עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MK007,

יש לי מחשב נייד של Fujitsu amilo הבעיה היא שרק הUSB השמאלי עובד, שתי החיבורים שיש מצד ימין לא עובדים, יש משהו שאפשר לבדוק חוץ מלקחת את המחשב לחנות ?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by חיים37,

שלום אני די חדש ולא מבין כל כך במחשבים אז אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לפרסם את ההודעה המחשב שלי עושה רעש מוזר כמעט כל הזמן ופתחתי אותו והרעש לא בא מהמאווררים (עצרתי אותם ובדקתי אם זה מפסיק את הרעש) זה בא נראה לי מהספק או משו שקרוב אליו(אולי המאוורר של הספק שאני לא רואה אותו) יש למשהו מושג איך פותרים זה ? תודה חיים

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שמתי לב שזה קרה לי בעבר קצת במשחקים מסויימים, לא ממש הפריע לי, בקושי שם לב אליה. אבל עכשיו ב-BFBC2 זה ממש בולט, כשאני עומד מול אובייקט וזז מסביבו אז הוא נמרח טיפה, אז כל הדברים שנמצאים מולי, כולל כל העצים והבתים הרחוקים, כולם נמרחים, כשאני מתקרב אליהם אני יכול לראות את זה בבירור. המחשב שלי חדש, אני מריץ את המשחק על 100 FPS, עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. החלפתי עכשיו מסך וראיתי שהבעיה נשארה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by LI,

שלום, כבר כמה זמן שיש לי מידי פעם בעיית ריסטרט/BSOD. פעלתי ע"פ המדריך בסטיקי ובקובץ ה-dump האחרון מופיע הבעיה היא בגלל memory_corruption. ניסיתי להוריד את התוכנה Memtest 86 (ל-CD, אין לי פלופי), אבל כשאני מחלצת את הקובץ או שאני מקבלת שוב קובץ זיפ או שאני מקבלת תיקיה ריקה. חיפשתי את הקובץ באינטרנט והורדתי אותו שוב (ושוב) עם אותה התוצאה. מישהו יודע למה או יכול להפנות אותי להורדה של קובץ ה-ISO לא כזיפ? או לחליפין לשלוח לי למייל donotmailmeat ב-GMAIL? דרך אגב, באחד הריסטרטים (כזה של נוצר לו קובץ dump) ראיתי שבמסך הכחול רשום win32k.sys ואני מבינה מהמדריך שזה דווקא קשור לבעיות דרייברים ולא זכרון. יכול להיות שיש יותר מבעיה אחת? או שאולי מדובר בדרייברים של הזכרון (אבל למה לא הי…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by sgsg,

יש לי תופעה מוזרה מאוד במסך (LG 700P) מופיעים מדי פעם מין גלים זעירים על התמונה (לא כמו קצב רענון נמוך, הרבה יותר קטנים). אני די בטוח שהבעיה היא במחשב כי התופעה מתרחשת גם בחיבור של מסכים אחרים למחשב.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by boogie,

ערב טוב ! לפני יומיים התחילו בעיות מוזרות מאוד עם המחשב ! כיביתי אותו לרגע וכשהדלקתי אותו פתאום הוא התחיל כל כמה שניות נדלק ונכבה בסופו של דבר זה דפק את המערכת הפעלה והייתי צריך להתקין הכל מחדש ! נתתי למחשב לנוח 20 דקות שיתקרר התחלתי להתקין מערכת הפעלה מחדש ושוב באמצע התקנה נכבה ונדלק וכך הלאה מס' פעמים עד שלא הוצאתי מהשקע את הכבל אחרי יומיים הוא השתפר במקצת ונכבה כל 5-10 דקות(אחרי שהצלחתי להתקין מערכת הפעלה) אין לו בעיות חום כי בדקתי את הטמפרטורה של המעבד והיא תקינה ואין אבק בכלל במחשב שיסתום קירור מעבד מה יכולה להיות הבעיה ? הנה פירוט מ EVEREST Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 22 °C (72…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב X1700 של acer עם כרטיס מסך HD4350 המחשב בא במקור עם Windows Vista Home Premium, אני שדרגתי אותו לWindows 7 (לצורך העניין ניסיתי גם 32 וגם 64 ביט), הכל עבר חלק ומעולה, עד שאני מגיע לכרטיס מסך. הWindows מציין בDevice Manager שמדובר ב"Standard VGA Graphics Adapter", ניסיתי כל כך הרבה פעמים להכנס לאתר של ATI הורדתי את הדרייבר לHD4350 בדקתי שזאת המערכת הפעלה הנכונה, ועדיין אחרי ריסטרט ואחרי ההתקנה, המחשב טוען שמדובר ב"Standard VGA Graphics Adapter", בגלל שלא מותקן הדרייבר הנכון אפילו הAero לא מוכן לפעול. באתר של Acer אין שום דרייבר לWindows 7, רק לויסטה. מה עושים? אני ממש מיואש בחיים לא קרה לי כזה דבר.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום... לפני שנה בערך אני זוכר שעיגלתי את הכבלים של ה IDE במחשב שלי בשביל שתהיה זרימת אויר טובה יותר מאז שמתי לב שהמחשב עולה יותר לאט ופועל יותר לאט אבל לא יחסתי לזה חשיבות עכשיו עשיתי בנצ'מרק להארד דיסק ו... :o יש לי הארד דיסק IBM 60GB 7200RPM *אני בטוח ב99% שלא פגעתי באיזה חוט מתי שעיגלתי את הכבלים

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אהלן ח'ברה. יש לי מחשב (כרטיס מסך 670 GTX ) מחובר עם כבל HDMI לטלויזיה TOSHIBA REGZA וכשאני נכנס לפאנל ההגדרה של NVIDIA אני לא מוצא את הטלויזיה עוד באופציות. בעבר גם כן היו לי בעיות דומות אבל איכשהו הם נפתרו (כעבור זמן פתאום הטלויזיה כן זוהתה או אחרי עדכון דרייבר) הקטע שהכל עבד טוב אבל כשהתקנתי דרייבר חדש (האחרון, בשביל הGTA) הטלויזיה לא מזוהה במחשב עוד. החלפתי פורטים בטלויזיה, כיביתי טלויזיה ואז מחשב ולהפך, שום דבר לא עוזר. מה אפשר לעשות? אני לא מוצא דרך..

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Avocado,

מאז שקניתי את המחשב יש לי רעשים סטטיים באוזניות (ניסיתי שתיים שונות ככה שהן לא הבעיה אני חושב), הם קורים כשאני עושה כל מני פעולות במחשב. לדוגמא כשאני מגלגל דף באינטרנט, או משחק COD - לא משהו ספציפי. שומעים את הרעשים גם כשהווליום על MUTE אז אני מניח שזה בעיית חומרה ולא תוכנה. מה זה יכול להיות? תודה זה המפרט שלי: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪303 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.i…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by michmich99,

שלום לכולם, אתמול במהלך הסטרים ל-twitch, הופיע לי מסך כחול. לקצת יותר פרטים: מה יכולה להיות הבעיה? אני רואה ntoskrnl.exe+61347 זה קשור לדרייבר של nvidia? בכלל ה- bug check stringנשמע לי כמו בעיה במעבד? מישהו יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by FC Chelsea,

כבר שלושה חודשים שאני לא מסוגל לשחק בשום משחק.. ניסיתי את כל הדרייברים האפשריים של ATI ועדיין 2-3 דקות אחרי כניסה למשחקים ( הכל מלבד FIFA או משחקים ישנים ) המחשב נתקע / עושה ריסט מעצמו. אין לי בעיה של חום כי התקנתי על הכרטיס מאורר של TT והוא לא עובר את ה60 מעלות. הדרייברים שעובדים לי הכי טוב הם בגירסה 7-12.. הם היחידים שבמשחקים הכבדים נתקעים אחת ל 3-4 משחקים, אבל כשאני משחק איתם יש מלא הפרעות ומריחות של קווים על המסך. בינתיים אני מוגבל למשחקים כמו הדמו של FIFA 09 .. חחח.. אבל בקרוב יוצא NFS חדש, GTA, RA3 ועוד ואם המצב מממשיך אני לא אוכל לשחק גם בהם.. מה עושים ? :s05: תודה.

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by guy15553,

היי. יש לי כרטיס מסך amd 7770 1 GHz לוחץ על כפתור ההפעלה במחשב הכרטיס נדלק לשניה ( מאוורר) ואז נכבה הכל ממשיך כרגיל ואין תמונה על המסך מה עושים? לא משתמש במחשב בקושי ובדיוק נגמרה האחריות תודה. איפסתי סוללה bios . ניקיתי מאבק. והייתי מסך מחשב אחר

14. Started by highlander,

קיבלתי את הכרטיס הנ"ל, חיברתי ל-AGP ולחשמל (ע"י המפצל), אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא נידלק אבל לא קורה כלום (הוא לא עולה), והמסך נשאר שחור. המאוורר עובד. עם הכרטיס הישן שלי זה עובד בסדר. יש למישהו רעיון מה צריך לעשות כדי שיפעל, או שללכת להחליף?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום חברי רוסלן קנה כרטיס מסך חדש ולאחר התקנתו לא ברור לי אם זה הדרייברים הכי חדשים או אלו של הדיסק שקיבל איתו בכל מקרה הכ''מ עצמו הינו gigabyte nvidia 220gt oc 1g ddr3 לאחר ההתקנה בוקע מהרמקולים שלו או מהאוזניות רעשים רגילים אך בצליל מתכתי וזה מאוד מעצבן ומטריף לפי מה שהוא מסביר עוד לא הייתי אצלו בשביל לחוות זאת בעצמי עכשיו האם הכרטיס מסך יכול בכלל להשפיע באופן הזה שכן הרמקולים לא מחוברים בכלל לכרטיס המסך? האם הבעיה כמו שחשדתי בדרייבר פגום ? או שזה בכלל קשור לחומרה עצמה חיפוש זריז בגוגל לא הניב תוצאות כלל

16. שלום, יש לי לפטות ישן של sony (דגם vaio אם אני לא טועה, המחדב לא ליידי). למחשב הלך הhd כנראה. יש למחשב הזה כונן בלו ריי ויציאת hdmi. חשבתי להפוך אוץו איכשהו לנגן סקטי בלו ריי (אולי ע"י זה שאני אעשה boot מכונן חיצוני) יש למישהו רעיון איך (ואם) אפשר לעשות את זה? לדעתי את הכונן בלו ריי עצמו אי אפשר להוציא מהמחשב תודה....

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by zidki,

לחבר שלי נמחק ה- IP מה עושים

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by os87,

שלום שאני פותח את הלפטופ אני מקבל הודעת שגיאה No bootable decides מה אפשר לעשות? (לפני זה היה מסך כחול ולאחריו ריסטרט)

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם, מדובר בכרטיס 32GB מחברה סינית עלומה עליו היה חלק מכובד מחייו של אחד מחברי, נמחק בטעות ולאחר מכן פורמט פעם אחת הצלחתי לשחזר את חלק מהמדיה הדיי אחרונה בו ע"י: recuva pro EaseUS Data Recovery Wizard R-Studio בגרסאות "המקצועיות" הבלתי חינמיות של התוכנות הנ"ל. מישהו מכיר תוכנות רציניות יותר? במידה ולא החבר מעוניין לפנות למעבדה מקצועית, מישהו יכול להמליץ? במחיר מה שיותר שפוי כמובן. מה בערך תתיכן העלות? וכמה אמורים לשלם במקרה של חוסר הצלחה. נ.ב למה בכלל מוכרים תוכנות כאלה אם אין להם יכולות מינימלית לטפל במה שהם היו אמורות לטפל? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by amnesia,

שלום, רכשתי את המדפסת לפני כחצי שנה, וכל פעם שמשהו מתקשר הביתה והפקס של המדפסת עובדת ומוגדרת ל 8 צלצולים הפקס עולה על השיחה באופן אקראי, יכול להיות אחרי 2 דקות או 20 דקות ואין שום דרך לעצור אותו. ניסיתי: - לשלוח לתיקון (קבלתי מדפסת חדשה במקום). - לנסות לחבר לקו טלפון ישיר של בזק, כשזה לא עבד הוספתי גם פילטר (לא מחובר למרכזיה). - דיברתי עם התמיכה שלהם, הוא אמר לי מה להגדיר וזה עדיין קורה. - עדכנתי גרסא לחדשה ביותר. כבר אובד עצות, במדפסת הקודמת של HP לא היו מעולם בעיות עם הפקס והחיבור היה זהה ל CANON. אני מתלבט אם לקנות מדפסת חדשה וזהו או אם משהו פה אולי יוכל להעלות רעיון שלא חשבתי עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. וינדוס 10 אנטפרייז. כל מערכת הניהול של ההדפסה איטית מאוד. רק לפתוח את החלון של בחירת המדפסת לוקח איזה 15 שניות ולאחר בחירת מדפסת כלשהיא עוד איזה 10 שניות. להכנס למאפיינים כדי לבחור מגירה או סוג נייר לוקח עוד 15 שניות ולאחר מכן ההדפסה נשלחת למדפסת באופן איטי מאוד

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by cyberX,

יש לי WIN7 בVM ואני רוצה להוסיף לו את אחד ההארדיסקים שקיימים במחשב, להקצאות לו חלק מהמקום. לא מצליח לעשות את זה, חרשתי את גוגל ולא מצאתי, זה אפשרי בכלל בPLAYER או שצריך גרסא אחרת?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by roeesnir,

לוח ASUS - P5GL-MX כמובן, סידרתי את זה בביוס. כונן אופטי תקין - כמובן. (החלפתי 3 תקינים) ניסיתי גם IDE וגם SATA דיסק CD תקין. (XP) גם נבדק. דיסק קשיח תקין (דרך אגב גם כשאני מנתק אותו - אותה תוצאה) כשאני עושה בוט מהCD - הוא כאילו נתקע לאיזה דקה, ואח"כ נותן לי את ההודעה של "להכניס Bootable media). אני משתגע. אני לא מצליח להבין מה לא תקין. כנראה שהלוח לא בסדר. יכול להיות? הסתדרתי - תודה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by xtreme21,

שלום, לחבר שלי יש מחשב די ישן (בערך 2-3 שנים) ועד עכשיו המחשב עבד מצוין. אתמול הוא כיבה את המחשב לפני שהלך לישון והיום כשהוא הדליק אותו המחשב לא עלה. המחשב מגיע לטעינה של הוינדוס ?(XP) ועושה ריסט בלי שום מסכים כחולים. ניסיתי לבדוק את ההגדרות בביוס ולא הצלחתי למצוא כלום. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום לכולם אשמח אם מישהו יצליח לקרוא את הדאמפ המצורף ויאמר לי מה לעשות תודה רבה 071519-11968-01.rar

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.