עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אנשים...אני ממש בעצבים כרגע קודם כל הרקע: לפני שנתיים קנינו מחשב לאח שלי הגדול מחשב חביב מאוד ומאז שקנינו אותו יש לו קריסות עד עכשיו ! אין אני לא מצליח לסדר את זה ! עכשיו לפני חצי שנה קנינו מחשב חדש לאח שלי הקטן....מחשב מעולה להכל...ועכשיו גם הוא מתחיל לקרוס זה כבר מוגזם !!! בשני המחשבים זה קורה כשמריצים משחק יש לי פה שני Minidump של הקריסות של המחשב החדש ניסיתי לפענח עם תוכנה והוא אמר לי שזה nvmcp.sys זה הכרטיס קול של המחשב וזה לא נראה לי כי גם במחשב השני שפיענחתי עם התוכנה הוא אומר שזה בגלל הכרטיס קול...אין לשניהם את אותו כרטיס הקול,וזה נראה לי פשוט שהתוכנת פיענוח דפוקה למה במחשב הישן יותר בכלל מחקתי כל זכר לדרייברים של הכרטיס קול וזה לא עזר בגרוש ! בבקשה אני מת…

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  2. אמ כל המידע בערך בכותרת..ממה נובעת לדעתכם הבעיה ? אגב נגיד שאני מכבה את המחשב שיש את ה-Power saving bla bla התצוגה רגילה בגלל זה אני כ"כ מודאג שזה הכרטיס :{ http://img209.imageshack.us/my.php?image=yellowgw5.jpg

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  3. האתר הזה: http://spongewars.com/ האתר לא פועל כבר שבועיים כימעט לכולם הוא פועל רק לי זה לא.. =\ האתר הזה תמיד עשה לי בעיות לא יודע למה אבל הוא תמיד פעל ... אני ניסיתי להוריד firefox והאתר בכל זאת לא פעל.. אני ממש צריך את האתר הזה בקשה משהו יודע מה לעשות?? אה ויש לי spyware doctor אבל גם שהוא לא פועל זה לא נכנס לאתר

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  4. אני וחברה שלי קנינו מחשב לא מזמן מחשב בערך ב 5300 ש"ח , המחשב יחסית חזק ולפי הידע המועט שלי והלא מעודכן אני חושב שהוא אמור להריץ משחקים היום בלי הרבה בעיות וכמובן להטיס דברים כשזה לא קשור למשחקים , ובאמת המחשב לא ממש מהיר , נתקע ועושה ריסטרטס לא מעט פעמים , התקנתי לדוגמא את המשחק סימס 2 ותוספות ,שלכאורה כל מחשב בסיסי אמור להריץ , והמחשב פשוט לא מריץ את זה חלק ! לא כמו שצריך, ויותר מזה הוא פשוט נתקע ועושה ריסטרט, ולעיתים גם סתם ככה כשאני עובד בשולחן עבודה. המפרט הוא ככה: intel core2 quad 6600 2.4g לוח אם של אינטל , לא סגור על הדגם כרטיס מסך nvidia gforce 8500 512mb שמסונכן למסך דק לצפייה ב hd (לפי מה שרשום לי בהגדרות של הגרפיקה) 2 g ram 250gb דיסק קשיח וזהו אני חושב הנחת…

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  5. יש לי בתקופה האחרונה בעייה חמורה במחשב. כל התפקוד של המחשב השתבש בעקבות הבעייה הזו, עד כדי כך שאני לא יכול להפעיל את המחשב יותר מ - 20 עד 30 דקות ברציפות. הבעייה יכולה להתרחש בכל רגע נתון. זה יכול להתרחש בעת הפעלת משחק, גלישה באינטרנט וכדומה. הסימפוטמים: המחשב מתחיל לעבוד באופן רגיל כאשר אני מפעיל אותו, כלשפתע הכל משתבש - הוא מתחיל להיות איטי לחלוטין. אי אפשר לעשות כמעט דבר, אפילו לא להיכנס ל - Windows Task Manager בנוסף - הרבה צבעים משתבשים וחלק מהאיקונים (Icons) משתבשים. במצב הזה, לא נותרת לי ברירה אלא לכבות את המחשב. אם אני מדליק אותו מייד - אני רואה כל מיני בעיות בהצגת הטקסט עוד בזמן ה BIOS. הבעייה מופיעה מייד. אם אני ממתין כשעה ומדליק את המחשב - הבעייה נעלמת ואז מופי…

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  6. ניסיתי fixmbr עוזר לפעם אחת ואז במקרה של ריסט שוב אותו סיפור. אני מפחד לעשות fixboot כי הוא כותב שיש מצב שאני לא אוכל לגשת למחיצות

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by Lyoko,

שלום, כרטיס ה8500GT שלי מת מוות קשה מארטיפקטים בגלל קבלים מקולקלים... יש לי דגם דומה לזה רק שבצד ימין של הכרטיס יש 2 קבלים, ורק השניים האלה מקולקלים... הזמנתי קבלים חדשים שדווקא הגיעו היום עכשיו אני צריך להלחים אותם והבעיה בזה היא שאני לא יכול לזהות את הקוטביות של הקבלים המקוריים כלומר פלוס/מינוס... http://37prime.files.wordpress.com/2009/07/evga_nvidia_blown_capacitors_1080.jpg מישהו אולי יודע מה הקוטביות של הנגדים האלה? אגב קניתי נגדים שלא נראים ככה שאין לי ממש פתרון..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by segev21,

בוקר טוב לכולם .. עכשיו ניתקלתי בבעיה ואני לא מצליח לפטור אותה יש לי מחשב מסוג acer aspire 5740dg win7 home עכשיו חיברתי קבל לאן רגיל מהמודם של האינטרנט מהמודם wifi לתוך המחשב נידלק אור ירוק איפה שהחיבור במחשב של הכבל לאן אבל הוא כאילו לא מזהה לי אותו איך אני בודק אם הכרטיס רשת שלי עובד כראוי? לא הwireless והורדתי דברייברים מהאתר של acer למחשב הזה לרשת ה lan אבל אין שם שום קובץ התקנה למה? אם משהו יוכל להוריד את התרייברים ולבדוק איך מתקינים אותה אני יודה לו מאוד או שהבעיה היא במקום אחר בכלל תודה לעוזרים ..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מה אני יכול לעשות כדי להרוס אותו אבל בלי שהחנות תדע ;D יש לי מקסטור 60 גיגה אם אני לא טועה

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  10. שלום, יש לי מודם של wow שכתוב עליו "usb adsl modem ale 130". לפני יומיים אני משחק במחשב הכל עובד, פתאום האינטרנט מתנתק והסמל של המודם נראה מנותק. לא עשיתי שום דבר חריג מימים אחרים, פשוט גלשתי באתרים ופתאום זה קרה, לא נגעתי בהגדרות של משהו ולא כלום... קיצר הסרתי אותו, באתי להתקין אותו שוב ובסיום ההתקנה הוא כותב לי ERROR ואומר לי להתקשר לתמיכה... לא כתוב איפה הבעיה. ניסיתי להתקין את אותו מודם במחשב אחר (זה שאני כותב ממנו עכשיו) וכמו שאתם רואים הוא עובד. הייתי רוצה לדעת איפה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה בלי לפרמט (אם בכלל) מקווה שתדעו לעזור

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  11. יש לי לוח אם GA-EP43-UD3L מעבד Q9550 זוג זכרונות של קינגסטון של 2 גיגה 1066 כרטיס מסך GFORCE 9600GT 1G. 3 כ קשיחים של WD 1t 250gb 160gb כולם סטה 2 ספק כח של איזיקול 450W 3 מאווררים של 12 ס"מ 1 של 23 ס"מ 2 צורבים . משום מה המשחב לא מזהה לי את הסאונד. נסיתי להתקין הכל מחדש (כולל ווינדוס). יכול להיות שיש התנגשות עם משהו???? אולי הספק כח חלש מדי???? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  12. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש דיסק אן קי עם נפח של 16GB,האם אהיה אפשר להעתיק לכונן שלושה מערכות הפעלה דוגמה windows xp/7/8 ולהתקין את המערכת לפי הבחירה שלי (הבחירה תינתן ב BOOT)? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by baruchrot,

שלום, כאשר אני מדליק את המחשב מופיעה ההודעה הבאה (תמונה מצורפת). לחצתי start windows normally אבל הוא חוזר על ההודעה שוב בליווי ציפצוף יחיד למשך שניה אחת. לחצתי last known good configuration ושוב פעם הוא לא נכנס לווינדוס וחוזר על ההודעה. לחצתי safe mode והוא הכניס אותי לווינדוס במצב safe mode אבל אני לא יודע מה לעשות שם... שאני עושה הפעלה מחדש שוב אותה הודעה. לא ידוע לי על הפסקת חשמל שהייתה או שהמחשב נתקע או משהו כזה, הכל היה בסדר עד שהדלקתי שוב את המחשב. אשמח אם למישהו יש פתרון להציע כדי שאוכל לפתור את הבעיה. צירפתי בנוסף את המפרט של המחשב. תודה, ברוך

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by Gangster,

קניתי חלקים והרכבתי מחשב חדש ! יש לי בעיה כאשר אני מנסה להדליק את המחשב המאוורים עובדים לשניה ואז כול המחשב נכבה צריך לנתק אותו מהחשמל 3 פעמים כדי שהוא ידלק אני לא יודע מה הבעיה !??!?!?!?! תודה לעזורים !

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by nati246,

.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  16. שלום לכולם, לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייד dell inspiron 1520: core 2 duo t7300, 2gigs ram, 8600gt. הצלחתי להריץ עם הנייד את cod4 ברזולוציה 1024x768 עם הגדרות גרפיות בינוניות והייתי מקבל 125fps יציב (380 מקסימלי). לפני כחודש התחלתי לחוות תקיעות מטורפות אחרי כמה דקות של משחק וה-fps היה נופל ל-40-30 אחרי 15 דקות משחק. חשבתי שזה משהו שלא קשור לחומרה אז פשוט הורדתי את כל ההגדרות הגרפיות למינימום והורדתי את הרזולוציה ל-800x600, ואכן הצלחתי לקבל שוב 125 fps יציב. הבעיה היא שגם כאן לאחרונה התחלתי לחוות נפילות fps ל-15-35. דבר נוסף ששיכנע אותי לתלות את הבעיה בהתחממות כרטיס המסך הוא שכאשר ה-fps התחיל ליפול הייתי מקבל גם artifacts נוראיים בתוך המשחק וכל הטקסטורות היו משתגעות, חלקים …

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית עם לוח אם של asus p5g41c-m lx וכל פעם שאני מחבר USB כלשהו כמו דיסק און קי או מדפסת, המחשב בכלל לא מגיב ולא משמיע צליל. רק הכרטיס רשת שלי שמחובר באמצאות USB מזוהה ועובד. היה לי ווינדוס ויסטה ובהתחלה הכל עבד עד שיום אחד הופיע הבעיה ופירמטטי לווינדוס 7. תודה מראש לעוזריים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by kkffiirr,

זו יציאה שפונה אל תוך המחשב, אבל מה אפשר לעשות עם זה?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by pbl1,

הבעיה הראשונה היא יש לי ווירוס בלאסטר [שזה לא ממש בעיה קשה] ואני מנסה להתקין את האנטי ווירוס של נורטון והוא כותב שיש שגיאה ועושה מעין אנטי התקנה והשני הוא שאני עושה צפייה מרובת מסכים וצג אחד אני רואה סרטים ובצג שני רואים הכול מלבד סרטים [במקום שבו אמור להיות הסרט יש פס סגול עריכה 1: הבעיה הראשונה נפטרה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הרכבתי מחשב ישן (סלרון 333MHZ) והכל עבד פירקתי את הדיסק הקשיח והחזרתי אותו שוב ואז המחשב השתגע: הוא אמנם נדלק, אך אחרי 2 שניות, עוד לפני שהכיתובים של הביוס עולים (כתב לבן על משך שחור) מייד הכל נתקע, נורת המסך חוזרת למצב סטאנדביי. הבעייה לא בדיסק הקשיח ולא בספק כח ולא מסך. איך אני בודק היכן הבעייה? איך אני מבודד למשל את המעבד, את הלוח ואז בודק מי מהם לא טוב? (אין לי לוח חלופי או מעבד חלופי)

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  21. כל בערך שעה יש לי ניתוקים רגעיים, אם אני נמצא במשחק רשת כלשהו שדורש חיבור קבוע, אני נזרק בטענה של דגיאת חיבור\רשת כלשהי ואם אני מוריד דרך הדפדפן שאין לו יכולת להמשיך כהורדה נקטעת, ההורדה מפסיקה. בדקתי וראיתי זה אכן קורה במקביל - הורדתי קובץ גדול וישחקתי תוך כדי, וברגע שנזרתי מהמשחק גם הקובץ הפסיק לרדת. בדקתי בלפטופ שמחובר באלחוטי ובו זה לא קרה - כשבמחשב השולחני נזרקתי ממשחק בנייד הייתה הורדה שהמשיכה ללא הפרעה. אם מדובר בגלישה או הורדת טורנטים - אין שום הפרעה, זה קורה רק במקרים שנדרש חיבור קבוע. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by coolmeen,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז רשמתי כאן, האם אפשר לעדכן את הביוס של הכרטיס הנל 9600 xt ,וגם עשיתי עידכון לביוס הרגיל שלי וכשאני מסתכל בביוס אני לא רואה משהו חדש,האם זה יכול להיות עידכנתי גם באופן ידעני וגם אוטומטי,האם יש עוד עידכונים חוץ מהאתר של החברה של הלוח אם שלי intel לוח אם- 850gb

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by בסמה מוצו,

ראיתי באיזו תמונה פה באתר- שאני לא זוכר איפה ,מחשב שיש לו שני מאוורים על לוח האם. אז שאלתי היא אם המאוורר הראשון מיועד למעבד למה מיועד המאוורר השני ? את מה הוא מקרר? ואני בטוח שזה לא הכרטיס מסך תודה

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  24. אז קודם מפרט: I5 4590 H81M HDS 8GB RAM AMD HD7950 WIN 10 הבעיה היא כזאת כשאני משחק במחשב לאחר כמה דקות המעבד מגיע ל 100% ניצול ומשחקים מתחילים להיתקע [לפעמים גם המסך הופך לשחור לכמה שניות וחוזר] זה קורה במשחקים שונים לא משנה עד כמה הם "כבדים" על המערכת. לדומגא CS:GO שאמור להיות משחק קליל גורם גם הוא לבעיה. הטמפ' שבדקתי בעזרת HWMONITOR הם למעבד-80 ולכרטיס מסך-70 [נבדק במשחק GTA-V שמציג את אותן הבעיות ובעיות נוספות של אובייקטים שלא מוצגים כראוי] ההתקנה של הWIN נקייה כולל דרייבים מעודכנים. [לפני ההתקנה הנקייה כל המחשב היה איטי בצורה בלתי נסבלת]. אני חושד באחד מהשניים או הכרטיס מסך תקול או הכבל DP תקול. אבל לא בטוח בעיקר בגלל …

25. יש לי בעיה שלכל תוכנה שאני פותח לוקח לפחות איזה דקה - שתיים להיפתח, אפילו אם אני פותח סתם את דפדפן האינטרנט או איזה קובץ וורד - המחשב נתקע איזה שתי דקות ואז הוא פותח את זה.. המחשב שלי נעשה גם די איטי ותקוע בלי קשר, וכל פעם כשאני מפעיל אותו לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מגיע למצב שהוא נכנס לווינדווס ומפעיל תתוכנות של ה"הפעלה אוטמתית"(שזה רק אנטיוירוס ופיירוול). עכשיו אני לא יודע מה הבעיה ואיך לסדר את זה...! העיניין הוא שאני חושב שזאת בעיה בחומרה כיוון שפירמטתי את המחשב כבר פעמיים בכדי לפתור את זה וזה עדיין קורה... :\ עכשיו אין לי איזה מחשב חדיש ומפציץ אבל גם לא משהו ענתיקה ככה שהוא בבירור לא אמור ליהיות ככה ולהיתקע כל הזמן... אולי איזה חלק בחומרה נדפק ? אני ממש לא יודע מה ל…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.