עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ברשותי עכבר אופטי אלחוטי של לוגיטק (Cordless Optical), הבעיה היא שלעיתים הנורה האדומה פשוט מתחילה להבהב מהר מאוד, ללא הפסקה. אני מודע לכך שזו בעצם הדגימות המאפשרות לו להיות אופטי, אבל אני מדבר על מצבים שבהם אני בכלל לא משתמש במחשב, אלא רואה את ההבהובים מרחוק. (השולחן גם לא זז, העכבר לא זז). האם זה תקין ? (זה הרי יגמור את הסוללות מהר מאוד, לא ?) ומדוע זה קורה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by tomerr,

אני מנסה לחפש עדכונים וזה מחפש שעות ולא מוצא כלום ניסיתי גם לשדרג לווינדוס 10 דרך תוכנה של מיקרוסופט זה עשה את כל התהליך הוריד את הווינדוס הכול ובסוף מחפש עידכונים חח מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Wond3r,

כשאני נכנס למשחק כבד ומשחק בו איזה 15-20 דקות המחשב פשוט קופא, התמונה נתקעת במשחק ושום דבר לא מגיב, ואז אני צריך לכבות את המחשב ידנית. בדקתי את הRAM אצל חבר והם בסדר עשיתי בדיקה של CPU וGPU בOCCT ולא היו בעיות... אני חושד אולי בדיסק קשיח אבל אני לא בטוח. הורדתי גם את הOC. הטמפ של כל החלקים הם בסדר לגמרי גם במשחק counter-strike 1.6 לאחר כמה שעות של משחק לפעמים יש את אותה הבעיה. רציתי גם לשאול אם יש תכנה שאפשר לבדוק אם יש בעיה עם הדיסק קשיח?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by CTTA,

המחשב לא נדלק כלל. החלפתי כבל מתח, שקע, ואפילו ספק - שום דבר לא עוזר. ברגע שאני מחבר את כבל המתח למחשב, נדלקת נורית צהובה על לוח האם, ונורית נוספת על צג הפרונט של המחשב. כפתור ההפעלה לא מגיב. בעבר כשהייתי מחבר למחשב הספציפי הזה כבל מתח, הספק היה מתחיל לעבוד ישר - עכשיו הספק לא מגיב כלל (גם לא המאוורר של המעבד). תוספת קטנה - בפעם האחרונה כיביתי את המחשב בצורה הבאה: חיברתי כבל מתח למחשב, והוא נדלק - כיביתי אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ה-reset (בטעות), ראיתי שזה לא מגיב, לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור ה-power. המחשב כבה ומאז, לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? אודה לכל עזרה. מפרט מחשב: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by ecas,

היי, נכנסתי להגדרות של פייסבוק וזה מה שהיה כתוב לי שם, עכשיו אני גר ברחובות לא בסוריה כמובן... נכנסתי גם לGoogle maps והוא ישר הראה לי את אותו האזור, ניסיתי לפתוח את המפות גם על Edge וזה שוב פתח לי את אותו האזור בסוריה כברירת מחדל חשבתי אולי זה משהו במחשב אז פתחתי את המחשב נייד שלרוב לא פעיל וכשנכנסתי למפות אותו הדבר, הוא עדיין הראה לי את סוריה אבל כשלחצתי על הGPS ואישרתי לו לראות את המיקום, זה ישר עבר לרחובות. יש למישהו מושג למה הדבר הזה קורה? לא בטוח שזה קשור אבל הספקית אינטרנט שלי זה טריפל סי.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by גולן ונטו,

רכשתי כונן זה של סמסונג אך איננו מגיע עם הבורג המאוד קטנצ'יק .. מישהו יודע איזה גודל זה ו/או היכן ניתן להשיג כזה מיוחד? פשוט טמטום בעיני שלא מגיע אפילו עם הלוח אם

7. ה-Windows10 הפסיק לזהות כונן קשיח משני פנימי - (Toshiba DT01ACA100 (SATA III,7,200rpm זה התחיל בהיעלמויות הדרגתיות עד שנעלם לגמרי. במחשב אחר הכונן כן עולה, (אבל הוא נחוץ בעמדה הספציפית). יש דרך לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by ישראל שטיין,

הורדתי את ויזואל סטודיו ובחרתי באפשרות של אוניברסל-להתקין את כל השפות, אבל כשפתחתי את התוכנה, גיליתי שהותקנו רק כמה שפות בודדות-האפשרויות הכלליות הן C++, ויזואל בייסיק, ו"OTHER". אפילו בשפת C אי אפשר לעבוד. הורדתי את גירסת קומיוניטי. גם בשפת C++, התוכנית הראשונה שמופיעה אוטומטית-HELLO WORLD- אי אפשר להריץ אותה, מתקבלת שגיאה בקמפול. כשאני פותח את האינסטולר כתוב לי שההתקנה הושלמה עם שגיאות.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by MatanFrenkel,

היום ב4 לפנות בוקר , נדלק לי המחשב פתאום ממצב שינה , שמתי אותו שוב ולאחר כמה שניות הוא שוב החליט להתעורר , מה זה צריך להיות?

10. יש לי בעיה במחשב, כמעט כל יישום שאני מנסה לפתוח, בעיקר תוכנות והתקנות בסיומת exe זה מראה לי את התקלה הזאת: מישהו יכול לעזור לי ויודע איך אפשר לסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by zidki,

לחבר שלי נמחק ה- IP מה עושים

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by ariel007,

שלום, המחשב שלי מוגדר להיכנס למצב שינה אחרי חצי שעה של חוסר פעילות. כל פעם שאני מוציא אותו משינה כונן ה-DVD מחפש אם יש בו דיסק וזה מפריע ואני לא יודע אם זה לא מזיק גם לכונן. מישהו יודע איפה אני יכול להגדיר שהכונן יפסיק לטחון ביציאה משינה? זה קורה גם כשאני מדליק את המחשב אבל שם זה פחות מפריע תודה לעוזרים

13. Started by מלי191,

שלום לעוזרים! ניסיתימלפרמט את המחשב שלי ונתקלת בהודעת שגיאה. מצורפת תמונה. מה אפשר לעשות?! תודה רבה מראש לעונים מלי

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אחרי שהתקנתי את ה sapphire radeon 9100 הצורב הפסיק לעבוד. יש לציין כי מה שהפסיק לעבוד זה כרטיס ה SCSI של ACARD דגם AEC-6710S. ווינדוס מזהה אותו אבל לא משנה איזה דרייברים אני מתקין תמיד יש conflict (ניסיתי גם ב 98 וגם ב XP). הצורב הוא TEAC x8 - עובד מצויין כבר כ 5 שנים. יש רעיונות איך לתקן ולמה זה נגרם?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  15. כאשר אני משחק במחשב בC&C הוא יוצא לי מהמשחק ורושם לי הודעה שחסר לי זכרון במחשב... זה המפרט של המחשב שלי... intel core 2 duo e6300 1.86ghz gigabyte ga-945gm-s2 gskill 512mbX2 667mhz ddr2 nt wd169gb 7200rpm 8mb sataII enermax liberty 400w connected radeon x1800xt 256mb ddr III+zalman vf900-cu vfa cooler asetek vapochill micro ultra low noise(קירור למעבד)

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by tidan27,

שלום ברשותי רמקולים 5.1 של לוגיטק z5500 הרמקולים מחוברים באמצעות כבל אופטי שיוצא מהמחשב למגבר מדי פעם אני שומע טיקים ברמקולים גם במצב שהווליום נמוך עד הסוף מה הסיבה לתופעה הזאת?

17. Started by Moti Meir,

היי קניתי לפטופ חדש lenovo v510 אשר מגיע עם free-dos. יצרתי דיסק התקנה לWIN וכשאני נכנס לBIOS ומגדיר שהוא יקרא אותו קודם זה לא קורא. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לפתור אותה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Ronen Mars,

אהלן, יש לי בעיה קטנה. יש לי במחשב 3 הארד דיסקים: 1) Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3 2) WesternDigital 1TB 3) Samsung 1TB כשהייתי נכנס WD,אז למערכת היה לוקח משהו כמו 5 שניות לעלות את כל התיקיות, שזה הרבה זמן(ויש משהו כמו 15 תיקיות, שזה לא הרבה). א) עם איזו תוכנה מומלץ לעשות בדיקה ? ב) האם יכול להיות שבגלל שהמחיצה לא הייתה מסומנת כ-Active בתוך DiskManagament, אז לכן הייתי צריך לחכות ? תודה מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz קירור מעבד: Noctua NH-L12 זכרון: Geil Evo Potenza 8GB DDR3 1600MHz - X4 דיסק קשיח: למעלה מארז: CoolerMaster - Storm Scout 2

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום רב, יש ברשותי מחשב נייח שהגיע עם Windows 7, התקנתי עליו לפני מספר ימים Windows 10 התקנה חדשה ונקייה. לאחר ההתקנה ניסיתי לחבר מספר התקנים ל-USB 3.0 והוא לא מגיב. גם לא עכבר ומקלדת. לא יודע מה הבעיה ניסיתי הכל. תך חיבורי ה-USB הרגילים עובדים. פרטי המחשב: מישהו יכול לעזור לי? בברכה ותודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. Started by enkil,

יש לי גרסת WINDOWS 10 ששודרגה מגירסא 7 ULTIMATE. הצלחתי לחבר את המירקאסט כך שכאשר עושים קליק ימני על סרטון, אפשר לנגן אותו על המירקאסט אבל בכל הנסיונות שלי לעשות PROJECTION לרבות CONNECT מה ACTION CENTER, מערכת ההפעלה טוענת שהמחשב שלי לא תומך ב MIRACAST. קראתי שזה יכול לקרות במערכות ששודרגו מ WINDOWS 7 אבל לא מצאתי בשום מקום פיתרון לבעיה. אשמח לעזרה. עריכה: כפי הנראה, הפרוטוקול דורש תמיכה בכרטיס ה WIFI. החלפתי את הכרטיס מימי הביניים בכרטיס מודרני והכל עבד.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by shahar07,

יש לי הארד דיסק חיצוני שחיברתי בתוך קופסא, כאשר אני מפעיל אותו, הוא מאיט את המחשב בצורה מטורפת מה עןשים, הלוח שלי הוא p5w dh

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  22. וינדוס 10 אנטפרייז. כל מערכת הניהול של ההדפסה איטית מאוד. רק לפתוח את החלון של בחירת המדפסת לוקח איזה 15 שניות ולאחר בחירת מדפסת כלשהיא עוד איזה 10 שניות. להכנס למאפיינים כדי לבחור מגירה או סוג נייר לוקח עוד 15 שניות ולאחר מכן ההדפסה נשלחת למדפסת באופן איטי מאוד

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by godisme171,

יש לי צורב YAMAHA CRW2100E ולפעמים הוא לא פותח לי את המגש אז אני צריך להפעיל מהתחלה את המחשב ואז לפתוח משיהו יודע למה ???

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by sagiv,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]ערב טוב ברשותי מחשב נייד Dell Inspiron 15R N5110 יש איתו כמה בעיות שמפריעות לי לעשות התקנה מסודרת ונקייה. אני מנסה לעקוף את הבעיות וחשבתי להיעזר בחברי הפורום.. אז ככה הצורב מקולקל ולא מצליח לסיים את התקנה ניסיתי מספר רב של פעמים עם דיסקים שונים הגיע ל99% ונפסק. דרך USB usb2 לא קיים הלך לעולמו נשארתי רק עם 2 USB.3 ומשם הבוט לא יודע למשוך את הדרייבר (לפחות לא שאני מכיר) לסיכום אין עוד דרכים לפרמט ...עזרתכם?[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  25. קניתי את המחשב לפני כשנה ולא הייתה שום בעיה משחקים פעלו טוב אבל עד לפני משהו כמו חודש-חודשיים המחשב התחיל לתפקד בצורה לא תקינה(עוד כשהיה לי וינדוס XP) ומשחקים קורסים מאז גם לאחר פרמוט והתקנת וינדוס חדש. זה קורס ברנדומליות בערך אחרי 5-10 דקות לפעמים רק אחרי משהו כמו שעה+- ויש "פטרן" של צבעים מוזרים שחוזרים על עצמם בעת הקריסה ופיקסלים משובשים על המסך ואני נאלץ לעשות ריסטרט. הבעיות כנראה התחילו אחרי ששיחקתי עם תוכנה שגרמה למסך כחול לקריסה ול"ריסטרט" של המחשב לפני כחודשיים. אני חושב שה"ביוס" השתבש ומשחקים קורסים בעקבות זאת (התוכנה איכשהו גרמה להתקנת "פלופי" למרות שאין לי כונן "פלופי"). * זה קורס בזמן שאני משחק במשחקי מחשב ולאחרונה גם זה קרה לי בדסקטופ על ההתחלה כשנכנסתי לוי…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים