תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
בס"ד. שלום וברכה.. יש לי מחשב פנטיום 4 סוקט 775 עם לוח אם של אסוס p5s800-vm. התקלה נעוצה בבטריה של הלוח שברגע שמנתקים את המחשב מהחשמל ההגדרות מתאפסות. ניסיתי להחליף בטרייה אך אותו סיפור. הבטרייה שהחלפתי איתה עובד במאה אחוז כי היא עובדת אצלי במחשב השני שיש לי בבית. עוד משהו מוזר קורה שבהגדרות הדיפולטיות של הביוס הוא נותן מסך כחול כאשר הוא בא להעלות את הווינדוס ככה יוצא שכל פעם שההגדרות מתאפסות יש מסך כחול :s05: שללתי ספק כוח מעבד וזיכרון כי הצלחתי להעלות את המחשב דרך דיסק בר אתחול. ככה שאני חושב שהבעיה היא בעצם החיבור של ההארדיסק ללוח אם דרך SATA. האם להחליף לוח אם? או שיש עוד כיווני בדיקה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי DOK SANDISK 8GB. בטעות הפסקתי את הפרמוט שלו באמצע ומאז אני לא יכול להשתמש בו. המחשב מזהה אותו אך מציין כי הוא לא מפורמט ומוגן מפני כתיבה, כך שלא ניתן לפרמטו. LINUX לא מזהה אותו. מה צריך לעשות בכדי להחזירו לחיים?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כפי שכתוב בכותרת מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך ישן (כלומר המעבד הוא i3 8100 אבל הכרטיס מסך הוא AMD HD6870) עם הכרטיס המובנה של אינטל הכל עובד פיקס, עם הכרטיס של AMD זה עובד סבבה ב- SAFE MODE או כשהוא DISABLED (קרי בלי דרייברים של AMD בתכלס) וכמובן שרואים הכל לפני שהווינדוס עולה. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש נקי וכו' באמצע ההתקנה של הדרייברים (אחרי הניקוי המלא עם התוכנה שלהם שמסירה נקי והכל) המסך שוב פעם ניהיה שחור וזהו. אני לא נמצא בארץ ואני עוזר לבעלי המחשב מרחוק אבל הדרכתי אותם עד כה בכל תהליך האבחון. לא רוצה לסבך אותם עם להביא עוד כרטיס מסך כרגע רק בשביל הבדיקה (כי הרי זה מה שאני הייתי עושה) אם אפשר להמנע מזה מהסיבה הזו. האם יש לכם עוד רעיו…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה: לפעמים שמסך המחשב מגיע ל- "saving power" (בהגדרות זה "מסך שחור\Black"), בתכלס צריך רק לגעת בעכבר\מקלדת כדי שיחזור לתפקד\מסך ראשי, ולא ישאר ב- "saving power mode". רק אצלי הוא נתקע באותו "מסך כבוי"... הפיתרון האפשרי היחיד הוא: ללחוץ על כפתור הריסטרט (Restart) במארז, מבאס שאי אפשר לשמור כלום באותו זמן. שזה לא באמת פיתרון טוב, אבל זו הדרך היחידה "להתקדם" אחרי שהמסך לא חוזר לתפקד :\ יש לי כרטיס מסך- R9 Vapor-x 280X ומסך מסוג- Dell U2312MH אז בטלתי את האפשרות להגיע למצב- "saving power" , האם זה פוגע במסך או שיש פגיעה אחרת\"כלכלית"? לחצתי על כמה כפתורים על המסך כשהיה "כבוי" (צילמתי), וקיבלתי הודעה שלא מגיע כוח למסך מהמחשב, מדוע? תמונה הממחישה: …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! יש לי מערכת XP שמרסטת כל כמה ימים, מניתוח קבצי הMINIDUMP עולה שרוב הפעמים הבעיה נגרמת בגלל ntoskrnl.exe ופעמים בודדות ע"י fw.sys וASWFP.sys צירפתי גם תמונות שמתארות את הWINDBG. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה מוזרה כבר יומיים אני לא מצליח לגלוש בשום אתר למעט גוגל ויוטיוב. וזה רק בדפדפן כרום. בדפדפנים אחרים אני לא מצליח בכלל. מה שמוזר עוד זה כאשר אני עןשה ריסטארט למחשב אני מצליח לגלוש כרגיל אבל אחרי כמה שעות זה שוב חוזר לא לעבוד. מה שמחזק את ההערכ.ה שמדובר בוירוס או משהו כי ניסיתי לפתור אולי זה בעיית כרטיס רשת אלחוטי שדרכו אני גולש הסרתי והתקנתי דרייבר פעם אחת זה עזר והצלחתי לגלוש אבל אחרי כמה שעות שוב חזר. בcmd עשיתי פינג לשם ופינג לאייפי ושתיהם עובדים. מה שאומר שיש תקשורת. מ.ה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מלא בעיות בארד דיסק כלומר כל מיני כוננים לא רצויים. אני רוצה להפוך את ההארד דיסק לאיך שהוא היה כשהיה חדש. כלומר.כונן סי בלבד.כונן ריק מתוכן כלומר מפורמט.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה וכ- 3 חודשים רכשתי עבור אבי חלקים אלו הכולל: AMD Barton 2500+ Epox 8rda+ OCZ Premier 512/400 לאחר הרכבה גיליתי כי לא ניתן להתקין Windows XP על המערכת למרות שגרסאות אחרות ניתן (למשל 98SE). ישר חשבתי על בעיה בזיכרון ואכן היו שגיאות ב- Memtest וביקשתי החלפה לזיכרון. הזיכרון הוחלף לדגם תואם של Twinmos וה- XP הותקן בהצלחה. למרות זאת, מדי יומיים- שלושה עלו מסכים כחולים אך לא ייחסנו להם חשיבות כלשהי. אתמול החלטתי לעשות סדר והעלתי שוב Memtest שטען ששוב יש שגיאות בזיכרון. לכן, למיטב הבנתי, יש בעיה או במעבד או בזיכרון, נכון? שני הרכיבים עדין באחריות אך אינני יודע מה לעשות שכן החנות שממנה קניתי את החלקים רחוקה ממני מאד וחבל סתם לשלוח דברים בדואר עד לשם. אם מישהו…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב נכבה כעבור זמנים שונים (2 דק' עד כשעה), הכיבוי מידי - לא יציאה מסודרת. זו לא בעית התחממות, המחשב נכבה לפעמים לפני שהוא מספיק להתחמם. זו לא בעית תוכנה - התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש והבעיה נותרה. הסוללה של המחשב ישנה וכמעט ולא נטענת, אבל גם כאשר ניתקתי אותה ועבדתי עם המחשב מחובר לחשמל - המחשב נכבה כעבור מספר דקות. אודה על כל עזרה כלשהי, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי שלום יש לי מחשב פניטיום 4 3ghz זיכרון 2GB וספק 400W המחשב פעל טוב אבל קצת התחמם אך לא עשה בעיות , למרות זאת החלטתי להשקיע וקניתי מאוורר חדש למעבד והתקנתי אותו לאחר שהתקנתי אותו המחשב נדלק עובד בערך גג דקה ואז רושם שהוא מתחמם יתר על המידה ומתכבה החזרתי תמאוורר הישן כי חשבתי אולי שיש בעייה במאוורר החדש ושוב הוא עושה את אותה הבעייה (נדלק מודיע שהוא מתחמם ונכבה) למרות שלפני שהחלפתי אותו הוא עבד פיקס אני לא יודע מה לעשות? מה יכולה להיות הבעייה? אודה לכם מאוד על העזרה תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש כרטיס קול AUDIGY עם רמקולים 5.1 שכולם תקינים כולל הסנטר. אני יודע שכמעט שום דבר היום לא תומך ב5.1, חוץ מDVD אבל כשהפעלתי סרט DVD הרמקול סנטר עדיין לא עבד. יש לי את הרמקולים כבר 4 חודשים ואף פעם לא נהנתי מצליל 5.1 אלא רק 4.1, הסנטר החליט לשנות תפקיד - > לעציץ! אה, עוד דבר, חיברתי כבל דיגיטלי מהכונן DVD לכ.קול (SPIDF) אבל גם זה לא עזר. סרט DVD עדיין שומעים רק ב4.1. ב4 חודשים האלה הצלחתי לשמוע רק פעם אחת בכל הרמקולים, זה היה באיזה משחק (UT). מה אפשר לעשות אם בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי כבר קצת ישן אבל אין לי תקציב להחליף אותו. המפרט: מעבד: AMD Pheonom X4 9650 (דור ראשון) לוח אם: Gigabyte GA-MA790FX זכרונות: Patriot DDR2 2GB 400Mhz כרטיס מסך: Gigabyte Radeon HD 5450 1GB ספק כוח: Antec 550W יש לי רק תקציב של 500 ש''ח להחזיר את המחשב הזה שיפעל כמו שצריך.. שיריץ קצת משחקים כמו Need For Speed אבל לא יותר מזה. חשבתי על להחליף את הזיכרון לזה: כ א ן יש לכם רעיון יותר טוב? תודה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדובר בלפטופ של דל שכבר יצא מהאחריות (בן 3.5 שנים) אבל תפקד בצורה מעולה ובאמצע שימוש שגרתי נכבה ומאז לא מגיב. שמתי לב שהשנאי של המטען נכבה גם הוא ומכיוון שיש לחברה שלי לפטופ דומה ניסיתי את המטען שלה אך ברגע שחברתי אותו גם השנאי שלה נכבה. ברגע שניתקתי את המטען מהשקע וחיברתי חזרה הוא חזר לעבוד, כנראה שהמחשב מקצר. ניסיתי אותו הדבר כאשר הבטרייה לא מחוברת אך המטען שוב נכבה. לפי התיאור למעלה אפשר להבין מה הבעיה או זה יכול להיות כל דבר? אם כן מה לדעתכם העלות של תיקון המחשב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה של המחשב.לוקח איזה חצי דקה עד שאני שומע את הצפצוף של הזכרון.(לפעמים לא שומע בכלל ולא נדלק המסך)ומסך נדלק. ובשלב ה-post הוא נתקע שמה איזה דקה ואחר כך ממשיך לעלות. מהי הבעיה ופתרונה? תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם יש אפשרות להפוך את אחד החיבורים מה6 האחוריים של הסאונד שיוציא את אותו סאונד כמו הירוק? נגיד את החיבור השחור, אני יודע שזה בעיקור למערכות סראונד, השאלה אם אפשרי להמיר את זה. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני כרגע עם בעיה מעצבנת שהתחילה לי זה עתה. לפני חודש וחצי בערך,שנמכתי חלונות מ-10 ל-7. הכל היה בסדר עד היום,עזבתי את המחשב לכמה דקות,כשחזרתי ראיתי אותו מעלה לי את ההודעה הזו: כמובן שלא הבנתי מה הסיבה אז לחצתי Restore. טוב המחשב חזר לפעול,ואחרי שעה בערך קיבלתי את "מסך המוות": **חשוב לציין שהתמונות מהרשת אז סביר להניח כי לי היה Teh info שונה. טוב המחשב חזר לפועל לאזור השעה וחצי,ואז קרה הדבר הבא: מפה,אני כבר לא יודע מה לעשות,אני במחשבה שלי היתי חושב שזה וירוס. אבל היום הורדתי סדרה מ - tvnetil אבל האתר אמור להיות נקי מוירוסים לחלוטין. והורדתי עוד פרק של סדרה מאתר שא…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני במצב נואש ואין לי מושג מה לעשות יש לי מחשב נייד דיל אינספירון 5110 עם מערכת הפעלה ווינדוז 7 אולטימיט התקנתי לפני כיומים תוכנה בשם partion magic ובזמן שהתעסקתי עם שיניוי פורמט מ NTFS ל- FAT32 לדיסקונקי הבחנתי שמחיצת ה-D נעלמה שגודלה כ500 GB ונשארתי רק עם ה-C שגודלו 100GB והבחנתי שלכונן D האות נעלמה נסיתי לקבוע לו עם התוכנה את האות D בחזרה וכלום לא עזר אז עשיתי ריסט למחשב בתקווה שזה מה שיפתור את הבעיה..... רק שמאותו רגע של ריסט הווינדוז קורס ואני לא מצליח אפילו לראות מה רשום במסך הכחול שמופיע המחשב גם כן לא נכנס לסייף מוד... מה שהותיר את הריקאברי הרקברי לא עזר נסיתי לעשות שחזור מערכת וקפצה הודעת שגיאה..... לבסוף הבנתי שאין מנוס אילא לפרמט את המחשב כשהעלתי א…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד טוב לגרפיקה [עלה 5.5] עם מעבד של NVIDIA 960M המחשב הגיע מוכן עם ווינדוס 10 וכל הדרייברים מותקנים כעת רציתי לדעת האם הפוטושופ מוגדר טוב מבחינת המעבד כי אני רואה שהוא משתמש במעבד של אינטל הבסיסי ולא של NVIDIA השאלה האם אכן כן? וא''כ, איך משנים את זה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב שולחני של HP מעבד Intel Core I7 CPU -3770 3.4 GHz. אחרי עבודה של פעם שעה פעם 4 שעות אני שומע את המאווררים עובדים במאמץ עם רעש המסך נעלם ואחרי 30 שניות המחשב כבה. אחרי מנוחה המחשב עולה כרגיל עד הפעם הבאה שזה קורה האם מישהו נתקל בתופעה כזו?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון, לפעמים שאני משאיר את המשחב בלילה המחשב פשוט קופא, ואני צריך לעשות לו ריסט ידנית. איך אני יכול לבדוק ממה זה נגרם?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מגדל צריבה שיש בו צורב ראשי ועוד 6 משניים שבפעולה אחת אני אצרוב 6 דיסקים במכה עם אותו סרט מצאתי כז דבר: http://www.mono-mode.co.il/Product.asp?intProductID=189 אבל אני לא יודע מה הוא עושה טכנית, זה מארז, שמה הוא יודע לעשות? אם למישהו יש נסיון במגדלי צריבה אני אשמח לדעת פרטים תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים , קרה לי משהו מוזר במחשב אתמול תוך כדי עבודה העכבר התחיל לקרטע לי ופתאום המחשב עשה RESTART לעצמו , ומאז הוא לא עלה קיבלתי הודעה Overclocking Failed or Overvoltage Failed! ולא התעסקתי עם OC בשום צורה...... אחרי כמה פעמים של כיבוי והדלקה , הדלקתי אותו אבל המסך לא נפתח ושום דבר לא זז.. עשיתי RESET ל-CMOS , הוצאתי את הבטריה והחזרתי וזה עדיין לא עזר. עזבתי אותו לאיזה שעתיים הדלקתי ו-וואלה הכל עובד כרגיל..בינתיים. לוח אם ASUS P5WD2-Premium מעבד Pentium D 920 השאלה שלי היא אם זה קרה בגלל שהמעבד התחמם יותר מדי הטמפרטורה של המעבד נעה בסביבות ה-50 מעלות ושל הלוח בסביבות ה-40 מעלות .. גבוה מדי? סביר ? תודה !
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, נתקלתם במקרה בתופעה המדוברת? שחזור לא עוזר... תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב נתקע מדי פעם במשחקים. שמתי לב שבזמן שהמשחק נתקע, פעולת המעבד צונחת ל-0-2%. יש השערות למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? בתודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ספק כוח 230W מספיק בשביל AMD 1800, CDROM , 2XHD ? האם יכול הגרם נזק לחומרה אם אני אנסה להפעיל את המחשב הנ"ל על ספק כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-