תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
מסך DELL U2417H - עבד בלי בעיות. משמש כמסך משני/שני ( עובד על שני מסכים) פתאום באמצע שימוש הופיע פס לדים מתים - אנכי - שחורים אבל ממש בדיוק באצע המסך. - לא ממכה לא משום דבר אחר. פתאום באמצע השימוש. המסך לא המסך הראשי של העבודה. אבל מבאס. יש אפשרות לתקן כזה דבר? שווה? או לסבול בשקט/להחליף? כבר עברו 3 שנים והוא לא תחת אחריות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
מחשב שולחני של HP מעבד Intel Core I7 CPU -3770 3.4 GHz. אחרי עבודה של פעם שעה פעם 4 שעות אני שומע את המאווררים עובדים במאמץ עם רעש המסך נעלם ואחרי 30 שניות המחשב כבה. אחרי מנוחה המחשב עולה כרגיל עד הפעם הבאה שזה קורה האם מישהו נתקל בתופעה כזו?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי חברים. בעבר היה לי תוסף לכרום שנקרא COPY PASTE ORIGINAL. התוסף היה מעתיק לזיכרון אוטומטית כל טקסט שהייתי מסמן בדפדפן, מה שהיה חוסך את הצורך בלחיצה על CTRL-C. נשמע דבר קטן, אבל אחרי שמתרגלים לזה ובגלל העובדה שאני עושה את הפעולה הזו המון במהלך היום, הוא הפך להיות אחד התוספים הכי שימושיים אצלי. לצערי נאלצתי לפרמט את המחשב בו היה מותקן התוסף וכשניסיתי לחפש אותו בגוגל הוא פשוט נעלם ועדיין לא מצאית משהו מקביל שעובד (יש כמה שמתיימרים לעשות אותו הדבר אבל בפועל לא מתפקדים). מישהו אולי מכיר תוסף שכזה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי הראד דיסק חיצוני של ווסטרן דיגיטל (WD500H1U) והשנאי שלו נשבר. אני לא בטוח עד כמה חשוב להשתמש בשנאי מקורי או בשנאי שמספק בדיוק את אותם נתונים כמו של מקורי. על השנאי מופיעים כמה נתונים חוץ מוולט ואני לא יודע למה חשוב להתייחס (מופיע בתמונה). תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל את ההודעה הזאת יותר מדי פעמים בזמן שהמחשב משתגע לי... מה זה אומר ואיך אני מתקן את זה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני כונני IDE: קומבו CD-צורב-קורא DVD מוגדר כ secondary master כונן שני צורב DVD מוגדר כ secondary slave התכוונתי להתקין windows xp מחדש. שמתי את דיסק ההתקנה בתוך כונן ה CD, עשיתי אתחול, שום דבר, windows עולה רגיל. שמתי דיסק התקנה אחר, שום דבר. החלפתי בין הכוננים , שום דבר. וכאן קורה הדבר המוזר באמת. הלכתי ל bios ל boot sequence , אילצתי אותו לחפש boot רק דרך כונן ה DVD, את האופציות אחרות כיוונתי ל disabled שלא יחפש לא ב floppy ולא בכונן הקשיח ולמרות הכל ה windows עלה! הוא התעלם ממה שמוגדר ב Bios! ראויי לציין ששני הכוננים הם צורבים כונן אחד קומבו CD-צורב-קורא DVD , כונן שני צורב DVD אם אין דיסק בתוך הכונן לחיצה כפולה אמורה לפתוח את הכונן כדי שאוכל להעתיק אליו קבצים…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לפניכם המפרט של המחשב שלי: I7 6700K Asus Z170-A Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ Antec 550W 80+ Gold EDG550 MSI GTX1080 AERO Creative Sound Blaster Z Samsung EVO 850 256gb WD 2TB Black מערכת הפעלה WIN10. הבעיה היא כזו, הייתה לי לפני חודשיים תקלה שבגללה הייתי צריך לתת למחשב הרבה פעמים HARD-BOOTS, התגברתי עליה (פאקינג כבל היה דפוק) אבל אז מ"ה לא עלתה (BSOD סטייל WIN10) אז הייתי צריך לפרמט ולהתקין מחדש. עשיתי והמחשב עלה רגיל והכל היה תקין. אלא שלא - מאז אני חווה את הבעיות הבאות: 1) 90% מהפעמים שהמחשב עולה הוא עולה ללא סאונד, נדרש אתחול ברמת מ"ה כדי לקבל סאונד חזרה (התקנתי מחדש את הדרייבר…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחובר לו גם צג נוסף ואני רוצה לעשות לכל מסך תמונת שולחן עבודה שונה כיצד אני עושה את זה? המסך מחובר עם כבל - VGA. מערכת ההפעלה שלי - WINDOWS 7.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פתחתי את המחשב לצורך ניקוי המאוורר של הצ'יפסט, שחופר לי כבר חודש. ברגע שהחזרתי הכל למקום, המחשב נדלק, המאווררים פועלים, אבל המחשב לא עולה. ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מסך (המסך טען שאין אות וידאו), ועכשיו המסך סתם לא מקבל כלום. ניסיתי להוציא את הסוללה כדי לאפס את הביוס, גם לא עזר. מה עוד שווה לנסות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי ממישהו מחשב. ניסיתי לחבר רמקול בכל החיבורים אבל אין תגובה. זה מה שרואים בסרגל גלים:
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
34 0 שלום, Windows 10 ב settings-> network &internet ברשימת ה network נעלמה האפשרות wi fi !!! עד היום בבקר היא היתה קיימת. אין לי מודם ואני מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. אני מקבל הודעת troubleshoot בזו הלשון: No internet access Your device is connected and can access other devices on your local network but may not be able to reach the internet. If you have a limited data plan you can make this network a metered co nectio or change other properties. כיביתי והדלקתי את המחשב אך wi fi לא חזר! המדפסת האלחוטית עובדת כשורה. מישה…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה שנמכתי מווינדוס 10 לווינדוס 8.1 ושמתי לב שבשונה מתמיד הופיע לי מנהל התקן שלא מזוהה בשם microsoft acpi, קוד שגיאה 28 ניסיתי לעדכן לחיצה הפוכה > ווינדוס אפדייט וניסיתי לעדכן את כל הדרייברים מהאתר של היצרן + ביוס כלום לא השתנה והוא עדיין לא מזוהה מה זה בעצם acpi? ולמה אני לא מצליח לעדכן אותו? ווינדוס 8.1 פרו UEFI
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! פקק החשמל קפץ לי בבית וכעת רשת הwifi שלי לא נמצאת ברשימה במחשב. הראוטר עובד- כל הנורות דולקות. האם יש לי דרך לתקן זאת בעצמי או לחכות למוקד הטכני של ספקית האינטרנט שלי? רוב תודות
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרכבתי כמה מחשבים מאותו יבואן ומשהו מוזר קרה כולם איטיים ...אין הבדל משמעותי בינהם אולי 10 % בלחץ .. אבל לא יכול להיות הרי סלרון , או סלרון D , או AMD64 הם בעלי ביצועים שונים במהותם ... עם הסלרון יש לוח ECS 478 + ציפסט VIA עם הסלרון D יש לוח 478 ECS + צי'פסט INTEL עם וניס AMD64 3000 היה לוח ECS + ציפסט של ATI * לכולם ספקי כח ג'נרים ...של GYRO ואותם לוחות השאלה היא ככה 1 . או שהלוח הוא הבעיה ? ECS אבל הרכבתי מעבד נורפווד 2.66 FSB 533 על אותו מותג של לוח ועבד מצויין אז לא הגיוני ...FSB 533 2 . או שהספק כח הוא הבעיה ! לא מצליח לספק מתחים כמו שצריך למרות שבאברסט רשום שהכול תקין וגם בביוס .. 3 . או שהמעבדים חלשים :-[ 4 . או שהבעיה היא עם ספק האינטרנט "בזק בינלאומי " שהוא ספק…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי באיזה שהוא סרטון על איך סטודנטים בנו איזה 20 מחשבים בידיוק אותו דבר ואיך שהו חיברו ביניהם ויצרו מחשב על קטן אז ככה יש לי שתי מחשבים איך אני מחשב ביניהם ככה שהם יחלקו את אותם משימות ואותו כוח עיבוד?? אני יודע שאפשר דרך הethernet אבל איך ויש עוד דרך?? אני מחפש בינתיים אם יהיה הצלחה אני יפרסם איזה מדריכון
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מצלמה חדשה של קנון, התקנתי את התוכנה. אני מחבר את המצלמה למחשב, נשמע צפצוף כזה ששומעים כשמחברים התקן USB. נפתח חלון ששואל אותי מה לעשות עם ההתקן. והנורה במצלמה שדולקת כאשר המצלמה מחוברת דולקת. אני לוחץ בחלון לפתוח תמונות עם התוכנה של קנון, ומתחיל להעביר תמונות, כעבור 10 שניות יש לי שגיאה שאי אפשר להעביר תמונות, וכעבור 5 שניות שגיאה שהמצלמה התנתקה. ניסיתי להעביר תמונות עם תוכנה של ADOBE ושוב מתחיל להעביר וכעבור כמה שניות יש שגיאה המצלמה התנתקה. אבל! לא נשמע צפצוף התנתקות של USB, והנורה במצלמה עדיין דולקת. רק אחרי שאני מכבה את המצלמה או מוציא את כבל הUSB נשמע צפצוף התנקות, והמנורה נכבית. חיברתי את הכבל טוב,שיניתי את הכניסה לאחר כמה נסיונות,ווידאתי שהמצלמה לא נכנסת למצ…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני בעל אוזניות Razer megalodon 7.1 האוזניות עובדות בכל מחשב שיש לי, מלבד המחשב החדש שלי שקניתי אותו לפני שבוע. המחשב הוא עם לוח אם MSI H87 מה עשיתי עד עכשיו : התקנתי את כל הדרייברים שיש , ללוח אם ולאוזניות בפרט כולל עדכון פרייםוואר בדקתי בBIOS ש USB SUPPORT LEACGY עובד בדקתי שאין בעיה של חשמל גם בהתקן פרמטתי את המחשב מערכת הפעלה WIN 7 ENTERPRISE 64BIT משהו מוזר שהמחשב מזהה מלבד המקלדת שלי הוא מזהה לי התקן שלא קיים בכלל בשם HOLTEK USB PHONE בתור KEYBOARD שאני מחבר את האוזניות זה מעלה לי את הארור USB NOT RECOGINZED האוזניות חדשות לגמרי ועובדות בכל מחשב אחר, התסכול גדול! אשמח לעזרה,תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש הכל הותקן כמו שצריך ועובד נהדר חוץ מבעיה אחת שאינני מצליח להתקין את כרטיס הרשת יש לי את הלוח MSI Z77A-DG55 : התקנתי דרייברים מתוך הדיסק WINUPDATE MSI LIVEUPDATE אינטל דרייברים ישנים יותר. רכשתי כרטיס רשת אלחוטי בכדי לאפשר לו להוריד דרייברים בעצמו וגם ללא הצלחה. חשוב לציין שלפני שהמחשב יצא מהמעבדה הכל היה עובד תקין ללא שום בעיה. מה שכן אינני בטוח כבר איזה כרטיס LAN יש לי על הלוח: Intel® 82579LM Gigabit Network Connection או Intel® 82579V Gigabit Network Connection כרגע הוא מזהה לי אותו כ-LM אבל עדיין מקבל CODE 10 אין גם אור מאחורי חיבור ה-LAN וגם לא קיים כרטיס רשת בחיבורי רשת. אם משהו לא מובן הנה בעיה דומה https://communities.intel.com/…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פתחתי את המאורר של המעבד לנקות מאבק.החזרתי חזרה הפעלתי את המחשב והוא לא עלה.למה? לא ראיתי שם משחה טרמית יכול להיות בגלל שפתחתי אותו אז בגלל זה לא עובד?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדריך לתיקון מחשבים ניידים אחת הבעיות הנפוצות ביותר עם מחשבים ניידים ההזדקנות היא התחממות יתר, משהו שאנשים רבים אינם בטוחים כיצד לתקן. אנו נעזור לך להבין מה גורם לחום וכיצד לשמור על תפקוד המחשב בטמפרטורה נמוכה יותר. התחממות יתר של המחשבים עלולה לגרום לבעיות רבות, החל מקריסת מסך כחולה אקראית לכאורה לאובדן נתונים. אולי אתה אפילו לא מבין כי התחממות יתר היא שורש הבעיות שלך, ולפני שאתה יודע את זה יש לך לוח אם שרוף על הידיים. בואו נלך צעד אחר צעד ולראות איך אתה יכול להתמודד עם מחשב overheating. אנחנו נדבר בעיקר על מחשבים ניידים, אבל רבים מאותם עקרונות חלים על מחשבים שולחניים, כמו גם. וכמו תמיד, לפני שתתחיל להתעסק עם חומרה - במיוחד כל דבר המעורב בפירוק - קח את הזמן …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם ראשית תודה על הקריאה והרצון לעזרה פשוט מאוד 1. יש לי לוח ABIT IS-7 E,לינק: http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 2. מעבד PENTIUM 4 2.4 NO-DUAL SOCKET 478 3. זיכרון 512 400 MHZ KINGSTON 4. כרטיס מסך ATI 9600 PRO (אבל ניסיתי גם לשים GEFORCE אחד חדש 5200 אין קשר...) 5. WD 80GB 6. ספק KSP 400 שלא עשה בעיות אף פעם. **** לא עשיתי בו מעולם OVERCLOCK וגם לא שום שינוי(אחותי משתמשת במחשב לשימוש אינטרנט) בקיצור הכי עבד מצוין עד אתמול (לאחר 3 שנים) פתאום אני מפעיל תמחשב ולא עולה כלום במסך אבל....מאווררים עובדים גם בלוח, מארז, ספק, מעבד, כ מסך + HD. בקיצור ניסיתי להוציא את כל ההקפי ולהדליק גם ככה ולא עזר שיניתי מיקום של …
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, גלשתי אתמול באינטרנט, כאשר המחשב שלי לפתע נתקע. לאחר שביצעתי בו הפעלה מחודשת הוא החל לצפצף ולא עלה בשנית. לכשפתחתי את המארז, ראיתי שישנן 3 אורות דלקים על לוח האם (האדומות - אלה שמצביעות על הבעיה). הבנתי שזה קשור לזכרונות אז ניסיתי להוציא ולהכניס אותם, כמו גם לנתק ולחבר את המחשב מהחשמל. כעת ישנן רק 2 נורות דולקות בעת ההפעלה. יש למישהו רעיון הכיצד מטפלים בכך ומביאים את המחשב שלי לעבוד? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום הצילו .....מה לעשות קניתי כרטיס מסוג albatron 5900xtv כשאני שם את הכרטיס המחשב עולה פעם אחת ואח"כ המחשב כל הזמן נכבה ונדלק...עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה המאוורר של הכרטיס עובד רק לפעמים כמו כן לאחר פעם אחת לא ניתן לראות כלום בתצוגה החלפתי ספק..לא עזר... החלפתי זיכרון, מעבד, ניתקתי את כל הכרטיסים ואפילו החלפתי לכרטיס מסך זהה חדש אבל התופעה חוזרת בסוף החלפתי ללוח זהה אחר אבל גם בו אותה הבעיה בדקתי את כרטיס המסך על מחשבים אחרים ועליהם הוא עובד בלי בעיה המחשב עובד עם כרטיסי מסך אחרים מה עושים??????!!!!!!!! אני מיואש המפרט שלי הוא לוח אם: gigabyte 7nnxp מעבד amd 2500 דיסק sata 120gb זיכרון ddr400 של סמסונג כרטיס מסך gigabyte radeon
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם היום כשהדלקתי את המחשב המסך נשאר שחור. המאווררים עובדים, הכל נראה תקין- אך המסך מחשב נשאר שחור, וערוץ הHDMI בטלוויזיה לא מופיע (הטלוויזיה לא מזהה שמחובר אליה משהו בHDMI). ניתקתי את הDVI ובמסך הופיעה הודעה שהוא לא מזהה חיבורים (מן הסתם) חיברתי את הDVI והמסך חזר להיות שחור. חיברתי את המסך ישירות ללוח בחיבור DVI והווינדוס עולה. המאווררים של הכרטיס מסך עובדים ואין שום סימן חיצוני עליו. בTMS אמרו לי לנסות לנתק את הכרטיס מסך ולחבר אותו שוב, עשיתי זאת אך כלום לא השתנה. TMS אמרו שהם יאספו את המחשב. אך לפני שאני שולח את המחשב- האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות ולבדוק? יש לי מבחן גדול בתכנות שבוע הבא, ואני די צריך את המחשב. חייב לציין את השירות המצויין של TMS, תמיד מדברים …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה , יש לי לוח אם DG41RQ של אינטל , מעבד E8400 , היה לי עד לפני כמה ימים מאוורר ג'נרי של דיפ קול , שמסתבר שצבר ליכלוך ואבק בין התושבת של המעבד והלוח אם לבין המאוורר בצורה קטסטרופלית , המאוורר היה מגיע למהירות של 2250 RPM והמעבד מסתבר בניטור של הביוס היה מראה לי 60 ומשהו מעלות בIDLE , אבל בתוכנות ניטור דרך הווינדואז הראה טמפרטורות תקינות של 30+ אבל לפעמים גם הגיע ל40+ , פירקתי את המחשב לחלוטין על מנת לנקות אותו כי זה היה ממש נוראי , החזרתי את הלוח למקום והברגתי כמו שצריך חיברתי את הכל, כמובן שמרחתי משחה טרמית חדשה , ואחרי גם שניקיתי את המאווררים החזרתי אותם למקום גם של המארז וגם של המעבד, גם פתחתי את הפתח איפה שהמאוורר של הספק כי גם שם היה אבק, אבל לא פתחתי את …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-