עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי אני לא מבין איך להרכיב דיסק קשיח במארז SAGITTA. בבקשה מי שיודע שיסביר לי. תודה

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by eidoil32,

שלום, יש לי בעיה במחשב נייד Lenovo legion y520, i5-7300HQ + GTX1050 4GB. בזמן משחקים המחשב לא משתמש בכרטיס מסך ואני מקבל FPS נמוך ברמת הלא ניתן לשחק. ביצעתי עדכון דרייברים, התקנה מחדש של הווינדוס ושוב עדכונים אחרונים. בזמן משחק הכרטיס מסך כן בשימוש 100 אחוז (לפי מנהל משימות) ככה שלא ברור למה לא ניתן לשחק. תודה לעוזרים.

3. שלום לכולם יש לי מיקרופון שהייתי משתמש בו עד לפני כמה ימים במחשב הקודם שלי ואז ביום שני קיבלתי את המחשב החדש עם לוח של ג'יגהבייט ga-m55s-s3 ואני לא מצליח להפעיל את המיקרופון... הוא עבד לי פעם אחת ואחרי כמה שניות הפסיק אני לא זוכר על מה לחצתי בתוכנה הזאת של הכ.ק... מישהו יודע מה עושים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by shaks,

כרגע כאשר מתקינים תוספת היא מסונכרנת בין כל המחשבים שעליהם מותקן כרום ומחובר למשתמש שלי. איך אני מונע מתוספת מסויימת להסתנכרן (אני רוצה שתוספת תהיה מותקנת רק במחשב אחד בלבד) וששאר התוספות עדיין יסתנכרנו עם שאר המחשבים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Morphine,

יש טורנט מסויים שאני רוצה להוריד מאתר טורנטים מאוד ידוע אך כאשר אני מכניס את הטורנט לתוכנה אני מקלב הודעה שהוא מיכל קבצים שעלולים להזיק למחשב. אין לי אנטיוירוס ואני די חושש להוריד אך בכל זאת הטורנט מאוד חשוב. מה אפשר לעשות כדי להבטיח שלא יגרם כל נזק?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אוקי אני נואש, מתוסכל, מה לא.... יש לי בעיה, שאת הפיתרון לה אני לא יודע, ושאלתי והתייעצתי והלכתי אפילו למעבדות תיקון ואין, לא מצליחים למצוא לה פיתרון... אני מקווה שבתור מוצא אחרון תוכלו לעזור לי. אוקי נתחיל מהמפרט: יש לי לוח אם EPS43-DS3 ששידרגתי את הגירסת BIOS שלו דרך @BIOS ל-F9. יש לי ספק 700W של OCZ כרטיס מסך 4870X2 של ATI מעבד QX6700 של אינטל זיכרון של G.SKILL של F2-6400CL4D-4GBPI-B שזה שני ראמים שכל אחד זה 2GB, הם DDR2 800 PC2-6400 2GBX2 CL4-4-4-12 עכשיו... כל פעם שאני עושה ריסטראט, או מכבה את המחשב ואז מדליק אותו שאני צריך. המחשב נכנס למצב כזה שבו המחשב לא עולה, ופשוט הדברים הבאים קוראים, ואם אני לא לוחץ לחיצה ארוכה על הSHUT DOWN, זה פשוט יכול להמשיך ככה עד שימאס לי…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי. יש לי מחשב די חדש (ארבעה חודשים). באחרונה יש לי בעיות של ריסטרטים פתאומיים ומסכים כחולים. מישהו כאן יעץ לי לבדוק את הזיכרונות עם תוכנת MEMTEST. הורדתי, צרבתי, הפעלתי והלכתי למבטח להביא משהו לשתות. אני חוזר אחרי דקה - חלק תחתון של המסך כולו אדום בשגיאות ובטבלה למעלה בעמודת שגיאות זה עומד על 2013 שגיאות כבר (אחרי דקה בסה"כ!). איך אני יודע מה הבעיה? ואיך אני מתקן אותה? בתודה מראש!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Ravit Chason,

שלום למה מקש הרווח שלי לא מגיב כשאני לוחצת עליו רצוף? אני צריכה ללחוץ עליו כל פעם מחדש כדי ליצור רווח במקום לחיצה ארוכה שתעשה רווח גדול. תודה

9. Started by ikehgl,

שלום למה יש לי בעייה בהקלדה בפרום שלכם ? אני נאלץ ללחוץ על כל מקש בחוזקה ולאט, אחרת אין הקלדה. זה נכון לגבי אותית, סימני פסיק ונקודה או מקש רווח.

10. לפני שנה קניתי מחשב חדש שעלה לי הרבה כסף,יש לי ווינדוס 7 חוקי ואנטי וירוס אווירה גם חוקי,אתרים בדר"כ לא נטענים לי וזה מראה שזמן הדף פג,ואז אני צריך לרענן אותו,המחשב איטי מאוד,פייבוק בקושי זז ,ואתרים לפעמיים עושים ריסטרט לעצמם,כאילו שהאתרים כבדים למחשב ,ואני ממש מאוכזב,אני רוצה להעלות בפנכם את המפרט של המחשב ,אולי הם נתנו לי משהו "חלש" ,כי כל מה הרכבתי היה יקר,אבל אין לי שום מושג איך לעשות את זה,אני רוצה לציין עוד,שקיבלתי את המחשב "ברזל" ואני התקנתי את הדרייברים ללוח אם ואת הווינדוס,אולי לא עשיתי משהו נכון ? אשמח לעזרה,תודה !

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. בשבועיים האחרונים בזמן שהתלבטתי לגבי מסך חדש, צצה לה בעיה מוזרה, היו מקרים בהם צפיתי בסרטים או סדרות והמסך פתאום השחיר ורץ עליו לוגו שאמר "דיגיטל" ו"אנלוג" והכיתוב השתנה הלוך חזור בין השניים. הסאונד ברקע המשיך לעבוד. אבל המסך היה שחור לגמרי ולא הגיב. ריסט למחשב החזיר את המצב לקדמותו. חשוב לציין שזה קורה רק בסרטים/סדרות אונליין וללא כל דפוס ידוע או קבוע שבה הבעיה חזרה. האם הבעיה תופיע גם במסך החדש או שזו בעיה של המסך הישן? האם זה הוא רכיב חומרה אחר שמראה את אותותיו? תודה! -בן

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by nirfun,

היי, יש לי מחשב שלא נדלק. כשלוחצים על כפתור ההדלקה, המאוורר של הספק מתחיל להתסובב, המאוור של המעבד מראה ניסיון קל להסתובב ואז יש נפילה ושוב חוזר חלילה. אין שום ביפ, שום דבר על המסך. דברים שכבר ניסיתי: לנתק את כל הזכרונות להחליף ספק (לא לגמרי, רק לחיבורים שנותנים חשמל ללוח - שני חיבורים) אם זה עוזר להבין משהו אז כשאני מחבר ללוח אם רק את החיבור הגדול של הספק אז המאווררים דלוקים ועובדים (אבל שום דבר אחר לע עובד) אך כשאני מחבר גם את החיבור הקטן יותר ללוח (צהוב-שחור) הבעיה מופיעה כפי שתיארתי. רעיונות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Moran Yihiel Nunberg,

שלום רב, לאחרונה הבאתי לביתי מחשב חדש, שאין לא כרטיס רשת אלחוטית מובנית. לצורך כך קניתי מתאם רשת חיצוני המתחבר בעזרת USB מסוג EDIMAX [h=1]Edimax WLAN stick with N150 EW-771USn antenna[/h]בבית הקודם, הצליח להתחבר המכשיר לרשת האלחוטית וגלשתי בכיף. לאחר שעברתי לגור עם בת זוגתי. בניסיון להתחבר לרשת שלהם קיבלתי הודעה של "גישה מוגבלת לאינטרנט". הטלפון הסלולרי שלי מתחבר, כנ"ל המחשב הישן שלה והמחשב הנייד. רק שלי לא. יש להם PRIVATEBOX של בזק המחובר לכבל לבן לקיר לאחר פיצול מswitch. הprivatebox מתוצרת Bewan Ibox. דבר מוזר נוף הוא שבכל המכשירים ההגדרה של הרשת היא תחת אבטחה של wpa/wpa2 psk, אבל המחשב החדש לא מקבל הגדרה זו בטענה שההגדרה של הרשת לא מתאימה, והסימון ליד סוג הרשת מופ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ofirp12345,

אהלן חברים, יש לי מחשב נייד של אסוס (הדגם בנושא) ויש לו בעיה רצינית בצבעים של המסך ואיכות ממש ירודה שלו. פניתי לאסוס מספר רב של פעמים והמחשב היה שלוש פעמים במעבדה שלהם אבל כלום לא עוזר. אחרי שהתייאשתי מהם כבר שאלתי היא כזאת: האם אפשר להחליף את המסך למסך IPS איכותי או שכדאי כבר לקנות מחשב חדש? חשבתי על אחד מאלה- מה דעתכם? https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db147729=1133427&db1634543=1759471&db147733=2834771&db5165784=6221327&db3180930=4566638&db1484536=3286126 עד סכום של 7000-8000 שקל. אודה לעזרתכם ואל תקנו אסוס :)

15. Started by אורלי78,

יש לי מחשב DELL חדש. חיברתי עם כבל HDMI לנקודה של HDMI 1 וגם ל 2 ועל הטלויזה כתוב אין אות בבקשה עזרתכם המפורטת. אני קלולס בעניין.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום המחשב שלי (AMD 2500) עבד לא משהו לאחרונה, אז חשבתי לפתוח אותו ולנקות קצת אבק מהמאווררים, כמו שאני עושה מדי פעם. אז פתחתי, הוצאתי את המאוורר של המעבד וניקיתי, וניקיתי גם את המאוור של הכרטיס מסך ועוד קצת, ניסיתי לחבר הכל שוב והופ - המחשב לא עולה. הוא עושה כמה צפצופים כאלה ונכבה. ניסיתי לפרק את המחשב אח"כ כמה שיותר, לראות מאיפה מגיעה הבעיה, עד שהגעתי למצב שמחוברים רק המעבד וזכרונות ללוח אם, ונתקלתי בתופעה משונה - כאשר הספק כוח היה מחובר עם שני החיבורים (הגדול והקטן) ללוח האם, אז הוא היה מצפצף ונכבה, אבל כשרק הגדול היה מחובר (ואני יודע שזה לא אמור לעבוד ככה) - אז המחשב עבד. לא שהוא עשה משהו במצב הזה, אבל הוא לא נכבה. בינתיים אני נאלץ להשתמש בפנטיום 3 של אחותי הקטנה :-\ י…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by lumi,

זה ישמע דבילי ובטוח יש לאנשים תשובה, אבל אני לא יודע איזה לוח אם יש לי :-\ מעיון בפורום הבנתי שישנה התוכנה sisoftware sandra ;D הורדתי התקנתי ומה שהיא רושמת לי הוא שיש לי לוח אם של compaq מסוג evo הכל טוב ויפה אבל באתר של compaq יש מלא סוגים של evo. איך אני יודע איזה לוח ספציפי יש לי ???

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Pc_Master,

יש לי מסך CTX PR960F,ליפני כמה ימים המסך שלי התחיל לרצד... :'( המסך מחובר בשקע לבד,אין שום דבר לייד המסך שממגנט אותו... ניסיתי הכל.אבל פשוט זה לא עוזר. זה אומר שהמסך שלי נידפק?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. הבעיה המוזרה שבכותרת - בעת הקלדה בעברית בחלוניות באינטרנט, כמו לדוגמה שורת חיפוש בגוגל או אפילו פה בפורום (את ההודעה כתבתי ועשיתי העתק-הדבק מכתבן), הכל מופיע בג'יבריש. כל הגדרות השפה (כולל יוניקוד) מכוונות לעברית. מה זה הדבר הזה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by davideliy,

שלום. לפני מספר דקות סיימתי לנקות את המחשב שלי בצורה מאוד יסודית ,הכוללת פירוק של כל החומרה וניקויה מאבק ולאחר מכן הרכבתם של הרכיבים. משום מה אחרי שחיברתי את כל הכבלים למקומיהם (אני כמעט בטוח שחיברתי נכון). המחשב פשוט נדלק אך אני לא שומע את הצפצוף הקבוע שהיה לי בהדלקת המחשב והמסך אינו נדלק ומראה הודעת no single ,כמו שכבר אמרתי אני כמעט בטוח שחיברתי הכל נכון כולל את הכבלים של המסך. מה עושים? אין לי קצה חוט לפתור את הבעיה. תודה רבה , דוד

21. Started by rsigall,

שלום, יש לי בעיה שרק עכשיו שמתי לב אליה (בעקבות קניית disk-on-key). לוח האם שלי הוא: ASUS P5VD2-MX. ומערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים האחרונים. כאשר אני מחבר למחשב התקן usb2 הוא עובד כ-usb1, וזאת למרות שלוח האם תומך ב-usb2. בנוסף אני מקבל הודעה מ-windows שההתקן יכול לעבוד מהר יותר אם אחבר אותו לאחד מהפורטים של usb2 - הוא מראה 8 פנויים, למרות שיש דברים מחוברים(עכבר, מדפסת), ויש לי רק 6 כניסות usb במחשב (4 מאחורה ו-2 מקדימה). ב-Device Manager אין שום דבר עם סימן קריאה ויש "VIA USB Enhanced Host Controller" ורשום שעובד בסדר. ב-BIOS ה-USB וה-USB2 ב-Enable. ניסיתי לעדכן דרייבר של ה-chipset אבל לא עזר. התקנתי תוכנה בשם USBInfo והיא הראתה שיש לי 8 פורטים של usb2 פנ…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by lader,

מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי, יש לי מחשב שמחובר לרסיבר עם כרטיס הקול של Realtek באמצעות כבל אופטי ועל אף שאני מצליח לקבל 5.1 בצפייה בסרטים, במשחקים אני רק נהנה משני ערוצים מהקצת שקראתי בגוגל אני מבין שזה לא אפשרי אם אין לך כרטיס קול חיצוני שתומך DD Live או לקנות רסיבר שאתחבר אליו באמצעות כבל HDMI .... מישהו נתקל/התגבר על הנושא הזה בעבר?

24. קניתי כמה חלקים חדשים למחשב, ביינהם: לוח אם asus prime h310m-k ,מעבד intel i7, וראם hyperx של 8 גיגה, שער החלקים ישנים. אתחלתי לארקיב את המחשב מי 0, צעד אחר צעד לפי ההוראות שכבלתי אם הלוח אם, כשה סיימתי, המחשב נדלק אבל לא הייתה תצודה במסך, כמו כן במקלדת גם לא היבאב כלום (לא ה num lock ולא ה caps lock) כאילו הוא לא נדלק באמת, נורית הלד כן דולקת, כל המאבררים עובדים גם זה שבכרטיס מסך , ניסיתי להחליף מסך ולא עזר, ניסיתי להחליף ספק וגם לא עזר. בקיצור אני לא מצליח להדליק כמו שצריך, מה אני עוד יכול לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אני רוצה לדעת מה קורה במצב ש א)הזיכרונות לא עובדים ב)הלוח אם לא עובד האם המחשב אמור להתחיל לפעול בכלל או שלא אמורה להיות תצוגה?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים