תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
עידכנתי את הביוס ועידכון מופיע בפוסט השאלה אם צריך לעשות איזהשהוא איפוס שכל העידכונים וכו' וכו' יעבדו . הלוח הוא של ABIT . IS7-E
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי בארצות הברית את הטאבלט פי סי של סמסונג (samsung series 7 slate pc) ואחרי שבועיים בערך הופיעה לי מקודה אדומה קטנה על המסך שכשאתה מתקרב אלייה אתה מבחין שהיא מורכבת מכמה נקודות וקוים קטנים. הנקודה נעלמת וחוזרת. זה פיקסל תקוע? מה האפשרויות שלי? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, שלום. נמחק לי כל המידע מהמחשב. הקבצים ששמרתי בדף הבית נעלמו. כל הקבצים מכל התיקיות נעלמו. הכרום וג'ימייל נפתחו חלקים, רק כשנכנסתי לג'ימייל מחדש גם הכרום נזכר חלקית מי אני. וינדוס איתחל את עצמו לגמרי, אני מקבלת הודעות הדרכה כאילו הורדתי אותו הרגע. אין לי גיבוי לקבצי הוורד שהיו בדף הבית ובתיקיות. אני ממש צריכה אותם. מה קרה שם? והאם יש דרך לשחזר? בקיצור הצילו
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי היום לאחי את המפרט הבא ובאתי להרכיב אותו : PENTIUM 850 GIGABYTE H61M-D2-B3 COMPUCASE 6K31 + HEC 300VN הכול מורכב ואני מנסה להדליק ואין שום תגובה שום דבר לא עולה ניסיתי להחליף לספק כוח אחר שיש לי כאן שבטוח טוב ועדיין שום כלום לא עובד בלוח אם לצערי בלי שום נורה אליו ככה שאי אפשר באמת לדעת אם הוא מקבל חשמל או לא על פניו זה בכל מקרה נראה בעית לוח אם כי כאמור ניסיתי ספק כוח אחר הPOWER SW מחובר ללוח אם בדיוק איפה שצריך וניסיתי להחליף גם בין ה+- לפני שאני חוזר מחר לחנות עם המחשב כדי שהם ישברו את הראש , יש עוד משהו שאפשר לנסות אולי איכשהו ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! מפרט המחשב: לוח אם:abit ip35 מעבד: INTEL E8400 כרטיס מסך: ATI HD4850 חזרתי מהצבא ובאתי להדליק את המחשב והוא לא מגיב לכפתור ההפעלה, פתחתי את המארז והמנורה שעל לוח האם דולקת מה שמעיד שהלוח אם מקבל חשמל וזה שולל בעיה בספק כמו כן ניסיתי להחליף גם את כפתור ההפעלה של המחשב וגםאת הבטרייה של לוח האם אבל שום דבר לא עזר? אשמח לקבל עזרה! תודה ויום טוב!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן נהרס לקרובה שלי הדיסק הקשיח הישן(WD800BB-88JHC0) במחשב הישן שלה שהיה מחובר בכבל IDE וחיבור חשמל של מולקס 4 פינים מהספק, ומכיוון ששמתי לב שלוח האם(PM8M3-V) תומך בSata קניתי מתאם(מולקס 4 פינים לחשמל של Sata), כבל Sata מלוח האם לדיסק הקשיח וגם דיסק קשיח ST3250318AS. עכשיו מאז שחיברתי את הדיסק הקשיח החדש וניסיתי לפרמט היה כתוב לי שאין לי דיסק קשיח מחובר ולפני שבכלל הגעתי לקטע של הפירמוט אז ראיתי את המסך הבא ואחרי שלחצתי Tab הגעתי לפה עכשיו אין לי שום צורך במערך של Raid מאחר ויש לי רק דיסק קשיח אחד ואין לי מושג איך לשנות למערך אחר כדי שאני יוכל לפרמט? בביוס הדיסק הקשיח מוגדר כIDE Secondary Master ואני לא יודע איך להפוך אותו לIDE Primary Master?? תודה …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צילמתי בזמן גלישה באינטרנט http://up414.siz.co.il/up1/m24dmm1einjk.jpg הנה המפרט שקניתי וקיבלתי את המחשב לפני 4 שבועות: מעבד אינטל: Intel Core i5 4590 Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600MHz CL9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 מארז: Antec GX500 Window ס…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסאגה ממשיכה... הדלקת המחשב הבוקר הביאה לתצוגה הבאה [ראו תמונה] https://picasaweb.google.com/lh/photo/R9BAtxU9IvM9Eg9Z69gr7iMw5X7ZbbdDLYD-_SOYAPA?feat=directlink אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להבין מה העניין פה. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
והאם שני המסכים יציגו את אותו דבר או שאפשר יהיה לעבוד בכל אחד מהם על חלון ו/או תוכנה אחרת? אין לי כרטיס מסך. האם אצטרך לקנות כזה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי חלקים ובניתי מחשב, לוח של אסוס tuf-b660m-plus wifif d4 מעבד i5 זכרון kingston fury kf43216bbk2/16 ספק antec ea650g pro וכמובן כרטיס מסך rtx 3070ti סיימתי לבנות, מפעיל, ונדלקת לי מנורה כתומה של הזיכרון ,לא מהבהבת ואין ציפצופים, פשוט תקוע על זה ולא עושה פוסט. הוצאתי את 2 הסטיקם של הזיכרון וניסיתי לעלות ואז הוא כן מצפצף והמנורה מהמהבת הכתומה. מה יכול להיות? בלוח חיברתי מחבר גדול עם צמה עבה וגם עוד חיבור ATX1 8 פינים נשאר לידו עוד מחבר של 4, אין לי בספק משהו שמתאים ורשום שם ATX2 לא יודע אם צריך לחבר אותו בכלל בכל מקרה תקוע
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כל כמה דקות מופיע הודעה של עליית מתח ביציאת רכזת לא יודע מה זה אומר כך זה ניראה מצורף קובץ תמונה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב חצי שנה די חדש המפרט בצד,אגב כרגע הכרטיס קול אונבורד פועל ולא הM-AUDIO. בימים האחרונים הכל עושה בעיות,הAVG עשה בעיות החלפתי לנוד32. הפיירפוקס קורסס,משחקים קורסים,אפילו האייסיקיו עושה בעיות.לפעמים מופיע בלו סקרין והמחשב עושה ריסטרט או שכמה תהליכי ווינדוס בבעיה וצריכים להיסגר. ישרר חשבתי שזה הטממפרטוורת,ניקיתי אבק מהמארז והמאווררים,בדקתי שהכל מחובר תקין ושהכל עובד והקריסות הממשיכו לקרות.להלן הטמפרטורות: מעבדים במנוחה בממוצע 30,לוח אם 40,כרטיס מסך 55 והארדיסק 42. במאמץ ההכרטיס עולה ל70 המעבדים לבערך 40 הלוח אם בכמה טמפרטרות שאני לא זוכר והאריסק נדמה לי ל47. לי נראה שהטמפרטורות תקינות אולי חוץ מהכרטיס מסך שגבולי קצת ואולי בגלל החמסין של היום. השאלה היא,אם באמת הבעי…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המסך שלי הוא MAG : XJ700T וקניתי אותו עוד עם המחשב הישן שלי... בשנת 98 הבעיה היא שהתמונה קופצת כזה התמונה מתכווצת ואחרי שניה מתמתחת וחוזרת לגודל הרגיל הקפיצה קטנה נורא אבל עדיין זה מעצבן כרטיס המסך שלי הוא: G FORCE 3 TI 200 האם זו בעיה עם הדריוורים של הכרטיס מסך או שעבר זמנו של המסך? בתודה מראש... אייל עריכה: שיט שיט שיט לא שמתי לב שאני נמצא במפרטי מחשב בטעות שמתי את זה פה... :AR15:
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי היום להתקין משחק, שהתקנתי כבר כמה פעמים מאותו דיסק... באמצע ההתקנה אני שומע פתאום... בום! , חשבתי כבר הלך לי ה-CD ROM, פתחתי אותו, אני רואה הדיסק מרוסק לחלקים בכל המקומות בCD-ROM. ניקיתי את הCD ROM מכל הרסיסים של הדיסק... ואז פתאום בנס הCD ROM פועל. השאלה היא, למה זה בכלל קרה?! חוץ מזה, זה סידי רום חדש שקניתי לפני חודשיים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
והבעיה הזאת קוראת לי בעיקר בבאטלפילד 3 לעיתים נדירות במשחקים אחרים או בתוכנות 3D כבדות אבל באמת לעיתים נדירות אבל בבאטלפילד זה סיוט אי אפשר לשחק יותר מ2-3 דקות אחרי זה המסך קופא והמסך מועבר ישר לשולחן עבודה וההודעה הזאת קופצת לפעמים בצד שמאל למטה איפה שהשעון (מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור בהצלחה) [table][tr][td]Intel I7 Quad Core i7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Gigabyte GA-Z68AP-D3[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Coolermaster HAF 932 Black[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Corsair 4GB …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ישלי מחשב עם וינדוס 8.1 וכרטיס מסך SAPPHIRE HD 6570 שמותקן עבורו הדרייבר האחרון מהאתר של AMD - קטליסט 13.12. יש בעייה שלאחר שהמחשב במצב שינה, כשאני מעיר אותו ע"י הפעלת המקלדת או העכבר המחשב מתעורר ומתחיל לעבוד אבל המסך נשאר במצב של Standby, ואז אני צריך לעשות ריסטרט למחשב. לא ניתן להעיר את המסך בשום דרך אחרת. מישהו עוד נתקל בבעייה הזו? למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. לפני יומיים כשהדלקתי את המחשב המסך לא נדלק. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין. האם הבעיה בכרטיס מסך? פתחתי את המחשב, והמאוורר של המעבד עובד, ואני שומע שהוא נכנס לwin. אני רוצה להוסיף גם, שמאז שקניתי את הכרטיס (לפני כשנה) לפעמים המסך היה טיפה מטושטש והייתי צריך לבדוק את החיבור שמתחבר לכרטיס המסך כדי לסדר את הבעיה. זה אומר שהכרטיס היה מההתחלה פגום?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה , יש לי לוח אם DG41RQ של אינטל , מעבד E8400 , היה לי עד לפני כמה ימים מאוורר ג'נרי של דיפ קול , שמסתבר שצבר ליכלוך ואבק בין התושבת של המעבד והלוח אם לבין המאוורר בצורה קטסטרופלית , המאוורר היה מגיע למהירות של 2250 RPM והמעבד מסתבר בניטור של הביוס היה מראה לי 60 ומשהו מעלות בIDLE , אבל בתוכנות ניטור דרך הווינדואז הראה טמפרטורות תקינות של 30+ אבל לפעמים גם הגיע ל40+ , פירקתי את המחשב לחלוטין על מנת לנקות אותו כי זה היה ממש נוראי , החזרתי את הלוח למקום והברגתי כמו שצריך חיברתי את הכל, כמובן שמרחתי משחה טרמית חדשה , ואחרי גם שניקיתי את המאווררים החזרתי אותם למקום גם של המארז וגם של המעבד, גם פתחתי את הפתח איפה שהמאוורר של הספק כי גם שם היה אבק, אבל לא פתחתי את …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ההורדה אינה פיראטית! העניין הוא שאני יכול להוריד קובץ אחד כל 24 שעות. אם אשנה את כתובת הIP שלי אני אוכל להוריד כל פעם שהורדה אחת מסתיימת?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לפניכם המפרט של המחשב שלי: I7 6700K Asus Z170-A Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ Antec 550W 80+ Gold EDG550 MSI GTX1080 AERO Creative Sound Blaster Z Samsung EVO 850 256gb WD 2TB Black מערכת הפעלה WIN10. הבעיה היא כזו, הייתה לי לפני חודשיים תקלה שבגללה הייתי צריך לתת למחשב הרבה פעמים HARD-BOOTS, התגברתי עליה (פאקינג כבל היה דפוק) אבל אז מ"ה לא עלתה (BSOD סטייל WIN10) אז הייתי צריך לפרמט ולהתקין מחדש. עשיתי והמחשב עלה רגיל והכל היה תקין. אלא שלא - מאז אני חווה את הבעיות הבאות: 1) 90% מהפעמים שהמחשב עולה הוא עולה ללא סאונד, נדרש אתחול ברמת מ"ה כדי לקבל סאונד חזרה (התקנתי מחדש את הדרייבר…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב (ממש לא מזמן) היה ליד כפתור ההתחל של ווינדווס עוד כפתור שאם אני זוכר נכון היה בצורה של בית וכשלוחצים עליו זה היה נראה כמו ההתחל הישן של ווינדווס 7 וXP ועכשיו הוא נעלם וחבל כי הוא היה ממש שימושי נתן לעשות חיפוש מהיר והפעלה מהירה של תוכנות. חיפשתי ממש הרבה באינטרט ולא מצאתי פתרון (windows 8.1). מישהו יודע איך להחזיר את הכפתור הזה? אתם בכלל יודעים על איזה כפתור אני מדבר? כי יכול להיות שזאת תוספת של לנובו (המחשב הוא Y50-70). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במהלך התקנת win xp sp2 אני מקבל הודעה system time out of sync שגיאה מספר 800b0101 ולאחר מכן מערכת ההתקנה מפנה אותי ל- bios עם ההודעה: Please verify that your computer is using the correct date and time. This can be done by accessing the BIOS during system startup נכנסתי ל- BIOS ולפי מיטב הבנתי שום דבר לא השתנה שם, גם התאריך מעודכן. אגב, ההחלטה להתקין מערכת הפעלה נבעה מכך שהמחשב שלי קבל התקף לופ לא ברור של restart ללא הפסקה. היגיע זמנו? או שאפשר לעשות משהו? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדי פעם, בעיקר כשאני מפעיל משחקים (יותר נכון counter strike) המחשב שלי עושה ריסט פתאומי. בדרתי מתחים, בMBM5 ה3.3 מופיע לי כ2.7 לכן הלכתי ובדקתי ישירות מהכבל של הספק שנכנס ללוח אם ושם המתח עומד יציב על 3.3V. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך + ללוח אם, כלומר לציפסט ושום דבר לא עוזר. אני עכשיו על אוברקלוק, לא משהו רציני 1800@2200 (לא מצליח יותר המערכת לא עושה BOOT) והרצתי PRIME95 במשך 4 וחצי שעות (נרדמתי באמצע ;D ) ו3DMARK בלופ של 10 פעמים והמערכת יציבה כמו סלע! אני פשוט משתגע ולא מוצא את המקור לבעיה. HELP PLZ :-\
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום הצילו .....מה לעשות קניתי כרטיס מסוג albatron 5900xtv כשאני שם את הכרטיס המחשב עולה פעם אחת ואח"כ המחשב כל הזמן נכבה ונדלק...עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה המאוורר של הכרטיס עובד רק לפעמים כמו כן לאחר פעם אחת לא ניתן לראות כלום בתצוגה החלפתי ספק..לא עזר... החלפתי זיכרון, מעבד, ניתקתי את כל הכרטיסים ואפילו החלפתי לכרטיס מסך זהה חדש אבל התופעה חוזרת בסוף החלפתי ללוח זהה אחר אבל גם בו אותה הבעיה בדקתי את כרטיס המסך על מחשבים אחרים ועליהם הוא עובד בלי בעיה המחשב עובד עם כרטיסי מסך אחרים מה עושים??????!!!!!!!! אני מיואש המפרט שלי הוא לוח אם: gigabyte 7nnxp מעבד amd 2500 דיסק sata 120gb זיכרון ddr400 של סמסונג כרטיס מסך gigabyte radeon
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים היום הגיע המחשב הנייד החדש (Dell V131) ומייד התחלתי לעבוד איתו. ניסיתי להתחבר לרשת האלחוטית הביתית (המחשב זיהה המון רשתות באזור) ולאחר שלא זכרתי את הסיסמה התחברתי לרשת אחרת. עבדתי עם המחשב בערך רבע שעה עד שמצאתי את הסיסמה של הרשת, אבל כשהתנתקתי מהרשת שהייתי מחובר אליה, המחשב כבר לא זיהה לחלוטין אף רשת אלחוטית. בדקתי את כל מה שאני יודע לבדוק, שה-WiFi מופעל (גם בווינדוס וגם בתוכנה של אינטל).. אבל אני דיי תקוע. דבר חשוב שאני צריך לציין, שבכמה הפעלות הראשונות של המחשב הותקנו עידכונים של הווינדוס - אני חושב שאולי פה מקור הבעיה. (חשבתי לנסות לעשות System restire, אבל החלטתי להתייעץ כאן קודם). אשמח לעזרה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-