תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום. החלפתי למחשב שלי מארז ואחרי כמה ימים(שבוא וחצי בערך)אני מנסה להכניס דיסק לאחד מהכוננים והוא לא נקרא. ניסיתי לחזק את החיבורים ללוח אם של שני הכוננים ועדיין הדיסק לא נקרא בשניהם. מה יכולה להיות הבעיה? **עד עכשיו שני הכוננים עבדו מצוין** תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים! אחרי התקנת המחשב החדש ומערכת ההפעלה WinXP SP2.. משום מה הכונן הראשי עליו מותקן הוינדוס מופיע לי ככונן נשלף (!) ומופיע לי למטה האייקון של Safely Remove Hardware עם ההרד דיסק בו.. ההרד דיסק הוא 160 ג'יגה SATA II של WD.. ממש אין לי מושג מה הבעיה.. =/ התקנתי את הדרייברים של הצ'יפסט nForce 4 AMD, בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אבל זה לא ממש עוזר! מישהו יכול לעזור??
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בHD פתאום אני מדליק את המחשב והמערכת לא עולה והוא עושה רעשים. ניסיתי להשים אותו על SLAVE ולהפעיל אותו במערכת תקינה והמערכת בכלל לא זיהתה את הHD עכשיו בלי שום קשר לחבר שלי היית בעיה בHD באחד הPARTITIONים והצלחתי בעזרת תוכנה מסויימת לשחזר את כל המידע! (110GB) הבעיה בHD הזה שהמערכת בכלל לא מזהה אותו ובגלל זה אני לא יכול לשחזר (ע"י כל מיני תוכנות). האם למישהו יש פתרון?! נ.ב- מעבדה כלשהיא אמרה שאפשרי לשחזר רק שזה יעלה 4,000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לפני כמה ימים האיקונים ב desktop ובשורת המשימות התחילו להבהב (להיעלם ולהופיע שוב) שמתי לב במנהל המשימות שה windows explorer (סייר Windows) מעל 40% CPU מחפש עזרה למצוא את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע פירמטתי את המחשב שלי ומאז יש לי בעיה מוזרה עם האינטרנט (שכמובן עבד טוב עד הפרמוט). אני יכול לגלוש באינטרנט כרגיל, אך לפעמים כשאני נכנס לאתר אחר כלשהו כל האינטרנט נתקע. האתר לא עולה וגם כל האתרים האחרים לא עולים פתאום. הבעיה מסתדרת לאחר פרק סמן רנדומאלי. אשמח אם מישהו מכיר ויש לו פתרון תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1- שמכבים את המחשב אז הווינדאוס נכבה אבל צריך ללחוץ על הכפתור במחשב בשביל לכבות את המחשב, איך עושים שאני מבקש לכבות את המחשב אז הוא יכבה לגמרי? 2-כונן הדי וידי שלי לא נפתח, יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
היה לי מחשב ישן שנתתי לחברה שלי. הבעיה היתה שהלוח אם שלו נדפק ולכן נאלצתי לקנות לה חומרה חדשה... אז אכן, קניתי לוח אם חדש וכמובן זיכרון (כי הישן כבר לא התאים). עכשיו הבעיה היא שאחרי שהתקנתי הכל המחשב משום מה לא עובד... אני מדליק את המחשב, הכוננים מתחילים לעבוד (ה-Cd וה- HD), המאווררים עובדים. אבל המסך לא נדלק. ז"א שהכרטיס מסך עוד לא התחיל לעבוד. וחוץ מזה לא קורה יותר כלום. (הכרטיס מובנה בלוח). המעבד הישן שלי היה פנטיום 4 , 1.5 ג'יגה הרץ. סוקט 478 כמובן הלוח החדש הוא Asrock p4i65G . גם כן סוקט 478. מישהו יודע מה הבעיה? יכול להיות שהמעבד הישן לא מתאים ללוח החדש יחסית משום שאין תמיכה או משהו כזה? בבקשה תעזרו לי בנושא זה דיי דחוף. הדגם של המעבד הוא: Intel Pentium 4 1.5GHZ / …
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מלא הייקונים כולם היכפילו את עצמם . האם זה ווירוס או משהו בהגדרות?.?...
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי סידירום פשוט של LG. אני פותח את הכונן מכניס דיסק הכונן חושב קצת, הנורה נדלקת ולא נכבית, אז המחשב נתקע. מה שמוזר...אני מוציא את הדיסק הכל עובד (ניסיתי הרבה דיסקים והם גם עובדים בצורב) והתקיעה של המחשב משתחררת. מישהו יודע מה הבעיה פה? איך אני מסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ישלי נגן קריאטיב וברצוני לחבר אותו למחשב התקנתי את הדרייבר אני מחבר את הנגן אבל המחשב מסרב לראות אותו\לזהות אותו חשבתי שהבעייה ב USB התקנתי את הדרייבר של המצלמה והכל בסדר.. אז חשבתי שאולי הבעייה בנגן אז הלכתי לחבר והתקנתי את הדרייבר באותה צורה שהתקנתי אותו בבית ואצלו עבד הכל מצויין מה יכולה להיות הבעייה במחשב שלי??
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בעיקבות שגיאה כולשהי שביצעתי תוך כדי עידכונים של AVG ו-Win 10, נעלמו כול התיקייות והקבצים של וורד 2016, למעט אלה שמאוחסנים בסיפריית "מיסמכים". כול ניסיונותי לאתר אותם נכשלו. זקוק לעזרה דחופה בתודה מראש. כרמל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אתמול היתה הפסקת חשמל קצרה והמחשב הישן שלי (q6600 על לוח gb + 9800GTX ספק crosair 550) לא מצליח להדלק. התופעה שקוראת היא שהלוח נדלק לרגע וגם המאווררים ואז מייד נכבה . זה ממשיך כל עוד המחשב מחובר לחשמל והספק דלוק. אני חושד שמשהו התקלקל בספק. אין לי בדיוק ספק ספייר בשביל לבדוק את זה אבל אני חושב שאני יכול לחבר את הספק של המחשב החדש שלי למחשב הישן ולראות אם הוא עולה. ניסיתי לנתק את קווי ההזנה של הכרטיס המסך אני אולי יכול לנתק את הכל חוץ מהלוח ולראות מה קורה. אם יש למישהו ניסיון עם בעיה כזאת או יכול לתת לי רמז אני אשמח. אני חושב שהמחשב קצת סבל מהתחממות בגלל שחלק מהמאווררים מתו. כל המלצה תתקבל בברכה תודה מראש. עריכה : שאלתי מישהו בעבודה והוא אמר שאני צריך לנתק את הזיכרונות…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום שלום , הורדתי את הדרייבים החדשים של nvidia לכרטיס מסך שלי שהוא gforce 8800 GTS אחרי שהתקנתי כל קובץ וידאו שאני מפעיל הגאמה שלו בהירה מידי ניסיתי לשנות את הגאמה ולעשות color correction אבל אחרי שאני סוגר את הקובץ ופותח שוב הוא עוד פעם עושה את הגאמה בהירה מידי , ניסיתי לשמור גם את העדיפויות שלי וזה עדיין לא עובד.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום. הורדתי גרסה פרוצה בשביל לנסות את הקמפיין לפני שאני רוכש. שאני מתחיל לשחק במשימה הראשונה הFPS צולל ל 3-2 יש לציין שיש לי מערכת חזקה יחסית (I5 GTX 760 וכו..) ושהרצתי את BF3 על FHD ואולטרא אשמח לעזרתכם תודה 0
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב מאבק והחלפתי משחה טרמית לקירור של המעבד, עכשיו המחשב סופר איטי, בקושי מריץ סרטון ביוטיוב, הוא נתקע כל הזמן ולא בגלל הטעינה של הוידאו. מה הסיפור הזה שכל פעם אחרי ניקוי משהו משתבש במחשב? ומה גורם לאיטיות? הספק?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי חיבור על הכרטיס מסך שאני כול להוציא תמונה מהכרטיס מסך לטלוזיה היום קניתי את הכבל המתאים וחיברתי את זה לטלויזיה ל וידיאו in ושאניעובר למצב וידיאו אני רואה מסך שחור ולא רואה מה שאני אמור לראות(מה שעל המסך של המחשב) מה יכול ליהיות הבעיה.? יכול ליהיות שנידפק לי היציאה בכרטיס מסך? יש לי gforce fx5200 128 mb+tv out
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המחשב די חדש 750 5 I Mainboard : Gigabyte P55A-UD4 Monitor Type : Dell Computer Alienware2310 ocz DDR3-SDRAM PC3-8500 2*2gb Western Digital 500gb: WDC WD5000AAKS-75YGA0 Hitachi HDT721010SLA360 1000gb Optiarc DVD RW AD-7200A gainward GeForce GTX 460 *2 SLI seasonic m12II-620 bronze active pfc 620w modular windows 7 64bit שאני לא משחק אין בעיה, אך כשאני משחק בבאטלפילד ומשחקים כאלה בסגנון פתאום מופיע לי מסך כחול שמופיע למטה וישר המחשב עושה ריסטרט... זה קורה תמיד אחרי 15 דקות חצי שעה של משחק.. מה יכולה להיות הבעיה!? אנא עזרו לי תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בעייה שעולה לפעמים. הטעינה שלפני חלונות (משך שחור) נתקעת בשלב "Initializing USB Controllers". בדר"כ אחרי אתחול זה נפתר זמנית, עם כי היו מקרים נדירים שהבעייה נמשכה מספר אתחולים ברצף אחד אחרי השני. יש לי פנטיום 4 וחלונות XP. למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי צורב סוני גרסאת OEM. חיברתי אותו למחשב וחשבתי שאני אמצא דריוורים ברשת.... בכל אופן , המחשב מזהה אותו בשם שלו אבל מתקין דריוורים של CD-ROM רגיל. דריוורים ברשת לא מצאתי... למישהו יש מושג אם צריך בכלל דריוור או שהווינדוס אמור לזהות את זה לבד ? אני עובד על WINDOWS 2000PRO Service Pack 2 עם לוח VC820 של אינטל + מעבד 600. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הלפטופ נדלק בשניות ונכנס ישירות ל Bios. Boot Option Priorities נעול ולא ניתן להכנס אליהם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב נייח בן כ- 6 שנים, עם לוח אם של GIGABYTE וספק כוח 400W של HEC. ברוב המקרים המחשב לא נדלק בכלל כאשר כל הציוד ההקפי מחובר אליו, אך כאשר אני מנתק את הכבלים מאחורה האחוזים של ההצלחה שלו להדלק עולים משמעותית, אם כי זה לא 100% הצלחה בהדלקה. מדובר בעיקר בכבל של הכרטיס רשת, אך לפעמים גם כשהוא לא מחובר המחשב לא נדלק, וגם להפך, כשהוא מחובר המחשב מצליח להדלק, אולם לעיתים רחוקות. ברגע שהמחשב נדלק הוא עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב , קניתי לוח אם חדש וזכרון חדש. לוח האם - H87-HD3 של ג'יגהבייט הזכרון : DDR 3 16G (8Gx2) 1600 Kingston HyperX Blu Kit כאשר אני נכנס לביוס , משום מה אני רואה שהזכרון עובד במהירות של 1333 . ה system memroy multiplier מכוון ל auto מה אני אמור לעשות על מנת שיעבוד ב 1600 ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן בן דודי נתן לי לסדר לו את המחשב שהפסיק לעבוד אחרי בדיקה קצרה גיליתי שהבעיה היא הכרטיס מסך שלא עובד |(המחשב עולה והמסך נשאר שחור)לאחר בדיקה עם כרטיס מסך תקין הכל עבד כראוי רציתי לחנות קרובה קניתי כרטיס מסך חדש מדגם ati hd 3450 סתם משהו פשוט בהתאם לשימושים וליושנו של המחשב החזרתי להם את המחשב ולאחר שבוע - שבועים אותה הבעיה בדיוק המחשב חזר אלי והבעיה היא אותו דבר!! אז מה יש מצב שפשוט הכרטיס מסך דפוק בפעם השנייה או שזה משהו יותר עמוק כמו הלוח אם ששורף אותו או משהו כזה ואיך כמובן אני יכול לבדוק את זה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, תעזרו לי בבקשה למצא את הבעיה במחשב שלי. המחשב מפעיל את עצמו מחדש או פשוט נתקע ומציג את הפריים האחרון שעבד, מתי שהוא נתקע המנורה שעל המארז שמראה שהמחשב עושה חישוב כולשהו לא מהבהבת. רוב הפעמים שהוא נתקע בזמן שאני משחק אבל גם נתקע סתם מתי שאני משתמש רק בדפדפן או דקה או שתיים אחרי שרק הפעלתי המחשב, תמיד במצב אקראי. חיפשתי בevent viewer לשגיאות ולא מראה לי שם כלום חוץ מזה שבוצע הפעלה מחדש למחשב. לפעמים שהמשחקים קרסו קיבלתי הודעה שיש בעיה בדריוירים הרצתי memtest הזיכרון תקין בדקתי את הדיסקים עם crystal disk info מראה שהדיסקים תקינים שידרגתי את הביוס ללוח אם התקנתי מחדש את המערכת הפעלה כרגע בגריסה win 10 pro 2004 שידרגתי …
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פתחתי משתמש חדש לאותו מחשב, ורציתי לשנות לכונן מסוים את ההרשאות. שישאר רק לראשון. תכלס , מה שקרה - הצלחתי ועוד איך - וגם לראשון אין גישה לכונן. יש לי שם חומר חשוב ביותר, איך משנים חזרה? עזרה, פליז, במטותא, אנא... (פתאום לא רואים את הכונן, כאילו לא קיים, ובכוננים האחרים אפשר לראות, אך לא לשמור ולהריץ תוכנות!)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-