עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eliorbb,

היי הדלקתי תמחשב אחרי שהיה מכובה כל הלילה והוא פשוט לא הפסיק לצפצף. הוצאתי זיכרונות וחיברתי חיזקתי את הכרטיס מסך וכלום בסוף מצאתי את המיקרופון ניתקתי חיברתי לא עזר יש לציין שגם בזמן הציפצוף המחשב עלה רגיל ללא שום בעיה נראית לעין יש למישהו מושג למה הציפצוף?! לוח אם GIGABYTE Z77X-D3H

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני חייב לציין שמעולם לא נתקלתי בכזה דבר! העכבר שלי משום מה חורג מגבולות המסך. כשאני מזיז אותו לקצה השמאלי או העליון הוא בסדר (מגיע עד הקצה ונעצר) אבל כשאני מזיז אותו לקצה הימני או התחתון הוא ממשיך למטה (נעלם וחוזר רק כשאני מעלה/מזיז שמאלה חזרה)... ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של המסך וכרטיס המסך (MAG786FD ו GeForce 4 TI4600 ) אבל כלום לא עוזר על המחשב מותקנת Windows xp רעיונות התקבלו בברכה! תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. עם אינטרנט פתוח

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם. בשבוע האחרון קרה לי משהו מאוד מוזר עם כרטיס המסך שלי מדגם sapphire hd 7950 dual-x with boost (המפרט המלא בפרופיל) המסך התחיל להכבות מעצמו באמצע גלישה\משחקים ובקיצור בכל סוג של שימוש במחשב. לא היה לזה חוקים זה פשוט נכבה והיה צריך לבצע ריסטרט. ניסיתי להחליף כבל, פירקתי וניקיתי את כל המחשב כולל החיבורים, ניסיתי מסך אחר, ניסיתי להתקין מחדש דריוורים ואפילו ווינדוס. בסוף מה שפתר את הבעיה זה כפתור שמצא על הבורד שאני מניח שתפקידו זה להחליף ביוס. (לחצתי עליו ונדלקה שם נורה בצבע כחול). מישהו יודע באמת מה עושה הכפתור? מה יכלה להיות הבעיה? ואיך בדיוק זה נפתר? ועד כמה זה אומר שהכרטיס שלי קרוב לקיצו? הטמפ' בזמן משחק לפי HWMONITOR באזור ה 65-71

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Sroh,

היי, קניתי מחשב נייד חדש אבל כשאני משתמש בו באוזניות (Audio Techinca ATH-M50) יש מין הד ביוטוב, תוכנות דיבור ובעצם בהכל. זה הד שנשמע כאילו יש "הגברה" של הסאונד עם קול עמום כזה. במחשב הנייח האוזניות עובדות פיקס כרגיל אז אני מנחש שזה לא האוזניות. לאחר חיפוש בגוגל ראיתי שאפשר לפתור ע"י ביטול של Hardware Acceleration (מצורפת תמונה של מה שביטלתי) וכשעשיתי את זה - זה עבד, אבל ברגע שעשיתי ריסטרט למחשב זה חזר רק שהאופציה נשארה מבוטלת. ניסיתי כמובן להפעיל אותה מחדש ולבטל שוב אבל זה כבר לא עובד וניסיתי לשחק עם זה אלף פעם. כל החיפושים בגוגל מעלים אותו דבר - לבטל את הדבר הזה. אשמח לעזרה

6. הכל התחיל לפני חודש וחצי בערך כשהמחשב הפסיק לעבוד אחרי שהוא היה עושה ריסטים לפעמים (בעיקר בגלל החום והמאווררים הדפוקים) אחרי שקניתי מאוורר חדש למעבד הוא הצליח לעבוד אבל עם כמה בעיות: 1. ארטיפקטים 2. למסך הבוט (הכוונה לזה של החברת לוח אם וכאלה) לוקח המון זמן לעבור (חצי דקה-דקה) 3. יכול להיות שמסך הבוט נשאר והלוח אם נותן צפצוף קטן על כל לחיצה על כפתור במקלדת 4. אם עוברים את כל זה, מגיעים למסך ה safe mode של הוינדוס - אם מנסים SAFE MODE הוא מתחיל לטעון את הקבצים אבל נתקע באחד הקבצים (giveio) אם מנסים START WINDOWS NORMALLY הוא נתקע ישר במסך עם הבאר התקדמות... שלחתי אז את הכרטיס מסך (לארטיפקטים). מסתבר שהוא לא באחריות אבל גם החנות אמרה לי שהוא תקול. היום סוף סוף החלפתי את הכר…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. הבעיה היא שהעכבר זז לא טוב והוא נתקע לפעמים לכמה שניות והתנועה ממש לא נוחה ניסיתי לשנות צ'נלס אבל זה לא עזר הבטריות ממש חדשות אז אין בעיה איתם יש למשהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. לא מזמן קניתי מחשב חדש ואת במחשב הישן חברתי לו את הכרטיס מסך ודיסק קשיח למחשב של אישי של אבא שלי כי החומרה שם יותר חזקה . הבעיה שאני בא לעשות התקנת windows 10 לצורך הענין דרך usb ובזמן הטעינה שהוא מגיע להתקנה יש את המסך הזה בדקתי במחשב החדש אם זו בעיה של ההתקנה אבל עובד כמו שצריך, הוא צריך לפתוח לי תמונה כמו שזו למטה אבל פה הוא עוצר

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אז אני משחק לי בכיף בC&C3 כשפלתע המחשב נכבה, אני מנסה להדליק אותו שוב אך הוא נכבה ישר לאחר שנייה אחת ניסתי לנתק חומרה לא הכרחית , ולכבות את הספק ולנסות להדליק שוב , לנקות אבק אך לשב שום דבר עדיין לא עובד יש לכם רעיונות מאיכן זה יכול לנבוע ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by mikichi,

קניתי אוזניות עם מיקרופון. וכמובן יש לי חיבורים קדמיים של מיקרופון ואוזניות ואני רוצה להפעיל אותם דרכם ולא בחיבורים האחוריים. לוח האם של הוא Intel G41. חיפשתי הרבה אבל התשובה העיקרית של ההפעלה דרך הדרייבר של realtek לא רלוונטית עבורי כי אין לי את הדרייבר הזה(יש לי high definition audio של Intel) איך לעזאזל אני גורם לשקעים הקדמיים לפעול? נ.בף אני כמעט בטוח שהשקקעים מחוברים פיזית. וכמובן שבשקעים האחרויים הכל עובד פיקס תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. ברכע שאני מזיז משהו למשל את החלון אז בצד הגודל זז (ראה תמונה) ואני לא יודע למה זה יכול להיות שזה משהו שעשיתי בTWEAK UI? מישהו יודע למה זה השארות וכול מה שתכתבו יתקבל בברכה (בקשה אני מספיק מיאוש לנשעות הכול חוץ מלפרמט) נעישיתי system restore ןאז הוא כתב שהוא לא הצליח לשחזר.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. איזה סיבות יכולות להיות למחשב שלמראית עין עובד לא לשלוח אות למסך? עם לחיצה על כפתור ה-POWER כל המאווררים מופעלים כל הנורות דלוקות, נורת הבקרה של הלוח אם גם כן עובדת, אין ציפצופים, כל הרכיבים פרט ללוח אם נבדקו ונמצאו תקינים, המחשב נבדק על שני מסכים שונים (שניהם תקינים).

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by b11y,

שלום, קניתי מחשב חדש עם כונן רגיל וגם כונן ssd וברצוני להתקין את ווינדוס 7 על הכונן ssd. הבנתי שיש כמה דברים שמומלץ לעשות כמו לשנות את הIDE לACHI ועוד כמה דברים גם לאחר ההתקנה.http://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%94-ssd-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D/1/ ראיתי את המדריך הזה ואני לא בטוח שגם היום צריך לשנות את כל ההגדות לאחר ההתקנה כי יש שם הערה כזאת שלא בטוח צריך אם זה מודרני או משהו כזה. אשמח לקצת סדר בדברים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, יש לי בעייה קשה ב-GTA החדש, כל פעם המשחק נתקע לי ככה סתם באמצע שאני משחק בלי שום הודעה בלי קשר לאיפה אני נמצא תמיד איכשהו זה ייתקע ואני אהיה חייב לעשות ריסטרט. החלפתי אנטי-וירוס, החלפתי פיירוול, החלפתי דרייברים {ATI} ועדיין זה נתקע, לא יודע כבר מה לעשות, גם השגתי איזה FIX שהיא אמור לעזור ושום דבר לא עוזר אני ממש בבעיה קשה כי כל פעם עד שאני עובר איזושהי משימה זה נתקע ואין לי כוח כל פעם לנסוע עד לבית ולשמור כל פעם את המשחק. אני לא חושב שזאת בעייה של התחממות כי סה"כ זה רק במשחק הזה והמעבד לא עובר את ה-48 מעלות גג בשיא החום בצהריים. יש למישהו פיתרון ?? בתודה, דודי הסטלן.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by eyal00,

שלום, יש לחבר שלי בעיה במחשב,המחשב קופא פתאום ונתקע. זה קרה בהתחלה שהיה מותקן XP פירמטתי את המחשב התקנתי WIN 7 ובדיוק שהוא עומד לסיים את ההתקנה המחשב נתקע. אחר כך שניסיתי שוב להתקין המחשב, נתקע באמצע ההתקנה. יום לאחר מכן עשיתי פירמוט מלא והתקנתי XP ,הכל עבד מצוין עד שהמחשב שוב קפא.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. בוקר ושבוע טוב לכולם. כמו הבחור שכאן מחשב נייד HP PAVILIONDV6000 עם כמעט אותה בעיה רק בהתקנה לגרסה 1903 בווינדוו 10. התקנת העדכון נכשלה ולאחר מכן המחשב עושה ריסטרט וקשה לו להעלות את עצמו בלי שחזור מערכת... אני מקבל את שגיאה 0xc1900130. מה ניתן לעשות? אשמח לעזרה, תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי, יש לי בעייה מוזרה, אני מנסה לפרמט את המחשב כי הוא עושה קצת בעיות אבל הדיסק של ווינדוס 7 לא עושה BOOT כשאני מפעיל את המחשב מחדש. ההגדרות בBIOS מסודרות כראוי שהמכשיר הראשון שהמחשב יעשה ממנו BOOT הוא הCDROM, וגם בדקתי את הדיסק במחשב אחר הוא עושה שם BOOT, וגם ניסיתי איזה דיסק ישן של XP וגם הוא לא עושה לי BOOT במחשב.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? ואיך אני מסדר אותה? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by fredi157,

שלום! יש לי בעיה. לא מזמן קניתי חלקים חדשים למחשב (בערך לפני חודשיים) כולל מעבד. לא מזמן התחלתי לקבל הודעת שגיאה בבוט משהו חלקים שלא נקלטו: PROCESSOR THERMAL TRIP ואחרי כמה זמן המחשב מתכבה. עכשיו אני מבין שהמחשב מתכבה מעומס חום של המעבד אבל אפשר להגיד שהמחשב חדש והגוף קירור גם אז מה אני עושה? פונה לאחריות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אתמול חרשתי על הלוח הידכנתי כשה אני מתקין ווינדוז הור רואה לפי 4טרה וכשה אני עושה רייד רק 2.5

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by yakirsh4,

שלום, בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעשות בעיה מוזרה כשאני מוחק משהו מתיקיה או מעביר משהו לתיקיה מסוימת אני לא רואה את השינוי עד שאני סוגר ופותח את התיקיה שוב או לחילופין עושה לחצן ימי>ריפרש זה די מעצבן לעשות ריפרש כל פעם אז אני ישמח למצוא פיתרון לבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by satlan1,

היי , הלך לי כנראה הכרטיס רשת..הוא לא מזוהה אחרי הפסקת חשמל...ניסיתי להתקין מחדש וכאלה לא עזר. בכל מקרה יש לי לוח אם gigabyte ga-ma770 ds3. הכרטיס רשת שם מובנה..הנה תמונה : http://www.fastup.co.il/images/2405850.jpg איך אני מחליף אותו? או שאני פשוט מוסיף כרטיס נפרד לחריץ שנמצא למטה? ---סבבה הבנתי...ערב טוב תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום , למי שאין כח לקרוא , הנה הסרטון: (לא אני צילמתי , אבל זה בדיוק הבעייה) אתמול קיבלתי את המחשב מאייבורי (עלה לי 5.5 k ) , והוא עושה רעשים. להערכתי הם באים מהדיסק הקשיח... כי שיש רעשים יש נורה דולקת שאני מניח שהיא קשורה לדיסק הקשיח... וגם כמובן כי האזנתי לכל חלק במחשב בשביל לאבחן. הרעשים הם טקטוקים כאלו ... כאשר המחשב במנוחה/הארד דיסק במנוחה... אין שום רעש. זה רעש כמו המחשב הישן ביותר שלי , מלפני כ10 שנים. מישהו מכיר את התופעה? אגב המפרט: core i5 western didital 640gb 32mb hd5850 4gb ram

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי חברים, יש בבעלותי מחשב נייד די ישן עם מערכת הפעלה פרוצה של ווינדוס 7, לפני כמה דקות ניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי אותו (הוא עובד רק עם חיבור לחשמל, זה בעיה בבטרייה). לאחר שהדלקתי אותו, הופיע לי ההודעה הבאה (מצורפת תמונה): מה עליי לעשות במצב כזה? האם יש סכנה לקבצים שבמחשב? אשמח לעזרה, זה דחוף. חג שמח ושנה טובה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. שלום רב, במחשבי כרגע ישנם 8GB זיכרון, שהפרטים הינם בתמונה. הנני רוצה להרחיב בעוד 4GB זיכרון מסוג DDR4, יש פה אחד מאמזון, האם ישנם אופציות נוספות (יותר זול, או אותו מחיר מהארץ)? https://www.amazon.com/Crucial-Single-PC4-19200-Unbuffered-260-Pin/dp/B019FRDKWI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1531414657&sr=8-1&keywords=memory+laptop+ddr4&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_n_feature_five_browse-bin%3A673263011 תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by airforce,

שלום רב, מרשותי מחשב מסוג: Intel Core i7 I7 3930K Asus Rampage IV Formula 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 660 Ti 2GB 1TB SSD Samsung evo 840 ספק 750W לפני כחודש וחצי נשרף לי הלוח מסוג Gigabyte G1-Killer Assassin 2 כשאר ניגשתי לחברה KSP המחשב נשלח לתיקון והוחזרת עם הלוח של Asus ללא ידעתי. כמובן שבצעתי התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה (Windows 8.1 pro) וכל הדרייברים והעדכונים הכי חדשים. מאז הגעתו של המחשב עם הלוח הנ"ל אני חווה Freezing בוידאו מוזרם כלומר, הטעניה מסתיימת מהר והוידאו מתחיל לרוץ אבל במהלך הצפייה קיימים תקיעות אבל הסאונד ממשיך לעבוד כרגיל. אני מתשמש בגוגל כרום בגירסא הנוכחית Version 38.0.2125.111 m אין לי Flash כפול, חסמתי את הFlash הבנוי, ניקיתי כל הקצבי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים