תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד עם ווינדוס 8 מובנה (קיימת מדבקה של WIN 8 בתחתית המחשב ללא סיריאל). רכשתי כרטיס SSD וברצוני להחליף בין הכוננים, להתקין על הכונן החדש מערכת נקייה. איך ניתן להעביר את הרישיון בפשטות? תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם שכשאני מחבר כונן קשיח פנימי נגוע בוירוסים ותוכנות ריגול דרך sata למחשב נקי מוירוסים שיש בו אנטי וירוס nod32, אז האם הוירוסים והרוגלות יכולים להדביק את המחשב החדש עוד לפני שביצעתי סריקה והאם אין דרך חזרה?
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר דיסק קשיח פנימי למחשב חדש בעזרת מתאם sata ל-usb וכאשר אני מחבר ל-usb אז הווינדוס כותב לי "עליך לאתחל את הכונן בטרם תתחיל להשתמש בו" אני מתשמש בווינדווס 7 ואני רוצה סה"כ להעביר קבצים מהישן לחדש למה זה נובע?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי להעלות את דיסק ההתקנה המקורי בבוט ולהתקין ולא הצלחתי, כל פעם עלה הלוגו של מייקרוסופט והמחשב עשה ריסטרט. הוצאתי פיזית את הדיסק קשיח מהמחשב לנובו וחיברתי אותו למחשב נייח אחר (לא מותג) וכן הצלחתי להתקין עליו ווינדוס 8.1, ניתקתי את הכונן וחיברתי שוב חזרה למחשב לנובו והווינדוס לא עולה כי הדרייברים שמותקנים עליו לא תואמים לחומרה של המחשב לנובו ועכשיו אני תקוע ולא יודע מה לעשות.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני מחבר דיסק קשיח פנימי כדיסק משני שיש לו רק חיבור sata דרך חיבור הusb בדרך הכי טובה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהפעלת המחשב הווינדוס xp לא מצליח לעלות למסך הבית אלא רק למסך לפניו ואז חוזר מיד להתחלה כמו ריסטרט. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני אחבר את הארדיסק הזה למחשב חדש, אז הווינדווס אמור לעלות או שהארדיסק נדפק?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. חידשתי מחשב נייד בכונן SSHD. התקנתי WIN 10 TP והכל עבר חלק, אני משתשמש במערכת ויכול לכבות ולהפעיל פעם אחת. בפעם השנייה(וזה קורה בכל התקנה מחדש) המערכת הפעלה נכשלת בעלייה ומודיעה שהקובץ BCD חסר. נסיון להשתמש בדיסק ההתקנה לתיקון אוטומטי מחזיר שגיאה(הוא לא מצליח לגשת לכונן משום מה). נסיון לתיקון ידני בעזרת פקודות CMD גם כושל ומאלץ אותי כל פעם לפרמט את הכונן ולהתקין מחדש (רק פירמוט בעזרת CMD עובד דרך תהליך ההתקנה זה מחזיר שגיאה שוב). הכונן מסודר ב MBR (המחשב שלי לא תומך UEFI ולכן אין אופציה ל-GPT ). הכונן הוא של חברת SEAGATE מדגם ST500LM000. ניסתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות ולא חזרו אליי עדיין(עבר שבוע). הכיוון שלי הוא שהכונן מזיז את הקובץ לחלק של ה SSD והמערכת הפעלה מ"…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ווינדוס 7 64bit , אחרי כמה חודשים מאז שנקנה לא היה מראה תצוגה, מנסה להדלק , נכבה ככה 5 דקות עד שבסוף עולה, שלחתי לאייבורי לבדיקה, אמרו שכרטיס זכרון תקול, החליפו, מאז ההחלפה יש תצוגה, כמה שניות מסך של לוח אם Gigabyte ואז פשוט מסך שחור עם Cursor מהבהב, בלי שום הודעות פשוט לא עולה ותקוע במצב כזה, לוחץ כמה פעמים על הכפתור הדלקה עד שבא לו עולה( חשוב לציין שכבר עולה, מהיר מאוד עובד חלק ויציב), החלפתי 3 ספקים, כמו כן נשלח לאייבורי שוב נבדק דיסק קשיח מעבד לוח אם, טוענים שהכל תקין, האם פרמוט יפתור את הבעיה? נתקלתם בתופעות כאלו ? יש עצות? רעיונות?
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון כמה תוכנות שאני בא להפעיל אותם עולה הודעה "תוכנה זו הפסיקה לעבוד" ושבא להתקין מחדש לא נותן לי. וב') כמה תוכנת לאחרונה שונה להם האייקון ומופיע בצד סמל של מנהל *צורף דוגמא מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי Windows 7 sp1 64bit. במקום שיופיע הסמל עם סימן הקריאה כנהוג כשקיימים עדכונים, מופיע מה שצירפתי להודעה. בתמונה השנייה כך מופיע החלון כשאני בוחר עדכון. מה יכול לגרום לזה?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, אתמול בערב המחשב הנייד שלי התחיל פתאום להשמיע רעשים חריגים מהמאוורר אני לא לגמריי בעניינים אבל זה בטוח המאוורר של הספק או יכול להיות מהמעבד? זה התחיל כשהרמתי את המחשב כדי להזיז אותו ואחרי דקה שזה לא הפסיק עשיתי הפעלה מחדש וזה הפסיק. במידה וזה המעבד יש תוכנת בדיקה שאני יכול להריץ? במידה ולא מה כדאי לעשות? כי הוא המשיך לעבוד תקין מאז אבל בכל זאת נשמע שאולי יש בעיה תודה!
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום אני עובד על HP Z600 ומחוברים כרגע 2 כרטיסי Quadro 4000', שני הכרטיסים מזוהיים ומותקנים וכמובן שמחוברים בברידג של SLI, הבעיה היא שמשום מה אני לא יכול להגדיר ב NVIDIA CONTROL PANEL ששני הכרטיסים יעבוד ב SLI, כמובן שהותקנו הדרייברים הכי חדשים . אשמח לשמוע מה עשיתי לא נכון וכיצד אני פותר את הבעיה . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני סובל ממסכים כחולים ואין לי מושג מה קרה. לא שיניתי שום חומרה במחשב. ניסיתי להריץ את קוד השגיאה בגוגל אבל קיבלתי מבול של בעיות שונות ומגוונות. אשמח אם מישהו יצליח למצוא את מקור הבעיה ויגאל אותי מייסורי. * 75% מהמסכים הכחולים קרו כאשר ניגנתי מדיה (סרטים,סדרות). מפרט המחשב: http://postimg.org/image/ixzh6gup1/ תמונות של השגיאות: http://postimg.org/image/devcg9jq1/ http://postimg.org/image/4l4fz5wrd/ http://postimg.org/image/i3fxp6yah/ http://postimg.org/image/devcg9jq1/ * רוב השיגאות שמצאתי בגוגל מדברות על זיכרון פגום. תודה רבה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלויזיה ישנה /קופסא עם החיבורים הישנים של הצבעים , בננות ממיר של YES ומסך מחשב שטוח יש כבל שאני יכול להעביר בין הטלויזיה למסך המחשב , לראות את הערוצים של YES על המחשב ? תודה
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. בעיה מוזרה יש לי. יש לי מחשב i7-4790 16 GM ram מחשב די חזק ויש לי את המערכת קולנוע הזו http://www.hye.co.il/LG/entertainment&audio/Home-Theater-System/DH7520T היא מחוברת למחשב ושאני מדליק אותה אני שומע בה והכל טוב. הבעיה שאני מכבה את המערכת. המערכת מחוברת דרך כבל hdmi ללוח האם. לצערי הכרטיס קול ששמו לי מעפן. לפעמים היא נתקעת לכמה שניות ואז כתוב לי במחשב שהמחשב ביצע שחזור ואז חוזר לעצמו אבל ב99 אחוז מהמקרים המחשב פשוט תקוע ולא מגיב לכלום עד שאני מכבה אותו מהכפתור. ממה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הרכבתי למישהו HTPC, כעת הוא חוזר עם תלונות על שמע שנקטע לשניה במהלך ניגון וידאו או אודיו באופן רנדומלי. (הבעיה התחילה מהרגע הראשון, לא משהו שהחל כעת), המחשב מחובר לשני טלויזיות, אחת באופן אנלוגי (VGA דרך DVI) ואחת בHDMI. השמע עצמו יוצא מהיציאה האנלוגית לרסיבר (PL to RCA). הכרטיס הוא Realtek מובנה. (לוח Gigabyte כלשהו עם צ'יפסט H97. האסוול ריפרש.) בוצע עדכון דרייברים, והבעיה חוזרת ונשנית בקידודים שונים ובתוכנות שונות (וידאו מתוך WMP, VLC, Power Point). אני יכול לספק פרטים נוספים כמובן. השאלה היא היכן צריך להתמקד.
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש בעית סאונד שאני נתקל בה כבר כמה חודשים ואשמח מאוד לעזרה. יש לי בבית הרבה כבלים, קצרים וארוכים, שהחיבור הקצת מורכב שלהם מתואר בתמונה המצורפת. בעיה שמציקה לי היא רעשי רקע בטלוויזיה. זמזום מציק שממש מפריע לצפות בסרטים. כמו שאפשר לראות, הטלוויזיה מחוברת למחשב בחיבור VGA באורך 10 מטרים, ובחיבור AUX באורך 10 מטרים שיוצא ממפצל קטן שמחובר ללוח האם. כשהטלוויזה במצב PC, יש באופן קבוע רעש לבן שמזמזם, כזה שנעלם אם למשל עושים Mute לטלויזיה וכנראה מקורו בכבל AUX. כאשר אני מחבר מכשיר אחר לכבל הארוך, כגון נגן MP3 או מחשב נייד, אין רעש רקע בטלוויזיה והכל בסדר. ניסיתי להחליף ספק כוח, זה לא עזר. יש לכם המלצות איך לפתור את הרעש הזה? אין לי בעיה להחליף כמעט כל …
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ברור לי שהבעייה היא בטאבלט החדש , אולם אני לא מצליח להבין הייכן בדיוק הבעייה . מערכת ההפעלה מדווחת שבוצע pairing מוצלח , אולם בתכלס כשאני פותח קובץ טקסט או דפדפן , ההקלדות על המקלדת לא מופיעות על המסך. לעומת זאת ,אם אני משתמש במיקלדת וירטואלית על המסך , אין שום בעייה . פיתרונות אפשריים לבעייה ?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי , יש לי ספק כח פשוט כתוב עליו SOLID ב 12V קראתי שרשום 27.5A מסילה אחת 500W במקום לעבוד עם הכרטיס גרפי מעבד רציתי לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס של NVIDIA כדי לעבוד עם 2 מסכים במקביל הכרטיס מסך 107 W המעבד 55 W סה"כ 162W זאת אומרת לא משנה איזה ספק כח אני אשים 162W הוא אמור לתפוס יש לי 2 כוננים קשיחים , DVDRW , זכרונות לוח זה לא אמור לקחת הרבה W סה"כ 200W גג . 162W חלקי 12V יוצא 13.5 A אמפר בהנחה שה 27.5 שלי לא הכי יציב וזה 20 או 15 A אני עדיין באיזור הנכון , אני עדיין מפחד להתקין את הכרטיס מסך עם הספק כח הזה יש סיכון ? ה 107W זה במאמץ במשחקים נכון ? אני אשתמש בכרטיס אך ורק לאינטרנט וסרטים אז אני מאמין שהכרטיס מסך לא יגיע ל 107W אפילו פחות
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד של ASUS שהגיע עם win8.1 ואני רוצה להתקין עליו win7. משום מה הוא לא נותן לי לאתחל אותו מהUSB, לא משנה איזו כניסה נסיתי (יש אחת של 2.0 ו2 של 3.0). אפילו שאני מנסה לגשת אליו דרך התפריט של override או דרך מקש Esc (פשוט לאתחל ישירות מהכונן הרצוי) זה מראה לי מסך שחור לרבע שניה ואז חוזר למסך הקודם. אני יודע שזאת לא בעיה בDiskOnKey שלי עצמו מפני שבדקתי אותו כבר על מספר מחשבים והוא עבד נהדר, ומעבר לכך, אותה התופעה מתרחשת גם כשאני משתמש בכונני USB אחרים וגם עם מערכות הפעלה שונות (לדוגמה hirens live-cd, אותה תופעה). נסיתי לשאול את google-sensei לגבי זה אבל חוץ מהמלצות לבטל את הsecure boot (שיש לציין שכבר ביטלתי) לא מצאתי שום דבר שרלוונטי לעניין. אני כרגע עם…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שנה קניתי מחשב חדש שעלה לי הרבה כסף,יש לי ווינדוס 7 חוקי ואנטי וירוס אווירה גם חוקי,אתרים בדר"כ לא נטענים לי וזה מראה שזמן הדף פג,ואז אני צריך לרענן אותו,המחשב איטי מאוד,פייבוק בקושי זז ,ואתרים לפעמיים עושים ריסטרט לעצמם,כאילו שהאתרים כבדים למחשב ,ואני ממש מאוכזב,אני רוצה להעלות בפנכם את המפרט של המחשב ,אולי הם נתנו לי משהו "חלש" ,כי כל מה הרכבתי היה יקר,אבל אין לי שום מושג איך לעשות את זה,אני רוצה לציין עוד,שקיבלתי את המחשב "ברזל" ואני התקנתי את הדרייברים ללוח אם ואת הווינדוס,אולי לא עשיתי משהו נכון ? אשמח לעזרה,תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היו 2 הפסקות חשמל, וכשבאנו להדליק את המחשב, הוא נדלק, המסך לא מראה כלום, והמחשב משמיע צפצופים קבועים, מה קרה למחשב? תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הקבצים העיקריים אצלי במחשב: doc, docx, pdf, jpg, xls.... אין גישה אליהם בגלל ששונתה להם הסיומת ל: dowuicf אם היה לי לדוגמא קובץ בשם: hello.doc אז הוא שונה ל: hello.doc.dowuicf וגם כאשר אני מנסה לשנות חזרה לסיומת המקורית, אף אחד מהקבצים אינו נפתח: לתמונות אין תצוגה, ולמסמכים יש שגיאה. שמעתי על תוכנות כופר שונות, אך לא קיבלתי שום דרישה לתשלום ואין לי תוכנות ספאם במחשב. סוגי הקבצים שבאופן מפתיע עדיין עובדים כרגיל: avi, bmp, exe, lnk..... יש למישהו רעיון איך ניתן להציל את המידע?
-
- 33 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם קיים רכיב שיכול להגיד לי אם "ספק הכוח" תקין או לא? " " " "לוח-אם" " ? " " " "מעבד" " ? אני שואל משום שקרה לי מקרה בו חשדתי שהמעבד הוא זה שנישרף והכנסתי מעבד תקין ללוח אם שבדיאבד היה שרוף ומה שקרה זה שהוא שרף לי את המעבד התקין. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
אני חווה גמגומים במשחקי מולטיפלייר דיברתי עם בזק אמרו שהכל תקין וכמובן שאין שום בעיה באוף ליין מה עליי לעשות אני נואש יש לי את הדרייברים העדכניים ביותר וכן כבר התקנתי אותם מחדש (הסרה מוחלטת) והתקנתי מחדש את המשחק על כונן SSD והFPS יציב על 60
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-