תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אהלן. החלפתי לצורב LG 32X10X40 (8320B) לאחרונה, ובכל צריבה שלי בNERO הבאפר עולה ויורד כמו רכבת הרים, הסמן של העכבר מתחיל לקרטע (!) אבל איכשהו הצריבה עוברת בשלום. מה קורה פה? המחשב שלי הוא Athlon XP 1800+, 256MB DDR 333MHz, Maxtor 7200RPM 80GB .. האם עדכון קושחה יעזור? .. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, קניתי את הGL502VS של אסוס לפני יומיים ואני חווה ירידה בטעינה של הסוללה בצורה משמעותית בכל פעם שאני משחק BATTLEFILED 4 (בזמן שהמחשב מחובר למטען). היום היתה ירידה מ98% עד ל84% טעינה בכ40 דקות (מצורף לוג שמתעד את הירידה). קראתי על הבעיה ברשת וראיתי שאין פתרון חד משמעי בשבילה (כנראה המטען לא מספיק חזק כדי לעמוד בדרישות של כרטיס המסך האימתני). רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בתופעה ואולי מצא פתרון או שכדאי לי לנסות להחזיר את המחשב ולהזדכות עליו? תודה רבה, נועם
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את המחשב: מ E6600 ל Q9550 והחלפתי כרטיס מסך. המהרתי את המחשב בקלות ל 3.4MHZ והכל זרם טוב. לאחר מס' שבועות התחילה תופעה מטרידה שהמחשב קופא ואז לאחר ריסטרט המסך נשאר שחור. לאחר כיבוי.הדלקת המחשב מאחור התופעה נעלמת ולאחר זמן מה שוב חוזרת. למיטב זכרוני זה לא קרה לי לפני השידרוג. אני חושד או בכרטיס המסך או בספק שיתכן שאינו עומד בעומס! (ראו מיפרט בצד) משתמש בחלונות XP תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעייה.. היום בבוקר פתאום אחרי שעה המחשב עשה ריסט לבד. הוא השמיע 3 ציפצופים קצרים ואחרי כמה שניות עוד 2 קצרים. כיביתי את המחשב אחרי 5 דקות הפעלתי אותו שוב והוא עלה לי אבל נתן לי את ההודעה הזאת: ככה מהבוקר כל שעה\חצי שעה נכבה המחשב :-\ מה הבעייה ומה אפשר לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי GeForce 9800 GT, ב- Speed Fan מופיע שהוא עומד על טמפרטורה של 53C. כשאני משחק ב- Silent Hill: Homecoming הוא נתקע מידי פעם וזה מציק. כיצד אני יכול לקרר אותו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי אתמול את הזיכרון ראם מאמזון, היה לי 2GB, ועכשיו קיבלתי 4GB, ניסיתי כל מיני קומבינציות להתקין אותו וזה לא עובד, כשאני שם את שניהם (על אותו ערוץ\צבע-כחול או שחור), זה נתקע לי במסך הראשון שבו עולה המחשב, כשאני שם רק את החדש, איך שזה מגיע לסמל של הווינדוס זה נתקע. Win10 - 64 דגם לוח אם: asus p7h55m pro דגם הזיכרון החדש: Kingston Technology 4GB 1333 MHz 240-Pin DDR3 SDRAM Memory Module (KVR13N9S8/4) בדיקת תאימות באמזון= מתאים. קישור באמזון:https://www.amazon.com/Kingston-Tech.../dp/B008CP5Q7M נא עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן קיבלתי את הבעיה הנ"ל, מהי בידיוק ? החלפתי כבלים להארד דיסק וגם את הסלוט SATA שעל הלוח. יש מה לעשות ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה וכ- 3 חודשים רכשתי עבור אבי חלקים אלו הכולל: AMD Barton 2500+ Epox 8rda+ OCZ Premier 512/400 לאחר הרכבה גיליתי כי לא ניתן להתקין Windows XP על המערכת למרות שגרסאות אחרות ניתן (למשל 98SE). ישר חשבתי על בעיה בזיכרון ואכן היו שגיאות ב- Memtest וביקשתי החלפה לזיכרון. הזיכרון הוחלף לדגם תואם של Twinmos וה- XP הותקן בהצלחה. למרות זאת, מדי יומיים- שלושה עלו מסכים כחולים אך לא ייחסנו להם חשיבות כלשהי. אתמול החלטתי לעשות סדר והעלתי שוב Memtest שטען ששוב יש שגיאות בזיכרון. לכן, למיטב הבנתי, יש בעיה או במעבד או בזיכרון, נכון? שני הרכיבים עדין באחריות אך אינני יודע מה לעשות שכן החנות שממנה קניתי את החלקים רחוקה ממני מאד וחבל סתם לשלוח דברים בדואר עד לשם. אם מישהו…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים,היום (מוצאי שבת) הפעלתי את המחשב שלי ולאחר שהוא נדלק צץ לי שיש לי עדכון לדרייברים שלי מהתוכנה של הכרטיס מסך שלי (AMD - Radeon) ולאחר מכן באתי לראות עוד פרק מהסדרה שאני רואה מידי שבוע, אבל הפעם כאשר הפעלתי את הפרק בצפייה ישירה משום מה הוידאו התפצל לי לשני חלקים, שהצד השמאלי הוא טיפה גדול יותר לעומת הצד הימיני, ויש מין פס אדום כזה שצמוד לחלק השמאלי. חשבתי שזה בעיה בסרטון עצמו אבל לאחר גלישה קצרה בפייסבוק אני רואה שכל הסרטונים שמופיעים שם התפצלו גם כן כמו הראשון.חברים בבקשה עזרה אני לא יודע איך לטפל בזה,הינה תמונה שמסבירה איך שזה נראה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב חברים. במחשב שלי ישנו לוח אם מסוג: Gigabyte GA-P35-DS3L אשר תומך לפי הקישור למעלה ב 8GB זיכרון (4 סלוטים סה"כ), כלומר בכל אחד מהם אני יכול לשים עד 4x2GB. יש לי כרגע 2x2GB פרוסים על שני סלוטים, הוספתי עוד 2x2GB אבל משום מה במחשב זה מראה לי את כל הזכרונות על הסלוטים, אבל תאחלס ב CPU USAGE מראה לי 3.5GB. לפני ההוספה היה מראה לי ב CPU USAGE סה"כ זיכרון של 4GB, לאחר ההוספה מראה לי סה"כ 3.5GB, גם לאחר שהורדתי את הזכרונות החדשים עדיין מראה לי 3.5GB במקום 4GB כמו שהיה. ניסיתי לשים את ארבעתם ביחד לא השתנה, הורדתי אחד לא השתנה, שיחקתי איתם בין הסלוטים השונים בכל מיני וריאציות ועדיין לא משתנה כלום. כל הזיכרונות שיש לי הם מסוג: KVR800D2N6/2G כולם אותו דגם, אותה מהירות, …
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני במצב נואש ואין לי מושג מה לעשות יש לי מחשב נייד דיל אינספירון 5110 עם מערכת הפעלה ווינדוז 7 אולטימיט התקנתי לפני כיומים תוכנה בשם partion magic ובזמן שהתעסקתי עם שיניוי פורמט מ NTFS ל- FAT32 לדיסקונקי הבחנתי שמחיצת ה-D נעלמה שגודלה כ500 GB ונשארתי רק עם ה-C שגודלו 100GB והבחנתי שלכונן D האות נעלמה נסיתי לקבוע לו עם התוכנה את האות D בחזרה וכלום לא עזר אז עשיתי ריסט למחשב בתקווה שזה מה שיפתור את הבעיה..... רק שמאותו רגע של ריסט הווינדוז קורס ואני לא מצליח אפילו לראות מה רשום במסך הכחול שמופיע המחשב גם כן לא נכנס לסייף מוד... מה שהותיר את הריקאברי הרקברי לא עזר נסיתי לעשות שחזור מערכת וקפצה הודעת שגיאה..... לבסוף הבנתי שאין מנוס אילא לפרמט את המחשב כשהעלתי א…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה, נרשמתי לאתר רק בשביל זה. מי שיפתור לי באמת תותח. ניסיתי הרבה מדריכים וכלום לא עזר, השגיאה עדיין מופיעה. ב cmd (צירפתי תמונה) שם המחיצה של מערכת הפעלה הוא בג'יבריש, זאת כנראה הבעיה, אשמח אם יענו לי רק מי שבאמת מבין בזה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! מפרט המחשב: לוח אם:abit ip35 מעבד: INTEL E8400 כרטיס מסך: ATI HD4850 חזרתי מהצבא ובאתי להדליק את המחשב והוא לא מגיב לכפתור ההפעלה, פתחתי את המארז והמנורה שעל לוח האם דולקת מה שמעיד שהלוח אם מקבל חשמל וזה שולל בעיה בספק כמו כן ניסיתי להחליף גם את כפתור ההפעלה של המחשב וגםאת הבטרייה של לוח האם אבל שום דבר לא עזר? אשמח לקבל עזרה! תודה ויום טוב!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי היום להתקין משחק, שהתקנתי כבר כמה פעמים מאותו דיסק... באמצע ההתקנה אני שומע פתאום... בום! , חשבתי כבר הלך לי ה-CD ROM, פתחתי אותו, אני רואה הדיסק מרוסק לחלקים בכל המקומות בCD-ROM. ניקיתי את הCD ROM מכל הרסיסים של הדיסק... ואז פתאום בנס הCD ROM פועל. השאלה היא, למה זה בכלל קרה?! חוץ מזה, זה סידי רום חדש שקניתי לפני חודשיים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי.. אני עובד עם מחשב שהמפרט שלו הוא לוח של גיגהבייט X58 6 ג'גה זיכרון של קורסייר CL7 (איכותיים) כרטיסי מסך HD5870 X2 CF קירור מים של קורסייר למעבד ספק 950 קורסייר בכוונה רשמתי פחות או יותר את המפרט כדי שתבינו לאיפה אני חותר.. עד אתמול עבדתי במפרט הזה עם מעבד I7 920 החלפתי אתמול את המעבד ל I7 975 הכל עובד רגיל לא מרגיש שום הבדל אולי פה ושם במשחקים או בפתיחת תוכנות אבל.. משהו מוזר קורה לי עכשיו במחשב כשהמעבד I7 975 מורכב כאשר אני מוזיז תמונה ולא משנה באיזה גודל או רזולוצייה גורר אותה עם העכבר מצד לצד במחשב זה ניראה כאילו היא נתקעת כאילו יש כמו ריצודים כאלה היא לא זזה חלק! בהתחלה אמרתי שאולי בגלל שהחלפתי מעבד צריך להתקין את הדרייבר של כרטיסי המסך מחדש.. אז …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברת EPOX נתנה בדסיק של הדריברים שלה תוכנה שנקראת Magic BIOS ואני ברוב טיפשותי הפעלתי אותה , התוכנה התחברה לשרת הורידה את הBIOS החדש שאלה אותי אם אני מוכן לעשות את זה והאם לנקות את ה CMOS אמרתי לה כן בשניהם ואז הפעילה איזה תוכנה שרצה ואמורה לעשות FLASH ללוח האם אחרי כל העניין היא ביקשה להפעיל מחדש את המחשב ואז התחילו כל הצרות. בתחלה המחשב floppy disk(s) fail (40) אחר כך כיביתי את המחשב והתכנתי את הכונן (הוא לא היה מחובר) ברגע שהדלקתי הוא הביא לי הודעה CMOS checksum error - default loaded אחרכך כיביתי שוב סמתי דיסקט וברגע שהדלקתי הוא הביא לי את ההודעה הזו secondary IDE channel 80 conducor cable installed CMOS checksum error - default loaded כיביתי הוצאתי את הדיסקט והדל…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם מסומן שאין "בקר לאיחסון נפח גדול " מה זה איך פותרים זאת ? רצ"ב תמונה לוח אם AMD 939 A8R32-MVP Deluxe http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מבוסס G41 עם כרטיס מסך onboard. הוא הפסיק לשדר תמונה למסך (כנראה משהו במגעים של החיבור) ובמקום לתקן אני רוצה להוסיף כרטיס מסך טוב חיצוני מהסדרות החדשות של ATI. האם אפשרי?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, שלום. נמחק לי כל המידע מהמחשב. הקבצים ששמרתי בדף הבית נעלמו. כל הקבצים מכל התיקיות נעלמו. הכרום וג'ימייל נפתחו חלקים, רק כשנכנסתי לג'ימייל מחדש גם הכרום נזכר חלקית מי אני. וינדוס איתחל את עצמו לגמרי, אני מקבלת הודעות הדרכה כאילו הורדתי אותו הרגע. אין לי גיבוי לקבצי הוורד שהיו בדף הבית ובתיקיות. אני ממש צריכה אותם. מה קרה שם? והאם יש דרך לשחזר? בקיצור הצילו
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם מומחי החומרה הגדולים של HWZone: יש לי צורב Yamaha 2100E כמו שכבר הבנתם, עכשיו אני עד היום עבדתי עם Win2k בלי אף בעיה חוץ מהאי אפשרות לצריבה במהירות המקסימלית של הצורב עם התוכנה Nero Burning Rom כאשר עשיתי פורמט בפעם האחרונה החלטתי שהפעם אני יראה מה כל המהומה בקשר לוינדוס XP, התקנתי לי את הוינדוס ההתקנה עברה בהצלחה והוינדוס החל לעלות...חיכיתי וחיכיתי אבל מה...מסך הטעינה השחור עם הלוגו של הוינדוס נשאר באותו מצב ולא עובד לאף מקום אחר... אחרי שניתקתי כמעט כל חלק אפשרי במחשב, ניתקתי את הצורב והפלא ופלא הוינדוס עולה כמו שהוא צריך לעלות, חיברתי את הצורב שוב, עשיתי ריסט כמו ילד טוב, ומה שוב? הוינדוס לא עולה...!!! מישהו יכול לעזור לי? אני כן יכול להגיד שצורב מעו…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי יש מחשב נייד מדגם ASUS x542ur dm290t והכרטיס מסך שלו הוא: NVIDIA GeForce 930MX ומשום מה המחשב לא קורא את הHDMI. הטלוייזיה קוראת אותו ומראים לי באופציות אך ללא תמונה. יש לציין שקניתי גם VGA TO HDMI וגם זה לא הצליח. *ניסיתי כמה כבלים של HDMI וכולם עובדים עם הכל חוץ מהמחשב **לחצתי על המקש התחל+P וגם לא צלח. ***עדכנתי דרייברים ועדיין לא עובד. יכול להיות שזה קשור במשהו שהכרטיס מסך של אינטל קורא את זה ולא של NVIDIA? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
זקוק לעזרת המומחים.. במחשב ישן (פנטיום 4, לוח אינטל D850MV) לא ניתן לעשות בוט מ-CD. יש שני כוננים CD ו-DVD (ה-DVD חדש דנדש), שניהם מזוהים בביוס ושניהם מזוהים במערכת ההפעלה וניתן להעלות מהם דיסקים. אממה, אי אפשר לעשות מהם בוט (למרות שהוגדרו כהתקן איתחול ראשון בביוס) ואני לא מצליח להעלות התקנה של חלונות XP (מדיסק מקורי). הוא כאילו מדלג על השלב Press any key to boot from CD.. מה לעזאזל? למה זה קורה? הג'ימפור של הכוננים נכון (DVD סקונדרי מאסטר ו-CD סקונדרי סלייב), ניסיתי עדכון ביוס, ניסיתי הכל
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זקוק לעזרה מעט יוצאת דופן. קיבלתי לידי שני מחשבים של עובדים שפוטרו ועד אותו רגע לא היתה שום בעיה עם המחשבים DELL XPS13 ASUS U31 שני ניידים ברמה גבוהה אצל עובדים בכירים. עזבו את העובדה שקל מאוד לראות שניסו למחוק מידע מהמחשבים ולהוכיח שהעתיקו מידע עיסקי. זה עניין נפרד. בשניהם ה-TOUCHPAD בקושי עובד - הסמן רועד ולא ניתן כמעט לשליטה. ב-DELL הלחצן הימני לא עובד וכמעט לא מזוהה אף התקן שמחובר ל-USB. ב-ASUS ה-USB יותר טוב אבל עדיין בעייתי. מה אומרים המומחים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
והבעיה הזאת קוראת לי בעיקר בבאטלפילד 3 לעיתים נדירות במשחקים אחרים או בתוכנות 3D כבדות אבל באמת לעיתים נדירות אבל בבאטלפילד זה סיוט אי אפשר לשחק יותר מ2-3 דקות אחרי זה המסך קופא והמסך מועבר ישר לשולחן עבודה וההודעה הזאת קופצת לפעמים בצד שמאל למטה איפה שהשעון (מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור בהצלחה) [table][tr][td]Intel I7 Quad Core i7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Gigabyte GA-Z68AP-D3[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Coolermaster HAF 932 Black[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Corsair 4GB …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב בחלקים וניסיתי לחבר אותו, יש לי כמה שאלות בקשר לזה.. יש בלוח אם שתי חיבורים לחשמל ATX2 ATX ניסיתי לחבר את במרובע הקטן..אבל המחשב לא עבד.. חיברתי רק את הגדול של ה 24 פינים? זה בסדר לא יעשה נזק ללוח? כאשר אני מפעיל משחק או סרט אז המחשב נתקע לי(המסך מתכבה) כאילו ניתקתי את החשמל... וזה קורה תמיד... יש למשהו מושג מה לא עשיתי בסדר? זה המחשב... Amd 64 3000+ S939 K8NF-9 (NF4, s939, PCi-E) GigaByte Adata 512Mb*2 DDR 400 PINE XFX Geforce 6600 256m W.D 160 Giga SATA 7200 RPM LG F700B Sony Cdrw 52*32*52 Compucase 6A21 With Hec 400 Watt Psu
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-