תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום יש ברשותי לוח אם של אסוס (478) שלא תומך ב SATA, הלכתי וקניתי כרטיס SATA נפרד והורדתי מהאינטרנט דרייבר דיסקט עם דרייבר ( שמקישים F6 בהתחלת ההתקנה ) אחרי שהוא מעתיק את הקבצים מהדיסקט הוא מזהה את ההארדיסק ומעתיק את הקבצים מהדיסק של הווינדוס והכל... עד כאן הכל טוב ויפה, הבעיה שאחרי שהוא מסיים להעתיק את הקבצים הוא עושה רסטרט ולא עושה בוט דרך ההארדיסק... הוא לא ניגש לכרטיס סאטה ! ניסיתי בביוס לחפש ב BOOT PRIORITY אוליי הכרטיס סאטה מופיע או משהו, ואין... מה לעשות... אין לי חשק להוציא עכשיו כסף על הארדיסק IDE, במיוחד אחרי שקניתי את הכרטיס סאטה הזה... עריכה, לקחתי לוח ומעבד אחרים שגם שם אין SATA, אותה בעיה...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש במארז גדול וטוב SIMBADDA 400WATT לוח אםEPOX 4SDA SIS645 ומעבד P4 1.6A עכשיו אמרו לי שאני יכול להעיץ אותו ל 2000 בלי בעייות אבל בלי העצה הוא אצלי ב 55 מעלות כך הוא כותב בביוס!!! (הזמנתי מפנדה ב 200 שקל את VULCANO 7+ עוד שבוע וחצי אני יקבל) אבל עםה חום שהוא כותב לכמה אני יכול להעיץ?? והאם הוא מזייף? מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון. אשמח לקבל טיפים כיצד לשמור על פנים המארז נקי מאבק, כיצד מומלץ לנקות וכו' תודה רבה אלעד
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מקצוען במחשבים לכן נעזרתי בחברים לקנות מחשב (האחרון היה ב2006 והוא נשרף קלות) המפרט הוא ככה: לוח GIGABYTE INTEL H61-D3 מעבד אינטל CORE i5 3.3GHZ זכרון קינגסטון 8ג'יגה (2 סטיקים של 4) כרטיס מסך NVIDIA GT520 2GB-D3 הארדדיסק SEAGATE 500GB SATA2 מערכת ההפעלה היא וינדוס 7 אולטימייט שדרגתי ממחשב ישן חשבתי אולי יהיה לי הרבה יותר מהיר וכיפי בלי שנתקע פה ושם אבל לאחר התקנות לצורך עבודות כגון לייטרום , פוטושופ או גם סטים , אופיס.. ובכן אני שם לב שהוא טיפטיפה איטי לדעתי לוקח לו 2-3 דקות ממסך הכניסה לעלות את השולחן עבודה.. ובהתחלה הוא איטי.. לא יודע איך להסביר את זה.. חוות דעת מישהו?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל עזרה בנושא. אני מנסה לפרמט את המחשב, כבר עשיתי את זה הרבה פעמים בעבר. משום מה הפעם זה לא עובד, אני מאתחל עם CD של ווינדוס XP, המחשב מתחיל לקרוא את הקבצים ובשלב מסוים הוא נתקע, או שהוא נתקע ברגע שהוא מגיע לשלב של הגדרת המחיצות. לאחר שאני מכבה ומדליק מחדש את המחשב, המסך לא נדלק - בעייה שנפתרת בעזרת איפוס ביוס, הבעיה שאני כל פעם צריך לאפס את הביוס אחרי ניסיון כושל של פירמוט. מפרט למקרה שצריך: מעבד Intel Celeron 2.67Ghz 533FSB לוח אם ABIT IS7-V2 כרטיס מסך PINE XFX FX 5200 128MB זיכרון DDR 400 512MB תודה, אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עוד לא סיימתי לחבר את כל החלקים במחשב (אין טעם כי גם מעבד אני מחליף ואז להתקין הכל מחדש יהיה סיפור. בנתיים תיכננתי להשתמש בכרטיס קול און בורד וברמקולים הישנים שלי בשביל לשמוע קצת מוזיקה, אבל, אין מוזיקה ואין סאונד בכלל. נכנסתי לBIOS והפעלתי את הכרטיס קול והוא מותקן גם בXP כמו שצריך ומראה לי בעצם שהוא עובד, אבל שום צליל לא יוצא. אין התנגשות חומרה ואין שום הודעת שגיאה, חשבתי שהבעיה ברמקולים הישנים אבל גם באוזניות כלום לא עובד והווליום עד הסוף. מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ה-Windows10 הפסיק לזהות כונן קשיח משני פנימי - (Toshiba DT01ACA100 (SATA III,7,200rpm זה התחיל בהיעלמויות הדרגתיות עד שנעלם לגמרי. במחשב אחר הכונן כן עולה, (אבל הוא נחוץ בעמדה הספציפית). יש דרך לסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם הבן שלי קיבל במתנהלפטופ חדש לפני חצי שנה Inspiron15 סדרה 3000 עם מעבד אינטל core i3 ווינדוס חדש. המחשב לא זז . הארד דיסק ריק והשימוש שלו בעיקר אינטרנט ופה ושם אופיס. לו-חלו המון זמן לעלות 3 חלונות בכרום והוא נתקע לגמרי.. .מהלעשות בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב עובד לאט ואני חושד שהתקלה נובעת מאחד הדיסקים קשיחים... אילו תוכנות אתם ממליצים לי לבדיקת תקינות דיסק קשיח ? כנ"ל לתוכנות בדיקת מהירות עבודה תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לאחרונה נשמע מכיוון המחשב ,מאזור החלק האחורי שבו, רעש של זמזום בצליל גבוה ..(מהמעצבנים האלה..) חשבתי זה מאחד המאווררים. ניסיתי לנטרל אותם אבל זה לא נובע מהם. הרעש מתחיל מיד עם טעינת הווינדוס. ראיתי באינטרנט שרוב הסיכויים מדובר בספק . יש איזושהי דרך לוודא את זה? תודה וחג שמח!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר שעידכנתי את הfirmware לצורב שלי נוספה לי פונקציה שנקראת audiomaster הצורב הוא yamaha crw2000ez 1,0e הפונקציה צריכה להיות החל מצורבי crw3200 של yamaha במהירות 24 אז אם למישהו יש את הצורב הנ"ל והוא יודע איך להפעיל את הפונקציה בבקשה שיכתוב כאן בתודה עמרי
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום התקנתי מחשב חדש שהחליף את הישן. התמונה במסך שונה מהמוכר לי. יותר גרעינית/יותר מט מבעבר. התמונה נראית לי גם יותר קעורה.. איך אני משנה זאת? או שאין באמת מה לשנות והכל בתחושה... מערכת הפעלהWindows 7 Home Premium 64-bit יע"מ Intel Core i3 4340 @ 3.60GHz 26 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM 8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. H81M-HD3 (SOCKET 0) 28 °C גרפיקה DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) Intel HD Graphics 4400 (Gigabyte) אחסון 119GB Crucial_ CT128MX100SSD1 SCSI Disk Device (SSD) 17 °C 931GB Seagate ST1000DM 003-1ER162 SCSI Disk Device (SATA) 24 °C 7GB SanDisk Cruzer Force USB Device (USB) כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH24NSC0 …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנא עזרתכם האדיבה. לא מוצא בביוס זכר ל TPM.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי לפטופ של סמסונג NP740U3E. בלפטופ יש 6GB ראם. לאחר עליית המחשב, צריכת הזיכרון עומדת על %70%-80. בדקתי תוכנות שעולות עם המחשב ולא מצאתי משהו חריג בנוסף עשיתי סריקה עם AVAST שלא מצאה כלום. ממה יכולה לנבוע צריכת זיכרון כזאת? מצורף לוג של HIJACKTHIS
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה. לפני מספר ימים יצאתי מהבית כשהמחשב דולק. כשחזרתי הוא היה כבוי, ברגע שניסיתי להדליק אותו הוא כביכול עלה אך הראה רק מסך שחור. הדרך היחידה לכבות אותו הייתה רק מהספק כוח. פתחתי את המארז וגיליתי שבכל פעם שאני מריץ מחדש את המחשב הכל כביכול עובד, אבל על הכרטיס מסך נדלקת נורה D1601 (Over temp protection) ועדיין אני רואה רק מסך שחור. אני לא מאמין שזו באמת בעיה של חום כי ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך אצל חבר שלי והוא עבד. אני מחר אנסה לחבר כרטיס מסך אחר אצלי ולראות אם הוא עובד. אם למישהו יצא להתקל בבעיה דומה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. זה המפרט שלי: מעבד: AMD Dual Core +5400 לוח אם: Asus M2N-E זכרון: G.Skill 2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 ספק כוח: Crossair 520W מארז: A…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מחשב שמפרטו: 2 גיגה ראם 500 גיגה ארד דיסק E6550 מעבד של אינטל 2.33GH מערכת הפעלה 32 סיביות . ווינדוס 7 וולטימט עכשיו הוא נכבה לי כל כמה זמן או יכול להיכבות כמה בפרקי זמן קצרים מאוד ואין לי מושג מה קורה , מכוון שהורדתי את האפשרות שיהיו מסכים כחולים עוד שהמחשב היה טוב אז אני עוד יכול לעבוד עם המחשב אם אני ישנה עכשיו את האפשרות היו לי כל הזמן מסכים כחולים . קצת רקע: בעבר לפני 5 חודשים קרה לי בעיה שהיו לי מסכים כחולים ולא יכלתי להיכנס למחשב בכלל גם דרך SAFE MODE לא היה אפשר וזה נבע מניקוי שעשיתי למחשב בפנים מאבק , ולאחר מכן לא היה ברירה אלה להביא אותו לטכנאי ששילמנו לו 150 ש"ח והוא לא אמר את הבעיה אלה אמר שהוא ניקה כמה דברים במילים אחרות התחמק . עכשיו אני לא …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן בזמן האחרון יש לי עיוותי צבעים נוראיים במשחקים ובתמונות. -- לא נראה כמו ארטיפקטים ניסיתי לעבור על ההגדרות ולהתקין דרייבר מחדש. שום דבר לא עוזר למישהו יש רעיון? ד"א הכרטיס עכשיו בדאון קלוק, ספק הכוח החדש שבמפרט עוד לא הגיע טמפ' לא רעות (45 מנוחה 55~ מאמץ) אני מבקש בכל לשון של בקשה, כל מי שיודע משהו לגבי דבר כזה שיעזור לי! בבקשה!
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי להחליף את הכונן האופטי בדיסק קשיח, לכן הזמנתי HHD Caddy (למי שלא מכיר: איביי). התקנתי בתוכו את הדיסק הקשיח והחלפתי את הכונן האופטי ולצערי הדיסק קשיח לא מופיע ב'מחשב שלי' ולא בDisk Manager וגם לא בDevice Manager. אמנם הוא כן מופיע בביוס. ניסיתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין עליו וינדוס 10 ולנסות Boot מתוכו אך ללא הצלחה. הוא מנסה להעלות דרכו אך מופיעה שגיאה של ctrl + alt + delete או משהו כזה. לפעמים מופיעה שגיאה של Recovery של ווינדוס עם שגיאה של 0xc00000e9. עוד יש לציין שבמחשב אחר שניסיתי לרכיב את הHHD Caddy הוא קרא את הדיסק קשיח בלי בעיות ! עוד דבר, הדיסק הקשיח תקין, השתמשתי בו לפני שעברתי לSSD. הוא גם נ…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קורא פה בהודעות על כך שמחשב עושה/לא עושה POST. מה זה אומר? תודה רבה!!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע כאשר אני מדליק את המחשב אין שום תגובה הCD נדלקים (הלדים) לכמה שניות נכבים הנורה של הדיסק נדלקת ולא נכבת ואי אפשר לכבות את המחשב ריסאט אפשר לעשות הנורות שעל הלוח דולקות בצבע אדום הלוח MSI 6309 P3 667 אחריות על המעבד יש (אינטל) מה דעתכם יש טעם לרדוף אחרי איסטרוניקס או שזה הלוח דפוק
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני כחצי שנה המפרט שלו הוא כזה i5 8400 gtx 1060 oc מהמפעל 16 gb ram ועוד קירור טוב למעבד (הזכרתי את הקירור מכיוון שהמעבד פה הוא הבעיה) לרוב שאני משחק במשחק פורטנייט המעבד כמעט ב100 אחוזים ולפעמים גם ב100 אחוזים. השאלה שלי היא כזאת, זה מזיק? זה יכול לפגוע לי במחשב? ואם כן מה עליי לעשות בשביל להוריד את אחוזי השימוש בו, גם אם זה לא מזיק וזה רק מעט לי את המחשב ויש דרך למנוע זאת אשמח לשמוע. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, אז ככה... לפני כחודש לא זוכר מה עשיתי, אבל שיחקתי לי לתומי במשחק מחשב (Microsoft Flight Simulator), ופתאום המחשב עשה ריסט! חשבתי שזה משהו חד-פעמי, אבל אז התופעה המשיכה והתרחבה למשחקים "כבדים" אחרים כמו SIMCITY 4, C&C Generals וכו'... כל פעם שהמחשב עלה מחדש הווינדוס (XP SP1), נתן לי הוראה לשלוח מכתב ERROR, שבו היה כתוב שיש בעיה בRAM. הורדתי מהאתר של MICROSOFT תוכנה לבדיקת ה-RAM, אבל לא התגלתה שום בעיה! לעומת זאת הבעיה של הריסט התפשטה! אני לא יכולתי לעבוד ברציפות מעל 2 דקות במחשב לפני שהוא עשה ריסט! חשבתי שזה וירוס, סרקתי, טעיתי. חשבתי שזה פורץ, FIREWALL, טעיתי שוב. בסוף החלפתי RAM לאותו גודל (768 MB) אבל מחברה אחרת (אין לי מושג איזו...), עכשיו אני יכול לגלוש באינט…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נתחיל מזה, שפירמטתי את המחשב לא מזמן. לא מזמן ניקיתי אותו מאבק, זו הייתה גם פעם ראשונה שבניקוי הוצאתי את זיכרון ה RAM החוצה ואת כרטיס המסך. מאז הניקיון, המחשב עושה לי בעיות בלי סוף! נתחיל מהתמונה הבאה: אתם יכולים לראות שלא מופיע כלום במנהל ההתקנים בנוסף תוכלו לראות שבהוצאה בטוחה לא מופיע כלום (ומחובר אצלי הארד דיסק נייד שתמיד הופיע שם)\ אתם יכולים גם לראות שרשום שאני מחובר באינטרנט קווי, אבל אני בכלל עם אינטרנט אלחוטי (עם סטיק USB כזה). אמורים להופיע קווים כאלה של קליטה! אם אני מנסה לחבר את הפלאפון שלי למחשב, הוא פשוט לא עולה (גם התוכנה SAMSUNG KIES לא מזהה כלום) נוסיף שלא מעט השגיאה הבאה מופיע לי: וגם: אני אישית משתמש ב אינטרנט אקספלורר, הוא קורס לי המון …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. מקווה שזה המקום הנכון לבעיה שלי. לאחרונה בכל כיבוי של המחשב הוא פשוט נדלק מחדש ועולה כאילו עשיתי לו ריסטרט. זה קורה גם כשאני עושה לו "התחל" -> "כיבוי וגם בלחיצה קלה על כפתור ההדלקה. פשוט אי אפשר לכבות אותו...! אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אחד המחשבים שלי התחיל להתנהג מוזר בזמן האחרון, עושה ריסטים ישר כשהוא מגיע לווינדוס וקצת קולות מוזרים בזמן הBOOT. אף על פי שאיתרתי וירוס מסויים במחשב אני לא בטוח שהוא הוא זה שגורם לבעיות, ואני לא ממש רוצה לפרמט אותו אלא אם לא תהיה ברירה אחרת כדי לבדוק שזה לא הוירוס - אז במקום זאת כיצד אני מוודא שזה לא הלוח אם?? אין לי לוח אם חלופי להרכיב עליו את המחשב, אלו הם חלקים בני 4 שנים [סלרון 3.6GHZ] חשוב לציין של SAFE MODE הוא נותן לי להגיע לווינדוס. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-