עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, יש לי בעבודה מחשב עם 2 זוגות הארדיסקים בתצורות RAID0 כל זוג. קניתי SSD ושמתי עליו ווינדוס. אני לא מצליח לגשת למידע בכוננים הללו מאוד דחוף!!! תודה מראש

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Bragiz,

אוקיי אז בוא נתחיל ככה.. בהגדרות של הקול הכל שם בסדר , המיקרופון עובד (יש לי 2 ) והם עובדים לא 100% אלא 2343254335% התקנתי את הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם.. וגם ניסיתי למחוק ולהתקין שוב.. הורדתי את הדריבר של הלוח אם שלי .. קיצר .. עשיתי ה-כ-ל ! מה הבעיה? http://img156.imagevenue.com/img.php?image=04134_untitled_123_1117lo.JPG רואים? הירוק והכחול עובדים... אם אני מכניס משהו זה ישר קופץ ונותן לי להגדיר את החיבור.. אבל החיבור הוורד של המקירופון לא עובד.. אני מכניס מיקרופון אבל כלום לא קורה.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  3. היי חבר'ה, השבוע אני הולך להתחדש במחשב חדש ורציתי לשאול אם יש אפשרות שלא להתקין את כל תוכנות הצד שלישי שמגיעות איתו וביחד עם הווינדוס, אלא מערכת הפעלה נקייה לגמרי. האם אפשר לעשות זאת באיזה שהיא צורה? הנייד הקודם שלי לדוגמא הגיע עם אנטיוירוס של מקאפי, תוכנת power dvd ועוד כל מיני דברים לא שימושיים. תודה,

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by lader,

מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by URSH,

ברשותי מסך סמסונג P971 ויש לו 2 יציאות USB שאינן מגיבות לחיבור של כלים שונים. הכניסות הללו כן הגיבו במחשב הישן שלי, ממנו נפרדתי לא מזמן לטובת מפרט חדש עליו מותקנת גם מערכת חדשה של וינדוס 7 אולטימט. האם ניתן לחדש את השימוש בכניסות הללו.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by dav120,

יש לי מחשב windows 7 64 bit שפה אנגלית וכאשר אני רוצה להתקין משחק המחשב רושם לי : windows cannot find "c:/downloads/skyrim/setup.exe" make sure you type the name correctly, and then try again וזה רושם לי את ההודעה הזאת בכל משחק שאני מנסה להתקין כולל משחקים שכבר התקנתי ומחקתי תודה לעוזרים... תמונה:http://imagizer.imageshack.com/img538/8897/RMb1JR.png תעתיקו את זה ותדביקו כדי שהקישור יעבוד לכם שוב תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. קניתי כמה חלקים חדשים למחשב, ביינהם: לוח אם asus prime h310m-k ,מעבד intel i7, וראם hyperx של 8 גיגה, שער החלקים ישנים. אתחלתי לארקיב את המחשב מי 0, צעד אחר צעד לפי ההוראות שכבלתי אם הלוח אם, כשה סיימתי, המחשב נדלק אבל לא הייתה תצודה במסך, כמו כן במקלדת גם לא היבאב כלום (לא ה num lock ולא ה caps lock) כאילו הוא לא נדלק באמת, נורית הלד כן דולקת, כל המאבררים עובדים גם זה שבכרטיס מסך , ניסיתי להחליף מסך ולא עזר, ניסיתי להחליף ספק וגם לא עזר. בקיצור אני לא מצליח להדליק כמו שצריך, מה אני עוד יכול לעשות?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. היי. יש לי מחשב די חדש (ארבעה חודשים). באחרונה יש לי בעיות של ריסטרטים פתאומיים ומסכים כחולים. מישהו כאן יעץ לי לבדוק את הזיכרונות עם תוכנת MEMTEST. הורדתי, צרבתי, הפעלתי והלכתי למבטח להביא משהו לשתות. אני חוזר אחרי דקה - חלק תחתון של המסך כולו אדום בשגיאות ובטבלה למעלה בעמודת שגיאות זה עומד על 2013 שגיאות כבר (אחרי דקה בסה"כ!). איך אני יודע מה הבעיה? ואיך אני מתקן אותה? בתודה מראש!

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אהלן, ניסיתי להדליק את המחשב היום בבוקר והמסך נתקע על הביוס,לאחר דקה שהבנתי שזה תקוע עשיתי ריסטרט,ואז הוא פשוט לא נדלק,מה שמוזר זה שיש מנורות דלוקות על הלוח אם,זאת אומרת שהספק כוח עובד עדיין לא ? פשוט כפתור ההדלקה לא מגיב,ניסיתי לנתק זכרונות ועדיין לא עולה.העיניין הוא שלא נגעתי שם בכלום אז זה לא יכול להיות חיוט לא נכון או משהו כזה,ניסיתי גם לנתק הרדיסקים,את כונן הפלופי דיסק,DVD,בדקתי את כל הקבלים,ניסיתי להוציא את הזכרונות,להחליף סלוטים,ניסיתי לחבר גם ספק אחר אבל עדיין לא עובד ועדיין לא מגיב להדלקה,תוך כדי הפירוק שמתי לב שאחד הצינורות בקירור מים טיפה מעוות כניראה מהחום או משהו מזל ששמתי לב כי כניראה הגיע הזמן להחליף אותם. גם אם אין לאף אחד מושג,אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי מ…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by No-One,

שלום חברים, לאחר שהסרתי היום יותר מ600 וירוסים במחשב שלי, נותרתי במצב שבו אי אפשר להתקין שום תוכנה חדשה במחשב, ואין לי בוט מוכן לצערי, וכלי הורדה של וינדוס 10 גם לא עובד. כדי לעשות התקנה בצורת פאצ' צריך קודם כל מפתח מוצר. בבקשה אם מישהו מכיר אתר ממנו אפשר לקנות מפתח מוצר retrail, וקנה בעצמו ממנו וראה שהוא עובד, במחיר מה שיותר זול כמובן, תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by yakirkarshviz,

שלום חברים ! אני לא יודע מה בדיוק עשיתי אבל יש לי דיסק און קיי של 16GB וכשאני מכניס אותו למחשב זה מראה לי שיש לי בסך הכל 200MB. מה לעשות ? (יש סיכויי שהטעות נעשת על מחשב MAC ואם אפשר לתקן את זה על WIN 7 ?)

12. Started by bamba10,

תודה לכל מי שניסה לעזור לי קודם,אבל אני לא מצליח לעדכן את הביוס. בהדלקת המחשב אני מקבל את השורות הבאות award bootblock bios v1.0 copyright © 1998 . award software.inc bios rom checksum error detetcting floppy drive a media במידה ויש דיסקט עם ה-FLASH BIOS לא קורה כלום במחשב הנורה של ה-FLOPPY השארת דולקת וזהו.... במידה ואין דיסקט אז המחשב דורש PLESE INSERT DISK AND PRESSENTER וגם כאן כאשר אני מכניס את הדיסקט פשוט לא קורה כלום. הגירסאות של הביוס שהורדתי הם ע"פ המלצותיכם -לוח M של OCTEK מסוג VAP 133S ACP- K0372.K0802.K0252.K0202.K0142 ההבנה שלי בתחום -כפי שהבנתם-נמוכה ביותר אשמח לקבל עזרה והנחיות מפורטות כמו לילד קטן(אפילו קטן מאוד) תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by יוליוס,

לאחרונה כשאני מדליק את המחשב, מופיע לי מסך שחור וכתוב : no singal input/ זה מחובר לכרטיס מסך. ואם מחבר למטה את הכבל של המחשב , עולה מערכת ההפעלה אבל במקום לשולחן עבודה מופיע מסך שחור וכתוב :out of range/ רק כשמנתק מהחשמל כמה פעמים ,הכל עולה רגיל. זה מחשב בן 4 שנים עם וינדוס 7. זה קרה עוד בזמן האחריות. וכשלקחתי למעבדה משם רכשי KSP טענו שיש אבק על הכרטיס מסך.גם לאחר האחריות הבאתי טכנאי ,בדק את הכרטיס מסך ואמר שתקין ולקח 200ש"ח מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי מיקרופון שהייתי משתמש בו עד לפני כמה ימים במחשב הקודם שלי ואז ביום שני קיבלתי את המחשב החדש עם לוח של ג'יגהבייט ga-m55s-s3 ואני לא מצליח להפעיל את המיקרופון... הוא עבד לי פעם אחת ואחרי כמה שניות הפסיק אני לא זוכר על מה לחצתי בתוכנה הזאת של הכ.ק... מישהו יודע מה עושים? תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ofirp12345,

אהלן חברים, יש לי מחשב נייד של אסוס (הדגם בנושא) ויש לו בעיה רצינית בצבעים של המסך ואיכות ממש ירודה שלו. פניתי לאסוס מספר רב של פעמים והמחשב היה שלוש פעמים במעבדה שלהם אבל כלום לא עוזר. אחרי שהתייאשתי מהם כבר שאלתי היא כזאת: האם אפשר להחליף את המסך למסך IPS איכותי או שכדאי כבר לקנות מחשב חדש? חשבתי על אחד מאלה- מה דעתכם? https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db147729=1133427&db1634543=1759471&db147733=2834771&db5165784=6221327&db3180930=4566638&db1484536=3286126 עד סכום של 7000-8000 שקל. אודה לעזרתכם ואל תקנו אסוס :)

16. Started by -ToMeR-,

קניתי את המחשב לפני יומיים, זה הדגם המלא: Asus N550JK-CN065H. המפרט שלו: מעבד: [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 100%, align: right]Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל אבל קצת מכביד (הרבה תוכנות פתוחות) המחשב נורא מתחמם באיזור שבין המקלדת למסך. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. עכשיו גם הבנתי שזה נגרם בגלל שהמחשב משתמש בכרטיס מסך של אינטל ולא בכרטיס מסך של Nvidia. בדקתי גם בהגדרות צריכת חשמל והכ…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. Started by Maayan H,

שלום, הורדתי את תוסף הmail track למחשב ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהוא מקושר לחשבון המייל שלי, לא ניתן להפעיל אותו גם במחשבים אחרים. ניסיתי להוריד מחדש את התוסף במחשב אחר וקיבלתי הודעת שגיאה. האם יש אפשרות כזו? או שבגלל שזה על אותו חשבון ניתן להוריד רק פעם אחת? ובמידה ושלחתי מיילים במחשב ללא התוסף יש אפשרות לעקוב אחריהם במחשב עליו מותקן התוסף? אשמח לעצות ממביני עניין. תודה!

18. Started by elad-k1,

שלום... יש לי בעיה במחשב ניסתי לפרמט את המחשב אבל שאני מגיע להתקנה של הוינדוס xp הוא רושם לי במסך הכחול שהוא לא מוצא הארד דיסק! ובביוס זה מראה שהוא נימצא הארד דיסק SATA,שמתי הארד דיסק אחר IDE התקנתי והכול עובד רגיל חיברתי את הארד דיסק SATA למחשב השני כדי לפרמט אותי פירמטתי אותו ושוב נסיתי להתקין הוא מזוהה כסקונט בביוס אבל הוא לא מזוהה בהתקנה של הוינדוס! אולי צריך לשנות משהו בביוס?(זה הביוס עם התצוגה אפור כחול של לוח אם אסוס american megatrends)! תודה

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אוקי אני נואש, מתוסכל, מה לא.... יש לי בעיה, שאת הפיתרון לה אני לא יודע, ושאלתי והתייעצתי והלכתי אפילו למעבדות תיקון ואין, לא מצליחים למצוא לה פיתרון... אני מקווה שבתור מוצא אחרון תוכלו לעזור לי. אוקי נתחיל מהמפרט: יש לי לוח אם EPS43-DS3 ששידרגתי את הגירסת BIOS שלו דרך @BIOS ל-F9. יש לי ספק 700W של OCZ כרטיס מסך 4870X2 של ATI מעבד QX6700 של אינטל זיכרון של G.SKILL של F2-6400CL4D-4GBPI-B שזה שני ראמים שכל אחד זה 2GB, הם DDR2 800 PC2-6400 2GBX2 CL4-4-4-12 עכשיו... כל פעם שאני עושה ריסטראט, או מכבה את המחשב ואז מדליק אותו שאני צריך. המחשב נכנס למצב כזה שבו המחשב לא עולה, ופשוט הדברים הבאים קוראים, ואם אני לא לוחץ לחיצה ארוכה על הSHUT DOWN, זה פשוט יכול להמשיך ככה עד שימאס לי…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Morphine,

יש טורנט מסויים שאני רוצה להוריד מאתר טורנטים מאוד ידוע אך כאשר אני מכניס את הטורנט לתוכנה אני מקלב הודעה שהוא מיכל קבצים שעלולים להזיק למחשב. אין לי אנטיוירוס ואני די חושש להוריד אך בכל זאת הטורנט מאוד חשוב. מה אפשר לעשות כדי להבטיח שלא יגרם כל נזק?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by LordEnlil,

היי, היו לי בעיות עם המחשב, התקנתי ווינדוס מחדש והבעיות נמשכו. באמצע החלטתי גם לקנות מארז חדש. כאשר אני מנסה להדליק אותו אז הוא נכבה מייד - המאוורר מתחיל להסתובב לשבריר שניה ומפסיק. זה קורה 3 פעמים ואז הוא מפסיק לגמריי. ניסיתי לרסט את הלוח אם, להוציא את הבטריה שלו ולהחזיר לאחר זמן רב, ניתקתי הכל והדבר היחיד שמחובר ללוח אם זה ראם (שעבר MEMTEST) והמאורר של המעבד (והמעבד). אני מניח שהבעיה היא או בספק הכח או בלוח האם, וכנראה שבספק הכח. יש לי דרך לוודא את זה או לבדוק עוד דברים לפני שאני קונה ספק כח חדש? תודה!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by yakir8,

שלום אחותי קיבלתי עם המחשב הניד שקנתה ראוטר ועכשיו(אחרי חצי שנה) אני רוצה לחבר אותו אבל הבעיה שאני לא מוצא את הכבל חשמל שלו מישהו יודע איפו אני יכול להסיג כבל חשמל לראוטר אם בכלל?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by xzamer,

אהלן וסהלן... אז לפני כמה ימים נשפך לי כוס נס קפה על השולחן וזלג לי קצת נס למחשב ובין חורי האיוורור נכנס למחשב טיפטף על כרטיס המסך וכמה כאבלים.. המחשב עובד מצויןן הכל חוץ מהכרטיס מסך, שברגע שנשפך, ישר נכבה המסך, לאחר ריסטרט גיליתי שהכרטיס אמנם עובד, אבל באופן שאי אפשר לעבוד איתו, רואים תמונה מטושטשת עם כל מיני אותיות לא קשורות באנגלית..אז לקחתי מחבר כרטיס מסך אחר , 7600GT של NVIDIA, וגם הוא מציג תמונה מטושושת, אבל בהרבה פחות. כלומר, אפשר לומר וזה הגיוני גם, שכרטיס המסך שלי נהרס, אבל אם זה שלי, אז מדוע הכרטיס של חבר שלי גם לא עובד טוב? חשבתי שאולי מדבר בכאבלים אבל הכל עובד טוב חוץ מהכרטיס מסך, יש מצב שמדובר בלוח אבל כמו שאמרתי הוא עובד טוב וכשאני מחבר את המסך ללוח אני מקבל…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. המחשב משנת 2009 מעבד:i7 לוח:אסוס p6t זיכרון: פטריוט 2 gb כפול 3 כרטיסים סה'כ 6 gb כרטיס מסך: asusEN9500GT Graphics Card drivers בד'כ הנפילות קורא בשישי שבת שהמחשב דלוק רצוף המחשב מעודכן בכל הדרייברים כמו שצריך מה הכיוון מאיפה להתחיל? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by yoavbd123,

אהלן, יש לי בעיה עם המחשב, לפני כמה שבועות הוא פשוט נכבה בלי סיבה מוגדרת. נתתי לו לנוח קצת ניקיתי אותו והכל הסתדר. הבעיה עכשיו שאני משוכנע שקשורה לקודמת היא שהמחשב לא ממש עולה ברגע שאני מנסה להעלות אותו שומעים את הרעש של הספק נכנס לפעולה, למשך כמה שניות נשמע קול של מתח חשמלי וכל הרכיבים מתחילים לעבוד, אבל... נראה כאילו כל כמה זמן יש איזה נפילת מתח או משהו כזה ולכן המחשב לא מצליח לעלות. אני כמעט משוכנע שהבעיה קשורה לספק כח , השאלה היא האם יש משהו ביתי שאפשר לעשות או שחובה לשלוח לתיקון... תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים