תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי כרטיס USB2 למחשב כשאני מחבר אליו את הARCHOS404 שלי ומנסה לפתוח אותו מהמחשב שלי מופיע שגיאה מושהו עם I\O device error (ראה תמונה) כשאני מחבר לUSB הרגיל אז הכל עובד באופן תקין רק לאט כיאה לUSB רגיל יש דרך לתקן את זה כי אני באמת ומעדיף את המהירות של USB 2 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח אסוס (p5p43td) מערכת הפעלה xp אני רוצה לבצעה רייד 1 ואין לי אפשרות לחבר פלופי ללוח לדריברים מה עושים < ?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום חברים בניסיון להחיות PC עתיק ששוכב אצלי, הסתבר שהסוללה של ה-BIOS נזלה ויצרה קורוזיה על הלוח והמחשב לא עולה הסוללה היא Ni-MH 3.6v 60mAh ויש אפילו סוללה כזו בארץ ב-100 ש"ח (יש גם בחו"ל אבל מחיר המשלוח עושה אותה יקרה יותר ) השאלה אם אפשר לאלתר משהו רק כדי לבדוק אם המחשב בכלל עולה לפני שאני משקיע סכום כלשהו בחלקים. יש למישהו רעיון ? תודה מראש למגיבים
-
- 16 תגובות
- 5.5k צפיות
- 2 followers
-
-
התקנתי את הכרטיס קול והוא רושם לי שאין לי pci 1010 hardware ,זה אומר שהיציאות pci שלי לא טובות בשבילו?זה בעיה של דרייברים או בעיה בחומרה עצמה של החיבורי Pci שאי אפשר לפתור?(אלא אם אני מחליף לוח) הכרטיס הוא http://www.creative.com/products/product.asp?category=237&subcategory=239&product=15759&nav=3 והלוח אם הוא http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1792&zap=1
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי מצלמה CANON A510 קניתי אותה עם כרטיס SD 256MB אני רוצה לקנות לה כרטיס זיכרון SD 8GB אבל אני לא יודע אם זה יתאים או תומך ? סרקתי בגוגל לא מצאתי איזכור אחד על הנפח זיכרון שאפשר לשים בה . זה לא אמור להיות רשום ?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בדר"כ משאיר את המחשב דולק בלילה וונכנס שוב בבוקר. בדר"כ המסך SAMSUNG 21 מכבה את עצמו ובבוקר בהוזזת עכבר המסך מתעורר לחיים (המחשב לא ישן-רק המסך מתעורר) בימים האחרונים לאחר הלילה המסך מהבהב באור כחול ולא נדלק אני שומע ברמקולים תגובות להקשות שלי במקלדת ובעבר וכלום ... הכל שחור ניסית לרסט את המסך (מתח) ולא עזר, מסתבר שהמסך כן חוזר לחיים כל פעם לאחר כ 3 דקות מרגע הוזזת העכבר הראשונה....ועד להרדמות הבאה זה הזוי.... יש לכם רעיונות לפני שאני מפרמט
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום מקווה שהגעתי למקום הנכון, מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי אני סובל מרגישות בעיניים בבית אני ומשתמש במחשב : בלפטופ -- ועמו אין לי שום בעיה מסך רגיל משנת 2203 מאג - ועמו אני שם משקפי שמש, וככה מתגבר על התופעה התחלתי לעבוד כרופא משפחה במרפאה, שם יש מסך לא הכי חדש, ולאחר חשיפה אפילו קצרה אני חש סחרחורת. חשבתי לשים מסנן קרינה, הריי גם משקפי שמש בבית עזרו לי, היכן אני יכול להשיג מסנן קרינה איכותי ?? הציעו לי בעבודה להחליף למסך דק אך איניני יודע איזה זה יהיה- כדאי לנסות ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי עכשיו 8800GTS מה יקרה אם אני יחבר RADEON 9550 או GEFORCE 4 ?? תודה אל העזרה.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, מחשב נייד לנובו VOSTRO בן שנתיים וחצי ללא אחריות וינדוס 7 מסך מרצד ומהבהב מה הסיבה והאם יש פתרון תודה
-
- 10 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
שלום רב! לפני כחודש הבחנתי בעזרתכם שהלוח אם שלי לPIII מת ולכן הייתי צריך לקנות חדש ובדרך החלפתי פלטפורמה (לAMD) המצב היה כזה: (חשוב לציין שלפני זה הכל פעם בצורה טובה) אני מדליק את המחשב, הנורה נדלקת והמחשב מתחיל לעבוד, כעבור כמה זמן נורת ההרד דיסק מפסיקה להבהב, אין את הצפצוף שהיה פעם מהלוח אם, וכשאני מוציא את הזכרון אז הלוח לא מצפצף וגם אין תמונה על המסך (כלומר המסך נמצא במצב של חיסכון באנרגיה). עכשיו השאלה הגדולה היא: האם אני יכול להציע את החלקים שנשארו למכירה כאשר אני יודע כמעט בוודאות שהלוח הוא זה שנכחד? החלקים שאני רוצא להציע הם הזכרון והמעבד. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת הגוגל כרום מנתק לי את השם משתמש באופן אוטמטי ורושם לי הערה כתומה "שגיאת סנכרון" עכשיו נכנסתי אז אין את ההודעה בקיצור כל פעם זה מנתק לי ואני צריך להקליד מחדש כל פעם סיסמא עכשיו מחק לי את כל השמירות של האימיילים בפייסבוק לא יודע מה זה למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום כשאני משחק במשחק כלשהו יש לי בעיות של מן תקיעות כאלה לחצי שניה למשל GTA IV כשאני נוסע אני רואה מכונית נוסעת והכל אבל נגיד אם אני מסתכל לכביש אני רואה שכל כמה שניות יש קטיעות כאלה לחצי שניה משהו כזה , שלחתי את מחשב לתיקון לבדוק אם יש בעיה ואין כלום אז לא הבנתי למה זה ממשיך איזה איש אחד אמר לי שצריך לכוון את הכרטיס מסך למשחק בהגדרות של הכרטיס לעשות V או משהו כזה לא יודע אם מישהו יכול לעזור לי לפטור תבעיה אז תודה ! אז אם מישהו יכול לעזור לי הפרטים שלי זה ככה: ATI HD 5770 Series Windows 7 64 bit מעבד i5 תודה לעוזרים!
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני פשוט ל-א-מ-ב-י-ן מה קרהה הלכתי לכמה שעות מהבית ואח שלי היה על המחשב.... ושאני חוזר , אני רואה את העכבר קרוע (אחד המקשים על המיטה) שאלתי את אחי מה קרה הוא אמר שהוא הפסיד במשחק או משהו כזה >< בקיצור אני מעלה את המחשב וזה חסר לי כונן קשיח הוא משהו כזה ופתחתי את המחשב והוא היה סרוט כזה כולו מבפנים נראה לי שאחי קצת התחרפן אז..... אין לי מוסג מה לעשות נראה לי הלך המחשב אני על לפטופ מלפני 10000 שנה ואני לא יודע עם זה בגלל העכבר או המחשב או משהו אחר מה עושים?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן כולם, קצת פרטים... לאחר שבשבוע שעבר קיבלתי מחשב ישן לפירוק לצורך שידרוג המחשב (הגם מאוד ישן) שלי, פירקתי את המחשב שלי ניקיתי את כל המאווררים וצלעות הקירור . הרכבתי למחשב שלי כרטיס זיכרון נוסף (יש לי עכשיו שלושה כרטיסים של 128 במקום שניים שהיו לי בעבר) והחלפתי את הכרטיס שהיה לי (G force2mx200 32 MB) בכרטיס שהיה במחשב לפירוק (Gforce2mx400 64MB). בקיצור, הפעלתי את המחשב והווינדוס לא עולה. עולה לי הודעה שחסר קובץ או שהוא פגוע (file missing or currupted): system32/DRIVERS/pci.sys מישהו יכול לעזור לי בבקשה????
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום במחשב של אבא שלי הצורב פתאום הפסיק להיות מזוהה. הבעיה התחילה לפני כחודש (אבל הוא סיפר לי רק עכשיו ). המחשב לא מזהה אותו בכלל, משמע גם לא מופיע כונן ב"המחשב שלי". מנהל ההתקנים לא מראה על כל בעיה, ואשף הוספת חומרה לא מוצא שום דבר חדש. שיחזור מערכת גם הוא לא עובד (הוא אומר ששום דבר לא השתנה מאז). גם ניהול דיסקים לא מזהה את הכונן הסורר. המחשב הוא מחשב נייד, אין לי מושג ירוק מאיזה חברה או דגם (אבא שלי פעל לפני שיכלתי לעצור בעדו בקשר לזה...), סביר להניח שג'נרי מסוג כזה או אחר, או בכל מקרה משהו שעדיף לא לדעת. כרגע אני מתעלם מהאפשרות שהכונן נדפק עד שאבדוק כל אפשרות אחרת. למישהו יש רעיונות?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה כל שהיא אשר בודקת את התקינות של החמורה המתוקנת במחשב? כל דבר לחוד?זכרונות ,כונן קשיח וכו...?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי קניתי לפטופ חדש lenovo v510 אשר מגיע עם free-dos. יצרתי דיסק התקנה לWIN וכשאני נכנס לBIOS ומגדיר שהוא יקרא אותו קודם זה לא קורא. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לפתור אותה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד intel i7 xtreme 980 x שיש לו 12-6 cores אך בwindows אני רואה רק 4-8 בדקתי בbios ואכן יש לו 6
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז אני אסביר את עצמי: יש לי מחשב חדש והרצתי MEMTEST בעקבות בעיות שקורות שרשום שהן קשורות לזכרון. אז הרצתי את התכנה והיא גילתה שיש בעיה בכל אחד מהסטיקים (2X512) גם ששיניתי את הסלוטים שלהם... לקחתי את הסטיקים לחנות והם הריצו בדיקה בלילה ולא נתגלתה שום בעייה - אני עובד איתם אז הם אמרו לי להביא את המחשב אליהם - זו פרוצדורה מסובכת... למישהו יש רעיון האם אולי ההתקנה של הוינדוס יכולה להשפיע? זה הדבר שהכי נראה לי כי זה גרסא לא הכי "מותרת"... תודה.
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשתף אתכם בבעיה הכואבת שלי שאני מקבל מסך כחול פעם ב... את המחשב קניתי לפני כשנה בערך (מאי שעבר). בכל אופן, מאז (ואני מתכוון מאז!) שקניתי את המחשב אני מקבל מסכים כחולים כמו שאמרתי פעם ביום / יכול להיות גם פעם בכמה ימים.. בעיקר כשאני משחק במשחקים (אני משחק בעיקר בCHIVALRY: MEDIEVAL WARFARE למי שמכיר, משחק בSTEAM) אבל לא רק. יכול לקרות גם כשאני סתם גולש בדפדפן או מבצע פעולות פשוטת במחשב. המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם ASUS P8Z77-V, מעבד - Intel I7 3770K, מאוורר למעבד NOCTUA NH-D14, זיכרון: G-SKILL ARES 16GB 1600MHZ, כרטיס מסך GIGABYTE GTX 670 WINDFORCE X3, כונן ראשי לווינדוס SSD: SAMSUNG 840 PRO 128GB, עוד כונן לאחסון WD CAVIAR BLACK 2TB, ספק כוח CO…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח של Gigabyte מדגם DS3 ומארז Compucase 6919. משום מה הפרונט אודיו לא עובד. כמובן שחיברתי אותו בלוח אם. בספר של הלוח לא מצויין כלום מלבד העובדה שהחיבור קיים. כנ"ל בספר של המארז. בוודאי שביצעתי את כל הדברים הטריויאלים כמו לבדוק את האוזניות/מיקרופון וכו'... מישהו מכיר את הנושא ? נתקל בזה ?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, שוב.. תמיד מגיע מהמחשב צליל גבוה מאוד ואני לא יודע איך זה התחיל או למה.. אני חושב שזה מגיע מהhard disk , יש למישהו מושג למה זה קורה? ועוד שאלה , לפעמים יש צליל כזה מהמחשב "טיק טיק טיק" סוג של.. זה לא חייב להיות 3 טיקים זה יכול להיות 4 - 2 - 7.. לא זה לא פצצה אבל זה קורה כשאני פותח משחק בדרך כלל, זה נורמאלי או שזה לא אמור להיות ככה? כל הבעיות התחילו לי השנה.. אשמח אם תעזרו לי כי מתחיל להימאס לי כבר מהמחשב הזה וזה נורא מעצבן..
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרכתם יש לי בעיה שהמחשב עושה ריסט עצמאית, לא קשור לכלום בלי שום הודעה פשוט נפילה עצבנית... למה זה יכול להיות ? אולי בגלל שזה ספק סופר ג'נרי ? (500W ב90 ש"ח :-) CD-GAL) על המערכת הזאת P4 2m Cache 3.0 Ghz 64Bit Giga0byte GA-8I945GMP 2X256 667Mhz 160 SATA 2 HD WD NEC 3540A תודה מראש, חן
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד ניסיונות...של ריסטרט או כיבוי והפעלה הווינדאוז כן עולה והכל רגיל... העליתי את הביוס ושמה הבוט נראה תקין ניסיתי גם לסמן להעלות את הדיסק ...של הווינדאוז וזה לא נותן לי את המסך של להקיש בשביל העלאת הדיסק... אלא שוב מגיע להבהוב של הסמן---- גם ניסיתי ללחוץ F8 ושום דבר... ניסיתי גם לחבר הארד דיסק אחר ואותו הדבר.... מישהו יכול לעזור לי .?? תודה רבה בכל מקרה[br]פורסם בתאריך: 25.08.2008 בשעה 11:35:08 טוב הצלחתי לסדר לבד...........תודה בכל זאת
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כל כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, הוא לא נדלק, המאוורר מנסה להתחיל להסתובב ומפסיק רק שאני משנה את שקע החשמל, הוא נדלק והכל טוב עד לפעם הבאה, שבא צריך לשנות שוב שקע חשמל, או לפעמים עובד רק להוציא ולחבר שוב. מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-