תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, בימים אלה סיימתי להרכיב מחשב שולחני חדש שהורכב מהרכיבים שלהלן (לאחר התייעצות כאן בפורומים): מעבד - AMD reizen 3700x לוח אם - gigabyte B450 AORUS elite (ביוס מעודכן לגרסה F41) כונן - Adata XPG spectrix S40G 256GB NVMe M.2 כרטיס מסך - evga geforce 1660ti ספק של seasonic (650W מודולרי, אקטיבי) הועבר מהמחשב הישן. שלושה כוננים מכאניים הועברו מהמחשב הישן שני כוננים אופטיים הועברו מהמחשב הישן התקנתי בהצלחה את מערכת ההפעלה (windows 10 pro) ואת כל מנהלי ההתקנים הרלוונטיים. הסיפור הוא כזה - המערכת מזהה את שני הכונים האופטיים אבל רק אחד משלושת הכוננים המכאניים. בדקתי את חיבורי החשמל …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש למשהו נסיון עם ID COOLING FROSTFLOW יש לו בקורות מצויינות יש באיבי https://www.ebay.com/itm/ID-COOLING-240L-AIO-Water-Cooler-Unique-Comet-tail-LED-Lighting-240mm-Radiator/401243304845?epid=2255308921&hash=item5d6bf6f38d:g:bikAAOSwSlBY0HsR במחיר ממש טוב מוכר סיני
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה: רכשתי מחשב חדש עם דיסק קשיח מתוצרת WD. כשהגעתי הביתה גיליתי שהדיסק מחולק ל-3 חלקים ודרייב D שלו מלא במשחקים, תמונות וקבצי מוסיקה (נפלאים דרך אגב). השאלה שלי היא האם יש סיכוי שזהו דיסק לא חדש ומכרו לי דיסק משומש? תודה, הדר
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יכול יותר לסבול את הXP המגעיל הזה, בתקופה האחרונה התחילו להופיעה יותר מידי מסכים כחולים וקריסה טוטלית של המערכת, זה מזכיר לי את הימים של WIN 98 שלא עבר יום ולא היה מסך כחול. . ולאחרונה המערכת קורסת לעיתים תקופות, מופיעה מסך כחול והמחשב עושה ריסט.וכול הזמן נסגר לי האקספולורר יש לי WIN XP PRO SP1, עם כול העדכונים האחרונים, עם אנטי וירוס הכי מעודכן, כול הדריברים המעודכנים האפשריים של הלוח.. אין בעיה של חימום יתר של מעבד ,להפך היום שיפרתי את הקירור והוספתי מאורר ושיניתי את הסדר של המאוררים, וכתוצעה מכך ירד הטמפרטורה ב8 מעלות ובגשר הדרומי ב10 מעלות. הייתה לי בעיה שנעלמה לי מחיצה של 6 גיגה מההרד דיסק, סידרתי את זה היום עם ה Powerquest Partition Magic 8.0. יש גם תופעה מעצ…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במסך שמוציאה אותימדעתי. אני מדליק את המחשב וכעבור שניה מדליק את המסך ( LG Flatron L1750SQ), המסך נדלק, במרובע מלבני כותב הודעה כזו: Stromsparmodus ואז המסך חוזר להיות שחור ולא מופיעה תמונה ולא כלום. ( האור הירוק בפינה, שאמור להראות שהמסך דולק, הופך לכתוןם. ) כרטיס מסך - ATI Radeon HD 5600 מישהו יכול לעזור לי? מה זאת המילה הזאת שהמחשב מציג? ( Stromsparmodus ) תודה ויום טוב, רונן.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מדגם creative sb live!value הוא עובד מצוין בXP ועבד עד עכשיו 98 אלא שהוא החליט היום לצאת לחופשה (זה רק ניראה לו) :AR15: ניסיתי להתקין את הדריוורים מחדש :-\ לא עזר וגם הסרה של ההתקנים והפעלה מחדש של 98 :AR15: כדי שיזהה אותו מחדש לא עזר ב device manager הוא מראה כי הכל בסדר אין התנגשיות וההתקן עובד ופעיל אבל לא שומעים כלום מה עוד אני יכול לנסות
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סובל בחיבור האינטרנט שלי מפינג גבוה והבנתי שכדאי לנסות לפתוח פורטים. אין לי מושג איך לעשות את זה וראיתי מדריך כאן: https://portforward.com/hot/hotbox/ הבעיה שזה להוטבוקס ולא לפייברבוקס, האם זה יתאים או שיש מדריך מותאם גם לפייברבוקס?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במברג בעל ראש מגנטי כדי להתקין את הלוח אם למארז, וגם את גוף הקירור לסוקט. האם יש עם כך בעיה? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי אתמול אוזניות (לא הכי פשוטות של הבזול אבל גם לא ב100 דולר) חיברתי אותם לJACK הקידמי חיברתי את הורוד... חיברתי את הירוק.... ופתאום פוףףף המחשב נכבה ניתקתי אותם מיד וניסיתי להדליק שוב את המחשב אין תגובה אני לוחץ על הכפתור ואין כלום ניסיתי לנתק מהחשמל ולחבר שוב... לא עזר אז פתחתי את המחשב והתחלתי לנתק דברים בסוף נשארתי רק עם הלוח, המעבד, הקירור מים והספק אפילו את הזכרונות הוצאתי שאני מדליק את הכפתור של הספק יש בלוח מין LED כחול מעל הזכרונות זתומורת שכן מגיע לו כוח אבל זהו חוץ מזה לא קורה כלום הדגם של הלוח זה EVGA NFORCE 780I SLI חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כמעט כלום אז הלכתי לאתר של EVGA ובפורום שלהם מצאתי אחד שקרה לו כמעט אותו דבר. גם הוא עם אוזניות הוא…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי בוקר טוב לפני יומיים קניתי כרטיס מסך וספק כוח חדש וטובחיברתי בערב את הספק החדש והכרטיס אבל מסתבר שלא בדקתי לפני ואין לכרטיס חיבור האנלוגי הכחול למסך ויש לו רק HDMI וDVI הלבןאז חיברתי תמחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI ועובד ..המחשב עלה והתקנתי דרייבר והכל עבד אתמול שקניתי כבל HDMI TO DVI וחיברתי תמסך לכרטיס מסך ,המסך היה שחור פשוטיכול להיות שהכבל דפוק וצריך לקנות DVI TO DVI?יכול להיות שהכרטיס יצא קצת מהחריץ שלו? כי הוא רוקד קצת ברגע שאני מכניס תחיבור
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, כמו שכתוב בכותרת, המחשב פשוט "קופא"- כאילו עשו print screen למסך, פשוט שום דבר לא עובד (קורה איך שהווינדוס עולה). יש לציין שהיו לי תקיעות כאלה גם במהלך ההתקנה עצמה, שנפתרו על ידי כך שניתקתי את המקלדת והעכבר. מפרט: i5 3470 gigabyte b75m-d3h (8gb ram (4X2 seasonice eco 500w תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם עם המקרה הבא: מדובר במחשב נייח כבן 3-4 שנים, אשר לא היה בשימוש בשנה אחרונה, אך למיטב הבנתי, לפני כן עבד ללא תקלות. הבעיה - המחשב מבצע Restart בערך כל 2 שניות (המחשב כאילו נכבה ונדלק מחדש כל 2 שניות בערך, כך שהמאווררים מפסיקים לפעול ואז נדלקים מחדש). - כל עוד כונן ה-DVD וכונן ה-SDD היו מחוברים, אז נשמע מהם מעין רעש מוזר ברגע האתחול (ברגע בו נכבו המאווררים). אך מה שמוזר הוא, שגם כאשר ניתקתי אותם, גם מהחשמל וגם מכבלי ה-data, הרעש פסק, אך התופעה ממשיכה. - ניתקתי את הכבלים המובילים לכפתורי כיבוי/הדלקה/אתחול, כדי לשלול קצר בהם. - ניתקתי את החיבור לכניסות הקדמיות במארז (usb ואדיו). …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי בעיה מעצבנת במחשב- הוא פועל כרגיל ופתאום מתחילה שריקה גבוהה כזאת "על קולית" מתוך המחשב למשך הרבה זמן והיא משתנה \מפסיקה ושוב מתחילה שאני עושה דברים במחשב מה זה יכול להיות???!!!! בבקשה תעזרו לי זה משגע לי את השכל!!!!! Qtec
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבקשה לפני כחודש חיברתי לראשונה את הכרטיס החדש שלי -GeForce GTX 1650- עם כבל HDMI והכל היה תקין(עבדו משחקים וכו'), יום אחד כשהמחשב חזר ממצב שינה המסך הראה "אין אות". לאחר כיבוי והדלקה שלא עזרו, החלפתי לכבל DVI to HDMI הצלחתי לראות את הלוגו כניסה של ה-BIOS ואז את הלוגו של ווינדוס אבל לאחר מכן המסך הפך לשחור ללא סמן עכבר. כניסה למצב בטוח של ווינדוס איפשרה לי להיכנס ל-device manager, להשבית את הכרטיס ולהיכנס לווינדוס במצב רגיל בתנאי שהכרטיס מבוטל. כל התקנה מחדש ועדכון נקי של ווינדוס ושל מספר עדכניים לכרטיס מסך לא עזרו. כשניסיתי להתקין את הדרייבירים של Nvidia המסך הופך לשחור באמצע ההתקנה ואני צריך לכבות את המחשב, לעבור למצב …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה בעיות דומות מאוד לבעיות של KOM.. והחלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. יש כמה דרים מוזרים עכשיו... יש לי D,E,F, המערכת הפעלה (WINXP) מותקנת של F, ואין שום דבר בD.. ובE יש את כל הדברים החשובים. פעם שהתחילו הבעיות, (לפני שהתקנתיאת הXP) הF היה C, הE היה D, והF היה E... D->5G, E-> 25G F-> 10G אין לי שמץ מה עשיתי ואיך לי מושג איך להחזיר את זה לאיך שזה היה בלי חס וחלילה לאבד את מה שיש עכשיו בE... הוא קדוש!!!... יש לי גם בקר IDE נוסף חוצמיזה של הלוח, שיש על כרגע דיודי, יהיו עליו עוד דברים. אני רוצה (אם אפשר.... ) הסבר מפורט כמו לילד בכיתה א' שלא יודע מזה מחשב איך להתקין את הווינדוס, מה לפני מה, איך, כמה, למה . ואיך לסדר את ההרדיסק.... I will be back at n…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני שאני הולך לישון אני משאיר את המחשב דולק ומכבה את המסך. קורה לי לפעמים שהמסך פשוט לא מגיב אחרי שאני רוצה להפעיל אותו למחרת. החשמל במסך מגיב אך הוא נשאר חשוך כאילו לא נגעתי. יש למישהו מושג מה הבעיה? זה מחשב חדש.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב רכשתי מחשב חדש כאשר על לוח האם מותקן כרטיס קול של ריאלטק. (דגם Realtek® ALC S1220A 8-Channel High Definition Audio CODEC featuring Crystal Sound 3) חיברתי ביציאה הרגילה (ירוקה) סט רמקולים של אדיפייר (דגם Edifier 2.1 M3600D 200W). גירסת הדרייבר היא 2.82 הבעיה היא שהסאונד נשמע ממש "שטוח" וכל ניסיון למקסם את הבס והטרבל לא ממש מוצלח. יש אפשרות להוסיף הרחבות דרך ההגדרות אבל זה ממש לא עושה את העבודה. כאשר משתמשים ב VLC ניתן לשחק עם האקולייזר ולשפר את זה אולם כאשר שומעים דרך ספוטיפיי (ובדרך כלל זה מה שאני עושה) אין אפשרות לעשות את זה. במחשב הקודם ניתן היה לפתוח את ה Realtek HD Audio Manager ודרך ההגדרות ש…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה: לפני שלוש ימים עשיתי OC כמובן עם בדיקות מאמץ והכל כמו בחתימה שלי אבל עם בדיקות ארטיפקטים ולא היו ארטיפקטים בבדיקה האחרונה. אז שיחתי GTA IV הכל פעל מעולה על מקסימום וזה... אז היום אני מדליק את המחשב ופיתאום הכל ניראה מוזר כזה גם בBIOS במקום אותיות לטיניות אני רואה קצת אותיות והרוב סתם דברים מוזרים כאלה. וגם הכל כל הזמן עם דברים כאלה: (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( ((....... ככה הכל! ואז כשזה טוען את הRAM לפני הWINDOWS וכל זה זה מחרבש משהו מוזר עם סימנים. וכשזה מגיעה לWINDOWS זה לא טוען את הWINDOWS וניתקע בטעינה! עזרה! בבקשה זה דחוף? זה הכ.מ? מה אפשר לעשות חוץ מלקנות חדש?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבוע וחצי התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש, ולאחר מכן את אופיס 2013 בהצלחה, עם קוד האקטיבציה שסופק איתו. לפני מספר ימים שוב נאלצתי להתקין את המערכת מחדש בגלל שקרסה, וכעת - עם אותו קוד האקטיבציה, אני לא מצליח להתקין את אופיס 2013 ומקבל את ההודעה הבאה: מישהו/י יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קצת על המפרט של המחשב בתמונות המצורפות. כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT610 60GB RAM כאשר 3.49GB שמישים Windows 7 Ultimate 32 bit לוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3310#ov ה-2GB RAM הינו כרטיס ישן שעבד עם המחשב זה תקופה ארוכה, קניתי 4GB RAM DDR3 של A-DATA מאייבורי והוספתי למחשב. כאשר אני מנסה להתקין Windows7 או 8 (או אפילו 10) של 64 ביט ההתקנה נתקעת עוד בהתחלה במסך של "Starting Windows" (כאשר אמור להופיע לוגו של Windows). ניסיון להעלות את המחשב עם ה-4GB RAM גורם למחשב לעשות ריסטרט לעצמו מחדש לאחר כמה שניות מרגע שהמחשב עולה(לא עובר מסך שרשום עליו PASSING MEMORY TEST משהו כזה). עידכנתי את גרסת ה-BIOS, עידכנתי דרייברים, קניתי הארד-דיסק, צורב, וכרטיס …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני "סרגלי" זיכרון אחד של 256 PC133 והשני 64 PC133 עכשיו כשהרצתי בדיקה בסנדרה זה רושם שזה פועל 1X100MHz למה לא 133?? עשיתי בBIOS שהFrequency יהיה 133 וזה עדיין לא עבד..
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב P3 866Mhz בתצורה רגילה (אפילו פשוטה!) לאחר מספר שבועות של עבודה מתחיל להיתקע (WinXP) ולאחר מכן הספק כח פשוט נשרף ולא עובד...! החלפנו ספק בפעם השלישית כבר!!! והתופעה חוזרת על עצמה?! יש למישהו רעיון?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי מפלצת ביצועים חדשה, GTX 1080TI MSI Gaming X מעבד i7 7700k ולוח אם Asus Prime z270-a. חיברתי אל הכרטיס מסך שלושה מסכים ואני מנסה לשחק בעזרת שימוש ב- PhysX surround דרך הדרייברים של Nvidia. רוב הזמן אין לי בעיות ואני משחק ככה, אבל בחלק מהמשחקים שאני מנסה - לדוגמה Battlefield 1, Dishonored 2 ו- Just Cause 3 אני נתקל מדי פעם בתופעה שבה המסך האמצעי פתאום מתחיל לרצד כמו טלוויזיה משנות ה-90 עם שלג וצבעים. כאשר אני משנה את ההגדרות של המשחק, הבעיה מיד נפתרת, אך לפעמים אחרי יציאה ממשחק הווינדוס עצמו נראה ככה. (יש לציין ששני המסכים האחרים המחוברים נראים נורמלי לחלוטין בזמן שהאמצעי מרצד). כאשר אני בווינדוס, לאחר ביטול של PhysX surround והגדרה של המסכים כרגיל מההג…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי קניתי את החלקים הבאים וחיברתי: gigabyte z77 ud5h i7 3770 4*4GB Gskill seasonic 620w SI12 antec p193 וכל המאווררים פועלים (המאוורר של הספק מופנה כלפי מעלה לא החוצה - לא יודע אם קשור..) ניסיתי להעביר את הכונן עם הווינדוס והכל מהמחשב הישן - ולא עבד. קראתי בפורום שלא תמיד ניתן לעשות זאת עם ווינדוס אז קניתי כונן קשיח WD caviar blue 1TB התקנתי ווינדוס ומדי זמן לא מוגדר המחשב קופא - אי אפשר להזיז את העכבר או ללחוץ ctrl+alt+del או כלום. ואז אחרי מספר דקות הוא נכבה. הווינדוס מעודכן עד אחרון העדכונים. בדקתי טמפרטורה במספר תוכנות כל אחת אומרת משהו אחר : realTemp http://i45.tinypic.com/1zzlseo.jpg בסביבות 40 מעלות speedFan http://i48.tinypic.com/1o63wm.jpg בסביבות 20 מעלות Bios …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לאחרונה שדרגתי את המחשב וקניתי SSD חדש, התקנתי עליו ווינדוס 8.1 והכל הלך בסדר לאחר מכן חיברתי בחיבור SATA את הSSD הישן והמחשב זיהה אותו עם כל המידע שהיה עליו כולל המערכת הפעלה הישנה וכל שאר המידע שהיה עליו. היות והתכנון היה להשתמש בSSD הישן כדיסק משני לאכסון, החלטתי לפרמט אותו דרך ווינדוס קומפיוטר מנג'מנט->STORAGE... היה נראה שהפירמוט הצליח והדיסק היה ריק, ניסיתי להעביר אליו קבצים אך ללא הצלחה, אז חשבתי: טוב נאתחל את המחשב והכל יסתדר, נכון? לא נכון! לאחר האתחול הווידוס אפילו לא מזהה את ההתקן, לא דרך MY COMPUTER ולא דרך COMPUTER MANAGEMENT , כאילו הדיסק לא קיים למישהו יש עצה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-