עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מומחי מחשב שלום. המחשב שלי הופעל מחדש אתמול, לאחר התקנה של משחק (c&c 3 לשואלים) ולא עלה מאז. בשלב הראשון חשבתי שזה יכול להיות בעיה במגעים כתוצאה מאבק. הברקתי את המחשב והמגעים. צלעות קירור והכל. עדיין לא עולה. נורת החיווי הירוקה בלוח אם עובדת, המאווררים עובדים, גם של הכ. מסך. המחשב נדלק, כל הלדים עובדים, אך המסך לא מקבל סיגנל. הרמקול הפנימי לא מצפצף (זיהוי הזכרונות הפנימיים) וגם לא מעיד על העלאת הביוס. ניתקתי הכל - כ. מסך, כוננים כשיחים, dvd, ועדיין אני לא שומע את הרמקול של המארז. המפרט שלי: מעבד q9550 כ. מסך zotac 260 gtx לוח אם asus p5qc זכרונות 4*1gb של kingston אחת הבעיות - את המחשב הרכבתי לבד לפני שנתיים - וכל חלק נקנה מספק אחר. על החלקים יש אחריות…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום לכולם בכל פעם שאני מבצע תנועה עם העכבר , אחוז ה CPU עולה בכ20 - 40 % וכך הביצועים של המחשב תוך כדי משחק יורדים. וכן: עידכנתי כרטיס מסך , סרקתי את המחשב , החלפתי עכבר. תודה מראש :)

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by מוחמד היהודי,

יש לי מחשב עם אחריות עד 2007 ונמאס לי ממנו עכשיו אני רוצה לדפוק אותו במסגרת האחריות בעיקר את הלוח והמעבד איך אפשר לעשות את זה בלי שישימו לב במעבדה? הלוח והמעבד אינטל

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Wond3r,

כשאני נכנס למשחק כבד ומשחק בו איזה 15-20 דקות המחשב פשוט קופא, התמונה נתקעת במשחק ושום דבר לא מגיב, ואז אני צריך לכבות את המחשב ידנית. בדקתי את הRAM אצל חבר והם בסדר עשיתי בדיקה של CPU וGPU בOCCT ולא היו בעיות... אני חושד אולי בדיסק קשיח אבל אני לא בטוח. הורדתי גם את הOC. הטמפ של כל החלקים הם בסדר לגמרי גם במשחק counter-strike 1.6 לאחר כמה שעות של משחק לפעמים יש את אותה הבעיה. רציתי גם לשאול אם יש תכנה שאפשר לבדוק אם יש בעיה עם הדיסק קשיח?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום רב, יש ברשותי מחשב נייח שהגיע עם Windows 7, התקנתי עליו לפני מספר ימים Windows 10 התקנה חדשה ונקייה. לאחר ההתקנה ניסיתי לחבר מספר התקנים ל-USB 3.0 והוא לא מגיב. גם לא עכבר ומקלדת. לא יודע מה הבעיה ניסיתי הכל. תך חיבורי ה-USB הרגילים עובדים. פרטי המחשב: מישהו יכול לעזור לי? בברכה ותודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. Started by godisme171,

יש לי צורב YAMAHA CRW2100E ולפעמים הוא לא פותח לי את המגש אז אני צריך להפעיל מהתחלה את המחשב ואז לפתוח משיהו יודע למה ???

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני זוכר כאשר רכשתי את הרמקולים בהתחלה עלה לי איזה שהוא תוכנה בה אני יכול לשחק עם ההגדרות שלהם. עכשיו אני מנסה למצוא שוב איך מגיעים לשם ולא מוצא... זה משגע אותי. אם זה משנה משהו אז הרמקולים שיש לי הם microlab m 700 איך אני יכול למצוא את התוכנה היעודית שלהם?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by No-One,

שלום חברים, לאחר שהסרתי היום יותר מ600 וירוסים במחשב שלי, נותרתי במצב שבו אי אפשר להתקין שום תוכנה חדשה במחשב, ואין לי בוט מוכן לצערי, וכלי הורדה של וינדוס 10 גם לא עובד. כדי לעשות התקנה בצורת פאצ' צריך קודם כל מפתח מוצר. בבקשה אם מישהו מכיר אתר ממנו אפשר לקנות מפתח מוצר retrail, וקנה בעצמו ממנו וראה שהוא עובד, במחיר מה שיותר זול כמובן, תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by liores12,

שלום. זה התחיל לפני כמה ימים,בתהחלה זה היה סתם קצת ועוד שקט יחסית ולא הפריע,אבל עכשיו זה ממש חזק, כאילו יש משהו שמפריע למאוורר להסתובב, משהו שקורע אותו וזה משגע אותי, זה נורא נורא חזק עד כדי כך שלא שומעים כמעט כלום בטלוויזיה שהיא פתוחה.. פתחתי את המחשב, ניקיתי חשבתי שזה יעזור, לא עבד. בדקתי מאיפה מגיע הרעש -מהמאוורר של הgainward, נראה לי זה הכרטיס מסך,המאוורר שלו עושה את הרעש הבלתי נסבל הזה. אנא, עזרו לי איני יודע מה לעשות עכשיו אני כותב מהמחשב אבל זה בלתי נסבל... עריכה - ומסתבר,בנוסף הוא גם נכבה כל כמה זמן (לא יותר מ5 דקות) עזרה דחוף!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. הלוח הוא ASUS m2n-e הכל מסורבל פעם היה תוכנה שהיה אפשר לעדכן דרך המערכת הפעלה , היום זה לא עובד...

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by zidki,

לחבר שלי נמחק ה- IP מה עושים

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Rami0786,

שלום רב... קניתי שני מחשבים לאחרונה (נייחים) ואני מעוניין שהם יהיהו זהים לחלוטין למחשב (נייח) שיש ברשותי... המפרטים של המחשבים שונים.. ניסיתי לעבוד עם נרטון גוסט 10... בביצוע הגיבוי הכל עבד חלק... בה"תקנה" למחשבים החדשים או שבסוף ההתקנה הוא אומר לי להכניס את דיסק הגיבוי או שהוא מגבה עד הסוף ובהפעלה מחדש הוא לא מצליח אפילו לעשות בוט... יש למישהו רעיון או המלצה לתוכנה אחרת? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by roeesnir,

לוח ASUS - P5GL-MX כמובן, סידרתי את זה בביוס. כונן אופטי תקין - כמובן. (החלפתי 3 תקינים) ניסיתי גם IDE וגם SATA דיסק CD תקין. (XP) גם נבדק. דיסק קשיח תקין (דרך אגב גם כשאני מנתק אותו - אותה תוצאה) כשאני עושה בוט מהCD - הוא כאילו נתקע לאיזה דקה, ואח"כ נותן לי את ההודעה של "להכניס Bootable media). אני משתגע. אני לא מצליח להבין מה לא תקין. כנראה שהלוח לא בסדר. יכול להיות? הסתדרתי - תודה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by אורי סלמן,

אני מוריד cod aw בסטים ובזמן ההורדה דפים נפתחים בדיליי של 3-4 שניות אני לא יכול לשחק משחקים אחרים רציתי לדעת אם זה בסדר או לא למפרט הזה intel core i5 4590 gtx 970 8gb ram אני לא אומר שיש לי מפרט סופר על או משהו ואיך זה הגיוני שזה קורה.. אני רק רוצה לדעת אם זה הגיוני ועוד שאלה זה אם למשל אני מוריד cod aw או לדוגמא cs go שתיהם צריכים להאט לי את המחשב באותה צורה בזמן הורדה? או שבגלל שcod aw יותר גדול אז המשחב יותר יתאמץ? או בקיצור אם המחשב מתאמץ באותה מידה בשתי הדוגמאות של המשחקים האלה בזמן הורדה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ariel007,

שלום, המחשב שלי מוגדר להיכנס למצב שינה אחרי חצי שעה של חוסר פעילות. כל פעם שאני מוציא אותו משינה כונן ה-DVD מחפש אם יש בו דיסק וזה מפריע ואני לא יודע אם זה לא מזיק גם לכונן. מישהו יודע איפה אני יכול להגדיר שהכונן יפסיק לטחון ביציאה משינה? זה קורה גם כשאני מדליק את המחשב אבל שם זה פחות מפריע תודה לעוזרים

16. Started by king907,

לפני שבוע החליפו לי כרטיס מסך ל RADEON 5450 אחרי שנשרף לי ה 7600 GT קיצר מחקתי את כל הדריברים שהיו לי במחשב עם DRIVER SWEEPR והתקנתי דריבר מעודכן של ATI מאז לפעמים קופץ לי מסך כחול עם שגיאה ati2dvag.dll אני יודע זה קשור לדריבר מחקתי 20 פעם כבר ניסיתי כמה גרסאות של דריברים לא עוזר למישהו יש פתרון ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by ilanb0,

מה הדרך הכי נכונה למרוח משחה טרמית מסוג Noctua NT-H1 HYBRID על המעבד? זרקת בנקודה במרכז? קו ישר שחוצה את המעבד? עיגול במרכז?

18. Started by danirockdude,

שלום, לא מזמן קניתי דיסק קשיח חדש (WD CAVIAR BLUE - 1TB) ורציתי ליצור בו פרטישן של 100 GB ולהתקין עליו WINDOWS 7 64 BIT אך ברגע שאני מכניס את הדיסק למחשב לאחר ההגדרות בביוס וכל הסידורים הווינדוס לא מתחיל בהתקנה... אל השנייה שאני מוציא ומכניס את הדיסק של ה 32 BIT הכול עובד... הרצתי בדיקה במחשב כדי לבדוק אם הוא יכול להריץ 64 ביט והבדיקה אומרת שכן. (Windows 7 Upgrade Advisor) ברצוני לדעת מה עלי לעשות.... האם הבעיה קשורה לדיסק קשיח או לכונן דיסקים החדש שלי? . ד.א המפרט שלי הוא : CPU - Amd Phenom II x6 1075T Mother Board - Asus Crosshair IV Formula / AM3 Ram : 8 GB Corsair Vengence Edition Video Crad : Zotac Geforce GTX 560Ti HDD #1 - Intel SSD 40 GB HDD # 2 - WD Caviar Blue 1…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Kfir,

אז ככה, קודם כל פירוט מחשב: AMD 1.33 Asus A7M MotherBoard, 512MB Ram, Geforce 4 TI4600 בתחילת השבוע הפסיק כונן 40 GB בן חצי שנה לעבוד, פשוט התחיל להשמיע "צלילים" מוזרים,להיות איטי,ולהעלים מידע, וגם-הכי גרוע,המון BAD SECTORS שהולכים וגודלים גם לאחר FDISK ו FORMAT. טוב אז הHD נשלח להחלפה בMAXTOR, וכל העניין הוא, שעוד HD חדש לגמרי,גם של MAXTOR, וגם 40GB 7200,התחיל היום לעשות את אותם בעיות בדיוק! צירוף מקרים? וירוס? כבל? יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? תודה...!

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by izir,

שלום לכולם יש לי 4 כוננים(C.D.E.F) כרגע נעלם לי כונן אני לא מוצא אותו יש לי 2 ארד דיסקים - כנירא E שנעלם שייך להארד דיסק השני איך אני מוצא אותו? יש לי שמה מסמכים חשובים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. טוב , לפני חודש הלך לי לוח האם במחשב המשרדי. זהו מחשב פנטיום 4 של אינטל. החלטה כלכלית הביאה אותי לבקש במעבדה שישיגו לי לוח חדש ולא לקנות מחשב חדש. הביאו לי איזה לוח אם שאחרי חיפושים רבים (השם לא מופיע על הלוח) הגעתי לפרטים הבאים : BIOS Type: Phoenix-Award BIOS Date: November 24th 2007 BIOS ID: 11/24/2007-i865-W83627-6A79AWB9C-00-None BIOS OEM: Intel 865G/GV, (3004-123.001) - 6.00 PG Chipset: Intel 2570 rev 2 SuperIO: Unknown Manufacturer: Unknown Motherboard: i865-W83627 ולפי קוד הביוס מצאתי שמדובר בחברה בשם Aotexin. הצ'יפסט הוא Intel i865/i865P/i865PE/i865G/i848P. אני עובד עם WIN XP ולאחר בדיקות מקיפות חזרתי ל SP2 כי עם SP3 , המחשב פשוט לא היה יציב ... כל …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שמתי לב שזה קרה לי בעבר קצת במשחקים מסויימים, לא ממש הפריע לי, בקושי שם לב אליה. אבל עכשיו ב-BFBC2 זה ממש בולט, כשאני עומד מול אובייקט וזז מסביבו אז הוא נמרח טיפה, אז כל הדברים שנמצאים מולי, כולל כל העצים והבתים הרחוקים, כולם נמרחים, כשאני מתקרב אליהם אני יכול לראות את זה בבירור. המחשב שלי חדש, אני מריץ את המשחק על 100 FPS, עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. החלפתי עכשיו מסך וראיתי שהבעיה נשארה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by maoram9,

מה נשמע חברים ? בזמן האחרון יש לי בעיה שאני משחק במשחקים וזה לא משנה איזה ועל כמה האיכות... המחשב מצפצף ממושך ולא מפסיק אני כמעט בטוח שזה נובע מהכרטיס מסך שלי חשוב לי לציין שהכל היה עובד מצוין ורק בזמן האחרון זה ככה. המעבד שלי I7-5820K הכרטיס מסך GTX780 Lightning Edition של MSI 3GB אחרי בדיקה שערכתי השבוע והתעמקתי הבנתי שיש לי צוואר בקבוק בגלל שהכרטיס לא מתאים בדיוק למעבד. אני יקנה בעתיד כרטיס כרגע אני חייב איזה פיתרון כלשהו שהמצב יחזור לעבוד כמו שצריך עשיתי אפילו אתמול פירמוט טוטאלי של כל המחשב והתקנה מחדש של הווינדוס וזה ממשיך עדיין... תודה רבה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. כאשר מחברים את האייפון למחשב הוא נותן שגיאה עליית מתח ביציאת ה HUB וזה ממשיך ככה איך אפשר לסדר את זה??? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. מה ההמלצות שלכם ? יש להתחשב כמובן בלוח , הספק כוח אגב שודרג ל550 ואט. תקציב עד 1100 ש"ח בערך. צרכים : לשחק פיפא על ביצועים מקסימלים, לערוך וידאו (תחביב לא בצורה מקצועית, אבל עדיין חשוב לי במידת מה מהירות רינדור) תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים