עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. *אני לא ממש יודע אם זו בעיה בחומרה- בשביל זה אני צריך אתכם... אתמול בצהריים ראיתי פרק של 'חברים' כשפתאום המחשב שלי עשה RESTART ובמחשב השני בבית המסך קפא. כיביתי את המחשב עם המסך הקפוא ולמחשב שלי נתתי להמשיך לעבוד. הוא הגיע למסך שאחרי הטעינה של הXP (נו, זאת עם הקווים) נתן הודעת שגיאה כחולה וארוכה (שמופיעה ממש למאית שניה ולכן אי אפשר לקרוא או לצלם (צילמתי והרצתי לאט אבל האיכות לא משהו בכלל- בקושי מבינים) ואז המחשב עושה שוב RESTART וחוזר חלילה... במחשב השני (שממנו אני כותב) הכל בסדר... יש לכם רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? ממש תודה לעוזרים (אני ממש מקווה שהמחשב בסדר, יש עותק יחיד של פרויקט שאני עובד עליו שנתיים שתוכנן לעבור גיבוי היום |: )

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by eins,

שלום יש לי בעיה כבר זמן רב בזמן שאני מנגן סרטון ב youtube או ב BS player בחלקים מסויימים יש לי פס מרצד די דק לרוחב בחלק העליון של המסך אעשמח לעזרה, תודה.

3. Started by oz4225,

יש לי win7 32bit השעה כל הזמן מישתבשת\מתאפסת ל 2/1/2003 אני מחזיר את זה וכשאני מדליק את המחשב יום למחרת זה שוב מיתאפס וזה חוסם לי אתרים... התקלה בערך כמה חודשים ככה... יש לי גם כמה בעיות את הביאוס ההגדרות כל פעם נימחקות שם... כל פעם שאני מדליק את המחשב אני לוחץ על F1

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני רוצה ליצור פקודות משלי בcmd ראיתי את הדיון של עכשיו מה אני צריך לכתוב בcmd כדי לראות את הפקודה שלי?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by AmonAmarth,

היי ברשותי Corsair STRAFE כבר 3 שנים מודע לבעיה של המקלדת בכללי. קראתי לא מעט ברשת על אנשים עם בעיות דומות המקלדת פשוט כותבת מלא אותיות ורק מהשורה התחתית. מציין שלא נשפך עליה כלום והכל היה תקין ניסיתי הכל.. הסרה של הדרייברים,עדכון לגרסא תוכנה של המקלדת,SOFT RESET,שינוי מחשב. הבעיה ממשיכה האם יש מה להתעכב על הפתרון או שפשוט לקנות חדש? ואני חשבתי שהיא תהיה אמינה.. מעצבן. אשמח לעזרה תודה.

6. Started by rivki1985,

אני נכנסת ל-BIOS ומסמנת את CD-ROM ומפעילה מחדש את המחשב ע"מ שישאב משם את הווינדוס והוא לא מתייחס (המחשב ממשיך כרגיל...) למרות שניסתי גם דרך דיסק און קי ה-BIOS לא מתייחס אשמח לכל עזרה בנושא

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by gilp123,

שלום, נתקלתי בבעיה - המחשב לא מגיב בכלל. לא ידוע לי על קצר בספק. לא היה ריח של שרוף מתוך המחשב. החלפתי ספק חדש - 400W - הספק הגיע עם קונקטור של 24 פינים + 4 פינים. במחשב שלי יש כניסה של 20 פינים + 4 פינים. ה LED נדלק כאשר אני מכניס מתח AC גם בספק הישן וגם בספק החדש שרכשתי. בנוסף ניסיתי עם הספק החדש להדליק את המחשב - הוא נדלק והחל להוציא עשן - כיסיתי אותו מייד. האם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזאת? האם יתכן שהספק החדש לא מתאים כי יש לו 24 פינים + 4 פינים? אשמח לתשובה מהירה. גיל

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Roeih12,

שלום לכולם, יש לי בבית את המחשב האישי שלי שמחוברים אליו 3 מסכים 2xHDMI + 1xDP, בנוסף יש לי את הלפטופ של העבודה, אני מעוניין ליצור מערך שבו בלחיצת כפתור אוכל להחליף תצוגה של המסכים מ ה PC ל LAPTOP בלחיצת כפתור שיכלול גם את המקלדת והעכבר. סביר להניח ש KVM יעשה את העבודה אבל ממש הלכתי לאיבוד ואשמח אם מישהו יוכל לייעץ ולכוון איך להתחיל ומה באמת צריך כדי לקבל תוצאה אופטימלית. עריכה: במידה ו 3 מסכים זה בעייתי, אני מוכן להתפשר על 2 מסכים וזה יראה ככה: מסך אחד יהיה קבוע של ה PC 2 מסכים יקפצו בין ה PC ל ל LAPTOP

9. עידכנתי את הביוס ועידכון מופיע בפוסט השאלה אם צריך לעשות איזהשהוא איפוס שכל העידכונים וכו' וכו' יעבדו . הלוח הוא של ABIT . IS7-E

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום. דסקטופ חדש. קרס עם מסך כחול. הורדתי את wincrashreport היעילה. הנה התוצאה. השאלה: האם למישהו יש מושג איך אני מטפל בעניין זה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. ??? יש לי בעיה במחשב שלי הוא נידלק כל פעם שאני מדליק נורת פלורסנט בבית או אחד השכנים יש לי מחשב עם לוח אם GA-7VRXP מעבד AMD1800 מי שהוא יודע מה הפתרון?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. קניתי מחשב בחלקים וניסיתי לחבר אותו, יש לי כמה שאלות בקשר לזה.. יש בלוח אם שתי חיבורים לחשמל ATX2 ATX ניסיתי לחבר את במרובע הקטן..אבל המחשב לא עבד.. חיברתי רק את הגדול של ה 24 פינים? זה בסדר לא יעשה נזק ללוח? כאשר אני מפעיל משחק או סרט אז המחשב נתקע לי(המסך מתכבה) כאילו ניתקתי את החשמל... וזה קורה תמיד... יש למשהו מושג מה לא עשיתי בסדר? זה המחשב... Amd 64 3000+ S939 K8NF-9 (NF4, s939, PCi-E) GigaByte Adata 512Mb*2 DDR 400 PINE XFX Geforce 6600 256m W.D 160 Giga SATA 7200 RPM LG F700B Sony Cdrw 52*32*52 Compucase 6A21 With Hec 400 Watt Psu

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Kelso,

התצוגה עולה עם הדלקת המחשב (בלי ציפצופים חריגים) ולאחר שחלונות נטען היא משחירה ומוצגת הודעה "Input not supported". התצוגה פועלת כשורה בSafe mode אבל משם לא משנה לאיזו רזולוציה שיניתי התצוגה לא עולה כשורה במצב הפעלה רגיל (ניסיתי את הכי נמוכה , הכי גבוה , את מה שהשתמשתי בדר"כ , ואת הברירת מחדל של המסך) . את תדירות הרענון לא ניתן לשנות מSafe mode אך היא מוגדרת לברירת מחדל של המסך (hardware default) . כרטיס מסך: nvidia geforce gts250 (דריבר מעודכן) מסך: acer x213w מערכת הפעלה: vista

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by cganir,

מישהו יודע במקרה איך אני בודק שמודול זכרון הוא תקין ? איך אני בודק שכל הזכרון במחשב שלי במצב טוב ? האם קיימת תוכנה עבור זה?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש לי כרטיס זכרון של מצלמה עם תמונות הכנסתי את הכרטיס למחשב ואחרי דקה שהוצאתי והחזרתי אני לא רואה שום תמונה בכרטיס והמחשב מראה לי שהכרטיס הצלחתי לראות את הקבצים אבל אני לא יכול לפתוח אותם אוטומטית אני צריך לעשות כל אחד פתח באמצעות יש דרך יותר פשוטה לעשות את זה ...עשיתי הצג קבצים מוסתרים והצג קבצי מערכת מוגנים ויש שם תיקיה עם כל התמונות בקבצים כאלה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by BlueImPact,

תראו יש לי מחשב ASUS , פנטיום 4 של אינטל. הבעיה הזאת קרתה לי לפני כשנה וההורים שלחו את המחשב לתיקון,אבל עכשיו זה גרוע יותר. כשאני מפעיל את המחשב אז במקום שהווינדוס יעלה אז הוא רושם לי את הדבר הבא: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key אני לא יודע איך להסתדר עם חומרה ממש אז לא הבנתי מה לעשות ולפעמים זה רושם משהו אחר: Disk error occourd משו כזה Press Ctrl+alt+delete אני לוחץ,זה עושה ריסטארט ואז שוב מופיעות אחת מהבעיות הנ"ל. אני מעלה עכשיו תמונה עוד מעט אני אביא תמונה...

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היי , היום ניסיתי לראות סדרה בטלוויזה כהיא מחוברת בHDMI למחשב הנייד יחד עם אוזניות בלוטוס. התיישבתי בספה , מרחק של 2-3 מטרים והיו קיטועים אחרי ניגון רציף של כמה דקות . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם אני במצב נואש ואין לי מושג מה לעשות יש לי מחשב נייד דיל אינספירון 5110 עם מערכת הפעלה ווינדוז 7 אולטימיט התקנתי לפני כיומים תוכנה בשם partion magic ובזמן שהתעסקתי עם שיניוי פורמט מ NTFS ל- FAT32 לדיסקונקי הבחנתי שמחיצת ה-D נעלמה שגודלה כ500 GB ונשארתי רק עם ה-C שגודלו 100GB והבחנתי שלכונן D האות נעלמה נסיתי לקבוע לו עם התוכנה את האות D בחזרה וכלום לא עזר אז עשיתי ריסט למחשב בתקווה שזה מה שיפתור את הבעיה..... רק שמאותו רגע של ריסט הווינדוז קורס ואני לא מצליח אפילו לראות מה רשום במסך הכחול שמופיע המחשב גם כן לא נכנס לסייף מוד... מה שהותיר את הריקאברי הרקברי לא עזר נסיתי לעשות שחזור מערכת וקפצה הודעת שגיאה..... לבסוף הבנתי שאין מנוס אילא לפרמט את המחשב כשהעלתי א…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by yossi21,

יש לי GeForce 9800 GT, ב- Speed Fan מופיע שהוא עומד על טמפרטורה של 53C. כשאני משחק ב- Silent Hill: Homecoming הוא נתקע מידי פעם וזה מציק. כיצד אני יכול לקרר אותו? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום יש לי הגה שהיציאה שלו היא ככה http://img651.imageshack.us/i/20110501170252.jpg/ ובמחשב יש לי את החיבורים הללו http://img651.imageshack.us/i/20110501170616.jpg/ בעבר זה התחבר לחיבור של המסך אבל עכשיו אין לי משהו בגודל הזה מה אפשר לעשות בכדי לחבר את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם קניתי מסך מחשב חדש Dell UltraSharp U2414H 23.8 הוא מחובר למחשב, וגם הטלוויזיה מחוברת למחשב באמצעות כבל HDMI כאשר אני מכבה את מסך המחשב, אוטומטית מתכבה גם מסך הטלוויזיה יש אפשרות שתסדר את העניין?, או מה אני צריך לעשות שזה לא יקרה , ומסך הטלוויזיה ישאר דלוק בעת כיבוי מסך המחשב? במסך הישן שלי זה לא היה קורה פשוט הייתי מכבה את המסך של המחשב ונשאר עם מסך טלוויזיה דלוק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ymdv,

יש לי מחשב בן כשנתיים עם מעבד E5400 ללא התרעה מוקדמת המחשב לא "עולה". תאור - א. לאחר הפעלת המשחב מתחילה פעולה אך בסופה יש מסך שחור. ב. בניסון להעלות WIN במצב בטוח, מתחילות לרוץ שורות של פקודות אך בסופו של דבר המחשב נתקע. ג. ניסיתי לעשות בוט, יחד עם דיסק ההתקנה של ה WIN, הדיסק לא הצליח לתקן קבצים, וכאשר ניסיתי להתקין מחדש, המחשב העתיק קבצים במשך כמה דקות, כתב כי הוא מאתחל את ה WIN אבל אז נתקע. לא מצאתי כל אפשרות אחרת לעשות פורמט. השאלה - מה עשויה להיות הבעיה? אם זו בעיית חומרה, למה המחשב עולה או מנסה להתחיל בכלל עם ה WIN? אם זו בעיית תוכנה למה ה WIN לא מתקן את עצמו עם דיסק ה WIN?? יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המחשב ולקנות חדש?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by endlessblink,

היי, קניתי את הGL502VS של אסוס לפני יומיים ואני חווה ירידה בטעינה של הסוללה בצורה משמעותית בכל פעם שאני משחק BATTLEFILED 4 (בזמן שהמחשב מחובר למטען). היום היתה ירידה מ98% עד ל84% טעינה בכ40 דקות (מצורף לוג שמתעד את הירידה). קראתי על הבעיה ברשת וראיתי שאין פתרון חד משמעי בשבילה (כנראה המטען לא מספיק חזק כדי לעמוד בדרישות של כרטיס המסך האימתני). רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בתופעה ואולי מצא פתרון או שכדאי לי לנסות להחזיר את המחשב ולהזדכות עליו? תודה רבה, נועם

24. Started by ariel007,

שלום, ישלי מחשב עם וינדוס 8.1 וכרטיס מסך SAPPHIRE HD 6570 שמותקן עבורו הדרייבר האחרון מהאתר של AMD - קטליסט 13.12. יש בעייה שלאחר שהמחשב במצב שינה, כשאני מעיר אותו ע"י הפעלת המקלדת או העכבר המחשב מתעורר ומתחיל לעבוד אבל המסך נשאר במצב של Standby, ואז אני צריך לעשות ריסטרט למחשב. לא ניתן להעיר את המסך בשום דרך אחרת. מישהו עוד נתקל בבעייה הזו? למישהו יש פתרון?

25. Started by eladbu,

טוב אני פונה אליכים לאחר נסיונות רבים לשקם את המחשב אך ללא הצלחה! יש לי פנטיום 4 3ג 512 לוח אם של גיגהבייט GA81G1100 עם 512 זכרון! העניין הוא שאני מדליק את המחשב ולא רואה תמונה!!! כל המאווררים דולקים,כולל של המעבד כל ההארדיסקים תקינים ועובדים אבל אין תמונה! הייתי בטוח שהלוח אם נדפק אך לא כך המקרה החלפתי אותו היום בחדש אך עדיין לא עובד מה שמשאיר את המעבד והכרטיס מסך שגם אותם בדקתי והם תקינים במחשב אחר למישהו יש רעיון???דרך אגב גם היציאה לסמך און בורד אינה מוציאה תמונה! וכן מיותר להגיד שהמסך תקין!!!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים