תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי מחשב ASUS, אשר הבטריה שלו נמצאת אחרי "סורג ובריח" (ברגים וכו'), ואין לי אפשרות להוציא את הבטריה אלא אם אפתח את המארז. עכשיו לשאלתי, ישנם ימים שאני צריך להשאיר את המחשב דלוק מחובר למטען (כגון התקנת ווינדוס, או הורדות ללילה שלם וכו'), ואין באפשרותי להוציא את הבטריה, האם ישנה דרך לבטל את ההטענה של הבטריה בלי הוצאתה? תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הצילו
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! ניתקלתי בבעיה שמתמשכת כבר כמה שבועות. בזמן שאני משחק במשחקים במחשב שפעם היו עובדים לי חלק וסיימתי אותם והכל טוב יפה לדוגמא: The Godfather, FIFA 08, POP3 וכו'... אז בעת ההרצה שלהם אני יכול לשחק זמן מסויים(הזמן לא קבוע כל פעם זמן אחר 5 דקות 2 דקות רבע שעה...) ופתאום המחשב מתכבה ללא הודעה(מסך כחול), פשוט מתכבה וזהו. עכשיו בדקתי כמה אופציות בדקתי את החום של המחשב בזמן מאמץ והטמפ' של הכרטיס מסך(ATI X1800XT) יציב בין 51c עד 60c בעת הפעלת משחק והטמפ' של המעבד(AMD Athlon 64bit 3500+) גם יציב 37c עד 45c בעת הפעלת משחק (כמובן לפעמים גם יותר במספר קטן של מעלות). הגעתי למסקנה נוספת אולי זה בעיה בספק הכוח? התחממות של ספק הכוח? או שהספר כוח כבר לא עובד כראוי? בקיצור הגעתי למסקנות…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך שהמחשב עולה וכתוב שם גרסאת ביוס וכאלה.. שם זה נתקע ולא ממשיך זה ככה אחרי אוברקלוק.. אבל לא רציני
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי windows 10 התקנה חדשה במחשב, יצרתי בנוסף לחשבון הראשי חשבון מקומי אך בכל הפעלה המחשב עולה ישירות לחשבון האדמיניסטרטור (הראשון שהוקם) איך מבטלים כניסה אוטומטית לחשבון וגורמים למחשב להגיע בהפעלה למסך LOGON כדי לבחור איזה משתמש יתחבר ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה בשחזור או ניוד (migration) של מחיצת recovery. יש לי היום דיסק קשיח m2 במחשב הנייד וקניתי דיסק בנפח גדול יותר שאני רוצה להחליף איתו. הבעיה שאין לי מתאם m2 ל-usb או ל-sata ולכן אין לי אפשרות לחבר את שני הדיסקים בו זמנית למחשב. יש תוכנה שמאפשרת להתמש ב-DOK כדי לנייד את המחיצה אחרי בוט עם הדיסק החדש? (ללא ווינדוס) יש לי DOK בנפח מספיק גדול כדי להכיל את כל הדיסק אם זה נדרש.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקלה רשומה בכותרת, אני לא יודע אם הבעיה בזכרונות או בלוח אם עצמו בכל מקרה המחשב נדלק לא משדר אות למסך ומצפצץ רצוף לפני שאני רץ לקנות זכרונות חדשים יש למשהו מושג מה התקלה? בדקתי בגוגל אין הרבה מידע לא הצלחתי להעלות על הבעיה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני מנסה כל הזמן להדליק ולכבות את ה-wifi אך ללא הואיל. הנורה פשוט לא רוצה להדלק. רק נורת הבלוטוס נדלקת לי. ובגלל זה אני לא מצליח לגלוש דרך WiFi. מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי , להלן מפרט המחשב שברשותי וברצוני לדעת עם החומרה חלשה עבור משחקים כמו TOMB RIDER החדש ו Metro Last Light משום מה נראה שהמחשב מקרטע כשאני משחק, האם זה עניין של הגדרה או שמא המפרט חלש ??? עצות ??? תודה רבה מראש , מעבד :intel core 2 duo E8400 windows 7 64bit CPU Speed: 2995.6 MHz Sound card: Speakers (High Definition Audio Display Adapters: NVIDIA GeForce 8500 GT | NVIDIA GeForce 8500 GT | RDPDD Chained DD | RDP Encoder Mirror Driver | RDP Reflector Display Driver | Screen Resolution: 1600 X 900 Network: Network Present Network Adapters: TP-LINK Wireless USB Adapter | Realtek PCIe GBE Family Controller | CD / DVD Drives: G: PIONEER DVD-RW DVR-215D | H: DTSOFT BDROM…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לפני מספר ימים ניגשתי אל המחשב כשלהפתעתי כונן שלם של 1tb נעלם כלא היה (במחשב מותקנים 2 ssd ו2 הארד דיסקים) התחלתי לנסות לפתור ללא מוצא, ניגשתי לפרמוט. מאז הפרמוט ושימוש קצר של שעה שעתיים המחשב לא עולה יותר (נכנס ללופ של recovery ונתקע בדרך כלל) וכשאני מנסה לבצע התקנה נקייה של ווינדוס שוב נתקל בסוג של מסך כחול עם העכבר, כאילו הרזולוציה לא מסתדרת. כמובן מנסה להתקין את הווינדוס על ssd m2 למען הסר ספק ניסיתי בנוסף לאפס הגדרות בביוס ללא תועלת אשמח לעזרה, תודה! Intel Core i5 7600K 4.0GHZ Arctic Freezer 13 Gigabyte Z270P-D3 Corsair Vengeance 8GB 2400Mhz DDR4 EVGA Geforc…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לדעתכם .. מספיק הבסיסי שמגיע עם וינדוס ? או להרחיב .. אפילו בתשלום.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בעמדת מחשב משרדית, מדפסת הסיכות הישנה בחיבור פרללי, לא עובדת. האם ניתן להשתמש במדפסת הזרקת דיו השניה, עם חיבור USB בלבד, בסביבת דוס ותוכנות דוס כמו חשבשבת, עצמאית וכו'? האם ניתן להגדיר בתוכנות עצמן מדפסת רצויה שתעבוד עם USB? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב כל פעם שאני עושה ריסט הוא נתקע בPOST הוא לא נותן שום שגיאה הוא מזהה את המעבד, עושה את הבדיקה של הזכרון, מזהה כוננים קשיחים, אופטים מסיים את כל מה שהוא אמור לעשות המסך הזה אבל לא ממשיך פשוט נתקע שם גם אם אני עושה עוד ריסטים זה לא עוזר. רק אם אני מכבה ומדליק זה עולה רגיל. אתמול בלילה השארתי את המחשב דלוק והיום שקמתי הוא היה בSTAND BY אבל לא הצלחתי להחזיר אותו הכל דולק אבל הוא לא חוזר לפעולה. תקיית המינידאמפ ריקה כלומר אין שום לוג שם. בEVENT VIEWER מצאתי מלא אזהרות כמה שגיאות צילמתי את הכי מוזרים שאני לא מכיר דרך אגב אחרי שהמחשב עולה הוא בכללי הסדר (קצת איטי יותר מהרגיל אבל אפשר להסתדר) אם מישהו יודע למה זה קורה אני ישמח ואם יש דרך לסדר …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב דל אינספירון עם 4 GB RAM רציתי להוסיף עוד 4 GB, וראיתי שהוא מסוג DDR3 אבל כתוב לי שה: DRAM frequency הוא 665MHz ראיתי רק זכרונות עם תדרים של 1333, 1600, ו1066 ואנילא יודע מה אני צריך להתקין אצלי... כמו כן הבנתי שקינגסטון היא חברה הכי טובה לזה, מה אמורים להיות המחירים, מאיפה לקנות? והאם אני יכול להתקין אותו לבד, אני קצתמבין בחומרה הפנימית.. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי exel 2013 מישהו יודע איך אני יכול להוסיף לו power pivot אני מוצא רק של 2010 וזה אומר לי שזה לא מתאים תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מציקה מאד, בכל פעם שאני עושה סימן קריאה ! מתבטל לי הAERO בWIN7 ואז אני צריך ללחוץ שוב SHIFT+1 שעושה לי סימן קריאה נוסף כדי להחזיר את הAERO ... זה משגע אותי כל פעם זה קופץ לי במסך ! !! אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי אך לבטל את קיצור המקשים האלה איכשהו שלא יהיו קשורים לAERO
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן... הבוקר ניסיתי להפעיל אתה המשחק GTA SA, וכל פעם שאני מתחיל לשחק לא עוברים חמש דקות והמחשב שולח לי הודעה ש'GTA SA .exe' הפסיק להגיב. ניסיתי את פותר הבעיות של ווינדוס או להוריד איכות וזה לא עוזר. למען הסר ספק – המחשב שלי עומד בקריטריונים של המשחק (יש לי מעבד Intel® Core i5-3470 CPU @ 3.20GHz , שמונה ג'יגה RAM' יש לי מתאם תצוגה Intel® HD Graphics ואפילו התקנתי עכשיו DirectX וזה עדיין לא עוזר.) אז אם יש למישהו שמץ של מושג מה לעשות, אשמח לשמוע...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום בלפטופ של דל, האפשרות להעיר את המחשב מהמקלדת האלחוטית, לא זמינה. יש לציין שעידכנתי את הביוס ואת כל הדרייבים. בנוסף הפעלתי את האפשרות מהביוס, רק ממנהל ההתקנים האפשרות אפורה ולא זמינה. חיפשתי בהמון פורומים ולא מצאתי פתרון. אודה לכם על העזרה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני הרבה זמן שדרגתי לWINDOWS 10 (יותר נכון, הוכרחתי לשדרג) ולאחר העדכון פשוט הWIFI מתרסק כול הזמן , לפעמים יש ולפעמים אין.. אני יודע שזו בעיה ידועה וניסיתי למחוק את כול הדרייברים ולהתקין מחדש, מישהו יודע מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני חווה קריסות במשחקים, קריסה של דרייבר,החלפתי כרטיס מסך, קניתי 1060 6gb, עדיין זה קורה מדי פעם, ניסיתי להריץ OCCT במשך שעה,אני לא ממש זוכר מה אני אמור לעשות עכשיו, איך אני יודע שהכל תקין? יש כמה תמונות שהתוכנה מוציאה אחרי הבדיקות. אפשר עזרה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם, בעיה כטנה... אתמול בעזרת חבר פירקתי את כל החלקים ניקית אבק וכו... עכשיו כל שעה בארך לאחר קצת משחקים וכו כול המחשב נתקע FREEZE ורק restart פותר את הבעיה בדקתי הכול, הגדרות ביוס וכו . יש לכם כיוון ?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרתכם. אתמול אחה"צ השתבשו טלויזיות הוט בבית. התקלה נבעה מכך שלא היה אניטרנט. הדבר שיבש גם את המצלמות בבית. כשהתקשרתי להוט נט נאמר לי שכתובת ip תקועה ויש להזמין כתובת חדשה. בינתיים על מנת שיהיה אינטרנט בבית ואוכל לצפות ב vod הם ביטלו את החייגן. הוט נט טוענים שעל מנת לפתור את הבעיה עליי להזמין כתובת ip חדשה ולהגדיר מחדש את המצלמות. א. האם הגיוני שכתובת ip נתקעת? או שמא מדובר בתקלה אחרת...(נציגי הוט נט לא ממש מבינים עיניים בלשון המעטה) ב. הם דורשים ממני את שמות הפורטים. איך אני יכולה להוציא אותם (ולא בעזרת איש המצלמות שנעלם) תודה מראש אבלין
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי pioneer dvd-rw dvr 111d הוא דולק פותח את הכונן וסוגר אך כהוא צריך לקרוא דיסק הוא פשוט תוקע את המסך שמראה את הכונן עד שאני מוציא את הדיסק. אני משתמש ב7 ultimate. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים במהלך עבודה על המחשב (ליתר דיוק צפיה בפרקים של south park מהאתר הרשמי) קיבלתי מסך כחול וקריסה של המחשב. בהדלקה מחודשת המחשב לא עבר POST. כרגע אחרי כמה בדיקות, אני חושב שהבעיה היא כזו: *יש לי 4 כרטיסים עם 2G כל אחד 1. עובר פוסט עם 2G 2. עובר POST על 4G בתצורת DUAL CHANNEL 3. לא עובר POST עם 4G ללא DUAL CHANNEL 4. לא עובר POST עם 6G ללא DUAL CHANNEL 5. לא עובר POST עם 8G עם DUAL CHANNEL בדיקות שעשיתי: * בהתחלה החלפתי כרטיס מסך כשחשבתי שאולי זו בעיית תצוגה. -שני הכרטיסים עובדים. * כל כרטיסי הזכרון וכל הסלוטים בלוח האם עובדים. בדקתי תצורות שונות כמו שפירטתי מקודם ונראה שלא משנה באיזה סלוטים או באיזה כרטיסים אני משתמש, כולם עובדים. מה שלא עובד זו התצו…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-