תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
-
ניסיתי להעלות את דיסק ההתקנה המקורי בבוט ולהתקין ולא הצלחתי, כל פעם עלה הלוגו של מייקרוסופט והמחשב עשה ריסטרט. הוצאתי פיזית את הדיסק קשיח מהמחשב לנובו וחיברתי אותו למחשב נייח אחר (לא מותג) וכן הצלחתי להתקין עליו ווינדוס 8.1, ניתקתי את הכונן וחיברתי שוב חזרה למחשב לנובו והווינדוס לא עולה כי הדרייברים שמותקנים עליו לא תואמים לחומרה של המחשב לנובו ועכשיו אני תקוע ולא יודע מה לעשות.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני זוכר כאשר רכשתי את הרמקולים בהתחלה עלה לי איזה שהוא תוכנה בה אני יכול לשחק עם ההגדרות שלהם. עכשיו אני מנסה למצוא שוב איך מגיעים לשם ולא מוצא... זה משגע אותי. אם זה משנה משהו אז הרמקולים שיש לי הם microlab m 700 איך אני יכול למצוא את התוכנה היעודית שלהם?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרגע סיימתי להרכיב מחשב חדש אבל כשאני מדליק את הספק המחשב לא עולה! המאווררים והדיסקים נדלקים, גם המאוורר של הכרטיס מסך נדלק - אבל אין תצוגה ולא צפצופים. אחרי 10 שניות הכל נכבה. פירקתי הכל והשארתי סטיק אחד של זיכרון, כ. מסך, מעבד ואת הספיקר. הוצאתי את המעבד והחזרתי - שום דבר! ההסבר היחיד שיש לי הוא שהמעבד (Q6600) או הלוח לא תקינים. מה אני עושה עכשיו?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מדי פעם מתבצע אצלי ביטול האצת חומרה ואני צריך לשוב למאפייני התצוגה->פתרון בעיות ולהפעיל זאת מחדש. יש למישהו מושג ממה זה נובע וכיצד ניתן לטפל בכך?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,לאחרונה אני חווה באמת בעיות במחשב שהוא איטי וFPS נמוך במשחקים לא יודע אם קשור, ניקיתי את המחשב מאבק.לאחר בדיקה קטנה שעשיתי שמתי לב שהמאוורר שיושב על הלוח אם לא עובד בכלל, הוא מחובר לחשמל שלו והמחשב עולה והכל טוב האם יש דרך לבדוק אם הוא שרוף או לחבר אותו למקום אחר שיעבוד האם זאת יכולה להיות בעיה שהמחשב איטי וכו'? תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי בעיה שאני מנסה לאבחן כבר המון זמן, אך לצערי ללא הצלחה. יש ברשותי מערך SLI של שני כרטיסי GTX 1070 מדגמים שונים: https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1070G1-GAMING-8GD#kf https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=08G-P4-6274-KR המפרט המלא: לוח אם - MSI Z170A GAMING PRO CARBON ספק כוח - EVGA P2 750W קשיח - Seagate 1TB כונן - Samsung 850 EVO 250GB SATAIII מארז - Thermaltake View 31 מסך - Dell U2715H הבעיה היא בהדלקת המחשב. קורה המון פעמים שבעת ההדלקה המסך "מתעורר" (אך לא מציג כלום), וישר נכנס ל"מצב חיסכון בחשמל" (Entering Power Saving Mode). הדבר דורש הרבה התעסקות: ריסטא…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המעבד שלי עמד משום מה על 100% בקביעות,סיבה נאותה לפירמוט-וכך עשיתי,או יותר נכון ניסיתי. אני נכנס לחלון של הפירמוט format using NTFS file system הוא מתחיל אבל נשאר על 0% משום מה. ניסיתי גם בFAT ואותן תוצאות. חשבתי להתחכם להתקין על D ומשם לפרמט את C אבל לצערי במהלך ההתקנה הוא נתן לי מסך כחול עם שגיאה מוזרה. אני צריך עזרה וממש דחוף אני לא יודע מה לעשות.(ואל תביאו תשובות כמו תשנה כותרת או סתכל באתר של... בבקשה) תודה לעוזרים
