עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב עבר ניקוי יסודי בצורה זהירה, לאחר מכן חיברתי הכל העלתי את המחשב הכל נראה שעובד חוץ מהאינטרנט, הסתכלתי מאחורי המחשב המנורה איפה כבל הרשת מחובר אינה דולקת למרות שבמודם כן, כאני מנסה לפתור את הבעיה דרך הווינדוס זה רושם שצריך דרייברים - מוזר לי כי יש דרייברים, ואין לי להתקין דרייברים ללא אינטרנט. כרטיס הרשת שלי מובנה בלוח אם, ב device manager אין שום התראה או סימן קריאה. ולא נראה לי שנגעתי באזור בזמו הניקוי.. מה יכולה להיות הבעיה? מה ניתן אולי לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום, המחשב כבן חודש בערך בהתחלה היה מהיר יחסית ועכשיו לוקח לו כול פעולה המון זמן וכול דבר בקושי זז גם בהפעלת המחשב לוקח לו לפחות 10 דקות ,זה מתגבר כאשר האימיול עובד אך גם ללא האימיול המחשב לא מתפקד ואפילו התקנה של משחק שהייתה לוקחת כמה דקות וזריזה כרגע לוקחת אפילו שעה.. אשמח לעזרתכם.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני לא ממש יכול להסביר את התופעה... אבל זה מוזר מופעים לי קווים כאלה בלי קשר לכלום קווים מקבלים והרבה... כשאני למשל לוחץ על כפתור ימני בדסקטופ מופיע לי הקווים האלה מתחת לחלון של האפשריות... עושה רענן וזה לא עוזר... אני חושב שקרה משו לכרטיס מסך אבל אני לא יודע... אולי אפשר לסדר את זה או משו? תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by maxsos,

איפסתי את המחשב דרך האפשרות של ווינדוס 10 ובזמן האיפוס קפצה לי ההודעה the computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error windows installation cannot. נכנסתי ליוטיוב עשיתי מה שאומרים לעשות (בזמן ההודעה ללחוץ shift + f10 ואז זה פתח לי את הcmd רשמתי regedit , נכנסתי לתקייה של Hkey local machin ואז לsystme ואז setup ואז status ואז child complition ומשם שיניתי את הערך של setup.exe ל3 ) ופתרתי את הבעיה הזאת. אבל, עכשיו יש לי בעיה נוספת והיא שהמחשב שלי עושה ריסטרט בלי סוף תוך כדי האיפוס, זה מראה לשניה את ההודעה "מתקין את windows 64% אל תכבה את המחשב " ואז שוב עושה ריסטרט וככה זה תקוע בלופ אני תקוע על זה כבר כמעט שעה ולא יודע מה לעשות עזרה בבקשה דחוף.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. כי נגיד אני מחבר מחשב נייד לגלישה עם הנתב של הטלפון שלי THETHERING... אם חלונות רק תרצה היא תוכל להשתמש לי בכל חבילת הגלישה לעדכונים וכאלו. איך מסדירים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by bamba10,

תודה לכל מי שניסה לעזור לי קודם,אבל אני לא מצליח לעדכן את הביוס. בהדלקת המחשב אני מקבל את השורות הבאות award bootblock bios v1.0 copyright © 1998 . award software.inc bios rom checksum error detetcting floppy drive a media במידה ויש דיסקט עם ה-FLASH BIOS לא קורה כלום במחשב הנורה של ה-FLOPPY השארת דולקת וזהו.... במידה ואין דיסקט אז המחשב דורש PLESE INSERT DISK AND PRESSENTER וגם כאן כאשר אני מכניס את הדיסקט פשוט לא קורה כלום. הגירסאות של הביוס שהורדתי הם ע"פ המלצותיכם -לוח M של OCTEK מסוג VAP 133S ACP- K0372.K0802.K0252.K0202.K0142 ההבנה שלי בתחום -כפי שהבנתם-נמוכה ביותר אשמח לקבל עזרה והנחיות מפורטות כמו לילד קטן(אפילו קטן מאוד) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by שגיב,

שלום יש ברשותי לוח אם של ECS עם 533Hz וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מצפצף מה לעשות בדקתי את הזיכרון אפילו שמתי חדש וזה לא עוזר מה לעשות מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. קניתי מסך מחשב חדש וקיבלתי ספק כוח שלא מתאים לשקע בארץ. המסך עצמו תומך בתדר ובvoltage שבארץ. יש לי ספק כוח של המסך הישן אפשר להשתמש בו כספק כוח של המסך החדש או שזה לא יתאים?

9. Started by amirn,

היי המחשב נכבה לי באמצע שהייתי באינטרנט, ומאז הוא לא נדלק שמדליקים אותו מקבלים ציפצוף של כשנייה, שקט של 2-3 שניות ושוב ציפצןף של שנייה.... שקט 2-3 שניות וחוזר חלילה על המסך רק כתוב שאין סיגנל ולבדוק את החיבורים.... ניסיתי ללחוץ את כל הכרטיסים פנימה ולחזק חיבורים.... אבל כלום מדובר במחשב די ישן רעיונות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. מדובר במפרט ה-Download GiMP שלי (שניתן לראות אם לוחצים פה בצד <--) לאחר הדלקת המחשב, רואים את כל השלב של עליית הביוס, והווינדוס מתחיל לעלות (כשיש את הבר הכחול הזז הזה), ואז המסך נכבה. לחיצה על המקלדת או הזזת העכבר לא עוזרת, לא רואים ווינדוס. אני יודע שהווינדוס כן עולה, כי אני יכול להעתיק מהמחשב קבצים ברשת למחשב השני. מחובר למסך VP171 דרך יציאת D-SUB.. מעבר ליציאת DVI לא פותר את הבעיה עד כמה שזכור לי מהפעם הקודמת. לאחר שזה קרה לי פעם שעברה, פירמטתי את המחשב, וזה חזר לעבוד. ב-Safe Mode הווינדוס עלה פעם קודמת, עכשיו כבר יש לי disk read error. הכונן הקשיח עושה רעשים קצת מוזרים, אני מפחד שהוא אולי גוסס.. למרות שאולי זה פשוט קשור לבעיה. רעיונות או הצעות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by samitc,

שלום, לאחרונה התחילו לי בעיות מעצבנות ממש במחשב: כל כמה זמן מתנתק לי העכבר וחוזר (יש את צליל החיבור) אך לעיתים הוא גם מתנתק ולא חוזר(רק לאחר ריסטרט המבוצע פיזית) ניסיתי לחבר אל כל ששת ה usb שיש לי ובנוסף ניתקתי את ה usb מקדימה אך ללא הועיל. כרגע התצורה שאני יושב בה היא עם מאריך לעכבר ומקלדת מחוברת ישירות(אני משתמש בעיקר בעכבר). לפעמים כאשר העכבר מתנתק ולא חוזר המקלדת ממשיכה לעבוד ולפעמים לא. מישהו יודע אולי מה הבעיה פה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. מסך DELL שכבר לא באחריות U2417H הופיעה לפתע - לק קיבל מכה שום כלום - אנכית - שורת פיקסלים כבויים - בדיוק, אבל בדיוק באמצע המסך. יש מה לעשות? יש אפשרות בכלל לתקן כזה דבר? תודה על כל עיצה/הפניה/קישור.

13. Started by Niseg,

הוא אומר שהוא לא מצליח לרסט את הכרטיס מסך . יש לי 7950 WIN7. האם הגיע הזמן לקנות חדש? הdriver הכי עדכני מותקן זה קרה גם בדריבר הקודם אבל לא בעתיק שהיה לי פעם. מה שגורם לזה לקרות יותר מהר זה לצפות ב YouTube או twitch בזמן משחק עריכה : בנתיים קניתי 1660 חדש אבל גיליתי שאני צריך מתאם 6 ל8 פין כשהגעתי הביתה כנראה שאני אנסה להשיג אחד ביום ראשון

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום חברים קיבלתי מסך עם יציאות DVI ו VGA בלפטופ יש לי רק VGA ו HDMI האם כבל מהDVI של המסך לHMDI של הלפטופ יתן לי ביצועים יותר טובים מכבל VGA לVGA? עריכה: זה מה שאני צריך לא? http://ksp.co.il/?select=.216..695.&list=1&sort=2&glist=0&uin=5358&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. להלן מפרט המחשב (נקנה לפני כחודש) 2400 core i-5 4g*2 hynix 1333mhz ddr3 z68x-ud3h-b3 hd 7950 3gb ddr5 OC seasonic x-660 1tera.. win7 64bit אז ככה אני משחק גם MW3 וגם BF3 והבעיה שבשבוע וחצי האחרונים יש ירידה ברמת הביצועים ב MW3...כל פעם שאני מדליק את המחשב ומתחיל לשחק המשחק עובד סבבה וחלק והכל טוב... הבעיה שאני יוצא מהמשחק ונכנס אליו אחרי חצי שעה זה עובד עם תקיעות קלות ולעומת איך שהמשחק עובד כשאני מפעיל את המחשב זה בלתי נסבל לשחק ככה...רק שאני עושה ריסטרט למחשב המשחק שוב פעם עובד חלק. יש לציין שהבעיה היא גם במולטי וגם בסינגל. כבר ניסיתי כמעט הכל. להסיר ולהתקין מחדש. בדיקת ווירוסים+אנטיספיירוור+Ccleaner. העברתי גם את הערכת נושא של הווינדוס ל Basic...(נדמה כאילו זה עבד יום א…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי בעיה בלפטופ כבר הרבה זמן . תחילה זה inspirion עם i5 , geforce 2gb ,hd 500gb, 4gb ram. דבר שני, המחשב עובד מאוד לאט בהתחשב למפרט, ושמתי לב שכשרגעים כאלה קורים, יש 100 אחוז שימוש בדיסק כאשר פותחים מנהל משימות ואז נכנסים לביצועים. השימוש בדיסק מקרים נדירות יורד מתחת ל90-100 אחוז שימוש ולדעתי זה גורם לבעיה. יש לי אנטי וירוס מקאפי שהגיע עם המחשב שרץ ברקע ומעבר לזה לא משו מיוחד. לוקח איזה רבע שעה עד שהמערכת מבצעת כיבוי מערכת(נשאר הרבה זמן על המסך של "מבצע כיבוי"). משהו בטוח לא בסדר. האם מישהו יודע מה גורם הבעיה לזה? שירות של ווינדאוס שגורם לזה ? משהו? מצורפת תמונה עם החלון ביצועים.

17. Started by palsar401,

אני מדליק את המחשב, הכל עולה כרגיל עד לרגע שהדסקטופ אמור לעלות, נהיה מסך כחול (מצורף בתמונה) לדעתי הבעיה היא בכרטיס מסך כי ברגע שאני נכנס לSAFE MODE, הכל עולה כרגיל, ואז כשבדקתי דרך הSAFEMODE את מפרט המחשב, הכל הופיע ( 8 GB RAM, מעבד I5 3.2 GHZ), למעט הכרטיס מסך שלא הופיע והכל היה מסומן N/A, כאילו לא קולט אותו. כשפתחתי את מארז המחשב לבדוק מה הבעיה, המאוורר של הכרטיס מסך פעל. הכרטיס מסך שיש לי זה 460 GTX, נקנה לפני 5 שנים (יחסית ממזמן) המחשב לא עולה מלפני 3 ימים, הקטע עם המסך הכחול קרה לי מלא מאוד פעמים לאחר ששיחקתי בין שעה לשעתיים בBF4, וכשיצאתי מהמשחק היה מסך כחול והייתי חייב לעשות ריסטרט למחשב ואז זה הסתדר, רק שהפעם המחשב בכלל לא עולה. ראיתי במדריך באינטרנט …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום, אני אחרי החלפת כ. מסך ופירמוט. אז אני לא מבין מה הבעיה.. מצ"ב תמונה לפני שהלפתי כ. מסך זה היה קורה לי במוגזמות ובלי קשר לפיירפוקס אלא גם בהדלקת המחשב. וגם המחשב לפעמים לא היה עולה לגמרי. - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט מחשב נוכחי: G.Skill DDR3 4GB 1333MHZ 4GBNQ CL9 Sapphire Radeon HD 7790 1Gb GDDR5 Gigabyte GA-EX58-DS4 Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX ספק- Corsair VX Series 550W - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב. ה'פיקסול' הזה לא תמידי בתוכנה. לפעמים כשאני עובר לידו עם העכבר, חלק ממנו נעלם/אם אני ממזער ומחזיר זה נעלם

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by rsigall,

שלום, יש לי בעיה שרק עכשיו שמתי לב אליה (בעקבות קניית disk-on-key). לוח האם שלי הוא: ASUS P5VD2-MX. ומערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים האחרונים. כאשר אני מחבר למחשב התקן usb2 הוא עובד כ-usb1, וזאת למרות שלוח האם תומך ב-usb2. בנוסף אני מקבל הודעה מ-windows שההתקן יכול לעבוד מהר יותר אם אחבר אותו לאחד מהפורטים של usb2 - הוא מראה 8 פנויים, למרות שיש דברים מחוברים(עכבר, מדפסת), ויש לי רק 6 כניסות usb במחשב (4 מאחורה ו-2 מקדימה). ב-Device Manager אין שום דבר עם סימן קריאה ויש "VIA USB Enhanced Host Controller" ורשום שעובד בסדר. ב-BIOS ה-USB וה-USB2 ב-Enable. ניסיתי לעדכן דרייבר של ה-chipset אבל לא עזר. התקנתי תוכנה בשם USBInfo והיא הראתה שיש לי 8 פורטים של usb2 פנ…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Psychopath,

Well, i don't know much about hardware... lets say that even close to nothing but I wanna build a computer with an AMD Athlon XP 1.9+ and GFroce 4 MX 460 I only need a mother board , memmory and a case to add to this and il'l build up the computer wioth my old hard disk and my nice sound blaster live! if you could post what hardware i should buy... meaning, what M.board and which kinda memmory and how much will it cost and also include a simple case that will do the job ... oh and, do i need any extra cooling systems ? thanks a lot ;D

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ot,

האם יתכן ו-NERO אינה 'יודעת' להמשיך צריבה במולטי סשן שנצרב בתחילה עם תוכנה אחרת כמו WinOnCd ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ariel007,

שלום, המחשב שלי מוגדר להיכנס למצב שינה אחרי חצי שעה של חוסר פעילות. כל פעם שאני מוציא אותו משינה כונן ה-DVD מחפש אם יש בו דיסק וזה מפריע ואני לא יודע אם זה לא מזיק גם לכונן. מישהו יודע איפה אני יכול להגדיר שהכונן יפסיק לטחון ביציאה משינה? זה קורה גם כשאני מדליק את המחשב אבל שם זה פחות מפריע תודה לעוזרים

23. אוקי הבעיה : כפתור הריסטרט לא נותן תחושה של ריסטרט כאילו במחשבים קודמים אז המאווררים היו נעצרים לשניה ואז ממשיכים במחשב הזה זה לא קורה הוא כאילו ממשיך רצוף ומה שקורה בעצם זה שאין הכבות ואז הידלקות אחרי הריסטרט רק מחשב שדולק מבלי צפצופים של הספיקר של המחשב(שהכל נטען מחדש) והמסך שמראה לי NO SIGNAL והווינדוס לא עולה( כי אין רעש מהרמקולים של וינדוס שעולה). בשביל להדליק אותו כמו שצריך לא יעזור שום דבר חייבים להוציא מהחשמל ולחבר שוב אחרי חמש שניות בערך(כשהנורה בתוך הלוח אם נכבת לגמרי רק אז אני מחזיר את החשמל). *יכול להיות שהספק לא פורק את הזרם כמו שצריך ? הבעיה קוראת לי גם שאני מכבה את המחשב עם כפתור הכיבוי, לפעמי םזה קורה עם האופציה של כיבוי או ריסטרט דרך הוינדוס VISTA. וזה ק…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by OrBen91,

לאחרונה כשאני פותח את הגוגל כרום, אני מקבל התראות בצד שמאל למטה, מישהו יודע במה מדובר ואיך מטפלים בזה?

25. צהריים טובים! אני מעוניין לאפשר לכמה חברים בעבודה לעבוד על מערכת גדולה שפיתחתי באקסס. על מנת שהם יוכלו לעבוד, מסד הנתונים פוצל כך שהטבלאות נמצאות במיקום עורפי על המחשב שלי וכל אחד מהם קיבל עותק של הקובץ הקדמי שמכיל את כל שאר האובייקטים. שיתוף רשת עשיתי ואין בעיה, הם יכולים לעבוד והכל סבבה אבל אני לא מעוניין שתהיה לאף אחד גישה לקובץ פיזית אלא רק שתוכנת אקסס במקרה ספציפי זה, תוכל לגשת אליו ולפתוח אותו. מה שלא עשיתי עד עכשיו לא מצליח. אני מניח שצריך לתת הרשאת כתיבה ושינוי, לא למשתמש אלא לתהליך כלשהו של המערכת. ניסיתי local host, service למיניהם, אבל אף אחד מהם לא מאפשר לאקסס גישה לקובץ. השיתוף היחיד שבי קל לעשות הוא על everyone א…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.