עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tavor21,

יש לי בעיה אני רוצה לחלק את הדיסק הקשיח תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by BoggyB21,

Hi. אנשים נרשמתי לאתר הנ"ל רק בגלל שיש לי בעיה ואף אחד לא מצליח לפתור אותה, אני סומך עליכם אז ככה, יש לי מסך LCD 32 אינץ' של היטאצ'י, וכרטיס מסך ATI radeon 2900xt (דרייבר מעודכן כמובן) http://www.nordichardware.com/skrivelser_img/510/card.jpg שילשום עשיתי פורמט למחשב עקב וירוס שחדר לכרטיס מסך יש 2 חיבורי DVI, כשאני מחבר את הכבל מהמסך לחיבור הלימני רואים לא חלק והצבעים עכורים והכתב קצת מטושטש. בחיבור השמאלי רואים מושלם, אין צורך להרחיב. הבעיה שעכשיו אחרי הפורמט כשאני מחבר לחיבור השמאלי, כותב לי INVAILD MODE רק על הרזולוציה 768*1366 (או 1360), כשאני שם רזולוציה אחרת, גבוהה או נמוכה יותר, החיבור עובד, אבל הרזולוציות לא מתאימות למסך ולא רואים טוב. אז אני נאלץ לחבר ב…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  3. שלום, כבר המון זמן שאני נתקע עם מסכים כחולים במחשב לרוב הם מופיעים לי או שאני משחק במשחק כבד במחשב או שהמשחב נמצא בשימוש המון זמן (לדוגמא יום שלם) או שאני מפעיל עליו הרבה פעולות ביחד (רואה סרט, מעתיק קבצים, נמצא באינטרנט,צורב) וכל זה לא אמור לקרות לי. הנה המסכים שמופיעים(כל פעם משהו אחר), אם מישהו מסוגל לומר לי מה כל אחד אומר אני ישמח : 1A 8E 50 10E A D1 19 F4 119 (כל אלה הסיומות שלהם כמובן זה מתחיל ככה 0X00000) למה כל המסכים האלה קורים ??? (תראו במפרט למטה אנ יקצת חושד בספק כי הוא לא נראה לי משהו גם שמהחשב כבוי הוא עדין רותח לא יודע למה....) -------------------------------------------------------------- הנה המפרט שלי אם זה יעזור : (תראו שהמפרט ח…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by Access Denied,

היי, בדיוק קבלתי את המחשב החדש.. לוח אם של ASUS ה-P5KE בהזמנה לא קניתי (לצערי כבר) צורב DVD כי יש לי אחד שנקנה לפני פחות מחודשיים.. הבעיה היא שהצורב מבוסס IDE.. אני לא מבין איך לחבר אותו ולראות אותו בביוס.. ניסיתי לחבר את הכבל IDE שמגיע עם הלוח לצורב אבל אין אות בביוס למשהו משהו מכיר ויכול לעזור? נ.ב. חוץ מחיבור מתח ו-IDE יש חיבור נוסף שחסר?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by LRa,

Hi, sorry for writing in English.. it's all because of stupid winxp I did search before posting. The problem is : I connected a second hd to my mother's pc to copy a few files. Then after copying I started getting a lot of errors from windows. I restarted and got error loading operating system. Now after few hours of trying to solved this, I decided to install winxp on my second hd and backup the files from the first hd. Problem is, windows is telling me that the hd is not formatted. I'm pretty desperate.. note that the first hd has two partitions and that the second partition is working fine... Thanks

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by credo,

רק היום התקנתי וינדוס הכל טוב ויפה [מחשב חדש רק אתמול הרכבתי]... יש לי 3 דיסקים שכולם NTFS ובכל אחד יש 37.2GB .. בדיסק C תפוס רק 2.5GB אבל בכל זאת נשאר לי רק 31.4GB וזה ממשיך לרדת.. מה לעשות? וזה ממשיך לרדת!

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by srolik,

יש לי וירוס חדש במחשב שגורם למחשב להתכבות לאחר מספר דקות עבודה הנורטון המעודכן שלי לא הצליח להסיר אותו וגילה אותו בשם w32.kllm.raleka אם למישהו יש פיתרון איך אני יכול להסיר את הווירוס הזה ומהו בכלל ?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by jhshadi,

הכונן הקשיח שלי Seagate Sata 320GB התחיל לעשות לי בעיות לאחרונה. תיקיות מסוימות פתאום לא איפשרו גישה אליהם עם ההודעה Hard drive is not accessible Chkdisk עבד בפעם הראשונה, תיקן את הבעיות והחזיר גישה לתיקייה ולקבצים. בפעם השנייה שזה קרה לתיקייה אחרת הוא פשוט מחק לחלוטין את כל התיקייה. היום בבוקר לא ניתנה לי גישה לכל ההרד דיסק בכלל ובניסיון לגשת אליו עולה ההודעה (hard drive is not accessible). מה עושים? Chkdisk עלול למחוק לי את כל הקבצים והמידע... יש פתרון אחר? וממה זה קורה? ההרד דיסק אינו הוזז או קיבל מכה, מה יכול לגרום לבעיות ההללו? הכונן רק בן 3 שנים. הבעיות החלו לפני שבועיים בערך ואין קולות של קליקים.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  9. שלום, קניתי מחשב לפני כחודשיים מאתר,מפרט המחשב: לוח אם: דגם: INTEL GRANT COUNTY סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X200 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד: סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 820 מהירות מעבד: 2.6 GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB זכרון: ADATA נפח: 1024 MB סוג זכרון: DDR מהירות: 400 הבעיה, המחשב בזמן האחרון עושה ריסטים פתאומים,אנ…

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by titanos,

כאשר אני משחק במשחק מחשב כעבור זמ מסוים המחשב קופא ונדרש לעשות restart מישהו יכול בבקשה לעזור לזהות את הבעיה. תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by haimcoen,

מעבד: אינט פנטיום e6300 dual core 2.8gh לוח אם : gigabyte ep43-ds-3 זיכרון: 4gb כרטיס מסך: ati radeon 4850hd המחשב כובה לי לפעמים בלי שום סיבה נראת לעין עלה בדעתי שזה מהאינטרנט כי הוא כובה בדרך כלל כשאני באינטרנט ולא באמצע מסחק/סרט וכו' אם יש למישהו רעיון או פיתרון אני יודה לכם

12. Started by ayal45,

היי יש לי בעייה בהתקני ה usb3 שבפנל קידמי הבהרה יש צמה מהלוח שמחוברת לפנל קידמי לצערי אני לא יכול להפעיל כונן שעובד עם חיבור usb3 שאני מחבר יש זה אכן מציג שזה עובד אבל מתנתק וחוזר ואז הוא אומר לי תאתחל את הדיסק ואני כבר בדקתי ב 3 כונני usb3 באותו מחשב ויש אותה בעייה עכשיו שאני מכניס דיסק usb2 הכל עובד טוב וגם אפילו כניסות ה usb3 המחשב הוא משודרג , לפי מה שאני בדקתי כל יציאות החשמל שם תפוסות כל 4 מאווררים כל הדריברים במחשב עדכנים מערכת ההפעלה הותקנה מחדש והספק שלי הוא huntkey v power 550w המארז שלי Cooler Master HAF XM המיפרט שלי > Mainboard : ASRock Z77 Pro4 > Chipset : Intel > Processor : Intel P6 @ 3400MHz > Physical Memory : 16384MB > Video…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני צריך דרייברים לכרטיס מסך הזה, ועוד משהו אני צריך רק דרייברים לכרטיס מסך לאחר קניית מחשב או שעוד דרייברים מסויימים?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by mp91,

הורדתי את ה 1.32. ה ISO... עכשיו איך אני משתמש בזה? זה לא מאפשר לי לצרוב את זה

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by lazy,

מדובר בצורב Yamaha CRW2824E 24x8x8 . כשעבדתי איתו על ה98 לא היו לי שום בעיות. כעת, כשאני עובדת על הXP (לא משנה עם איזו תוכנת צריבה ואיזו גירסה) קורה הדבר הבא: בכמה אחוזים ראשונים הנורה הירוקה דולקת (מה שאומר שזה צורב) ומייד אח"כ (בערך ב4%) הנורה חוזרת להיות כתומה. כלומר זה לא צורב. בסיום התהליך אני בודקת את הדיסק ואכן לא נצרב כלום. אני כמעט בטוחה שהבעייה היא לא בתוכנת הצריבה אלא בשילוב של הצורב עם הXP. כי ניסיתי כמה תוכנות צריבה (נרו ניסיתי כמה גרסאות, ניסיתי easy cd ועוד אחת) ובכולן קורה אותו דבר. התוכנה "חושבת" שזה צורב בלי בעיות אבל למעשה הצורב לא צורב. ולא, לא סימנתי את האופציה של כתיבה להארד דיסק כאימג'. יש למישהו רעיון מה אני יכולה לעשות ??? חבל לי לקנות צורב חדש כש…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  16. חשבתי אולי יש איזו אפשרות לאפס את ההגדרות שלו איכשהוא או כל פתרון אחר. תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. Started by firestar77,

שלום יש לי כרטיס מסך מתוצרת PNY gf4 4600ti לאחרונה כל משחק שדורש טיפה גרפיקה כבדה המסך נתקע או מקרטע בכבדות יש לי XP PRO ופנטיום 2.4 הבעיות התחילו רק לאחרונה למי יש רעיון איך אני יכול לבודד את הבעיה ולבדוק עם זה הגדרות או בעיית כרטיס? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Symphozis,

קניתי מחשב חדש וכבר יש לי בעיות המחשב פשוט נכבה(לא נדלק איזה חצי דקה) מתי שבא לו, זה לא קורא הרבא אבל עדיין מעצבן לי יש הרגשה שזה הספק הג'נרי אשם אבל אני לא בטוח

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  19. אהלן חברה. אז הבעיה שלי היא כזאת, פירמטטי, עבד מעולה, חלק ובלי בעיות למשך איזה חצי שעה, ואז עישתי ריסטרט והוא לא היה מוכן לעלות שוב, נתקע. שמתי לב גם שההארדיסק עושה רעש מוזר, מין רעש של תקיע כאילו המנוע נתקע או משהו כזה... המערכת המדוברת היא: AMD Sempron 2400+ SocketA Asus A7n8x-e DLX 1GB DDR RAM WD 80GB 8Mb Buffer HD Pioneer AO6 HEC 300W ART P\S אם אתם צריכים עוד פרטים תשאלו. תודה מראש ושבת שלום חברה

• 14 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by adirze,

שלום לכולם, יש לי מחשב בן שנתיים בערך שיש בו 3 הארדיסקים. לפי בדיקה בתוכנה HDDLife הטמפ' של אחד מהם היא 55c בערך אני מבין שזה נחשב מאוד גבוה להארדיסק. יש משהו לעשות על מנת לקרר אותו אם אני לא טועה יש כבר במחשב שני מאוררים אם לא שלושה. אם זה חשוב זה הארדיסקים בנפחים של 250 ג'יגה, ושניים 500 ג'יגה של WD. בנוסף בדקתי גם בתוכנה everest ושם זה רשם לי ששניים מהם אלה של ה-500ג'יגה בטמפ' של c53-56 בערך והשלישי הישן יותר מביניהם בטמפ' של 82c!!! הייתי ממש שמח לעזרה יש לי המון מידע עליהם ולא הייתי רוצה שיקרה להם משהו. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by rafip77,

שלום רב, מעבד E6420 קירור סטוק, צריך למרוח משחה טרמית? בין המעבד לקרור? כמה בדיוק מורחים? ואיזה סוג משחה כדאי לקנות ? אם אני רוכש קרור מסוג אחר יותר מקצועי, אזי למרוח כמות אחרת ? משחה אחרת ? תודה לכל העונים, בברכת יום טוב

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by A.Iniesta,

איך אפשר להחזיר את זה?

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. בזמן האחרון אני משחק בNFSU2 וכל כמה זמן באקראיות המשחק קורס. יש לי גם כמה משחקים שעובדים בסדר גמור והם יותר כבדים ויש כמה שגם קורסים. החלטתי לבדוק טמפרטורות, יש לי תוכנה שנקראת: INTEL DESKTOP UTILITIES (יש תמונה) ותוכנה של הכרטיס מסך: WINFOX. אני לא יודע אם זה הבעיה אבל הטמפרטורות נראות לי קצת גבוהות. תודה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  24. שלום, רכשתי מחשב חדש והוא עובד מצוין רק יש לו בעיה שאם מכניסים אותו למצב שינה הוא נידלק ל5 שניות (כל המאוררים פועלים והאורות) ונכבה ל5 שניות ונידלק שוב וככה הוא ממשיך, ניסתי ללחוץ על כל כפתור אפשרי במיקלדת - לא עזר, ניסיתי ללחוץ על הכפתורים ריסטרט/כיבוי - לא עזר הדרך היחידה להוציא אותו מהלופ הזה היה לכבות אותו מהספק ולהפעיל שוב.. זה לא קרה פעם אחת - כל פעם שמכניסים אותו למצב שינה. כבר הגדרתי בויסטה שלא יכנס אוטומטי אבל מעניין אותי מה מקור הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? פתחתי גם את המארז ונראה לי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. ברור לי שזאת בעיה חומרתית כי פירמטתי כמה פעמים ואין שינוי במצב.. המפרט: Q9300 EP35-DS3P AURORA 570 אם צריך עוד פרטים אשמח לתת. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by devilface,

תקשיבו אחרי שקניתי מחשב חדש ה DVD הישן לא פועל כראוי! יש דיסקים שהוא קורא ויש כאלה שלא ומציג אותם כדיסקים ריקים. יש לציין שבמחשב הישן הכל פעל פיקס!

• 13 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.