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה ככה לאח שלי יש מחשב 800MHZ של IBM אני צריך לפרמט את המחשב אצל בביוס אני לא מוצא תבאפשרות של שינוי ה"BOOT" (להעביר מ C ל CD) יש מישהו שמכיר ויכול לעזור לי תודה.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני חווה בעיות גלישה לאחרונה ושמתי לב שגם תצוגת קליטת הWIFI הפכה לאיקס אדום... האם יש קשר? מה זה אומר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שגיאה מס' 0x0000225 מה אני עושה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 8 שרץ כבר סבבה כמעט שנה לפני שבוע התקנתי XBMC והרצתי איזה REGISTRY HACK לטובת השלט של MCE - ומאז חגיגה - המחשב לא עולה הבעיה הקשה היא זה שלא רק שהוא לא עולה, גם לא ניתן בצורה נוחה להפעיל את הREPAIR - לכל מסך של הREPAIR לוקח כמה שעות לעלות (!) תופעה שלא ראיתי אף פעם, וכל תהליך שאני מנסה נכשל לא מצליח לשחזר את הגיבוי השבועי שלי בטענה שאינו מתאים או שהדיסק נעול לא מצליח להתקין WINDOWS מחדש לא מצליח לשחזר את WINDOWS כל צעד נתקל בבעיה אחרת ולוקח כמעט יום להשלים :-( קראתי פתאום את הפוסט הזה - http://support.microsoft.com/kb/2823223 וחשבתי שזו בדיוק הבעיה הצלחתי אף להריץ את הפקודה ren system system.001 אבל לא הצלחתי להריץ את ren software software.001 עשיתי RESET…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני לא יודעת אם זה קשור לספק או לכבל, קרה לי רק פעמיים שהזזתי את הכבל הכוח שמתחבר לספק לשקע החשמל, קולות של קצר ואז זה גורם למחשב להתחיל מהתחלה. החלפתי את הכבל וזה אכשהו יסתדר, השאלה היא אם כדי להחליף ספק בכל מקרה? כי קניתי את המחשב באייבורי ב2016 ועדיין יש לי 3 שנים אחריות. ושאלה נוספת , קורה בכל פעם שאני מדליקה את המחשב שסימן של עכבר לא מופיע ואז שאני שוב מוציאה את הusb ומחברת שוב , הוא חוזר. יכול להיות שיש בעיה עם usb בלוח האם? תודה לכל התגובות
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי 1. אם אני מנסה לחבר SSD חיצוני והוא לא מופיע בכלל (יש לו נורה והיא דולקת בעת החיבור) זה אומר שהוא התפגר? ניסיתי עם type c ל-type c ו-type c ל-type a. 2. מהיכן ניתן להוריד גרסה ישנה יותר של וינדאוס 11 של מצריכה את כל הרישומים כמו בגרסאות החדשות?
-
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני כשעה המחשב הרגיש לי איטי החלטתי לעשות ריסט והוא רשם שיש עדכונים נתתי לעדכונים המון זמן להטען ולבסוף כשהמחשב חזר הכנסתי את הססמא שלי והופיע מסך שחור עם העכבר ניסיתי לעשות ריסטים, הטסק מנג׳ר לא מופיע (אם אני לוחץ קטרל אלט דליט מופיע המסך הכחול של הטסק והכל), ניסיתי ללחוץ טראבלשוטינג ולחזור לגרסא קודמת של וינדוס וזה לא עובד.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי-שנתיים קניתי צורב YAMAHA X6X4X16 אחרי כשנה בערך הוא הפסיק לקרוא דיסקים צרובים והדיסקים שצרבתי איתו לא ניקראו בשום מקום עכשיו....... לפני חודש וחצי קניתי צורב חדש- YAMAHA X16X10X40 ורציתי לדעת מה קרה לצורב הישן שלי ואיך אפשר למנוע מזה לקרות לצורב החדש? (ואם אפשר לעשות משהו ככדי להחיות את הצורב הישן) (ד"א- זה עכשיו קורה לי גם ב דיוידי רום שיש לי במחשב - הדיוידי לא מצליח לקרוא חצי מהדיסקים הצרובים שלי........) תודה מראש רועי
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה של חברת FASTCOM ויש לי בבית יס (YES). כשניסיתי לחבר את הממיר למחשב הצלחתי לראות את מה שהממיר משדר רק אחרי הרבה סריקות ורק פעם אחת, וגם אז בשחור-לבן, עם הרבה שלג ואחרי כמה שניות התמונה קפאה. השאלה שלי היא, האם אפשר בכלל לקלוט טלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה ולוויין או שאופציה זו שמורה רק לבעלי הכבלים.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל כמה דקות הוא נתקע ולא מגיב? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי חברים, מדובר בנייח מעבד C2D עם ווינדוס אקספי שלא עולה. נתקע בטעינה בדיוק באותה נקודה עשיתי בדיקת זכרון והארדיסק עם HIRENS ואין סקטורים פגומים. החלפתי כרטיס זכרון לחדש ומראה אותה תקלה בדיוק. מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב... קניתי שני מחשבים לאחרונה (נייחים) ואני מעוניין שהם יהיהו זהים לחלוטין למחשב (נייח) שיש ברשותי... המפרטים של המחשבים שונים.. ניסיתי לעבוד עם נרטון גוסט 10... בביצוע הגיבוי הכל עבד חלק... בה"תקנה" למחשבים החדשים או שבסוף ההתקנה הוא אומר לי להכניס את דיסק הגיבוי או שהוא מגבה עד הסוף ובהפעלה מחדש הוא לא מצליח אפילו לעשות בוט... יש למישהו רעיון או המלצה לתוכנה אחרת? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי קניתי מקלדת אלחוטית טובה, הבעיה איתה היא שמשום מה כל מקש של מפעיל קיצור דרך של וינדוס, כלומר: לחיצה על מקש D מגיב כאילו win+D וכו' וכו'... מישהו מכיר תופעה שכזאת? איך אני מבטל את הסיפור? האם זאת תקלה במקלדת? תודה,
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חזרה מתיקון, אבל הוא תקוע בשלב DMI Pool Data Verifying. למחשב מספר כוננים, חיברתי את כולם, אך זו עדיין התוצאה. איך מתקדמים מכאן ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההמלצות שלכם ? יש להתחשב כמובן בלוח , הספק כוח אגב שודרג ל550 ואט. תקציב עד 1100 ש"ח בערך. צרכים : לשחק פיפא על ביצועים מקסימלים, לערוך וידאו (תחביב לא בצורה מקצועית, אבל עדיין חשוב לי במידת מה מהירות רינדור) תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אנשים יקרים, לפני כמה ימים החלפתי ספק כוח, ומאז אחרי שהחזרתי את כל החיבורים למקום וניסיתי להדליק את המחשב הוא נדלק לשניה ומתכבה (לא עולה תמונה במסך) ואז שוב נדלק לשניה ומתכבה בלופים בלי הפסקה. מהיאוש לקחתי אותו לטכנאי הוא ניסה להדליק את המחשב עם ספק אחר, כרטיס מסף אחר וכו' וגם לא הצליח הייתה אותה בעיה ולבסוף טען שזה כנראה בלוח-אם. בקיצור לא הבנתי איך התקלה הגיע ללוח-אם מהחלפת ספק? אשמח לעזרה אני לא רוצה סתם להחליף לוח. ואם כדי לתקן על מי אתם ממליצים באזור חולון-ת"א.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. זה התחיל לפני כמה ימים,בתהחלה זה היה סתם קצת ועוד שקט יחסית ולא הפריע,אבל עכשיו זה ממש חזק, כאילו יש משהו שמפריע למאוורר להסתובב, משהו שקורע אותו וזה משגע אותי, זה נורא נורא חזק עד כדי כך שלא שומעים כמעט כלום בטלוויזיה שהיא פתוחה.. פתחתי את המחשב, ניקיתי חשבתי שזה יעזור, לא עבד. בדקתי מאיפה מגיע הרעש -מהמאוורר של הgainward, נראה לי זה הכרטיס מסך,המאוורר שלו עושה את הרעש הבלתי נסבל הזה. אנא, עזרו לי איני יודע מה לעשות עכשיו אני כותב מהמחשב אבל זה בלתי נסבל... עריכה - ומסתבר,בנוסף הוא גם נכבה כל כמה זמן (לא יותר מ5 דקות) עזרה דחוף!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-