עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pAnAhI,

שלום. מופיעה לי לאחרונה בעיה מוזרה : '>http://jpg.co.il/view/50c2a91b37f4e.png/"] התקנתי לאחרונה Wondershare Video Converter Pro, באופן חוקי לחלוטין. אולי זה נגרם מכך למרות שאני בספק.. יש למישהו מושג לגבי הבעיה הזו?

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by NIRHA,

היי פתחתי את המחשב על מנת לנקות אותו לאחר שחיברתי הכל חזרה, הוא נידלק, מתחיל רגיל ואז אחרי 15 שניות בערך פתאום נכבה פתאום. מה לעשות ?????

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by danikos,

יש רק DVDRW ושני USB מקדימה והוא החליט שיש FLOPPY A:

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by danino,

יש לי מחשב בן שלוש שנים לאחרונה החל לבצע reboot כאשר הוא נמצא בחלונות בלי להגיע למסך כחול למרות שהגדרתי אותו להגיע למסך כחול כאשר יש נפילה החלק המוזר הוא כאשר אני מגדיר את המעבד בביוס לפחות מהמהירות הרגילה שלו הוא עובד ללא reboot בעיה נוספת/קשורה- בהדלקה -כל המנורות נדלקות אך למחשב לוקח כ-5 דקות להשמיע את הביפ של לוח האם לעלות לחלונות במעבדה פרקו אותו והרכיבו מחדש ניקו אבק - כלום -הוא בשלו. גם אין סימנים של התחממות. למישהו יש רעיון מה השתבש פה או איך לבדוק מה גורם לבעיה -לפני שאני נאלץ לשלוח יד לכיס להחליף אותו לגמרי? המחשב הוא- לוח אם vh6 abit + מעבד 733 פנטיום .מערכת הפעלה xp home . cdr/w plextor dvd rom שני קשיחים -10 ג'יגה+60 ג'יגה כרטיס מסך -elza geforce 25…

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by Tsachi E,

יש לי מחשב חזק, אינטרנט טוב, וכרטיס מסך ומעבדים מהשורה הראשונה. לא ברור לי למה המשחק מקרטע. אני לא רואה סימנים שהפינג קופץ אז לא נראה לי שזה האינטרנט.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום רב, יש ברשותי מחשב נייח שהגיע עם Windows 7, התקנתי עליו לפני מספר ימים Windows 10 התקנה חדשה ונקייה. לאחר ההתקנה ניסיתי לחבר מספר התקנים ל-USB 3.0 והוא לא מגיב. גם לא עכבר ומקלדת. לא יודע מה הבעיה ניסיתי הכל. תך חיבורי ה-USB הרגילים עובדים. פרטי המחשב: מישהו יכול לעזור לי? בברכה ותודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Rage17,

בוקר טוב לכולם! אשמח לקבל עצה על מה לעשות לאחר שביצעתי CHKDSK לאחר שנתקלתי בבעיות בהארדיסק... הוא בקושי זז לי כשהרצתי סרטים, ללא יכולת להעביר מהארדיסק להארדיסק, בקיצור ההרדיסק כנראה הלך להתרסק. ביצעתי צ'קדיסק על C. כשהווינדוס עלה שוב, כל E שלי נעלם (בערך טרה בייט). כל מיני תוכנות שניסיתי כתבו לי שזה פגום, ולא באמת חידשו לי משהו. לא יכול להיות שזה פשוט מחק לי נכון? אשמח לעצות על איך לשחזר! תודה!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by BaLiLi,

שלום לכולם מפרט המחשב שלי בצד ימין עשיתי OC קליל ביותר והעלתי באס ל286 שהעלה את מהירות המעבד ל2.0 גיגה ואת הזיכרונות לתדר 714 עשיתי בדיקת SP2004( בדיקה במקביל לכל ליבה)והשארתי את המחשב דלוק הרגע נכנסתי הביתה וגיליתי שCPU O ממשיך לעשות את הבדיקה והכל בסדר ואילו לCPU 1 היה ERROR והבדיקה הפסיקה לעבוד לאחר 19 שעות הנה מה שרשום בLOG Test 5, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33730143 using 2048K FFT length. Test 6, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33030145 using 2048K FFT length. Test 7, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33030143 using 2048K FFT length. Self-test 2048K passed! Test 1, 1500 Lucas-Lehmer iterations of M42943039 using 2560K FFT length. Test 2, 1500 Lucas-Lehmer it…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by shimon__17,

חברה כול פעם שאני יושב במחשב ומשחק או סתם באינטרנט המסך מתכבה לי והמחשב ממשיך לפעול מה עושים? ( זה קורא שעה או שעתיים אחרי שאני מדליק את המחשב.)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by toys in space,

קניתי מחול סוללה ניידת של אסוס שאמורה להיות 45,000 mwh אבל בתוכנה מסויימת רשום שהיא שווה MWH 42,700 אחרי יום אחד של שימוש היא ירדה ל42,225 האם אפשר לומר שהבטרייה מזוייפת? האם יש אפשרות לדעת אם הסוללה שייכת לASUS?

11. שלום לכולם, הרכבתי מחשב, והלוח-אם הוא strix z270i. החיבור שלי הוא דרך כרטיס רשת אלחוטי+אנטנה שמגיע עם הלוח-אם. כאשר אני מוריד משחק (למשל מ-steam) אז כאשר אני מגיע למהירות מקסימאלית של 9+ מגה לשניה פתאום מתנתק לי האינטרנט.. מישהו נתקל בתופעה?

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  12. Started by Unstoppable,

יש לי בעיה עשיתי פירמוט ואיבדתי את הדיסק התקנה של המדפסת מישהו יכול לתת לי לינק לדריבר להורדה? המדפסת היא lexmark 5200 ועוד דבר אני מנסה לחבר USB של הפלאפון למחשב וזה לא קורה לי את החומרה מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? (אין לי גייניו לווינדוס)

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by halo,

שהמחשב מתאמץ הוא עושה מסכים כחולים ואז צריך לעשות ריסט המסכים הכלחולים ריקים לא כתוב עליהם כלום אני חושב שזו בעיית זיכרון כי לפני שהחלפתי לוח אם זה גם עשה ריסטים ואחרי שהחלפתי זה ממשיך בדקתי גם ב MEMTEST וזה הראה שגיאות אבל איך אני יכול להיות בטוח שאני יחליף זכרונות וזה יסתדר? דרך אגב איזה זכרונות מומלץ לקנות ו זכרונות שעובדים על DC אילו זכרונות מיוחדים או ש 2 באותו נפח ואותו סוג יהיו על DC לבד? תודה לעזורים

• 15 תגובות
    • 956 צפיות
  14. שלום, אני מנסה להתקין ווינדוס 7 פרוץ מדיסק און קי, העברת הקבצים לדיסק און קי בוצעה כמו שצריך, נכנסתי לBIOS במחשב ללא ווינדוס כלל (חדש ונקי), והגדרתי שיתקין את הווינדוס מהדיסק און קי שלי. בוצע ריסטארט למחשב והחלה לעלות ההתקנה של הווינדוס (המקלדת והעכבר עבדו בBIOS כך שהם תקינים), ברגע שעלה המסך של בחירת שפה להתקנה וכו' העכבר והמקלדת (ולפי איך שזה נראה כל חיבורי הUSB שמחוברים למחשב - כולל הדיסק און קי), הפסיקו לעבוד. במצב הזה לא ניתן להתקדם עם ההתקנה כי אין לי שום אמצעי שליטה. מה יכולה להיות הסיבה והפתרונות האפשריים? תודה!

15. היי ישנה בעיה מוזרה מחשב P4 3GHz 775-64bit (630) with MB D945GNT+ 2X512MBDDR2 ברגע שפונים למודם (תוכנת פקס או סתם ביצוע איבחון למודם) האיבחון מבוצע אך לאחר שניה ישנו מסך כחול עם ההודעה הנ"ל IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0x0000000A (0x0000ffdf 0x00000002 0x00000001 0x806e4a8e) DUMPING MEMEORY וכו'..... המודם הוא מודם ישן, אך ניסיתי מודם חדש יותר ואיתו בכלל הוא לא עבד (לא עשה RESET ןמסך כחול אך גם לא עבד). יש לציין שהמודם עבד תקין על המערכת הקודמת (ממנו בוצע גוסט למחשב החדש) והמודם נבדק עם מערכת אחרת ונמצא תקין אם יש רעיונות אשמח לשמוע. עידו

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by Guy950,

שלום עוד מעט אמורים להגיע אליי רכיבים (מעבד, לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך) ואני כמובן מתכוון להרכיב את הכל לבדי. זאת לא הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב אז לא יהיו באמת בעיות. אבל בעצם יש לי בעיה אחת, הרכבתי מערכות אבל אף פעם לא הייתי אחראי על התוכנה, לכן אני לא יודע לעשות בדיקות יציבות. לא מצאתי שום מדריך לכך...אשמח אם יתנו לי הסברים ותוכנות איך אני עושה בדיקת יציבות יעילה למערכת החדשה. תודה רבה, גיא.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Maor911,

היי חברים, אני רוצה לקנות נטסטיק ללפ טופ שלי, לצורך גלישה במקום העבודה בלי להסתמך על האינט' שלהם. אני קצת לא מבין בזה, קראתי שצריך מודם, הכוונה שהפלאפון שלי ישמש כמודם? כדאי לקנות נטסטיק סיני מעליאקספרס, או שלא? אני צריך משהו שיעבוד מהר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. החלק המוזר שאצל הארדיסק הישן האחוז עומד על 100. כבר קרתה לי תקלה בהארדיסק החדש של: the file or directory is corrupted and unreadable האם זה אומר שהארדיסק תקול? יש אפשרות לתקן אותו?

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  19. שלום רב, ברשותי לוח אם מסוג gigabye h77-ds3h, כרטיס מסך 7850. windows 7. כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך כבל HDMI אני מקבל תמונה אך לא שומע דרך הטלוויזיה. עדכנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך וזה עדיין לא פתר את הבעיה. מצורף תצלום מסך של הגדות הסאונד בלוח הבקרה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. זה קרה גם בהרצה של התקנה של וינדוס (תמיד באותו מקום) וגם בהרצה של MEMTEST [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by Oranili,

שלום חברים ...... הופיע לי כמה פעמים מסך כחול באמצע סרטון וידיאו של YAD2 ... VISTA 64 דרייברים מעודכנים כרטיס קול כרטיס מסך זיכרונות חדשים ... מה יכול להיות ? הנה קבצי MINIDUMP http://www.upfree.net/8387414 טמפרטורות תקינות 50 של הכרטיס מסך 76 במאמץ מעבד 55 מעלות במאמץ לוח 55 גם במאמץ הארדיסק 32... איזה באסה זה להיתקע עם מסכים כחולים זה כזה מעצבן! בבקשה תנסו לפתור לי את הבעיה! תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by dondon,

הורדתי והתקנתי בטעות תוכנה שכנראה היא סוג של וירוס כי מיד אחרי ההתקנה הופיעו הסימנים הבאים: 1.דף הבית השתנה ואני לא יכול לשנות אותו בחזרה (השתנה לhttp://asecuremask.com/). 2.בכל פעם שאני סוגר את הדפדפן מופיעה לי הודעה : "asD release" ואני צריך ללחוץ אישור כדי לסגור את הדפדפן. 3.בסרגל ההפעלה המהירה של חלונות (צד שמאל למטה) מופיע לי סמל מהבהב שמשתנה מסימן שאלה לX וכתוב System Alert ...(אני לא חושב שזה של חלונות אלא של הוירוס עצמו כי אי אפשר לסגור את זה...). 4.מה שהתקנתי (שזה כנראה הוירוס) נמצא בכונן C אבל אי אפשר למחוק את זה (אדם אחר או תוכנית אחרת משתמש בקובץ)... 5.סרקתי את המחשב עם נורטון אנטי וירוס 2007 (גירסא מלאה מקורית מדיסק) סריקה מלאה ולא מצא כלום. 6.סרקתי גם עם AD…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by topgun,

יש לי MAG 786PF, ובזמן האחרון שמתי לב שאני לא יכול לעשות RESET אחרי שאני עושה שינויים ב-USER MENU שלו (למשל למתוח או לכווץ את התצוגה). המסך חדש יחסית, 8 חודשים בערך, ויכול להיות שהבעיה הייתה מהתחלה, פשוט לא ממש ניסיתי לעשות ריסט.... הנה מה שזה כותב לי: *מצטער על האיכות, אבל זו וובקם וזו המצלמה הדיגיטלית היחידה שיש לי..... למישהו יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by kobi2209,

שלום לכולם הגיע לידי מחשב שבקושי מצליח לזוז לאחר בדיקה גיליתי שהטמפרטורה של המעבד בדר"כ על 65-70 מעלות קבוע. ב-BIOS איפה שמסמנים טמפרטורת כיבוי למעבד (3.0GHZ) היה מסומן DISABLE לכן כנראה המעבד רתח הרבה זמן ולא נכבה באופן אוטומטי, לאחר שהחזרתי ששיניתי לטמפרטורה של 75 מעלות בכל פעם שהווינדוס עלה המחשב עשה ריסטרט. יש לציין כי נמרחה משחת קירור חדשה ומאוורר של ZALMAN חדש אך עדיין הטמפרטורה ירדה קצת אך לא מספיק (לא יורד מ60 מעלות.). שאלתי היא האם יכול להיות שהמעבד כנראה נהרס או קרוב לסופו מפני שהתחמם הרבה זמן ?? (כל המארז פתוח והטמפטורה עדיין לא יורדת ) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  25. Started by rooten,

כבר איזה שבועיים שהמחשב נכבה לי כשאני מפעיל משחקים. שלשום פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק(והיה הרבה). אחרי שניקיתי אותו, התדירות של הכיבוי עלתה בהרבה, ועכשיו הוא נכבה כל 10 דקות למרות שלא רצות תוכנות כבדות ברקע. (רק האנטי וירוס והדפדפן פועלים) יש רעיונות לפיתרון? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.