואים בו נהיה קטן והחלק שמקיף אותו שחור נגיד מסך של 15" הופך למסך של 10" :-[. תודה רבה לעוזרים.

24. שלום רב, החלפתי עכבר במחשב כי הישן לא עבד כנדרש, ומאז המחשב מסרב לזהות אותו. ניסיתי להתקין ידנית דרך "אשף הוספת חומרה חדשה", הוא מדיע לי שהחומרה הותקנה בהצלחה ויש להפעיל מחדש את המחשב, ולבסוף הוא עדיין לא מזוהה. סוג העכבר הוא לוגי'טק (גולה) מחובר בחיבור PS2. סוג המחשב הוא פנטיום MMX מהירות מעבד 233MHz עם 128MB זיכרון שמריץ Windows 98. ניסיתי להחליף לעכבר אחר של מיקרוסופט שבוודאות עובד ואותו סיפור. תודה מראש, גיא.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by sbsky,

שלום רב, ביום חמישי האחרון קיבלתי מחשב חדש, התקנתי ווינודס 7 64 ביט, התקנתי את כל העדכונים , כמו כן התקנתי את כל התוכנות של הלוח אם ועדכנתי אותו דרך אחת התוכנות המצורפות. יום לאחר ההתקנה של הכל (בבוקר) בהתחלה היו לי בעיות שמחשב עלה אך יציאות הUSB לא עבדו כלל! לא המקלדת ולא העכבר השארתי את המחשב "תקוע" כמה שעות וכשחזרתי המחשב עלה עם תקלת בלו סקרין שלא הופיעה יותר,מאז לא היו בעיות עם הUSB. היום שוב אחריי כמה שעות שלא הייתי מול המחשב הופיע לי תקלת BLUE SCREEN, המחשב בציע ריסט לבד וקיבלתי הודעה כפי שמופיע בתמונות המצורפות. [ATTACH=CONFIG]6060[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6061[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6062[/ATTACH] מה אומרת התקלת? למה זה קורה? * מפרט המחשב מעבד i7 4770 לוח אם GA-Z…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים