עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Adir207,

שלום, המחשב הנייח שלי לא מתכבה. כאשר אני מכבה את המחשב הוא יוצא מהווינדוס, אך לפתע מופיע החלון הכחול הבא והמחשב נדלק: חיפשתי כל מיני פתרונות לשגיאה באינטרנט - ללא הועיל. מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7. מבחינת חומרה: מעבד INTEL CORE I5 760 לוח אם GIGABYTE P55-USB3 זיכרון 4 סטיקים של 2GB כל אחד כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT220 (את נתוני החומרה לקחתי מ-CPU-Z) אשמח לעזרה עריכה: זה מה שכתוב ב-PROBLEM DETAILS של ווינדוס כשהמחשב עולה חזרה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional informati…

2. שלום, חיברתי את ממיר ה-YesTotalMax שלי עם כבל HDMI ישירות למסך-מחשב הגדול שלי DELL-U3011 - אינצ'30 -- אבל למסך היקר הזה עצמו, אין רמקולים מובנים ואני צריך להעביר את השקע של הרמקולים של המחשב ליציאת-האאודיו של המסך עצמו, כדי לישמוע את מה שאני צופה בו בממירYesTotalMax...הבעייה היא, שזה קורה בליילה לפני השינה ואין לי כוח לקום מהמיטה וכול פעם להעביר את השקע של הרמקולים מכרטיס-הקול של המחשב, ליציאה של המסך עצמו וחוזר-חלילה...זו היתעמלות לא בריאה לפני השינה....האם יש איזה מפצל עם בחירה של AאוB ואולי יש עם זה גם שלט-רחוק, שאפשר מהמיטה ליבחור אחת משתי היציאות?...אני מתאר לעצמי שאני לא הראשון שניתקל בבעייה הזאת...אז אנא אם שמעתם על משהו כזה, בבקשה תעזרו, כי ירדתי בשבוע האחרון 3קיל…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by The Grey Matter,

האם ספק כוח 230W מספיק בשביל AMD 1800, CDROM , 2XHD ? האם יכול הגרם נזק לחומרה אם אני אנסה להפעיל את המחשב הנ"ל על ספק כזה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by yuvalaba,

שלום יש לי מחשב ישן ציפסט G33 עם כרטיס מסך וקול על הבורד win7 התקנתי כרטיס מסך נוסף ואני שוקל להתקין כרטיס קול Creative Labs Sound Blaster Audigy 4 Internal Computer Audio Sound Card PCI PC בכדי לשמוע מוזיקה באיכות יותר טובה 30$ כולל משלוח מה דעתכם ייתן ערך איכות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. המחשב עובד מצוין.. כשמחברים למסך אחר הכל בסדר.. הבעיה היא במסך גם כשמדליקים אותו הפאנל לא נדלק או מתבהר המסך נשאר שחור לגמרי כאילו הוא כבוי (יש הבדל בין שחור כשהמסך כבוי לשחור כשהוא דולק) בנוסף לזה כשאני מדליק אמורים לראות את הלוגו של החברה SAMSUNG לכמה שניות ואז המסך מתחיל לעבוד,לפעמים ניתן לראות את הלוגו ממש ממש חלש או במקרים אחרים כשאני מדליק את המסך לא רואים כלום ודווקא כשאני מכבה אותו יש הבזק של הלוגו הזה.. נראה לי שזו התאורה האחורית שנדפקה.. למישהו יש רעיון אחר?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אורח ניסו
    Started by אורח ניסו,

היי ברשותי מחשב אינטל פנטיום E2140 שחסר בו הדרייבר "אפיק SM". חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי לצערי תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, יש לי בעיה, כל פעם שאני רואה סרט במחשב ולא משנה באיזו תוכנה או באינטרנט עצמו, המסך שלי פתאום הופך לשחור ל - 5-6 שניות וחוזר, כמובן שהסרט מפסיק ורשום למטה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" עשיתי כבר כל מה שעולה בדעתי, התקנתי כמה פעמים את הדרייבר של הכרטיס וזה לא עזר, אפילו פירמטתי את המחשב בגלל זה ועדיין יש את אותה הבעיה. בדקתי את הכרטיס שהוא יושב טוב בלוח והוא יושב טוב. אני כבר לא יודע מה לעשות. אם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות אני יהיה מאושר. יש לי: WIN 7 כרטיס מסך: GEFORCE 9500GT טמפרטורת הכרטיס במאמץ - 75 מעלות. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , קרה לי משהו מוזר במחשב אתמול תוך כדי עבודה העכבר התחיל לקרטע לי ופתאום המחשב עשה RESTART לעצמו , ומאז הוא לא עלה קיבלתי הודעה Overclocking Failed or Overvoltage Failed! ולא התעסקתי עם OC בשום צורה...... אחרי כמה פעמים של כיבוי והדלקה , הדלקתי אותו אבל המסך לא נפתח ושום דבר לא זז.. עשיתי RESET ל-CMOS , הוצאתי את הבטריה והחזרתי וזה עדיין לא עזר. עזבתי אותו לאיזה שעתיים הדלקתי ו-וואלה הכל עובד כרגיל..בינתיים. לוח אם ASUS P5WD2-Premium מעבד Pentium D 920 השאלה שלי היא אם זה קרה בגלל שהמעבד התחמם יותר מדי הטמפרטורה של המעבד נעה בסביבות ה-50 מעלות ושל הלוח בסביבות ה-40 מעלות .. גבוה מדי? סביר ? תודה !

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by rafiisak,

שלום. כאמור יש לי מעבד asus p5rd1-vm ואני מקבל שגיאה לאחר שאני מסיים לפרמט שאומרת: ''the disk or cd may be damage'' רציתי לדעת מה עליי לעשות? אמרו לי שאני צריך להחליף מRaid ל IDE בביוס אבל סרקתי את כל הביוס ולא מצאתי help ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם! פקק החשמל קפץ לי בבית וכעת רשת הwifi שלי לא נמצאת ברשימה במחשב. הראוטר עובד- כל הנורות דולקות. האם יש לי דרך לתקן זאת בעצמי או לחכות למוקד הטכני של ספקית האינטרנט שלי? רוב תודות

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. האם חוץ מהמחיר יש הבדל בין ספק genric (שונות) לספק למשל שלenermax? האם הספק משונות יכול לעשות בעיות מסויימות? כגון רסטרטים,שריפת המחשב בהפסקת חשמל ועוד? למשל האם יש הבדל בכוח של ספק משונות שהוא 350 watt לספק של enermax שהוא 350 watt? תודה רבה לעזורים ;D

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום! יש לי בעיה שאני מנסה להתקין כרטיס קול הוא עושה לי שגיאה בהתקנה וזה לא מתקין לי הנה תמונה של המשחב שלי מהתוכנה אברסט http://www.zix.co.il/images/z-63816634.JPG השגיאה בהתקנה http://www.zix.co.il/images/z-294295075.JPG שגיאה בוינאמפ שאני מנסה להפעעיל שיר http://www.zix.co.il/images/z-832862064.JPG בבקשה תעזרו לי תודה רבה לעוזרים!!!!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני לא בטוח האם זה הפורום הנכוןף אז להעביר בבקשה אם צריך. אני מעוניין לחבר למחשב שלי שני משתמשים שישתמשו במחשב בו זמנית. כלומר, ממש שתי עמדות מחשב (שתי מקלדות, עכברים וכו') אבל רק עם מחשב אחד. האם זה אפשר? אם כן, כיצד? ראו את המפרט שלי כדי לקבוע אם המחשב מספיק חזק לזה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Kelso,

התצוגה עולה עם הדלקת המחשב (בלי ציפצופים חריגים) ולאחר שחלונות נטען היא משחירה ומוצגת הודעה "Input not supported". התצוגה פועלת כשורה בSafe mode אבל משם לא משנה לאיזו רזולוציה שיניתי התצוגה לא עולה כשורה במצב הפעלה רגיל (ניסיתי את הכי נמוכה , הכי גבוה , את מה שהשתמשתי בדר"כ , ואת הברירת מחדל של המסך) . את תדירות הרענון לא ניתן לשנות מSafe mode אך היא מוגדרת לברירת מחדל של המסך (hardware default) . כרטיס מסך: nvidia geforce gts250 (דריבר מעודכן) מסך: acer x213w מערכת הפעלה: vista

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לכולם קניתי מעבד חדש למחשב שלי T7500 (מחשב נייד) ולפני שאני מחליף, הייתי רוצה לדעת אם הגרסה של הביוס שלי מתאימה או שאצטרך לעדכן אותה לפני כן (פשוט לא בא לי להחליף מעבד ולגלות שזה לא עובד ואחר כך כל הבלאגן...אתם יודעים איך זה) קצת פרטים על המחשב שלי, למקרה שזה יעזור : [TABLE] [TR] [TD=colspan: 3]Computer: [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Computer Type [/TD] [TD]ACPI x86-based PC (Mobile) [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Operating System [/TD] [TD]Microsoft Windows 7 Ultimate [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]OS Service Pack [/TD] [TD][ TRIAL VERSION ] [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Internet Ex…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by asvg,

שלום אני מנסה לצרוב קובץ בפורמט ISO בגודל 8.03 גיגה בצורב DVD שתומך כמובן ב-DL , אני מכניס דיסק ולוחץ BURN והוא מעלה לי הודעה שחסר 76 מגה לדיסק האופטי ,מה עושים איך אני אוכל לצרוב אותו ? הצורב הוא LG והדיסק האופטי מתוצרת SILVER LINE, אני מעלה תמונה של ההודעה, וסימנתי בחץ בתמונה איפה שרשום שחסר 76 מגה לביצוע הצריבה , בנוסף רואים את זה בחלונית הקטנה של ההודעה במרכז התמונה שחסר מקום בדיסק האופטי ,מה עושים ? תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, לפני שנה וכ- 3 חודשים רכשתי עבור אבי חלקים אלו הכולל: AMD Barton 2500+ Epox 8rda+ OCZ Premier 512/400 לאחר הרכבה גיליתי כי לא ניתן להתקין Windows XP על המערכת למרות שגרסאות אחרות ניתן (למשל 98SE). ישר חשבתי על בעיה בזיכרון ואכן היו שגיאות ב- Memtest וביקשתי החלפה לזיכרון. הזיכרון הוחלף לדגם תואם של Twinmos וה- XP הותקן בהצלחה. למרות זאת, מדי יומיים- שלושה עלו מסכים כחולים אך לא ייחסנו להם חשיבות כלשהי. אתמול החלטתי לעשות סדר והעלתי שוב Memtest שטען ששוב יש שגיאות בזיכרון. לכן, למיטב הבנתי, יש בעיה או במעבד או בזיכרון, נכון? שני הרכיבים עדין באחריות אך אינני יודע מה לעשות שכן החנות שממנה קניתי את החלקים רחוקה ממני מאד וחבל סתם לשלוח דברים בדואר עד לשם. אם מישהו…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום יש לי הגה שהיציאה שלו היא ככה http://img651.imageshack.us/i/20110501170252.jpg/ ובמחשב יש לי את החיבורים הללו http://img651.imageshack.us/i/20110501170616.jpg/ בעבר זה התחבר לחיבור של המסך אבל עכשיו אין לי משהו בגודל הזה מה אפשר לעשות בכדי לחבר את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by paira,

דגם הכ.מסך ATI RADEON HD5770 GDDR5 PCI-E דגם הלוח Gigabte ga g31m s2l המחשב מראה את המסך ראשוני. אבל ברגע שנדלת נורה אדומה על הכרטיס מסך המסך מתכבה . תודה מראש .

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מפרט: לוח אם - ASUS H97-PLUS LGA1150, זיכרון - G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 כרטיס מסך - Gigabyte Radeon R9 290 4GB GDDR5 מעבד - Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 ספק כוח - SeaSonic 620W 80+ Bronze M12II-620 רקע: המחשב חדש. נקנה ונבנה באוקטובר האחרון. אני משתמש בחיבור DisplayPort. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני נכנס למשחק כלשהו, לאחר בין 30 שניות ל-5 דקות משחק המסך כבה (כרטיס המסך קורס) ואני רואה את הדבר הבא: http://s9.postimg.org/yxxocdy3j/20150204_143354.jpg לאחר שזה קורה המחשב לא חוזר לקדמותו, וצריך לכבות אותו. לעיתים לאחר הדלקה מחדש לפני שעולה מערכת ההפעלה אני שוב מקבל מסך כזה וצריך לכבות שוב. אני משתמש בכבל DP עם 19 פינים (ללא פין מ…

21. Started by dkaro,

היי, לפני כשנה קניתי מחשב חדש, ובחודשים האחרונים יש לי בעיה שהוא לא מצליח לזהות לי כונני DOK שיש לי בבית - המדובר בשני כוננים שונים, שעובדים במחשבים אחרים אך לא עובדים במחשב שלי. כשאני מחבר או שלא קורה כלום או שהוא מודיע את השגיאה הזו של חיבור USB שהוא לא מזהה. ניסיתי מספר יציאות שונות של USB - אותו הדבר בכולם. לצד זאת, יש לי כונן קשיח חיצוני חדש שמחובר אליו ועובד תקין, כמו גם כונני USB אחרים של חברים שניסיתי שעובדים. כאילו יש בעיה רק עם 2 הכוננים האלה. שניהם עבדו בעבר על המחשב הזה, ואז קרה משהו שפשוט מסיבה כלשהי גרמה למחשב להפסיק לזהות אותם (שוב: הם כן עובדים במחשבים אחרים). יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. שלום רב, בעת לחיצה על אייקון לחיצה כפולה בשולחן העבודה, או לחיצה בודדת בסרגל כלים של "הפעלה מהירה", נפתחים כמה חלונות יחד וזה משגע אותי. הדבר לא קורה בעת לחיצה על לחצני הקיצור במקלדת. החלפתי עכבר, התופעה נעלמה לחלוטין ואז העכבר הפסיק לעבוד אחרי חודש (לא הגיב ללחיצות אבל המצביע זז). החלפתי לאחד אחר והוא עבד טוב עד עכשיו, שוב נפתחים יחדיו מס' חלונות. המחשב אחרי סריקת וירוסים/רוגלות/שגיאות/איחוי. אני חושב שיש פה משהו שדופק את העכברים אחד אחד. למישהו יש רעיון? (חלונות XP). תודה, גיא.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by sgsg,

האם תקין שהמחשב שלי התחמם עד כדי כך שהוא גרם לעצמו לכבות ? כבר כמה זמן שאני מרגיש שהדל 1520 שלי מאוד חם באיזור הידיים ובעיקר מעל לכונן הקשיח. אני משתמש ב RMCLOCK והיום הרצתי תוכנה כלשהי (לא משהו שאמור לחמם בכוונה את המעבד) ונשאר עוד עמוד עם פלאש ברקע, עזבתי את המחשב וכשחזרתי הוא היה כבוי. אחרי שהדלקתי קיבלתי איזו הודעה על ספק הכוח ובדיקות שיש לבצע. האם זה תקין? אמנם חם בחוץ עכשיו, אבל לא צריך להיות חום קיצוני או משהו מאוד לא תקין כדי שהמחשב יגיע עד לטמפ' שהוא צריך לכבות את עצמו ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Raz Sagi,

הייתי שמח לעזרה בoverclocking ל-r9 295x2 של sapphire אני מצליח להגיע ל1085 core clock ו1350 mem clock האם אפשרי להגיע ליותר? אשמח להדרכה בנושא, אני די חדש בתחום.

25. אני לא מבין מה הולך פה יש לי מחשב יחסית טוב מעבד e8400 כרטיס 9800gtx+ asus p5ql-3 4gb ram corsiar 550wtt nzxt tempest כל המשחקים החדשים כימעט עם זה MW2 ו thegodfather 2 רצים חרא ב godfather המשחק רץ על הגדרות הכי גבוהות רזולוצייה 1680x1050 ומתי שמיסתובבים עם המכונית ה fps ירד מ 60 ל 55 במהירות!! והיה ממש תקיעה מתי שזה ירד,ב MW2 שמתי על אותה רזולוצייה הכל extra הכי גבוהה וגם שם שהיו הרבה יריות פיצוצים אש! ושהייתי רץ במקום עם הרבה קרח או אש המשחק היה מקרטע!! ממש איטי וה fps ירד מ 60 ל 35-45, המעלות ניראה לי בסדר מעבד במאמץ שתי הליבות 55 כרטיס מסך במאמץ 65 הארד דיסק 36 לוח אם 27 ו aux 41 יש בזה משהוא? דרייברים הכי מעודכנים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים