תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
המחשב התחיל להשמיע רעשים מוזרים בסאונד. כאילו שומעים רגיל אבל מקורטע ממש כמו בעיית מגעים כזאת.. עכשיו מה שעשיתי זה דבר ראשון בדקתי את 2 הסלוטים של האודיו במחשב. (מקדימה ומאחורה), לא השתנה כלום, אותה בעיה. ניסיתי גם לחבר אוזניות בשביל לבדוק שהבעיה היא לא ברמקולים עצמם ואכן הבעיה היא במחשב ולא ברמקולים כי גם באוזניות היו את הרעשים. בסופו של דבר ניסיתי לעשות Uninstall לדריברים של הכרטיס קול והתקנתי מחדש, אך עדיין - אותה בעיה. הכרטיס קול מובנה על הלוח אם. הלוח: P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI של ASUS. מערכת הפעלה Win XP Pro. מה זה עוד יכול להיות? חומרה או תוכנה? חשוב לציין שהמחשב חדש (בן חודש) ולא הותקן עליו כמעט כלום מלבד כמה משחקים ותוכנות.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
טוב תשמעו המחשב שלי זז שיא הלאט עכשיו השאלה שלי אם אפשר לעשות משהו אחר חוץ מלפרמט ? ואם אני מפרמט אני יכול לעשות שזה לא ימחק תיקיות מסוימות ? כי גם יש לי דרייברים וכאלה ואם זה ימחק אני יצטרך לעשות מחדש ויש לי עוד שאלה מה עדיף למחשב בינוני windows 7 או vista
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. יש לי בעיה ואבקש את עזרתכם. לפני כשבוע קרס המעבד עקב טמפרטורה גבוהה מספר פעמים תוך משחק ב- BIA. ניקיתי את המאוורר של המעבד והחזרתי אותו ללוח. לאחר החזרת המאוורר למקומו, הדלקתי שוב את המחשב אך הוא לא נכנס לביוס. ספק הכח ושאר החומרה עובדים כרגיל. ניסיתי לבודד את הבעיה ע"י החלפת ספק - הבעיה לא נפתרה. בדקתי את כרטיס המסך במחשב של חבר והכרטיס תקין. בדקתי את לוח האם כאשר רק המעבד, הזכרונות וכרטיס המסך מחוברים ואין כניסה לביוס. אין סימני שריפה או חריכה על פריטי החומרה. יש לציין כי המחשב עבד לפני שניקיתי את מאוורר המעבד. כיצד ניתן לדעת האם מדובר בבעיה במעבד או בלוח האם? המחשב בנוי ממעבד אינטל 1.7 ג'יגה, 384 מגה DDR במהירות 266 MHZ, כרטיס מסך ATI RADEON 9600 PRO…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים , זה שוב אני המחשב שלי ממשיך במרד שלו כלפיי. אז ככה לפעמים יש לי סאונד במחשב ולפעמים המחשב פשוט מחליט שהוא מפסיק לזהות את הרמקולים במחשב.. אני משתמש בכרטיס קול onboard והדרייבר של רילטק הוא עבד לי מצויין עד אתמול בלילה ופתאום החליט לעשות לי בעיות... הוא לא מסכים לזהות את החיבור האנלוגי מאחורי המחשב (מקדימה בכלל מנותק) להלן תמונות להמחשה: חשוב לציין: אני יכול להשתמש בסאונד דרך המסך (hdmi), אבל זה פשוט לא זה וגם אי אפשר להשתמש במיקרופון באופן זה... אני בטוח שהבעיה בדרייבר או משהו כזה כי הלוח אם מעביר חשמל לרמקולים (כשאני מחבר את הרמקול ללוח אם אני שומע את הצליל של החשמל שעובר בחלקיק שנייה הזה שלפני שמחברים עד לסוף החור)
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 איך אפשר להתקין ווטסאפ על המחשב ?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו אולי יודע מהי הנוסחה המלאה לחישוב קצב העברת נתונים של ממשק PCI. אני צריך לחשב את קצב ההעברה שלו במידה והוא עובד במהירות 66MHz. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי אז ככה שלשום אבא שלי התעורר בבוקר אחרי עבודה וכשהגיע לפתע הרגע שהוא ניגש למחשב והתחיל להשתמש בו ובידיוק אחרי 5 10 דקות הוא טוען שהמחשב נכבה לו ולא נדלק מאז ויש לציין שהכפתורים power ו rest דלוקים בכחול כזה אך המאוררים הארדיסק והכל הכל לא פועל ולא נותן תרחיש של רעש כאילו דממה ובמסך רשום not input יש לציין שניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל לא עזר חיברתי לשקע אחר גם בחדר אחר גם לא עזר החלפתי לכבל אחר גם לא עזר אז אם הספק הלך אז איך הכפתורים של ה ppwer ו rest כן דלוקים שזה מראה שהמחשב כן מקבל מתח מהספק אחרת לא היו נדלקים המנורות הללו שציינתי את שמם יש לציין עוד שפתחתי את המחשב ולא הרחתי שום ריח של משהו שרוף ולא התנתק שום כבל מהספק ללוח וגם המחשב לא קיבל מכה ולא נפל כלום כלו…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מצליח לגלוש באינטרנט. לא בכרום ולא בפיירפוקס. משיחה עם ספקית האנטרנט אין לי שום בעיה בחיבור האינטרנט...כמו כן ניתן לראות בקבצים שצירפתי שחיבור האינטרנט אמור לפעול כשורה. ובכל זאת הדפדפנים פשוט לא נותנים לי לגלוש. בחיים לא נתקלתי בבעיה כזאת ויותר מאשמח לעזרה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1 לי רשת ביתיתשיפור טווח קליטה ברשת אלחוטית « בתאריך: 20.08.2011 בשעה 18:41:04 » שלום, יש לי רשת ביתית המבוססת על ראוטר Netgear בתקן N של בזק, וזוג מתאמי PLC (אינטרנט על תשתית חשמל) מחברת Netplug שקיבלתי מ-YES כדי להתחבר לממיר. אני מעוניין להגדיל את טווח הקליטה האלחוטי באיזור מסויים בבית. להבנתי, יש לי כרגע 2 אפשרויות: לרכוש רפיטר (ממסר) המגביר את הסיגנל האלחוטי - בזק משווקים דגם אחד של Netgear (ל-Netgear יש דגם נוסף WN3000RP חדש וקומפקטי יותר שאינו משווק עדיין בארץ). האפשרות השנייה (שנראית לי אטרקטיבית יותר) היא לרכוש מתאם PLC נוסף שיש לו יציאה אלחוטית (כלומר מקבל את האינטרנט דרך תשתית החשמל ומשדר אותו לסביבה אלחוטית). הבעייה היא שהמוצר היחיד מסוג כזה שמצ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין windows 10 במחשב חדש ונתקלת בבעיה שלא ניתן להתקין כי יש בו טבלת מחיצות. אשמח לסיוע דחוף!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז יש לי לוח P5VD2-MX SE . יש לי במחשב כבר כרטיס מסך מובנה שאני צריך לבטל בשביל להכניס את הכרטיס שקניתי לשימוש . עכשיו הבעיה היא כזו . שאני שם את הכרטיס שקניתי על הלוח אם המחשב שלי לא נדלק בכלל . שאני מוריד אותו המחשב עובד רגיל . יש למישהו פיתרון?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי השבוע מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד - PENTIUM 4 2.4 800 לוח - ASUS P4P800 דיסק - WD 80GB 8MB זכרון - 256MB GEIL 3200 ULTRA X2 כרטיס מסך - RADEON 9700 PRO מערכת הפעלה - WIN XP ועכשיו לבעיות: 1. כאשר אני משחק במשחק מסויים (GTA3) אחרי כשעה וחצי שעתיים של משחק המחשב נתקע - כלומר התמונה על המסך לא זזה ואני לא יכול לצאת מהמשחק והקול נמצא בלופ ולא מפסיק (המחשב צריך restart) 2.כל היציאות USB שלי לא מזהות התקנים (disk on key,עכבר) כאשר המחשב דלוק. רק כאשר המחשב מכובה ואני מחבר את ההתקנים ומדליק אותו המחשב מזהה אותם תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם, המעבד שלי: i5-4690k. מאוורר המעבד שלי:Noctua NH-U12S. האם מאוורר המעבד שלי טוב?, איך ולפי מה נקבעת מהירות מאוורר מעבד זה?,איך ולפי מה הוא פועל? לפי מה נקבעת מהירות המאוורר של המעבד?,האם היא משתנה באופן עצמאי לפי הטמפרטורה של המעבד? על כמה עומדת (מהו הטווח - סיבובים לדקה) מהירות תקינה - של מאוורר המעבד במנוחה/בעומס? האם מהירות מאוורר מעבד במנוחה,אשר פחותה מ600 RPM - היא תקינה (ככה זה אצלי,אבל טמ"פ המעבד 30-40 מעלות)? בבקשה - הגדילו את הידע שלי בנושא... תודה רבה מאוד מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי אוזניות ATH-M50 של אודיו טקניקה. לאחרונה רכשתי לפטופ חדש, Dell XPS 15, וכשחיברתי את האוזניות היה להן מין 'הד' כזה, שבסופו של דבר הצלחתי 'לתקן', ההד הפסיק, אבל אני לא מצליח להבדיל במשחקים לדוגמא מאיפה באים צעדים. במחשב הישן האוזניות היו עובדות טוב, אבל במחשב החדש היו לו תקלות (ההד, כמו באסים חזקים) ששיפרתי כשעשיתי דאון-גרייד לגרסא יותר ישנה של הדרייבר של הקול, אבל שוב - אני שומע סבבה אני פשוט לא מצליח להבין מאיפה הצעדים באים, וניסיתי בין כמה משחקים. חייב לציין שקראתי באינטרנט שיש כמה בעיות עם המחשב הזה, ועם התוכנה Waves MaxAudio שבאה איתו. משום מה נכנסתי ללשונית "Dimension" בתוכנה בתקווה שזה יעזור, אבל זה אפילו לא קולט את האוזניות (אבל זה כן נות…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב בן 6 שנים. מעבד i7-2600 לוח אם https://www.asrock.com/mb/Intel/P67%20Extreme4/index.asp היה על הלוח כרטיס מסך בחריץ PCI של גיגבייט ישן. העביר סיגנל והכל בסדר. קניתי מיד 2 ממוכר אמין RX580 8GB של SAPPHIRE. כרטיס כחדש. התקנתי בלוח. רק הכנסתי לחריץ PCI. בלי חיבור נוסף. הכרטיס נדלק ( יש לו גם לדים...) מחובר דרך DVI לDVI. בלי מתאמים. לא מעביר אות למסך. החזרתי את הכרטיס הישן שגם מחובר ב DVI - מעביר בסדר. האם חוץ מהכנסה ל חריץ PCI צריך עוד לחבר לו משהו? ייתכן הכרטיס המסך לא יעבוד עם הלוח הזה? או שזו בעיה אחר? לא ניסיתי עדיין להתקים על מחשב אחר. תודה! אשמח לעצה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אחרי השרשור המצורף מהקיץ האחרון שבו עזרתם לי להבין שהמחשב צריך ניקוי, הניקוי בוצע, אבל מאז הניתוח המסובך הזה - יש תקלה שבה כל X זמן המחשב נכנס למה שנראה כמו מצב שינה על דעת עצמו. זה נראה חומרתי ולא תוכנתי (כשאני מזיז את המחשב בצורה מסויימת או נוגע במקומות מסויימים על המקלדת, אבל לא קבוע ב- 100%, זה יכול לקרות גם אם לא נגעתי במחשב ולא הייתי לידו) ולכן אני מאמין שבחיבור מחדש השארתי איזשהו מגע רופף. לי זה נראה כמו מצב שינה - כשזה קורה, המסך נהיה שחור, המקלדת כבית, ואחרי 2-3 שניות המחשב עצמו כבה. לחיצה על מקש הכיבוי מעירה אותו בדיוק למצב שהוא היה בו לפני כן (כולל כל הסשנים פתוחים - חיבורי אינטרנט, צ'אטים, שום דבר לא מאבד חיבור, כאילו לא קרה כלו…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי מקל זיכרון נוסף למחשב החדש, היה בו זיכרון 512 וכעת הוספתי לו עוד זיכרון 512 מאותו סוג ואותה חברה. הלוח הוא ABIT AN8 Ultra, התקנתי את הזכרונות לעבודה ל-Dual Channel כפי שרשום בספר שצורף ללוח האם. התקנתי אותם על אותו צבע. האם אני צריך להגדיר משהו ב-BIOS או לאפס משהו? הגדרתי את הביוס על הגדרות האופטימליות. EVEREST לא מזהה אותם כ-Dual Channel: מה עליי לעשות כדי לעבוד על Dual Channel? ניסיתי גם להרכיב אותם גם על צבע אחר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים קיבלתי את המחשב החדש ויש לי בעיה עם הזכרונות, תקיעות במשחקים (המחשב קופא). הרצתי MEMTEST+ וקיבלתי יותר מ- 200 שגיאות (כן כן... 200). מה דעתכם? זה בוודאות אומר שהזכרונות פגומים? למהר לחנות ולבקש החלפה או שיש עוד כמה דברים שצריך לבדוק קודם לכן? מדובר בשני מקלות של 1GB כל אחד, של TWINMOS DDR2 667 MHZ תודה, שי
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב שעלה לי בסביבות 11 אלף שקלים. הרכיבים שיש לי AMD 2200+ XP Geforce 4 Ti 4600 RAM 512 MB DDR- 3200 לפי כל מה שקראתי והבנתי, המערכת הזאת מסוגלת להריץ כל דבר בצורה הטובה ביותר, אבל הבעיה שלי היא שכשאני מנסה להריץ משחקים ברזולוציה של 1600X1200 או לפעמים אפילו ב-1280X1024, משחקים מקרטעים לפעמים וה-Frames Per Second רחוקים מלהיות ברמה מספקת או ברמה המתאימה למחשב שקניתי. קניתי מכל טוב, והמערכת שלי עובדת בטמפרטורה של 31 מעלות, וזה חתיכת הישג בשביל מערכת שיש בה מעבד חזק של AMD. העניין הוא שכל הקירור הזה נעשה בעזרת שלושה מאווררים מיוחדים ועוד מאוורר גדול מאוד על המעבד, ללא שום קירור מיוחד על כרטיס המסך שלי. אני מעוניין לעשות Overclocking, כי שילמתי לא מעט על המחשב ואני מא…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! יש לי פה מערכת עם תופעה מוזרה, לאחר התקנת W7 ודרייברים הכל נראה שהמחשב עובד כמו שצריך רק שכשמדליקים את המחשב עם לחצן ההפעלה לפעמים המחשב נדלק ולפעמים לא (צריך לנסות מס פעמים עד שהוא נדלק לבסוף) במחשב יש ספק HEC 500W שלא ג'נרי ולכן אני לא יודע אם זו תקלת ספק או לוח לא תקין. באחת הפעמים שהמערכת עלתה זוהתה תקלה בעלייה של W7 והוא שאל אותי אם אני רוצה לעשות REPAIR, ביצעתי REPAIR וכל התוכנות נעלמו כולל הדרייברים. יש לציין כי לאחר מכן המחשב עבד כל הלילה במאמץ בבדיקת BLEND בתוכנת PRIME שלא ציינה בעיה מסויימת... אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין למה המחשב לא נדלק מיד בלחיצה והאם ניתן לדעת אם קיימת תקלת חומרה כלשהי. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי בזמן התקנת ווינדוס 10 על מחשב חדש נתקלתי בהודעה "אין אפשרות להתקין את windiws בדיסק זה הדיסק הנבחר כולל מחיצות מסוג MBR. במערכות EFI ניתן להתקין את windows בדיסק מסוג GPT בלבד" זה קרה בשני הדיסקים המותקנים במחשב קראתי קצת באינטרנט והבנתי שצריך לרדת לרמת ה command promt ולהקיש סדרת פקודות שהראשונה בהן היא פקודת diskpart. הקשתי את הפקודה הזו וקיבלתי בתגובה "bad command or filename" נא עזרתכם נערך ביום כעת על-ידי avner damari
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה לפני יומיים: מעבד: Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM מ. הפעלה: windows 8.1 בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל כמו גלישה באינטרנט והעברת קבצים בין תיקיות. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. האיזור שמתחמם זה האיזור של הכרטיס מסך והמעבד. יש פה תמונות: תמונה זה איפה שרשום 48 מעלות. זה האיזור שבין המקלדת למסך. תמונה ככה הוא נראה מבפנים. בפינה הימנית למעלה איפה שהקירור נחושת מעל למאוורר זה איפה שהוא הכי מתחמם. עכשיו שתי…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז אתמול הגיע אלי הGIGABYTE GTX 1070 G1 ומאז ההתקנה שלו כל פעם שאני מנסה לשחק משחק כלשהו לאחר כמה דקות המסך קופא או הופך לשחור או אפילו BSOD בפעם האחרונה ( nvlddmkm.sys VIDEO TDR FAILURE ) ניסיתי להגיע עם נציג של נווידיה לפתרון ללא הצלחה וכרגע אני מחכה שטכנאי מומחה שלהם יחזור אלי. האם למישהו יש פתרון להציע? כבר ניסיתי למחוק את כל הדרייברים הישנים בעזרת DDU ולהתקין חדשים אפילו ניסיתי כמה דרייברים מלפני כמה שבועות וכלום לא עזר, פרמטתי את המחשב ועדכנתי את הBIOS של לוח האם אך שום דבר לא פתר את הבעיה. ספק הכוח הוא: http://www.acbel.com/eng/Product.aspx?id=60&&sd=31&pid=256 750W תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אתמול ניסיתי לגשת לקובץ מסוג XLS מאוד חשוב וקיבלתי הודעה שגיאה שאומרת "אין אפשרות לגשת אל". ייתכן שהקובץ פגום, ממוקם בשרת שאינו מגיב או מוגדר לקריאה בלבד" ניסיתי את כל הדברים הבאים שלא עזרו (אגב עשיתי איחוי ותיקון סקטורים של ווינדוז לכונן שעליו יושב הקובץ, האם יש קשר ? המסמך נפתח יום אחרי האיחוי תיקון): - נכנסתי להרשאות הקובץ, נתתי גישה מלאה לכל המשתמשים - ניסיתי להעלות את הקובץ לרשת/להעתיק למקום אחר (הודעת שגיאה שווינדוז לא מצליח לקרוא את הנתונים) - הורדתי תוכנת unlocker, לא מצאה נעילה וכאשר ביקשתי ממנה להעביר את הקובץ גם היא כשלה - דרך תוכנת אקסל יש אופציה לפתוח ולתקן, ניסיתי, לא עבד, התוכנה קורסת - ניסיתי שתי תוכנות שונות שקשורות בXL…