תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי, רכשתי לפני כמה ימים כונן פלאש של סאנדיסק אקסטרים 16GB. ביצעתי מהמחשב שלי העברה של כמה קבצים גדולים אליו והמהירות הייתה המקסימלית שהכונן יכול לספק והייתי מאוד מרוצה.עכשיו ניסיתי להעביר דברים אליו והמהירות פשוט לא מצליחה לעבור את ה30 וכמה מגה לשנייה למרות שפועל הוא העביר לי על 60 נקי לפני כמה ימים. דרייבר של הלוח מעודכן,השתמשתי באותה יציאה (יש 2 יציאות USB 3 על הלוח) אבל עדיין המהירות היא כמו שUSB 2 נותן. הפלאש מפורמט על NTFS דרך אגב אם זה משנה משהו למרות שבדקתי העברה גם כשהוא היה בFAT32 ואותו הסיפור.ביצעתי בדיקה לכונן דרך 2 תוכנות והתוצאות היו מעולות כלומר 60 מגה כתיבה וקריאה 100 ומשהו כבר לא זוכר כמה. יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בכיבוי, סוגר הכל ומבצע התחלה מחדש ב70 אחוז מהמקרים, ביטלתי wake up של כרטיס הרשת , וכן ברג'יסטרי שיניתי את הערך מ0 ל-1 powered up after shutdown לפי הסרטיון הזה https://www.youtube.com/watch?v=MkVX_gSMXHs שום דבר לא עוזר ממשיך להידלק אחרי כיבוי יש רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי חברים. בעבר היה לי תוסף לכרום שנקרא COPY PASTE ORIGINAL. התוסף היה מעתיק לזיכרון אוטומטית כל טקסט שהייתי מסמן בדפדפן, מה שהיה חוסך את הצורך בלחיצה על CTRL-C. נשמע דבר קטן, אבל אחרי שמתרגלים לזה ובגלל העובדה שאני עושה את הפעולה הזו המון במהלך היום, הוא הפך להיות אחד התוספים הכי שימושיים אצלי. לצערי נאלצתי לפרמט את המחשב בו היה מותקן התוסף וכשניסיתי לחפש אותו בגוגל הוא פשוט נעלם ועדיין לא מצאית משהו מקביל שעובד (יש כמה שמתיימרים לעשות אותו הדבר אבל בפועל לא מתפקדים). מישהו אולי מכיר תוסף שכזה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני רוצה ליצור פקודות משלי בcmd ראיתי את הדיון של עכשיו מה אני צריך לכתוב בcmd כדי לראות את הפקודה שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, המחשב של אח שלי נכבה לבד בכל פעם שהוא נכנס למשחק World of Warcraft, ממש כמה שניות לאחר הדלקת המחשב. יש לו AMD Athlon 4200 Duel core 1gb ddr, אך נאמר לו שיכול להיות שהמאוררים שלו לא מקררים וזוהי תוצאה של התחממות מחשב. מה אתם אומרים הבעיה? שבת שלום ומבורך לכל בית ישראל. תודה מראש, Vergil
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרכבתי כמה מחשבים מאותו יבואן ומשהו מוזר קרה כולם איטיים ...אין הבדל משמעותי בינהם אולי 10 % בלחץ .. אבל לא יכול להיות הרי סלרון , או סלרון D , או AMD64 הם בעלי ביצועים שונים במהותם ... עם הסלרון יש לוח ECS 478 + ציפסט VIA עם הסלרון D יש לוח 478 ECS + צי'פסט INTEL עם וניס AMD64 3000 היה לוח ECS + ציפסט של ATI * לכולם ספקי כח ג'נרים ...של GYRO ואותם לוחות השאלה היא ככה 1 . או שהלוח הוא הבעיה ? ECS אבל הרכבתי מעבד נורפווד 2.66 FSB 533 על אותו מותג של לוח ועבד מצויין אז לא הגיוני ...FSB 533 2 . או שהספק כח הוא הבעיה ! לא מצליח לספק מתחים כמו שצריך למרות שבאברסט רשום שהכול תקין וגם בביוס .. 3 . או שהמעבדים חלשים :-[ 4 . או שהבעיה היא עם ספק האינטרנט "בזק בינלאומי " שהוא ספק…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במהלך התקנת win xp sp2 אני מקבל הודעה system time out of sync שגיאה מספר 800b0101 ולאחר מכן מערכת ההתקנה מפנה אותי ל- bios עם ההודעה: Please verify that your computer is using the correct date and time. This can be done by accessing the BIOS during system startup נכנסתי ל- BIOS ולפי מיטב הבנתי שום דבר לא השתנה שם, גם התאריך מעודכן. אגב, ההחלטה להתקין מערכת הפעלה נבעה מכך שהמחשב שלי קבל התקף לופ לא ברור של restart ללא הפסקה. היגיע זמנו? או שאפשר לעשות משהו? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מלא בעיות בארד דיסק כלומר כל מיני כוננים לא רצויים. אני רוצה להפוך את ההארד דיסק לאיך שהוא היה כשהיה חדש. כלומר.כונן סי בלבד.כונן ריק מתוכן כלומר מפורמט.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלתי את השאלה גם בפורום "חלונות" כי איני יודע להיכן לשייך אותה. אבא שלי (בן 79) החליף מחשב שולחני . מקלדת ועכבר אלחוטי נשארו. ( של מייקרוסופט נראים איכותיים ) וגם המסך ( בן 3 בערך) נלקח מהמערכת הישנה. יש לציין כי אבי אינו יודע מה הרכיבים שהותקנו במחשב החדש,לוח אם, כמה זיכרון וכד'. בכל מקרה מדובר במחשב בן כמה ימים שהותקן ע"י "חבר" שהם מכירים וסומכים עליו שנים. הבעיה - פתאום, מזיזים את העכבר והסמן מתחיל ללכת ב"סלוא מושן" בהילוך איטי וזה פשוט מעצבן. לאחר כמה שניות טובות לפעמים עשרות שניות, חוזר לעצמו והמהירות עקיבה של הסמן אחרי תנועת העכבר רגילה וטובה. הוחלפו סוללות בעכבר ובמקלדת אבל התופעה ממשיכה. במחשב הישן היתה מערכת הפעלה אקס פי ועכשו ווינדוז 7 מה יכולה להיות הסיבה תו…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מצלמה חדשה של קנון, התקנתי את התוכנה. אני מחבר את המצלמה למחשב, נשמע צפצוף כזה ששומעים כשמחברים התקן USB. נפתח חלון ששואל אותי מה לעשות עם ההתקן. והנורה במצלמה שדולקת כאשר המצלמה מחוברת דולקת. אני לוחץ בחלון לפתוח תמונות עם התוכנה של קנון, ומתחיל להעביר תמונות, כעבור 10 שניות יש לי שגיאה שאי אפשר להעביר תמונות, וכעבור 5 שניות שגיאה שהמצלמה התנתקה. ניסיתי להעביר תמונות עם תוכנה של ADOBE ושוב מתחיל להעביר וכעבור כמה שניות יש שגיאה המצלמה התנתקה. אבל! לא נשמע צפצוף התנתקות של USB, והנורה במצלמה עדיין דולקת. רק אחרי שאני מכבה את המצלמה או מוציא את כבל הUSB נשמע צפצוף התנקות, והמנורה נכבית. חיברתי את הכבל טוב,שיניתי את הכניסה לאחר כמה נסיונות,ווידאתי שהמצלמה לא נכנסת למצ…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברגע שמחברים תמחשב לחשמל הוא נדלק אבל הכפתור של ההדלקה לא מגיב בכלל ניסיתי גם לחיצה ארוכה לא עזר חוץ מלוח אם, שממש לא בא לי להחליף, זה יכול להיות עוד משהו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי ברשותי Corsair STRAFE כבר 3 שנים מודע לבעיה של המקלדת בכללי. קראתי לא מעט ברשת על אנשים עם בעיות דומות המקלדת פשוט כותבת מלא אותיות ורק מהשורה התחתית. מציין שלא נשפך עליה כלום והכל היה תקין ניסיתי הכל.. הסרה של הדרייברים,עדכון לגרסא תוכנה של המקלדת,SOFT RESET,שינוי מחשב. הבעיה ממשיכה האם יש מה להתעכב על הפתרון או שפשוט לקנות חדש? ואני חשבתי שהיא תהיה אמינה.. מעצבן. אשמח לעזרה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אבא שלי חושב שהמחשב שלו לא בסדר. תכנית שהוא צופה בה נתקעת, מה שלא קרה בעבר. לדעתי זה לא קשור למחשב. אבל יש בעיה שנראית יותר רצינית: הוא לא מצליח לכבות אותו. כל פעם שהוא מנסה לכבות המחשב נדלק מחדש. מה דעתכם? ארי
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה הצלחתי לבנות את המחשב, כמובן עד שסיימתי לאסוף את כל החלקים רובם כבר ישנים אבל עדיין מצבי טוב! (התחלתי לקנות חלקים בפברואר). עד לחודש שעבר היה מותקן במחשב כרטיס של ATI בן שנתיים AGP אבל רק 8MB המחשב עבד תקין אבל משחקים חדשים לא היו רצים עליו.. ואז קניתי TI-4600 של CREATIVE (מחו"ל אין אותם בארץ...1900 ש"ח) לאחר ההחלפה התחילו תופעות משונות. כל פעם שניסיתי להריץ משחקים כמו Rangade המחשב היה מעיף אותי למסך כחול שהוא מתלונן על NV4_DISP.DLL או כל מיני הודעות אחרות כגון ההודעה שהוא מכבה את המחשב כדי לשמור עליו וכו' וכאשר המחשב היה עולה מחדש מופיע ההודעה שהנפילה היתה כתוצאה מבעיה בכרטיס מסך... למרות זאת במשחקים אחרים כמו WORLD CUP המחשב עובד כמו תותח גם ברזולוציו…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
My comp specs: CPU: i7 8700k GPU: 1080Ti Zotac Extreme Core 12GB MOTHERBOARD: Z370 Aorus Gaming 7 RAM: 16GB CORSAIR DOMINATR 3200MHZ SSD SAMSUNG 512GB PSU: GIGABYTE(don't remember correct name) 1200W בPUBG לצורך הענין, הגדרות הכי נמוכות, נפילות מ144 ל45FPS. זה קורה בעוד משחקים. הכל מעודכן, מערכת הפעלה נקיה WIN 10 64BIT. כמו כן כל הזמן הכרטיס קול מתנתק ומתחבר, קופץ המסך של התוכנה של הכרטיס קול. לפעמים גם שומעים אותו כמו חייזר דרך המיקרופון, ולפעמים איכות הקול מאד יורדת. אשמח לשמוע עצות
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
פתחתי את המאורר של המעבד לנקות מאבק.החזרתי חזרה הפעלתי את המחשב והוא לא עלה.למה? לא ראיתי שם משחה טרמית יכול להיות בגלל שפתחתי אותו אז בגלל זה לא עובד?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש וספק כח חדר בשביל הכרטיס מסך - לא ג'נרי 500W אמיתי. ושבוע שעבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מערכת הפעלה חדשה... אתמול באמצע משחק רשת בפרו אבולושן קיבלתי ריסט פתאומי (יש לציין שהמחשב עבר בדיקת זיכרון ונמצא תקין והמעבד הוחלף לפני שבועיים ושציהם תקינים בסופו של דבר). יש לציין שלפני קניית החומרה היו לי גם ריסטים לא תכופים מידי פעם בוא נגיד אחת ל3 שבועות ככה.. ניתחתי את הקובץ DUMP ויצא ככה : BugCheck 9C, {4, 80546e70, b2000000, 70f0f} Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!KeContextToKframes+1eb ) Followup: MachineOwner BUGCHECK_STR: 0x9C_AuthenticAMD CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: DRIVER_FAULT PROCESS_NAME: pes2009.exe LAST_CONTROL_TR…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני מפעיל את המחשב בלי כפתור שבמארז או משהו כזה ? (הוא לא עולה ככה שאני לא יכול להגדיר ב BIOS דברים) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני גולש במחשב רגיל ופתאום המסך נהייה שחור וחוזר לעצמו ושוב שחור ושוב חוזר לעצו עד שהוא מסתדר. זה אפ פעם לא קרה לי וזה מאוד מציק. גם שאני פותח את המחשב לפעמים המסך בכלל לא נדלק ואני צריך לעשות כמה ריסטים עד שהוא עובד. המסך הוא samsung t220 דרך אגב יש למישו מושג מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Nvidia GTX 1060 6gb עם יציאות HDMI 2.0 ו DP 1.4 אני מחבר שני מסכים לכרטיס הראשון סמסונג Q7F דרך HDMI 2.0 שפועל ב 60 HZ השני pilot 50" 4K דרך DP 1.4 עם מתאם אקטיבי dp 1.4 to hdmi 2.0 60hz קישור לאיביי למתאם (כמובן ששני המסכים מחוברים דרך כבל HDMI 2.0) המסך של הפיילוט משום מה עובד רק על 30HZ ועד לאתמול עבד על 60 HZ . מה שניסיתי עד עכשיו : * להסיר ולהתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש (הדרייבר הכי עדכני) * להחליף את היציאה של המסך מ 1.4 DP ל HDMI 2.0 בכרטיס מסך בלי מתאם * לשנות HZ דרך ההגדרות תצוגה של WINDOWS 10 ( לא מופיע יותר מ30HZ) דרך הלוח בקרה של NVIDIA האפשרות לבחור קצב רענון נעול בכלל …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם ראשית תודה על הקריאה והרצון לעזרה פשוט מאוד 1. יש לי לוח ABIT IS-7 E,לינק: http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 2. מעבד PENTIUM 4 2.4 NO-DUAL SOCKET 478 3. זיכרון 512 400 MHZ KINGSTON 4. כרטיס מסך ATI 9600 PRO (אבל ניסיתי גם לשים GEFORCE אחד חדש 5200 אין קשר...) 5. WD 80GB 6. ספק KSP 400 שלא עשה בעיות אף פעם. **** לא עשיתי בו מעולם OVERCLOCK וגם לא שום שינוי(אחותי משתמשת במחשב לשימוש אינטרנט) בקיצור הכי עבד מצוין עד אתמול (לאחר 3 שנים) פתאום אני מפעיל תמחשב ולא עולה כלום במסך אבל....מאווררים עובדים גם בלוח, מארז, ספק, מעבד, כ מסך + HD. בקיצור ניסיתי להוציא את כל ההקפי ולהדליק גם ככה ולא עזר שיניתי מיקום של …
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחובר לו גם צג נוסף ואני רוצה לעשות לכל מסך תמונת שולחן עבודה שונה כיצד אני עושה את זה? המסך מחובר עם כבל - VGA. מערכת ההפעלה שלי - WINDOWS 7.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש הכל הותקן כמו שצריך ועובד נהדר חוץ מבעיה אחת שאינני מצליח להתקין את כרטיס הרשת יש לי את הלוח MSI Z77A-DG55 : התקנתי דרייברים מתוך הדיסק WINUPDATE MSI LIVEUPDATE אינטל דרייברים ישנים יותר. רכשתי כרטיס רשת אלחוטי בכדי לאפשר לו להוריד דרייברים בעצמו וגם ללא הצלחה. חשוב לציין שלפני שהמחשב יצא מהמעבדה הכל היה עובד תקין ללא שום בעיה. מה שכן אינני בטוח כבר איזה כרטיס LAN יש לי על הלוח: Intel® 82579LM Gigabit Network Connection או Intel® 82579V Gigabit Network Connection כרגע הוא מזהה לי אותו כ-LM אבל עדיין מקבל CODE 10 אין גם אור מאחורי חיבור ה-LAN וגם לא קיים כרטיס רשת בחיבורי רשת. אם משהו לא מובן הנה בעיה דומה https://communities.intel.com/…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש דרך לבדוק את בריאותו של ספק הכוח? בכל זאת עובד כבר כמה שנים. תמונה שאני מצרף שאולי תעזור מעט (או לא). תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב: AMD 4200+ בתושבת 939 האלמותית עם 2GB DDR1 400 , לוח מבוסס nforce4 , כרטיס מסך 8800GT 512MB. מארז Antec 900 עם המאוורר העליון מושבת, ומאובק לחלוטין. +קירור למעבד מסוג Ninja אאל"ט (זה שמחברים עם ברגים מהצד השני של הלוח). +1TB+1.5TB SATA סבירים מאיזור 2009. התקלה- לאחר כחודש בחו"ל כשהמחשב מנותק מהחשמל, חיברתי הפעלתי ויצאתי מהחדר, לאחר כמה שניות היה רעש של פיצוץ קל מהמחשב ומאז אין תמונה על הצג. זה לא הזכרון (יש לי 2 סטיקים, כך שחיברתי כל אחד מהם בנפרד מה שלא פתר את התקלה), ולכן להערכתי זה אחד מהריבוע- , לוח , ספק, כרטיס מסך ומעבד(בסדר סיכוי יורד). אין לי ממש גישה לציוד על מנת שאוכל לבדוק אחד אחד מה החלק הדפוק (אם מישהו רוצה להלוות לי חלקים מתאימים מאיזור המרכז זה יכול…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-