עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי לפטות ישן של sony (דגם vaio אם אני לא טועה, המחדב לא ליידי). למחשב הלך הhd כנראה. יש למחשב הזה כונן בלו ריי ויציאת hdmi. חשבתי להפוך אוץו איכשהו לנגן סקטי בלו ריי (אולי ע"י זה שאני אעשה boot מכונן חיצוני) יש למישהו רעיון איך (ואם) אפשר לעשות את זה? לדעתי את הכונן בלו ריי עצמו אי אפשר להוציא מהמחשב תודה....

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. לאור הקור הנוראי בימים האחרונים והפסקות חשמל בלתי פוסקות. אני מעוניין לדעתי איך מכבים את האופציה במחשב שלאחרי הפסקת חשמל הוא לא ידלק בשנית אלא ישאר כבוי. הבנתי שזה איזשוהי הגדרה בBIOS. בתפריט POWER. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה. תודה רבה

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  3. וינדוס 10 אנטפרייז. כל מערכת הניהול של ההדפסה איטית מאוד. רק לפתוח את החלון של בחירת המדפסת לוקח איזה 15 שניות ולאחר בחירת מדפסת כלשהיא עוד איזה 10 שניות. להכנס למאפיינים כדי לבחור מגירה או סוג נייר לוקח עוד 15 שניות ולאחר מכן ההדפסה נשלחת למדפסת באופן איטי מאוד

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by ori793,

אהלן, חדש בפורום אבל קורא ותיק באתר הגיע אליי לוח של P3 עם כ. מסך מובנה, צ'יפסט של VIA ותושבת 370. יותר מזה אני לא יודע עליו משיחה עם מי שנתן לי אותו התברר שמפעילים את המחשב במסך אין סיגנל, בקשר לצפצופים הוא לא ממש זוכר ו\או יודע. כל המחשב כבר מפורק לגורמים ואני מתכוון להרכיב אותו אבל מכיוון שאני רוצה להחליף את הקבלים אני קצת מתעצל להרכיב לבדוק ואז לפרק ולהרכיב מחדש. ראיתי שני קבלים של 4700uF נפוחים ו'מזיעים' מלמעלה. האם יתכן שזהו הגורם לבעיה? חיפשתי נושאים דומים וראיתי שבדכ' בעיות של קבלים הן בעיות מסוג אחר כגון תקיעות המחשב וכו'. על הקבלים כתוב 6.3v, ידוע לי שישנם קבלים עם סימוני מתח אחרים כגון 20v 16v וכו', האם הם מתאימים? כמובן שאשמור על ערך קיבול 4700uF. …

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by maoram9,

מה נשמע חברים ? בזמן האחרון יש לי בעיה שאני משחק במשחקים וזה לא משנה איזה ועל כמה האיכות... המחשב מצפצף ממושך ולא מפסיק אני כמעט בטוח שזה נובע מהכרטיס מסך שלי חשוב לי לציין שהכל היה עובד מצוין ורק בזמן האחרון זה ככה. המעבד שלי I7-5820K הכרטיס מסך GTX780 Lightning Edition של MSI 3GB אחרי בדיקה שערכתי השבוע והתעמקתי הבנתי שיש לי צוואר בקבוק בגלל שהכרטיס לא מתאים בדיוק למעבד. אני יקנה בעתיד כרטיס כרגע אני חייב איזה פיתרון כלשהו שהמצב יחזור לעבוד כמו שצריך עשיתי אפילו אתמול פירמוט טוטאלי של כל המחשב והתקנה מחדש של הווינדוס וזה ממשיך עדיין... תודה רבה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אורח אורח

עזרתכם בבקשה המחשב שלי מאתחל את עצמו פתאום ללא כל סיבה נראית לעין. לא מצאתי דפוס מסויים כלומר: לא בהכרח בעת גלישה או מאמץ כלשהו לפעמים הוא מאתחל בלופ פעפ ופעמיים אבל לרוב לא. לפעמים הוא עובד בלי בעיה שעות או יום שלם. אבל כשזה קורה, וזה קורה הרבה נגרם לי נזק לעבודה ואי אפשר באמת לעבוד כך. מדובר במחשב בן כ- 3-5 שנים (קיבלתי. לא קניתי) אבל די חזק. עם מעבד i5-3470 , לוח של אסוס, 12 ג'יגה זכרון, ספק חדש בן כ-3 חודשים של seasonic אם אני זוכר נכון 520 או 550w (לפי המלצות באתר) מותקן גם כרטיס gtx 1070 אבל השימוש בו לא גדול וממילא האתחולים לא מתרחשים בעת משחק. הדיסק הוא 250 gb ssd שהומלץ באתר בעבר מסדרת evo על המחשב מותקן בדואל בוט Linux…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by dragon772,

בביוס איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by amnesia,

שלום, רכשתי את המדפסת לפני כחצי שנה, וכל פעם שמשהו מתקשר הביתה והפקס של המדפסת עובדת ומוגדרת ל 8 צלצולים הפקס עולה על השיחה באופן אקראי, יכול להיות אחרי 2 דקות או 20 דקות ואין שום דרך לעצור אותו. ניסיתי: - לשלוח לתיקון (קבלתי מדפסת חדשה במקום). - לנסות לחבר לקו טלפון ישיר של בזק, כשזה לא עבד הוספתי גם פילטר (לא מחובר למרכזיה). - דיברתי עם התמיכה שלהם, הוא אמר לי מה להגדיר וזה עדיין קורה. - עדכנתי גרסא לחדשה ביותר. כבר אובד עצות, במדפסת הקודמת של HP לא היו מעולם בעיות עם הפקס והחיבור היה זהה ל CANON. אני מתלבט אם לקנות מדפסת חדשה וזהו או אם משהו פה אולי יוכל להעלות רעיון שלא חשבתי עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by elaydadon1,

כשאני לוחץ על זה זה כותב הגדרות התצורה של NVIDIA עבור התקן התצוגה אינן זמינות . אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי NVIDIA מה זה אומר ? ולמה אני לא יכול להיכנס ? תודה לעוזרים

10. Started by proevo4ever,

היי, המעבד מגיע לטמפרטורה מטורפת. מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? יש למעבד מאוורר ייעודי

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Avocado,

מאז שקניתי את המחשב יש לי רעשים סטטיים באוזניות (ניסיתי שתיים שונות ככה שהן לא הבעיה אני חושב), הם קורים כשאני עושה כל מני פעולות במחשב. לדוגמא כשאני מגלגל דף באינטרנט, או משחק COD - לא משהו ספציפי. שומעים את הרעשים גם כשהווליום על MUTE אז אני מניח שזה בעיית חומרה ולא תוכנה. מה זה יכול להיות? תודה זה המפרט שלי: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪303 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.i…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by guy15553,

היי. יש לי כרטיס מסך amd 7770 1 GHz לוחץ על כפתור ההפעלה במחשב הכרטיס נדלק לשניה ( מאוורר) ואז נכבה הכל ממשיך כרגיל ואין תמונה על המסך מה עושים? לא משתמש במחשב בקושי ובדיוק נגמרה האחריות תודה. איפסתי סוללה bios . ניקיתי מאבק. והייתי מסך מחשב אחר

13. Started by os87,

שלום שאני פותח את הלפטופ אני מקבל הודעת שגיאה No bootable decides מה אפשר לעשות? (לפני זה היה מסך כחול ולאחריו ריסטרט)

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by boogie,

ערב טוב ! לפני יומיים התחילו בעיות מוזרות מאוד עם המחשב ! כיביתי אותו לרגע וכשהדלקתי אותו פתאום הוא התחיל כל כמה שניות נדלק ונכבה בסופו של דבר זה דפק את המערכת הפעלה והייתי צריך להתקין הכל מחדש ! נתתי למחשב לנוח 20 דקות שיתקרר התחלתי להתקין מערכת הפעלה מחדש ושוב באמצע התקנה נכבה ונדלק וכך הלאה מס' פעמים עד שלא הוצאתי מהשקע את הכבל אחרי יומיים הוא השתפר במקצת ונכבה כל 5-10 דקות(אחרי שהצלחתי להתקין מערכת הפעלה) אין לו בעיות חום כי בדקתי את הטמפרטורה של המעבד והיא תקינה ואין אבק בכלל במחשב שיסתום קירור מעבד מה יכולה להיות הבעיה ? הנה פירוט מ EVEREST Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 22 °C (72…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. קניתי את המחשב לפני כשנה ולא הייתה שום בעיה משחקים פעלו טוב אבל עד לפני משהו כמו חודש-חודשיים המחשב התחיל לתפקד בצורה לא תקינה(עוד כשהיה לי וינדוס XP) ומשחקים קורסים מאז גם לאחר פרמוט והתקנת וינדוס חדש. זה קורס ברנדומליות בערך אחרי 5-10 דקות לפעמים רק אחרי משהו כמו שעה+- ויש "פטרן" של צבעים מוזרים שחוזרים על עצמם בעת הקריסה ופיקסלים משובשים על המסך ואני נאלץ לעשות ריסטרט. הבעיות כנראה התחילו אחרי ששיחקתי עם תוכנה שגרמה למסך כחול לקריסה ול"ריסטרט" של המחשב לפני כחודשיים. אני חושב שה"ביוס" השתבש ומשחקים קורסים בעקבות זאת (התוכנה איכשהו גרמה להתקנת "פלופי" למרות שאין לי כונן "פלופי"). * זה קורס בזמן שאני משחק במשחקי מחשב ולאחרונה גם זה קרה לי בדסקטופ על ההתחלה כשנכנסתי לוי…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב X1700 של acer עם כרטיס מסך HD4350 המחשב בא במקור עם Windows Vista Home Premium, אני שדרגתי אותו לWindows 7 (לצורך העניין ניסיתי גם 32 וגם 64 ביט), הכל עבר חלק ומעולה, עד שאני מגיע לכרטיס מסך. הWindows מציין בDevice Manager שמדובר ב"Standard VGA Graphics Adapter", ניסיתי כל כך הרבה פעמים להכנס לאתר של ATI הורדתי את הדרייבר לHD4350 בדקתי שזאת המערכת הפעלה הנכונה, ועדיין אחרי ריסטרט ואחרי ההתקנה, המחשב טוען שמדובר ב"Standard VGA Graphics Adapter", בגלל שלא מותקן הדרייבר הנכון אפילו הAero לא מוכן לפעול. באתר של Acer אין שום דרייבר לWindows 7, רק לויסטה. מה עושים? אני ממש מיואש בחיים לא קרה לי כזה דבר.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אהלן ח'ברה. יש לי מחשב (כרטיס מסך 670 GTX ) מחובר עם כבל HDMI לטלויזיה TOSHIBA REGZA וכשאני נכנס לפאנל ההגדרה של NVIDIA אני לא מוצא את הטלויזיה עוד באופציות. בעבר גם כן היו לי בעיות דומות אבל איכשהו הם נפתרו (כעבור זמן פתאום הטלויזיה כן זוהתה או אחרי עדכון דרייבר) הקטע שהכל עבד טוב אבל כשהתקנתי דרייבר חדש (האחרון, בשביל הGTA) הטלויזיה לא מזוהה במחשב עוד. החלפתי פורטים בטלויזיה, כיביתי טלויזיה ואז מחשב ולהפך, שום דבר לא עוזר. מה אפשר לעשות? אני לא מוצא דרך..

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by michmich99,

שלום לכולם, אתמול במהלך הסטרים ל-twitch, הופיע לי מסך כחול. לקצת יותר פרטים: מה יכולה להיות הבעיה? אני רואה ntoskrnl.exe+61347 זה קשור לדרייבר של nvidia? בכלל ה- bug check stringנשמע לי כמו בעיה במעבד? מישהו יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום רב, יש ברשותי מחשב נייח שהגיע עם Windows 7, התקנתי עליו לפני מספר ימים Windows 10 התקנה חדשה ונקייה. לאחר ההתקנה ניסיתי לחבר מספר התקנים ל-USB 3.0 והוא לא מגיב. גם לא עכבר ומקלדת. לא יודע מה הבעיה ניסיתי הכל. תך חיבורי ה-USB הרגילים עובדים. פרטי המחשב: מישהו יכול לעזור לי? בברכה ותודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. יש לי בעיה במחשב, כמעט כל יישום שאני מנסה לפתוח, בעיקר תוכנות והתקנות בסיומת exe זה מראה לי את התקלה הזאת: מישהו יכול לעזור לי ויודע איך אפשר לסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  21. היום החלטתי לנקות את המחשב שלי, הוצאתי את המאוורר והמעבד עצמו ובטעות עיקמתי את הפינים בתושבת עם מפית כלשהי.. זה היה קצת עקום והמחשב צפצף אחרי זה ולא עבד. אז הוצאתי שוב את הקירור וניקיתי קצת ואז זה כן עבד.. והמחשב עבד יופי. אבל אם יש פינים עקומים והמחשב עובד אין מה לדאוג?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by gali,

סיסמת ההתקשרות שלי לאינטרנט בחייגן לא נשמרת למרות שאני מסמן לשמירת הסיסמא. יש לי WINDOWS 98 SE אודה על עזרתכם

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום חברי רוסלן קנה כרטיס מסך חדש ולאחר התקנתו לא ברור לי אם זה הדרייברים הכי חדשים או אלו של הדיסק שקיבל איתו בכל מקרה הכ''מ עצמו הינו gigabyte nvidia 220gt oc 1g ddr3 לאחר ההתקנה בוקע מהרמקולים שלו או מהאוזניות רעשים רגילים אך בצליל מתכתי וזה מאוד מעצבן ומטריף לפי מה שהוא מסביר עוד לא הייתי אצלו בשביל לחוות זאת בעצמי עכשיו האם הכרטיס מסך יכול בכלל להשפיע באופן הזה שכן הרמקולים לא מחוברים בכלל לכרטיס המסך? האם הבעיה כמו שחשדתי בדרייבר פגום ? או שזה בכלל קשור לחומרה עצמה חיפוש זריז בגוגל לא הניב תוצאות כלל

24. המיקרופון שלי החליט להפסיק לעבוד למרות שב100 אחוז הוא תקין חיברתי עוד מיקרופון אחר למחשב בישביל ליבדוק שהוא באמת תקין וגם הוא מסרב לעבוד ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול וזה לא עזר למרות שהמחשב קולט שהמקרופון מחובר הוא לא עובד משהו יודע למה כזה דבר יכול לקרות? עריכה: אוקי עכשיו המקרופון כן עובד אבל זה תקלה שחוזרת על עצמה כל הזמן שהוא מפסיק לעבוד ואז אחרי כמה זמן חוזר מעצמו אז בכל זאת אשמח לתשובות אם משהו יודע למה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Erez Fieganboim,

שלום לכולם הבן שלי קיבל במתנהלפטופ חדש לפני חצי שנה Inspiron15 סדרה 3000 עם מעבד אינטל core i3 ווינדוס חדש. המחשב לא זז . הארד דיסק ריק והשימוש שלו בעיקר אינטרנט ופה ושם אופיס. לו-חלו המון זמן לעלות 3 חלונות בכרום והוא נתקע לגמרי.. .מהלעשות בבקשה עזרה

דיונים חדשים בפורומים