עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בעודי חוזר למחשב של אימי לאחר הפסקה קצרה, אני רואה כי המסך שחור ורק התאורה האחורית שלו דולקת. המקלדת לא מגיבה, והאור האדום של העכבר האופטי נשאר דלוק. עשיתי ריסט, ובחרתי בהפעלה רגילה. לאחר זמן רב יחסית של שהייה במסך ה-Welcome, כאשר שולחן העבודה הופיע, הופיעה הודעה של Windows שהוא ביצע שחזור לאחר יציאה בלתי צפוייה, וכי הוא יצר קובץ Dump לפי מה שראיתי בפרטים. להלן פרטי קובץ ה-Dump: ================================================== Dump File : 022517-14133-01.dmp Crash Time : 25/02/2017 17:43:53 Bug Check String : NTFS_FILE_SYSTEM Bug Check Code : 0x00000024 Parameter 1 : 0x001904fb Parameter 2 : 0xb352da84 Parameter 3 : 0xb…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שמתי לב לאחרונה שחלק מהמשחקים לא עובדים לי או קורסים עד שבדקתי טמפרטורות ונוכחתי לדעת שהכרטיס שלי עומד על 65-70 מעלות במנוחה והמעבד שלי על 60 או 65 במנוחה... האמת שנים לא קרה שהם התחממו לי ככה... ניסיתי לסרוק וירוסים ולא מצאתי משהו, חשבתי אולי זה איזשהו כורה ביטקוין... מצד שני אבק במחשב פחות נראה לי הגיוני כי שני רכיבים חמים ולא אחד... מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Nir-,

שלום לכולם , יש לי בידורית PRO WM-757 עם DVD מובנה עלייה , קניתי כונן חיצוני 500GB של WD ואני מנסה להפעיל אותו ב DVD של הבידורית ואני לא מצליח. אשמח לעזרה בפתרון הבעייה ! תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by is2k,

האם טמפרטורה של 57-58 מעלות במנוחה (למשל, מיד עם ההדלקה) ללוח האם סבירה? טמפטורת החדר - כ- 20 מעלות. כל שאר הרכיבים (CPU, SSD, HDD) סביב 25-30 מעלות. מדובר במחשב חדש לגמרי. להלן החלקים הרלוונטים במפרט: i5-2500K Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 MSI H61MA-E35-B3 Zalman Z9 (ללא כרטיס מסך ייעודי) נ.ב. הבדיקה גם דרך ה- BIOS, וגם דרך HWMonitor.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by shikun,

שלום יש לי מחשב שעבד בסדר עד לא מזמן ופתאום הכרטיס מסך הפסיק לשדר לו משום מה.. בדקתי את הכרטיס במחשב אחר והוא עובד וגם בדקתי את המחשב עם כרטיס אחר וזה גם עבד. כאילו המחשב והכרטיס עשו ברוגז.. (זכור לי שהוצאתי את הבטריה מהלוח אם אז הוא איפס את ההגדרות של הביוס, אם זה יכול להיות קשור..) וגם עוד שאלה ברשותכם.. אם יש לי מחשב עם לוח אם ישן ו768 מגה זיכרון ומחשב עם לוח הרבה יותר חדש עם 512 באיזה עדיף להשתמש? אם תוכלו להגיד לי איך הלוח משפיע על הביצועים של המחשב אני אשמח. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by elior021,

היי, המחשב של ההורים שלי הגיע אלי במצב שאם אני מדליק אותו הוא מיד נכבה ורק אם אני לוחץ על הכפתור הדלקה מבלי לעזוב הוא נדלק וברגע שאני עוזב הוא מתכבה הוצאתי את הכפתור הדלקה וקיצרתי בין הכחול והלבן המחשב נדלק אבל לא הראה תצוגה החלפתי מפסק אבל עדין אותה בעיה נדלק עד הרגע שאני עוזב את הכפתור החלפתי ספק כוח אבל עדין אותו דבר, רק שאני לוחץ על הכפתור הרבה פעמים המחשב נדלק אבל לא מראה תצוגה, ניסיתי להדליק אותו בלי מקלדת בלי עכבר הוא נדלק אבל לא משמיע צפצופים ולא מראה תצוגה, אין כבלים שרופים או על הלוח אם. אשמח לעצות תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, יש לי בעייה קשה ב-GTA החדש, כל פעם המשחק נתקע לי ככה סתם באמצע שאני משחק בלי שום הודעה בלי קשר לאיפה אני נמצא תמיד איכשהו זה ייתקע ואני אהיה חייב לעשות ריסטרט. החלפתי אנטי-וירוס, החלפתי פיירוול, החלפתי דרייברים {ATI} ועדיין זה נתקע, לא יודע כבר מה לעשות, גם השגתי איזה FIX שהיא אמור לעזור ושום דבר לא עוזר אני ממש בבעיה קשה כי כל פעם עד שאני עובר איזושהי משימה זה נתקע ואין לי כוח כל פעם לנסוע עד לבית ולשמור כל פעם את המשחק. אני לא חושב שזאת בעייה של התחממות כי סה"כ זה רק במשחק הזה והמעבד לא עובר את ה-48 מעלות גג בשיא החום בצהריים. יש למישהו פיתרון ?? בתודה, דודי הסטלן.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Guarding angel,

דבר ראשון שלום דבר שני: בזמן האחרון שמתי לב שההארדיסק שלי "אוכל" את עצמו,אני יודע שזה נשמע מוזר... בכול מקרה יש לי הארדיסק של 40GB שמחולק ל3 כוננים: C-9.45GB D-13.95 E-13.95 הם עובדים על FAT32. סה"כ משקל הקבצים בכונן C הוא GB4.01 אז חסרים לי עוד 5.75GB הפעולות שנקטתי: *הרצתי את האנטי ווירוס-לא מצא כלום *הרצתי אנטי ספיי וואר-לא מצא כלום *בדקתי לקבצים חבויים-לא מצא כלום אין לי כבר מה לעשות עיזרו לי בבקשה זה מרגיזזזזזזזזזזזזזזז הנה תמונות שיוכלו אולי לעזור: [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. חבר'ה שמעו יש לי בעיה מעצבנת נורא וכבר ניסיתי פאקינג הכללללללללללללל כדי לסדר את זה ואין לי מושגגגגגגגגגג אז בבקשה תעזרו לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב Intel Pentium 4 - 1800 Asus Geforce 3 Ti 500 512 rdram pc800 Western Digital 40 GB cd rom - benq X52 cd writer - acer 24X10X40 עכשיו כבר מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב היתה את הבעיה הזאת אני מדליק את המחשב משחק וכל זה ואחרי שאני משחק וכל זה אני עושה נגיד ריסטרט, המחשב לא עולה הוא טוען את האקס פי טוען טוען טוען טוען בלי סוף ורק אחרי איזה 20 דקות נגיד שהוא טוען הוא פשוט עוצר אם הייתי מכבה אותו ומדליק אותו למשל אחרי איזה כמה שעות שלא נגעתי בו אז הוא היה עולה אבל הווינדוס לא היה מזהה את הסידירום או את הצורב ניסיתי לפרמט אותו כמה …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היי חבר'ה, השבוע אני הולך להתחדש במחשב חדש ורציתי לשאול אם יש אפשרות שלא להתקין את כל תוכנות הצד שלישי שמגיעות איתו וביחד עם הווינדוס, אלא מערכת הפעלה נקייה לגמרי. האם אפשר לעשות זאת באיזה שהיא צורה? הנייד הקודם שלי לדוגמא הגיע עם אנטיוירוס של מקאפי, תוכנת power dvd ועוד כל מיני דברים לא שימושיים. תודה,

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. עדכון שני למטה(ניראה כאילו העניין נפתר). הרשומה המקורית התחילה כאן: המחשב נסגר באופן מסודר, ביום שישי. הערב, מוצ"ש, המחשב נפתח ונתקע על המסך של לוח האם. לוח האם של gigabyte ובמסך הזה כתוב gigabyte בגדול ואת דגם לוח האם ולמטה יש כמה אפשרויות. ללחוץ TAB ואז מגיעים ל- POST Screen. ללחוץ DEL ואז מגיעים לתפריט ה- BIOS. ללחוץ F12 ואז מגיעים ל- BOOT Menu. אפשר גם ללחוץ על F9 ואז מגיעים ל(כניראה) quick flash(של הביוס, אני מניח). בכל אופן, העמוד הזה פשוט נשאר שם לעד ולא ממשיך הלאה לעליית ווינדווס. שום תפריט מהתפריטים לא עובד, מלבד לחיצה על POST Screen, ואז מגיעים לעמוד הרגיל של עליית המחשב(המסך השחור עם הכיתוב הלבן, עדיין לפני עליית ווינדווס), יש זיהוי של הדיסק האופטי וזיהוי של הכ…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Morphine,

יש טורנט מסויים שאני רוצה להוריד מאתר טורנטים מאוד ידוע אך כאשר אני מכניס את הטורנט לתוכנה אני מקלב הודעה שהוא מיכל קבצים שעלולים להזיק למחשב. אין לי אנטיוירוס ואני די חושש להוריד אך בכל זאת הטורנט מאוד חשוב. מה אפשר לעשות כדי להבטיח שלא יגרם כל נזק?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אני לא מוצא איפה מה שירד כדי למחוק אותו , הוא תופס מקום של איזה כמעט 10 GB היה לי לפני הסרט מקום פנוי 12 GB הייתי מודע לזה ומה תופס, אבל עכשיו זה ירד ל3 GB בגלל הסרט המסריח הזה .הורדה דרך האתר מגה פשוט בעייתית. נסתי עם סיקלינר ,הוא מחק רק 400 MB הבקשה שלי שתעזרו לי ותגידו לי איך לאתר את הסרט או למחוק כדי שיהיה לי מקום. רק להגדיל לאיזה 11 GB זה יספיק תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. הי, אני מביא ציטוט מהודעה שפתחתי בפורום "ספקים", אני חושש שהספק הלך, רמזו שם שאולי זה הכרטיס מסך אז אני פותח כאן ומתחיל עם הציטוט: אנסה לתפוס את התקלה בוידאו ואפרסם. כמו מה התקלה נראית לכם? תודה עריכה: טוב, אין ספק שזה הספק.. המאוורר שלו בקושי זז, והמאוורר הרגיל בתוך המארז עדיין מתאמץ לעשות סיבוב וחצי, השאלה היא אם שווה לי לקנות ספק חדש או שמה הבעיה שתיארתי למעלה מראה על כישלון של עוד חומרה..??

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by xercise,

שלום לאחרונה אני נתקל בבעיה של המסך שכאשר אני משחק/בשולחן עבודה המסך מתכבה לפעמים חוזר לאחר כמה שניות או שלפעמים פשוט לא חוזר בכלל ורק לאחר כמה RESTARTS הוא חוזר לתפקוד רגיל לאחר בדיקה בEVENT VIEWER זה מה שהראה לי (תמונות מצורפות) למה הבעיה הזאת מופיעה ?? ואיך מתקנים למה זה משגע

16. Started by BMWE,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש. לוח אם Asus H110M-K. מערכת הפעלה win 10. המחשב נקנה עם HDD SSD 250G ואליו אני רוצה להוסיף HDD 500G מהמחשב הישן בחיבור SATA. כאשר מדליקים את המחשב, הוא מזהה את שני הדיסקים, אך כאשר עולה מערכת ההפעלה, לוקח לה יותר זמן לעלות כאשר הדיסק השני מחובר לעומת כאשר יש את ה SSD וכן ה HDD השני לא מזוהה. אשמח לעצות מה ניתן לעשות. החיבורים בלוח אם הם SATA1 ה SSD ו SATA2 ה HDD.

17. היי, אתמול עבדתי על המחשב, הוא נתקע לי כמה פעמים, ואח"כ התשחרר, אבל גם פעם אחת נפל ונתן מסך כחול. היום באתי לפתוח את המחשב, אחרי מסך הטעינה, אני מקבל כל הזמן מסך כחול והמחשב עושה ריסטארט עד אין סוף. הווינדוס לא עולה. מדובר במחשב ישן יחסית, windows XP HOME. דיסק קשיח של hitachi deskstar לוח אם של ABIT זיכרון 512MB ניסיתי להוציא את שבב ה-CMOS ולהחזיר. ניסיתי להגדיר מצב כשל ב-BIOS. ניסיתי להוציא את הזיכרון ולהחזיר. הווינדוס, מצידו, לא עולה. מה עוד אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם לא מזמן בן דודי נתן לי לסדר לו את המחשב שהפסיק לעבוד אחרי בדיקה קצרה גיליתי שהבעיה היא הכרטיס מסך שלא עובד |(המחשב עולה והמסך נשאר שחור)לאחר בדיקה עם כרטיס מסך תקין הכל עבד כראוי רציתי לחנות קרובה קניתי כרטיס מסך חדש מדגם ati hd 3450 סתם משהו פשוט בהתאם לשימושים וליושנו של המחשב החזרתי להם את המחשב ולאחר שבוע - שבועים אותה הבעיה בדיוק המחשב חזר אלי והבעיה היא אותו דבר!! אז מה יש מצב שפשוט הכרטיס מסך דפוק בפעם השנייה או שזה משהו יותר עמוק כמו הלוח אם ששורף אותו או משהו כזה ואיך כמובן אני יכול לבדוק את זה תודה רבה לכל העוזרים

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. צהריים טובים! אני מעוניין לאפשר לכמה חברים בעבודה לעבוד על מערכת גדולה שפיתחתי באקסס. על מנת שהם יוכלו לעבוד, מסד הנתונים פוצל כך שהטבלאות נמצאות במיקום עורפי על המחשב שלי וכל אחד מהם קיבל עותק של הקובץ הקדמי שמכיל את כל שאר האובייקטים. שיתוף רשת עשיתי ואין בעיה, הם יכולים לעבוד והכל סבבה אבל אני לא מעוניין שתהיה לאף אחד גישה לקובץ פיזית אלא רק שתוכנת אקסס במקרה ספציפי זה, תוכל לגשת אליו ולפתוח אותו. מה שלא עשיתי עד עכשיו לא מצליח. אני מניח שצריך לתת הרשאת כתיבה ושינוי, לא למשתמש אלא לתהליך כלשהו של המערכת. ניסיתי local host, service למיניהם, אבל אף אחד מהם לא מאפשר לאקסס גישה לקובץ. השיתוף היחיד שבי קל לעשות הוא על everyone א…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. זה משו ממש לא מובן בעיקרון הוא עובד בסדר גמור אבל סתם לדוגמא שאני מפעיל מדייה פלייר הוא לפעמים נהיה שחור וחוזר לעצמו כמה פעמים עד שאני יוצא מהמדייה פלייר והוא עובד כרגיל. אותו דבר עם כמה אתרים מסויימים שבהם הוא שוב נהיה שחור ולא מפסיק עד שאני יוצא מהם. יש למישו מושג מה הבעיה? בעיקרון המסך עובד פיקס חוץ מהבעיות הללו.. samsung t220 זה הדגם, תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by shahar1212,

שלום לכולם שמי שחר ויש לי בעיה שאני מחשק במשחקים המחשב שלי נכנס למצב שינה אחרי כמה דקות אף פעם זה לא קרה לי זה משהו חדש לי ואני לא יודע איך לסדר את זה התקנתי דרייברים וכיביתי את המצב שינה ואת הכיבוי התצוגה יש לי כרטיס מסך:nvidia geforce 9600gt ומערכת הפעלה:WIN7 64BIT תודה שחר

22. אחי ביקש ממני עזרה עם מחשב macbook pro שפתאום המקלדת והטראקפד שלו הפסיקו להגיב. מה שקורה זה די דבר מעניין, לפני שהמערכת הפעלה עולה נראה שהמקלדת מגיבה, לדוגמה אני יכול להגיע ל- single user mode, אבל אחרי זה - שום דבר. המחשב נעול בסיסמה ואי אפשר לכתוב כלום ואי אפשר להזיז את העכבר כדי להתחבר. גם ב- single user ברגע שמגיעים לשורת הפקודה - המקלדת לא מגיבה. ניסיתי לאפס NVRAM ו- SMC, לא עזר. כמה שידוע לי לא התעסקו בפנים של המחשב ככה שאני בספק שיש כבל מנותק או משהו ועוד העובדה שהמחשב מגיב ללחיצות כדי להגיע ל single user או verbose mode אומרת שמשהו עוד מחובר. ניסיתי גם לחבר מקלדת חיצונית אבל היא גם לא עובדת. יש רעיונות? אני מנסה להשיג דיסק התקנ…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, יש ברשותי כונן קשיח עם חיבורי SATA אני מעוניין להשתמש בו ככונן גיבוי ולאכסון. שאלתי היא האם צריך את חיבור החשמל בשביל להפעיל את הכונן או שהוא יכול לקבל את מתח ההפעלה שלו מחיבור הנתונים שלו? אשמח לדעת אם זה יעבוד: http://www.ebay.com/itm/SATA-7-15-Pin-22Pin-to-USB-2-0-Adapter-Cable-For-2-5-HDD-Laptop-Hard-Disk-Drive-/271688330317?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3f41e2ec4d או שאני צריך לרכוש סט עם מקור מתח לכונן, כמו זה: http://www.ebay.com/itm/New-HD-HDD-Hard-Drive-Adapter-Converter-Cable-USB-2-0-to-IDE-SATA-S-ATA-2-5-3-5-/191213078591?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c8530083f תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by GetDiz,

היי חברים. הרכבתי מחשב חדש (רק המעבד והזכרונות נשארו מהישן). Intel® Core™ i7-4960X Processor Extreme Edition (15M Cache, up to 4.00 GHz) GV-N98TG1 GAMING-6GD ASUS Rampage IV Black Edition Samsung SSD 850 PRO 256GB X 2 OCZ ZT Series 750W CORSAIR Hydro Series H110 Noctua NT-H1 Noctua NF-A14 PWM X 2 BLS3KIT4G3D1609DS1S00 Corsair 780T בנוסף מחובר צורב DVD, וכונן HDD של סמסונג 1 טרה. לאחר חיבור ווידוא כל החיבורים, אני נתקל בתקלה שלפי עניות דעתי דיי מוזרה. כדי לגרום למחשב לעלות תקין - POST קצר-> עליה של ממשק הRAID->אתחול ועליית מערכת הפעלה. אני נדרש לבצע אתחול ע"י הכפתור במארז כ3 פעמים. עליה ראשונה->POST ארוך מדי ונתקע במסך זה (מקלדת לא מגיבה) עליה שניה-> POST קצר י…

25. הרכבתי מערכת מבוססת AMD ASROCK 990 EXTREME 3 AMD PHENOM 2 X4 965 C3 3.4GHZ COOLER MASTER 212X HYPER 2X4 GB G.SKILL 1333MHZ SNIPER SAPPHIRE HD7950 3GB OC DP CORSAIR CX750W ANTEC P280 SEAGATE 1TB 7200RPM LG DVDRW X24 הסתכלתי במדריך של הלוח יש שם הנחייה לגבי כרטיס מסך יחיד , שמומלץ לשים על PCIE2 כשאני שם את הכרטיס מסך על החריץ הרחבה הוא נוגע בצורה קצת מלחיצה על החיבור של הSATA בלוח אם (זה כרטיס מסך DUAL PLATE) השאלה היא אם זה כזה משנה אם אני אחבר את הכרטיס מסך בPCIE2 או PCIE3 מבחינת מהירות עבודה או בכלל אם יש חשיבות לחריץ הרחבה ראשי שיהיה PCIE2 או PCIE3 ? ובנוסף כשהכרטיס מסך על חריץ PCIE2 הוא מעל לסוללה של הביוס , אני מניח שזה כרטיס מסך שמתחמם... , זה לא עלול להזיק ? כמו כן …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.