תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברשותי דיסק קשיח ישן WD800 Caviar עם חיבור PATA של 80GB. פתחתי מחשב אחר שיש לי בבית וראיתי שיש רק חיבור SATA ויש איזה 2 חיבורים שנראים כמו PATA (אבל קטנים יותר) אבל הם תפוסים. רציתי לדעת איך ניתן לחבר את הדיסק הקשיח הנ"ל למחשבים חדשים יותר? האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח ל-USB? ולהשתמש בו כדיסק קשיח חיצוני לגיבוי? זה המתאם היחיד שמצאתי, האם זה יעבוד? http://pc2.co.il/items/86887 תודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וברכה. במחשב שלי מותקן וינדוס 10 HOME OEM מובנה. מכיון שאני רוצה להשתמש בשולחן עבודה מרוחק הבנתי שאני צריך את גירסת הPRO. לצורך כך קניתי סיריאל מאיביי (נדווח עם עובד :) הבעיה כשאני מנסה להתקין את הוינדוס (עם דיסק און קי) המחשב לא נותן לי אופציה איזה גירסא לבחור ומתקין אוטומטית את גירסת הHOME (אפעלו לא מבקש סיריאל ומאקטב אוטומטית) איך מתגברים על כך. והאם לאחר התקנת הפרו הרשיון המקורי שבביוס ימחק. אגב יש דרך לחלץ את הסיריאל המקורי? (לשימוש במחשב אחר)
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד. לאחרונה התחיל המסך שלי להבהב כאילו הוא נמצא במצב של HZ נמוך, למרות שהוא כרגע במצב המקסימלי של 60HZ. ניסיתי את המסך על מחשב אחר והכל עבד נורמלי ובנוסף ניתן לשלול בעיה מצד המחשב כי המחשב נבדק על 3 מסכים שונים והכל בסדר. המסך נבדק עם המחשב השני שלי והכל היה בסדר. ניסיתי את כל הכבלים והחיבורים שיש לי (DVI, DVI-TO-HDMI, VGA) ולמרות שנכון לעכשיו המסך לא מהבהב, הוא חשוך מאוד (אני כותב איתו עכשיו). הגדרות הבהירות נכון לעכשיו הם על המקסימום. מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג מה הבעיה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג מווינדוס 7 ל10, האם יש אפשרות לעשות העתק מדוייק לדיסק מערכת ולהמנע מפירמוט והתקנה חדשה לכל התוכנות? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למרות שהדיסק של הWIN הוא בוטאבל, הוא לא מפעיל לי אותו.. איך אני יכול לעשות שיהיה לי כונן CD ROM? (מצטער שזה לא ברור..) תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר בכרטיס 32GB מחברה סינית עלומה עליו היה חלק מכובד מחייו של אחד מחברי, נמחק בטעות ולאחר מכן פורמט פעם אחת הצלחתי לשחזר את חלק מהמדיה הדיי אחרונה בו ע"י: recuva pro EaseUS Data Recovery Wizard R-Studio בגרסאות "המקצועיות" הבלתי חינמיות של התוכנות הנ"ל. מישהו מכיר תוכנות רציניות יותר? במידה ולא החבר מעוניין לפנות למעבדה מקצועית, מישהו יכול להמליץ? במחיר מה שיותר שפוי כמובן. מה בערך תתיכן העלות? וכמה אמורים לשלם במקרה של חוסר הצלחה. נ.ב למה בכלל מוכרים תוכנות כאלה אם אין להם יכולות מינימלית לטפל במה שהם היו אמורות לטפל? תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים כשעבדתי על המחשב, הכנסתי אותו למצב שינה ומאז הוא לא נדלק יותר... אני מנסה להדליק אותו והוא עולה לשנייה, המאווררים פועלים ונכבה ואז ממשיך ככה בצורה אוטומטית עד שמכבים אותו (לחיצה ארוכה או הוצאה מהחשמל) (מצורף סרטון) איפסתי את הלוח אם (הוצאתי בטרייה כשהחשמל לא מחובר), הוצאתי את הזיכרון וניסיתי להעלות כל פעם עם אחד אחר, ניתקתי את כל היציאות יו אס בי, כרטיס קול וכרטיס מסך, מאוורים ועדיין לא עולה, החלפתי ספק חשמל, ניקיתי את המחשב, ואפילו רוקנתי קבלים! (שעזר בפעם שעברה במצב כזה) שום דבר לא עזר והמחשב ממשיך להתנהג כמו בסרטון... אני כן מבין קצת במחשבים, אז אם ידוע לכם פיתרון (מסובך בגדר הסביר ולא מסוכן למחשב (ובמיוחד לא להארד דיסק)) שאני אוכל לבצע בעצמי ולחסוך עלות …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה של חברת FASTCOM ויש לי בבית יס (YES). כשניסיתי לחבר את הממיר למחשב הצלחתי לראות את מה שהממיר משדר רק אחרי הרבה סריקות ורק פעם אחת, וגם אז בשחור-לבן, עם הרבה שלג ואחרי כמה שניות התמונה קפאה. השאלה שלי היא, האם אפשר בכלל לקלוט טלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה ולוויין או שאופציה זו שמורה רק לבעלי הכבלים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה ATI RADEON 8500 והוא לא עובד לי כל כך כמו שצריך ב - 3D MARK הוא קיבל 3179 ואני לא חושב שזה הגיוני! לפני זה היה לי VOODOO 3 3000 (ולא הסרתי את הדרייברים שלו לפני שהתקנתי). אתם חושבים שזאת הבעיה? ואם כן מה לעשות? --->לפרמט? יש עוד דרך? וגם ב SERIUS SAM 2 רואים דיי מגעיל
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב לפני יומיים הדלקתי את המחשב, וראיתי שמשום מה לוקח לו הרבה זמן לעבור את שלב זיהוי הכוננים הקשיחים. אך לאחר כדקה הוא זיהה אותם והמשיך, אך נתקע. אחריי כמה הדלקות, היו פעמים שהוא היה מזהה ולפעמים לא, החלטתי לחקור מה קרה למחשב. גיליתי שהמאוור של הלוח אם כשל מלעבוד, אז הדבקתי מחדש את הגוף קירור שלו עם משחה טרמית חדשה ותיקנתי את המאורר, ואחר מכן חזר לעבוד נורמלי. הנחתי שזו הבעיה, אך לאחר שהדלקתי את המחשב, והפעם הוא זיהה את הכוננים בחרתי את הווינדוס שאני רוצה להפעיל, עבר את הטעינה ב-DOS, והראה מסך כחול שאמר לי שהוא לא מצליח לקרוא מקובץ Registry. ניסיתי לאחר מכן להפעיל את ווינדוס 7 שמותקן גם הוא, אך גם שם לאחר טעינה המחשב נתקע. כעבור כמה הדלקות שוב מידי פעם הוא זי…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי כמו שכולנו יודעים במחשבים החדשים,כיבוי של המחשב (כיבוי רגיל) אינו באמת מכבה את המחשב,והוא נשאר "רדום" אבל עדיין זורם חשמל לי יש בספק מתג שמכבה לחלוטין את הספק,מתג שחור בספק,מאחורה. רציתי לדעת אם כל פעם שאני מכבה את המחשב,אני יכבה גם את המתג הזה (את הספק) זה יכול לפגוע בצורה כלשהי במחשב????
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
דבר ראשון שלום דבר שני: בזמן האחרון שמתי לב שההארדיסק שלי "אוכל" את עצמו,אני יודע שזה נשמע מוזר... בכול מקרה יש לי הארדיסק של 40GB שמחולק ל3 כוננים: C-9.45GB D-13.95 E-13.95 הם עובדים על FAT32. סה"כ משקל הקבצים בכונן C הוא GB4.01 אז חסרים לי עוד 5.75GB הפעולות שנקטתי: *הרצתי את האנטי ווירוס-לא מצא כלום *הרצתי אנטי ספיי וואר-לא מצא כלום *בדקתי לקבצים חבויים-לא מצא כלום אין לי כבר מה לעשות עיזרו לי בבקשה זה מרגיזזזזזזזזזזזזזזז הנה תמונות שיוכלו אולי לעזור: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, מצטער אם הפוסט הזה לא שייך לכאן אלא למחשבים ניידים אבל שם לא מצאתי תקלות טכניות בנושא. הבעיה מתחילה כך: אמצע עבודה רגילה / משחק כל דבר שקשור לפעולה הרגילה של המחשב הנייד - המסך לפתע מחשיך עצמו לרמה של כמעט 0 מוחלט, אולי 1-2% תאורה - מה שאפילו אי אפשר לבחור תאורה כזו ברמה הכי נמוכה דרך הגדרות החשמל הדבר משתנה אך ורק אם אני עושה LOG OFF (למדתי לעשות כבר כשהמסך חשוך עפ"י זכרון של המקשים) או לעשות ALT+FUNCTION ולגרום למסך לבחור שכפול וכו', ואז המצב חוזר כרגיל. ממה שאני מבין זו תקלה בתוכנה ולא במסך כיוון שאני מצליח לסדר את זה במקום, אבל הדבר יכול לחרפן במיוחד במשחקים און ליין או ברגיל. מישהו מכיר את התקלה או יודע איך פותרים דבר מוזר שכזה?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה שקיימת כבר זמן די רב שמאוד מציקה. שאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים, הלדים של לוח האם גם דלקים אבל המסך לא מראה כלום (צבע כתום לא ירוק). רק אם אני לוחץ קבוע על כפתור ה power במשך כ 2-3 שניות אז המחשב עולה. לגבי הכיבוי גם בעיה, מבצע כיבוי רגיל דרך ה windows, מראה שהוא נכבה אבל עדיין המאווררים ואורות הלדים של לוח האם דולקים (לא נותר לי אלא לכבות את ה switch הראשי של המחשב). הבעיה מתחילה קצת להציק משום שהכיבוי דרך ה switch הראשי דופק לפעמים את קבצי המערכת (לפעמים הוא מראה בעיות בזכרונות אבל שהרצתי בדיקת זכרונות אין שום בעיה, ולפעמים בעיות בקבצים של הדיסק הקשיח). שה windows כן עולה אז בדר"כ הוא עובד כרגיל, לפעמים (וזה קורה בדר"כ שמפעילים איזה וידאו)…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו מבין יכול להגיד לי איזה גריז לשימון המאורר של כרטיס המסך יש ? כי כל החומרים ששמתי פשוט התאדו עם החום .
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ותודה! יש לי מחשב פנטיום 3 866 החלפתי מארז למחשב,ועכשיו המחשב מזהה אותו כ פנטיום 3 650 מגה הרץ מה עושים?!!!!!? מי שעוזר לי הוא פשט אחלה בנאדם!!! ??? ??? :-[
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי היום POWERMAGIC RADEON8500 64DDR DVI ב900 שקל יש לי מסכים כחולים ב3DMARK ותל מיימד - ATI DEMOS ... מה לעשות כל דרויר הכי מעדכן VIA מותכן מעבד: אטלון1700 WINDOWS XP לוח אם 7vtxh+
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרגע סיימתי להרכיב מחשב חדש אבל כשאני מדליק את הספק המחשב לא עולה! המאווררים והדיסקים נדלקים, גם המאוורר של הכרטיס מסך נדלק - אבל אין תצוגה ולא צפצופים. אחרי 10 שניות הכל נכבה. פירקתי הכל והשארתי סטיק אחד של זיכרון, כ. מסך, מעבד ואת הספיקר. הוצאתי את המעבד והחזרתי - שום דבר! ההסבר היחיד שיש לי הוא שהמעבד (Q6600) או הלוח לא תקינים. מה אני עושה עכשיו?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום החלטתי לנקות את המחשב שלי, הוצאתי את המאוורר והמעבד עצמו ובטעות עיקמתי את הפינים בתושבת עם מפית כלשהי.. זה היה קצת עקום והמחשב צפצף אחרי זה ולא עבד. אז הוצאתי שוב את הקירור וניקיתי קצת ואז זה כן עבד.. והמחשב עבד יופי. אבל אם יש פינים עקומים והמחשב עובד אין מה לדאוג?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כפי שציינתי בכותרת. קורה לי גם ב- SSD של המערכת (סמסונג EVO 850) וגם בכונן איחסון (WD 2 TB). לחיצה של קליק ימני על כל קובץ גורם לסמן העכבר להפוך מיידית לעיגול חושב ואז רשום בתיקייה "לא מגיב". לחיצת קליק ימני שלא על קובץ (לדוגמא סתם בשולחן העבודה או על סל המיחזור) לא גורמת לתקיעה. חשוב לציין שהכוננים שניהם עם מספיק שטח אחסון חופשי ואין תכניות שפועלות ברקע. ניקיתי את המחשב אבל עדיין לא עוזר מה צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב מדור קודם שלוח האם שלו התחיל לגמגם (נבדק כבר זיכרונות, כרטיס מסך וכו) האם אני יכול להעביר הכול ללוח החדש ללא התקנה מחדש של חלונות 10? לוח קודם: Z68A B3 D3 גיגבהייט הלוח החדש: asus P8P67
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב עקב ניתוקים חוזרים ונשנים מהאינטרנט הועלתה אפשרות שיתכן שהסיבה לכך היא לא בתשתית של החברה אלא אצלי בכרטיס רשת שנמצא על לוח האם asrock z68 . האם ניתן לבדוק את הכרטיס על ידי תוכנה כלשהיא ע"מ לוודא שהוא לא זה שגורם לניתוקים מהאינטרנט? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר אור, אתמול בערב הדלקתי אתה מחשב ולהפתעתי קפצה לי ההודעה הבאה :: [h=1]Power Surge On Hub Port: A USB device has exceeded the power limits of its hub port[/h]היו לי שם 2 אופציות ללחוץ על CLOSE או RESTART ניסיתי ללחוץ על שניהם וההודעה ממשיכה לקפוץ יש לי רק עכבר שמחובר לUSB 3.0 מאחורה וזהו מישהו מכיר/יודע/חווה את הנושא??
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים! אני אובד עצות, יש לי כונן קשיח 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל, ה-filesystem של הכונן הפך ל-RAW במקום NTFS. ניסיתי לפרמט אותו אבל הוא לא מסיים את הפרמוט, אין מידע חשוב על הכונן, אני רק רוצה להשמיש אותו בחזרה. מישהו יודע איך עושים את זה? חיפשתי שעות בגוגל ולא מצאתי מידע חד משמעי. אשמח מאוד אם תעזרו לי, תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-