עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ReDrugOn,

שלום!!! יש לי לוח אם: Asus P4T-E - i850 - Socket478 עליו יש מעבד: Intel P4 2.4 512k אבל כאשר אני בודק ב - My Comp. -> properties כתוב כך: Pentium® CPU 2.40 GHz 1.98GHz 512MB of RAM אני לא מבין מדוע הלוח אם מנצל רק 1.98 מתוך 2.4 ??? הבנתי שזה קשור משהו ב NORTHWOOD - מה זה, איך אני מפעיל את זה??? הורדתי את הקובץ שמעדכן את ה BIOS של הלוח-אם, אבל הקובץ הוא: p4te1006.awd - איך אני מתקין/מעדכן??? צריך אולי לשנות מיקומים של ג'מפרים מסויימים??? מישהו??? אני ממש זקוק פה לעזרה, בכל זאת, חבל... מעבד 2.4, לא מגיע אפילו ל 2 - איך מתעסקים בלוח אם הזה??? - לכל המנוסים והמבינים!!! (בלעדיכים הייתי היום עם אטארי ומסך טאנדי). חג שמח (חג היום בכלל???) תודה!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by oshoman,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג מווינדוס 7 ל10, האם יש אפשרות לעשות העתק מדוייק לדיסק מערכת ולהמנע מפירמוט והתקנה חדשה לכל התוכנות? תודה מראש

3. יש לי בעיה בתפריט של האייקונים מופיע לי פעמים הסמל של האנטי וירוס. תמונה של הבעיה: עוד בעיה קטנה יש לי בנגן . הוא מראה לי את התרגום הפוך: הבעיה צצה מאתמול בערב ואין לי מושג איך פותרים אותה. ניסיתי לעשות התקנה מחדש אך לא עזר. אשמח לעזרה. מערת ההפעלה שלי וינדוס 7 אולטימט 32 סיביות.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by LivingDead,

אוקי כמו שכולנו יודעים במחשבים החדשים,כיבוי של המחשב (כיבוי רגיל) אינו באמת מכבה את המחשב,והוא נשאר "רדום" אבל עדיין זורם חשמל לי יש בספק מתג שמכבה לחלוטין את הספק,מתג שחור בספק,מאחורה. רציתי לדעת אם כל פעם שאני מכבה את המחשב,אני יכבה גם את המתג הזה (את הספק) זה יכול לפגוע בצורה כלשהי במחשב????

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by alonfri,

שלום, במחשב שולחני חדש יחסית (1/2 שנה לערך) ספק הכוח (Anteq350) החל להרעיש / לזמזם בצורה מעצבנת. התופעה קיימת רק כשהמחשב במצב עמידה. בעת הטיית המחשב או השכבתו על הצד - התופעה נעלמת והמחשב שקט לגמרי (כונני SSD). למישהו רעיון מה מקור הבעיה / מה עושים? תודה מראש לעוזרים אלון

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום לכולכם, אני לא יודעת אם זה קשור לספק או לכבל, קרה לי רק פעמיים שהזזתי את הכבל הכוח שמתחבר לספק לשקע החשמל, קולות של קצר ואז זה גורם למחשב להתחיל מהתחלה. החלפתי את הכבל וזה אכשהו יסתדר, השאלה היא אם כדי להחליף ספק בכל מקרה? כי קניתי את המחשב באייבורי ב2016 ועדיין יש לי 3 שנים אחריות. ושאלה נוספת , קורה בכל פעם שאני מדליקה את המחשב שסימן של עכבר לא מופיע ואז שאני שוב מוציאה את הusb ומחברת שוב , הוא חוזר. יכול להיות שיש בעיה עם usb בלוח האם? תודה לכל התגובות

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by asaf556,

שלום. היום רציתי לפרמט מחיצה בהרד דיסק העלתי את דיסק ההתקנה של וינדוס 7(7 כבר היה מותקן)ופירמטתי מחיצה שלא היה מותקן בה הוינדוס אך ברגע שלחצתי על פירמוט המחשב עשה מיד ריסט ומערכת לא עלתה. העלתי את דיסק ההתקנה כדי להתקין מחדש אך תוכנת ההתקנה אינה מזהה דיסק קשיח כלל. ניסיתי עם כמה מערכות הפעלה ויסטה אקס פי אך הם לא מזהים את ההרד דיק כאילו הוא לא קיים. מה קרה האם הדיסק הקשיח הלך?אשמח לסיוע(כתבתי את האשכול בפורום חומרה אבל אם לדעתכם זו בעיית תוכנה תעבירו) דיסק קשיח sata 2

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. יש לי 9800 פרו... עכשיו אני משחק נגיד במשחקים רגילים על 800X600 והכול עובד סבבה... אם למשל אני רק מעז לשים את זה על יותר ועושה APPLY הוא מראה לי ת'מסך על הרזולוציה רק קפוא... ואין לי מה לעשות חוץ מריסט... זתומרת המסך קופא העכבר לא זז ושום מקש לא עובד... נורת החיוות של ההארד דיסק לא דולקת אפילו לרבע שניה... המחשב דומם... מישהו יכול לעשות לי בבקשה?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by shriko,

שלום לכולם ברשותי דיסק חיצוני ''2.5 320GB חציו עובד עם windows וחציו השני עובד עם mac. הדיסק מזוהה ע"י המחשב אבל לא מציג אותו והוא מזוהה כ- 2TB מה ניתן לעשות מבלי לפרמט/למחוק? ??? ??? תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by airforce,

שלום רב, אתמול פירמטתי את המחשב לאחר תקיעות בתפריט ההתחל. לאחר כמה חיפושים ברשת זה נראה כבעיה בוינדוס 10 (כי הכול מתפקד כראוי). כאשר לחצתי על Format יצא לי הודעה בסגנון הבא: error:0x8004242d MBR/GPT או משהו כזה.. לאחר חיפושים בגוגל ויוטיוב עשיתי כמה פקודות בכדי להתגבר על התקלה דרך הCMD (לרבות המילה Clean) (תוך כדי שאני נזהר לא לסמן את הדיסק הקשיח עלוי נמצא מידע רב וחיוני). לפתע נעלם הדיסק קשיח ונשאר רק הSSD 840 EVO של סמסונג. עשיתי שתי מחיצות ולבסוף הופיע לי רק אחת והדיסק הקשיח נעלם גם מהביוס (הוא מעודכן) אבל! מופיע במנהל ההתקנים. מה עליי לעשות בכדי להחזיר את הדיסק הקשיח? אני מצרף כמה תמ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי כונן נייד של לפטוב WD1600BEVS עם חיבור SATA האם אני יכול לחבר אותו למחשב הנייח שלי עם לוח אם GigaByte H79M מאחר והוא קטן בגודל איך אני יכול לעגון אותו לתושבת כוננים ... האם אני צריך מתאם ? תודה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by semca,

שלום ,יש ברשותי התקן USB 2 ןאני מקבל התראה שההתקן שברשותי, יפעל במהירות אחטית,ושעלי להתקין התקן מסוג HI SPEED USB ,לא מצאתי התקן שכזה במחשב שלי, לכן אני פונה בבקשת עזרה למי שיודע איכן אני מוריד התקן כזה,בכבוד רב.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by shishashu123,

היי, יש לי אתר דרך godaddy ולאחרונה שמתי לב להופעת פופ אפים... כגון doubleclick וכו'. האם מישהו יודע אם ניתן לאתר את הפופ אפים בקוד html של האתר או אולי יש המלצות אחרות? לא כל כך הצלחתי למצוא עזרה בנושא באינטרנט.... תודה רבה לעוזרים!

14. Started by leli,

היי, במחשב שלי מותקן וינדוז XP ואני מעוניינת להתקין וינדוז 8 או 10. האם אוכל להתקין על המחשב עם הנתונים הבאי: AMD ATHLON ׂTMׁ64X2 DUAL+CORE PROCESSOR 4000 RAM של 1.87 GB 2.09 GHZ פשוט חבל לי לקנות סתם, אולי פשוט אעדיף להחליף מחשב. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by sub100,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש רגיל(לא ssd) ולחבר אותו בנוסף להארד דיסק הקיים כנראה את הארד דיסק הזה: https://ksp.co.il/?uin=37452&select=.145. רציתי לברר כמה דברים: 1.האם תומך בלוח האם הזה: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H81M-S1-rev-10#sp 2.אם מישהו ממליץ על חברה אחרת יותר טובה? 3.יכולות להיות עוד בעיות בחיבור ההארדדיסק למחשב שלי? אשמח לעזרה, תודה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם, מדובר בכרטיס 32GB מחברה סינית עלומה עליו היה חלק מכובד מחייו של אחד מחברי, נמחק בטעות ולאחר מכן פורמט פעם אחת הצלחתי לשחזר את חלק מהמדיה הדיי אחרונה בו ע"י: recuva pro EaseUS Data Recovery Wizard R-Studio בגרסאות "המקצועיות" הבלתי חינמיות של התוכנות הנ"ל. מישהו מכיר תוכנות רציניות יותר? במידה ולא החבר מעוניין לפנות למעבדה מקצועית, מישהו יכול להמליץ? במחיר מה שיותר שפוי כמובן. מה בערך תתיכן העלות? וכמה אמורים לשלם במקרה של חוסר הצלחה. נ.ב למה בכלל מוכרים תוכנות כאלה אם אין להם יכולות מינימלית לטפל במה שהם היו אמורות לטפל? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום לכולם, ספק הכוח שלי במחשב משמיע צליל ארוך ודק כשאני מדליק אותו (ע"י המתג באחוריי הספק), כשאני מנסה להדליק את המחשב - אין תגובה. האם הספק הלך לעולמו? או שיש משהו שאני צריך לבדוק לפני? תודה לעוזרים? נ.ב המפרט שלי נמצא מתחת לפרופיל שלי....

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Sevixen,

לפני מספר חודשים התקלקל לי הכרטיס מסך הנקרא GeForce 8800 gt , חסכתי כסף וביקשתי פה בפורום המלצה על כרטיס מסך וקיבלתי , רכשתי את כרטיס המסך מסוג GIGABYTE HD6850 1g. Oc חיברתי למחשב הדלקתי הכל טוב ויפה התחלטתי לחטט במחשב כהרגלי ופתאום הוא נכבה בלי שום התראה וכלום פשוט נכבה , נסיתי להיכנס למצב בטוח וגם נכבה נסיתי לפרמט ואפילו לא הספקתי לטעון את הקבצים והוא נכבה י יכול להיות שיש בעיה בספק ?? אני אשמח לקבל עזרה כי אני כבר 3 חודשים בלי מחשב ועד שהשגתי את הכסף לכרטיס מסך אני צריך להתבאס עוד יותר ... אלה החלקים שיש כרגע במחשב : נ.ב : המחשב בן 4 שנים מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz ספק ; Corsair CMPSU - 450VXEU 450 W לוח אמ : Gigabyte Technolgy co. LTD . P35-DS3L תודה …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  19. מה עושים ? :-( [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by daniel89,

לאחרונה המחשב שלי עושה ריסט לפעמים בפתאומיות .. סרקתי את המחשב מווירוסים,ספייויר,רגיסטי וכו'.. ולא מצא כלום.. לפעמים שאני נכנס לתוכנה אז המחשב נתקע לשניה ואז עושה ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה לעוזרים, דניאל.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. היי יש לי מחשב שנה וחצי שנתייים מערכת הפעלה Win 7 מעבד intel core 2 duo CPU E8400 @ 3.00GHz 3.01 GHz זיכרון - 3 GB לוח אם - micro-star international co.,LTD - MS-7519 כרטיס מסך - nividia geforce 9800 GT - 1GB memory אז ככה - שקניתי את המחשב היה לי geforce 9600 512M והכל עבד כמו שצריך.. עד שהמאורר שלו התקלקל הלכתי לחנות (אייבורי) והחליפו לי במקום בגלל האחריות, שמו לי כרטיס מחודש את ה9800GT 1024M - התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר. מאז הבעיות התחילו:1- שהדלקתי את המחשב, המסך לא עלה, אחרי כמה הפעלות מחדש זה נתפס.. 2 - חצי מהמשחקים היו עושים לי בעיות- תוקעים את המחשב באמצע- ואז הייתי צריך לעשות הפעלה מחדש - אבל זה הסתדר מעצמו. 3- חצי מהמשחקים לא היו עולים לי בכלל, אבל גם זה…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by eli-89,

שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי נתקע כל הזמן אבל לא הצלחתי לאבחן את הבעיה ולצמצם את האפשריויות הוא יכול להתקע באמצע סרט, באמצע משחק או סתם תוך כדי גלישה באינטרנט. לרוב המחשב קופא ורק ולא נשאר לעשות כלום מלבד ריסט ולפעמים עולה מסך כחול שאמור לאבחן את הבעיה אבל גם המסך הכחול משתנה. בכל מקרה מה שעשיתי זה בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך, מעבד, לוח אם , ודיסק קשיח במצב מנוחה ובמצב עומס והטמפרטורות היו בסדר גמור החלפתי את הזכרונות במיקום על הלוח אם. ביצעתי בדיקת וירוסים . וכל זה לא עזר המחשב עדיין נתקע למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות ואיך אפשר לפטור את הבעיה?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם אשמח אם מישהו יצליח לקרוא את הדאמפ המצורף ויאמר לי מה לעשות תודה רבה 071519-11968-01.rar

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ROEF,

שלום כבר הרבה זמן שהגימייל חתוך ניסיתי לשנות לתצוגה COMFORT קומפקטית לא משנה מה זה נשאר חתוך באמצע האם זה קשור להגדרות תצוגה? זה קורה בכל הדפדפנים לאו דווקא באופרה גם בכרום.. יש לי וינדוס 8 32 ביט.. מצורפת תמונה תודה מראש! - - - תגובה אוחדה: - - - http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/907/kYHQsJ.png

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. העברתי כמו שהוא את הדיסק הקשיח מהמחשב שלי אל מחשב אחר עם מעבד ולוח אם אחר. הווינדוס עולה, אבל העכבר והמקלדת לא מתקשרים. ז"א אני לא מצליח להזיז את הסמן כאילו הם מנותקים. מה שמוזר זה שאני כן מצליח לתקשר עם המקלדת בשלב הביוס. רק לאחר היציאה מהביוס וסיום העלאת מערכת ההפעלה יש כאילו נתק. מישהו יודע במה מדובר?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים