תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
מאז אני לא יכול להשתמש בכרטיס מסך שלי, אני כרגע שמתי GFORCE 2, על חריץPCI . מה אוכל לעשות ? האם דפקתי ל-לוח אם את ה- צי'פ ?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים,היום (מוצאי שבת) הפעלתי את המחשב שלי ולאחר שהוא נדלק צץ לי שיש לי עדכון לדרייברים שלי מהתוכנה של הכרטיס מסך שלי (AMD - Radeon) ולאחר מכן באתי לראות עוד פרק מהסדרה שאני רואה מידי שבוע, אבל הפעם כאשר הפעלתי את הפרק בצפייה ישירה משום מה הוידאו התפצל לי לשני חלקים, שהצד השמאלי הוא טיפה גדול יותר לעומת הצד הימיני, ויש מין פס אדום כזה שצמוד לחלק השמאלי. חשבתי שזה בעיה בסרטון עצמו אבל לאחר גלישה קצרה בפייסבוק אני רואה שכל הסרטונים שמופיעים שם התפצלו גם כן כמו הראשון.חברים בבקשה עזרה אני לא יודע איך לטפל בזה,הינה תמונה שמסבירה איך שזה נראה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום הצילו .....מה לעשות קניתי כרטיס מסוג albatron 5900xtv כשאני שם את הכרטיס המחשב עולה פעם אחת ואח"כ המחשב כל הזמן נכבה ונדלק...עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה המאוורר של הכרטיס עובד רק לפעמים כמו כן לאחר פעם אחת לא ניתן לראות כלום בתצוגה החלפתי ספק..לא עזר... החלפתי זיכרון, מעבד, ניתקתי את כל הכרטיסים ואפילו החלפתי לכרטיס מסך זהה חדש אבל התופעה חוזרת בסוף החלפתי ללוח זהה אחר אבל גם בו אותה הבעיה בדקתי את כרטיס המסך על מחשבים אחרים ועליהם הוא עובד בלי בעיה המחשב עובד עם כרטיסי מסך אחרים מה עושים??????!!!!!!!! אני מיואש המפרט שלי הוא לוח אם: gigabyte 7nnxp מעבד amd 2500 דיסק sata 120gb זיכרון ddr400 של סמסונג כרטיס מסך gigabyte radeon
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי חברים. בעבר היה לי תוסף לכרום שנקרא COPY PASTE ORIGINAL. התוסף היה מעתיק לזיכרון אוטומטית כל טקסט שהייתי מסמן בדפדפן, מה שהיה חוסך את הצורך בלחיצה על CTRL-C. נשמע דבר קטן, אבל אחרי שמתרגלים לזה ובגלל העובדה שאני עושה את הפעולה הזו המון במהלך היום, הוא הפך להיות אחד התוספים הכי שימושיים אצלי. לצערי נאלצתי לפרמט את המחשב בו היה מותקן התוסף וכשניסיתי לחפש אותו בגוגל הוא פשוט נעלם ועדיין לא מצאית משהו מקביל שעובד (יש כמה שמתיימרים לעשות אותו הדבר אבל בפועל לא מתפקדים). מישהו אולי מכיר תוסף שכזה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב בן כשנתיים עם מעבד E5400 ללא התרעה מוקדמת המחשב לא "עולה". תאור - א. לאחר הפעלת המשחב מתחילה פעולה אך בסופה יש מסך שחור. ב. בניסון להעלות WIN במצב בטוח, מתחילות לרוץ שורות של פקודות אך בסופו של דבר המחשב נתקע. ג. ניסיתי לעשות בוט, יחד עם דיסק ההתקנה של ה WIN, הדיסק לא הצליח לתקן קבצים, וכאשר ניסיתי להתקין מחדש, המחשב העתיק קבצים במשך כמה דקות, כתב כי הוא מאתחל את ה WIN אבל אז נתקע. לא מצאתי כל אפשרות אחרת לעשות פורמט. השאלה - מה עשויה להיות הבעיה? אם זו בעיית חומרה, למה המחשב עולה או מנסה להתחיל בכלל עם ה WIN? אם זו בעיית תוכנה למה ה WIN לא מתקן את עצמו עם דיסק ה WIN?? יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המחשב ולקנות חדש?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה - המחשב לא מגיב בכלל. לא ידוע לי על קצר בספק. לא היה ריח של שרוף מתוך המחשב. החלפתי ספק חדש - 400W - הספק הגיע עם קונקטור של 24 פינים + 4 פינים. במחשב שלי יש כניסה של 20 פינים + 4 פינים. ה LED נדלק כאשר אני מכניס מתח AC גם בספק הישן וגם בספק החדש שרכשתי. בנוסף ניסיתי עם הספק החדש להדליק את המחשב - הוא נדלק והחל להוציא עשן - כיסיתי אותו מייד. האם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזאת? האם יתכן שהספק החדש לא מתאים כי יש לו 24 פינים + 4 פינים? אשמח לתשובה מהירה. גיל
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התחדשתי בלוח gaming x b760 וחיברתי הכל, בביוס הלוח מזהה את הכונן הישן שלי )סאטא) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, חלונות 10 אבל כלום לא עולה. כשאני מנסה לבחור אפשריות בboot order הוא כותב שלא נמצאות שום אפשרויות. חוץ מהכונן הנל יש עוד כונן סאטא עם מערכת הפעלה חלונות 7 ועוד כונן m2 ריק שעליו אתקין בעתיד מערכת הפעלה חדשה. את שלושת הכוננים הלוח מזהה. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום המפרט שלי: לוח אם GIGABYTE P55-US3L מעבד Intel i5 750 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4870 X2 ספק כח Thermaltake ToughPower 750W W0116R כונן קשיח Seagate 1000GB ST31000528AS זיכרונות geil 2GBx2 windows 7 64bit קניתי מחשב חדש וכל חצי שעה בממוצע יש לי מסך כחול, בעיקר בזמן עבודה. שלחתי את המחשב לתיקון באחריות אבל הם "לא מצאו כל בעיה" ולכן אני חייב למצוא את הבעיה בעצמי. בעקבות החלפת חלק מהחומרה והמשך הופעת המסך הכחול אני יכול לומר שהבעיה היא לא הכונן הקשיח ולא הזכרונות. בנוסף התקנתי התקנות שונות של windows והבעיה נשארה כך שמדובר בחומרה. צירפתי קובץ rar עם כל הקבצים שנראים לי רלונטיים להבנת הבעיה (כולל קבצי dmp). אם ישנם קבצים אחרים או פעולות אחרות שבאפשרותי לעשות כדי לעזור לכם ל…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במהלך התקנת win xp sp2 אני מקבל הודעה system time out of sync שגיאה מספר 800b0101 ולאחר מכן מערכת ההתקנה מפנה אותי ל- bios עם ההודעה: Please verify that your computer is using the correct date and time. This can be done by accessing the BIOS during system startup נכנסתי ל- BIOS ולפי מיטב הבנתי שום דבר לא השתנה שם, גם התאריך מעודכן. אגב, ההחלטה להתקין מערכת הפעלה נבעה מכך שהמחשב שלי קבל התקף לופ לא ברור של restart ללא הפסקה. היגיע זמנו? או שאפשר לעשות משהו? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדי פעם, בעיקר כשאני מפעיל משחקים (יותר נכון counter strike) המחשב שלי עושה ריסט פתאומי. בדרתי מתחים, בMBM5 ה3.3 מופיע לי כ2.7 לכן הלכתי ובדקתי ישירות מהכבל של הספק שנכנס ללוח אם ושם המתח עומד יציב על 3.3V. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך + ללוח אם, כלומר לציפסט ושום דבר לא עוזר. אני עכשיו על אוברקלוק, לא משהו רציני 1800@2200 (לא מצליח יותר המערכת לא עושה BOOT) והרצתי PRIME95 במשך 4 וחצי שעות (נרדמתי באמצע ;D ) ו3DMARK בלופ של 10 פעמים והמערכת יציבה כמו סלע! אני פשוט משתגע ולא מוצא את המקור לבעיה. HELP PLZ :-\
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ההורדה אינה פיראטית! העניין הוא שאני יכול להוריד קובץ אחד כל 24 שעות. אם אשנה את כתובת הIP שלי אני אוכל להוריד כל פעם שהורדה אחת מסתיימת?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. ההודעה cmos checksum error מופיעה אצלי בעת הדלקת המחשב. החלפתי בטריה לחדשה היום, כפי שהצעתם לי כאן בפורום. הבעיה ממשיכה! באתר של לוח האם שלי, תחת שאלות-ותשובות (FAQ), ניתנה התשובה הבאה: Please check whether the jumper for "Clear CMOS" was lost or being set at "2-3". If so, please set the jumper back to "1-2 ON" to get the system resuming its normal service. אם כי מבין גדול במחשבים אני לא, נראה לי שאכן ה"Jumper" הזה [יהיה מה שיהיה הדבר הזה] יושב במקום הנכון. האם יש הצעות נוספות? אשמח לשמוע, ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הפעלתי היום את המחשב השני בבית (שמפרטו בצד), והוא נתקע בזמן ה boot על press any key to boot from CD (שהיה ריק בזמן הזה), ריסטטי את המחשב, קפצה הודעה bios update failed, ומאז המחשב נדלק (מאוורים מסתובבים) ואחרי כמה שניות נכבה, וחוזר בלופים, אין תצוגה על המסך ואין ציפצופים מהלוח . לא ניסתי לעדכן את הביוס, והכונן DVD היה ריק (גם לא היה מחובר USB שיכול לעדכן או משהו כזה) ניסתי לאפס ביוס, לא עזר. החלפתי ספק, גם לא עוזר ניסתי כול מיני קומבינציות (סטיק אחד של זיכרון, בלי זיכרון, בלי ברטיס מסך, בלי HDD והכונן DVD), אותה תוצאה כול הזמן
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוצאתי את הבטרייה ואיפסתי את הסימוס, עכשיו עשיתי ךו LOAD DEFOULT ואני צריך לשחזר את כל ההגדרות ידנית ואני לא יודע איך לעשות את זה , המחשב לא פועל לי ואני חושב שזו עלולה ליהות הסיבה אולי. בכל אופן תקראו בבקשה את הת'רד הקודם שלי להבנת מקור הבעייה, ותודה לולכם אם יש משיהו שיכול לעזור לי באיי סי קיו ולהסביר לי איזה הגדרות אני צריך לשנות אני אודה לו מאוד: 124109853
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט מחשב: מעבד: Intel® Pentium® CPU D 3.00GHz. זיכרון: 4GB 2X2GB DDR2 Kingston דיסק קשיח: 250GB. מערכת הפעלה: Windows 7 Professional 32bit. גרפיקה/כרטיס מסך: המחשב הגיע אם NVIDIA Quadro FX 570 והוחלף ידנית ל- NVIDIA GeForce 210. המחשב מיועד לעבודה ביתית ומשרדית. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל ופותח את האריזה או פשוט מנתק מהחשמל, המחשב מראה את המסך : Brodcom NetXtream Ethernet Boot Agent v.9.4.4 Copyright © 2000-2006 Brodcom Corporation All rights reserved אחר כך הוא מבצע הפעלה מחדש שוב ומופיע הסמן המהבהב בצד שמאל למעלה ולאחר מכן כל מיני כתוביות ואז Press Ctrl-S to Configure Menu ומבצע סרקה של Media משהו, והוא כותב Check Cable ואחר כך כותב לי Press F1 …
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זקוק לעזרה מעט יוצאת דופן. קיבלתי לידי שני מחשבים של עובדים שפוטרו ועד אותו רגע לא היתה שום בעיה עם המחשבים DELL XPS13 ASUS U31 שני ניידים ברמה גבוהה אצל עובדים בכירים. עזבו את העובדה שקל מאוד לראות שניסו למחוק מידע מהמחשבים ולהוכיח שהעתיקו מידע עיסקי. זה עניין נפרד. בשניהם ה-TOUCHPAD בקושי עובד - הסמן רועד ולא ניתן כמעט לשליטה. ב-DELL הלחצן הימני לא עובד וכמעט לא מזוהה אף התקן שמחובר ל-USB. ב-ASUS ה-USB יותר טוב אבל עדיין בעייתי. מה אומרים המומחים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי באיזה שהוא סרטון על איך סטודנטים בנו איזה 20 מחשבים בידיוק אותו דבר ואיך שהו חיברו ביניהם ויצרו מחשב על קטן אז ככה יש לי שתי מחשבים איך אני מחשב ביניהם ככה שהם יחלקו את אותם משימות ואותו כוח עיבוד?? אני יודע שאפשר דרך הethernet אבל איך ויש עוד דרך?? אני מחפש בינתיים אם יהיה הצלחה אני יפרסם איזה מדריכון
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. לפני יומיים כשהדלקתי את המחשב המסך לא נדלק. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין. האם הבעיה בכרטיס מסך? פתחתי את המחשב, והמאוורר של המעבד עובד, ואני שומע שהוא נכנס לwin. אני רוצה להוסיף גם, שמאז שקניתי את הכרטיס (לפני כשנה) לפעמים המסך היה טיפה מטושטש והייתי צריך לבדוק את החיבור שמתחבר לכרטיס המסך כדי לסדר את הבעיה. זה אומר שהכרטיס היה מההתחלה פגום?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
34 0 שלום, Windows 10 ב settings-> network &internet ברשימת ה network נעלמה האפשרות wi fi !!! עד היום בבקר היא היתה קיימת. אין לי מודם ואני מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. אני מקבל הודעת troubleshoot בזו הלשון: No internet access Your device is connected and can access other devices on your local network but may not be able to reach the internet. If you have a limited data plan you can make this network a metered co nectio or change other properties. כיביתי והדלקתי את המחשב אך wi fi לא חזר! המדפסת האלחוטית עובדת כשורה. מישה…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב קופא לאחר פרק מן משתחרר בדיקת זיכרונות דרת מערכת ההפעלה -לא נמצאו שגיאות בדיקת דיסק עם התוכנה mhdd מערכת win7 4gb זיכרון בכעת הקפיאה העכבר עובד תודה מחשב לא מתחמם
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אהלן, אני מקבל מסך כחול, אבל הודעת השגיאה משתנה כל פעם בדקתי את הזכרון בMEMTEST ולא גיליתי בו בעיות, גם הגברתי את המתח ל 2.6 לזכרונות אחרי שקראתי שזה המתח המומלץ אצל היצרן, אבל אחרי כמה זמן נתקעתי שוב (ללא מסף כחול) יש לי AMD 64 3000 512MB TWINMOS CL2.5-3-3-8 GIGABYTE K8VT800 PRO ספק כח של COMPUCASE 6A19 ATI 9000 PRO ושאר הדברים הרגילים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחובר לו גם צג נוסף ואני רוצה לעשות לכל מסך תמונת שולחן עבודה שונה כיצד אני עושה את זה? המסך מחובר עם כבל - VGA. מערכת ההפעלה שלי - WINDOWS 7.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה מה הולך אני חדש פה אז תפרגנו אז ככה: את המפרט של המחשב שלי אתם יכולים לראות כבר <= המחשב קורס עד מסך כחול לפחות כמה פעמיים ביום במצבים שונים שלא כ"כ קשורים אחד לשני (פעם במשחק, פעם בווינדאוס אבל בעיקר בהמתנה). ישנן תקופות ארוכות ללא נפילה אבל כאשר יש נפילה אני מחליף את החלק שנראה לי בעייתי, ואז ישנה תקופה ארוכה של שקט (בערך כחודש) עד הנפילה הבאה. מהפעם הראשנוה שהתחילו הנפילות הוחלפה כבר כל המערכת למעט המעבד. השגיאות שקורות בד"כ הן: 0x0000001a - הנפוצה ביותר 0x000000be 0x000000f4 ועוד כמה שאני לא כ"כ הספקתי לקרוא. זה האיבחון של הווינדווס לנפילה האחרונה. נפילה זו באה אחרי נפילה (0x0000001a) במצב המתנה. Problem signature: Problem Event Name: Bl…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה windows 7 ultimate 64 bit על מחשב חדש שיש בו רק כונן SSD הבנתי שכדי לעשות את זה חובה לשנות משהו ב BIOS השאלה מה צריך? תודה .
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה קניתי לא מזמן מחשב חדש (חודשיים בערך) ומההתחלה הקירור הזה עשה לי רעשים זה לא הטריד אותי כי הרעש היה נעלם אחרי 5 דק', עכשיו הרעש נשאר וזה מתחיל להפריע ולפי מה שראיתי ביוטיוב גם לא אמור להיות הנה הסרטון http://streamable.com/0muec מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-