עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ווינדוס 10. כל פעם שאני ניגש להעיר את המחשב ממצב שינה, אני צריך להזיז את העכבר וללחוץ על המקשים שלו + ללחוץ על אנטר, אסקייפ, רווח ועוד כמה מקשים עד שהמחשב מתעורר. יש אפשרות לסדר את זה למצב שכפתור אחד/תזוזה של העכבר יעירו את המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by breezy,

אני קונה מחשב חדש ואני צריך לדעת אם צריך לקנות חלק בנפרד בשביל שהמחשב יקרא את צרובים (דיסקים)

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  3. שלום לכולם.יש לי ווינדוס 10מסך: 144HZ benq 27" xl2720כרטיס מסך: GeForce GTX 970\הבעיה היא כאשר אני מחבר את המסך בחיבור DVI, אני רואה מסך קטן ומכווץ הבעיה היא שדרך חיבור זה (DVI) הוא אפילו לא מזהה לי את המסך (את הדגם) בהגדרות.זה פתאום קרה זה עבד תמיד בסדר. שאני מחבר את המסך בכבל HDMI הכל עובד רגיל הוא מזהה את המסך והמסך גדול ורואים בסדר.נסיתי למחוק את הדרייברים להתקין (גם לכרטיס מסך וגם למסך עצמו)תודה רבה חייב את עזרתכם!!!

• 4 תגובות
    • 8.8k צפיות
  4. Started by matizami,

היי חבר'ה, לפני כמה ימים, אחרי הרבה זמן שלא השתשמתי בלפטופ, הייתי צריך לבדוק משהו, אז באתי להפעיל אותו. מכייון שלא התשמשתי בו הרבה זמן, הסוללה התרוקנה. הטענתי את המחשב קצת, פתחתי אותו, ואז סגרתי אותו והמשכתי להטעין. אחרי שעתיים ניתקתי אותו. היום באתי להתשמש בו שוב ולהטעין אתו, אך הוא לא נטען. שמחברים את המטען לחשמל, הנורה במטען נדלקת אבל המחשב לא נטען. מה יכולה להיות הבעיה? המטען? הסוללה?

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. לאחרונה התחילה אצלי תופעה מוזרה, כשאני נכנס לאתר http://www.nrg.co.il/ וגם לכל דף פנימי שלו (כלומר בכל רחבי האתר לא משנה איפה). התופעה היא כזאת: ברגע שנכנסתי לדף כלשהו באתר, אם אני לוחץ עם העכבר איפשהו על כל נקודה בדף - העמוד הנוכחי נפתח מחדש בטאב חדש (ואם לחצתי על לינק, אז הלינק), הדפדפן מדלג לטאב הזה, ובטאב הישן - נפתחת פרסומת. מעיין pop-under אבל כזה שמשתמש בטאב הנוכחי בשביל הפרסומת במקום לפתוח חדש, וזורק אותך עם העמוד שעליו אתה מסתכל לטאב חדש. מוזר. אם אני ממשיך ללחוץ וללחוץ אני יכול למצוא את עצמי עם עשרות טאבים של הפרסומת שנפתחים בכל לחיצה. הלינק שאליו טאב הפרסומת הזה מפנה הוא זה: http://www.iforex.co.il/landing_pages/br4/he/ForexGuide…

6. Started by shlomi7293,

מחשב נייד מסוג: emachines E627 2GB Ram , win 7 32 bit. ( דרייברים מעודכנים ) המחשב איטי מאוד. במנהל המשימות ה-CPU 100% אולי זה קשור..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by רקיע,

אני רוצה לקנות מתאם USB לגוייסטיק עתיק שיש לי משנת 1985 האם הגוייסטיק הישן כשאחבר למחשב החדש ? אני שואל כי אני יודע שהסינים מייצרים כל דבר שמבקשים מהם גם אם זה לא יכול לעבוד בפועל.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  8. שלום לכולם, לא מזמן החלפתי את המארז של המחשב שלי ואת הספק כוח במטרה שהמחשב יהיה שקט יותר ואכן המארז החדש (של זלמן) גורם למאוררים להיות יותר שקטים כי גם אפשר לשלוט בעוצמה שלהם. אך ישנו רעש מתכתי שאפילו יותר מעצבן מהמאווררים והוא מאזור המעבד אם למישהו יש מושג ממה הוא נובע ומה יש לעשות בשביל למנוע אותו יותר מאשמח.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלומות , אני מעוניין לדעת אם התקלה הזו (בתמונה) היא נראת כמו תקלה בכרטיס הגרפי ? הנ"ל מופיע בזמן משחקי מחשב בשבוע האחרון , והוא תוקע את כל המחשב . לעיתים זה מופיע גם בהפעלה מחדש (כמו בתמונה) , אבל נעלם לו אחרי הפעלה חוזרת . המחשב עובד תקין כשהוא לא תחת מאמץ של משחקים , תודה מראש , ג'ו

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מנהל המשימות פתוח בצד איפה השעון מחשב אני לוחץ " שחזר " כדי להיכנס אליו והוא נתקע אי אפשר ללחוץ על התפריטים שלו הגרף של המעבד והזיכרון מתחיל להשתגע לרוץ כמו מטורף כל מה שכתוב למטה מחוק צילמתי מסך ועד שאני לא לוחץ ריסט זה לא נפתר , ניסיתי עוד כמה פעמים לפתוח את המנהל משימות בצד של השעון " שחזר " וזה נתקע והמעבד רץ על 100 אחוז כמו מטורף לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי . הגרף של המעבד רץ מהר מאוד על 200 קמש זה לא זז רגיל ולאט כמו במצב נורמלי ראיתי שהיה רשום : OUT OF MEMORY בדפדפן של האופרה לא יודע אם זה קשור אולי זה קשור ל PAGE FILE למרות שקשה לי להאמין יש לי 8 גיגה בייט זיכרון ושמתי את ה PAGE FILE על 1000 מגה הסתכלתי ב EVEREST ה PAGE FILE בעומס בקושי מגיע ל 300 מ…

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by yyy123,

התקנתי במחשב את המשחק call of duty black ops הראשון ויש מצבים שהמשחק נתקע לי לפעמים למה זה ככה? יש מצב יש וירוסים במשחק או שהמעבד שלי חלש? יש לי מעבד intel pentuim 3ghz זיכרון פנימי יש לי 4GB DDR3 וכרטיס מסך חזק gtx 750 ti 2gb מה הבעיה פה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by ag43,

לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להכנס ללופ של הדלקה כיבוי. לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה המחשב היה נדלק ל2-3 שניות, נכבה לכ5 שניות, נדלק מחדש וכו'. ניתוק מהחשמל והחזרה פתרו את זה והוא המשיך לעבוד מצויין כולל עומס. הבוקר המחשב נכנס ללופ הזה ומסרב לצאת ממנו. לוח הבדיקה המובנה אפילו לא נדלק. פירקתי אותו לחלוטין עד למצב של לוח, מעבד וזכרון (ספק כח אחר) והוא עדיין עושה את הבעיה הזו. מקסימום מתחיל להריץ קצת מספרים בלוח הבדיקה המובנה וקורס. גישה למעבד ולוח נוספים מהסוג הזה יהיה לי רק בהמשך. יש עוד משהו שאני יכול לבדוק\לנסות כדי לבודד את הבעיה? מפרט המחשב בפרופיל. אגב, הבעיה התחילה קצת אחרי שחיברתי התקן למניעת GROUND LOOP. קשה לי להאמין שזה קשור אבל אי אפשר לדעת.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by iveco,

יש לי מעבד די מוזר כל פתיחה של דף אינטרנט בשניה הראשונה או 2 שניות ראשונות הוא קופץ ל 100 אחוז ויורד חזרה למטה וזה יוצר סוג של " קפיאה " מעצבנת כזאת האינטרנט קצת נתקע לשניה 2 ואז האינטרנט זורם , למה הוא מתאמץ כל כך בפתיחה של דף ? לחבר שלי יש מעבד יותר חזק משלי I7 3770 ובפתיחה של דף האינטרנט המעבד קופץ גג ל 30-40 אחוז ואצלי ב G2030 כל פתיחה של דף 100 אחוז YNET ספורט 5 וכאלה משגע אותי , הפלאשים / תמונות כל כך מקשות עליו ? זה לא משחק סה"כ דף אינטרנט . חשבתי להיכנס ל MSCONFIG ללשונית מתקדם ולסמן 2 ליבות ב V אולי ככה אני ארגיש הבדל אבל אני בספק , אפילו הורדתי את ה C1E EIST וכו' כדי שהתדר ישאר גבוה 3GHZ וזה לא עזר . בדקתי את הטמפרטורה של המעבד היא תקינה לגמרי / גם הט…

14. קיבלתי ממישהו מחשב. ניסיתי לחבר רמקול בכל החיבורים אבל אין תגובה. זה מה שרואים בסרגל גלים:

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Maxblat2,

אז ככה ה-Windows שלי כל הזמן קופא ואחרי כמה שניות חוזר לפעולה רגילה וככה כל הזמן ניסיתי מיליון ואחד דברים עדכנתי את הדרייברים,Windows update,CMD scannow,בדקתי שאין בעיה כשאני נמצא במצב בטוח ועדין הבעיה קיימת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by iveco,

לקחתי שני מעבדים E5700 ומעבד שני J1800 על הנייר ה E5700 חזק יותר ב 70% לערך אבל ל J1800 יש את הטכנולוגיה SSE4.1 ו SSE 4.2 לפי מה שהבנתי הסט פקודות הזה משפר את הביצועים בצפיה HD וכאלה , אז איך יכול להיות שבבנצמרקים ה E5700 שיש לו רק SSE3 חזק ממנו ב 70 אחוז ? אני אשמח לדעת תודה .

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  17. Started by N630,

איזה אוזניות כדאי לקנות שטובות לסמארטפון?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  18. מדובר בחלונות 7 64 ביט. נבדק: הגדרות power manager נמצא על Never. רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dbh123,

יש לי את הוורוס הזה ואני לא מצליח להסיר אותו,יש לי AVG אחרי שעשיתי סריקה שלמה של כל המחשב הוא רושם לי שאין לי וורוס אבל כל פעם שאני מעלה את ווינדוס קופץ לי הודעה של AVG שיש לי את הווירוס הזה.גם יש לי Malwarebytes Anti-Malware וזה לא עוזר.שמעתי שהוא ווירוס מסכון מאוד שגונב מידע חשוב,חשבונות בנק ,משנה קבצים בווינדוס ועוד,מה לעשות???יש עוד דרך וזה להסיר את הקבוץ הנגוע שהוא נמצא בתיקה :c:programdata\microsofor\preformance\monitor\security helperr dll ואני פוחד שאם אמחק את הקובץ וזה קובץ מערכת אז זה ייעשה לי בעיות במחשבעוד שאלה ,האם כדי לי לשנות את כל הסיסמאות במחשב(אחרי שאני אפרמט את המחשב ) או שלא צריך?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by momo777,

היי, יש לי שני מסכים עם חיבור DVI וכרטיס מסך: GTX 960 EVGA. לכרטיס יש רק חיבור אחד של DVI אז קניתי כבל מKSP שמעביר DP ל-DVI. הכבל: http://ksp.co.il/?uin=16490 הבעיה שהמסך לפעמים מציג תמונה ולפעמים הווינדוס בכלל לא מזהה אותו. הבעיה הייתה גם כשהיה לי ווינדוס 7 וגם עכשיו כשיש לי ווינדוס 10. יש למישהו הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הי, אוקיי אז יש לי בעיה קצת מורכבת ואשמח לשמוע הצעות לפתרון (כבר ניסיתי לשוחח עם מספר גורמים במיקרוסופט ובנוידיה ובהרבה מאד פורומים בעולם ושווה לנסות גם כאן). רכשתי לאחרונה מסך 4K 27 אינצ' של דל. הוא מתווסף למסך 24 אינצ' ישן של דל שיש לי (1920 על 1200) ומסך 23 אינצ' של LG (רזולוציה 1680 על 1050). המחשב שלי: שולחני - X99 של אסוס עם מעבד מסדרה E שש ליבות, כרטיס גרפי של אסוס 970GTX אליו מחוברים כל המסכים (ה-27 ב-DP ה-24 ב-DVI כי זה מה שיש לו וה-LG ב-HDMI). דרייברים של כרטיס מסך - אחרונים של נוידיה, מערכת הפעלה חלונות 10. הבעיות: 1. הבעיה המרכזית - ה-DPI לא עובד כראוי - המסך הראשי (27") על 175% - זה נראה די סביר אבל שני המסכים האחרים (על…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by שלומי אבי,

עשיתי הפעלה מחדש למחשב ולהפתעתי קיבלתי את המסך המצולם שהעלתי. לא עשיתי שום שינוי בביוס ואני לא מצליח להעלות את המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום, ביצעתי clone למערכת ההפעלה (כלומר לכונן C) לכונן אחר ורציתי שהוא יפעל ככונן הראשי. הגדרתי ב-BIOS שהוא ירוץ קודם, הגדרתי אותו כ-ACTIVE בהגדרות של הדיסקים - ועדיין הווינדוס עולה על כונן C. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של ASUS N75F יש לו את הכרטיס מסך של אינטל מובנה ובנוסף יש כרטיס מסך של NIVIDIA GT 555M. לאחרונה התקנתי כמה משחקים ישנים וכמה חדשים כמו סקיירים RYL משחקי רשת למינהים אבל לא משהו מטורף שהמחשב לא יכול לעמוד בזה. המשחק האחרון ששמתי לב לזה היה סקיירים התקנתי אותו הכל טוב הפעלתי הוא זהה את הכרטיס מסך של NIVIDIA ורץ מצויין זה היה לפני 3 ימים. ופתאום היום שבאתי לשחק נכנסתי למשחק ואז הוא עשה לי מזהה הגדרות ושם אותי על LOW שנכנסתי להגדרות ראיתי שהוא בוחר אוטמטי את הכרטיס של INTEL ולא נותן לי לבחור את NIVIDIA. הדברים שניסיתי עד עכשיו הם. עדכון דרייבר של NIVIDIA וגם NIVIDIA EXPERENCE. ניסיתי ללחוץ מקש ימני על המשח…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by Naor Malka,

שלום יש לי מחשב שולחני של DELL OPTIPLEX 3040 I5 6500 ,המחשב מגיע עם זכרון DDR3 4G של חברת SKYHNIX ניסיתי להוסיף לו עוד 4 גיגה זכרון של חברת TRANCED לא הציג תמונה ,ניסיתי גם עוד חברה לא זוכר את השם שלה גם לא הציג תמונה (חשוב להזכיר שאותה מהירות זכרון 1600 MHZ DDR3) רק שהוספתי 4 גיגה זכרון של חברת סמסונג הוא הציג תמונה מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה או מכיר את הבעייה הזאתי למה עם חברה אחת כן עובד ואחת לא תודה (:

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים