עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Zakynthos,

יש לי מחשב Y700 אבל בגלל שאני רגיל לנייח אומנם יש אחלה FPS אבל הHZ מורגש מאוד ויש לי מריחות באופן קבוע (משחק OVERWATCH) רציתי לשאול אם אקנה מסך 144HZ ואחבר אותו למחשב נייד ביחד עם מקלדת זה יהיה כמו מחשב נייח לכל דבר? עדיין יהיה לי 120FPS והHZ יעבוד כמו שצריך? או שיהיה לזה חסרונות מסוימים?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. Started by galav1,

נתחיל בזה שהייתה לי בעיה בדיסק קשיח הקודם כנראה כי קיבלתי הודעה שהמחשב עולה על boot failure עכשיו חיברתי דיסק קשיח חדש אחר אבל הוא עדיין לא מזוהה ב-bios וגם שאני בא להתקין windows חדש הוא לא מזהה את הדיסק קשיח החדש יכול להיות שזאת בעיה שקשורה לדרייברים או בעיה אחרת?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אני מעלה תדיסק של הWINDOWS שאני יודע בוודאות שהוא עובד והכל בסדר איתו הטעינה של הקבצים מתחילה וכל פעם קורה משהו אחר 1. נתקע באמצע 2.מדווח על קבצים פגומים, כל פעם קובץ אחר למשל: HTKRNLMP.EXE, HALAACPI.DLL 3. עד שהצלחתי פעם אחת להתקדם קצת עם ההתקנה שאני בא לבחור באפשרות של התקנה מחדש של הווינדוס הוא רשם לי שיש לי בעיה בהארד דיסק 4. פעם אחת אפילו זה עשה לי ריסט באמצע הטעינה ועכשיו שאני מעלה תWINDOWS שיש לי בנתיים אנלא מספיק לעשות כלום וכבר הוא עושה לי ריסט ממש תוך דקה ככה שאין לי זמן אפילו להתעסק עם תוכונות לבדיקת חומרה אז עכשיו ניסיתי עוד פעם עם התוכנה MHDD וזה מראה לי שהוא לא מזהה תהרד דיסק ועוד משהו מצחיק שאני לוחץ F12 ומעלה תבוט דרך ההרד דיסק הוא נכנס לי לתוכנ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Guy950,

פתחתי את הנושא הזה לפני כמה שבועות בפורום כוננים קשיחים, אבל לצערי לא קיבלתי מענה שם אז החלטתי לעבור לפה בתקווה לקבל עזרה. יש לי שני כונני SSD, הראשון הוא Intel SSD 520 180GB, את פרטי המהירות אפשר לראות פה. והכונן השני הוא Kingston V300 120GB שאת הפרטים אפשר לראות פה . החלטתי להוריד את התוכנות CrystalDiskMark ועוד אחת שאני לא מצליח למצוא אותה או להיזכר בשמה. בכל אופן, שתי התוכנות הציגו תוצאות זהות, ככה שזה לא מקרה יחיד. בתמונות שצירפתי אפשר לראות בוודאות שהנתונים בפועל הרבה פחות מהנתונים שבאתרים, והקטע המוזר הוא שישנו משתמש בפורומים שהציג את התוצאות שלו עם הV300 שהיו משמעותית גבוהים משלי וצמודים לנתונים של היצרן. אז בדקתי כמה דברים: 1) דרייברים של לוח אם מעודכנים, כולל דר…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  5. המחשב עושה ריסטארט ברצף כל מספר שניות ומערכת ההפעלה לא עולה (מחשב חדש, כחצי שנה). ניתקתי את כל רכיבי המחשב וגם החלפתי ספק כח אך דבר לא השתנה. מבקש את עזרתכם. תודה מראש. מפרט המחשב: ווינדוס 10. לוח אם - GIGABYTE B460M. זיכרון - 8G כרטיס מסך- ASUS GEFORCE GTX 1650 ספק כח-550W ANTEC SSD 240G

6. חברות וחברים, זקוק לעזרתכם. מתנצל מראש על החפירה. ביום שלישי האחרון (7.4) הפניתי שאלה בפורום ציוד הקפי, בנסיון לפתור בעיה במדפסת אלחוטית מדגם HP deskjet advantage 5275, שלפני כשבוע החליטה שהיא לא מדפיסה יותר מסמכים מהמחשב השולחני שלי (הדפסה אלחוטית). תחת זאת קיבלתי הודעת שגיאה באיזור ההודעות של חלונות. עד אז חשבתי שמדובר בבעיה במדפסת או בתקשורת האינטרנט בין המחשב למדפסת, אבל במהלך חג הפסח עשיתי ניסוי והתקנתי את תוכנת הניהול של המדפסת על מחשב נייד. לא היו כל בעיות, המדפסת עבדה. המסקנה שהגעתי אליה היא שהבעיה נמצאת במחשב שלי (חלונות 10 אנטרפרייז, מתוחזק היטב). החומרה אמנם מיושנת מאוד (2012) אבל הבעיה התעוררה כאמור רק בשבוע…

7. שלום. ניסיתי למחוק דרייבר של ATI דרך הוספה והסרה.. באמצע המחיקה קיבלתי מסך כחול ומאז הווינדוס 7 64 ביט לא מוכן להגיע לשולחן העבודה. כל פעם אני מקבל מסך כחול בעת העלייה. ניסיתי לעשות repair אך ללא הועיל. יש פתרון מלבד פירמוט ?

8. Started by guy15553,

היי. יש לי כרטיס מסך amd 7770 1 GHz לוחץ על כפתור ההפעלה במחשב הכרטיס נדלק לשניה ( מאוורר) ואז נכבה הכל ממשיך כרגיל ואין תמונה על המסך מה עושים? לא משתמש במחשב בקושי ובדיוק נגמרה האחריות תודה. איפסתי סוללה bios . ניקיתי מאבק. והייתי מסך מחשב אחר

9. Started by jfkk,

שלוםן רב המחשב נכבה ללא שום הודעה על כיבוי .(התופעה התחילה לפני מספר ימים זה קרה כבר פעמים ) חום בביוס 40 מעלות ניקתי אבק מערכת הפעלה -xpsp3 בדיקה עם nod32+super anty spy תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by spot,

מדי פעם מתבצע אצלי ביטול האצת חומרה ואני צריך לשוב למאפייני התצוגה->פתרון בעיות ולהפעיל זאת מחדש. יש למישהו מושג ממה זה נובע וכיצד ניתן לטפל בכך?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. טוב, אז לפני שבוע פחות או יותר, המחשב שלי קרס, בלי מסך כחול או משהו אחר פשוט לא היה סיגנל למסך לכמה זמן, לא הבנתי למה (ספציפית זה היה בשימוש דסקטופ, נראה לי באינטרט...), עשיתי ריסט דרך כפתור ההדלקה (הריסט לא רצה להגיב לו). המחשב נדלק מחדש הוא כתב לי שהיית בעיה שגרמה לכיבוי חלונות ואם אני מאשר לשלוח מידע למייקרוסופט אודות הבעיה (שלחתי). הדבר חזר על עצמו עוד פעם, אז החזרתי את ה-GTX570 הישן (לפני זה היה GTX680), שם הוא עבד עד ש... עבר שבוע והנה אני כאן היום, לפני כמה דקות בזמן משחק BF3, המחשב קרס לו, התמונה נתקעה והוא עושה REBOOT ועלה, אמרתי לא נורא, לא ניקיתי אותו כבר חודשיים, זה בטח בגלל החום. באתי לפתוח את כרום, הוא נפתח עברו כמה שניות והוא כותב שמנהל התצוגה קרס ושוחזר בה…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Igor Endlin,

שלום ובוקר טוב. יש לי לוח אם GA-X58A-UD7, והחלטתי להרים מחשב באזרתו. מעבד: i7-X980. זכרונות - ניסיתי כ-7 מודולים שונים של DDR3. כרטיס מסך Asus EAH5870 1 GDDR5. לאחר חיבור, לוח מתחיל לעלות, בגיע לקוד C1, i ומופעל מחדש, עולה אחרי כמה שניות ונתקע באותו מצב. למי יש רעיונות?

13. Started by Cynicoren,

שלום, קיבלתי מחשב חזרה מתיקון, אבל הוא תקוע בשלב DMI Pool Data Verifying. למחשב מספר כוננים, חיברתי את כולם, אך זו עדיין התוצאה. איך מתקדמים מכאן ? תודה

14. Started by pixelsight,

חברה אני צריך עזרה מה אומר הלוג הזה ותגידו לי עם הקשיח שלי תקין הלוג מצורף בפורמט ZIP [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Intelee,

שלום לכולכם ! יש לי בעיה שהמדפסת בזמן הדלקת מחשב תופסת את נייר שבתוך המגירת דפים,מכניסה אותו קרוב לחצי כאילו , "אדון אני מוכנה ......" אומנם לא שלחתי להדפסה כלום! ??? אבל כש אני מכבה אותה הכל מסדר עד הרגע שאני מכבה ומדליק אותו בחזרה. לא יודע מה עליי לעשות????

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by freetalk,

שלום, התקלה שלי היא שהמחשב שלי משמיע צפצוף מתי שהוא נדלק,עכשיו הנורות במוח פועלות והמאוורר הוא נדלק רגיל אבל יש כול שניה צפצוף,המסך עצמו לא נידלק ונשאר מכובה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? תודה רבה לעזורים.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום , כשאני מחבר אוזניות לקידמת המארז לחור של האוזניות אחרי שאני מחבר האוזניות לא מזוהות . מה שניסיתי : 1. חיברתי תאוזניות למאחורה של המארז איפה שמחברים תרמקולים והאוזניות כן זוהו ועבדו . 2. עשיתי ריסטארט למחשב וחיברתי לקידמת המארז עדיין לא היו מזוהות . 3. החוט של האוזניות קצר זה למה אני צריך לחבר לקידמת המארז ולא למאחורה .

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by 9055,

קרה לי שאני עובד על המחשב...הולך להתקלח 10 דק, אני חוזר אני רואה שהמחשב לא מגיב עושה ריסטסט,שומע את המחשב עולה אבללל לא שומע ציפצופים בעליה של המחשב ושום חיבוא לא מגיב לא כרטיס מסך לא לא עכבר לא מקלדת... מה שכן יש אורות על הלוח אם מאווררים עובדים רגיל מה לדעתכם הבעיה מה גודל הנזק? איפה מומלץ לתקן ככה שאם אני קונה את החלק הפגום אצלהם גם מאתרים את הבעיה ,וגם מתקינים את זה במחיר שפוי במידה וזה לוח אם איך אני בודק מה מתאחם לי ? המעבד q9400 כרטיס מסך hd5750

19. היכן אוכל לקנות מברג למקבוק פרו שהוא בעל 5 עיגולים (כבתמונה)? חשוב: לא מדובר על כוכב בעל 5 פינות כמו שכל החיפושים מעלים. חיפוש של "pentalobe screwdriver" מוצא רק מברג כוכב, לא כפי שדרוש. חיפשתי המון ולא מצאתי. תודה!

20. היי, יש ל מחשב PC רגיל עם לוח אם GigaByte 880gma-ud2h ו-HD שמחובר ב-SATA. ה-BIOS לא מזהה את ה-HD, וכשהמחשב עולה הוא מנסה לעשות boot רק מה-DVD וכמובן נכשל. מה אפשר לעשות? לא מזמן עשיתי עדכון BIOS, יש דרך לחזור אחורה? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by p_uriel,

שלום קניתי חומרה חדשה למחשב (AMD X4 Athlon), כרטיס Gygabyte, וכו': התקנתי WIN 7. בעת כיבוי המחשב, נורת ה NUMLOCK דולקת קבוע. למה? האם תקלת חומרה? (בעבר, היה לי מחשב עם WIN XP, חומרה אינטל P3.06 וכו', והנורה לא דלקה בעת שהמחשב היה מכובה) מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by abr328,

שלום רב, ברשותי מכשיר פקס משולב הכולל מדפסת ומדפסת רגילה נוספת. עקב תקלה באחד מראשי הדיו של המכשיר המשולב אינני יכול לקבל דרכו פקסים (ל'שלוח אני כמובן יכול). האם יש דרך שאקבל את הפקס ואשמור אותו במחשב וכאשר ארצה אדפיס אותו במדפסת הרגילה. בתודה מראש אברהם

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אהלן קרה לי מקרה מוזר עכשיו... הגעתי למחשב, הדלקתי את הרמקולים ולאחר מכן ניתקתי את האוזניות שהיו מחוברות בקידמת המארז. ברגע שעשיתי זאת המחשב באופן פתאומי נכבה, נשמע רעש של ״טיק״ די חזק, וכרגע הוא לא נדלק כלל... מה אפשר לעשות? ללכת ישר לאחריות? אני מקווה שזה לא משהו רציני... עוד דבר-אני זוכר שלפני כמה ימים גם היה משהו מוזר עם האוזניות שם. ברגע שחיברתי אותם קיבלתי זרם קטן באצבע והמחשב נכבה. אבל לאחר מכן הוא נדלק וחשבתי שהכל כבר בסדר. אולי המידע הזה יכול לרמז על בעיה כלשהי.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אז ככה.. עברתי דירה.. ומעכשיו שאני נוגע במסך או במארז אני מרגיש חשמל סטטי מוזר כזה.. אני לא זוכר אם זה היה בדירה הקודמת נראה לי שלא כי ההיתי שם לב לזה.. מה אתם חושבים שהוא גורם הבעיה? והאם זה מזיק למחשב? המחשב דיי ישן.. הזמנתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום שני ואני פוחד שזה יקרה גם במחשב החדש... זה יכול להרוס תמחשב או משהו?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  25. קראתי פה תסטיקי, ואת איך לנתח את קבצי ה dump עם הסימנים ועם התוכנה WinDbg . אבל יש לי בעיה והיא... למה אני לא מצליח לטעון תסמנים לתוכנה, לפני שאני פותח את קובץ ה Dump בWinDbg ? אפשר ללחוץ RELOAD לטעינת הסימנים, רק אחרי שפתחתי תקובץ Dump , ולפי מה שאני רואה במדריך שם אני אמור לטעון אותם לפני פתיחת קובץ ה Dump . דבר שני, איזה קובץ של סימנים אני אמור להוריד מהאתר שם יש שם הרבה גירסאות יש X64 ויש 64bit לא ממש הבנתי מה ההבדל, אם אפשר קישור מדויק או הסבר בדיוק את מה להוריד (במקום שאני אטען מהאתר ישירות) זה נורא יעזור לי... תודה מראש =)

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים