תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אהלן, כל הזמן יש לי מסכים כחולים במחשב בזמן שאני מוריד קבצים, רואה סרטונים ביוטיוב או סתם גולש באינטרנט.. שהזמגן עובד והטמפ' בחדר 23-35 אין מסכים כחולים בכלל בהתחלה חשבתי שיש בעיה במחשב אבל פרמטתי אותו וזה המשיך ואז גיליתי בעצם שזה לא קורה שהמזגן עובד. המפרט של המחשב הוא : מעבד : Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz לוח אם : Gigabyte GA-965P-DQ6 זכרון : 4096 של קינגסטון (לא זוכר את המהירות) כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600 GS יש לי הארדיסקים יחסית חדשים וספק כוח של חברה מוכרת(שכחתי את שמה) מארז : Lian Li PC-A10 - בעל 4 מאווררים של 120 על המעבד יש לי את המאוורר הרגיל שמקבלים איתו הטמפ' עכשיו בחדר היא 24 והטמפ של המעבד היא 36 וכתוב לי CPU #1/ Core1/2 - ארבעים ושבע מעלות גם הלוח …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב קורים 3 דברים,אחד הוא שהמחשב מנסה להריץ את הבדיקה של הזכרונות ונתקע לפני הוא רושם memory tes אפילו לא רושם את כל המילה,ולפעמים הבדיקה רצה,כשהיא כבר רצה אז בסוף מופיעה ההודעה CPU is unworkable or has been changed please recheck CPU soft menu לא שיניתי כמובן כלום בנוגע למעבד וכאשר אני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל ועובד מצוין. מה יכולה להיות לדעתכם הבעיה? הבעיה הנוספת היא שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא נכבה לשנייה ומדליק את עצמו מחדש ורק אז מתחיל לעלות,אין לי מושג למה זה קשור אז אני אתן כבר את כל המפרט שלי: E7200 G.SKILL 2GB 800MHZ ABIT IP35-E NZXT 500W W.D 640GB SAMSUNG 250GB ATI 3850 256MB
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 6, מאוד שמור, שמשמש בעיקר למשחקי מחשב ברשת. השגתי כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי במחשב וניסיתי לחבר אותו, אבל משום מה הכרטיס לא עבד טוב עם המחשב והמחשב בעיקר נתקע כשנכנסתי למשחקים, ולכן החלטתי להחזיר את הכרטיס הקודם. כשניסיתי להוציא את הכרטיס מסך הוא די נתקע שם ולא הצלחתי לשחרר את הסגירה כי הכרטיס עצמו חסם את הצופציק, לכן ניסיתי טיפה להזיז אותו ולבסוף כל הפלסטיק של התושבת של הכרטיס מסך (לפי מה שהבנתי נקרא pcie, תקנו אותי אם אני טועה, אני לא מבין גדול) יצא מהמקום. השאלה שלי היא האם אפשר לתקן דבר כזה או להחליף רק את ה pcei או שחייב להחליף את כל הלוח אם? חשוב לי לציין שלמרות שהמחשב לא חדש בלשון המעטה, השימוש שלי בו הוא בסדר גמור והוא מעלה בצורה טוב…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
האם טמפרטורה של 57-58 מעלות במנוחה (למשל, מיד עם ההדלקה) ללוח האם סבירה? טמפטורת החדר - כ- 20 מעלות. כל שאר הרכיבים (CPU, SSD, HDD) סביב 25-30 מעלות. מדובר במחשב חדש לגמרי. להלן החלקים הרלוונטים במפרט: i5-2500K Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 MSI H61MA-E35-B3 Zalman Z9 (ללא כרטיס מסך ייעודי) נ.ב. הבדיקה גם דרך ה- BIOS, וגם דרך HWMonitor.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Albatron KM51PV nForce 4 + VGA Socket 939 Motherboard TWIMNOS1024MB DDR1 400MHz CL2.5 PC3200 AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro Foxconn TLA570A USB Front True Power 300W FSP Case זה המפרט, עם דיסק קשיח WD 40GB IDE, חיברתי הכל כמו שצריך (זה לא המחשב הראשון ולא השני שאני מרכיב), הנה הבעיות: הנורות של המארז לא נדלקות (בדקתי כמה פעמים את תקינות החיבורים של המארז), כל המאווררים כן עובדים, המעבד כן מתחמם הדיסק הקשיח והצורב DVD שמחובר למחשב כן פועלים ומתחממים. ללוח יש כרטיס מסך עליו חיברתי אותו למסך והמסך מראה כאילו המחשב כבוי או משהו, שום דבר לא קורה, כפתור הריסט שבמארז לא עובד ושוב, שום נורה לא נדלקת לא HDD ולא POWER LED. מה יכולה להיות הבעיה?? ד"א את…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני נתקל בבעיה של המסך שכאשר אני משחק/בשולחן עבודה המסך מתכבה לפעמים חוזר לאחר כמה שניות או שלפעמים פשוט לא חוזר בכלל ורק לאחר כמה RESTARTS הוא חוזר לתפקוד רגיל לאחר בדיקה בEVENT VIEWER זה מה שהראה לי (תמונות מצורפות) למה הבעיה הזאת מופיעה ?? ואיך מתקנים למה זה משגע
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי GT9800 + 1 ג'יג'ה 256 ביט והחלפתי ספק כוח ל550 לחדש כי שלי היה ישן הרכבתי אותו הדלקתי נכנס התקין וקרס (בווינדוס XP PRO) עשה מסך כחול מהיר ולא הספקתי לראות מה הבעיה ,השאלה למה קרס ,אני צריך לעדכן תביוס או משהו?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר עדכון ווינדוס 10 המערכת לא מתקינה דרייבר לכרטיס מסך עד מלפני העדכון הכל עבד מעולה בווינדוס 7 כרגע לא מתקין וגם לא מביא להתקין מחדש דרך אתר NVidia
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה - היום הגיע המחשב החדש שקניתי.. הכל עובד פיקס עד שאני מחבר את הכונן (WD MY PASSPORT 2.5 1TB) המחשב עושה שהוא מחפש את הדרייבר שלו ונכשל, ככה באופן קבוע ניסיתי להעביר בין הUSB3 לUSB2.. ניסיתי לחבר אותו גם מאחורה וגם מקדמה.. בסוף התוצאה הסופית היא אותה תוצאה למישהו יש רעיון איך לפתור את העניין? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים, אחרי ריסט לא מתוכנן (החתולה ישבה לי על כפתור ההדלקה :)) המחשב התחיל להיות איטי מאוד. עשיתי בנצ'מאר http://www.userbenchmark.com/UserRun/4332513 וכפי שהוא מראה אז המעבד בקושי מתפקד. המפרט שלי - http://i.imgur.com/pdo5vIT.jpg?1 CPU - http://i.imgur.com/li7lWxX.jpg?1 אגב פתחתי את המחשב, יש קצת אבק אבל כל המאבררים שצריכים לעבוד עובדים והטמפרטורות תקינות. יש משהו שאני יכול לעשות בבית או שאני צריך לפנות למעבדה? תודה לעוזרים )
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני כוננים אחד 80GB עם ווינדוז XP ואחד 320GB ריק. לאחר פרמוט והתקנת ווינדוז מופיע לי disk boot failure enter system disk ניסית כבר לחבר את הדיסק עם הווינדוז למחשב אחר ויש את אותה תקלה...העניין הוא שבשלב מסויים אחרי כל מיני ניסיונות זה כן הצליח לעלות ועכשיו זה שוב קורה מה עושים??
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תופעה מוזרה קוראת לי לפעמים באמצע עבודה בדף האינטרנט העכבר נעלם לי הסמן שלו ואני מזיז את העכבר וכלום רק שאני לוחץ CTRL + ALT הוא מופיע , למה זה קורא ? יכול להיות שה USB דפוק ? או העכבר ? יש לי עד שבועיים יום להחזיר את לוח האם מה אתם אומרים ? יכול להיות שהמארז מקצר את הלוח ? ואז ה USB נדפק ? אני חייב לציין שזה קרה אחרי שבביוס הפכתי את ה USB2 ל ENABLE כי התקנה SP2
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעבור את הבדיקה עם התוכנה 3DMark06 - הרצתי את התוכנה זה עבד איזה כמה דקות - ואחר כך המסך שלי התכבה (יש לי 960BF) כאילו המסך ניתק מגע עם הכרטיס מסך , זה קרה לי גם עם המשחק FEAR דרך אגב - AquaMark3 אני כן עבר . ואחרי שהמסך מתכבה - אין אפשר לעשות כלום - רק לעשות ריסט וזה מסתדר. מה יכולה להיות הבעיה ? מפרט : Enermax LIBERTY 400W, ACTIVE PFC AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nVIDIA nForce4 Socket 939 Twinmos 1024MB DDR400 PC3200 LEADTEK WinFast PX7900 GT TDH Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים. הרכבתי מחשב חדש (רק המעבד והזכרונות נשארו מהישן). Intel® Core™ i7-4960X Processor Extreme Edition (15M Cache, up to 4.00 GHz) GV-N98TG1 GAMING-6GD ASUS Rampage IV Black Edition Samsung SSD 850 PRO 256GB X 2 OCZ ZT Series 750W CORSAIR Hydro Series H110 Noctua NT-H1 Noctua NF-A14 PWM X 2 BLS3KIT4G3D1609DS1S00 Corsair 780T בנוסף מחובר צורב DVD, וכונן HDD של סמסונג 1 טרה. לאחר חיבור ווידוא כל החיבורים, אני נתקל בתקלה שלפי עניות דעתי דיי מוזרה. כדי לגרום למחשב לעלות תקין - POST קצר-> עליה של ממשק הRAID->אתחול ועליית מערכת הפעלה. אני נדרש לבצע אתחול ע"י הכפתור במארז כ3 פעמים. עליה ראשונה->POST ארוך מדי ונתקע במסך זה (מקלדת לא מגיבה) עליה שניה-> POST קצר י…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול המחשב נכבה לי 3 פעמים עקב הפסקות חשמל. אני לא בטוח אם זאת הסיבה אבל מאז המחשב מתחיל לקרטע לי, מין תקיעות קטנות ומהירות שאני יכול לשים לב אליהן בזמן משחק וגם בגלישה. התקיעות מופיעות במשחקים למרות שיש לי 150+ FPS. איך אני יכול לבדוק כדי להיות בטוח שהבעיה היא המעבד? - - - תגובה אוחדה: - - - לא יאומן! התקנתי דריבר ישן יותר וזה עובד פרפקט. ויותר מזה, עכשיו המשחקים עובדים טוב יותר מבעבר. אל תתקינו את הדרייבר החדש AMD 14.11.2 Beta !!!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
1.בזמן האחרון כל פעם שהמחשב נשאר דולק זמן מסויים המלדת מפסיקה לעבוד אם אני עושה אתחול זה מסתדר. אין שום בעייה בחיבור שלה... 2.המחשב לא מזהה לפעמים את אחד ההארדיסקים שלי. לפעמים אני עושה אתחול והוא כן. גם כאן אני לא רואה בעייה בחיבור... למישהו יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה הבחנתי בכך כאשר חיברתי מסך ונגעתי בטעות בDVI של הכרטיס מסך והוא חישמל אותי קצת... אותו דבר יש ליד הכונן אם אני נוגע בברזל של המארז ועכשיו זה כבר במקלדת, אם מישהו מכיר SIDEWINDER X6 אז בצד יש מקום כזה לUSB ושם אם נוגעים זה מחשמל קצת... לא יודע מה זה. עזרה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לבד. בלוח אם הישן היה לי חיבור ATX 12V של 8 פינים שמפוצלים ל 4X2 בלוח אם החדש GA-B75M-D3V יש רק אפשרות ל 4 פינים. האם אני אמור להכניס לשם רק אחד מה 4 המפוצלים? או שאני בכלל לא אמור לחבר לשם כלום? ועוד שאלה קטנה... בספק כוח (CORSAIR VX450) יש חיבור שכתוב עליו USB. בלוח האם יש אפשרות ל USB3 אבל אני לא יודע אם החיבור הזה זה משהו סטנדרטי שאפשר להכניס ל USB3 או שזה רק נכנס ל USB2 ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפריט מעבד intel Core i7 2600K 3.4Gh זכרון G.Skill 2x4GB RipJaw X Edition Dual Channel 1600MHZ 7-8-7-24-2N לוח אם ASUS P8P67 Delux B3 כרטיס גרפיקה Sapphire HD 6970 2GB דיסק קשיח Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB קירור Scythe Mugen II Rev.b החלפה 2 מאווררים GentleTyphoon" 120 mm 1850rpm מארז CoolerMaster HAF X/942 ספק SeaSonic 750W Gold X-Series לפני שבוע החלפתי לוח אם לB3 תיקון חדש... עדכון דרייברים הכי חדשים וביוס של לוח אם חדש ללא פרמט חלונות 7. SSD חיבור מקום אותו דבר קודם...גם אחרים USB מצלמה מקלדת... כמה שעות פשוט חלונות SP1 7 ביט 64 נתקע ללא זז או הודעה שגיאות אני עושה איחוי PerfectDisk , combofix nod32. לא מוצא התקלה חומרה מה בעיה מחשב נתקע? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל אני אפרט על המחשב שלי: Intel ptentium 4 2.4 GH לוח אם תוצרות ASUS - P4S533 - VM 256 DDR כלשהו כרטיס מסך - Geforce 4 mx 440 128 ddr HD - 40 GB, 7200 RPM תוצרות WD OS - windows XP pro לפני משהו כמו שבועיים, הרצתי משחק על המחשב (NFSU 2 אם זה משנה). ישר כשמריצים את המשחק עולה סרטון, שאותו רציתי להעביר (ע"י לחיצה על רווח או משהו כזה). אחרי שלחצתי על רווח המחשב נתקע - על המסך רואים תמונה מרוחה מהסרט, והמחשב לא מגיב לשום דבר. בלית ברירה לחצתי על ריסט. המחשב נראה בהתחלה כאילו הוא עולה - האור הירוק של החשמל פעל, וכך גם המאווררים - אבל המסך לא הגיב (הודעה של 'בדוק את המסך והחיבורים' או משהו בסגנון), וגם המקלדת והעכבר לא. ניסיתי לנתק את המקלדת, העכבר וכל מה שלא הכרחי…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב פעל בסדר גמור, כמה שעות אחרי ניסיתי להדליק אותו והוא נדלק והופיעה הודעה על המסך לזמן ממש קצר והוא נכבה, ככה בכל פעם שניסיתי להדליק אותו ועכשיו הוא פשוט נכבה בלי ההודעה אפילו. פתחתי אותו וניסיתי לנקות את האבק וראיתי שהכונן והזכרונות מחוברים בסדר אבל זה לא עזר. לא עשיתי בו שום שינויים בחודש האחרון. המחשב הוא ASUS N550JV עם ווינדוס 8 שקניתי לפני כמה חודשים. הוספתי תמונה של ההודעה שמופיעה לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי ווינדוס 8.1 על המחשב. יש לציין כי יש לי 2 מסכים שמחוברים למחשב. מסך מחשב אחד של LG ומסך טלוויזיה אחד של HAIER (qHD 32inch). לאחר השדרוג מסך הטלוויזיה נהיה אדמדם! מצורפת תמונה: http://s11.postimg.org/rla5r2c1f/IMG_20140811_190831.jpg' alt='IMG_20140811_190831.jpg'> יש לציין כי תמיד היו לי בעיות תאימות עם הרזולוציה של המסך הזה אבל תמיד הסתדרתי. הפעם ניסיתי להחליף כניסה, לשחק עם מגעים ולשחק עם הדרייבר של AMD והגדרות הרזולוציה (ניסיתי כל רזולוציה) ושום דבר לא עבד. חיפשתי באינטרנט וגם לא מצאתי פתרון. כרטיס המסך שלי הוא HD5870 עם הדרייברים הכי עדכניים. יש לכם רעיון מה אפשר לנסות? בתודה מראש, עמית.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנשים... בבקשה תעזרו לי אני מפעיל את המחשב והטמפרטורה שלו היא משהו כמו 70 בהתחלה זה יכול להגיע גם לתשעים הוא מגיע לוינדוס מתחיל לגלות דריברים וכרטיסים חדשים (מחשב חדש) ונתקע מופיע מסך כחול של וין 98 וזהו... עושה ריסט ושוב ככה... הקיצר... אולי זה בעיה בוינדוס וכדאי להתקין אקס פי על זה ולהעביר את הכונן קשיח חזרה? אבל עם כן... אני לא חושב שה 233 יחזיק את ההתקנה... בחייאת תגידו לי מה לעשות ואיך אני מוריד טמפרטורה (כל המעבררים פועלים)
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אתמול עבדתי על המחשב, הוא נתקע לי כמה פעמים, ואח"כ התשחרר, אבל גם פעם אחת נפל ונתן מסך כחול. היום באתי לפתוח את המחשב, אחרי מסך הטעינה, אני מקבל כל הזמן מסך כחול והמחשב עושה ריסטארט עד אין סוף. הווינדוס לא עולה. מדובר במחשב ישן יחסית, windows XP HOME. דיסק קשיח של hitachi deskstar לוח אם של ABIT זיכרון 512MB ניסיתי להוציא את שבב ה-CMOS ולהחזיר. ניסיתי להגדיר מצב כשל ב-BIOS. ניסיתי להוציא את הזיכרון ולהחזיר. הווינדוס, מצידו, לא עולה. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אחרי שהמחשב נדלק, התמונה נהרסת וכמה שניות אחרי, המסכים נכבים כרטיס מסך RTX 2070 של ASUS (לא ראה יותר מ10 שעות משחק, בכמה חודשים האחרונים מאז שקניתי אותו אני רק משתמש במחשב לאינטרנט\אופיס וכו..) ניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי ישירות ללוח אם ועובד תקין (Aorus PRO Z390) אני חושב בכרטיס מסך יחד עם זאת לא שולל אפשרות של ספק כח (ספק דיי ישן SEASONIC 850, זה החלק היחידי ששמרתי מהמחשב הקודם) הבעיה שאין לי דרך לשלול אלא רק לממש אחריות על הכרטיס מסך. אשמח לשמוע דעות נוספות
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-