עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by motogt,

יש לי מצלמה חדשה של קנון, התקנתי את התוכנה. אני מחבר את המצלמה למחשב, נשמע צפצוף כזה ששומעים כשמחברים התקן USB. נפתח חלון ששואל אותי מה לעשות עם ההתקן. והנורה במצלמה שדולקת כאשר המצלמה מחוברת דולקת. אני לוחץ בחלון לפתוח תמונות עם התוכנה של קנון, ומתחיל להעביר תמונות, כעבור 10 שניות יש לי שגיאה שאי אפשר להעביר תמונות, וכעבור 5 שניות שגיאה שהמצלמה התנתקה. ניסיתי להעביר תמונות עם תוכנה של ADOBE ושוב מתחיל להעביר וכעבור כמה שניות יש שגיאה המצלמה התנתקה. אבל! לא נשמע צפצוף התנתקות של USB, והנורה במצלמה עדיין דולקת. רק אחרי שאני מכבה את המצלמה או מוציא את כבל הUSB נשמע צפצוף התנקות, והמנורה נכבית. חיברתי את הכבל טוב,שיניתי את הכניסה לאחר כמה נסיונות,ווידאתי שהמצלמה לא נכנסת למצ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. בוקר טוב, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, באמצע שימוש במחשב המסך נהיה מעוות (תראו תמונה) וכמה שניות אחרי זה מפסיק גם הסאונד ... זה לא קשור להארד דיסק וגם לא לזכרונות (שניהם עברו בדיקה) ... אז מה לע**** יכולה להיות הבעיה ?? אני כבר משתגע לגמרי ! איך מאתרים מאיזה חלק הבעיה ? (נותרו רק הכרטיס מסך, הלוח אם והמעבד) .. [לא נראה לי שזה בעיית תוכנה] כל הטמפ' של המחשב בסדר והביוס מכוון על fale safe ... תודה לכל העוזרים, דור [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by aviboots,

במהלך התקנת win xp sp2 אני מקבל הודעה system time out of sync שגיאה מספר 800b0101 ולאחר מכן מערכת ההתקנה מפנה אותי ל- bios עם ההודעה: Please verify that your computer is using the correct date and time. This can be done by accessing the BIOS during system startup נכנסתי ל- BIOS ולפי מיטב הבנתי שום דבר לא השתנה שם, גם התאריך מעודכן. אגב, ההחלטה להתקין מערכת הפעלה נבעה מכך שהמחשב שלי קבל התקף לופ לא ברור של restart ללא הפסקה. היגיע זמנו? או שאפשר לעשות משהו? תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. המחשב שלי רץ מזה לאט מאז הוספתי 40GB עכשיו יש לי 80 אחד של IBM והשני של MAXTOR IBM = Master Maxtor = Slave המערכת היא על הדיסק של ה IBM הבעיה היא אני לא מצליח להשים ULTRA DMA ON סימנתי בביוס הורדתי IBM Feature Tools שיניתי בוינדוס זה עכשיו על DMA If Avilable אבל זה משתמש ב PIO MODE ככה זה רושם לי ב Current Transfer משהו כזה.. באפשרויות ב IDE OPTIONS IN DEVICE MANAGER ה MAXTOR רץ ב ULTRADMA ה IBM לא ניסיתי להוציא ת MAXTOR זה עדיין לא עוזר זה לא חוזר וזה מהזזזזה איטי.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אהלן, החלטתי להוסיף זיכרון למחשב שלי, זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3601&kw=GA-H55M-S2V1.4#ov מעבד i3 550, ווינדוס 7 64 ביט. קניתי את זה: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=9525761&csid=_22 במקום הזיכרון שיש לי כרגע (2X2GB). אחרי התקנת הזיכרון החדש במקום הישן, המחשב קופא במסך העלייה של ווינדוס (איפה שכתוב starting windows ויש את האנימציה הזאת). הBIOS שלי מעודכן, ניסיתי לרסט CMOS, לשנות את הוולטאג' בBIOS ליותר מ1.5 למרות ש1.5 אמור להספיק, לשנות את ההגדרות timing. הכל לשווא, המחשב לא עולה. אם אני מחזיר את הזיכרון הישן הכל בסדר. אם אני מנסה סטיק אחד חדש וסטיק אחד ישן המחשב שוב קופא באותו…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by sagytb,

יש לי דיסק קשיח של segate barracuda 3tb שכנראה נפח את נשמתו. כשאני מחבר את הדיסק הקשיח למחשב, בעליית המחשב, הביוס לוקח לו לעלות כמה דקות טובות (לא משנה אם אני נכנס לביוס או שה windows עולה - בשניהם אותו דבר). כשהביוס עולה הוא לא מזהה ת הדיסק הקשיח. הבעיה שכל הגיבויים שלי נמצאים שם, כל התמונות. יש דרך להציל את הדיסק הקשיח ? או להציל את המידע? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אהלן, במהלך עבודה עם 2 מסכים עם המחשב הישן והנאמן שלי , Dell Vostro 3550 , לפתע החל המסך המובנה במחשב לרצד, הריצוד התחיל באופן חלש, ואז התגבר תוך פחות מדקה לרמה שהוא נראה בווידאו המצורף. ראיתי באיביי שאפשר להזמין מסך חלופי למחשב, וזה כנראה יפתור את הבעיה. אבל, יכול להיות מצב שהמסך עצמו תקין והבקר של המסך תקול, או אולי הכרטיס מסך. חיבור הHDMI עובד כשורה עם מסך חיצוני בFULL HD, ללא תקלות נראות לעין. האם הבעיה היא נטו במסך? מצורף ווידאו: https://www.dropbox.com/s/4sgb0ga6yfg9s4c/MVI_5378C.mp4?dl=0 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by baragg,

שלום חברים , היה לי במחשב windows 8.1 ורוצה להעביר ל 7 אני בא להתרין את ה windows 7 וזה השגיאה שאני מקבל. "ל windows אין אפשרות להתקין קבצים נדרשים . ודא שכל הקבצים הנדרשים להתקנה זמינים והפעל מחדש את ההתקנה. קוד שגיאה: x800700010" מזה אומר? ספויילר

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by gal.b.b,

אוקיי אז אני יתחיל שהמחשב אחרי פירמוט + התקנה חדשה של לוח אם, מעבד וראם חדשיםהכל מותקן כל הדרייברים יש אבל המחשב איטי לפעמים נתקע וזה לא אמור להיום משהו ששמתי לב זה שהמעבד והזכרון ב SPEED הם משתנים נורא דראסטי מ3K ל700https://www.youtube.com/watch?v=2dA-Ry-4jOchttps://www.youtube.com/watch?v=m05WucuQR74&feature=youtu.be אולי BIOS?תראו את כל הסרטון זה 15 שניות ותבינו אולי זאת הבעיה אולי לא לא יודע אשמח לעזרה תודה המחשב:מעבד: I7-7700לוח אם: MSI B250M PRO-VDRAM: 2X8כרטיס מסך GTX970

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. קניתי לוח אם משומש בזול asus p5kpl-c. התקנתי וינדוס הכל עבד קשורה אחרי עידכון הוינדוס 7 כיבוי והפעלה מחדש הכרטיס רשת לא מגיב יותר הלדים שלו לא נדלקים. הוא גם לא מופיע ברשימת החומרה שמותקנת בוינדוס. התקנתי וינדוס מחדש פעמיים וזה לא עזר איפסתי ביוס וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היום הגעתי לבית, מדליק את המדיה פלייר 10, כדי לשמוע מוזיקה, אבל אז אני שומע אותה מקוטע. בהתחלה חשבתי שזה אולי בגלל שהמחשב שלי נתקע כי אני מוריד הרבה דברים, אז הפסקתי את ההורדות לרגע, אבל הוא עדיין משמיע כאילו אני שומע מדיסק שקופץ. אחר כך חשבתי שאולי הבעיה ברמקולים (Creative Inspire T5900) אז חיברתי אוזניות לכרטיס קול ועדיין שמעתי מקוטע (עם קפיצות). לכן אני כמעט בטוח שזה איכשהו קשור לכרטיס קול, אבל אם לא אז מה זה יכול להיות? הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח שרשום בחתימה. (חשבתי על האפציה שאולי זה וירוס, זה הגיוני?) נ.נ המחשב אחרי פירמוט, ככה שאני לא חושב שזה יכול להיות בגלל שהוא עמוס. ומנהלים אני כמעט בטוח שזה קשור לכרטיס קול, בגלל זה כתבתי את זה פה. תודה רבה לעוזרים, זה באמת…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום אחותי קיבלתי עם המחשב הניד שקנתה ראוטר ועכשיו(אחרי חצי שנה) אני רוצה לחבר אותו אבל הבעיה שאני לא מוצא את הכבל חשמל שלו מישהו יודע איפו אני יכול להסיג כבל חשמל לראוטר אם בכלל?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Quickly,

קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון . אני צריך לדעת איפה אני משיג מתאם שקע חשמלי בין שקע אנגלי ושקע ישראלי תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by msa90,

שאני מעלה את המחשב יש לי שגיאה a disc read error occurred בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני לא יודע מה לעשות... המפרט שלי : Intel Pentium 4 , 3 ghz 512 mb ram ddr2 Geforce 6200 64 mb לוח אם אינטל מקורי 775-880Pro. אז ככה, יש לי צלעות קירור טובות דווקא אבל נשבר לי קליפס קטן אחד שמחזק, אבל המחשב נדלק והכל בסדר עד שאני נכנס למשחק. ראה תמונה : במקרה הטוב זה על 77 (זה שנכנסתי בדיוק למשחק), שאני משחק 2 דקות או יותר זה קובץ ל83, שאני לא במשחק זה על 65 ככה. אני מתכוון במשחק San Andreas, שעובד לי חלק.. הקליפסים שתופסים את המעבד עם הצלעות קירור לא ממש חזקות, אולי זה בגלל זה ? או שזה לכרטיס מסך? תודה לעוזרים, ועוד שאלה קטנה - יש לי מחשב טיפה ישן, עם הארדיסק של 80 GB, עכשיו למחשב שלי גם יש 80GB ואת המחשב הישן אני לא צריך.. אז אני יכול לחבר את ההארדיסק ש…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by deathrevenge,

שלום, לאחרונה התחילה אצלי בעיה שאני חושב שקשורה לכרטיס מסך שגורמת לכך שכל פעם שאני מנסה להפעיל משחק תלת מימדי אני רואה ארטיפיקטים של ריבועים כאלה לאיזה שנייה ואז המסך של המחשב נכבה ונידלק לסרוגין ואחרי כמה זמן או שכל המחשב קורס או שהמשחק זורק אותי לדסקטופ עם הודעת שגיאה- Vpu recover has reset your graphics accelator as it was no longer responding to praphic driver commands. זה נותן לי גם error report שאני לא מצליח להעלות לפה (בקובץ שהמחשב לא מזהה..). הכרטיס מסך שלי הוא X1950 PRO 512 RAM.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Randy Orton,

התקנתי כונן קשיח של חברת MAXTOR למחשב הבעיה היא כזאת כל פעם שאני עובר אתר או עושה פעולה עם המחשב הכונן עושה רעש כאילו דיסק קשיח ישן של גיגה לא מבין את זה בהתחלה חשבתי שזה חוסר במשאבים ושהמשאבים נלקחים מהכונן הקשיח [ זיכרון וירטואלי או זיכרון פנימי ] אבל קשה לי להאמין כי יש לי 512 MB שם שעובדים גם ב DUAL למרות שאין ממש קשר , יכול להיות שהכונן הקשיח פגום ? ועוד משהו מה ההבדל בין זיכרון וירטואלי לזיכרון פנימי מגה בופר שיש בכונן הקשיח זה מבלבל אותי תודה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. בזמן האחרון אני שם לב שהספק כוח שלי מרעיש אבל,רעש של זרם חשמלי כזה לא של מאורר...נגיד כשאני גורר למטה\למעלה דף באקספלורר הוא עושה רעשים כאלה חשמליים..או כשאני פותח תמונות וכו' כאילו הרעש הולך לפי הגלילה של הדף או של מה שאני עושה במחשב....מה זה יכול להיות? המחשב עבר שתי הפסקות חשמל בחייו שבאחת מהן נדפק ההארד דיסק ובשנייה הכרטיס מסך אבל החלפתי את מה שנדפק כל פעם....יכול להיות שהספק גם הושפע מההפסקות חשמל האלה ונגרם לו נזק? הקטע הוא שהספק הוא ספק איכותי של enermax 350w עלה דיי הרבה...המחשב בן שנתיים בערך

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום יש לי DISK ON KEY שמותקנת עליו מערכת EASY2BOOT ובתוכה מערכות הפעלה להתקנה, במערכת רגילה בדקתי את הDOK והוא עובד רגיל,אצלי במערכת שיש UEFI ומבוטל CSM זה לא עולה,רציתי לדעת אם יש דרך לעשות שזה יעלה?וכן נגיד ובתיאוריה אני מקבל מחשב חדש והוא כמובן ללא UEFI האם שייך לעשות דרך DISKPART בעצם את כל העבודה בזמן ההתקנה בלי לגעת בDOK כרגע ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם, לא מזמן ביצעתי פירמוט למחשב ולמרות שהתקנתי את כל הדרייבים של המחשב אני מעוניין לוודא כי היציאות של הUSB3 שלי אכן מתפקדות במהירות הגבוהה ביותר האפשרית. במנהל ההתקנים אומנם אני לא מזהה בעייה http://gyazo.com/afbaddac17ef3279a4a17e5d7c56a930 אם זאת בגלל שיש לי מלא יציות USB3 ו 2 אני רוצה לעבור אחד אחד פיזית ולדעת שהוא עובד במהירות גבוהה. איך ניתן לבדוק זאת?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי. יש לי בעיה מעצבנת נורא כשאני צופה בYOUTUBE בסרטונים של 1080p. המעבד מגיע ועובר את ה-50% שימוש, העכבר נתקע במקום וה-performance של כל המחשב על הפנים עד שהסרטון נטען חלקית או במלואו. אני לא חושב שזה תלוי בRAM, אבל זה התחיל די מהתקופה ששדרגתי את הRAM מ8 ל16. האם אתם חושבים שזאת יכולה להיות בעיה? מערכת הפעלה WIN10. בהתחלה חשבתי אפילו שזה הבעיה במערכת הפעלה אז התקנתי WIN10 מחדש. לצערי לא עזר. ניסיתי לנגן את הסרטונים גם ב-Chrome וגם ב-Edge והבעיה נמצאת ב2 הדפדפדנים. כשהעכבר נתקע גם הסאונד נשמע מקורטע.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by carew,

תמונה מה -task manager מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by yonni,

היי, ברשותי מחשב פנטיום 3 ישן שאני מחליף בקרוב. מכיוון שיש המון חלקים די חדשים במחשב שיעברו למחשב החדש, חשבתי להרכיב את המחשב בעצמי. גם לחסוך כסף וגם ללמוד מקרוב. האם זה מסובך? האם קל להרוס משהו בדרך? הסתכלתי במדריך באתר של תום וזה נראה די פשוט, חוץ מהשלב שצריך לשים דבק על המעבד...איך משיגים את הדבק הזה? ועוד שאלה קטנה: יש לי שני הרד דיסקים: 1.ישן 20 GIGA של SEAGATE, נראה לי שהוא 7200 2ץחדש WD 80 GIGA 8 BUFFER אני עובד עם וידאו וגרפיקה ורציתי לדעת איך לדעתכם אני צריך לעשות את החלוקה (תוכנות בHD הקטו או מערכת הפעלה , מי יהיה הMASTER וכו...) תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Shlomi TC,

אהלן לכולם. ברשותי נטבוק asus eee pc 1015p ששירת אותי נאמנה עד עכשיו. לאחרונה קרה שלפתע באמצע עבודה רגילה, מתקבלים על המסך פסים אנכיים (כאילו טלוויזיה עם קליטה משובשת). והמחשב נתקע. לאחר כמה שניות הפסים נעלמים והמחשב נשאר תקוע. ניסיתי לבודד את הבעיה. ביצעתי scandisk ולא ראיתי בעיה כלשהי. לאחר מכן עשיתי בדיקה זכרון של וינדווס (מתרחשת לפני עליית המערכת) ובמהלך הבדיקה קיבלתי הפעם פסים אופקיים והמחשב שוב נתקע, בערך ב 16 אחוז. ניסיתי להריץ את הבדיקה שוב והפעם היא נתקעה ב 17 אחוז עם אותה התופעה. האם נראה לכם שהבדיקה מייצגת ואכן הבעיה בזכרונות? יש לכם רעיון אחר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם, רציתי לשאול אם יש תוכנה שמציגה את הסיסמא של ווינדוס 10,במידה ושכחתי אותה. אני לא רוצה לאפס את הסיסמה.רק לשחזר אותה. יש כזאת תוכנה? ואם כן,מאיפה מורידים אותה? תודה לכל העוזרים? טל

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.