תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני משתמש ותיק מאוד של chrome. לאחרונה התחלתי להשתמש מעט ב Firefox ואני שם לב שהוא רץ חלק יותר, לדוגמה כשאתה מגדיל או מקטין חלון ביוטיוב ב chrome זה נראה כאילו הוא עוצר ונתקע לאיזה חצי שניה וב firefox זה עובר חלק. המחשב שלי די חדש וחזק, i7 7700 ו 16 ג'יגה זכרון. מישהו יודע להסביר למה זה והאם ניתן לשנות משהו בהגדרות של ה chrome כדי שיעבוד בצורה חלקה יותר? עוד שאלה בנוגע להערת שגיאה שאני מקבל כאשר המחשב דולק יותר מ 24 שעות ואז אני מוציא אותו ממצב שינה. הוא נותן לי את הערת השגיאה הזאת וכל מה שהעכבר נוגע בו הופך לשחור (סביב תיקיה לצורך העניין), הכל קופא ונתקע ורק ריסטרט פותר את הבעיה. הרצתי חיפוש בגוגל והגעתי לאתר של מייקרוסופט כאשר אחד העו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כונן של 2TB שאני מאחסן עליו את כל הקבצים שלי יש SSD שעליו רצה המערכת הפעלה ועוד כמה כוננים שמשמשים לאחסון של קבצים שונים אבל הכונן הראשי שכל החומר שלי נמצא עליו איכשהו מופיע לי עכשיו כריק הדבר האחרון שעשיתי היה לעשות עדכון לווינדוס וריסטרט מאז הכונן מופיע כRAW וכל הקבצים נעלמו יש טעם לנסות לשחזר את הכונן עם איזה תוכנת שחזור חימונית או שיש מצב שאיזה נק' שחזור תחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני מקבל ריסטים מהמחשב בלי סיבה מוגדרת בתדירות של פעם פעמיים ליום באקראיות עכשיו נכסתי ל"מערכת" וביטלתי הפעלה מחדש יומן רישום מסומן ב V אל אין קבצי dump. האם מישהו יודע במה מדובר? הוחלף ארדיסק חדש.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב בבקשה אל תגידו לי שהכותרת לא עניינית כי אני לא מצליח לקצר אותה יותר , זה ארוך , אם למישהו יש רעיון לכותרת תגידו ואני אשנה אוקיי ככה.... יש לי עכשיו על המחשב XP PRO ו-98SE... הבאס שלי הוא 150 בלוח CUV4X של אסוס , ניסיתי להעלות ל-160 וראיתי ישר שזה עושה צרות אז החזרתי ל-150... אח"כ באתי ואני מדליק את המחשב ה-XP עולה לי מוזר ב-16 צבעים ורזולוציה של 800*600.... והוא כאילו "נתקע" במסך שבו בוחרים משתמש...אבל אצלי הוא עולה אוטומטית ככה שהוא אמור לעבור , מה שגם לא מופיע לי שמות של משתמשים או בצד לא כתוב LOGGING IN... וזה פשוט ככה , עד שאני מנסה Ctrl +alt + del ואז אני רואה את הרקע שלי ב-16 צבעים (לא נחמד..) ואין שום דבר....לא השורה של ההתחל לא סמלים לא כלום...הימני ל…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי שהקבצים מועתקים למחשב, וההתקנה נכנסת למסך ה-GUI הכחול של ההתקנה. ההתקנה מגיע לשלב של "Installing Devices" ופשוט עושה הפעלה מחדש באמצע, 33-34 דקות לפני הסיום. לפי מה שידוע לי, זה השלב שבו היא מםפלת בכל ה-PnP למינהם, אז ניתקתי כל כרטיס לא רצוי וכל חיבור USB מיותר ונשארתי עם מחשב עם דיסק אחד - SATA, 2 סטיקים של 256 RAM, כונן דיסקים של LG, וכרטיס מסך ( GFORCE 5500). עדיין אותה בעיה. המחשב עצמו P4 עם לוח של MSI - עומד בדרישות של XP. ניסיתי לראות אם יש משהו ב-Log של ההתקנה אולי - כלום. מישהו מכיר פיתרון יצירתי אחר ? עברתי פה בפורום על פתרונות שהציעו לאחרים, וחיפשתי בגוגל - כלום לא עזר. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מוציא את הכרטיס זייכרון מהפלאפון ומכניס אותו למעביר כרטיס זיכרון ומכניס אותו ל usb במחשב ונפתח לי כונן נשלף g אני מעתיק שירים ורוצה להדביק אותם בכונן g רשום לי שהדיסק מוגן מפני כתיבה ושאני צריך להסיר את ההגנה מפני כיבה מה עליי לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב גיימינג פשוט i5 4460 16 HyperX Ram ddr 3 לוח אם פשוט של ddr 3 וכרטיס מסך Gtx 970 Twin Turbo באמצע משחק פתאום אני שומע רעש של רובוט והמחשב עושה ריסט חשבתי שזה הכרטיס קניתי כרטיס חדש GTX1660 Ti OC עבד טוב ליום ואז חזר אותו תקלה החלפתי ראמים עדיין נכבה באמצע משחק וככה עשיתי עם הלוח אם כונן קשיח והssd תמיד אני בודק את המעלות של המחשב והמעלות טובות אני בדרך כלל בונה מחשבים ומצליח להגיע לכל בעיה עד המקרה שלי שאני כבר לא מסוגל להנות ממשחק הזמנתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך ואני רוצה לבדוק שאולי זה לא פתר את הבעיה כי גם לכרטיס מסך החדש יש בעיה אולי יש דרך לבדוק עם הכרטיס מסך…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש בהתחלה הכל היה סבבה עד ששמתי לב שבמשחקים מסוימים HALO למשל יש לי בעיות גרפיות חמורות מאוד מכתמים מוזרים כאילו אני מנסה להריץ את זה על TNT2 לFPS נמוך מאוד זה מעצבן אותי כי ביזבזתי 3000 שקל על מחשב חדש למשחקים וזה קורה לי לא מספיק החיים שלי בזבל עכשיו זה :< השתמשתי בAIDA 32 כדי לאסוף פרטים על המפרט שלי בתקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. זה נע מכתמים מוזרים על קירות ומודלים,מודלים מרוחים וקירטועים רצחניים אז בבקשה תקדישו לי מזמנכם כדי לעזור בתקווה שאני אוכל לשחק כמו בן אדם נורמלי. תודה מראש שלכם :> אמיר. CPU Type Intel Pentium 4HT 2600 MHz (3.25 x 800) CPU Alias Northwood Hyper Threading CPU Stepping D1 Original Clock 2600 MHz L1 …
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. מקווה שזה המקום הנכון לבעיה שלי. לאחרונה בכל כיבוי של המחשב הוא פשוט נדלק מחדש ועולה כאילו עשיתי לו ריסטרט. זה קורה גם כשאני עושה לו "התחל" -> "כיבוי וגם בלחיצה קלה על כפתור ההדלקה. פשוט אי אפשר לכבות אותו...! אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחשב בן 6 שנים. מעבד i7-2600 לוח אם https://www.asrock.com/mb/Intel/P67%20Extreme4/index.asp היה על הלוח כרטיס מסך בחריץ PCI של גיגבייט ישן. העביר סיגנל והכל בסדר. קניתי מיד 2 ממוכר אמין RX580 8GB של SAPPHIRE. כרטיס כחדש. התקנתי בלוח. רק הכנסתי לחריץ PCI. בלי חיבור נוסף. הכרטיס נדלק ( יש לו גם לדים...) מחובר דרך DVI לDVI. בלי מתאמים. לא מעביר אות למסך. החזרתי את הכרטיס הישן שגם מחובר ב DVI - מעביר בסדר. האם חוץ מהכנסה ל חריץ PCI צריך עוד לחבר לו משהו? ייתכן הכרטיס המסך לא יעבוד עם הלוח הזה? או שזו בעיה אחר? לא ניסיתי עדיין להתקים על מחשב אחר. תודה! אשמח לעצה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של לנובו מדגם ideapad 310. כשאני נכנס לאתר של לנובו הוא מודיע לי שאני צריך לעדכן את הדרייבר lenovo system interface foundation, שהוא בגודל כ-250GB. מה זה הדרייבר הזה ואני בכלל צריך אותו? המחשב ברשותי כחודשיים ועובד בלי שום בעייה. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , יש לי בעיה רצינית עם הקול שלא מסונכרן עם נגני המדיה / וידאו באינטרנט . זה קורה בכל האתרים וכל הזמן חוזר על עצמו בכל הדפדפנים . הקול שמושמע בסרטון מתנגן בהפרש משמעותי בסרטון המוצג . ניסיתי לעדכן דרייברים / דפדפנים שונים ושום דבר לא עזר . האם יש פתרון לבעיה ? / משהו נוסף שניתן לעשות ? האם יש דרך לדעת אם זה בעיית חומרה / תוכנה ? . תודה רבה . אני משתמש בוינדוס 10 , מפרט מעבד 8700K I7 לוח Z370 AORUS של ג'יגבייט כרטיס מסך GTX1080 ראם של קורסייר 16 ג'יגבייט
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, ולפי הBIOS הטמפ שלו היא 42 מעלות.... זה לא המון? למה זה ככה?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי כמה חלקים חדשים למחשב, ביינהם: לוח אם asus prime h310m-k ,מעבד intel i7, וראם hyperx של 8 גיגה, שער החלקים ישנים. אתחלתי לארקיב את המחשב מי 0, צעד אחר צעד לפי ההוראות שכבלתי אם הלוח אם, כשה סיימתי, המחשב נדלק אבל לא הייתה תצודה במסך, כמו כן במקלדת גם לא היבאב כלום (לא ה num lock ולא ה caps lock) כאילו הוא לא נדלק באמת, נורית הלד כן דולקת, כל המאבררים עובדים גם זה שבכרטיס מסך , ניסיתי להחליף מסך ולא עזר, ניסיתי להחליף ספק וגם לא עזר. בקיצור אני לא מצליח להדליק כמו שצריך, מה אני עוד יכול לעשות?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני נותן את הדיסק הקודם שלי למישהו ואני רוצה שהוא יקבל אותו חדש לגמרי. ללא שאריות וללא יכולת לגלות מה היו הקבצים שלי
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המצב הוא כזה: הארדיסק של סמסונג, 500GB SATA, שתי מחיצות - 50GB (שהיתה עליו מערכת הפעלה עד שהמחיצה פורמטה), ועוד מחיצה על שאר הדיסק. החלטתי להתקין מחדש חלונות, העברתי את כל המידע למחיצה הגדולה וניסיתי להתקין XP כאשר במהלך ההתקנה אני מוחק את המחיצה הקטנה ונותן להתקנה ליצור מחיצה חדשה, לפרמט ולהתקין. כמובן שעשיתי את זה בעבר כבר מלא פעמים ולא היו בעיות עד עכשיו. מה קרה הפעם - ההתקנה כאילו מצליחה אבל בעליה הראשונה של המערכת, אני מקבל בלוסקרין. כל פעם בעקביות. סייף מוד גם לא עוזר. כלום לא עוזר. חשבתי שאולי הצריבה דפוקה, צרבתי שוב - אותו דבר. ניסיתי להתקין ויסטה - אותו דבר (קצת שונה, ההתקנה נכשלת, אבל אני מאמין שזה אותו דבר). לקחתי הארדיסק ישן של 80GB, חיברתי אותו…
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב X1700 של acer עם כרטיס מסך HD4350 המחשב בא במקור עם Windows Vista Home Premium, אני שדרגתי אותו לWindows 7 (לצורך העניין ניסיתי גם 32 וגם 64 ביט), הכל עבר חלק ומעולה, עד שאני מגיע לכרטיס מסך. הWindows מציין בDevice Manager שמדובר ב"Standard VGA Graphics Adapter", ניסיתי כל כך הרבה פעמים להכנס לאתר של ATI הורדתי את הדרייבר לHD4350 בדקתי שזאת המערכת הפעלה הנכונה, ועדיין אחרי ריסטרט ואחרי ההתקנה, המחשב טוען שמדובר ב"Standard VGA Graphics Adapter", בגלל שלא מותקן הדרייבר הנכון אפילו הAero לא מוכן לפעול. באתר של Acer אין שום דרייבר לWindows 7, רק לויסטה. מה עושים? אני ממש מיואש בחיים לא קרה לי כזה דבר.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברי רוסלן קנה כרטיס מסך חדש ולאחר התקנתו לא ברור לי אם זה הדרייברים הכי חדשים או אלו של הדיסק שקיבל איתו בכל מקרה הכ''מ עצמו הינו gigabyte nvidia 220gt oc 1g ddr3 לאחר ההתקנה בוקע מהרמקולים שלו או מהאוזניות רעשים רגילים אך בצליל מתכתי וזה מאוד מעצבן ומטריף לפי מה שהוא מסביר עוד לא הייתי אצלו בשביל לחוות זאת בעצמי עכשיו האם הכרטיס מסך יכול בכלל להשפיע באופן הזה שכן הרמקולים לא מחוברים בכלל לכרטיס המסך? האם הבעיה כמו שחשדתי בדרייבר פגום ? או שזה בכלל קשור לחומרה עצמה חיפוש זריז בגוגל לא הניב תוצאות כלל
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. לפני מספר דקות סיימתי לנקות את המחשב שלי בצורה מאוד יסודית ,הכוללת פירוק של כל החומרה וניקויה מאבק ולאחר מכן הרכבתם של הרכיבים. משום מה אחרי שחיברתי את כל הכבלים למקומיהם (אני כמעט בטוח שחיברתי נכון). המחשב פשוט נדלק אך אני לא שומע את הצפצוף הקבוע שהיה לי בהדלקת המחשב והמסך אינו נדלק ומראה הודעת no single ,כמו שכבר אמרתי אני כמעט בטוח שחיברתי הכל נכון כולל את הכבלים של המסך. מה עושים? אין לי קצה חוט לפתור את הבעיה. תודה רבה , דוד
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רשום 66 מעלות ? זה נכון ? ורשום גם שהמעבד לוקח 84W זה נכון ? 84W זה תנור ! http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27478&processor=630&spec-codes=SL7Z9,SL8Q7
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם זה בסדר? שדרגתי את המעבד שלי, החזרתי את קירור הסטוק והפעלתי עליו לחץ אז הקליפסים שלו נשברו חלקם.. אז הוא לא ממוקם הכי טוב אבל המחשב מאוד שקט והטמפ' תקינה, בערך 35 מעלות.. אך משום מה המחשב איטי בצורה מוזרה.. למה זה? כדאי בכל זאת קירור חדש?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבעיה שלי התחילה כשמחשב הפסיק לזהות את המסך ועבר ל - 1024X768, חשבתי שזה משהו פשוט שייפתר ע"י ריסט אבל אז קיבלתי את הודעת השגיאה הנ"ל אחרי ה"פוסט" (בשלב זה עוד ראיתי את מסך לוח האם ושמעתי את צליל הפוסט). בדקתי שמסך עובד (הוא מציג תמונה בחיבור לממיר HOT) ובדקתי מסך אחר (בחיבור VGA) שהציג תמונה עם המחשב שלי. הסקתי מזה שהבעיה היא בכבל DVI ובגלל שלא היה לי חלופי חיברתי את המסך למחשב עם כבל VGA (עם מתאם ל - DVI בצד של המחשב כי אין VGA ל - GTX 660 שלי) ואז למשך כיום הכל עבד כמו שצריך. ואז אחרי שעזבתי את המחשב לזמן מה וחזרתי ראיתי שוב את הודעת השגיאה על המסך "No Video Input", ניסיתי לעשות את מה שעשיתי קודם ושוב היתה תצוגה מהממיר אבל הפעם גם אין לי צליל פוסט ותצוגת לוח אם אחרי רי…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי השבוע מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד - PENTIUM 4 2.4 800 לוח - ASUS P4P800 דיסק - WD 80GB 8MB זכרון - 256MB GEIL 3200 ULTRA X2 כרטיס מסך - RADEON 9700 PRO מערכת הפעלה - WIN XP ועכשיו לבעיות: 1. כאשר אני משחק במשחק מסויים (GTA3) אחרי כשעה וחצי שעתיים של משחק המחשב נתקע - כלומר התמונה על המסך לא זזה ואני לא יכול לצאת מהמשחק והקול נמצא בלופ ולא מפסיק (המחשב צריך restart) 2.כל היציאות USB שלי לא מזהות התקנים (disk on key,עכבר) כאשר המחשב דלוק. רק כאשר המחשב מכובה ואני מחבר את ההתקנים ומדליק אותו המחשב מזהה אותם תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. לוח האם שלי - לא סגור על עצמו, כמו שאומרים. בערך אחת ל 4 הדלקות (בממוצע), אני מקבל את הודעת השגיאה המפורסמת - DEFAULTS LOADED - CHECKSUM ERROR. החלפתי בטריה - לא עזר. בדקתי שהלוח מבחינה ויזואלית נראה תקין - ואכן, נראה בסדר. אז אני לא ממשך מצליח להבין מה קורה כאן. האם כדאי פשוט להמשיך עם המצב הזה? הבעיה היא שאני משתמש בכונן SSD, וכאשר הגדרות ברירת המחדל נטענות, הרי שהלוח חוזר למצב IDE, ובכך פוגע בביצועי ה SSD. לכן בכל פעם שאני מקבל את הודעת השגיאה, אני צריך להיכנס ל BIOS ושוב להגדיר מחדש את ה AHCI עבור כונן ה SSD. אשמח לשמוע את דעתכם, ומה כדאי לעשות.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-