תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
היי, המחשב קרס לי כבר פעמים בשעה האחרונה באמצע פעולות והאמת ניהיה איטי גם טיפה, באחד הקריסות הוא הראה לי את ההודעה הבאה : machine check exception -- יש לי win 10 | אף פעם לא עשיתי overclock למעבד או משהו לא התעסקתי עם שום דבר כמעט במחשב .. מה אפשר לעשות עם הקריסות האלו? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
לאחר שפתחתי את המחשב לנקות מאבק הלוח אם לא מזהה לי את ההרד דיסק שמעתי בעבר שקיימת גיסה של וינדוס שפועלת מהסידי(שאותו המחשב כן מזהה) רציתי לדעת איך אני עושה זאת תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מה המצב אנשים קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח WD 250GB ואני מנסה להתקין עליו WINXP HOME אני יודע שזה ישן ושזה גרוע ה HOME זה לא מחשב בשבילי זה מחשב שהם רוצים מקורי וזה דיסק מקורי שיש להם אז החלטתי להתקין את המקורי HOME בכל מיקרה הביוס מזהה לי 250GB הכל בסדר כשאני מתקין את הוינדוס בזמן ההתקנה כשהוא רוצה אעשה מחיצות חדשות הוא נותן לי רק 130GB מדוע? זה כונן קשיח בחיבור SATA האם יש למישהו מושג מה הבעיה? בעיה ידועה בHOME? אשמח לתגובות לוח אם :GIGABYTE GA-G31M-S2L כונן קשיח: WD 2500AAKS 250GB SATA תודה על התגובות
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם,לאחר שהלך לי המאריך של הסיבריה V2 החלטתי להשתמש בחיבורי הקול הקדמיים של המארז,אך משום מה הם לא עובדים. (המפרט בחתימה אם יש צורך) תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ביצור כתוב לי שהוא לא מוצא התקנה לmultimedia audio controller עכשיו אין לי מושג מה סוג הכרטיס קול
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אנשים ברשותי Dell vostro v130 מדובר במחשב נטול כונן דיסקים. כאשר רכשתי אותו, נאמר לי כי ישנו עותק מקורי של ווינדוס במחיצה פנימית במחשב, וכי באם אני רוצה להתקין מחדש, כל שעליי לעשות הוא לגשת למחיצה זו. לאחרונה נהרסה לי ההתקנה של ווינדוס ועל כן ברצוני לפרמט ולהתקינו מחדש, ואמנם, אני לא מבין כיצד אני אמור לגשת למחיצה זו. כיצד אני אמור לעשות זאת? דרך הביוס אני לא רואה דבר שיכול להעיד על booting דרך אותה מחיצה, ואני לא מוצא שום קומבינציה של כפתורים שעליה אני אמור ללחוץ בעת הפעלת המחשב ע"מ להפעיל את ההתקנה אודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אתמל קניתי את המחשב החדש שלי והרכבתי את הלוח בעצמי עם כל הכרטיסים. (המעבד כבר היה מורכב עם הגוף קירור) המחשב הוא - Amd 64Bit 3000+ s939 Nforce 4 neo4-f 512X2 PQI cas 2 2336 PowerColor X800XL HD 160 GB S-ATA Western Digital RaidMax Cobra NEC DVD+-R 16X 3520 Black (ממנו אני מריץ את ההתקנה של Windows) כבר פירמטתי את המחשב אלף פעם וגם ניסיתי להתקין Windows מכמה עותקים שיש לי אך ברגע שהוא מסיים להתקין ומגיע למצב הטעינה של Windows, הפס הכחול נתקע אחרי שנייה או שתיים, אני רואה את ה- Blue Screen Of Death לחצי שניה (אי אפשר לראות מה כתוב) ואז מתבצע איתחול. זאת הפעם הראשונה שלי השתקנתי לוח אם קומפלט, אבל חבר שלי שהרכיב כבר הרבה מחשבים עזר לי להרכיב אותו. לא חיברתי את ה- USB הקדמי, …
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי ארדיסק של 500 שהוא המערכת, ויסטה ועוד שניים שמחוברים אחד 500 השני 250 שניהם SATA הם עולים מזוהים כגודל 180 גיגה וכRAW לא מבין מה הולך פה ?? תנו לי תקווה
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הבאה. בזמן האחרון יש תחושה כללית של איטיות במחשב שבאה לידי ביטוי בעיקר בפעולות כמו פתיחת קבצי WinRar טעינת משחקים פתיחת תוכנות וכו... לדוגמה קבצים של בערך 700 מגה של Winrar שבד"כ היה לוקח לי כמה שניות לפתוח, עכשיו לוקח לי 2 דקות. מפות של Call of Duty MW 2 שהיו נטענות תוך בערך 20 שניות, היום נטענות תוך 2 דקות. אפילו להעלות משחק של PES 09 לוקח הרבה יותר זמן. אני לי זמן לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה, ואני גם לא בטוח שזה יעזור. חשבתי שאולי הטמפרטורות גבוהות מדי, אבל חוץ מהרדיסק שהחום שלו ה-50 מעלות (שזה נראה לי בטווח הסביר), כל השאר נראה בסדר מבחינת SpeedFan. כל הליבות של המעבד נמצאות בסביבות ה-40 מעלות. ולא נראה שיש איזה שהוא Process ש…
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, יש בבעלותי מחשב ישן p4 לוח אם של msi ומעבד אינטל ליבה 1 2MHZ. כרגע הביאו ליידי מחשב ישן שאין להם מה לעשות איתו וברצוני לדעת אם אפשר לעשות איזושהיא הכלאה בין 2 המחשבים. בגדול מה שהצלחתי לראות שיש : לוח אם intel d865gb/d865perc או intel N232 אחד מהם הוא הנכון.. ולגבי המעבד איך אני יודע איזה מעבד יש במחשב? לגבי כרטיס מסך: fx5200. אני יודע שיש מעט פרטים זה מה שאני יודע כרגע. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל משחק מחשב .. עם הגדרות ממש חלשות .. המחשב ניקפא ומה שניתן לעשות זה רק ריסט .. מה גורם הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
במחשב מחוברים אצלי 3 כוננים כשיחים בנפחים של 250 GB כולם מלאים למעט כונן C בזמן האחרון הרגשתי ירידה בתיפקוד תגובות המחשב לדוגמא כאשר אני רוצה להיכנס למשל למחשב שלי לוקח זמן תגובה עד שאני מקבל את החלון על המסך כאשר ניתקתי את שני הכוננים ונשארתי רק עם כונן אחד הבעיה הסתדרה והמחשב חזר לתגובה נורמלית לצין שלוח האם הוא ASUS P5N32 -E SLI N זכרונות 6G RAM מערכת הפעלה ויסטה 64 BUT
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
בבקשה תעזרו מהר אני "מדבר" מהמחשב השני... תראו אז ככה קניתי גוףקירור לצ'יפסט.. החלפתי אותו שמתי הכל חומר וזה ואני מדליק תמחשב הכל טוב רק מה שמסך לא נדלק.... יש מצב שהלוח אם נשרף... אני יכול לזהות שהוא בווינדוס ולא בתוך הדוס או משהו כי עד שהוא מגיע אל הווינדוס ואני לוחץ על הכיבוי.. זה מתכבה ישר אם זה בווינדוס אז צריך ללחוץ כמה שניות.... אז לא נראה לי שהלוח נשרף בקשה תעזרו אני מת תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ראז תישמעו איזה בעיה זאת אבא שלי מיתקשר אליי והוא מספר לי שבמחשב שלו יש בעיה שבטעינה של הווינדוס זה טוען קצת את הווינדוס ואז יש מסך שחור לגמריי המנורה הירוקה של המסך דולקת ומראה שהמסך עובד אבל אין תמונה אין כלום רק שחור והכונן ממשיך ליפעול הוא גם מספר שזה רקה מאתמול הוא בא ליצפות בסירטון ואז המחשב ניתקע לגמריי והעכבר לא זז אבא ראה שהמחשב תקוע לגמרי אז הוא השאיר אותו דולק וכיבה את המסך והמחשב היה תקוע כל הלילה וזה ככה קרה מאתמול כאילו הבנתם זה מאתמול.... שהוא בא להפעיל סרט והמחשב ניתקע ממש לגמרי אז הוא כיבה רק את המסך והשאיר את המחשב עצמו דולק שהוא במצב תקוע.. אבא שלי ממש חדש בעסק של מחשב הוא לא ממש מבין במחשבים הוא בקושי יודע להפעיל אותו והוא לומד בוא חומר למבחנים... אז מ…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, נגמרה לי הסוללה במחשב נייד מחשב נייד DELL N5010 ולאחר שחיברתי אותו לחשמל, הנורה הכחולה שנמצאת על המטען (על המחבר העגול שנמצא בקצה של הכבל) מתחילה להבהב ולידעוך ובשלב מסוים אפילו נכבית לחלוטין. המחשב לא נטען ולא נדלק וגם אם אני מוציא את הסוללה ומנסה לחבר את המחשב ישירות לחשמל ללא סוללה קורה אותו דבר. המחשב כבר ללא אחריות, מישהו יודע מה הפתרון לזה ולמה זה קורה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נוכחתי לדעת כי במחשבי קיימת בעיה משונה. הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, אז המחשב היה קורס ונכבה באמצע פעולות שגרתיות ולא מעומס יתר. מאז, המצב הלך והחמיר שכן המחשב נדלק לכמה רגעים ונכבה מיד אחרי כן. ניסיתי מספר פתרונות, שלא הועילו: ניקוי המחשב בעזרת שואב אבק (ששימש כמפוח) מבפנים באופן יסודי. השתמשתי בתוכנה Memtest כדי לבדוק את הזיכרונות שלי. מעבר לכך שהתוכנה השיבה שהזיכרונות פועלים כמו שצריך, ניסיתי להוציא סטיק אחד ולהשתמש רק בסטיק השני, או לסירוגין, להוציא את השני ולהשתמש רק בראשון. כמובן שבשני המקרים המחשב קרס. שימוש בספק כוח שונה. החלפת משחה תרמית למעבד. יש למישהו עצות נוספות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. יש (היה לי) לי הארדיסק של 250 ג'יגה מסדרת ברקודה. לפני חודשיים הוא נדפק, והחלפתי אותו לאחר. אתמול גם השני נדפק, ואני מחליף גם אותו מחר. מה יכולה להיות הסיבה שהם ממשיכים להדפק לי? 2. יש לי חומר מאד חשוב על ההארדיסק שאני מחליף. אבל כל פעם שאני מחבר אותו (הוא SATA) אחרי שה Windows עולה, המחשב נכבה. מה אני יכול לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעייה בחיבור הקדמי של המיקרופון והאוזניות כשאני מחבר אוזניות מקדימה המחשב לא מזהה אותן מאחורה הכל עובד כמו שצריך! בדקתי שהכבל של הכרטיס הקדמי מחובר ללוח אם מישהו יודע מה לעשות? תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום. מחשב שלי בן פחות משנתיים. הכל עבד והיה מצויין. לאחרונה אחד המשחקים שאני משחק עבר "שידרוג" או לא יודע איך עוד להסביר את מה שקורה. המחשב מכבה לי בפתאומיות וכשאני מדליק אותו הוא מראה הזהרה על מצב ספק. (התמונה מצורפת) הורדתי CPUID. גיליתי די בוודאות שכשיש מעל ל 10 משתתפים מכל צד במשחק אז באמת מעבד מתחמם. ל 87C. קצת גוגל וגיליתי שזה טמפרטורה מוגזמת אפילו למעבדי K. שלא לדבר על S שיש לי. חידשתי משחה אך זה לא עשה הרבה, הוריד ב 5C בלבד. כרגע די ברור לי שאני חייב לשדרג לקירור טוב יותר ולא להשאר עם מקורי של אינטל. השאלה המרכזית היא האם יש איפשהו לוגים כדי לוודא שמחשב נכבה עקב טמפרטורה של מעבד? יש מצב שאחד לא קשור…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce GTX 660 2GB Windforce OC כבר כמה שנים, והוא עושה לי בעיות בשנה האחרונה. מדי פעם, כשהכרטיס לא מבצע פעולות כבדות או פעולות בכלל, הדרייברים של הכרטיס פשוט קורסים, לפעמים לא קורה כלום, לפעמים התצוגה נתקעת לכמה שניות ולפעמים כל המחשב קורס לגמרי וצריך לעשות לו ריסט. שמתי לב גם שאם אני משחק במשחקי מחשב, או מפעיל חישובים כבדים על הכרטיס (לדוגמה בעזרת Cuda או עבור פרויקט מסוים דרך BOINC למי שמכיר) הכרטיס נוטה להתחמם ממש ודי קשה לו לקרר את עצמו, אפילו אם אני מכוון את המאווררים ל100% כאשר הוא מגיע ל60 מעלות צלזיוס (הוא עולה לאט לאט ל61, 62, 63.. וכו). לפני ששיניתי בהגדרות של הכרטיס את עוצמת המאווררים, שיגיעו ל100% ב60 מעלות צ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כשבועיים "נשרף" לי הספק.... הרחתי והיה ריח של שרוףף.. אבל לא היו לי ממש הוכחות שלשום קניתי ספק של 400W (שבכל מקרה אני צריך כזה היה לי מקודם 250W ג'נרי) אתמול פתחתחי תספק הקודם ושברתי ופירקתי אותו לחלקים דרך אגב יצאו ממנו שני HS מגניבים כאלה... אתמול בערב הכנסתי תספק ה400W וחיברתי אותו כמו שצריך... לחצתי על הכפתור של ההדלקה של המחשב ו......... המחשב לא עובד בדיוק כמו מיקודם!!! מה לעשות אנשים אני רוצה את המחשב שלי בבקה עזרה! ושתבינו! אני שברתי תספק שכניראה שלא נישרף! אני כזה מפגרררררר
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי g-force fx 5200 128 mb עכשיו בג'י טי אי וייס סיטי רואים לא טוב הגרפיקה עקומה כזאת איך אני מסדר את זה? אוליי עידכון לדרייבר או משו?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני משנה רזולוציה משהמחשב נדלק זתומרת מהלוגו של לוח אם עד הטעינה של הווינדוס? אני רוצה לשנות כי המסך מהבהב עד אחרי הטעינה של הווינדוס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-