עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oz4225,

שגיאת ישום- 0xc000007b מפרט: מעבד: i5 3470 8GB RAM כרטיס מסך GTX660 64bit כשאני מנסה להפעיל משחק במצב 64 bit אני מקבל את ההודעה הזו 0xc000007b ניסיתי כמה מדריכים,החלפתי כמה קבצי DLL ועדיין אותה בעיה אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by YossiZZZ,

שלום לכולם. יש לי בעיה שהמחשב נתקע במשחקים מסוימים. יש משחקים בודדים שלא נתקעים. רוב המשחקים נתקעים בצורות שונות ומשונות ובמקרים כאלה ואחרים אבל באופן קבוע. אני אפרט פה את כל הבעיות שיש לי בתקווה שמישהו יתן לי פתרון. בהתחלה כשראיתי שמשחקים נתקעים חשבתי שזה בגלל באגים. אבל עם הזמן ראיתי שזה קורה ביותר ויותר משחקים והבנתי שהבעיה אצלי. לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך המחשב שלי נתקע רק לעתים נדירות. אני חייב לציין שהבעיה היא לא במשחקים עצמם. אין לי וירוסים, הדיסק הקשיח מאוחה, הטמפרטורה של הרכיבים היא נורמלית, ואין לי בעיה של חוסר זכרון פנוי על ההארד דיסק או שיותר מידי תוכנות פועלות במקביל. המשחקים שבהם המחשב שלי נתקע הם: 1) Americas Army המחשב נתקע לי רק במקרה אחד, כשזורקים עלי רי…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. הכל התחיל לפני שבועיים....זה היה יום סגרירי ברחובות קרית-ים. עוד באותו היום קמתי בבוקר, ולפי תחושת הבטן ידעתי שמשהו הולך להדפק... בשעה 15:00 באותו היום פתחתי את המחשב, התחברתי לאינטרנט והלכתי לאכול. חזרתי, גלשתי בערך חצי שעה ואז המחשב נתקע. נתקע לגמרי ללא אפשרות להזיז את הסמן, ללא אפשרות לעשות שום דבר. עשיתי רסטרט, והמחשב עלה. אבל, המחשב לא עלה כרגיל, הוא עלה עד לווינדוס, ואז בום הוא נכבה. פתחתי אותו והמסך לא עלה. המחשב פעל, אבל המסך לא קיבל שום נתונים. בדקתי חיבורים, ראיתי שכל החיבורים בסדר, עדיין זה לא עובד.. פתחתי את הדלת של המחשב, הוצאתי את המעבד, והכנסתי מחדש. הפעלתי את המחשב, וכל בסדר. אחרי כמה ימים שוב פעם המחשב נתקע, שוב פעם אני מוציא את המעבד ושוב פעם הכל מסתדר. …

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by rann,

לא יודע אם זה קשור לפה אם לא תעבירו אותי יש לי וינדוס 7 64 ביט ועכשיו נכנסתי לביוס וראיתי ת'אפשרות הזאת (לפי המודגש) ************************************************** ***** Power Management Setup ************************************************** ***** ACPI Suspend Type.....................: [s3(STR)] USB Device Wake-Up From S3............: [Enabled] Soft-Off by PWR-BTN...................: [instant-Off] PME Event Wake Up.....................: [Disabled] Power On by Ring......................: [Disabled] Resume by Alarm.......................: [Disabled] Date(of Month) Alarm..................: Everyday TIme(hh:mm:ss) Alarm..................: 0 : 0 : 0 HPET Support......…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by law89,

הנייד: https://psref.lenovo.com/Detail/Legion/Lenovo_Legion_5_Pro_16ITH6?M=82JF003NIV אני מחבר כונן חיצוני שאמור לתת מהירות מקסימלית של 2,000 קריאה וכתיבה. במחשב ישן עם type a (שמגביל את המהירות) אני מקבל בערך 450 קריאה וכתיבה. חיברתי את הכונן לשתי היציאות של התאנדרבולט והנתונים הם מאוד נמוכים, במיוחד נתוני הכתיבה שיצאו עלובים למדי (357 בלבד). ניסיתי לבדוק ביציאה של type a והמצב עוד יותר גרוע. כתיבה של פחות מ-200. חיבור לחשמל והעברה לפרפורמנס מוד לא הועילה. אוסיף שבנייד קיימת אפליקציה של התאנדרבולט וכשאני לוחץ על לפתוח אותה, לא קורה כלום. בדקתי את הכונן הפנימי של המחשב ושם אני מקבל תוצאות שהן במילה אחת וואו. …

6. שלום המחשב שלי (AMD 2500) עבד לא משהו לאחרונה, אז חשבתי לפתוח אותו ולנקות קצת אבק מהמאווררים, כמו שאני עושה מדי פעם. אז פתחתי, הוצאתי את המאוורר של המעבד וניקיתי, וניקיתי גם את המאוור של הכרטיס מסך ועוד קצת, ניסיתי לחבר הכל שוב והופ - המחשב לא עולה. הוא עושה כמה צפצופים כאלה ונכבה. ניסיתי לפרק את המחשב אח"כ כמה שיותר, לראות מאיפה מגיעה הבעיה, עד שהגעתי למצב שמחוברים רק המעבד וזכרונות ללוח אם, ונתקלתי בתופעה משונה - כאשר הספק כוח היה מחובר עם שני החיבורים (הגדול והקטן) ללוח האם, אז הוא היה מצפצף ונכבה, אבל כשרק הגדול היה מחובר (ואני יודע שזה לא אמור לעבוד ככה) - אז המחשב עבד. לא שהוא עשה משהו במצב הזה, אבל הוא לא נכבה. בינתיים אני נאלץ להשתמש בפנטיום 3 של אחותי הקטנה :-\ י…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by יוליוס,

לאחרונה כשאני מדליק את המחשב, מופיע לי מסך שחור וכתוב : no singal input/ זה מחובר לכרטיס מסך. ואם מחבר למטה את הכבל של המחשב , עולה מערכת ההפעלה אבל במקום לשולחן עבודה מופיע מסך שחור וכתוב :out of range/ רק כשמנתק מהחשמל כמה פעמים ,הכל עולה רגיל. זה מחשב בן 4 שנים עם וינדוס 7. זה קרה עוד בזמן האחריות. וכשלקחתי למעבדה משם רכשי KSP טענו שיש אבק על הכרטיס מסך.גם לאחר האחריות הבאתי טכנאי ,בדק את הכרטיס מסך ואמר שתקין ולקח 200ש"ח מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. המחשב משנת 2009 מעבד:i7 לוח:אסוס p6t זיכרון: פטריוט 2 gb כפול 3 כרטיסים סה'כ 6 gb כרטיס מסך: asusEN9500GT Graphics Card drivers בד'כ הנפילות קורא בשישי שבת שהמחשב דלוק רצוף המחשב מעודכן בכל הדרייברים כמו שצריך מה הכיוון מאיפה להתחיל? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי מיקרופון שהייתי משתמש בו עד לפני כמה ימים במחשב הקודם שלי ואז ביום שני קיבלתי את המחשב החדש עם לוח של ג'יגהבייט ga-m55s-s3 ואני לא מצליח להפעיל את המיקרופון... הוא עבד לי פעם אחת ואחרי כמה שניות הפסיק אני לא זוכר על מה לחצתי בתוכנה הזאת של הכ.ק... מישהו יודע מה עושים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. קצת יותר מפורט: יש לי מחשב נייד ענתיקה vostro 3550 (בן 9 שנים לערך). כדי להטעין אותו (או כרגע פשוט כדי שיהיה לו חשמל כי הבטרייה הלכה פייפן מזמן) יש חיבור של כבל אל המחשב. הכבל הזה שיוצא מהמחשב, נגמר ב"קופסה" קטנה שנמצאת (להבנתי) בהרבה כבלי הטענה של מחשבי ניידים (שאני לא יודע איך קוראים לה) ואליה מחובר כבל נוסף שסופו מתחבר אל שקע החשמל. 2 שאלות: 1. האם יש כבל שצד אחד שלו הוא הכניסה אל המחשב וצד שני יציאת USB? 2. אם יש כזה, האם אוכל לקנות אותו ואז להשתמש במטען כזה במקום כל הכבל המסורבל שיש לנו כרגע (כלומר הכבל המקורי שהמחשב הגיע איתו)?

11. אחים בבקשה תעזור לי אתמול אמא שלי הביאה את המחשב מהמשרד שלה סלרון 663 ... לקחתי ממנו הארד דיסק WD40 G ושמתי לה 5 ג'יגה של קוונטום התקנתי אצלה את כל הדברים (התוכנות) אבל הבעיה הגדולה היא המודם... המחשב בא אם מודם (מיחוד לפי מה שנראה לי) שמתחבר ללוח אם 16 פינים (לוח של Asus נדמה לי) השארתי את המודם הזה .. אבל לא מצאתי לו דרייבר .. וכל מודם תיקני (56) שהגדרתי לו .. זה לא הלך :'( אז לקחתי את המודם מהמחשב שלי מודם התקנתי את הדרייברים ... והמחשב מזהה אותו אבל שאני בא להתחבר המחשב נתקע , או אומר שהמודם לא מגיב אחים שלי הלך עלי אם יש אם זה בעיה ! זה מקום הפרנסה של אמא שלי ואני צריך שזה יעבוד עד הערב מה אני עושה ? אני לחוץ רצח !!! ואמא שלי עוד יותר .......

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Bug2000,

לאחר שעשיתי מודינג לספק שלי, שכלל הארכת חוטים ובינהם גם החוט הזה שמתחבר ללוח אם, המסך שלי לא נדלק, אך המחשב עצמו עבד. אז חשבתי שיש בעיה בהלחמה כלשהי, הלחמתי הכל ביסודיות מחדש ואז התחלתי לשמוע רעש של קצר(זזזז) והפעם המחשב לא נדלק רק רואים קצת את המאורר של הספק מסתובב קצת ואז מפסיק לאחר הרעש הזה. חשבתי שעדיין משהו לא בסדר בהלחמות, אז הבאתי את הספק לסבא שלי ולאחר שהוא עשה עבודה מיקצועית הרעש עדיין ממשיך והספק לא עובד . למישהו יש רעיון כלשהו מה הבעיה ? עכשיו אני בטוח שזה לא קשור בהלחמות... בבקשה עזרה ?! :-[.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by shaks,

כרגע כאשר מתקינים תוספת היא מסונכרנת בין כל המחשבים שעליהם מותקן כרום ומחובר למשתמש שלי. איך אני מונע מתוספת מסויימת להסתנכרן (אני רוצה שתוספת תהיה מותקנת רק במחשב אחד בלבד) וששאר התוספות עדיין יסתנכרנו עם שאר המחשבים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by uzi4u2,

לחצתי לתוכנה לעשות לי optimization למשחק אבל לא כל כך אהבתי את השינוים אז ביטלתי אבל משום מה זה עדיין השאיר את ה- MFAA דלוק:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Teknik,

שלום. יש לי gtx980 4gb g1 gaming. בהדלקה של המחשב המאווררים שלו מסתובבים מהר מאוד (לפי דעתי כ 80-90% עוצמה). אבל ברגע שהווינדוס עולה(עם דרייבר) המאווררים מתייצבים. עושה רושם שרק דרייבר פותר את הבעיה. אבל זה לא אמור להיות ככה. ניסית כמה לוחות וספקים ליתר ביטחון. האם יש פה תקלה?, "מחלה" ידוע בדגם ספציפי..? או משהו אחר? אשמח לעזרתכם.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by ariel007,

שלום, ברשותי מחשב נייד של לנובו מדגם ideapad 310. כשאני נכנס לאתר של לנובו הוא מודיע לי שאני צריך לעדכן את הדרייבר lenovo system interface foundation, שהוא בגודל כ-250GB. מה זה הדרייבר הזה ואני בכלל צריך אותו? המחשב ברשותי כחודשיים ועובד בלי שום בעייה. תודה לעונים

17. קבלתי מחשב נייד בעל מסך 144HZ 1080 התמונה בפועל נראת לי פחות חלקה בסרטונים ביוטיוב מאשר מחשב אחר גם 1080 אבל לא קצב רענון זהה- אני גם לא יודע כמה יש לו אבל זה מחשב בן כמה שנים טובות . התפריטים והגלילה הכל נראה יותר חלק ,משחקים עוד לא ניסתי. אבל הסרטונים זה בעיה..- אני מבחין בזה בקלות . ועוד שאלה , מסך מט 1080 מול מסך מבריק 1080 תמיד יראה פחות חד? תודה.

18. Started by abgs,

שלום, יש לי כרטיס Gigabyte G1.sniper 5 הבעיה אין לי שום אות על המסך, ניתקתי את כל החיבורים למעט לוח אם וכרטיס מסך, על הLED הפנימי יש תצוגה של המספר 15. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש. אהרון

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש לי לוח Intel DH67GD עם ספק כח Antec EA-430D. אם הכפתור בספק כח דלוק - המחשב נדלק לבד ברגע שאני מחבר אותו לחשמל. אם אני מכבה את המחשב דרך ווינדוס, לאחר מכן שולף את כבל החשמל ומחבר אותו בחזרה - המחשב נדלק לבד. האם מישהו נתקל בזה? מה יכול להיות הגורם להתנהגות המוזרה הזאת?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by elyasaf755,

היי, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, ואני גם לא בטוח מה בדיוק הבעייה במחשב שלי, אבל אני חושב שזה הלוח אם שלי (דגם Asus M2A-VM HDMI). קודם כל: איך הבעייה קרתה? המחשב קרס והראה לי מסך כחול שעכשיו אני מצטער שלא ייחסתי לזה חשיבות ולא ראיתי מה היה כתוב בהודעה. הבעייה:כשאני מנסה להפעיל את המחשב אז קורים מספר דברים - 1)המסך נשאר תקוע על התצוגה של הלוח אם (כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה מראה לי את הפרטים של המחשב מהר, ואז יש תמונה של הדם של הלוח אם, ואז טוען את הווינדוס, ואני דיי בטוח שאתם כבר יודעים את זה אבל רק ליתר בטחון...). 2)המקלדת לא עובדת, לעומת זאת העכבר כן עובד, אז אני לא יכול ללחוץ על DEL או TAB ולהתעסק בשטויות שם... 3)אם אני מוציא את הכרטיס מסך שלי ומשתמש במובנה…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום... לפני שנה בערך אני זוכר שעיגלתי את הכבלים של ה IDE במחשב שלי בשביל שתהיה זרימת אויר טובה יותר מאז שמתי לב שהמחשב עולה יותר לאט ופועל יותר לאט אבל לא יחסתי לזה חשיבות עכשיו עשיתי בנצ'מרק להארד דיסק ו... :o יש לי הארד דיסק IBM 60GB 7200RPM *אני בטוח ב99% שלא פגעתי באיזה חוט מתי שעיגלתי את הכבלים

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי מחשב חדש ואחרי ארבע או חמש שעות שהוא פועל אני מתחיל לשמוע מין צפצופים מספק הכוח כאשר אני עושה את אחת מהפעולות הבאות: 1. גולל דף אינטרנט ארוך - גם בעזרת גלגלת העכבר וגם בעזרת המקשים PageDown ו-PageUp. 2. ממזער או ממקסם חלון. 3. גורר חלון. הצפצופים האלו ממש מעצבנים והם מופיעים כמעין "פידבק" לפעולות הללו. בהתחלה חשבתי שאלו בעיות של דרייברים של כרטיס המסך, כי הפעולות נעשות אחרי שינוי משמעותי בתוכן המוצג (כמו בגלילה של דף אינטרנט ארוך), אבל זה לא עזר. יתרה מזאת, גיליתי שגם ב-KNOPPIX שזה לינוקס שמריצים מתקליטור, יש את אותן בעיות בדיוק, כך שזה בטוח לא בעיה של דרייברים. הצפצופים האלו ממש אבל ממש מעצבנים ולכן אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי פתרון שיפסיק אותם. המפרט של המחשב: C…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by scorpion,

לאחר שעידכנתי את הfirmware לצורב שלי נוספה לי פונקציה שנקראת audiomaster הצורב הוא yamaha crw2000ez 1,0e הפונקציה צריכה להיות החל מצורבי crw3200 של yamaha במהירות 24 אז אם למישהו יש את הצורב הנ"ל והוא יודע איך להפעיל את הפונקציה בבקשה שיכתוב כאן בתודה עמרי

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Erez Fieganboim,

שלום לכולם הבן שלי קיבל במתנהלפטופ חדש לפני חצי שנה Inspiron15 סדרה 3000 עם מעבד אינטל core i3 ווינדוס חדש. המחשב לא זז . הארד דיסק ריק והשימוש שלו בעיקר אינטרנט ופה ושם אופיס. לו-חלו המון זמן לעלות 3 חלונות בכרום והוא נתקע לגמרי.. .מהלעשות בבקשה עזרה

25. Started by ecas,

היי, נכנסתי להגדרות של פייסבוק וזה מה שהיה כתוב לי שם, עכשיו אני גר ברחובות לא בסוריה כמובן... נכנסתי גם לGoogle maps והוא ישר הראה לי את אותו האזור, ניסיתי לפתוח את המפות גם על Edge וזה שוב פתח לי את אותו האזור בסוריה כברירת מחדל חשבתי אולי זה משהו במחשב אז פתחתי את המחשב נייד שלרוב לא פעיל וכשנכנסתי למפות אותו הדבר, הוא עדיין הראה לי את סוריה אבל כשלחצתי על הGPS ואישרתי לו לראות את המיקום, זה ישר עבר לרחובות. יש למישהו מושג למה הדבר הזה קורה? לא בטוח שזה קשור אבל הספקית אינטרנט שלי זה טריפל סי.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים