תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
בימים האחרונים קרו לי מספר בעיות עם הדיסק הקשיח שלי... הדיסק: 250 ג'יגה של מקסטור... משום מה אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב זה הסתדר עם הבדיקת דיסק... אתמול זה עוד פעם חזר...אני רוצה להגיד: יש לי שם הרבה חומר חשוב...פירמוט לא בא בחשבון... אלה השגיאות שהוא רושם לי... אני בא להיכנס לכונן וזה אומר לי את הדבר הבא: Q:\is not accessible. The disk structure is corrupted and anreadable. הפעלתי מחדש את המחשב זה התחיל לעשות את הcheck disk... ופתאום רשם לי את הדבר הבא: Corrupt mater file table. אני לא יודע מה לעשות, בכונן הזה יש לי דברים מאוד חשובים... מי יודע אולי מה לעשות או שקרה לו כזה דבר ואיך הוא פתר את זה... אני עובד עצות... תודה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
סידרתי את כל החוטים אצלי במארז, אחרי הסידור אני מדליק את המחשב ולפתע הוא לא עולה ויש ריח של שרוף, ניתקתי ישר את הכבל חשמל הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו שוב, הוצאתי בנוסף זיכרון אחד מתוך 2 ולפתע הכל עובד כרגיל. חיברתי שוב את 2 הזיכרונות יחד ושוב המחשב לא עולה, הוצאתי את 2 הזכרונות וחיברתי אחד מהם והוא כן עולה, הוצאתי את האחד הזה והכנסתי את השני והוא לא עולה, נסיתי להחליף למקומות החרים והוא גם שם לא עולה (רק המאווררים נדלקים, אין את הצליל של ההדלקה והמסך נשאר שחור) הלכתי היום ל-ksp שמשם נקנה המחשב, אבל הלכתי רק עם הזיכרון, ולהפתעתי שם הוא כן עולה להם. הגעתי הביתה בחיוך עד לרגע שחיברתי אותו, והתברר שהוא שוב לא עובד. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
warning!! the previous overclocking has failed and system will restore it's default setting. press any key to continue לחיצה על כל מקש מובילה אותי לBIOS ושם כבר אין לי מושג מה לעשות, כי מעולם לא עשיתי אוברקלוקינג, אז אני רק יוצא משם באותו המצב ככה כל פעם עד מצב השינה הבא אשמח לעזרתכם מפרט מחשב : win7 64bit לוח אם: msi G41TM-E43 DDR2 מעבד: intel Q8300 core 2 quad 2.5GHZ זיכרון: 2GB KINGSTON DDR2 800MHZ
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז שפרמטתי את המחשב, כרטיס הקול שלי Creative Audigy כבר לא עובד. אחרי שהתקנתי את הדרייברים מהדיסק המקורי, ווינדוז עדיין לא מזהה שום כרטיס קול ב "sound and audio properties" ואף אחת מהתכונות הנלוות (כמו המיקסר) אפילו לא נפתחת. ניסיתי גם להתקין את הדרייברים החדשים מהאתר, אבל הבעיה נשארת. חשוב לציין, שתוכנת העדכון של האתר של קריאייטיב, כן מזהה שכרטיס מסך מסוג אודיג'י מחובר למחשב. תודה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
יש לי לוח של ASROCK, אני מפעיל מחדש לוחץ על f2 , delete אבל זה לא עושה כלום חוץ מלהעלות את הווינדווז.
-
- 12 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום ! בעיה בכרטיס רשת במחשב עם מערכת הפעלה win7 לאחר הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל קישורית מוגבלת ללא כניסה לאינטרנט אני ניגש לכרטיס רשת מבצע הפוך ללא זמין / הפוך לזמין והכרטיס מתחבר לאינטרנט למחשב כרטיס רשת מובנה בלוח האם הוספתי כרטיס רשת נוסף התקנתי עם הדרייברים של יצרן הכרטיס הבעיה נמשכת באותה הצורה תודה על העזרה-כספי
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מדובר ב compaq presario 2100 שקע החשמל הפנימי נשבר עקב שמוש אלים שאלתי האם docking station מספק חשמל דרך הסוקט של הdock או שצריך לחבר את התקע הרגיל הסיבה לשאלה היא שנראה לי שיש סיכוי שזה יצא יותר זול מתיקון הנייד ה א/ע רות יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי מחשב נייד שך LG E500 SPINE ואני רוצה לפרמט אותו נכנסתי לביוס והגדרתי שהבוט יהיה מהדיסק אבל כל F שאני לוחץ עליו לא נותן בקיצור איך עושים BOOT במחשב הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
המחשב של אחי מגיב לאט מאוד (לדוגמא: לוקח זמן עד שלחיצה על כפתור ימני פותחת תפריט) הדברים שבדקתי כדי לשלול בעיית תוכנה: הורדתי תוכנות מיותרות- במצב idle המחשב צרך כ 270MB זכרון וכמעט ולא צרך CPU בדקתי וירוסים וספייוורים, והכי חשוב - הרצתי live CD של ubuntu והאיטיות נמשכה מכאן הסקתי שהבעיה בחומרה. ביצאתי בדיקת זיכרון עם memtest86 (למרות שלא היו מסכים כחולים, ולכן לא נראה לי ששם הבעיה) בדקתי bad sectors בהרדיסק אם התוכנה שבאתר - HDTune ספק הכח חדש בדקתי שה page file מוגדר כראוי איזה בדיקות נוספות ניתן לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הגיע לידיי לוח אם GA-8ST800 והביוס שלו נעול, ניסיתי להוציא את הסוללה ל- 5 דקות והחזרתי וזה לא עזר אין לי סיסמא וכנראה שאני לא אצליח להשיג את הסיסמא איך אני יכול לפתוח את הביוס ? (ד"א, אני יודע שזה נשמע קצת חשוד, אבל הלוח הגיע אליי בדרך ישרה לחלוטין...........)
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני פותח את הנושא הזה לאחר שפתחתי אותו דבר בפורום אחר ופשוט לא הצליחו לעזור לי למרות כל הנסיוניות. לפני כמה ימים התקנתי במחשב הנייד שלי WINDOWS 7 חדש(לא מקורי) כי המחשב עבד ממש לאט ונדפק שם משהו. לפני ההתקנה אף ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה גם לא עבד. עכשיו לאחר ההתקנה של הוינדוס הצג הראשון בעת פתיחת המחשב נעלם(הצג של TOSHIBA שמאפשר לי להכנס לBIOS) ועכשיו גם אין לי אופציית כניסה לBIOS. שמתי לב גם שכשאני מנסה "להעיר" את המחשב שלי ממצב "שינה" הוא נותן לי שגיאת 0xc000009a hyberfil.sys ולא מאפשר לי "להעיר" אותו. אני ממש חייב את עזרתכם אין לי כסף כרגע לטכנאי ואני משתגע להשתמש במחשב הישן שלי... תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
המחשב קורס אחרי כחמש דקות משחק בCS GO ללא התרעה פשוט נכבה ונדלק מחדש המחשב חדש לגמרי ביום שישי הגיע אלי המפרט [TABLE=class: cms_table_cms_table, width: 100%, align: center] [TR] [TD]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [/TR] [TR] [TD]Asus H97M-PLUS for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD]Fractal Design Define R5 Titanium Window[/TD] [/TR] [TR] [TD]DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB DDR5[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial SSD 256G MX100 MLC SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]LG DVDRW X24 SATA[/TD] [/TR] [/TA…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב בראשונה אני שומע את המאווררים מופעלים על עוצמה מקסימלית אבל הוא לא עולה, לאחר מכן אני תריך לכבות אותו ואז אני מדלי והוא עולה אבל....הוא אומר שהוא לא הצליח לטעון את האוברקלוק של כרטיס המסך...יש אפשרות ללחוץ F1 להגדרות או אם אני עושה ריסט אז מעלה חלק. אשמח לדעת מאיפה נובעת הבעיה לדעתכם, ומה יש לעשות בנידון? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום הדגם של הלוח d945gtp והסוג של PCI AUDIO הוא Intel 82801GB ICH7 עכשיו התקנתי windows 7 ואין לי קול ואני לא מצליח להשיג את זה גם דרך האתר של אינטל http://downloadcenter.intel.com/Default.aspx אמור להיות נראה לי דרייבר עם אפשרות התקנה של קול תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין משתמשים אחרים שמחוברים למחשב מה הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט המחשב: i5-3450 8GB RAM HD7850
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפגום במשהו? (מעכרת הפעלה,המשחק עצמו,דרייברים,הארד דיסק,זיכרון,כרטיס תלת מימד וכו') כי vice cityנתקע לי כבר 9 פעמים!! ואני מפחד שזה שאני מרסט דרך הכפתור על המארז יכולה להזיק כי כאשר המשחק נתקע המוזקיה ממשיכה והיא מופעלת מההארד דסיק השני שלי תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
החלפתי לX1950GT והוא לא מצליח לעלות, לא לביוס ולא לסייפ מוד פשוט נתקע בלוגו של אינטל המפרט: יכול להיות שהלוח לא תומך ? http://www.cpurigs.com/forums/showpost.php?p=9825&postcount=7 http://www.cpurigs.com/forums/showthread.php?t=1551 Video: What add-in AGP cards can be used? The AGP socket is keyed for Universal 0.8 V AGP cards that comply with the AGP 3.0 specification or 1.5 V AGP cards that comply with the AGP 2.0 specification. The AGP connector supports 8x, 4x AGP 3.0 add-in cards operating at 0.8V, or 4x, 1x AGP 2.0 add-in cards operating at 1.5V. Note: There is no support for AGP 2x operation or legacy 3.3V AGP cards.
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים בצעתי שדרוג למחשב (לוח אם כרטיס מסך מעבד וספק כוח) הכל עובד אבל פעמיים קרתה לי תקיעה מוזרה ופעמיים באותו מצב של צפיה ביו טיוב,פתאום המסך נתקע בצבע מוזר ורוד/סגול כזה לא מגיב לשום לחיצה במקלדת או תזוזה של עכבר ודורש ריסט של המחשב,לצערי בשל המצב הזה גם לא הצלחתי להציג לכם תמונת מסך, מבחינת חומרה הכל ניראה תקין כנ'ל מבחינת מעלות חום יש לכם רעיון איך להכווין אותי לפיתרון התקלה??אם יש פרטים מסויימים שאתם צרכים מבחינת המפרט אספק אותם גם כן,אחרי הריסט הכל חוזר לפעול רגיל אבל התקלה הזאת חזרה פעמיים במשך שלושת הימים האחרונים עדכון: בדקתי ב event viewer ולא מצאתי תקלה כלשהיא בנושא הזה.
-
- 31 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה, המחשב נייד שלי היה בערך כבר איזה 10 שבועות דלוק :-X בעיקרון הוא לא מריץ כלום חוץ מMIRC ולפעמים טרליון... זה מחשב נייד Hp Pavilion ZE4949. דבר מוזר שקרה בלילה שהוא נכנס לבד למצב Stand By, במהלך הלילה, סבבה. לפני כמה זמן פתאום אני שומע טיקטוקים, נבהלתי החלטי לכבוד את המחשב, בזמן הכיבוד פתאום אני מקבל מסך כחול. ומאז הווינדוס לא עולה ואני שומע את הטיקטוקים האלו. נראה לי שזה מארד דיסק, איך אפשר לבדוק את זה ? + זה אומר שהארד דיסק הלך ? אם כן אז איזה כדאי לקנות ואיך בכלל מתקינים ארד דיסק חדש ?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם אני מחפש כרטיס למחשב למדידת טמפרוטרה חיצונית+תוכנה שצגי על המחשב את הטמפרטורה אני זקוק לצימוד אחד בלבד יש המלצות
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לפני יומיים אני מדליק את המחשב, והוא בקושי זז.. לוקח 5-10 דקות להפעיל תוכנה, 20 דקות להעלות ווינדוס וכו'... היום הוא התחיל לכתוב לי עוד לפני הפוסט pri master hard disk: S.M.A.R.T Status BAD, Backup and replace Press F1 to resume... ומאז זה ניהיה עוד יותר גרוע. המעבד עובד על 50 מעלות במנוחה (רגיל אצלי) וחוץ מזה אין שום בעיות. יש למישהו רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT PROVIEW 17". עד היום הכל עבד איתו מצויין, רק שלפני חצי שעה התחילה תקלה מוזרה: בזמן שימוש רגיל במחשב, המסך מתחיל להבהב. הכוונה היא שהמסך נהיה שחור לשניה ואז חוזר לפעול לשניה, ואז ישר שחור לשנייה וכן הלאה! מה שפותר את הבעיה, הוא להוציא את המסך מהחשמל (נכנס ישירות בחשמל) ולהכניס מחדש. רק שזה ממשיך לחזור על עצמו כל 10 דקות בערך! ב-7 שנים שיש לי את המסך הזה, התקלה אף פעם לא קרתה. יש לי דרייברים הכי אחרונים של NVIDIA, רזולוציה 1024*768 על 85 רפרשרייט. ווידאתי שהחיבור לכרטיס מסך נכנס כמו שצריך, כנ"ל לגביי חיבור המסך לחשמל. הכל תקין. מה יכול לגרום לבעיה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
התצוגה עולה עם הדלקת המחשב (בלי ציפצופים חריגים) ולאחר שחלונות נטען היא משחירה ומוצגת הודעה "Input not supported". התצוגה פועלת כשורה בSafe mode אבל משם לא משנה לאיזו רזולוציה שיניתי התצוגה לא עולה כשורה במצב הפעלה רגיל (ניסיתי את הכי נמוכה , הכי גבוה , את מה שהשתמשתי בדר"כ , ואת הברירת מחדל של המסך) . את תדירות הרענון לא ניתן לשנות מSafe mode אך היא מוגדרת לברירת מחדל של המסך (hardware default) . כרטיס מסך: nvidia geforce gts250 (דריבר מעודכן) מסך: acer x213w מערכת הפעלה: vista
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב קופא בעת התקנת משחק... מיואש כבר לא יודע מה לעשות! בבקשה עזרה אין לי מושג מה זה, עשיתי פירמוט וגם זה לא עזר. יכול להיות שזאת בעיה חומרתית או וירוס שיכול להשאר גם לאחר פירמוט?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-