עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Idan06,

המחשב שלי חדש וכשאני מנסה להריץ משחקים כבדים יחסית, המשחק קורס ויש הודעת שגיאה, לפעמים אפילו אין הודעת שגיאה והמשחק פשוט יוצא.. מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Riaz3r,

שאלה קצת מוזרה, אני פשוט רוצה לדעת אם יש אולי דרך יותר טובה מאיך שעבדתי עד היום יש ברשותיים 2 הארדיסקים, 500GB WD - בן 4 שנים בערך 1TB SpinPoint F3 Samsung - בן שנתיים בערך. ומזה יצרתי 3 כוננים סה"כ: C - 80GB - Windows 7 64bit D - 850GB - שומר בעיקר לתוכנות, משחקים, סרטים, סדרות, הורדות. E - 500GB - שמור בעיקר לגיבויים שאני צריך. ---- את C ו D יצרתי מה1TB. את E יצרתי מה500GB. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לפי מה שהבנתי עדיף כבר לעשות מחיצה גדולה יותר לWindows ולשמור שם את הדברים שאני משתמש בהם הכי הרבה, בין אם זה משחקים או תוכנות וכד'.. השאלה אם זה קריטי או שעדיף כבר להמשיך באותה דרך שאני כבר עובד...

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  3. שלום לכם.. קניתי מחשב חדש עכשיו אני רוצה לחבר לו עוד דיסק קשיח 160GB (SATA) הבעיה פה שבדיסק קשיח הזה יש לי קבצים חשובים ביותר ואני רוצה שווינדוס 7 יציג לו אותו ככונן אבל שלא יאתחל לי אותו וימחק לי את הקבצים .. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? אין אני מגדיר אותו ככונן? כי אני לא רואה אותו במחשב שלי... תודה מראש ! :s05:

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב עם GB4 RAM, בעליית המחשב כתוב 4GB, כשאני פותח מאפיינים למחשב שלי כתוב: (4GB (3.25GB usable . וכשאני פותח task manager כתוב שיש Physical Memory-Total: 3327. אני משתמש בוינדוס ultimate 7 64bit,ויש לי וינדוס xp מותקן על הכונן השני אם יש לכם מושג מה אפשר לעשות, עזרו לי בקשה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by a-gold,

אם יש לי תיקייה עם מאה קבצים ואני רוצה לשנות את השם של כל קובץ מ1 עד 100 יש דרך מהירה לעשות את זה? במקום לשנות אחד אחד... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  6. שלום, אשמח אם תעזרו לי כי אני לא ממש מוצא פיתרון , המחשב היה בשימושי האישי עד לפניי כ4 חודשים עד שרכשתי מחשב חדש בעצם. היה לו מן קטע כזה להיכבות לפתע ולא יודע מאיזו סיבה הייתי בטוח שזה בגלל הדיסק קשיח. רכשתי דיסק קשיח חדש אך המחשב עדיין לא עולה ואפילו המסך לא נידלק (לא רואים את הבייוס) והמחשב לא נישאר דלוק יותר מכמה שניות ניכבה ונידלק מחדש וככה בלופים . בעיקרון זהו מחשב דיי ישן שמיועד לחברה שלי - מפרט המחשב מעבד [h=1]Intel Core 2 Quad Q6600 [/h]כרטיס מסך GTS 250 6 ג'יגה ראם 1200 מגהרץ ספק כוח של 500W

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. פשוט נכבה או קופא באופן רנדומלי, איך אפשר להתחיל לפרק את הבעייה לגורמים, זה יכול להיות או חימום, או הספק כוח או 1001 דברים אחרים איפה מתחילים? אני אובד עצות. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by J0HNiE,

זה מתחיל להרגיז אותי יש לי כ.מסך של Leaftek 6800NU 128MB ועשיתי לו OC ובמשחקים כמו SIMS 2,Battlefield Vietnam,MVP Baseball 2005, ועוד פשוט נתקעים לכמה שניות וזה קרה עוד לפני שעשיתי OC עכשיו זה גם קורה שאני לא משחק פשוט זז מאוד לאט ובמשחקים זה נתקע מה זה יכול להיות ?(אני אבדוק וירוסים עכשיו וגם SPYWARE ועוד אבל לא נראה לי שזה קשור לזה) נראה לי שזה קשור לאיזה process אבל זה ממש מוזר כי הprocess שלוקח הרבה CPU הוא System Idle Process

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  9. שלום התקנתי כרטיס מסך חדש מדגם 560TI, התקנתי את הדרייבר המעודכן. חיברתי את הכרטיס לספק כוח ככה שחיבור 6 פין אחד הוא הרגיל של הספק ועוד אחד מקבל מתח משני מולקסים שיושבים כל אחד על צמה אחרת של הספק. הספק הוא סיסוניק 520 וואט ככה שהוא מספיק לכרטיס הזה. הבעיה היא שיש לי קריסות מוזרות מידי פעם ולא ממש הצלחתי לעלות על התבנית שלהן אם יש. מה שכן זה קורה בדרך כלל שהמחשב והכרטיס מסך בכלל לא בעומס למשל זה עוד לא קרס לי במשחק עמוס או סרט או משהו אלא סתם עבודה באינטרנט או בדסקטופ ככה שלא נראה לי שזה מהכרטיס מסך עצמו. זה קורה יותר לדעתי בתחילת העבודה שהמסך יוצא ממצב חיסכון באנרגיה אני חושב

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  10. התקנתי מערכת חדשה הכל עובד באופן תקין למעט רעש בסגנון התראה מכיוון כפתור ההפעלה. נתקתי לסירוגין את כל הרכיבים ( דיסק, פלופי, מאווררים וכו ) והרעש עדיין קיים המערכת עובדת באופן יציב בטפרטורה ממוצעת של 27 ובמאמץ 35 המערכת החדשה היא: AMD Athlon 64 3000+ קירור של זלמן Gigabyte K8NS socet 754 512DDR ADATA ThermalTake Activ 420W ThermalTake Xasar 3 V2000A XFX 6600GT 80GB SATA אודה לכל מי שיש רעיון מה מהות התקלה תודה מראש, איציק

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by bennnn,

המאוורר של המעבד שלי השתגע מרעיש מאוד על 5500 rpm ניקיתי את הצלעות יסודי וגם העברתי פן של שיער עד אתמול הכל היה בסדר אני יודע שחם אבל אמרו לי שאפשר להגדיר איזה משהו בביוס? יש לי לוח אם אסוס pap 800 se הטמפ נשארה בסדר -52-49 מעלות יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט אודה לעוזרים ואז ענו לי לבטלאת ה smart fun ונכנסתי רק מה שראיתי q-fan ואפשר לנטרל אותו הוא כרגע מנוטרל ואז אם אני מפעיל יש כזה אפשריות 12\16 14\16 משהו כזה מזה זה אומר? ואיך אפשר להוריד את מהירות הסיבובים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  12. בעיה חמורה מאוד! המחשב לא מצליח לעלות לווינדאוס, הוא רושם את הבעיה, אבל לא הצלחתי להבין מה קרה ומה נדפק. אני צירפתי עבורכם תמונה , אני מאוד מאוד רוצה להציל את המחשב, כל כך חבל לי על כל מה שהיה עליו. :'( מקווה שיש פתרון או לפחות להבין מה קרה. ממש ממש מקווה לעזרה ממכם.

• 35 תגובות
    • 5k צפיות
  13. Started by ras81,

שלום יש לי 4 GB זיכרון, הביוס מזהה לי אותם אולם ויסטה מזהה רק 3 GB, בדקתי גם באמצעות אוורסט וגם רק 3 GB. מה לעשות??? תודה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  14. לפני כמה ימים הייתה לי הפסקת חשמל בבית אחרי זה שהמחשב חזר הסמל ליד השעון של הSoundMAX היה כאילו אין קול במחשב, שניסיתי לפתוח את הלוח הזה שמגיבהים ומנמיכים את המיקרופון LINE IN AUX וכל אלה הוא לא פתח אותו ניסיתי לעשות ריסטרט ולא עזר, מחקתי את הSoundMAX מהמחשב הכנסתי את הדיסק דרייברים של הלוח אם שלי נכנסתי בתוך הדיסק לתיקיה של הדרייברים משם להתקנה של הSoundMAX וניסיתי להתקין מתקבלת שגיאה בהתקנה Driver not found, reboot your system and try again. עשיתי כמה ריסטרטים עם נסיונות התקנה ולא עובד, נכון לעכשיו אין לי שום סאונד במחשב, לא שירים לא אתרים לא כלום (ולפני ההפסקת חשמל הכל היה). יש לי כרטיס קול onBoard (על הלוח האם) מדגם Intel ICH4 Audio Device לפי התוכנה EVERST Ho…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ohadge,

אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים נחוצים כולל העידכונים. דרייבר השמע הוא של חברת REALTEK. הפלט עובד בצורה תקינה אך משום מה אינני יכול להקליט. ביצעתי את כל הקונפיגורציה שצריך לבצע ואפילו בהגדרות התוכנה הוא מזהה לי את המיקרופון, אך בבדיקה חומרה מכווני הקול אינם עולים כאילו אין לי מיקרופון. איך אני פור בעיה זו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  16. Started by ome,

שלום, כבר מס' ימים שלא מפסיקים לקפוץ לי popups. כפי שניתן לראות בצד שמאל למעלה, יש לי שלושה חוסמים שהורדתי ספציפית לכרום (ad block וכו'). זה מגיע לרמה שאני לא יכול להיכנס לכל מיני קישורים באתרים (גם באתר זה) עקב הpopups. מה עושים? יש לציין שניקיתי את נתוני הגלישה, איפסתי הגדרות ועוד. המון תודה מראש, אורן

17. היי, החלפתי לוח אם לGIGABYTE 8I945PG שעובד עם ביוס AWARD ה HDD והרכיבים האופטיים(CD DVD) נשארו מג'ומפרים כמו שהיו ולמרות זאת כל פעם שהמחשב מגיע להרצה של הווינדוס מתקבל מסך כחול - הודעת עצירה 7B השגיאה מתקבלת גם אם אני מנסה להריץ את הדיסק של ווינדוס לצורך תיקון בכל מקרה יש טענות שזה יכול לנבוע מהתנגשויות של חומרת IDE במע' ומכיוון שזה פעם ראשונה שאני נפגש עם RAID יש מצב שזה באמת זה ונובע מהגדות ביוס לא נכונות - אני אשמח אם מישהו שמכיר קצת את הביוס של AWARD ויודע איפה יכולתי ליפול ישלח הודעה בנושא תודה

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by roy3romeo,

שלום, יש לי בעייה חמורה במחשב ואין לי שמץ של מושג מה יכול להיות הגורם - אולי מישהו נתקל בזה ויכול לעזור לי? אז ככה, הכל היה תקין, פירמטתי את הדיסק הקשיח והתקנתי עליו עותק של וינדוס 7 64 ביט (לפני כן היה לי וינדוס 7 32 ביט) המעבד שלי תומך ב64 ולכן עברתי לזה. בכל מקרה, ההתקנה הסתיימה ועברו שלושה ימים תקינים, ואז - אני קם בבוקר ושומע רעש מוזר מכיוון המחשב, אני מתקרב ורואה שהוא עושה "תיק תיק תיק" והמנורה של ההארד דיסק מהבהבת ביחד עם ה"תיקים" האלה (יש מנורה כחולה ויש אדומה, האדומה היא זו שמהבהבת עם ה"תיקים" והכחולה דולקת) זה כאילו מישהו לוחץ על הכפתור של ריסט פעם אחרי פעם ולא עוזב. מסתבר שכל הלילה המחשב כבר את ההתעללות הזאת.(דרך אגב המסך לא נדלק כשיש את הרעשים ואפילו הביוס לא …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, לפני כמה ימים עשיתי בנצ'מרק עם התוכנה valley benchmark ומאז נדפק הכרטיס,אחרי שאני מתקין דרייברים אני רואה "סימנים ירוקים" בboot וכשזה מגיע למסך עם הלוגו של הוינדוס אז הוא פשוט נתקע ורואים כל מיני קווים ירוקים על הלוגו של הוינדוס ואחרי זה המסך נכבה.דרך הSAFE MODE אני מצליח להסיר את הדרייברים ואז הוינדוס עולה רגיל ויש כל מיני קווים לבנים על המסך תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by uber101,

יש לי מחשב DELL Inspiron 5537 ולפני כמה חודשים כאשר לחצתי על כפתור ההדלקה, הוא היה נדלק ונכבה לאחר מספר שניות, לפעמים הוא לא נכבה, אבל על המסך לא הוצג כלום (הבעיה לא במסך). ניסיתי לעשות כל מיני דברים כמו פריקות מתח, עם סוללה, בלי סוללה שום דבר לא עזר. עזבתי את המחשב במנוחה לכמה שבועות עד שיהיה לי זמן לשלוח לתיקון. אחרי כמה שבועות החלטתי לנסות להדליק אותו בלי סיבה מיוחדת ובאורח פלא הוא פשוט חזר לעבוד כאילו כלום. היום, אחרי שהשתמשתי בו בלי שום בעיות במשך יותר מחודשיים, הבעיה שוב חזרה על עצמה. מה יכול לגרום לדבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by kujo,

יש לי מחשב נייד פ4 של סלרון, עשיתי פורמט ל HD דרך הווינדוס XP ועכשיו כשאני מנסה להתקין מחדש את הווינדווס המחשב ניתקע מה לעשות? וממה נובעת הבעייה? אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר אני אשמח לא משנה בדקתי את ההארד דיסק ולצערי הוא מת צריך לקנות חדש

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by ronmar,

היי, היה לי היום הפסקת חשמל ומאז המחשב שלי לא נדלק - לפעמים הוא נדלק לשנייה ונכבה. החלפתי ספק כוח(חיברתי הכל חוץ מה כ. מסך) זה גם לא עזר אז חשבתי אולי יש קצר באחד החלקים אז ניתקתי הכל חוץ מהכרטיס מסך והוא נדלק. אחרי זה חיברתי את הכונן קשיח ואת הכונן האופטי והוא עוד פעם לא נדלק אז עוד פעם ניתקתי הכל ועדיין הוא לא עובד. לאחר כמה זמן חיברתי הכל והדלקתי את המחשב והוא נדלק אבל המסך שלי לא קלט את המחשב.. כאילו הכרטיס מסך היה מת למרות שהמאווררים בו עבדו. יש לציין שהמאווררים נראלי היו ממש חלשים - המחשב היה על הצד והם לא זזו אבל נתתי להם סיבוב והם החלו לעבוד... אני לא מצליח להבין במה הבעיה.. אשמח לעזרתכם

23. לוח אם asus p5q pro 2 כוננים קשיחים 1. סיגייט ברקודה של 1 טרה- עליו מותקנת מערכת ההפעלה win7 2. WD של 500 gb הבעיה היא כשמאתחלים או מכבים את המחשב, לעיתים מאד קרובות המחשב לא מזהה את הסיגייט ולכן לא מעלה את מערכת ההפעלה. כשבדקתי בביוס, גם שם אין זיהוי לסיגייט. ניסיתי להחליף את הסלוט של כבל המידע, אך אין שינוי. רק לאחר כמה איתחולים הוא זיהה את הסיגייט. יש לציין שמתי שהמחשב לא מזהה את הכונן, אז המעבד נשאר על אור אדום ז"א עובד במלוא הקיטור. איך פותרים את הבעיה לדעתכם? ומה מקור הבעיה, לוח אם? הסיגייט? יש לציין שאת ה WD הביוס תמיד מזהה.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by shagi,

אהלן חברה מה נשמע.. אני חדשה כאן ואני חייבת עזרה.. יש מצב שאני נמצאת בפורום הלא מתאים אבל אתם נשמעים כאלה חכמים שיכולים לעזור לי.. אז בבקשה..למרות שאני לא מבינה כלום במה שנוגע למחשבים תנסו לגלות קצת סבלנות.. : אחלה... אז הבעיה שלי היא שלקחתי לחברה את הmp3 שלה ואיכשהו כשהכנסתי אותו למחשב שלי זה פתאום עשה לי בעיות ומאז זה כותב לי רק "starting..." וזה לא מפסיק... זה לא נקלט במחשב.. כל מה שהיה בmp נמחק... והיה שם הרבה.. בכל מקרה אני חייבת עזרה דחוווף ואם מישהו מבין בזה אז בבקשה תעזרו לי....

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  25. אני מנסה לפרמט תמחשב ושיניתי תהגדרות בביוס שיזהה קודם תCDROM שאוכל לפרמט ולהתקין תווינדוס, הבעיה שהמקלדת במצב הזה לא מגיבה לי ואני לא יכול ללחוץ על שום מקש כדי שהBOOT יתחיל ואז נגמר הזמן שיש כדי ללחוץ והווינדוס עולה,יש איזה דרך לעקוף את זה?? *הייתה לי בעיה שכשאני מדליק תמחשב אז הוא רושם לי שהוא לא מזהה תמקלדת או תעכבר ולא יכלתי לעשות כלום אז קניתי מתאם כדי שאחבר את שתיהם דרך הUSB ואז זה הסתדר רק שהוא עדיין רשם לי שהוא לא מזהה PS2 ועוד איזה משהו .אז אני לוחץ על איזה מקש והווינדוס עולה ואז הכל פועל גם העכבר והמקלדת

• 1 תגובה
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.