תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
למרות שהדיסק של הWIN הוא בוטאבל, הוא לא מפעיל לי אותו.. איך אני יכול לעשות שיהיה לי כונן CD ROM? (מצטער שזה לא ברור..) תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 4 כוננים(C.D.E.F) כרגע נעלם לי כונן אני לא מוצא אותו יש לי 2 ארד דיסקים - כנירא E שנעלם שייך להארד דיסק השני איך אני מוצא אותו? יש לי שמה מסמכים חשובים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאור הקור הנוראי בימים האחרונים והפסקות חשמל בלתי פוסקות. אני מעוניין לדעתי איך מכבים את האופציה במחשב שלאחרי הפסקת חשמל הוא לא ידלק בשנית אלא ישאר כבוי. הבנתי שזה איזשוהי הגדרה בBIOS. בתפריט POWER. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה. תודה רבה
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אחד מהארד דיסקים שלי נדפק ביצעתי לו גיבוי וכעת אני מנסה להתקין מערכת הפעלה על אחד מהארד דיסקים המחוברים למחשב, אני מדליק את המחשב מחדש וטוען BOOT FROM CD, ובמהלך הטעינה המחשב אומר שהוא לא מזהה את הCD-ROM החלפתי בין כל החיבורי SATA שקיימים לי בלוח אם, והתופעה עדיין קוראת, חיברתי גם CD-ROM בחיבור IDE אותו הוא בכלל לא מזהה. מידי פעם הביוס גם לא זיהה בכלל את הCD-ROM, אשמח להמלצות והכוונה מה לעשות או ממה זה עשוי לנבוע ביצעתי ניתוק לכל החומרה במחשב והתחלתי בחיבור שלה שלב שלב, והתופעה ממשיכה לקרות, כרגע אני משער שזה מהלוח אם כנראה. דגם של הלוח אם: Asus M3N78-EMH HDMI
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה די מוזרה... צילמתי ב-S3 על כרטיס זיכרון.. והכל היה תמיד בסדר.. עכשיו חיברתי את הכרטיס למחשב, והתיקיה "camera", היחידה שהייתה בתוך התיקיה DCIM, לא נמצאת, ובמקומה 3 קבצים מוזרים.. יש לציין שהנפח לא נעלם, והתיקיה שוקלת כאילו והתמונות שם.. אשמח לעזרה תמונה -
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לפורום לאחרונה החלו להופיעו מסכים כחולים בעת עבודה שגרתית (לא בזמן מאמץ\ OC לדוגמה אלא בעת גלישה באינטרנט) עם השגיאה של KERNAL PAGE ERROR... התעלמתי מכך כיוון והם הופיעו מדי פעם אבל עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא עובר את כל השלבים בהפעלה (כולל את המסך הירוק עם העיגול המסתובב באמצע) אבל כשהוא אמור להגיע למצב שבו הוא מאתחל את אקספלורר עם כל החלונות- שום דבר לא קורה. המסך פשוט עומד. לאחר כדקה-שתיים המחשב מבצע ריסטרט עם BSOD וכותב "fatal system error, process terminated unexpectedly. יש לציין שהוא מעביר הודעה בתחילת ההפעלה שאומרת שיש בעיה עם הדיסק הקשיח... איך אפשר לבדוק שזו באמת הבעיה? כרגע אני עובד בSAFE MODE שמסתבר שאין בעיה להריץ אותו עזרה בבקשה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם אחריות עד 2007 ונמאס לי ממנו עכשיו אני רוצה לדפוק אותו במסגרת האחריות בעיקר את הלוח והמעבד איך אפשר לעשות את זה בלי שישימו לב במעבדה? הלוח והמעבד אינטל
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב המשמש אותי ללימודים לא עולה הוא מראה לי שגיאה 1962 לא נמצאה מערכת הפעלה ובנוסף הוא מתקתק רבות עד כדי כך שלא ניתן ליספור כמה תקתוקים.. פתחתי את המארז והחלפתי מקור כוח כמה פעמים וגם את הכבל ATA אפשר להגיד עשרות פעמים והמחשב עדיין לא עולה וממשיך לתקתק. את את הזכרונות הוצאתי ואת כרטיס המסך ועדיין לא עוזר .. חייב עזרה דחופה ואיני יכול לפרמט יש לי תכנים שמורים של הלימודים שאני לא יכול לוותר עליהם. נ"ב: הכנסתי את הדיסק התקנה Win7 ורציתי לבדוק אם הוא מזהה את ההארד דיסק והוא לא מזהה . חייב עזרה דחופה תודה לעוזרים!! הארד דיסק seagate 250gb
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לוח ASUS - P5GL-MX כמובן, סידרתי את זה בביוס. כונן אופטי תקין - כמובן. (החלפתי 3 תקינים) ניסיתי גם IDE וגם SATA דיסק CD תקין. (XP) גם נבדק. דיסק קשיח תקין (דרך אגב גם כשאני מנתק אותו - אותה תוצאה) כשאני עושה בוט מהCD - הוא כאילו נתקע לאיזה דקה, ואח"כ נותן לי את ההודעה של "להכניס Bootable media). אני משתגע. אני לא מצליח להבין מה לא תקין. כנראה שהלוח לא בסדר. יכול להיות? הסתדרתי - תודה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש מחשב די ישן (בערך 2-3 שנים) ועד עכשיו המחשב עבד מצוין. אתמול הוא כיבה את המחשב לפני שהלך לישון והיום כשהוא הדליק אותו המחשב לא עלה. המחשב מגיע לטעינה של הוינדוס ?(XP) ועושה ריסט בלי שום מסכים כחולים. ניסיתי לבדוק את ההגדרות בביוס ולא הצלחתי למצוא כלום. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המדפסת לפני כחצי שנה, וכל פעם שמשהו מתקשר הביתה והפקס של המדפסת עובדת ומוגדרת ל 8 צלצולים הפקס עולה על השיחה באופן אקראי, יכול להיות אחרי 2 דקות או 20 דקות ואין שום דרך לעצור אותו. ניסיתי: - לשלוח לתיקון (קבלתי מדפסת חדשה במקום). - לנסות לחבר לקו טלפון ישיר של בזק, כשזה לא עבד הוספתי גם פילטר (לא מחובר למרכזיה). - דיברתי עם התמיכה שלהם, הוא אמר לי מה להגדיר וזה עדיין קורה. - עדכנתי גרסא לחדשה ביותר. כבר אובד עצות, במדפסת הקודמת של HP לא היו מעולם בעיות עם הפקס והחיבור היה זהה ל CANON. אני מתלבט אם לקנות מדפסת חדשה וזהו או אם משהו פה אולי יוכל להעלות רעיון שלא חשבתי עליו. תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני קורא פה בהודעות על כך שמחשב עושה/לא עושה POST. מה זה אומר? תודה רבה!!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי צורב YAMAHA CRW2100E ולפעמים הוא לא פותח לי את המגש אז אני צריך להפעיל מהתחלה את המחשב ואז לפתוח משיהו יודע למה ???
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת יותר לעומק מזה TDP הבנתי שזה ערך מקסימלי של פליטת חום של המעבד הכוונה אם למשל מעבד או רכיב כלשהו אחר במחשב בעיקר התייחסות למעבד שהTDP שלו נמוך זאת אומרת שהוא מעבד "חלש" יחסית לעומת מחשב עם TDP גבוהה ואיך זה מתבטא במעבדי I7 עם TDP נמוך?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי קניתי מקלדת אלחוטית טובה, הבעיה איתה היא שמשום מה כל מקש של מפעיל קיצור דרך של וינדוס, כלומר: לחיצה על מקש D מגיב כאילו win+D וכו' וכו'... מישהו מכיר תופעה שכזאת? איך אני מבטל את הסיפור? האם זאת תקלה במקלדת? תודה,
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב נייח (מפרט מחשב נייח-converted.pdf) עם מערכת הפעלה Win 11. הוא מחובר לנתב (סיבים) באמצעות כבל רשת. לדעתי אין לו Bluetooth או Wifi. חיברתי אליו מתאם USB Bluetooth של Ugreen וזה עובד. 1. האם באותה דרך אפשר לחבר מתאם Wifi USB תיאורטית גם בלי כרטיס רשת אלחוטי? 2. האם אפשר לחבר את המתאם והכבל רשת בו-זמנית (פשוט לכבות ולהדליק את ה-Wifi במידת הצורך)? 3. מה עדיף: מתאם AC650 או מתאם AC1300? תודה.
-
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה נשמע חברים ? בזמן האחרון יש לי בעיה שאני משחק במשחקים וזה לא משנה איזה ועל כמה האיכות... המחשב מצפצף ממושך ולא מפסיק אני כמעט בטוח שזה נובע מהכרטיס מסך שלי חשוב לי לציין שהכל היה עובד מצוין ורק בזמן האחרון זה ככה. המעבד שלי I7-5820K הכרטיס מסך GTX780 Lightning Edition של MSI 3GB אחרי בדיקה שערכתי השבוע והתעמקתי הבנתי שיש לי צוואר בקבוק בגלל שהכרטיס לא מתאים בדיוק למעבד. אני יקנה בעתיד כרטיס כרגע אני חייב איזה פיתרון כלשהו שהמצב יחזור לעבוד כמו שצריך עשיתי אפילו אתמול פירמוט טוטאלי של כל המחשב והתקנה מחדש של הווינדוס וזה ממשיך עדיין... תודה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחים בבקשה תעזור לי אתמול אמא שלי הביאה את המחשב מהמשרד שלה סלרון 663 ... לקחתי ממנו הארד דיסק WD40 G ושמתי לה 5 ג'יגה של קוונטום התקנתי אצלה את כל הדברים (התוכנות) אבל הבעיה הגדולה היא המודם... המחשב בא אם מודם (מיחוד לפי מה שנראה לי) שמתחבר ללוח אם 16 פינים (לוח של Asus נדמה לי) השארתי את המודם הזה .. אבל לא מצאתי לו דרייבר .. וכל מודם תיקני (56) שהגדרתי לו .. זה לא הלך :'( אז לקחתי את המודם מהמחשב שלי מודם התקנתי את הדרייברים ... והמחשב מזהה אותו אבל שאני בא להתחבר המחשב נתקע , או אומר שהמודם לא מגיב אחים שלי הלך עלי אם יש אם זה בעיה ! זה מקום הפרנסה של אמא שלי ואני צריך שזה יעבוד עד הערב מה אני עושה ? אני לחוץ רצח !!! ואמא שלי עוד יותר .......
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שאין לו USB 2.0. הבעיה היא שכשאני מכניס דונגל טלוויזיה, הוא גורם למסך כחול מיידי. מניסיון העבר, זה נגרם בגלל הUSB 3.0. האם יש דרך לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סיסמת ההתקשרות שלי לאינטרנט בחייגן לא נשמרת למרות שאני מסמן לשמירת הסיסמא. יש לי WINDOWS 98 SE אודה על עזרתכם
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כבר הרבה שמן את הבעיה הזו. כל פעם שיש הפסקת חשמל, המחשב לא מזהה את SSD M4 CRUCIAL 128 GB שעליו מותקן הווינדוס והווינדוס לא עולה... כשאני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועולה הדיסק אז זה מסתדר. השאלה היא למה זה קורה? זה מה שזה רושם: Windows failed to to start... Status 0xc000000f The boot selection failed becouse a required device is inaccissible זו לא ההודעה בדיוק, אבל זה נראה בדיוק כך רק במקום F אחרי כל האפסים בסוף יש C אני חושב. אולי זה הכבל SATA, או כבל החשמל?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היה לי בדיסק און קי התקנה של כמה דברים, עכשיו חיברתי את הדיסק און קי למחשב ודרכו התקנתי תוכנה מסויימת, המחשב נתקע באמצע לא יודע והוצאתי את הדיסק און קי.. מאז הוא נדפק לי ואני לא יכול להיכנס אליו וגם אני לא יכול לפרמט אותו הוא לא מגיב לי והוא פשוט תוקע את המחשב הוא מראה במחשב שלי שיש כונן f אבל בלי נתונים ובלי כלום, וכל כניסה אליו או מקש ימני הוא שנה טוען ולא עושה כלום דיסק און קי של silicon power 16 gb usb 3
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
קניתי את המחשב לפני כשנה ולא הייתה שום בעיה משחקים פעלו טוב אבל עד לפני משהו כמו חודש-חודשיים המחשב התחיל לתפקד בצורה לא תקינה(עוד כשהיה לי וינדוס XP) ומשחקים קורסים מאז גם לאחר פרמוט והתקנת וינדוס חדש. זה קורס ברנדומליות בערך אחרי 5-10 דקות לפעמים רק אחרי משהו כמו שעה+- ויש "פטרן" של צבעים מוזרים שחוזרים על עצמם בעת הקריסה ופיקסלים משובשים על המסך ואני נאלץ לעשות ריסטרט. הבעיות כנראה התחילו אחרי ששיחקתי עם תוכנה שגרמה למסך כחול לקריסה ול"ריסטרט" של המחשב לפני כחודשיים. אני חושב שה"ביוס" השתבש ומשחקים קורסים בעקבות זאת (התוכנה איכשהו גרמה להתקנת "פלופי" למרות שאין לי כונן "פלופי"). * זה קורס בזמן שאני משחק במשחקי מחשב ולאחרונה גם זה קרה לי בדסקטופ על ההתחלה כשנכנסתי לוי…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עזרתכם בבקשה המחשב שלי מאתחל את עצמו פתאום ללא כל סיבה נראית לעין. לא מצאתי דפוס מסויים כלומר: לא בהכרח בעת גלישה או מאמץ כלשהו לפעמים הוא מאתחל בלופ פעפ ופעמיים אבל לרוב לא. לפעמים הוא עובד בלי בעיה שעות או יום שלם. אבל כשזה קורה, וזה קורה הרבה נגרם לי נזק לעבודה ואי אפשר באמת לעבוד כך. מדובר במחשב בן כ- 3-5 שנים (קיבלתי. לא קניתי) אבל די חזק. עם מעבד i5-3470 , לוח של אסוס, 12 ג'יגה זכרון, ספק חדש בן כ-3 חודשים של seasonic אם אני זוכר נכון 520 או 550w (לפי המלצות באתר) מותקן גם כרטיס gtx 1070 אבל השימוש בו לא גדול וממילא האתחולים לא מתרחשים בעת משחק. הדיסק הוא 250 gb ssd שהומלץ באתר בעבר מסדרת evo על המחשב מותקן בדואל בוט Linux…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-