עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by מרכוס54,

האם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה הזו אני לא מצליח להתקין virtualbox מוינדוס 8 ומעלה זה ההודעת שגיאה שאני מקבל יש לי זכרון של 4 גיגה במחשב נסתי להתקין את התוסף שמוצא באתר של virtualbox אני לא יודע האם זה אכן התקין את התוסף

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. זה לא בעיה בתמונה לא שחקתי בהגדרות ולא שניתי כלום אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. שלום. לפני זמן מה התקנתי winrar ולדעתי הכל התחיל משם. משהו בהתקנה או כולה לא זוכר היה ברוסית ואחרי ההתקנה חלק מהמחשב נהפך לרוסית לדוגמא באפשרויות של החילוץ והכיוויץ במקום "חלץ לכאן" וכו זה ברוסית. עד כאן זה פחות מפריע לי. העיניין הוא שאני לא מצליח לראות כתוביות בעיברית בסרטים הכל נהפך לרוסית. הסרתי את הווינראר והתקנתי אחד אחר העיניי הראשון הסתדר השני לא. ניסיתי כל מה שאני יודע כל ההגדרות של שפה ואזור מקלדת וכו הכל על ישראל ועיברית... יש מנוס מלהתקין מערכת הפעלה חדשה? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by pure perfection,

שלום , עד היום חיברתי את המסך שלי למחשב דרך כבל VGA , במחשב עצמו יש שתי יציאות : VGA ו DVI משולבות בלוח אם . היום החלטתי לחבר כבל DVI במקום ה VGA וזה פשוט לא מצליח לי , כשאני מחבר את ה DVI רושם לי אין אות על המסך עם החיבור הישן זה עובד רגיל . בתוך ההגדרות של הוינדוס אני רואה שיש לי אפשרות להפוך את התצוגה לתצוגה דיגיטלית ( כשאני מחבר את שני הכבלים במקביל ) אבל גם כשאני מעביר לאפשרות הזאת ומנתק את כבל ה VGA המסך מתנתק . עזרתכם תודה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by VENUM,

מה קורה? יש לי בעיה בכרטיס מסך והקטע הוא שיכולות להיות 2 סיבות: 1) עדכנתי דרייבר דרך תוכנת DRIVER BOOSTER. 2ׂ) הייתה אצלי הפסקת חשמל מספר פעמים ואני חושש שהכרטיס מסך ניזוק. בדקתי את הכרטיס מסך בזמן שהמחשב עובד והמאוורר המובנה שלו עובד, זה אומר שהכרטיס עדיין בסדר? - כשאני בודק במנהלי התקנים תחת קטגוריית מתאמי תצוגה לא כתוב השם של הכרטיס מסך שלי. - כשאני מנסה להתקין את הדרייבר של NVIDIA (אחרי שהורדתי את הדרייבר המתאים בעזרת המזהה האוטומטי שלהם באתר) ההתקנה נפסקת באמצע ואני מקבל הודעה שההתקנה לא זיהתה את הכרטיס. מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. Started by VENUM,

היי קיימת אצלי בעיה שהמסך נכבה אוטומטית לאחר 30 דקות כשלא נוגעים בעכבר. הפתרונות שניסיתי הם: - בדיקה שלא קיים שומר מסך. - בדיקה בהגדרות צריכת חשמל וככה זה מוגדר אצלי: 1) Turn off the display: Never 2) Put the computer to sleep: Never אבל עדיין המסך נכבה אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת.. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתרון. תודה.

7. Started by BENNYL66,

לוח אם חדש חובר זיכרון ומעבד תקינים לפעמים נדלק ל שנייה ונכבה ספק הוחלף ונבדק במחשב תקין CMOS בוצע המחשב נדלק אבל לא נשמע ציפצופי שגיאה מותקן רמקול זה לא המחשב הראשון שהרכבתי כרטיס מסך מובנה Asrock h61m-dos

8. Started by Barel1,

היי, אני כבר דיי אובד עצות. אני חושב שהתחרפן הכרטיס מסך (7870XT). כבר תקופה שאני מקבל ארטאפקטים בזמן שימוש במחשב (לא בזמן משחק!). אתמול קיבלתי שוב אחד ומאז הווינדוס מסרב לעלות. פשוט מקבל bsod עם השגיאה theard stuck in device driver מה שניסיתי לעשות: ניתקתי את הכרטיס העלתי את הווינדוס עם onboard gpu וניסיתי למחוק את הדרייברים של amd ולנסות להעלות את הווינדוס בלי הדרייברים כאשר הכרטיס מחובר, לאחר שמחקתי את הדרייברים חיברתי את הכרטיס חזרה, המחשב עולה, הווינדוס מזהה את הכרטיס אבל כאשר אני מתקין את הדרייברים חזרה אני מקבל bsod עם אותה השגיאה.. ניסיתי לעדכן את הביוס.. לא עזר תודה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ilanmoy,

שלום לכולם!!! כשאני מחבר תמסך באמצעות כבל DP המסך מהבהב לי כל כמה שניות למסך שחור, ואז כשאני בודק באמצעות כבל אחר דוגמא Mini DP הכל עובד תקין? מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  10. היי, לפני הכל יש לי לווידוס 10 במחשב. יש לי בעיה עם הטאצפד בנייד, כאשר אני לוחץ על המקש(אם אפשר לקרוא לזה מקש) הימיני הוא מזהה כאילו אני לוחץ על הצד הימיני והשמאלי ביחד. כלומר נגיד כשאני לוחץ מקש ימיני על הסמל של וידוס כדי לפתוח תפריט, הוא פותח לי את התפריט ובנוסף פותח לי את הווידוס (כאילו אני לוחץ על הצד השמאלי)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. אני לא מאמין שרק אני מחבר 2 מסכים 1080P ו4K בו זמנית ו-QA של מייקרוסופט עדיין לא עלו על זה. כל פעם שאני עובר ממסך למסך (מכבה מסך גדול כדי לשבת מקרוב מול מסך מחשב) כל האייקונים שלי נראים בגודל של רבע מסך. שום מדריך באינטרנט, שמסתכם לרוב בלשנות scaling באפשרויות מסך - לא עוזר. אני פשוט מסרב להאמין ששנה שלמה שמאז שהתחלתי להשתמש בWIN10 אף אחד לא תיקן את הבעיה הזאת. או שאני מפספס פה משהו ולכן פתחתי את הדיון כדי לקבל המלצות איך לפתור את זה. תודה. אגב, זה רנדומלי. פעם זה מסתדר ופעם אני רואה אייקונים כמו בתמונה שהעלתי.\,

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by Almog630GT,

מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה הזאת? ואיך אני פותר אותה??

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by Adar Tzivion,

יש לי מחשב נייד של טושיבה מדגם סטלייט A300-17S ושאני מנסה להפעיל אותו הוא דורש סיסמא לביוס כדי להפעיל את שאר הדברים. מעוניין לדעת אם יש דרך להסיר את הססמא של הביוס? אני לא יודע מה הססמא של הביוס זה מחשב שלא נגעו בו הרבה מאוד זמן. אם אין דרך להסיר את זה לבד. חושבים ש טכנאי מחשבים יוכל להסיר את הססמא?

• 26 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. אהלן, יש לי בעיה. כשאני נכנס למשחק כלשהוא לאחר מסך הטעינה המחשב עושה ריסט ומאתחל את עצמו, המעבד הלוח אם הראם והדיסק קשיח חדשים לגמרי, יש למישהו מושג אולי ממה זה יכול לקרות ואיך אפשר לתקן את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  15. Started by מורן-85,

היי צריך את עזרתכם בבקשה שדרגתי מג'יפורס 670 לג'יפורס 1070 של NVIDIA. עכשיו ברגע שאני מחליף ביניהם המחשב מצפצף פעם ראשונה בבוט ואז לא עובר את הלוגו של הלוח אם בהפעלה. לאחר מכן הוא מתפצף כל 10-15 שניות. ברגע שהחלפתי חזרה לכרטיס השני המחשב עלה תקין. מישהו יודע במה מדובר? יש לי לוח אם GIGABYE G1.SNIPER 3 תומך כמובן PCI-E 3.0 זה ממש מתסכל. אין לי מושג מה ניתן לעשות!!! אודה לעזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לפני חצי שעה הכנסתי 3 מכשירי טלפון וDOK לחריץ הUSB. המחשב קפא והופיע הודעה למטה משהו על נחשול (surge) נדמה לי. עשיתי ריסטרט, החשמל עבר, הלד (של ההדלקה) הואר, אבל לא הייתה תגובה. לחצתי ליצה ארוכה על כפתור הכיבוי, החשמל נקטע אבל עכשיו כשלוחצים על כפתור ההפעלה לא קורה כלום. מת. לא יודע מה לעשות. לוח האם נשרף? אין ריחת וגם בעין אני לא רואה כלום. תודה רבה לעוזרים! אני קצת בפאניקה.

• 32 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by rata,

הי,יש לי לוח אם MSI G41TM-P33https://www.msi.com/Motherboard/G41TM-P33.html#hero-overviewכניסת PCI E מקצרת כשמכניסים כרטיס מסך, הכניסה המובנית של המסך רופפת וכניסות ה USB לא עובדות.אני רוצה לקנות לוח אם חדש ב KSP. האם הלוחות שמוכרים היום מתאימים בגודל למארז שיש לי?האם אני יכול להעביר ולהשתמש במעבד שיש לי (http://ark.intel.com/products/40478/Intel-Pentium-Processor-E5400-2M-Cache-2_70-GHz-800-MHz-FSB) ובזכרונות ?מדובר על לוח האם הראשון ברשימה:http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&select=.1030..3..52.האם זה יתאים ?עד כמה מסובכת החלפת הלוח ?תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. יוצא לי לקרוא לא מעט שירשורים פה , על אנשים שמחשב לא עושה להם פוסט . וזה לא משנה אם זה חומרה חדשה או ישנה , אחד הדברים הראשונים שצריך לעשות זה איפוס הביוס נראה שיש אנשים (חלק ) ששוכחים מזה משום מה . או שלא מייחסים לזה חשיבות רבה . מהתעסקות לא קטנה בחומרה במשך השנים , אני לא יכול לספור כמה פעמים איפוס ביוס פתר לי בעיית פוסט ..

19. Started by bati6,

איך אני בודק את בריאות הסוללה? המחשב שלי בן שנה וקצת, אני מרגיש שהסוללה קצת מזייפת

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. עדכון: הבעיה נגרמת על ידי ShudtownKernelTime ארוך. מה זה יכול להיות? היי. יש לי מחשב שכבר הפעלתי בו Verbose shutdown (ברגע כיבוי אני רואה בדיוק את הפעולות שמתבצעות כמו גישה לpolicy וכו) והכיבוי הארוך נמשך רק אחרי כל הפעולות כשעל המסך מופיע Shutdown. למשל: אני מכבה את המחשב ומופיעים כיתובים: 1. Shutting down 2. Doing something to group policy 3. Closing services 4. עוד משהו.... 5. Shutting down ומכאן זה נמשך לנצח (שעות ארוכות) עד שנכבה. ב-Event viewer אני לא רואה משהו חריג. מערכת הפעלה Windows 7 Enterprise עם Encryption של תוכנת SecureDoc. יכול להיות הבעיה בתוכנת ה-Encryption? למרות ש-Bitloc…

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  21. היי. זה המפרט שלי המפרט: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח אז ככה... כבר כמה שנים שיש לי את הבעיה הזו. ניסיתי להחליף הארדיסקים, אפילו קניתי …

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  22. שלום! אז ככה,אחרי שימוש ממושך במחשב שאני עושה alt+tab ממשחק למשל המחשב פתאום מתחיל להתאמץ לפתוח חלונות קיימים לוקח מלא זמן ואז שאני חוזר למשחק פתאום יש תקיעות וירידות fps ולא משנה מה אני עושה המשחק לא מסתדר,השאר לפעמים כן עד שאני עושה ריסטרט פרטים שאולי חשובים windows 10 8g ram 4570 core i5 770gtx 8g (ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש גרסא אחרת וזה לא עבד) מסך hp pavilion 23cw בנוסף ואולי זה קשור כשאני בפייסבוק,אחרי כמה זמן המסך הופך שחור לפחות מחצי שניה וחוזר חזרה כשאני עובר מעל סרטון שפועל אוטומטית. שמתי לב שאם אני עובר על הסרטון שוב זה שוב פעם עושה את זה עד שאני מזיז את הדף שוב ממש מוזר ואין לי מושג מה הבעיה ניסי…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by popop,

מדובר באל פסק מדגם FSP Smart 1000 VA USB RJ45. בזמן האחרון שמתי לב שכאשר יש הפסקת חשמל בבית או שהפקק קופץ האל פסק לא עושה את עבודותו ובעצם המחשב מתכבה.האל פסק בן 3 שנים כמעט לא החלפתי לו סוללה אף פעם. מאז החיבור הראשוני שלו למחשב לפני 3 שנים לא הטענתי אותו. אני ניתקתי את האל פסק מהמחשב וחיברתי אותו לבד לחשמל ושמתי אותו על מצב טעינה (נורה ירוקה מהבהבת). לפי אתר היצרן האל פסק אמור להיות טעון במלואו לאחר 8 שעות גג ובזמן כתיבת השרשור הזה עברו כבר 24 שעות. לפי הבנתי כבר אין אחריות על המוצר הזה. מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב נייד שקיבלתי מהעבודה מדובר על LENOVO P70 הוא בא עם windows 10 pro אני מנסה להבין מה גורם למצלמה לפעול האם זה איזה "פיצ'ר" של לנובו....מה שאני חושב שאיזה איש IT משעומם וחטטן פשוט מתחבר מרחוק.... כיצד אפשר לברר? תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  25. התצוגה פתאום קפאה (מצ"ב תמונה) לאחר הפעלה מחדש המחשב עובד כרגיל.. מכיוון שזה קרה כשלא הייתי בבית, חיפשתי ב event viewer משהו שיכול להעיד על איזושהיא בעיה ולא מצאתי. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך 7870XT, דרייבר 16.6.1 כמו כן הרצתי OCCT עם בדיקת שגיאות למשך חצי שעה, לא היו שגיאות אבל היתה איזה ירידה פתאום אחרי 15 דקות. צרפתי כמה תמונות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים