עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. העברתי כמו שהוא את הדיסק הקשיח מהמחשב שלי אל מחשב אחר עם מעבד ולוח אם אחר. הווינדוס עולה, אבל העכבר והמקלדת לא מתקשרים. ז"א אני לא מצליח להזיז את הסמן כאילו הם מנותקים. מה שמוזר זה שאני כן מצליח לתקשר עם המקלדת בשלב הביוס. רק לאחר היציאה מהביוס וסיום העלאת מערכת ההפעלה יש כאילו נתק. מישהו יודע במה מדובר?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אשמח לעצה ממי שכבר נתקל בתופעה - על המחשב הנוכחי שלי מותקן אופיס 2016 שרכשתי לפני מספר שנים. התוכנה נרכשה מאתר מיקרוסופט דרך הסדר עם האוניברסיטה שבה למדתי. קניתי עכשיו מחשב חדש ואני רוצה להתקין את האופיס עליו (כמובן שאמחק את התוכנה מהמחשב הישן שיעבור פרמוט מלא). אני לא מצליחה למצוא את קוד המוצר. הורדתי מספר תוכנות שאמורות לזהות את הקוד, ביניהן - https://www.nirsoft.net/ ומה שמוזר זה שהתוכנה מזהה את האופיס הקודם שהיה מותקן על המחשב (2010) ולגבי האופיס החדש היא מציינת רק את חמשת ה"ספרות" האחרונות- XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-VP2KU תחת product name מצוין - Office 16, Office16ProPlusR_Retail edition אם מישהו נתקל בזה …

3. תודה

4. Started by ReDrugOn,

שלום!!! יש לי לוח אם: Asus P4T-E - i850 - Socket478 עליו יש מעבד: Intel P4 2.4 512k אבל כאשר אני בודק ב - My Comp. -> properties כתוב כך: Pentium® CPU 2.40 GHz 1.98GHz 512MB of RAM אני לא מבין מדוע הלוח אם מנצל רק 1.98 מתוך 2.4 ??? הבנתי שזה קשור משהו ב NORTHWOOD - מה זה, איך אני מפעיל את זה??? הורדתי את הקובץ שמעדכן את ה BIOS של הלוח-אם, אבל הקובץ הוא: p4te1006.awd - איך אני מתקין/מעדכן??? צריך אולי לשנות מיקומים של ג'מפרים מסויימים??? מישהו??? אני ממש זקוק פה לעזרה, בכל זאת, חבל... מעבד 2.4, לא מגיע אפילו ל 2 - איך מתעסקים בלוח אם הזה??? - לכל המנוסים והמבינים!!! (בלעדיכים הייתי היום עם אטארי ומסך טאנדי). חג שמח (חג היום בכלל???) תודה!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by ariel007,

שלום, יש לי מסך מחשב ישן יחסית 22" של LG. המסך היה מחובר תמיד בחיבור DVI, אבל לאחרונה החלפתי מחשב והמסך מחובר בחיבור HDMI. הבעייה שכל פעם אם המסך נכבה לפי ההגדרות בצריכת חשמל, יש צליל מהמחשב כמו של ניתוק התקן. כשהמסך נדלק מחדש יש צליל כמו חיבור התקן ולמסך לוקח כ-10 שניות להתעורר. זה קורה גם בהתעוררות ממצב שינה. מה אפשר לעשות? זה קשור בחיבור HDMI? תודה לעונים

6. שלום לכולם, יש לי מחשב AMD 46X2 3800+ לוח (לאחר שהוחלף): m2v-tvm המחשב עובד עם כרטיס המסך שעל הלוח מארז ג'נרי הסיפור שלי התחיל מזה שיש לי קריסה עם מסך בצבעי כחול (מצורפת תמונה) המחשב נבדק במעבדה שלוש פעמים ולמרות בדיקות שהריצו המחשב לא נתקע אצלהם. מאחר ובמעבדה חשבו שהבעיה היא אצלי התקנתי מחדש מערכת ההפעלה, הוחלף המודם והמערכת נבדקה עם מסכים שונים, מקלדות שונות ועכברים שונים. כמו כן בדקתי בתקעים שונים בבית וגם את ההארכה בבית, החלפית חוט חשמל למחש וכן החלפתי ספק אך שום דבר לא עזר. בפעם השלישית - לאחר ויכוחים עם המעבדה - החליטו להחליף את הלוח למרות שלא מצאו בעיה, אולם גם לאחר החלפת הלוח הבעיה ממשיכה. אני אובד עצות ואין לי מושג מה לעשות. בתמונה שאתם רואים זה לא מסך כחול רגיל…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Sevixen,

לפני מספר חודשים התקלקל לי הכרטיס מסך הנקרא GeForce 8800 gt , חסכתי כסף וביקשתי פה בפורום המלצה על כרטיס מסך וקיבלתי , רכשתי את כרטיס המסך מסוג GIGABYTE HD6850 1g. Oc חיברתי למחשב הדלקתי הכל טוב ויפה התחלטתי לחטט במחשב כהרגלי ופתאום הוא נכבה בלי שום התראה וכלום פשוט נכבה , נסיתי להיכנס למצב בטוח וגם נכבה נסיתי לפרמט ואפילו לא הספקתי לטעון את הקבצים והוא נכבה י יכול להיות שיש בעיה בספק ?? אני אשמח לקבל עזרה כי אני כבר 3 חודשים בלי מחשב ועד שהשגתי את הכסף לכרטיס מסך אני צריך להתבאס עוד יותר ... אלה החלקים שיש כרגע במחשב : נ.ב : המחשב בן 4 שנים מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz ספק ; Corsair CMPSU - 450VXEU 450 W לוח אמ : Gigabyte Technolgy co. LTD . P35-DS3L תודה …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  8. היי יש לי מחשב שנה וחצי שנתייים מערכת הפעלה Win 7 מעבד intel core 2 duo CPU E8400 @ 3.00GHz 3.01 GHz זיכרון - 3 GB לוח אם - micro-star international co.,LTD - MS-7519 כרטיס מסך - nividia geforce 9800 GT - 1GB memory אז ככה - שקניתי את המחשב היה לי geforce 9600 512M והכל עבד כמו שצריך.. עד שהמאורר שלו התקלקל הלכתי לחנות (אייבורי) והחליפו לי במקום בגלל האחריות, שמו לי כרטיס מחודש את ה9800GT 1024M - התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר. מאז הבעיות התחילו:1- שהדלקתי את המחשב, המסך לא עלה, אחרי כמה הפעלות מחדש זה נתפס.. 2 - חצי מהמשחקים היו עושים לי בעיות- תוקעים את המחשב באמצע- ואז הייתי צריך לעשות הפעלה מחדש - אבל זה הסתדר מעצמו. 3- חצי מהמשחקים לא היו עולים לי בכלל, אבל גם זה…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by daniel89,

לאחרונה המחשב שלי עושה ריסט לפעמים בפתאומיות .. סרקתי את המחשב מווירוסים,ספייויר,רגיסטי וכו'.. ולא מצא כלום.. לפעמים שאני נכנס לתוכנה אז המחשב נתקע לשניה ואז עושה ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה לעוזרים, דניאל.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by MasterOr,

איך אפשר לפרמט את כולו מהתחלה?? ללא הפירמוט הרגיל מהדוס ההארד דיסק נתקע באמצע ב8% ורושם NOT READY FORMAT TERMINATED ניסיתי לעשות פרטישן חדש לא עזר כלום עדיין לא נותן לפרמט..

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום, המדפסת הנ"ל עבדה פחות או יותר כשנה וחצי ולפתע החליטה שזהו, עד כאן, לא מדפיסה וגם איננה מאפשרת התקנה מחודשת מתקליטור ההתקנה באמתלה: "המדפסת איננה מחוברת". ניסיתי להדליק ולכבות, להוציא כבל ולהחזיר, להתקין ברשת מקומית או אלחוטית והכל חינם. דרך windows 10 מחקתי את המדפסת ב apps and features וניסיתי settinsgs troubleshooting ו Add printer מאום לא עובד ! צילום מסמך ידני, לא באמצעות המחשב, עבד ולדעתי המדפסת תקינה לחלוטין. הנורות דולקות, צילום מסמכים עובד, רק המגע עם המחשב הנייד פגום. לדעתי הבלתי מלומדה, העידכון האחרון האוטומטי, גרם ל windows לא להכיר בדרייברים. למישהו יש פיתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by inrock,

גורם למחשב לא להפעיל שומר מסך וכיבוי מסך-אגב -מצב שינה עובד וגם התעוררות המחשב לאחר מכן תקינה. לאחר הזזה של עכבר\מקלדת ההגדרות תקינות, וגם ניסיתי להחליף כניסת usb רעיונות ????????????? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. מה עושים ? :-( [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by eli-89,

שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי נתקע כל הזמן אבל לא הצלחתי לאבחן את הבעיה ולצמצם את האפשריויות הוא יכול להתקע באמצע סרט, באמצע משחק או סתם תוך כדי גלישה באינטרנט. לרוב המחשב קופא ורק ולא נשאר לעשות כלום מלבד ריסט ולפעמים עולה מסך כחול שאמור לאבחן את הבעיה אבל גם המסך הכחול משתנה. בכל מקרה מה שעשיתי זה בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך, מעבד, לוח אם , ודיסק קשיח במצב מנוחה ובמצב עומס והטמפרטורות היו בסדר גמור החלפתי את הזכרונות במיקום על הלוח אם. ביצעתי בדיקת וירוסים . וכל זה לא עזר המחשב עדיין נתקע למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות ואיך אפשר לפטור את הבעיה?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. השלט שקיבלתי עם הרמקולים Microlab solo 4C ממש לא מתפקד. כתוצאה מכך אני לא יכול לעבור בין מקורות שמע וצריך כל הזמן לחבר ולנתק כבלים בפנל האחורי. האם שלט אוניברסלי סטנדרטי יכול להוות תחליף טוב? איזה אפשרויות יש לי? תודה!. זה השלט דרך אגב: http://www.google.co.il/imgres?hl=en&sa=X&biw=1676&bih=833&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=pFSRfF--x4qsHM:&imgrefurl=http://sklep.chip.pl/product/153732/Sprzet_komputerowy/Peryferia/Microlab_pilot_zdalnego_sterowania_do_Solo_4C_5C_6C_7C_RCML_RC071.html&docid=-y3nTZGYj_sDAM&imgurl=http://sklep.chip.pl/product_picture/6/GLMICRCML-RC071/Microlab_pilot_zdalnego_sterowania_do_Solo_4C_5C_6C_7C_RCML_RC071.png&w=…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום למומחים, מזה כחודשיים יש לי בעיות חוזרות ונשנות עם מהימנות (integrity) של מידע על הדיסק הקשיח. זה מתבטא בכמה צורות שונות ובאופן אקראי למדי: * בחלק מקבצי הטקסט (קוד C) כמה תווים בודדים משתנים ללא התערבות חיצונית. * קבצי RAR שכבר עבדו בוודאות מראים מדי פעם שגיאות בפריסה והם אכן שונים בפועל מהמקור שלהם על CD שנותר ללא שינוי. * בעבודה עם קבצי טורנט יש לי כל הזמן שגיאות HASH FAILED בלי קשר למקור הטורנט, כולל טורנטים שעובדים ללא דופי במחשבים אחרים. * צריבות על DVD עוברות בסדר אך בדיעבד הקבצים לא עובדים. הגודל והשמות תקינים והצריבה לא מודיעה על טעות. אני מנסה להבין מה מקור הבעיה אך ללא הצלחה: * פרמוט נקי מחדש לא שינה דבר. פירמוט זהה של מחשב שני מאותו CD תקין לחלוטין. * בדיק…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by shaks,

יש לי לפטופ של סמסונג NP740U3E. בלפטופ יש 6GB ראם. לאחר עליית המחשב, צריכת הזיכרון עומדת על %70%-80. בדקתי תוכנות שעולות עם המחשב ולא מצאתי משהו חריג בנוסף עשיתי סריקה עם AVAST שלא מצאה כלום. ממה יכולה לנבוע צריכת זיכרון כזאת? מצורף לוג של HIJACKTHIS

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום כבר כמה ימים שאין לי סאונד במחשב מחשב בן שנה וחצי סוג מערכת win7 32bit. תמונה של המערכת עם מנהל ההתקנים. תמונה www.siz.co.il/view/nwyzyltjrkq5.jpg.htm www.סיז.co.il/view/nwyzyltjrkq5.jpg.htm ניסתי הסרת הדרייברים חיבוי דרך הכפתור (לא במצב בטוח) כולל ביצוי סריקה לגילוי שינוי חומרה ללא הועיל יש לי את דיסק הדרייברים שקיבלתי עם המחשב. אבל אין את כונן ה dvd הוא מוסתר http://support.microsoft.com/kb/982116/he לא מצליח כי אין UpperFilters ו LowerFilters בבקשהה תעזרו לי.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום בבקשה תענו לי על השאלה הזאת , לפתע הפסיקה לי גלישה באינטרנט , אמרתי בו ננצל את הרסטררט בשביל עדכון עדכונים , נסתי להתקן שני עדכונים ,והם נכשלו . עשיתי רסטרט למחשב , לפתע הכל קטן , אני אומר שוב פעם זה השתנה לי לרזולוציה אחרת , אז נכנסתי להחליף. ואני רואה שיש לי מוצג לי FHD עכשיו אני רואה שכתוב ב"צג": את שם המסך שלי , שקודם היה כתוב שם מילה אחרת שאני לא זוכר . המסך תומך FHD הכרטיס מסך גם , אבל החיבור המקשר בינהם זה VGA, אז איך הגיוני שיש דרכו FHD? ולמה דווקא עכשיו זה קרה ? לא שנתי כלום לא עשיתי כלום מלנסות להתקין עדכונים שנכשלו ואז רסטרט . תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by coperl,

נתקלתי בבעיה מוזרה בשלושה מחשבים. כרטיס הרשת עובד טוב כל עוד יש 3 בארים ומעלה, אבל אם יש 2 בארים ומטה האינטרנט לא עובד. או זהוא לא מצליח להתחבר, ואם הוא מצליח הגלישה לא עובדת כלל או עובדת מאוד מאוד חלש. ניסיתי בשלושה מחשבים שונים, האחד של דל השני של לנובו והשלישי של סמסונג. והבעיה היא בכולם. בנוסף לפחות באחד מהם (הסמסונג) הכרטיס עובד טוב גם בקליטה חלשה בוינדוס 7. השניים האחרים ניסיתי בלינוקס, ואמנם לא היה בעיה בגלישה עצמה, אבל לפעמים יש בעיה בהתחברות. ניסיתי גם עם כרטיס רשת חיצוני, ואז הוא מתחבר חלק, אבל בפחות משני בארים הוא לא גולש או גולש מאוד לאט. האם זה באג מוכר של וינדוס 8?

21. שלום לכולם, בהתאם להמלצות שקיבלתי כאן בפורום בימים האחרונים, הרכבתי את המחשב היום. זה המפרט: I7 4790k -מעבד Arctic cooling i11-קירור מעבד Asrock -z87 pro4 -לוח אם Zeppelin-DDR3 2x8GB ראם Antec Vp 500w ספק Antec Gx-500 מארז Crucial 250GB SSD כונן Seagate- 500GB HD- קשיח Cd-rom לצערי, לאחר שהרכבתי הכל, בהדלקה ראשונה המחשב וכל המאווררים נדלקים לבערך חצי דקה ואז יש ריסטרס עצמאי(המאווררים כבים לשניה וגם הלד של power של במארז) ואז הם שוב מתחילים לפעול וזה לא נכבה יותר. לאורך כל זה ובכלל, על המסך מופיע No Signal. דברים שעשיתי: 1.בדקתי כל אחד מהמודולים של הזיכרון בנפרד בכל ארבעת החריצים. 1.2 ניסיתי מודול אחר ממחשב שעובד. 2.ניתקתי הכל למעט מאווררים ומעבד. 3.חיברתי רמקול קטן פסיב…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by shaybenmoshe,

שלום לכם חברי הפורום היקרים, יש לי כבר כמה ימים תקלה בגלגלת של העכבר. קשה לי להסביר בדיוק מה התקלה, כשאני גולל (למעלה או למטה) בעזרת הגלגלת יש קפיצות כאלה, מדי פעם זה נעצר קצת, פתאום הולך לצד השני וכדומה. זה פשוט מקרטע. ניסיתי קצת לנקות את הגלגלת ללא הצלחה. דגם העכבר: Microsoft + Razer Habu העבר בן לדעתי מעל שנתיים. תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by nadav_coh,

שלום, אני משתמש חדש כאן, אחלה פורום. יש לי בעיה במחשב ואני צריך עזרה. אולי סוף סוף המחשב יעבוד לי כמו שצריך אחרי כמה ימים. אז ככה.. הייתי על המחשב. ראיתי איזה סרט בצפייה ישירה. באתי לצאת מהסרט וכל המחשב נתקע לי. התוכניות היחידות שהיו פתוחות, זה האקספלורר, פוטושופ, אייסי ומסנג'ר. כל המחשב נתקע לי בעקבות התקיעה הזאת, ולא יכלתי אפילו לעשות סיים משימה. איזה 20 דקות בערך פלוס-מינוס לפני הפעלת הסרט שראיתי, התקנתי פוטושופ בעברית. קיצר הייתי חייב לעשות ריסטרט דרך הכפתור של המחשב למטה, ומאז הווינדוס לא עולה לי יותר. כשהמחשב עלה, אז היה לי מסך שחור וזה מה שהיה כתוב בו: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key מה אני עושה במצב…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום קניתי לאחי מחשב עכשיו אני רוצה לתקין בו ווידאוס אך לצערי נתקלתי בבעיה שאני מדליק את המחשב עולה החלון של הלוח אם ורשום ללחוץ DEL בשלב זה המקלדת לא עובד ולא נותנת לי אפשרות לעלות תביוס בשביל להתקין תווינדאוס לפעמים שאני מדליק אני מגיע לחלון של החברה American Megastrends והוא רושם לי F8 choose ur bbs F12 excute ez flash משהו כזה ולמטה הוא רושם usb install.....done ומשם לא קורה כלום המקלדת נתקעת ולא מגיבה . ניסתי לחבר מספר מקלדות וזה לא עזר , ניסיתי להויצא תבטריה של הביוס ולא עזר ניסיתי לנתק תדיסק קשיח ותכונן אופטי וזה פשוט מגיע לחלון של הלוח אם ונתקעע אני ממש חייב את עזרתכם זה ממש דחוף תודה יוני.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by LivingDead,

אוקי כמו שכולנו יודעים במחשבים החדשים,כיבוי של המחשב (כיבוי רגיל) אינו באמת מכבה את המחשב,והוא נשאר "רדום" אבל עדיין זורם חשמל לי יש בספק מתג שמכבה לחלוטין את הספק,מתג שחור בספק,מאחורה. רציתי לדעת אם כל פעם שאני מכבה את המחשב,אני יכבה גם את המתג הזה (את הספק) זה יכול לפגוע בצורה כלשהי במחשב????

• 16 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים