עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by danirockdude,

שלום, לא מזמן קניתי דיסק קשיח חדש (WD CAVIAR BLUE - 1TB) ורציתי ליצור בו פרטישן של 100 GB ולהתקין עליו WINDOWS 7 64 BIT אך ברגע שאני מכניס את הדיסק למחשב לאחר ההגדרות בביוס וכל הסידורים הווינדוס לא מתחיל בהתקנה... אל השנייה שאני מוציא ומכניס את הדיסק של ה 32 BIT הכול עובד... הרצתי בדיקה במחשב כדי לבדוק אם הוא יכול להריץ 64 ביט והבדיקה אומרת שכן. (Windows 7 Upgrade Advisor) ברצוני לדעת מה עלי לעשות.... האם הבעיה קשורה לדיסק קשיח או לכונן דיסקים החדש שלי? . ד.א המפרט שלי הוא : CPU - Amd Phenom II x6 1075T Mother Board - Asus Crosshair IV Formula / AM3 Ram : 8 GB Corsair Vengence Edition Video Crad : Zotac Geforce GTX 560Ti HDD #1 - Intel SSD 40 GB HDD # 2 - WD Caviar Blue 1…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by jfkk,

שלוםן רב המחשב נכבה ללא שום הודעה על כיבוי .(התופעה התחילה לפני מספר ימים זה קרה כבר פעמים ) חום בביוס 40 מעלות ניקתי אבק מערכת הפעלה -xpsp3 בדיקה עם nod32+super anty spy תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  3. לחבר שלי אין קול במחשב.במנהל התקנים מופיע סימן שאלה על בקר קול של מולטימדיה עם סימן קריאה. איך הוא יכול להתקין את הדריברים של זה(אין לו דיסק של התקנה או משהו כזה כמו שהבנתי ממנו).

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אהלן בזמן האחרון יש לי עיוותי צבעים נוראיים במשחקים ובתמונות. -- לא נראה כמו ארטיפקטים ניסיתי לעבור על ההגדרות ולהתקין דרייבר מחדש. שום דבר לא עוזר למישהו יש רעיון? ד"א הכרטיס עכשיו בדאון קלוק, ספק הכוח החדש שבמפרט עוד לא הגיע טמפ' לא רעות (45 מנוחה 55~ מאמץ) אני מבקש בכל לשון של בקשה, כל מי שיודע משהו לגבי דבר כזה שיעזור לי! בבקשה!

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  5. המחשב לא עולה כלל מופיע לי רק זיהוי כ.מסך עשיתי את זה (הוצאת הסוללה) בגלל שישנתי לאח שלי משהו בביוס והמחשב גם כן לא עלה למשהו יש רעיון איך אפשר להחזיר את הביוס ?????? אני ממש עבוד !

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אני זוכר כאשר רכשתי את הרמקולים בהתחלה עלה לי איזה שהוא תוכנה בה אני יכול לשחק עם ההגדרות שלהם. עכשיו אני מנסה למצוא שוב איך מגיעים לשם ולא מוצא... זה משגע אותי. אם זה משנה משהו אז הרמקולים שיש לי הם microlab m 700 איך אני יכול למצוא את התוכנה היעודית שלהם?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by king907,

לפני שבוע החליפו לי כרטיס מסך ל RADEON 5450 אחרי שנשרף לי ה 7600 GT קיצר מחקתי את כל הדריברים שהיו לי במחשב עם DRIVER SWEEPR והתקנתי דריבר מעודכן של ATI מאז לפעמים קופץ לי מסך כחול עם שגיאה ati2dvag.dll אני יודע זה קשור לדריבר מחקתי 20 פעם כבר ניסיתי כמה גרסאות של דריברים לא עוזר למישהו יש פתרון ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Ronen Mars,

אהלן, יש לי בעיה קטנה. יש לי במחשב 3 הארד דיסקים: 1) Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3 2) WesternDigital 1TB 3) Samsung 1TB כשהייתי נכנס WD,אז למערכת היה לוקח משהו כמו 5 שניות לעלות את כל התיקיות, שזה הרבה זמן(ויש משהו כמו 15 תיקיות, שזה לא הרבה). א) עם איזו תוכנה מומלץ לעשות בדיקה ? ב) האם יכול להיות שבגלל שהמחיצה לא הייתה מסומנת כ-Active בתוך DiskManagament, אז לכן הייתי צריך לחכות ? תודה מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz קירור מעבד: Noctua NH-L12 זכרון: Geil Evo Potenza 8GB DDR3 1600MHz - X4 דיסק קשיח: למעלה מארז: CoolerMaster - Storm Scout 2

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום לכולם בכל פעם שאני מבצע תנועה עם העכבר , אחוז ה CPU עולה בכ20 - 40 % וכך הביצועים של המחשב תוך כדי משחק יורדים. וכן: עידכנתי כרטיס מסך , סרקתי את המחשב , החלפתי עכבר. תודה מראש :)

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by חיים37,

שלום אני די חדש ולא מבין כל כך במחשבים אז אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לפרסם את ההודעה המחשב שלי עושה רעש מוזר כמעט כל הזמן ופתחתי אותו והרעש לא בא מהמאווררים (עצרתי אותם ובדקתי אם זה מפסיק את הרעש) זה בא נראה לי מהספק או משו שקרוב אליו(אולי המאוורר של הספק שאני לא רואה אותו) יש למשהו מושג איך פותרים זה ? תודה חיים

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  11. בעיה עם התקנת חומרה ישנה וחייב עזרה כי אני עובד עצות. מפרט מחשב: Intel Pentium E5200 ASUS P5G41T-M LX Corsair CMV8GX3M2A1333C9 4GBx2 בקצרה, אני רוצה להעביר מעבד X5460 (המעבד עבר מוד מ-771 ל-775) מלוח P35 ללוח G41 כי בלוח השני יש תמיכה ב DDR3. הבעיה, לוח p5g41t-mx עושה לי בעיות עם זיהוי 2 קיטים שונים של 2 כ.זיכרון. אם אני שם כרטיס אחד, אז הוא מזהה רק בערוץ B. אם מתקין 2 כרטיסים המערכת לא עושה בוט אל ה-BIOS אפילו. יש לי כמה חשדות: 1. שאחד הסלוטים דפוק או שאחד הכרטיסים דפוק באחד הקיטים דפוק. 2. אולי זה תלוי גם בסוג המעבד שמותקן באותו רגע(כרגע e5200). 3. קניתי קיט שלא מתאים ללוח מבחינה טכנית שאינו נתמ…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. טוב , לפני חודש הלך לי לוח האם במחשב המשרדי. זהו מחשב פנטיום 4 של אינטל. החלטה כלכלית הביאה אותי לבקש במעבדה שישיגו לי לוח חדש ולא לקנות מחשב חדש. הביאו לי איזה לוח אם שאחרי חיפושים רבים (השם לא מופיע על הלוח) הגעתי לפרטים הבאים : BIOS Type: Phoenix-Award BIOS Date: November 24th 2007 BIOS ID: 11/24/2007-i865-W83627-6A79AWB9C-00-None BIOS OEM: Intel 865G/GV, (3004-123.001) - 6.00 PG Chipset: Intel 2570 rev 2 SuperIO: Unknown Manufacturer: Unknown Motherboard: i865-W83627 ולפי קוד הביוס מצאתי שמדובר בחברה בשם Aotexin. הצ'יפסט הוא Intel i865/i865P/i865PE/i865G/i848P. אני עובד עם WIN XP ולאחר בדיקות מקיפות חזרתי ל SP2 כי עם SP3 , המחשב פשוט לא היה יציב ... כל …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לחברי הפורום. יש לי בעיה ואבקש את עזרתכם. לפני כשבוע קרס המעבד עקב טמפרטורה גבוהה מספר פעמים תוך משחק ב- BIA. ניקיתי את המאוורר של המעבד והחזרתי אותו ללוח. לאחר החזרת המאוורר למקומו, הדלקתי שוב את המחשב אך הוא לא נכנס לביוס. ספק הכח ושאר החומרה עובדים כרגיל. ניסיתי לבודד את הבעיה ע"י החלפת ספק - הבעיה לא נפתרה. בדקתי את כרטיס המסך במחשב של חבר והכרטיס תקין. בדקתי את לוח האם כאשר רק המעבד, הזכרונות וכרטיס המסך מחוברים ואין כניסה לביוס. אין סימני שריפה או חריכה על פריטי החומרה. יש לציין כי המחשב עבד לפני שניקיתי את מאוורר המעבד. כיצד ניתן לדעת האם מדובר בבעיה במעבד או בלוח האם? המחשב בנוי ממעבד אינטל 1.7 ג'יגה, 384 מגה DDR במהירות 266 MHZ, כרטיס מסך ATI RADEON 9600 PRO…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by אורי סלמן,

אני מוריד cod aw בסטים ובזמן ההורדה דפים נפתחים בדיליי של 3-4 שניות אני לא יכול לשחק משחקים אחרים רציתי לדעת אם זה בסדר או לא למפרט הזה intel core i5 4590 gtx 970 8gb ram אני לא אומר שיש לי מפרט סופר על או משהו ואיך זה הגיוני שזה קורה.. אני רק רוצה לדעת אם זה הגיוני ועוד שאלה זה אם למשל אני מוריד cod aw או לדוגמא cs go שתיהם צריכים להאט לי את המחשב באותה צורה בזמן הורדה? או שבגלל שcod aw יותר גדול אז המשחב יותר יתאמץ? או בקיצור אם המחשב מתאמץ באותה מידה בשתי הדוגמאות של המשחקים האלה בזמן הורדה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Eden Gueta,

הי אנשים, יש לי תקלה די קבועה שבאה עם מסך כחול ומפחיד ניסיתי להבין מה זה אומר אבל לצערי זה ממש סינית בשבילי בחיפושים כאלה ואחרים הבנתי שיכול להיות שיש לי בעיה בחומרה אבל המחשב מאוד חדש ולא עשיתי אוברקלוק אז אם מתחשק למישהו לזרוק מבט בדבר, אני אעריך את זה מאוד תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Moti Meir,

היי קניתי לפטופ חדש lenovo v510 אשר מגיע עם free-dos. יצרתי דיסק התקנה לWIN וכשאני נכנס לBIOS ומגדיר שהוא יקרא אותו קודם זה לא קורא. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לפתור אותה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Bug2000,

לאחר שעשיתי מודינג לספק שלי, שכלל הארכת חוטים ובינהם גם החוט הזה שמתחבר ללוח אם, המסך שלי לא נדלק, אך המחשב עצמו עבד. אז חשבתי שיש בעיה בהלחמה כלשהי, הלחמתי הכל ביסודיות מחדש ואז התחלתי לשמוע רעש של קצר(זזזז) והפעם המחשב לא נדלק רק רואים קצת את המאורר של הספק מסתובב קצת ואז מפסיק לאחר הרעש הזה. חשבתי שעדיין משהו לא בסדר בהלחמות, אז הבאתי את הספק לסבא שלי ולאחר שהוא עשה עבודה מיקצועית הרעש עדיין ממשיך והספק לא עובד . למישהו יש רעיון כלשהו מה הבעיה ? עכשיו אני בטוח שזה לא קשור בהלחמות... בבקשה עזרה ?! :-[.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  18. ניסיתי להעלות את דיסק ההתקנה המקורי בבוט ולהתקין ולא הצלחתי, כל פעם עלה הלוגו של מייקרוסופט והמחשב עשה ריסטרט. הוצאתי פיזית את הדיסק קשיח מהמחשב לנובו וחיברתי אותו למחשב נייח אחר (לא מותג) וכן הצלחתי להתקין עליו ווינדוס 8.1, ניתקתי את הכונן וחיברתי שוב חזרה למחשב לנובו והווינדוס לא עולה כי הדרייברים שמותקנים עליו לא תואמים לחומרה של המחשב לנובו ועכשיו אני תקוע ולא יודע מה לעשות.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by sagiv,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]ערב טוב ברשותי מחשב נייד Dell Inspiron 15R N5110 יש איתו כמה בעיות שמפריעות לי לעשות התקנה מסודרת ונקייה. אני מנסה לעקוף את הבעיות וחשבתי להיעזר בחברי הפורום.. אז ככה הצורב מקולקל ולא מצליח לסיים את התקנה ניסיתי מספר רב של פעמים עם דיסקים שונים הגיע ל99% ונפסק. דרך USB usb2 לא קיים הלך לעולמו נשארתי רק עם 2 USB.3 ומשם הבוט לא יודע למשוך את הדרייבר (לפחות לא שאני מכיר) לסיכום אין עוד דרכים לפרמט ...עזרתכם?[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by MK007,

יש לי מחשב נייד של Fujitsu amilo הבעיה היא שרק הUSB השמאלי עובד, שתי החיבורים שיש מצד ימין לא עובדים, יש משהו שאפשר לבדוק חוץ מלקחת את המחשב לחנות ?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by guy15553,

היי. יש לי כרטיס מסך amd 7770 1 GHz לוחץ על כפתור ההפעלה במחשב הכרטיס נדלק לשניה ( מאוורר) ואז נכבה הכל ממשיך כרגיל ואין תמונה על המסך מה עושים? לא משתמש במחשב בקושי ובדיוק נגמרה האחריות תודה. איפסתי סוללה bios . ניקיתי מאבק. והייתי מסך מחשב אחר

22. Started by nissim segev,

אני חדש כאן קודם כל ברוכים הנימצאים, קרתה לי תקלה הערב שעבדתי עם המחשב נייד שלי ( hp דגם g62 ) ובאמצע העבודה פתאום המסך נהיה כולו בצבע כחול עם הודעות באנגלית ולמטה הוא התחיל להריץ מיספרים עד 100 והפעיל מחדש את המחשב. מה זה יכול להיות? תודה לכל העוזרים...

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by ecas,

היי, נכנסתי להגדרות של פייסבוק וזה מה שהיה כתוב לי שם, עכשיו אני גר ברחובות לא בסוריה כמובן... נכנסתי גם לGoogle maps והוא ישר הראה לי את אותו האזור, ניסיתי לפתוח את המפות גם על Edge וזה שוב פתח לי את אותו האזור בסוריה כברירת מחדל חשבתי אולי זה משהו במחשב אז פתחתי את המחשב נייד שלרוב לא פעיל וכשנכנסתי למפות אותו הדבר, הוא עדיין הראה לי את סוריה אבל כשלחצתי על הGPS ואישרתי לו לראות את המיקום, זה ישר עבר לרחובות. יש למישהו מושג למה הדבר הזה קורה? לא בטוח שזה קשור אבל הספקית אינטרנט שלי זה טריפל סי.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by elyasaf755,

היי, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, ואני גם לא בטוח מה בדיוק הבעייה במחשב שלי, אבל אני חושב שזה הלוח אם שלי (דגם Asus M2A-VM HDMI). קודם כל: איך הבעייה קרתה? המחשב קרס והראה לי מסך כחול שעכשיו אני מצטער שלא ייחסתי לזה חשיבות ולא ראיתי מה היה כתוב בהודעה. הבעייה:כשאני מנסה להפעיל את המחשב אז קורים מספר דברים - 1)המסך נשאר תקוע על התצוגה של הלוח אם (כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה מראה לי את הפרטים של המחשב מהר, ואז יש תמונה של הדם של הלוח אם, ואז טוען את הווינדוס, ואני דיי בטוח שאתם כבר יודעים את זה אבל רק ליתר בטחון...). 2)המקלדת לא עובדת, לעומת זאת העכבר כן עובד, אז אני לא יכול ללחוץ על DEL או TAB ולהתעסק בשטויות שם... 3)אם אני מוציא את הכרטיס מסך שלי ומשתמש במובנה…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by CTTA,

המחשב לא נדלק כלל. החלפתי כבל מתח, שקע, ואפילו ספק - שום דבר לא עוזר. ברגע שאני מחבר את כבל המתח למחשב, נדלקת נורית צהובה על לוח האם, ונורית נוספת על צג הפרונט של המחשב. כפתור ההפעלה לא מגיב. בעבר כשהייתי מחבר למחשב הספציפי הזה כבל מתח, הספק היה מתחיל לעבוד ישר - עכשיו הספק לא מגיב כלל (גם לא המאוורר של המעבד). תוספת קטנה - בפעם האחרונה כיביתי את המחשב בצורה הבאה: חיברתי כבל מתח למחשב, והוא נדלק - כיביתי אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ה-reset (בטעות), ראיתי שזה לא מגיב, לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור ה-power. המחשב כבה ומאז, לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? אודה לכל עזרה. מפרט מחשב: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים