תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
היי אני לא מבין איך להרכיב דיסק קשיח במארז SAGITTA. בבקשה מי שיודע שיסביר לי. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למעבדת תיקונים למחשב נייח מקצועית בתל אביב בגלל חשד לבעיה חומרתית (בספק או בכרטיס מסך) ובגלל זה נדרשת מעבדה עם מולטימטר או יכולת מדידה אחרת של חשמל. יש למישהו ניסיון טוב עם מעבדה בתל אביב? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי, לוח של אסוס מדגם P5S800-VM נדלק אך לא מצפצף ולא נותן כלום. נעשה החלפה של זיכון + מעבד ועדיין אותו הדבר. הוחלף לוח ועדיין אותו הדבר. מישהו מכיר את התופעה הזו ?
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי, עקב מזג האוויר המאתגר אתמול הייתה לי קפיצת חשמל ומאז המחשב לא עולה. על פי בדיקות כנראה לוח האם הלך. זה היה מחשב נייח ישן של דל עם ווינדוס XP ששימש בעיקר לעבודה ולכן אני חייבת למצוא גישה לקבצים ששם. יש לי מחשב נייח נוסף של לנובו גם כן ישן שאין לו מערכת הפעלה. במידה והחיבורים של הארד דיסק מתאימים בין המחשבים השונים, האם יהיה ניתן להעביר את ההארד דיסק מהמחשב הישן לחדש והוא יצליח לעלות דרכו את המערכת הפעלה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אממ ליפני שפירמטתי היה לי מסכים כחולים והמחשב היה נתקע ומהאוזניות הייתי שומע רעש כזה עכשיו אחרי שפרמטתי את המחשב הכל היה טוב בערך שבועיםם ואז עוד פעם מתחיל להתקע בפרייז כזה ולא מגיב בכלל ולפעמים זה עם סאונד רועש כזה מה לעשות??????
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה בעיה או לא אבל זה די מעצבן - בימים האחרונים , המחשב נכנס למצב של שומר מסך (מסך שחור) והכל טוב אבל כשאני לוחץ על המקלדת\עכבר זה נשאר על מסך שחור (הוא לא יוצא ממצב של power saving להיות פועל כרגיל ולהציג תמונה. הוא נשאר על מנורה כתומה [של כפתור הכיבוי\הדלקה שלו] ואם אני מנסה להדליק את המסך ע"י לחיצה על כפתור הכיבוי\הדלקה שלו הוא עושה נורה כחולה לכמה שניות ושוב נכנס לsaving power [נורה כתומה]) כפתור הריסטארט של המחשב לא פועל במצב הזה ורק כפתור הכיבוי של המחשב פועל .. המסך הוא U2312HM כרטיס מסך HD7950 (שלא עושה בעיות) לא נגעתי בשום הגדרות אז מה זה יכול להיות? עריכה: הנה סרטון שצילמתי : View My Video
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתימסך חדש וניסיתי לחבר אותו לכרטיס מסך [Nvidia 6800 NU]', והמסך מראה no signal, צריך לציין שעד היום לא ניסיתי אפילו פעם אחת לחבר דרך DVI את המסך רק דרך VGA [יש יציאה אחת VGA ואחת DVI] מה אפשר לעשות? בנתיים המסך מחובר דרך VGA אבל בקרוב אני הולך לקבל טלוויזיה חדשה לחדר ואני רוצה לחבר אותה דרך הDVI. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה, זה סיפור ארוך אז תנסו להישאר איתי. אני טכנאי מחשבים, יש לי ניסיון די גדול בנושא ובנוסף אני גיימר. אני מבקש שתיתייחסו אליי כאל בוק שלא מבין כלום כי אני כאן בגלל הסיבה שאין לי מושג מה הבעיה. קניתי מחשב חדש לפני 3 חודשים, את המפרט הבאתי בעצמי וגם הרכבתי בעצמי. בהתחלה המחשב לא עלה בכלל אבל לאחר שהתקנתי את הגירסא האחרונה של הביוס (שהיא גרסאת בטא אגב) המחשב עלה, כנראה הכרטיס מסך לא זוהה ע"י הלוח אם. לאחר שבוע, קמתי בבוקר והזזתי את העכבר כדי שהתצוגה במסך תידלק (המחשב לא במצב שינה ולכן עובד כל הלילה) אבל לא קרה כלום. כשניסיתי ללחוץ בעכבר או על המקלדת התצוגה לא הופיעה כלל וכשניסיתי ללחוץ על מקשים שמדליקים נורות במקלדת כגון CAPS LOCK וכולי, לא נדלקו האורות. הנחתי שהמחשב נתקע (…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשמפעילים על קובץ את "פתח באמצעות"... ובוחרים בתוכנה כלשהיא המותקנת במחשב, המערכת "זוכרת" בחירה זו, ובפעמים הבאות היא מציגה תוכנה זו בתפריט התוכנות האפשריות ל"פתוח" באמצעותן את הקובץ. איך אפשר "להשכיח" מהמערכת את הבקשה ההיסטורית. זאת אומרת למחוק את התוכנה מרשימת התוכנות האפשריות עבור סיומת X ???
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
עדכון - אוקיי, דיברתי עם החנות והם יישלחו את הכרטיס(התעקשות בלתי מתפשרת מצד ההורים) אז יש לי רק שאלה אחת - כשהגיע המחשב התקנו את על תכולת הדיסק של לוח האם, ביניהן "Intel Graphics Media Accelerator" - אני מניח שזהו הכרטיס המובנה. האם צריך להסיר את הדרייבר הזה אחרי שנחבר את הכרטיס שיגיע, או שזה לא אמור להפריע, או שזה לא קשור וזה הכרחי...? תודה רבה שוב. היי. חיברתי השבוע את המחשב שהגיע(C2D6600) והתקנתי ווינדוס וכו'.. הכל עבר חלק. בהזמנה כרטיס המסך היה GEFORCE7300 אבל המחשב הגיע עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ! בחנות אמרו להביא את המחשב אליהם לסידור אבל זה כמעט בלתי אפשרי כי אין לנו איך להגיע לתל אביב(גרים רחוק בדרום). השאלה היא, אם לא ניסע אליהם, ובמקום זאת אם נבקש מהם לשל…
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וברצוני לחבר לו את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן שלי. מדובר בדיסק קשיח די חדש מדגם SAMSUNG HD103SJ שעובד מצויין. חיברתי את הדיסק למתח וכן ללוח האם לחיבור SATA 3 עם כבל SERIAL ATA ורוד. בביוס הדיסק לא מזוהה. בנוסף הדיסק גורם ל POST איטי מאוד וכן לטעינה איטית למדי של הווינדוס במהלך ה BOOT. מה עושים? יש לי עליו מידע מאוד חשוב ולא יתכן שהדיסק הלך.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי בעיה במערכת ההפעלה המצריכה התקנה מחדש (כרגע איו גישה למחשב באמצעות המערכת). אני מעוניין להתקין חלונות, אך לפני הכל אני רוצה לגבות את הנתונים החשובים מהכונן הקשיח שלי (מחשב נייח). האם ישנה אפשרות לעשות את זה ולהוציא את הנתונים ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום הארדיסק חדש של WD בנפח 250 GB. חיברתי אותו בנוסף להארדיסק 80GB שכבר יש לי במחשב.. (שניהם מחוברים ב SATA..) העלתי שוב את המחשב והביוס זיהה אותו בהצלחה. עכשיו, כשהווינדוס עלה קפצה לי ההודעה הזאת בבועה הצהובה שזוהתה חומרה חדשה - כונן דיסקים והיה רשום שם גם את דגם הכונן.. השאלה היא = למה הכונן לא מופיע לי במחשב שלי ?! אני רוצה לפרמט אותו !! הכוננים מופעים לי תחת = לוח בקרה = מערכת = חומרה = מנהל ההתקנים , מה שאומר שהמחשב מכיר בכונן ויודע שהוא שם (מופיע אפילו הנפח שלו והכל..) אבל איך לעזאזל מאתחלים אותו ומתחילים לעבוד איתו !? האם אני חייב להשתמש בתוכנה מיוחדת כמו PARTITION MAGIC או לפרמט דרך דיסק ההתקנה של ווינדוס בשביל דבר כל כך פשוט ?!! *נ.ב= אי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם לוח אם intel blkdh67bl שאני מחבר רמקולים ליציאה הכתומה(רשום בתוכנה- רמקול מרכזי/סאב-וופר יוצא) או ליציאה השחורה(רשום בתוכנה- רמקול אחורי יוצא) זה לא משמיע שום דבר חיבורי הקול שכן עובדים לי הם החיבור מקדימה והחיבור הירוק מאחורה, אבל מאחורה החיבור כבר תפוס עם אוזניות... ד.א. - אני לא ממש בטוח אם זה קשור לתוכנה או לחומרה...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האינטרנט שלי נהיה איטי מאוד 700ping מהירות הורדה 0.37Mbps והעלאה 0.01Mbps. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי אני בבזק אם זה קשור
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי לוח ms-6779 ועכשיו חיברתי הארד דיסק חדש 1TB אני מנסה להתקין אבל הוא לא מזהה את ההארד דיסק!.. חיברתי תהארד דיסק במחשב אחר עובד מעולה! אני הכנתי לדיסק התקנה את אקספי את הדרייברים של הsata ואני די בטוח שמצאתי את הנכונים.. הכנסתי את הדרייברים דרך התוכנה nlite אני אמור ללחוץ על משהו כדי שזה יעבוד? למרות שאני די בטוח שלא.. יש דרך נוספת להפעיל את הדרייברים האלה?? אין לי פלופי.. זה יכול להיות משהו אחר?!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כבר שלושה חודשים שאני לא מסוגל לשחק בשום משחק.. ניסיתי את כל הדרייברים האפשריים של ATI ועדיין 2-3 דקות אחרי כניסה למשחקים ( הכל מלבד FIFA או משחקים ישנים ) המחשב נתקע / עושה ריסט מעצמו. אין לי בעיה של חום כי התקנתי על הכרטיס מאורר של TT והוא לא עובר את ה60 מעלות. הדרייברים שעובדים לי הכי טוב הם בגירסה 7-12.. הם היחידים שבמשחקים הכבדים נתקעים אחת ל 3-4 משחקים, אבל כשאני משחק איתם יש מלא הפרעות ומריחות של קווים על המסך. בינתיים אני מוגבל למשחקים כמו הדמו של FIFA 09 .. חחח.. אבל בקרוב יוצא NFS חדש, GTA, RA3 ועוד ואם המצב מממשיך אני לא אוכל לשחק גם בהם.. מה עושים ? :s05: תודה.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ביקשו ממני להיכנס לחשבון בנק באתר של בנק הפועלים והוא נותן לי את ההודעה הבאה: Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נכבה ללא סיבה, הוא לא מתחמם והוא לא מראה מסך כחול. לקחתי אותו לKSP והמחשב לא נכבה אצלם (כמובן שהם עשו בדיקות מאמץ לחלקים). זה קורה בדרך כלל אחרי שאני נמצא באיזה משחק... עריכה: לפני כחודש~חודשיים החלפתי מעבד, לוח אם וכרטיסי זיכרון. מעבד : AMD Phenom II X4 965 לוח אם: ASUS M4A88T-M לא ניסיתי לבצע OVERCLOCK.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דוד שלי (בן 9) שיחק לי בrivatuner ושינה לי הגדרות בpower user ועכשיו כל משחק שעובד בopengl כשאני מפעיל אותו זה כותב לי pengl.dll גרם לטעות במשחק הנ''ל, בבקשה תעזרו לי (ואם יש לכם אז לינק להורדת גירסת הדרייברים של nvidia שנןתנים ביצועים הכי טובים ) תודה ובבקשה אני ממש נואש. :'( :'( :'( :'( :'( :'( ואני גם העברתי את ההודעה בגלל שאף אחד לא ענה לי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברור שהכל תלוי בשימוש, וכמובן יש את הנוסחה לחלק את הקיבולת בצריכה אבל זה לא באמת נתון שאפשר להסתמך עליו. מניסיונכם בשטח, כמה שעות בשורה התחתונה יחזיקו לי הסוללות האלה 1. 70WHr בעלת 4 תאים 2. 45WHr כמדומני בעלת 3 תאים. לשני הלפטופים מעבד i5 8265u וללא מאיץ גרפי (יש מובנה) והשימוש הוא בגלישה, סרטוני יוטיוב, סרטים, כתיבת מסמכים - הכל בבהירות מקסימלית
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תקלה מוזרה שמתרחשת לי במחשב ספציפי. לצורך העניין יש לי כרטיס רשת אלחוטי של intellinet מסוג Wireless Super G Hi-Speed USB Adapter. לכרטיס רשת הזה יש לי תיקייה עם הדרייברים שלו שאני מתקין את הדרייבר ידנית ממנהל ההתקנים, איך שאני מחבר את הכרטיס ל-USB מוצג לי זיהוי חומרה חדשה bg 802.11 wan, עד כאן הכל בסדר.. הבעיה היא כשאני מנסה להתקין ידנית את מנהל ההתקן, אני מנתב את הממשק לתיקיה עם הדרייבר לוחץ הבא לזיהוי.. החיפוש מתבצע קצרצר והופ לא זוהתה חומרה תומכת - לחץ "סיום". אלא מה שבדקתי בעוד שני מחשבים נייד ונייח, חיברתי ניתבתי לתיקיה עם הדריבר חיפש, זיהה, התקין, הושלמה התקנת החומרה סיום, ו-וואלה דבש. בהתחלה הערכתי שהדרייברים של האבים אולי זקוקים לעידכון ויש איתם איזושהי ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשהגעתי היום הביתה, המחשב די זחל. בגלל שהפעלתי תוכנת הורדה כמה ימים ברצף, זה היה נראה לי הגיוני, אז אתחלתי את המחשב. המחשב הגיע למסך הכניסה לווינדאוז ואז השחיר - ללא פעילות הארד דיסק מוחלטת. עשיתי ריסטרט ונתתי למחשב לעלות שוב, אותו סיפור. נכנסתי ל SAFE MODE. תוך כדי שהקבצים עולים, במסך DOS, נכתבה לי הודעה "PRESS ESC TO CANCEL 347BUS.SYS" לא לחצתי, ההודעה נעלמה, והמחשב נתקע. ניסיתי שוב, אותו סיפור. ניסיתי שוב SAFE MODE, אלא שהפעם לחצתי ESC, אחרי דקה הייתי בSAFE MODE. עשיתי בדיקת SCANDISK ולא היתה בעיה. מיד אחרי הבדיקה, במסך התכלת הזה, היה רשום לא נמצאו בעיות, ואז, מעלה את WINDOWS, ושם על המסך הזה זה נתקע... מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף עם לוח אם גיגהבייט GA-8I915PL-G, לפי עזרה שקיבלתי היום פה ובאתר של החברה, הלוח תומך במעבד DUAL CORE 2.8 של אינטל. הכנסתי את המעבד החדש, שמתי עליו היט-סינק מקורי וחדש של אינטל, המחשב נדלק אבל אין שום BOOT BEEP והמסך נכנס לסטנד-ביי. עצות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חלק מהם הבנתי ותיקנתי את הבעיות אבל את השאר אני לא מבין העלתי את כל קבצי הדאמפ שיש לי על המחשב... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-