תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
המחשב לא נדלק כלל. החלפתי כבל מתח, שקע, ואפילו ספק - שום דבר לא עוזר. ברגע שאני מחבר את כבל המתח למחשב, נדלקת נורית צהובה על לוח האם, ונורית נוספת על צג הפרונט של המחשב. כפתור ההפעלה לא מגיב. בעבר כשהייתי מחבר למחשב הספציפי הזה כבל מתח, הספק היה מתחיל לעבוד ישר - עכשיו הספק לא מגיב כלל (גם לא המאוורר של המעבד). תוספת קטנה - בפעם האחרונה כיביתי את המחשב בצורה הבאה: חיברתי כבל מתח למחשב, והוא נדלק - כיביתי אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ה-reset (בטעות), ראיתי שזה לא מגיב, לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור ה-power. המחשב כבה ומאז, לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? אודה לכל עזרה. מפרט מחשב: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי. אני גולש באתר המון,כל יום למעשה ומאוד נהנה מהכתבות ומהדיונים. למרות שאני לא ממש זקוק למערכת חדשה,החלטתי להתפנק בלוח אם ש ג'יגבייט GA-H81M-S2PV ובכונן SSD של סמסונג 840 בנפח 120GB. אני לא מצליח להתקין על WIN7 בשום מצב,אין בעיה להתקין על כונן מכני. ניסתי להגדיר בביוס מצב AHCI ועדיין,לא מצליח לסיים את ההתקנה. ב94% ההתקנה נתקעת ולא ממשיכה. יש לציין שהכוננן כניראה תקין כי זה הכונן השני מאותו סוג שאני מנסה להתקין עליו ואפילו החליפו לי את הכונן לאחר שהתלוננתי על הקודם. מא אני עושה לא נכון? אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי להעלות את דיסק ההתקנה המקורי בבוט ולהתקין ולא הצלחתי, כל פעם עלה הלוגו של מייקרוסופט והמחשב עשה ריסטרט. הוצאתי פיזית את הדיסק קשיח מהמחשב לנובו וחיברתי אותו למחשב נייח אחר (לא מותג) וכן הצלחתי להתקין עליו ווינדוס 8.1, ניתקתי את הכונן וחיברתי שוב חזרה למחשב לנובו והווינדוס לא עולה כי הדרייברים שמותקנים עליו לא תואמים לחומרה של המחשב לנובו ועכשיו אני תקוע ולא יודע מה לעשות.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מסך DELL שכבר לא באחריות U2417H הופיעה לפתע - לק קיבל מכה שום כלום - אנכית - שורת פיקסלים כבויים - בדיוק, אבל בדיוק באמצע המסך. יש מה לעשות? יש אפשרות בכלל לתקן כזה דבר? תודה על כל עיצה/הפניה/קישור.
-
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
אוקי, התלונה היא כזה: המחשב פתאום נכבה, ומאז כשמדליקים את המחשב לא עולה שום דבר על המסך. ישר חשבתי שזה משהו הקשור לכרטיס מסך, הפעלתי את הכרטיס מסך אצלי במחשב - והכרטיס מסך עובד. מפה אני כבר חושב שהבעיה הינה בלוח אם... מה עלי לעשות בשביל לבדוק היכן בדיוק הבעיה? לנסות להפעיל את המערכת עם ספק כח אחר? [ למרות שאותו אחד אמר שהוא החליף ספק כח כבר ] לנסות להפעיל את כל המערכת על גבי לוח אם אחר ? [ קצת בעיה..כי אין אצלי שום לוח רזרבי ] תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, בדיוק אספתי PC חדש שקניתי בKSP כשהוצאתי את המחשב מהקרטון ישר שמתי לב שמבצבץ לי מתוך המארז כבל USB (אני מניח שזה USB 3.0 משום שהוא מסומן בכחול) אני פשוט רוצה לדעת מה זה הכבל הזה, מה השימושים שלו, האם אני יכול לדוגמה לחבר אותו למחשב אחר ולבצע העברה קלה יותר של הקבצים האישיים ממחשב קודם למחשב החדש? אשמח להסבר. ליתר ביטחון ארשום לכם את המפרט שלו: מעבד Core i3 2120 3.3Ghz לוח אם P8H67-M LE זכרון DDR 1333 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM צורב LG GH22NS מארז Thermaltake Commander Middle Tower Series Black Case ספק כח Thermaltake TR2 450W PSU Active PFC תודה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים קיבלתי את המחשב החדש ויש לי בעיה עם הזכרונות, תקיעות במשחקים (המחשב קופא). הרצתי MEMTEST+ וקיבלתי יותר מ- 200 שגיאות (כן כן... 200). מה דעתכם? זה בוודאות אומר שהזכרונות פגומים? למהר לחנות ולבקש החלפה או שיש עוד כמה דברים שצריך לבדוק קודם לכן? מדובר בשני מקלות של 1GB כל אחד, של TWINMOS DDR2 667 MHZ תודה, שי
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפי בדיקות תוכנה ההרד דיסק תקין , יש לי סימן קריאה צהוב על אחד הדרייברים ולא מצליח למצוא פתרון ,אולי יש לזה קשר מדוע הארד דיסק בדיליי( רק בכניסה ראשונה) לאחר כניסה ראשונה אם אני יוצא וחוזר הכל בסדר רק אחר זמן מה אם לא משתמש בהרד דיסק שוב זה עושה דיליי (גם בכניסה לתיקיות מסוימות) זה קורא רק ב HDD (ללא מערכת ההפעלה) . ב SSD עם מערכת ההפעלה הכל נראה תקין.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב! אני מתכנן לפרמט היום את המחשב ולעשות פירמוט מלא לפני התקנת הוינדוס. עד כמה שזכור לי מההתקנהה הקודמת, אין אפשרות לפירמוט מלא, אלה רק מהיר. יש למישהו איזושהי דרך לעשות את זה? (מדובר על ההתקנה של ויסטה לא XP) תודה.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה במחשב של אבא שלי. הוא עבד אחלה עד שניסיתי להתקין אצלו כרטיס מסך חדש. ברגע שחיברתי פיזית את הכרטיס ואתחלתי את המחשב, המסך לא קלט שום דבר מהמחשב, כלומר המסך פשוט שחור מרגע הדלקת המחשב. מה גם שהמקלדת והעכבר לא מראים שהם מקבלים מתח. (העכבר בלי אור והcaps lock / num lock במקלדת לא מראים אורות). ניתקתי את הכרטיס מסך כדי להחזיר את המחשב לקדמותו ועדיין ללא הצלחה. כאילו מאז שחיברתי את הכרטיס מסך למחשב, המחשב לא מצליח להוציא שום 'פלט', לא למסך/עכבר/מקלדת. החלפתי מסכים/כבלי VGA/עכבר/מקלדת, שום דבר לא עזר. משהו דפוק במחשב, אבל אין לי שמץ מה. איך אפשר להחזיר את המחשב לקדמותו? תודה תודה אסף
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ה-Windows10 הפסיק לזהות כונן קשיח משני פנימי - (Toshiba DT01ACA100 (SATA III,7,200rpm זה התחיל בהיעלמויות הדרגתיות עד שנעלם לגמרי. במחשב אחר הכונן כן עולה, (אבל הוא נחוץ בעמדה הספציפית). יש דרך לסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים, מדובר בנייח מעבד C2D עם ווינדוס אקספי שלא עולה. נתקע בטעינה בדיוק באותה נקודה עשיתי בדיקת זכרון והארדיסק עם HIRENS ואין סקטורים פגומים. החלפתי כרטיס זכרון לחדש ומראה אותה תקלה בדיוק. מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים אני חובה חוויה מעצבנת. בכל פעם שאני רוצה לעבור לדף הבית של HWZONE הלא הוא: https://hwzone.co.il כתובת דף הבית משתנה אוטומטית ל https://hwzone.co.il/503.shtml ומשם הודעת אבוי! עמוד לא קיים. כשאני לוחץ על הקישור 'אתם מוזמנים לעבור לדף הבית' קורית אותה תקלה. רק ב FIREFOX. מה צריך לעשות כדי להיפטר מהמטרד המעצבן הזה ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הדרך הכי נכונה למרוח משחה טרמית מסוג Noctua NT-H1 HYBRID על המעבד? זרקת בנקודה במרכז? קו ישר שחוצה את המעבד? עיגול במרכז?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבריה, יש לי מחשב של אייסר, בן 3 במשב שני כרטיסי מסך, הראשון גנרי של אינטל והשני גיפורס של נבידיה. משום מה הוא משתמש אך ורק בכרטיס מסך הגנרי ואני לא מצליח לגרום לו להשתמש בגיפורס הדרייברים שלו מעודכנים, מצרף צילומי מסך של כל מני דברים... חיפשתי שעות בגוגל ולא מצאתי פיתרון לבעיה. כמו שתיראו ה CPU Z לא רואה אותו, ובלוח בקרה של נבידיה אני לא מצליח להעביר אותו ממשולב ליחיד בשימוש בכרום בתכלס זה מה אני מחפש לעשות http://gyazo.com/025ac6d2ba72e2b3d7959a881334548a http://gyazo.com/78560c88caa41496e48773ec28f63bbb http://gyazo.com/2090d19749a5769ad36f94915db0bc98 http://gyazo.com/35a9e701b335f61dd0003babfff8c0ad http://gyazo.com/89eb6385b90ff495ff23d3aeb421715a אם יש עוד נת…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני חדש כאן קודם כל ברוכים הנימצאים, קרתה לי תקלה הערב שעבדתי עם המחשב נייד שלי ( hp דגם g62 ) ובאמצע העבודה פתאום המסך נהיה כולו בצבע כחול עם הודעות באנגלית ולמטה הוא התחיל להריץ מיספרים עד 100 והפעיל מחדש את המחשב. מה זה יכול להיות? תודה לכל העוזרים...
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמתי לב שזה קרה לי בעבר קצת במשחקים מסויימים, לא ממש הפריע לי, בקושי שם לב אליה. אבל עכשיו ב-BFBC2 זה ממש בולט, כשאני עומד מול אובייקט וזז מסביבו אז הוא נמרח טיפה, אז כל הדברים שנמצאים מולי, כולל כל העצים והבתים הרחוקים, כולם נמרחים, כשאני מתקרב אליהם אני יכול לראות את זה בבירור. המחשב שלי חדש, אני מריץ את המשחק על 100 FPS, עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. החלפתי עכשיו מסך וראיתי שהבעיה נשארה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, נכנסתי להגדרות של פייסבוק וזה מה שהיה כתוב לי שם, עכשיו אני גר ברחובות לא בסוריה כמובן... נכנסתי גם לGoogle maps והוא ישר הראה לי את אותו האזור, ניסיתי לפתוח את המפות גם על Edge וזה שוב פתח לי את אותו האזור בסוריה כברירת מחדל חשבתי אולי זה משהו במחשב אז פתחתי את המחשב נייד שלרוב לא פעיל וכשנכנסתי למפות אותו הדבר, הוא עדיין הראה לי את סוריה אבל כשלחצתי על הGPS ואישרתי לו לראות את המיקום, זה ישר עבר לרחובות. יש למישהו מושג למה הדבר הזה קורה? לא בטוח שזה קשור אבל הספקית אינטרנט שלי זה טריפל סי.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המקרה הוא כזה - רציתי לקום מהמחשב, וסובבתי את הכיסא. האוזניות, שהיו 'מקוצרות' בעזרת חוט בשביל למנוע בלאגן, הסתבכו עם הכסא, ובגלל האורך, משכו והפילו את המחשב. מייד המסך הפך לשחור. הסתכלתי מאחורי המחשב וראיתי שהחיבור של המסך עקום, אבל בסופו של דבר הכרטיס פשוט נטה קצת למעלה. כיביתי את המחשב, סידרתי את הכרטיס והדלקתי מחדש. מיד - VGA No Signal בנוסף, המאורר של המעבד פתאום בקושי הסתובב (רבע סיבוב כל כמה שניות, כאילו הוא לא מצליח 'להתניע') כיביתי מחדש את המחשב, העלתי את הפנציומטר של המאוורר למקסימום, והדלקתי מחדש. הפעם המאורר נידלק לשניה, ואחרי כמה שניות (כשכל המאווררים האחרים כבר פועלים) הצליח להדלק עוד פעם, במהירות הפעם. עדיין, VGA No Signal הסתכלתי מחדש מאחורי המחשב ופתאום הב…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הלוח הוא ASUS m2n-e הכל מסורבל פעם היה תוכנה שהיה אפשר לעדכן דרך המערכת הפעלה , היום זה לא עובד...
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פתחתי את הנושא הזה לפני כמה שבועות בפורום כוננים קשיחים, אבל לצערי לא קיבלתי מענה שם אז החלטתי לעבור לפה בתקווה לקבל עזרה. יש לי שני כונני SSD, הראשון הוא Intel SSD 520 180GB, את פרטי המהירות אפשר לראות פה. והכונן השני הוא Kingston V300 120GB שאת הפרטים אפשר לראות פה . החלטתי להוריד את התוכנות CrystalDiskMark ועוד אחת שאני לא מצליח למצוא אותה או להיזכר בשמה. בכל אופן, שתי התוכנות הציגו תוצאות זהות, ככה שזה לא מקרה יחיד. בתמונות שצירפתי אפשר לראות בוודאות שהנתונים בפועל הרבה פחות מהנתונים שבאתרים, והקטע המוזר הוא שישנו משתמש בפורומים שהציג את התוצאות שלו עם הV300 שהיו משמעותית גבוהים משלי וצמודים לנתונים של היצרן. אז בדקתי כמה דברים: 1) דרייברים של לוח אם מעודכנים, כולל דר…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה אם לא תעבירו אותי יש לי וינדוס 7 64 ביט ועכשיו נכנסתי לביוס וראיתי ת'אפשרות הזאת (לפי המודגש) ************************************************** ***** Power Management Setup ************************************************** ***** ACPI Suspend Type.....................: [s3(STR)] USB Device Wake-Up From S3............: [Enabled] Soft-Off by PWR-BTN...................: [instant-Off] PME Event Wake Up.....................: [Disabled] Power On by Ring......................: [Disabled] Resume by Alarm.......................: [Disabled] Date(of Month) Alarm..................: Everyday TIme(hh:mm:ss) Alarm..................: 0 : 0 : 0 HPET Support......…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום רב... קניתי שני מחשבים לאחרונה (נייחים) ואני מעוניין שהם יהיהו זהים לחלוטין למחשב (נייח) שיש ברשותי... המפרטים של המחשבים שונים.. ניסיתי לעבוד עם נרטון גוסט 10... בביצוע הגיבוי הכל עבד חלק... בה"תקנה" למחשבים החדשים או שבסוף ההתקנה הוא אומר לי להכניס את דיסק הגיבוי או שהוא מגבה עד הסוף ובהפעלה מחדש הוא לא מצליח אפילו לעשות בוט... יש למישהו רעיון או המלצה לתוכנה אחרת? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי כונן זה של סמסונג אך איננו מגיע עם הבורג המאוד קטנצ'יק .. מישהו יודע איזה גודל זה ו/או היכן ניתן להשיג כזה מיוחד? פשוט טמטום בעיני שלא מגיע אפילו עם הלוח אם
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
לבעלי ה MX מביניכם וכרטיסים מבוססי צ'יפים גרפיים של Nvidia איטיים יחסית, יש פתרון! קיים FIX ל OpenGL אשר אותו אתם מתקינים אל תוך ספריית ה SYSTEM של המשחק (אל תשכחו לגבות קודם כל את הקובץ המקורי). את הקובץ ניתן להוריד מכאן! להיכנס אל ה Safe Mode של המשחק, לבחור ב Change your 3d video device -> show all devices ולבחור את ה OpenGL. קחו בחשבון שלעבודה עם OpenGL צפויות גם מס' תופעות לוואי כגון עיוותים בטקסטורות, צבעים בהירים או כהים מדי וכו'... אבל, סוף סוף אפשר לכוון כמו שצריך גם כשיש עומס!!! להלן דוגמא שלקחתי אחרי "השיפוץ"... שימו לב ל Edges של הקורות, יש עיוותים בקצוות.