תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי את החלקים הבאים וחיברתי: gigabyte z77 ud5h i7 3770 4*4GB Gskill seasonic 620w SI12 antec p193 וכל המאווררים פועלים (המאוורר של הספק מופנה כלפי מעלה לא החוצה - לא יודע אם קשור..) ניסיתי להעביר את הכונן עם הווינדוס והכל מהמחשב הישן - ולא עבד. קראתי בפורום שלא תמיד ניתן לעשות זאת עם ווינדוס אז קניתי כונן קשיח WD caviar blue 1TB התקנתי ווינדוס ומדי זמן לא מוגדר המחשב קופא - אי אפשר להזיז את העכבר או ללחוץ ctrl+alt+del או כלום. ואז אחרי מספר דקות הוא נכבה. הווינדוס מעודכן עד אחרון העדכונים. בדקתי טמפרטורה במספר תוכנות כל אחת אומרת משהו אחר : realTemp http://i45.tinypic.com/1zzlseo.jpg בסביבות 40 מעלות speedFan http://i48.tinypic.com/1o63wm.jpg בסביבות 20 מעלות Bios …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לאחרונה שדרגתי את המחשב וקניתי SSD חדש, התקנתי עליו ווינדוס 8.1 והכל הלך בסדר לאחר מכן חיברתי בחיבור SATA את הSSD הישן והמחשב זיהה אותו עם כל המידע שהיה עליו כולל המערכת הפעלה הישנה וכל שאר המידע שהיה עליו. היות והתכנון היה להשתמש בSSD הישן כדיסק משני לאכסון, החלטתי לפרמט אותו דרך ווינדוס קומפיוטר מנג'מנט->STORAGE... היה נראה שהפירמוט הצליח והדיסק היה ריק, ניסיתי להעביר אליו קבצים אך ללא הצלחה, אז חשבתי: טוב נאתחל את המחשב והכל יסתדר, נכון? לא נכון! לאחר האתחול הווידוס אפילו לא מזהה את ההתקן, לא דרך MY COMPUTER ולא דרך COMPUTER MANAGEMENT , כאילו הדיסק לא קיים למישהו יש עצה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
התוכנה Who Crashed מראה את ההודעה הבאה לאחר מסכים כחולים: [לקרוא אני יודע, לאבין מה הבעיה - לא כל כך] On Thu 5/12/2011 5:11:22 PM GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\051211-26785-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7FD00) Bugcheck code: 0x7F (0x8, 0x80050031, 0x6F8, 0xFFFFF800031B8406) Error: UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This bug check indicates that the Intel CPU generated a trap and the kernel failed to catch this trap. The cra…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מחשב שנקנה לפני שנה - בזמן שאני משחק משחקים כבדים לדוגמא cod warzone הכרטיס מסך שלי מגיע ל 85-90 מעלות. שמתי לב שאני מוציא את הדלת זכוכית של המארז החום יורד ל 75-80. להבנתי אין מספיק אוויר שיוצא מהמארז(יש רק מאוורר אחד אחורי שמוציא את האוויר החם) ו- 3 מאווררים שמכניסים אוויר חדש(מקדימה). בחלק העליון של המארז לא ניתן להוסיף מאווררים(סגור מלמעלה). חשבתי לקנות מארז חדש ומאווררים נוספים שיוציא גם אוויר למעלה- מה אתם חושבים? או פתרון אחר תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שהמחשב שלי דלוק יחסית הרבה זמן (20 שעות נגיד) הוא עושה רעשים מוזרים הרעשים יחסית חלשים אבל עדיין אפשר לשמוע אותם, זה רעש של חריקה רעש בכלל לא חזק, המחשב לא חם או משהו, האיוורור בסדר גמור, איך אני מגלה את מקור הרעש?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם יש לי מחשב חדש של asus, בזמן עבודה המחשב קורס, מציג מסך כחול ועושה ריסטרט השגיאה המוצגת: POWER DRIVER STATE FAILURE. עידכנתי את כל הדרייברים, ראיתי מדריכים וטוטוריאלים ה-troubleshooter מוצא את השגיאה הבאה ולא מצליח לתקן אותה potential windows update database error detected עשיתי את התהליכים האלה Run SFC Scan Run DISM Tool ללא הצלחה. אשמח אם תעזרו לי אני מנסה להימנע מלפרמט את המחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי מחשב חדש nuc intel i3 וכאשר אני מתחיל להתקין עליו ווינדוס חדש דרך דיסק או קי הוא לא מזהה לי את הארד דיסק ssd ,יצאתי מההתקנה ל bios וגיליתי שגם שם לא מופיעה לי הארד דיסק אולי יש לכם פתרון
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי , להלן מפרט המחשב שברשותי וברצוני לדעת עם החומרה חלשה עבור משחקים כמו TOMB RIDER החדש ו Metro Last Light משום מה נראה שהמחשב מקרטע כשאני משחק, האם זה עניין של הגדרה או שמא המפרט חלש ??? עצות ??? תודה רבה מראש , מעבד :intel core 2 duo E8400 windows 7 64bit CPU Speed: 2995.6 MHz Sound card: Speakers (High Definition Audio Display Adapters: NVIDIA GeForce 8500 GT | NVIDIA GeForce 8500 GT | RDPDD Chained DD | RDP Encoder Mirror Driver | RDP Reflector Display Driver | Screen Resolution: 1600 X 900 Network: Network Present Network Adapters: TP-LINK Wireless USB Adapter | Realtek PCIe GBE Family Controller | CD / DVD Drives: G: PIONEER DVD-RW DVR-215D | H: DTSOFT BDROM…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ביצעתי שידרוג ספק. הספק הקודם שהיה ברשותי הוא: crosair 650W A.PFC 80+ TX650M והספק החדש שהורכב הוא: Corsair CP-9020044-NA Platinum AX860 Modular כשאני מפעיל את המחשב, לאחר הפוסט אני מקבל את ההודעה הזו. חיפשתי קצת בגוגל מה הבעיה אבל לא הצלחתי להבין בדיוק. שאר מפרט המחשב הוא: לוח אם: Asus maximus HERO VIII מעבד: Skylake 6700K 4.5GHZ קירור נוזלי - Crosair H-60 זכרונות: G.Skill 32GB 2400MHZ (2x16) כרטיס מסך: EVGA 970GTX 4GB FTW צורב של LG דיסקים קשיחים - 2 SSD, וHDD אחד מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב ניידASUS N55SF, המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני שבוע. המחשב הזה אמור להיות די חזק עם מעבד i7, זיכרון 8 GB, וכרטיס מסך NVIDIA GT 555M 2GB.. התקנתי עליו את המשחק Battlefield 3 והמשחק פועל באיכות מעולה ברזולוציה של FULL HD אבל.. שמתי לב לדבר שאני לא מצליח להבין אותו, כשאני משחק בלי לחבר את המחשב לחשמל כלומר רק על הסוללה אז המשחק קטוע בצורה בלתי נסבלת ואחרי 5 דקות של משחק המשחק פשוט ניתקע ואני צריך ללחוץ על ctrl+alt+delete בשביל לצאת ממנו. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אבל אז חיברתי את המחשב לחשמל ושוב ניכנסתי למשחק ושיחקתי שעתיים רצוף והכל פעל חלק אבל אחרי שעתיים המשחק שוב ניתקע. אחרי זה שוב ניתקתי את המחשב מהחשמל ושוב המשחק קרס.. ואז הבנתי שהבעיה הי…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי כולם יש לי מסך LG 1970HR כאני מדליק אותו הוא מהבהב כל הזמן בתדירות גובה. מחיפוש קצר שעשיתי בפורומים מצאתי שזה בעיה ב backlight כל שהוא שאני לא ממש יודע מה הוא. יש מישהו שיודע מה זה והאם זאת באמת הבעיה? יש המלצות שלפורומים יותר מעמיקים בנושא אלקטרוניקה של מסכים? פרקתי את המסך עד לשלב שאני רואה שני לוחות אלק' האם הבעיה היא בהם או שאני צריך להמשיך לחפור פנימה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שהרכבתי כונן ssd , שכמובן לא מסתובב ולא משמיע רעש, התחלתי פתאום לשמוע סוג של תיקים/רשרוש מעצבן מהמאוורר העליון שבמארז שלי ( שכנראה היו גם קודם לכן עם הכונן המכני). אני קצת פריק של מחשב שקט ככל הניתן. האם יש דרך לשמן, או משהו שיעזור לבטל רעש זה? מדובר במארז antec p182. המאורר הוא 120 מ"מ. את שני המאוררים הנוספים של המארז ( אותו גודל) אני לא כל כך שומע.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לפני מספר ימים ניגשתי אל המחשב כשלהפתעתי כונן שלם של 1tb נעלם כלא היה (במחשב מותקנים 2 ssd ו2 הארד דיסקים) התחלתי לנסות לפתור ללא מוצא, ניגשתי לפרמוט. מאז הפרמוט ושימוש קצר של שעה שעתיים המחשב לא עולה יותר (נכנס ללופ של recovery ונתקע בדרך כלל) וכשאני מנסה לבצע התקנה נקייה של ווינדוס שוב נתקל בסוג של מסך כחול עם העכבר, כאילו הרזולוציה לא מסתדרת. כמובן מנסה להתקין את הווינדוס על ssd m2 למען הסר ספק ניסיתי בנוסף לאפס הגדרות בביוס ללא תועלת אשמח לעזרה, תודה! Intel Core i5 7600K 4.0GHZ Arctic Freezer 13 Gigabyte Z270P-D3 Corsair Vengeance 8GB 2400Mhz DDR4 EVGA Geforc…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי בוקר טוב לפני יומיים קניתי כרטיס מסך וספק כוח חדש וטובחיברתי בערב את הספק החדש והכרטיס אבל מסתבר שלא בדקתי לפני ואין לכרטיס חיבור האנלוגי הכחול למסך ויש לו רק HDMI וDVI הלבןאז חיברתי תמחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI ועובד ..המחשב עלה והתקנתי דרייבר והכל עבד אתמול שקניתי כבל HDMI TO DVI וחיברתי תמסך לכרטיס מסך ,המסך היה שחור פשוטיכול להיות שהכבל דפוק וצריך לקנות DVI TO DVI?יכול להיות שהכרטיס יצא קצת מהחריץ שלו? כי הוא רוקד קצת ברגע שאני מכניס תחיבור
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש ברשותי exel 2013 מישהו יודע איך אני יכול להוסיף לו power pivot אני מוצא רק של 2010 וזה אומר לי שזה לא מתאים תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי חברים מה קורה? יש לי מחשב עם ווינדוס XP, הוא כול הזמן נפתח אחרי שסוגרים אותו. ולפעמים הוא פותח מלא חלונות. לדעתי זה סוג של תולעת או וירוס. השאלה האם מישהו נתקל בפתרון לבעיה? לא אני לא רוצה להעביר את המחשב לווינדוס 7 כי יש תוכנות שאנחנו צריכים שיכולות לעבוד רק ב- XP וגם אני לא מוכן לדפדפן אחר כי הוא לא תומך בחלק מהדברים שאני צריך.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני חודשיים מסך חדש Dell P2314H, מכיוון שהמחשב שהוא מחובר אליו קצת עתיק, וכרטיס המסך שהיה בו הלך נאלצתי לחבר את המסך לכ.מסך שבלוח אם עם כבל VGA שמתי לב שבחציו העליון של המסך יש ריצוד מציק שמבחינים בו הכי טוב כשמסתכלים על טקסט אבל הוא תמיד קיים כשחיברתי את המסך עם כבל HDMI ללפטופ (אין בלפטופ כניסת VGA) הריצוד נעלם מכיוון שאני יודע מה ההצעות הבסיסיות לבדיקה אני אקדים ואומר שהחלפתי את הכבל לכבל חדש, אין לי מסך אחר לבדוק עם המחשב ואין לי מחשב אחר לבדוק איתו ההנחה שלי שהריצוד מגיע מהכרטיס מסך ולא מהמסך עצמו, אבל כדי להיות שקט החלטתי להתייעץ עם המומחים פה באתר אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר שווה לקנות ומה ההבדלים בין 1070 ל 1070ti? האם יש הבדל משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב רכשתי מחשב חדש כאשר על לוח האם מותקן כרטיס קול של ריאלטק. (דגם Realtek® ALC S1220A 8-Channel High Definition Audio CODEC featuring Crystal Sound 3) חיברתי ביציאה הרגילה (ירוקה) סט רמקולים של אדיפייר (דגם Edifier 2.1 M3600D 200W). גירסת הדרייבר היא 2.82 הבעיה היא שהסאונד נשמע ממש "שטוח" וכל ניסיון למקסם את הבס והטרבל לא ממש מוצלח. יש אפשרות להוסיף הרחבות דרך ההגדרות אבל זה ממש לא עושה את העבודה. כאשר משתמשים ב VLC ניתן לשחק עם האקולייזר ולשפר את זה אולם כאשר שומעים דרך ספוטיפיי (ובדרך כלל זה מה שאני עושה) אין אפשרות לעשות את זה. במחשב הקודם ניתן היה לפתוח את ה Realtek HD Audio Manager ודרך ההגדרות ש…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היום בבוקר אני מפעיל את המחשב, והווינדוס החליט לא לעלות. זה נותן לי בהתחלה אפשרות לבחור איך להפעיל את הווינדוס. במצב בטוח עם רשת בלי רשת, כרגיל וכל אלה... אני בוחר נניח במצב רגיל, העמוד טעינה של הווינדוס עולה ל3 שניות והמחשב עושה ריסט לעצמו ושוב חוזר לעמוד עם האפשרויות הפעלה של הווינדוס. אחרי שהמחשב עושה ריסט, מופיעה הודעה: VERIFYING DMI pool data , והמחשב מרעיש איזה 2 שניות . בדקתי את החיבורים מבפנים והכל נראה לי בסדר. יש לי ווינדוס XP, לוח אם K8N4F 939 PCX , הארדיסק WD 160GB 7200 SATA2. מה אפשר לעשות?? *ראיתי בפורום מישהו רשם להוציא את הסוללה מהלוח אם לאיזה דקה ולהחזיר..ניסיתי זה לא עזר. תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נוכחתי לדעת כי במחשבי קיימת בעיה משונה. הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, אז המחשב היה קורס ונכבה באמצע פעולות שגרתיות ולא מעומס יתר. מאז, המצב הלך והחמיר שכן המחשב נדלק לכמה רגעים ונכבה מיד אחרי כן. ניסיתי מספר פתרונות, שלא הועילו: ניקוי המחשב בעזרת שואב אבק (ששימש כמפוח) מבפנים באופן יסודי. השתמשתי בתוכנה Memtest כדי לבדוק את הזיכרונות שלי. מעבר לכך שהתוכנה השיבה שהזיכרונות פועלים כמו שצריך, ניסיתי להוציא סטיק אחד ולהשתמש רק בסטיק השני, או לסירוגין, להוציא את השני ולהשתמש רק בראשון. כמובן שבשני המקרים המחשב קרס. שימוש בספק כוח שונה. החלפת משחה תרמית למעבד. יש למישהו עצות נוספות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב P3 866Mhz בתצורה רגילה (אפילו פשוטה!) לאחר מספר שבועות של עבודה מתחיל להיתקע (WinXP) ולאחר מכן הספק כח פשוט נשרף ולא עובד...! החלפנו ספק בפעם השלישית כבר!!! והתופעה חוזרת על עצמה?! יש למישהו רעיון?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לא מזמן התחילה בעיה במחשב שלי. אני מדליק אותו, והאורות על המחשב נדלקים, אבל המסך שחור ולא מציג כלום. בדקתי את המסך וגם את הכבל שמחבר בין המסך למחשב ושניהם תקינים. אני יודע שהבעיה היא במחשב כי הוא לא עובד גם עם מסכים אחרים. ניסיתי לחבר את המסך גם ללוח אם, וגם לכרטיס מסך, בשני המקרים אין תצוגה. אני מניח שהבעיה היא אולי באיזשהו רכיב חומרה, אבל לא יודע איזה, אשמח לעזרה בנושא
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב נייד שלי התקלקל כתוצאה מקצר חשמלי המטען התחמם ופשו קיצר ומאז המחשב לא נדלק א) האם ניתן לתקן ב) איך אפשר להעביר את החומר שנמצא על הדיסק קשיח למחשב אחר 9
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב עושה לי רסטרט כאשר אני מנסה לשחק ב GLOABAL OP !!! עם הכרטיס REDEON 8500 זה כבר נמעס!!!!!!!!! לי
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-