עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי כבל HDMI ממחשב לטלוויזה עכשוי שאני מחבר אותם ומדליק תמחשב התצוגה נראית לי על מסך הטלוייזיה על לקטע של STARTING WINDOWS ואז זה עובר למסך מחשב שאני נכנס להגדרת בכרטיס מסך{NVIDIA GEFORCE GT 430 1 GB DDR3] יש לי שמה DUALVIWER ולא רשום שום דבר על חיבור דיגיטלי צריך עזרה ממישהו שיודע נ.ב שאני מוציא תכבל VGA ומחבר ת HDMI ואז עושה ריסטרט רואים רק בטלוויזה ושנדלק המחשב וההיונדוס אז אני מחבר ת VGA ורואים בשתי המסכים יענו כל פעם שאני ירצה שיראו בשתי המסכים אני יצרך להוציא תכבל VGA ואז להכניס תכבל HDMI ושיעה הווינדוס רק אז אני יוכל להכניס תכבל VGA צריך עזרה כל הפרטים בחתימה שלי TOSHIBA 32</blockquote>נ.ב האם בכל VGA מפריע לכבל HDMI אני יצטרך לנתק אותו יענו ואז לחבר תמיד …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום לחברי הפורום. יש לי בעיה ואבקש את עזרתכם. לפני כשבוע קרס המעבד עקב טמפרטורה גבוהה מספר פעמים תוך משחק ב- BIA. ניקיתי את המאוורר של המעבד והחזרתי אותו ללוח. לאחר החזרת המאוורר למקומו, הדלקתי שוב את המחשב אך הוא לא נכנס לביוס. ספק הכח ושאר החומרה עובדים כרגיל. ניסיתי לבודד את הבעיה ע"י החלפת ספק - הבעיה לא נפתרה. בדקתי את כרטיס המסך במחשב של חבר והכרטיס תקין. בדקתי את לוח האם כאשר רק המעבד, הזכרונות וכרטיס המסך מחוברים ואין כניסה לביוס. אין סימני שריפה או חריכה על פריטי החומרה. יש לציין כי המחשב עבד לפני שניקיתי את מאוורר המעבד. כיצד ניתן לדעת האם מדובר בבעיה במעבד או בלוח האם? המחשב בנוי ממעבד אינטל 1.7 ג'יגה, 384 מגה DDR במהירות 266 MHZ, כרטיס מסך ATI RADEON 9600 PRO…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by menis,

כל כמה דקות הוא נתקע ולא מגיב? מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי כותרת , איך אני מכוון אותו לתצוגה רגילה ומלאה כמו מסך מחשב רגיל תודה

5. המחשב עושה ריסטארט ברצף כל מספר שניות ומערכת ההפעלה לא עולה (מחשב חדש, כחצי שנה). ניתקתי את כל רכיבי המחשב וגם החלפתי ספק כח אך דבר לא השתנה. מבקש את עזרתכם. תודה מראש. מפרט המחשב: ווינדוס 10. לוח אם - GIGABYTE B460M. זיכרון - 8G כרטיס מסך- ASUS GEFORCE GTX 1650 ספק כח-550W ANTEC SSD 240G

6. Started by ROEF,

שלום כבר הרבה זמן שהגימייל חתוך ניסיתי לשנות לתצוגה COMFORT קומפקטית לא משנה מה זה נשאר חתוך באמצע האם זה קשור להגדרות תצוגה? זה קורה בכל הדפדפנים לאו דווקא באופרה גם בכרום.. יש לי וינדוס 8 32 ביט.. מצורפת תמונה תודה מראש! - - - תגובה אוחדה: - - - http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/907/kYHQsJ.png

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by shaithebest,

הי חברים, מדובר בנייח מעבד C2D עם ווינדוס אקספי שלא עולה. נתקע בטעינה בדיוק באותה נקודה עשיתי בדיקת זכרון והארדיסק עם HIRENS ואין סקטורים פגומים. החלפתי כרטיס זכרון לחדש ומראה אותה תקלה בדיוק. מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by גיל נייאזוב,

שלום יש לי את המשחק MAFIA3 בסטים והוא נתקע לי הכוונה יש המון דרופ FPS ניסיתי להשים את כל ההגדרות הכי נמוכות ולראות מדריכים כלום לא עזר עדכנתי דרייבר של כרטיס מסך והתקנתי את התוכנות הנלוות למשחק כלום לא עזר. מעבד:intel core i5 2500cpu 3.3GHZ כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 750 GTX זכרון רם:8 GB דרך אגב ראיתי אנשים עם מעבד וכרטיס מסך יותר חלשים משלי שמריצים את המשחק ללא דרופ FPS. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום לכולם ! רציתי להחליף את הכונן האופטי בדיסק קשיח, לכן הזמנתי HHD Caddy (למי שלא מכיר: איביי). התקנתי בתוכו את הדיסק הקשיח והחלפתי את הכונן האופטי ולצערי הדיסק קשיח לא מופיע ב'מחשב שלי' ולא בDisk Manager וגם לא בDevice Manager. אמנם הוא כן מופיע בביוס. ניסיתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין עליו וינדוס 10 ולנסות Boot מתוכו אך ללא הצלחה. הוא מנסה להעלות דרכו אך מופיעה שגיאה של ctrl + alt + delete או משהו כזה. לפעמים מופיעה שגיאה של Recovery של ווינדוס עם שגיאה של 0xc00000e9. עוד יש לציין שבמחשב אחר שניסיתי לרכיב את הHHD Caddy הוא קרא את הדיסק קשיח בלי בעיות ! עוד דבר, הדיסק הקשיח תקין, השתמשתי בו לפני שעברתי לSSD. הוא גם נ…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by efi1924,

שלום אני קראתי באינטרנט כתבה "גוגל מזהירה: החליפו סיסמה עכשיו כדי למנוע פריצה לחשבון" גוגל מזהירה: החליפו סיסמה עכשיו כדי למנוע פריצה לחשבון -...אחרי מתקפות מתוחכמות ופישינג נרחב, גוגל קוראת לרוב המשתמשים להחליף סיסמה ולעבור לאימות דו שלבי מתקדם עם מפתח גישה אני יש לי כתובת מייל שלי gmail וקיים אימות דו שלבי מקבל דרך קוד SMS. לאחרונה הרבה זמן לא קיבלתי מייל חשוד. אם הייתי רואה מייל חשוד מיד מוחק מייל חשוד. איך בודקים כתובת מייל אם אני רשום שזה פריצה לחשבון שלי. איפה יש אתר כזה בדיקה מייל שלי של Gmail ? בתודה לעוזרים!

11. ניסיתי להעלות את דיסק ההתקנה המקורי בבוט ולהתקין ולא הצלחתי, כל פעם עלה הלוגו של מייקרוסופט והמחשב עשה ריסטרט. הוצאתי פיזית את הדיסק קשיח מהמחשב לנובו וחיברתי אותו למחשב נייח אחר (לא מותג) וכן הצלחתי להתקין עליו ווינדוס 8.1, ניתקתי את הכונן וחיברתי שוב חזרה למחשב לנובו והווינדוס לא עולה כי הדרייברים שמותקנים עליו לא תואמים לחומרה של המחשב לנובו ועכשיו אני תקוע ולא יודע מה לעשות.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by MasterOr,

איך אפשר לפרמט את כולו מהתחלה?? ללא הפירמוט הרגיל מהדוס ההארד דיסק נתקע באמצע ב8% ורושם NOT READY FORMAT TERMINATED ניסיתי לעשות פרטישן חדש לא עזר כלום עדיין לא נותן לפרמט..

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אני מעלה תדיסק של הWINDOWS שאני יודע בוודאות שהוא עובד והכל בסדר איתו הטעינה של הקבצים מתחילה וכל פעם קורה משהו אחר 1. נתקע באמצע 2.מדווח על קבצים פגומים, כל פעם קובץ אחר למשל: HTKRNLMP.EXE, HALAACPI.DLL 3. עד שהצלחתי פעם אחת להתקדם קצת עם ההתקנה שאני בא לבחור באפשרות של התקנה מחדש של הווינדוס הוא רשם לי שיש לי בעיה בהארד דיסק 4. פעם אחת אפילו זה עשה לי ריסט באמצע הטעינה ועכשיו שאני מעלה תWINDOWS שיש לי בנתיים אנלא מספיק לעשות כלום וכבר הוא עושה לי ריסט ממש תוך דקה ככה שאין לי זמן אפילו להתעסק עם תוכונות לבדיקת חומרה אז עכשיו ניסיתי עוד פעם עם התוכנה MHDD וזה מראה לי שהוא לא מזהה תהרד דיסק ועוד משהו מצחיק שאני לוחץ F12 ומעלה תבוט דרך ההרד דיסק הוא נכנס לי לתוכנ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by MK007,

יש לי מחשב נייד של Fujitsu amilo הבעיה היא שרק הUSB השמאלי עובד, שתי החיבורים שיש מצד ימין לא עובדים, יש משהו שאפשר לבדוק חוץ מלקחת את המחשב לחנות ?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by nadav_coh,

שלום, אני משתמש חדש כאן, אחלה פורום. יש לי בעיה במחשב ואני צריך עזרה. אולי סוף סוף המחשב יעבוד לי כמו שצריך אחרי כמה ימים. אז ככה.. הייתי על המחשב. ראיתי איזה סרט בצפייה ישירה. באתי לצאת מהסרט וכל המחשב נתקע לי. התוכניות היחידות שהיו פתוחות, זה האקספלורר, פוטושופ, אייסי ומסנג'ר. כל המחשב נתקע לי בעקבות התקיעה הזאת, ולא יכלתי אפילו לעשות סיים משימה. איזה 20 דקות בערך פלוס-מינוס לפני הפעלת הסרט שראיתי, התקנתי פוטושופ בעברית. קיצר הייתי חייב לעשות ריסטרט דרך הכפתור של המחשב למטה, ומאז הווינדוס לא עולה לי יותר. כשהמחשב עלה, אז היה לי מסך שחור וזה מה שהיה כתוב בו: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key מה אני עושה במצב…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  16. בעיה עם התקנת חומרה ישנה וחייב עזרה כי אני עובד עצות. מפרט מחשב: Intel Pentium E5200 ASUS P5G41T-M LX Corsair CMV8GX3M2A1333C9 4GBx2 בקצרה, אני רוצה להעביר מעבד X5460 (המעבד עבר מוד מ-771 ל-775) מלוח P35 ללוח G41 כי בלוח השני יש תמיכה ב DDR3. הבעיה, לוח p5g41t-mx עושה לי בעיות עם זיהוי 2 קיטים שונים של 2 כ.זיכרון. אם אני שם כרטיס אחד, אז הוא מזהה רק בערוץ B. אם מתקין 2 כרטיסים המערכת לא עושה בוט אל ה-BIOS אפילו. יש לי כמה חשדות: 1. שאחד הסלוטים דפוק או שאחד הכרטיסים דפוק באחד הקיטים דפוק. 2. אולי זה תלוי גם בסוג המעבד שמותקן באותו רגע(כרגע e5200). 3. קניתי קיט שלא מתאים ללוח מבחינה טכנית שאינו נתמ…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. קניתי מחשב מ FoxPC וקיבלתי אותו היום. התחלתי לעשות פרמוט, הכל טוב ויפה, עשיתי BOOT ל CD, עשיתי מחיצות והתחלתי את הפרמוט... אבל אחרי שהפרמוט נגמר איפה שהוא אמור להעלות את ההתקנה של הוינדוס הוא פשוט עושה BOOT ל CD עוד פעם ולא ממשיך את ההתקנה של הוינדוס. תמונות: הגדרות BIOS: http://img523.imageshack.us/img523/5224/img0068iz4.jpg ה SETUP: http://img138.imageshack.us/img138/9277/img0066kk2.jpg

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by p_uriel,

שלום קניתי חומרה חדשה למחשב (AMD X4 Athlon), כרטיס Gygabyte, וכו': התקנתי WIN 7. בעת כיבוי המחשב, נורת ה NUMLOCK דולקת קבוע. למה? האם תקלת חומרה? (בעבר, היה לי מחשב עם WIN XP, חומרה אינטל P3.06 וכו', והנורה לא דלקה בעת שהמחשב היה מכובה) מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by inrock,

גורם למחשב לא להפעיל שומר מסך וכיבוי מסך-אגב -מצב שינה עובד וגם התעוררות המחשב לאחר מכן תקינה. לאחר הזזה של עכבר\מקלדת ההגדרות תקינות, וגם ניסיתי להחליף כניסת usb רעיונות ????????????? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום, לאחרונה רכשתי מחשב נייח (מפרט מחשב נייח-converted.pdf) עם מערכת הפעלה Win 11. הוא מחובר לנתב (סיבים) באמצעות כבל רשת. לדעתי אין לו Bluetooth או Wifi. חיברתי אליו מתאם USB Bluetooth של Ugreen וזה עובד. 1. האם באותה דרך אפשר לחבר מתאם Wifi USB תיאורטית גם בלי כרטיס רשת אלחוטי? 2. האם אפשר לחבר את המתאם והכבל רשת בו-זמנית (פשוט לכבות ולהדליק את ה-Wifi במידת הצורך)? 3. מה עדיף: מתאם AC650 או מתאם AC1300? תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אז ככה.. עברתי דירה.. ומעכשיו שאני נוגע במסך או במארז אני מרגיש חשמל סטטי מוזר כזה.. אני לא זוכר אם זה היה בדירה הקודמת נראה לי שלא כי ההיתי שם לב לזה.. מה אתם חושבים שהוא גורם הבעיה? והאם זה מזיק למחשב? המחשב דיי ישן.. הזמנתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום שני ואני פוחד שזה יקרה גם במחשב החדש... זה יכול להרוס תמחשב או משהו?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by eliorbb,

שלום. קניתי מחשב חדש עם דיסק ושמתי עליו את הדיסק קשיח הישן שהיה לי. עכשיו רק ה ssd מוצג ושום דיסק קשיח לא מוצג ב"מחשב" שלי. אחד מהדיסקים קשיחים כן מוצג ב device manger אבל השני בכלל לא למישהו יש פתרון? אני יודע שפעם היו עושים אחר סלייב וכ'ו לא יודע אם עכשיו גם צריך וגם לא זוכר איך יש לי עוד שאלה הוספתי למארז החדש מאוור 120 מ"מ מהמחשב הישן מה עדיף שהוא יכניס או יוציא אוויר? תודה רבה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by palsar401,

אני מדליק את המחשב, הכל עולה כרגיל עד לרגע שהדסקטופ אמור לעלות, נהיה מסך כחול (מצורף בתמונה) לדעתי הבעיה היא בכרטיס מסך כי ברגע שאני נכנס לSAFE MODE, הכל עולה כרגיל, ואז כשבדקתי דרך הSAFEMODE את מפרט המחשב, הכל הופיע ( 8 GB RAM, מעבד I5 3.2 GHZ), למעט הכרטיס מסך שלא הופיע והכל היה מסומן N/A, כאילו לא קולט אותו. כשפתחתי את מארז המחשב לבדוק מה הבעיה, המאוורר של הכרטיס מסך פעל. הכרטיס מסך שיש לי זה 460 GTX, נקנה לפני 5 שנים (יחסית ממזמן) המחשב לא עולה מלפני 3 ימים, הקטע עם המסך הכחול קרה לי מלא מאוד פעמים לאחר ששיחקתי בין שעה לשעתיים בBF4, וכשיצאתי מהמשחק היה מסך כחול והייתי חייב לעשות ריסטרט למחשב ואז זה הסתדר, רק שהפעם המחשב בכלל לא עולה. ראיתי במדריך באינטרנט …

24. Started by TiGeRGuY,

בוקר טוב! אני מתכנן לפרמט היום את המחשב ולעשות פירמוט מלא לפני התקנת הוינדוס. עד כמה שזכור לי מההתקנהה הקודמת, אין אפשרות לפירמוט מלא, אלה רק מהיר. יש למישהו איזושהי דרך לעשות את זה? (מדובר על ההתקנה של ויסטה לא XP) תודה.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

עוד לא סיימתי לחבר את כל החלקים במחשב (אין טעם כי גם מעבד אני מחליף ואז להתקין הכל מחדש יהיה סיפור. בנתיים תיכננתי להשתמש בכרטיס קול און בורד וברמקולים הישנים שלי בשביל לשמוע קצת מוזיקה, אבל, אין מוזיקה ואין סאונד בכלל. נכנסתי לBIOS והפעלתי את הכרטיס קול והוא מותקן גם בXP כמו שצריך ומראה לי בעצם שהוא עובד, אבל שום צליל לא יוצא. אין התנגשות חומרה ואין שום הודעת שגיאה, חשבתי שהבעיה ברמקולים הישנים אבל גם באוזניות כלום לא עובד והווליום עד הסוף. מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים